Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2017 18:07 - Тайната на Кръстов ден и на генеалогията на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държав
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1722 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 15.09.2017 02:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ние – кръстени в Протестантството и Светото Православие Християни,декларираме на Кръстов ден с честен кръст,че официалното християнство е чудовищно коварна дезинформационна юдео – византийска псевдо – Исусова анти–Българска полицейска духовна доктрина – религиозно лъжеучение на инквизицията, която е ударният боен отряд на изродените династи от рода Дуло от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,която престъпна доктрина е изградена върху изцяло манипулиран и фалшифициран образ и характеристики на Българските Богове, доктрина въвеждана с перманентен геноцид и цензура и с всички лостове на властите от цял свят върху Българите в България и милиони феноменни и високоинтелигентни крипто – Българи по целия свят,за да не Ги познаем ние–чистите и праведни Техни генетични потомци,и вземем та се облечем в Тяхната сила и мощ и потърсим и вземем нашето законно Бащино и Майчино наследство – целият свят! 

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Бокиня Диана и Исуз
Авторите на проекта за мракобесническата институция,създадена за основен инструментариум и технология за многохилядолетния процес на попълване на Божиите селения и Светейшество с най – доказалите се техни генетични потомци и за закалка на Българите – Божиите феноменни жречески потомци,при реални екстремални условия,и селектирането и подготовката им за Духовен,интелектуален и и управленчески елит на всички хора и племена при скорошното установяване на Царството на Любовта, Братството и Мира на Българските Богове на Земята

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз
подизпълнителите на проекта,изродените нечисти династи от Дуло,както и светейшото войнство от праведни и святи преживе Български жреци, преминали временно в светейшо служение,надзираващи,контролиращи,регулиращи и направляващи трансепохалните закалителни процеси в драматизацията "Българите и човешката цивилизация"

image 
 
 
Страшни и силни непонятни квалификации и категории от хора,кръстени със Святият Дух в самото това Християнство – и в Протестанството,и в Православието като вече напълно осъзнати личности с достатъчен житейски светски и духовен път и опит,и живеещи и говорещи само за Исус и Богородица,но Богородица Истинската – Мария Магдалена!   Как може това и защо?! 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Въздвижение на Светия Кръст Господен или по-популярното Кръстовден е един от Дванадесетте велики християнски празника. Празнува се на 14 септември.
Българската православна църква извършва поклонение на кръста Господен четири пъти в годината - на третата неделя от Великия пост, наречена Кръстопоклонна, на Велики петък, на 1 август и на 14 септември.


История на църковния празник според официалната история
,

писана от сегашните господари на света,всички от изродения клан на Дуло,и която е фалшифицираната история,скриваща от Българите и от света истината за реалните Български Богове и Българите като свещеническата каста на Боговете–Демиурзи,както и за истинския сътворенчески статут на България на Балканите като същинската Обетована Райска земя и географски район,на който са се развивали основните епохални Библейски и Новозаветни събития,и което е по–важното,че в България ще се развиват съвсем скоро и централните епохални събития по отварянето и съединяването на пространствата и световете и Явявянето на Боговете!

Според църковното предание Света Елена - майката на император Константин Велики - е ревностна християнка. През 326 година тя се отправя към светите места в Палестина, за да потърси гроба Господен, който два века по-рано е затрупан от гонителите на християните. Усилията ѝ се увенчават с успех. Намерени са пещерата на гроба, както и трите кръста, зарити в земята. Кой от трите е Христовият кръст се разбира, когато чрез докосване с един от тях е възкресен наскоро починал човек.

Частица от този животворящ кръст Елена изпраща на сина си в Константинопол, а самият кръст е положен в йерусалимския храм “Възкресение Христово”. На Велики петък се изнасяла на Голгота за поклонение.

След време над пещерата на гроба Господен построяват храм, който съществува и до днес. Той е осветен тържествено на 14 септември 335 г. На този ден се събират хиляди поклонници. За да могат всички да видят Светия кръст, епископът го повдига или го "въздвижва" над главите на присъстващите. От това "въздвижение" получава своето име и празникът ВЪЗДВИЖЕНИЕ НА КРЪСТА


Богослужение

На Кръстовден кръстът се изнася в средата на храма, за да се поклонят вярващите. Прави се водосвет и свещениците ръсят с кръст по домовете за благословение. По традиция се поръсват със светена вода къщата и харманът, поднасянето на трапеза, на която свещеникът полага църковния кръст върху нова тъкана покривка. Стопаните даряват свещеника с варива и зеленчуци и най-вече с жито от новата реколта.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това беше историята на църковния празник според официалната световна история,която официална история знаем вече категорично,че е история,писана от победителите-победителите над Свещения Български Божествен народ,на които победители истинската и правилна дефиниция е ПОРОБИТЕЛИ-НЕЧЕСТИВЦИ и САТРАПИ на Божия народ и на цялото човечество!

Поради което тази официална църковно-историческа версия и история на празника
Въздвижение на Светия Кръст Господен,е абсолютен манипулационен чудовищен фалшификат,съчинен от църковно-инквизационните фалшификаторите на Българската история,които са гьобелсовите информационни прислужници на враговете на Българския народ,и има за цел да отклони търсещите истината за Бог и за Българския свещен произход на Български народ и вярващи и невярващи,да контролира техните неволни спонтанни проявления при отбелязването на езическата(истинската Исусово-Мариина) празнична обрядност и си набелязва издалите се в невидение най-активни и пламенни ЕЗИЧНИЦИ-сиреч същинските чисти потомци на Исус и Мария,за последваща полицеска профилактика и чистка сред тяхх,или по–точно казано:за геноцидно прочистване на Свещения Исусов род!

Ще нахвърлим само щрихи от епохалната лъжа и фалшификация,наречена юдо–византийско християнство,чийто пясъчен измислен синтетичен фундмент е историята за приемане на християнството от Римската империя от Константин и Елена,като разкрием истината кой е Константин и майка му Елена.––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Официалната (фалшива) историческа версия за Константин и Елена казва,че:

Константин е роден в Наисус (днешен Ниш, Сърбия)в римската провинция Мизия на 27 февруари 272 (274, 280 или 282 г.),като син на римския военачалник Констанций Хлор и първата му съпруга Елена.Дъщеря на ханджия,тя има изключително важно влияние в живота на сина си.

НАИСУС=НА ИСУС=На Исус

НАИСУС=НА ИСУС=ИСУСА + Н (кодировъчен назал)=Исус 

НИШ=ИШ + Н=ИШ=Иша=Ешуа – истинските имена на този изконен Български град

През 292 г., съгласно новата държавна система на Тетрархията, Констанций Хлор е избран за младши съуправител на империята с ранг цезар, заедно с Галерий, по решение на старшите императори Диоклециан и Максимиан. Поради това, Констанций е принуден да напусне Елена, майката на Константин,за да се ожени за Флавия Максимиана Теодора, дъщеря (или доведена дъщеря) на западноримския август Максимиан. Години по-късно, след смъртта на баща си, Константин I напълно реабилитира своята майка Елена като „Августа, майка на Цезар“. Теодора ражда шест деца, полубратя и полусестри на Константин, включително Юлий Констанций.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С помощта на Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-
част 1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061

и всички други документи от блога ни,

заедно ще сепарираме истината от целия исторически буламач,разбъркан за да се скрие истината за епохалната злокобна и зловреда роля на основоположниците на епохалния злокачествен тумор за цялата човешка съвременна цивилизация на Новата ера – ВИЗАНТИЙЩИНАТА – изродените Исусови династи Константин и Елена.

Бащата на Константин–Констанций Хлор (Бледия),не е както го описват хронистите "случаен човек,въздигнал се от низините на народа поради качествата си",и поради което император ДИОКЛЕЦИАН бил заповядал на западния си колега-съимператор МАКСИМИЯН,да осинови Констанций и го направи ЦЕЗАР като негов съимператор,а самият Диоклециан пък осиновил Галерий,който бил пастир воловар!!!, чиито родители са били селяни от околностите на Сердика(София),и също го назначил за свой колега-съимператор,като така възникнало колективното управление на Римската империя, наречено ТЕТРАРХИЯ или УПРАВЛЕНИЕ НА ЧЕТИРИМАТА!  


Приказки за будали,възрастни наивници и лапнишарани,лансирани вече няколко века за света истина,за да се скрие истината за Свещената Българска империя и нейното семейно управление от Святия първожрец и император Диоклециан,същия онзи митичен Първожрец – Цар Авитохол,живял в земното измерение 300 години от 33 г.сл.Хр.до 333 г.сл.Хр, за който като се върнем назад във времето,ще стигнем до Първородния син – близнак на Исус и Мария Магдалена – Павел,същият този Свети Апостол Павел,шеф на небесната светейша армия от 333 година до сега,тогава положил основите на Българската Божествена владетелска императорска династия Флавии (херметизирана като ДУЛО=Диана Ел,Диана Ламя – животинската хералдическа символика по древно-Българския животински календар) като император Нерон ,и управлявал в святост еднолично в земното измерение до 333 година след Христа!

Ще вземе императорът,гордеещ се ревностно с титула си АВГУСТЕЙШИ,който и по официлния регистър,и по нашия херметизиран,означава БОЖЕСТВЕН,С БОЖЕСТВЕН ПРОИЗХОД,и съблюдаващ стрикно и категорично безприкословно чистотата на династичната си Божествена аристократична синя кръв,някакъв прост селянин. воловар,шоп от Софийските села,и ще го осинови!

АВГУСТ=Богиня Диана и Иса

АВГУСТЕЙШИ=Богиня Диана и Исуш

АВГУСТЕЙШИ=Син на Ешуа и Богиня Диана
династичен потомък на Исус и Мария Магдалена

БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана

БОЖЕСТВЕН=Бог Исуж и Богиня Диана

БОЖЕСТВЕН=Бог Исус и Богиня Диана
произхождащ от Българските Богове

БОЖЕСТВЕН ПРОИЗХОД=
ПРОИЗХОД от Бог Исус и Богиня Диана

СИНЯ КРЪВ на=КРЪВ на Иса – кръв на Исус

СИНЯ КРЪВ=Иса Бърк – Исус Българина

СИНЯ АРИСТОКРАТИЧНА КРЪВ=КРЪВ на Чар Исус от Тракия и Диана

СИНЯ АРИСТОКРАТИЧНА КРЪВ=КРЪВ на Цар Исус Бърка и Диана от Тракия

И не "селянче"–малко дете на месеци или до няколко годинки ще вземе,за да го обучи и възпита на висше ниво в двореца,ако толкова е изпаднал в липса на внимание от жените в империята или в трайна импотентност,ами ще осинови голям селянин–шоп, който щом е титулован пастир на волове,не му мърда двайсетака за такава отговорна добитъко–оперативна работа!

Воловар,трайно пропит от животинската миризма и невъзвратимото и непоправимо безпросветно оскотяване и липсата не само на първоначалните седем години за възпитанието му,ами и първите двайсет години!

И не само ще го осинови изтънченият и превъзвишен император този вмирисан и оскотял шопски животновъд или "оператор на едър рогат добитък",ами ще го направи веднага и свой съимператор и ще му повери империята!

– Ало – о - о - о
Хептен за бавноразвиващи и пасящи трева ни правехте досега, историци – визиантиолози!


Голям кеф е било да будалкаш и управляваш наивниците по най–абсурден елементарен начин от висотота на академична лицензия и псевдо–научна атестация!

Ще направи Първожрецът–Император необратимо оскотялия воловар император,преди това и задължително трябва да го обучи и просвети за жрец и свръх–феноменален Първожрец,която Божествена дарба се предава единствено по генетичен наследствен родови път,ама на кукуво лято и когато цъфнат налъмите в турската баня,образно казано колко е абсурдно и невъзможно това според категоричната образно–символна Българска фолклорна стандартизация!


ДА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ В ТУРСКАТА БАНЯ=
Бог Тати Исус Бълкарина и Богиня Диана Матара – 
вие ни лъжите като за световно,а ние вече си четем разшифрованите истински документи и история и няма вече връщане на Българския Дух нито в турската баня,нито в бутилката!

Тази абсурдност е съпоставима с допускането,че на тия нещастници от долния клип, които не могат да се оправят с една каруца,може да ѝм се възложи управлението на свръхмодерен космически кораб,пасажер в който е и възложителят на кораба,на неправоспособни!


–– копирайте линка и стартирайте видеото ––
https://www.youtube.com/watch?v=B0WIBFH4yfQ
Цигани спират влак близо до гр. Меричлери

МЕРИЧЛЕРИ=МЕРИТШЛЕРИ=Чар от Дуло на Мария 
Цар от рода Дуло на Майка Мария Магдалена 

Разбира се,че циганите няма за приемат офертата,а преди това никой не би ѝм предложил тази абсурдна и невъзможна мисия,която е толкова абсурдна,невъзможна и несъстоятелна,колкото и тази сърцераздирателна и умилителна история за осиновяването на шопския дрът воловар и назначаването му за Първожрец и император на Римската империя!

Няма да си направи Императорът една дузина най-малко деца,от които да изкара 5–6 мъжки деца за продължител на свещения му род,от майка строго династично селектирана от проверена жреческо–Божествена рода и порода,с каквито кандидатки е пълен двора и аристократичната сакралия,за да посее семето и гена си на плодородна почва,ами ще си осиновява оскотялия воловар–шоп!

Който иска да вярва на удивителните елементарни и абсурдни измислици на византийската историческа школа,господстваща в целия свят и досега,да си вярва!
Ние не се хващаме повече на въдицата ѝм с изкуствена стръв или историческа мърша!

Чисто и просто,Констанций Хлор,бащата на Константин,не е осиновен от Максимиан,ами е генетичен кръвен син на Диоклециан и Максимиан,който е Максимиана...!?

Сега ще ви разкрием скритата истина за Българската Свещена империя и нейните Първожреци–Императори и Светци,с личното участие и под прякото водителство и диктовка на Свети Апостол Павел–ръководител на днешния ни екип,който е първородният син–близнак на Исус и Мария Магдалена–Павел,който Павел е и Свети Император Тит Флавий Веспасиан,който е и Свети Цар Авитохол,който съвместява персоните и владичеството на всички Римски(Български) императори до Император Диоклециан като живял реално 300 години,защото Цар Авитохол е същият този Император Диоклециан,който император Диоклециан преминава в Свети Диоклециан от момента на смъртта си през 333 година от Новата ера,и от тогава до сега е реално действащ в двете и всички други измерения Светец,Шеф на Небесното светейшество и войнство и първи посредник между хората и Отец Исус и Майка му Мария Магдалена!

Ще цитираме пасаж от

На Кабиле с крилатата внучка на Левски–Ванга и омагьосания от пепелянката Коцето–Калки.Защо император Диоклециан подари империята си на шопа–говедар?
 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/03/na-kabile-s-krilatata-vnuchka-na-levski-vanga-i-omagiosaniia.1388767


–– копирайте линка и стартирайте видеото ––

https://www.youtube.com/watch?v=FGeB2SphpQY
Ансамбль МВД России - Гергьовден
Слави Трифонов и Ку-ку Бенд - Свети Георги


През 313 г сл.Хр. в Ямбол – столицата и Първосвещения град на Свещената Българска империя,потомъкът и внук на императора Диоклециан (Авитохол) – Константин,на който баща е родният генетичен син на Диоклециан – Констанций Хлор,извършва неуспешен опит за преврат,подбуждан от майка си Елена,която както казват по – горе официалните документи била "дъщеря на ханджия" и юдео=данайка,жена на един от последните синове на Диоклециан – Флавий Валерий Констанций,и прогонена от имперския двор заради сеене на интриги и прелюбодействие.

Разсекретеният документ за ханджийството на бащата на Елена разкрива потеклото ѝ:

Дъщеря на ХАНДЖИЯ=Дъщеря на Хан (Кан,Жрец) на Диана и Ежуа
Елена е некачествен генетичен продукт от Българска жреческа посявка сред юдео = данайското племе, неуспешен експеримент за ашладисване и облагородяване на на най–некачествената Божия генетична продукция–юдо=данаите,които са непоправимата и неподаваща се на очовековечаване част на бившето тракийско племе евреи.
Другата облагородена част са израелтяните,превъзпитани и покръстени от Българският Първожрец Мойсей след извършеното от еврейския управленчески елит ужасяващо престъпление с избиването за една нощ на първородните синове на фараонската аристокрация на Египет,съставена от Български жреци,изградили Египетското царство Мурса

ЕГИПЕТ=Богиня Диана

МУРСА=Мария и Иса


Мерзавецът Константин,по баща българин и по майка юдо=данаин=грък,по време на метежа и опит за преврат убива след жестоки мъчения двете свои лели – дъщерите близначки на Диоклециан – Гергана и Димитрина,зашифровани от Българските жреци –кодировчици векове по – късно като близнаците Свети Георги и Свети Димитър.

В други теми обследваме по – обстойно иконографските образи на светиите Георги и Димитър,които по Българският народен календар и предания са братя – близнаци,а тука само ще ви дадем няколко от типичните образи на двамата братя,от които се вижда,че тия мъже нямат категорично нищо общо с мъжете по простата причина,че те са жени–две прекрасни млади жени,чувствени и нежни,красиви като всички Български девойки,и което е характерно за красивите Български обаятелни девойки–те са много женствени, точно каквито са и двамата братя – близнаци Георги и Димитър,които пък са смущаващо и необяснимо женствени,точно защото са жени!
Желязна и непоклатима логика,бетон–арме,както казваме когато играем покер и ни дойдат най – силните карти!

БЕТОН АРМЕ=Богиня Матара

image
 

Финни и елегантни сестри близначки Гергана и Димитрина


image
 
Сестрички–близначки,амазонки и жрици


  image
 

                             Пустите крехки,нежни и финни хубави Българки!

image
 
Красивата и женствена Жрица – Княгиня близначка Димитрина 

image 

image 
 
Жрицата и Княгиня Гергана
 
image 
 
Красивата Българка Гергана

image 

Красивата Българка Гергана

Традиционното украшение за принцеси и княгини и други дворцови аристократки–диадемата в косите,подчертаваща женската изтънчена красота и удостоверяваща,че приносителят ѝ задължително е жена,която е еталон за женска елегантност.

ДИАДЕМА=Диана Мад

Да ни са честити двете легализирани светици–близначки!  
 
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Майката на двете близначки – принцеси жрици и амазонки–Максимиана,която е империатрица и съпруга на Диоклециан,почива от разрив на сърцето при вида на ужасната гледка на садистично изтезаваните и убити нейни деца.

МАКСИМИЯНА=
Кан (Жрица) на Иса и МаМа=Кан (Жрица) на Иса и Мария Магдалена

последната съпруга на Първожреца и Император Диоклециан,Цар Авитохол,която във фалшифицираната световна=Българска история,е представена като Максимиан,на който Диоклециан уж бил дал доброволно половината си империя и имперска власт–най–голямата и смешна абсурдна лъжа и елементарен алогизъм,лакмус за човешкото лековерие,глупост и навност да се вярва на такива небивалици на официалните историци–фалшификатори!

Ще даде самодържецът император и абсолютен монарх доброволно половината си империя и власт на друг абсолютно чужд неродствен човек!

Чувате ли какви елементарни романни блудкажи,съчинени през последните четири–пет века,ни разправят фалшификаторите–историции,които са потомците и ударнияг отряд на анти–българската инквицизия,и ние им вярваме като първи будали!
Ще даде Наполеон половината си империя примерно на Иванушка дурачка от далечната Рус,или Хитлер половината си Райх и власт,примерно на Героят от Лайпциг Георги Димитров,или пък още по–нагледно и абсурдно Сталин да тегли чертата през половин СССР и преживе да даде половината страна,половината Червена армия и половината НКВД на кой?–айде да кажем дори на човек от висшето партийно ръководство тогава,примерно на Хрушчов!
– Ега си опашатата лъжа,и ние им вярваме!
Тъй и тъй сме се хванали на лъжата,ами дай да я турим и нея в Декодиращата ни програма,дето Иванушка Дурачка вече сам се навря,и след него иде и китайското Българско злокобно изродено генче Мао!

ИВАНУШКА ДУРАЧКА=Кан(Жрец) на Бог Ешуш от Тракия=Кан (Жрец) на Криштош
култов руски народен герой,съчинен от посветените Български зашифровчици за херметичен информционен носител на цензурираната Българска история и информация

ОПАШАТА ЛЪЖА за=ЛЪЖА за Богиня Диана и Ежуа

МАО ДЗЕ ДУН=Иза и Мад Диана

Или пък председателят Мао Дзъ Дун викне Далай Лама и му хариже половин Китай,че много територия и много народ и не може да сколаса да ги управлява всичките!

– Ало – о – о,ама вий ептен за балъци ни взехте,и наистина сме балъци,щом цяло съвременно човечество живее вече няколко века с тази абсурдна небивалица!

Ще даде императорът Диоклециан половината си империя на чужд човек (Максимиан), който може да му клъцне грацмуля по всяко време и му вземе на будалата император и другата половина от империята,и отгоре на това ще разпореди на този друг неродствен съимператор да си осинови някакъв напълно непознат четиридесет годишен пич (Флавий Валерий Констанций Хлор),сякаш не може Максимиан(ако беше мъж) да си направи сам с кеф и законно бащино удоволствие една чета императорчета–наследници,и да му даде половината от половината империя,а пък самият император Диоклециан,щото не може да си изработи една дружина императорчета–наследници с кеф и законно бащино удоволствие,си осиновил някакъв непознат дърт 43 годишен вмирисан на лайна и животинска смрад шоп говедар–воловар (Галерий Максимиан) от софийските села,живял само със скотовете дотогава,и ще му даде и на него половината от половината си окастрена империя да я управлява!
Как да я управлява,като стадо говеда ли,след като тотално оскотялият говедар е учил и упражнявал тази професия цял живот!

Щяхме да кажем пак "Ало – о – о!",ама вече го казахме по–горе.

Това не е сценка от розов сапунен латино – американски филм – мелодрама,ами е фундаментален възлов сюжет на официалната академична история на Римската империя при управлението на Диоклециан с т.нар."четворно съимператорство" –тетрархия!
Влезте в официалните документи и учебници и в Нета на страниците за Диоклециан и тетрархиятя – това,което ви казахме до тука със слаба доза ирония като образец за наивитизъм,абсурдоалогизъм и свръхбудализъм (ако има такива понятия), и класическа фалшификация,там го пише съвсем авторитетно и сериозно!

Такава подялба и подаряване на територии и на власти,което наистина се е състояло, е възможно само единствено,ако тези хора са си най–близки и верни не само приятели,не само роднини,ами само ако са едно задружно и вярно любящо семейство на святи родители баща и майка и родни деца–каквито са това култово историческо каре, оформило жреческо–имперския квартет от бащата Първожрец и Император Диоклециан,любимата му съпруга Първожрица и Империатрица Максимиана,и техните любими две деца–близначките Гергана и Димитрина

Така този колективен семеен орган на управление представлява една жреческа колегия,консорциум от жреци съимператори,в чието име–Consortium imperii, откриваме Кановете–Жреци от рода на Българските Богове:

CONSORTIUM IMPERII (лат)=CON SO RTIUM IMPERII=
Кан (Жреци) на Иса и Матара Богиня Мария=
Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара Мария

Също указват в шифър и другите документи за този семеен жречески експертен съвет:
"Държавата е разделена на 2 части,всяка от които управлявана от абсолютен монарх, наречен Dominus (от латински: господар),и избран от него цезар,представляващ пряк негов наследник.Цезарът трябва да е свързан с августа не само чрез кръвно родство, но и чрез адопция"

СЕМЕЕН ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ=
СЪВЕТ от Кан (Жреци) на Исус и Богиня Диана Мария

СЕМЕЕН ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ=Експерти на Исус и Богиня Мат

СЕМЕЕН ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ от=от Кан (Жрец) и Сар (Цар), Син на Богиня Мат Диана и Исус
семеен съвет,образуван от първожрецът и Цар Павел,Синът на Исус и Мария Магдалена

АБСОЛЮТЕН МОНАРХ=Хан (Кан,Жрец) от Дуло на Бог Иса и Мария

Dominus=Диана Ма и Иса=Майка Диана и Иса=Мат и Иса


Вижте сега какво означават и толкова непонятните досега висши уж "римски" титули, понятни единствено на Българския свещен език,защото и с него са съставени!

ЦЕЗАР=ЦАР ЕЗ=Цар Иза – Цар Исус

ЦЕЗАР=ЗРЕЦ=Жрец,Жрица

АВГУСТ=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса

АДОПЦИЯ=Богиня Диана и Иса  

Ето на кои са и римските титули: 
 
РИМСКИ ТИТУЛИ на=на Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Матара

След потушаването на българо – юдейско=данайския метеж и опит за въоръжен преврат,Константин и Елена са изправени пред висшия жречески имперски съд,който е съставен само от святи династи от Флавии – генетични потомци на Флавий=Павел= Авитохол=Нерон ...=Диоклециан, които съставят новоепохалната генерация Дуло на Боговете – Демиурзи,и които са близки роднини и на убитите дъщери на Първожреците, и на престъпника и изверг Константин.
Справедливата присъда от всички за родопредателството и злодейското родоубийство е смърт.

Казусът е ужасен и потресяващ за всички, и най – вече за Павел, Първожрецът и Император Диоклециан:

– убитите са неговите любими последни дъщери – близначки,на любимата му последна жена и майка на дъщерите му Максимиана сърцето ѝ се пръска, неиздържало майчиния ужас и болка
– убиецът и изверг Константин е негов кръвен внук, син на сина му Констанций Хлор!

Земната праведност и статут на Първожрец – светец и преживе,не позволяват на Павел – Диоклециан да посегне и на животинка,и дори на провинил се заклет негов враг,камо ли на собствения му кръвен внук!
Съкрушеният Баща,Дядо,Прадядо...,и свят праотец и Родоначалник на новоепохалната генерация на Божия жречески род Дуло – Павел, оставя мъртав в живота внука си Константин и го помилва...

МЪРТВИ В ЖИВОТА=Братя от Богиня Мат и Бог Ежуа
изродени потомци на Исус и Мария Магдалева

Константин и майка му Елена са въдворени във Византионес – луксозен анклав и фамилна Българска имперска школа за отглеждане,израстване,обучение и просвещаване на генетичните потомци на Диоклециан (Авитохол) от династията Дуло, които са Флавии – те,за духовен и управленчески елит на цялата Българска световна империя,и който анклав е поддържан,управляван и подчинен изцяло на Българската имперска администрация!

ВИЗАНТИОНЕС=Богиня Диана и Исуз

ВИЗАНТИОНЕС=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН
наречен от Първожрецът и Император Диоклециан по името на Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕН в Ямбол,команден център на Време – пространствения континиум

Същата секретна жреческа кръщавка Българите дават после и на Истамбул,за да повтори в анаграмна комбинация едно от основните имена на Ямбол – Диамполис:

ДИАМБОЛИС=ИСДАМБОЛ

ДИАМБОЛИС=ИСДАМБОЛ=Истамбол=Истамбул

Затова и нашите Деди–словотворци създават прословутата поговорка–
НЕРДЕ СТАМБУЛ,НЕРДЕ ЯМБУЛ,което означава:

НЕРДЕ СТАМБУЛ,НЕРДЕ ЯМБУЛ=Рода на СТАМБУЛ е от рода на Ямбул,
сиреч аристократичните родове от Стамбол,Истамбол,Цариград,Византионес,са от Първосвещения жречески императорски род от Ямбол

НЕРДЕ СТАМБУЛ,НЕРДЕ ЯМБУЛ=Рода Дуло на Иса и Богиня Матара е от Ямбол

Изродът Константин,на който дядо му подарява живота,се покайва и познава Бог Исус и Богородица "служебно" чак на смъртното си легло,задължителен акт и процес за всички безбожници – това е истината за необяснимия до сега никъде другаде не случил се феномен и прецедент за човек,който не е повярвал и не е приел Господ Бог Отец Исус за свой Спасител и Господар в живота,и върл противник и гонител на вярата му и на последователите на тази вяра,да въвежда тази вяра и религия със закони в империята си,което е абсолютен абсурд и нонсенс и невъзможна практика!
Все едно радикалните ислямист от ИДИЛ,без да знаят въобще какво е Исус и Богородица и без да са покръстени християни,както Константин не е бил,сега да карат зорлен мюсюлманите да стават християни!  

НОНСЕНС=ЕСОС + Н + Н + Н (кодировъчен назал)=ЕСОС=Исус
ярка демонстрация на приложение на кодировъчния назал при съставяне на шифрованите послания от Българските жреци,както и христоматиен пример на несъответствие на външния вид с вътрешното съдържание,като с тази френска фраза non – sens се означават лишени от смисъл понятия или безсмислие,като понякога изразът се употребява за обозначаване на алогизъм, абсурдност.

Исус,Който е Господарят и Властелинът на световете и е навсякъде и управлява всичко в световете,формулиран като лишени от смисъл понятия или безсмислие,алогизъм и абсурдност ?!
Никой не Го е формулирал така,Той сам се е дефинирал така,за да Го открием и в тази алогична и абсурдна в езотеричната ѝ същност фраза!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Абсурдът с "християнина" Константин е съпоставим с абсурда нашият екип от ревностни истински християни,да вземем властта в християнския свят и въведем исляма за официлна задължителна религия за всички християни и нехристияни,а пък ние чак след още 24 години яко християнстване,вземем че се обрежем и приемем исляма,както Константин който уж въвел християнството през 313 година,пък повярвал и се кръстил след 24 години!

От момента на извършване на злодейския акт на убийство на лелите си през 313 г до изправянето му пред Вечния съд на смъртния му одър през май 337 г.,българо–юдейо–данайо изродът Константиин,не се разкайва и покайва и не приема правилата от учението на Исус и Богородица и спасението от Тях,въпреки помилването и опрощението от Дядо му,факт и обстоятелство,записани официално в биографията му!
Как ще въвежда християнството за официална религия в империята!
Абсурд!
И още по–голям абсурд и невъзможност,защото Константин никога не е бил император и един ден на Българската,или която и да е друга империя,защото е бил ВИП–затворник или заточеник в луксозен затвор във Византионес с много екстри!

ВЕЧЕН СЪД на=на Богиня Диана и Исуш

ВЕЧЕН СЪД=ВЕЧИСДЕН=БЕЧИСДЕН=БЕЗИСТЕН 
Първосвещеният Божи храм в Ямбол,където се е състоял съдът на Елена и Канстантин, и където ще се състои скорошният Съд на човеците по време на Съдния Ден от Върховните Съдии Исус и Мария Магдалена!

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана  

ВЪРХОВЕН СЪД на=на Бох Иса Вер (Звей) и Богиня Диана 

ВЕЧЕН СЪД=ВЕТШЕН СЪД=СЪД на Богиня Диана и Ешуа

От извратеното и замърсено потомствено котило на Константин I,въдворен на специален свободен режим в Българската жреческа имперска родова "висша партийна школа" Византионес,се развива клана на Дуло,засекретен като ВИЗАНТИЙЦИ,съставен от Български Божи изроден нечист династичен имплант от Дуло(Флавии),върху неподлежащата за облагородяване основа на юдо=данайското племе,предците на гърците.

ВИЗАНТИЙЦИ=ВИ ЗА ТИЙЦИ=Теца на Бог Иза=Деца на Бог Иса 
потомци на Бог Исус от родословието на Диоклециан(Павел=Флавии,Авитохол),поради което той не убива Константин,и поради което векове след това Българските праведни Канове(Жреци) и Царе от Дуло не превземат Византион и не ликвидират това гнездо на змии,(рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,чийто календарен хералдически животински символ е Змия,Змей и още 10 техни синонима) въпреки че византийците–изродени потомци от Константин,постоянно творят престъпления срещу святите си династични роднини и Българите,а Българските владетели са имали много възможности да ги затрият завинаги!
Как да затрият родствениците си,че и то носещи Божият кръв!

Чак през 518 г. византийците – потомците на изрода Константин,успяват да извършат
успешен преврат,като Флавий Юстин,който е шеф на охраната на братовчед си–Българският Първожрец и император Анастасий I,го убива на 9/10 юли и узурпира властта,начело на хунтата като Юстин I.

След 518 г.започва съществуването на Византия и на византийци с описания по–горе етногенезис и състав

ВИЗАНТИЙЦИ=Богиня Диана и Ицуз=Богиня Диана и Исус 
изродени български династи от многобройните разклонения на рода Дуло,състоящ се от генетични потомци на Исус и Богиня Диана – Мария Магдалена


В началото на 16 век–хиляда години след злокобните събития и престъпления от 518 година,когато Българската държава и държавност са унищожени вече напълно в огромния Български географски и етносен ареал на Балканския им епицентъра–потомците на Константин,от който са византийците,дислоцирани в Западна Европа и в Русия за управленчески елит на тия народи (до преди няколко века Русия е изконна част от Българското царство) започват масирано и тотално фалшифициране на истинската история на България и на света респективно,като създават бавно и методически чрез геноцид на Българите навсякъде по света(включително и със съветската диктатура и двете световни войни,организирани единствено с тази цел) и тотална цензура на Българската документалната информация,фалшифицираната Българска и световни истории в сегашният им познат официален вид.

След като знаете вече тази истина,сега много нелогични,необясними,противоречиви и абсолютно странни и алогични неща от официалната Българска и световна история,ще ви се изяснят и препонаредят във вярната ребусна картина.

Опитайте.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

– Ще ви се изясни защо т.нар."ранно християнство" удивително и на 100% прилича на езичеството,толкова ненавиждано и геноцидно преследвано от инквизицията и църквата вече 1500 години,

– ще ви се изясни как може учението на Исус и Богородица за Всемирната Любов, Братство и Мир,да се налага насила,като се избият 50 Български святи старейшенски аристократични рода и повече от 200 000 техни роднини,да се избиват милиони чисти и невинни хора,за да се "покръстят" в християнството!

– ще ви се изясни как може християнска Византия да пороби за 200 години християнска България и провежда свиреп геноцид връз уж съ – духовни християни!

– ще ви се изясни неразгаданата до сега удивителна загадка,защо Българските царе не са затрили нацяло веднъж за винаги Византионес и византийската държава,когато са можели да направят това многократно,а дори са ги защищавали от техни врагове, както примерно Първожрецът Тервел,Свети Трибелий

– ще ви се изясни,защо Българските Канове=Жреци се оказват все "скрити" християни векове преди официалното уж "покръстване",което е всъщност откръстване 

– ще ви се изясни защо християнската църква мрази толкова страстно и фалшифицира святите Български жреци – Кановете,Кан,установяващи,ревизиращи и поддържащи Българската Свещена империя на Любовта,Братството и Мира в Европа,и ги инкриминира и анатемосва като човеконенавистни диви и страшно жестоки "хуни, куни"

– ще ви се изясни защо главата на християните – папата баш християнин води десетилетия яростни геноцидни войни срещу святите и чисти Български генетични потомци на Исус и Мария Магдалена – Богомилите,във Българската имперска провинция Франция и в цяла Европа,наричани още Катари,Албигои,Патарани,Хусисти...

– ще ви се изясни как може християнска държава да напада друга християнска държава и в световни войни управниците им – християни,да избиват милиони от народите си,
ще ви се изясни как може християни – протестанти от Европа да избият повече от 60 милиона индианци в Америка 

– ще ви се изясни,защо сега християнска Америка в заговор с християнските управници на Европа пали света и въвежда планово и методично по юдов план орди и пълчища джахидисти в християнска Европа,

– ще ви се изясни...!

Ще ви се изясни в крайна сметка,защо е този свиреп перманентен геноцид връз нас–Българите,и неговото официално и неприкривано вече финализиране през последните 25 години,а всичко това ще ви просвети, светне и изясни, че Българите сме Свещеният народ от феноменните генетични потомци на Българските Богове – Демиурзи, и ще ви помогне да се освестите и познаете, че Българите сме богове,което е и целта на занятието на Боговете ни, подготвящи ни за Явяването си,за Съдния ден и за възстановяването на Царството си на Земята!

Опитайте!

Това е произходът,генезисът и истината за псевдо – Исусовата религия християнство, която извергът Константин уж бил наложил през 4 век в замяна на уж "страшното и жестоко диво" езичество,което пък се оказва т.нар."ранно християнство",което е истинското Българско Исусово – Мариино познание и учение на Любовта,Братството и Мира на истинските святи династични потомци на Исус и Мария Магдалена

Официалното християнство е чудовищна коварна и лукава дезинформационна псевдо – Исусовата анти–Българска полицейска духовна доктрина – религиозно лъжеучение на инквизицията, която е ударният отряд на изродените династи от Дуло от рода на Исус и Мария Магдалена, която престъпна доктрина е изградена върху изцяло манипулиран и фалшифициран образ и характеристики на Българските Богове,доктрина въвеждана с перманентен геноцид и цензура и с всички лостове на властите от цял свят върху Българите,за да не Ги познаем ние – чистите и праведни Техни генетични потомци,и вземем та се облечем в Тяхната сила и мощ и потърсим и вземем нашето законно Бащино и Майчино наследство–целият свят!


Вижте пасажи от

Екипът на bezistena почита празника на вещиците–Валпургиевата нощ,и реабилитира категорично всички вещици и езичници–еретици!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/18/.1261505 
 
в които показваме истинския образ на официалното юдео – византийско християнство!
image

image

Това ли е учението на Исус и Богородица,Които проповядват десетте Божии закона и моралните и етични ценности на Любовта и човеколюбието,на човешкия живот като висш Божи дар и ценност!

Които ни учат да не посягаме на тревичката,на мравката път да правим и никаква живинка да не погубваме,а камо ли човека с такива садистични методи да се измъчва и убива!
Вие,сегашни Християни – Българи,в такава ли църква,на която в невиновно невежо наследствие е сегашната Християнска църква,вярвате!

Християнство ли?

Исусово – Богородичната Любов ли са църковните служители,които подклаждаха кладитеи разчекваха детенцето на обесената по-долу ВЕЩИЦА - СВЕТИЦА?!
Исусово-Богородичната Любов бе в огъня на кладата,по чиято страдалческа процедура се осъществяваше ритула за транформиране на Мъчениците в Светци и придобиване на Вечен живот в Божието измерение!
Връх на измамата и циничната заблуда,скриваща до сега същността на Средновековната църква, чиито съвременни наследници от трите основни християнски деноминации са в невидение за същността на тази псевдо Исусова престъпна институция и не носят вината за предшествениците си,фалшифицирали световната история за да скрият чудовищните си престъпленията,

НО ЦЯЛОТО СЕГАШНО СВЕЩЕНИЧЕСКО ДУХОВЕНСТВО НА ПРАВОСЛАВИЕТО (което е най – пречистено чрез огъня на петстотингодишното турско и фанариотско робство), КАТОЛИЦИЗМА И ПРОТЕСТАНТСТВОТО,СА ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ НА СЪЩИТЕ ОНИЯ ЦЪРКОВНИ И ИНКВИЗЦИОННИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ОНИЯ ТРАГИЧНИ И ДРАМАТИЧНИ ВРЕМЕНА И СЪБИТИЯ,ОМЕШЕНИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ И С ГЕНА НА ЖЕРТВИТЕ СИ в РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ –
те всички са генетични потомци от Дуло,но не са поднесли и най- – малкото официално извинение и искане на прошка и разкаяние според основните Исусови постулати за Християнските добродетели!
Най – вече защото не знаеха Божествения си произход и обремеността на кармата си.
Сега вече са посветени и знаят!  

image 

image  
 
Изроди,избили милиони чисти и святи Исусови генетични потомци и умърсили името Божие и прогонили милиони и милиарди да не Го потърсят,отвратени,омерзнени и смразени от представящи се за Негови единствени пълномощни представители престъпници,заблуждавали досега народите и хората с тотално манипулираната и фалшифицирана история на Българите,от която са историите и на всички други племена и народи!

image 
+
image   

image 
Това ли е учението на Исус и Мария Магдалена за Любовта!
Това ли е Любовта Божия и Божиите закони,а,отци църковни от трите основни християнски клона? 

image

Исус ни каза:

Ще ме преследват и вас заедно с мен!
Ще ви изгарят,разпъват на кръст,давят,бесят,живи погребват,ще измислят всякакви садистични начини за мъчения и осмъртяването ви,ще ви омаскарят и озлочестят във фалшиви документи,ще фалшифицират моята истина и учение и историята ви!
Които загубят живота си мъченически за мен,ще да придобият живот вечен и ще подготвят Второто Пришествие и ще свидетелстват при Възкресението на мъртвите!

За всички оцелели мои деца Аз ще Се извая в сърцата ви чрез Моята кръв,ген и Любов,за да не може вече никой да Ме открадне от вас и да можете да Ме познаете и посрещнете,когато дойда!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Та Елена никаква ревностна християнка не е била,никаква светица не е била преживе, после Горе по силата на свещения си Божествен произход и след съответните пречистващи регенеративни процедури "в казана" служебно преминава в категорията "светци" на ниско йерархическо третостепенно ниво,като никога преживе и векове след това тя и синът ѝ Константин не са се ползвали с никаква народна любов и почит, напротив – само с ненавистта и презрението на Българите,като чак след 9 век визанийските им потомци ги назначават за светци и налагат за такива с властовите манипулационни дезинформиращи лостове и механизми,един от които и т.нар. "иконоборство" – унищожение на ранните Български икони и стенописи,носители на шифрована сакрална Българска информация,и подмяната им с ментата на псевдо–светии като мерзавците Константин и Елена и другите родопредатели Борис I,патриарх Евтимий и Софроний Врачански,с които сме ви запознавали в нашия блог.

Никакъв кръст на Исус не е ходила да търси в Палестина и нищо съответно не е намирала българо–юдейската престъпницаи злодейка Елена,защото първо истинската Палестина по ония времена си е била непоклатимо и стабилно в България на Балканите и за никаква друга Палестина никой и не бил е чувал тогава и още поне десетина века след това,и защото второ,което е и по–важното,никакъв митичен Исусов кръст не е намиран,защото легендата за Кръста Господен е поредното уникално Българско съчинение–кодирана словесна анаграмна комбинация,в която Посветените ни Деди са зашифровали и захерметизирали чрез Свещеният шифър свръхсекретната преследвана информация за Исус и Мария Магдалена и потомците им,която ние сега разпечатваме:

КРЪСТ=СЪ ТРАК=Иса от Тракия  – Исус от Тракия

КРЪСТ ГОСПОДЕН=
Богиня Диана и Кристос=
Богиня Диана и Исус от Тракия 

ЖИВОТВОРЯЩ КРЪСТ=
Богиня Диана и Жар Бог Кристош=
Богиня Диана и Цар Бог Исус от Тракия 

ТРИТЕ НАМЕРЕНИ КРЪСТА заровени в земята=
Друиди на Мария и Иса от Тракия заровени в земята –
дъщерите – близначки на Диоклециан и Максимиана,които са Жрици,Друиди от рода на Исус и Мария Магдалена

ТРИТЕ НАМЕРЕНИ КРЪСТА ЗАРОВЕНИ В ЗЕМЯТА=
Друиди на Богиня Мат Мария и Цар Бог Христос=
Друиди на Богиня Мат Мария и Зар Бог Исус 
от Тракия ТЪРСИ ГРОБА ГОСПОДЕН=Богиня Диана и Иса са Барги Отриси
Богиня Диана и Исус са Българи от Одриското царство 
 
И още една сакрална анаграмна тайна се съдържа в кръста и в новоепохалното аватарно име на Господ Бог Отец Исус  Христос,която разсекретяваме:  

КРЪСТ=С ТРЪК + Н (кодировъчен назал)=С ТРКЪН=Иса Тракон=Иса Дракон 
 
ХРИСТОС=ИСОС ТРХ + Н=ИСОС ТРХН=Исус Трахон=Исус Драхон=Исус Дракона
жертвеният инструмент от лобното место на осмъртяването на Христос и Неговото новоепохално аватарно име са свръхсекретните документи,които ни носят информация, че Господ Бог Исус има най – древно регистрираният животински календарен символ  – змейско рептилският,който в неговите 12 ссинонима в Сътворенческия Български език преминава в херметичната рептилска хералдическа символика на рода Дуло, съставен от негови генетични феноменни потомци  

image
   
И затова православната иконография и иконостасна резбована пластика и храмова утвар са така нафрашкани със змии,змейове,дракони и всякакви рептили,за които като питате отците що тъй,те само плюят на анатема и наверно псуват на ум във висше религиозно суеверие и уплах,за да не ги чуе дявола,когото припозвават във всички тия рептили! 

ИКОНОСТАС=Икони на Диана и Исус=Икони на Дионисис
информационни носители на езическата Диана и на Исус и на върховния езически Бог Дионисис! А сега де! 
 
Че и агитационно табло и рекламна стена на Техните езическо – християнски деца!
 
ИКОНОСТАС=КАН Т О ИСОС=Кан (Жреци) на Диана и Исус=Кан (Жреци) на Дионисис   

БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ=БЪДЕШТЕ ВРЕМЕ=Бог Ешуа и Богиня Матара Диана 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И сега ви правим висшият тест за Българската феноменна интелеигентност и интелект
посредством желязната математическа логика:

Може ли гъркиня,каквато е била Елена,да въведе Исусовото учение,официално дефинирано като Християнство?
Допълваме,че неофициално и истински,което се криеше досега,Елена е данайка, каквито са всъщност гърците,а данаите са точно юдеите.

ЮДЕИ=ЮДЕНИ=ДЮНЕИ=ДАНАИ=ДИАНА=Диана 
експериментален злокачествен продукт на Диана,създаден за създаване в съзаклятие с изродените български династи от Дуло на реални условия в реални събития за екстремалната закалка на Българите

Та освен,че знаем вече категорично,че Исусово – Марииното учение е езическото учение на Любовта,Братството и Мира и на феноменни познания и свръхестествени практики,произтичащи от Дарбите и Даровете на Святият Дух,а езичници са само Техните генетични потомци,които са само Българите,ние знаем и официално,че вече 2000 години еврейското племе в двете си исторически разклонения израелтяни и данаи=юдеи,въобще не иска и да чуе дори и за официалното псевдо–християнство, да не говорим за истинското Българско Исусово езическо учение!

Е,нека гласът на високоинтелигентната ви логика ви каже,може ли анти–Исусова юдейка =данайка=гъркиня, да въвежда Исусовото християнство за официална религия, да не говорим за истинското Исусово езическо учение!

Ама той Константин бил го въвел!
Константин е никой – всички злодеяния по метежа е вършила майка му данайо–юдейката Елена,онзи българо–данайски запъртък е бил само нейно сляпо оръдие и маша.

То запъртък не е точната дума,защото от неговото змейско семе и яйца се развъждат изродените рептили от змейско – змейската династия Дуло,от които след 200 години след Константин възникват византийците и псевдо – Исусовото християнство, и от 518 г. започва юдео – византийството поробване на Българите,и в бавен и планово и методично развиван постоянен процес във времето и на злодейския процес за поробването на всички народи на Земята вече 1500 години!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Църковната легенда,че след време над пещерата на гроба Господен в сегашна Палестина построяват храм,който съществува и до днес,и който е бил осветен тържествено на 14 септември 335 г,е пълна дезиформационна измислица,съчинена от потомците на изрода Константин велики(велк,валк,балк) след повече от 10 века,за да скрият познатата от всички хора датогава нелицеприятна истина,че от него време на 325 година,до 327 година– до смъртта на изчадието адово Константин,който е ВИП–затворник във Византионес,помилван от Дядо си Диоклециан,но мъртъв в живота, започва кулминацията на земното му наказание,като повече от 2 години прекарва в най–страшни мъки и страдания,покрит целия с херпеси,гнойни циреи и хемороиди по всички възможни дупки.


Сега на този ден по наложена служебно традиция,се събират хиляди поклонници, свещениците ръсят с кръст,а за да могат всички да видят Светия кръст, епископът го повдига или го "въздвижва" над главите на присъстващите.От това "въздвижение" получава своето име и празникът ВЪЗДВИЖЕНИЕ НА КРЪСТА.

Този ритуал е имплантиран в християнската догматика от Българските гениални шифровчици,за да ни съобщят чрез него преследваната информация за Българските Богове,вложена в описателното обяснение на ритуала:

ВЪЗДВИЖЕНИЕ=Бог Изуж и Богиня Диана

А чрез целия израз ни съобщават за предстоящото идване на Сина Божи – Спасителят:

ВЪЗДВИЖЕНИЕ НА КРЪСТА=
Сина на Богиня Диана и Бог Изуж от Тракия – Спасителят

ВЪЗДВИЖЕНИЕ НА КРЪСТА=
Идване на Сина на Бог Изуж от Тракия 

РЪСЯТ С КРЪСТ за=РЪСЯТ за Кристос=за Исус от Тракия

СВЯТ КРЪСТ=Богиня Диана и Кристос=Богиня Диана и Исус от Тракия

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Страшни тайни и разкрития,квалификации и обвинения за Християнската религия,и стъписваща информация за милиардите искрени или формални християни,наследили узаконената и натрупана и затрупана лъжа за Исус и Богородица,но нямащи никаква възможност да ги търсят по други места и начини!

Да не вземете сега да анатемосвате Християнството,институцията му,църквата и служителите ѝ и вярващити хора,и да почнете да се отказвате от официалните Исус и Богородица и Светиите им,Които са единствено истинските без ония служебните,но които пречистении и те вършат работа !
Напротив – търсете Ги още по ревностно и всеотдайно,с Дух и с цялото си сърце и Душа,но търсете ги вече и извън канона и догматиката,търсете ги в нашите документи, търсете ги в песните и в самодефиницията им БОГ Е ЛЮБОВ!

Нашият съвет към вас,Българи,търсещи упование,помощ и закрила от Бог Исус и Богородица чрез Българската православна църква,е да спазите и почетете с необходимото внимание, уважение и смиреност,и с вяра и надежда традиционния църковен празник и неговата обрядна ритуалност,всичките църковни празници,да търсите ревностно официално познатите Исус и Света Богородица а и Светиите им по канона,но и да си отворите сетивата чрез Душата в която е имплантирана Тяхната истината,за нашите просвещения по тази тема,и Ги попитате директно верни ли са те!


Краят на статията ни е в поста :

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045    
 
 
КРИСТИЯН=Иса от Тракия 

КРИСТИЯН=Иса Тракон=Иса Дракон 

Нашият син Кристиян и той има имен ден днес,а утре – 15 септември,има рожден ден заедно с брат си Иво – по малкият ни близнак,който е Горе Светец.
Двамата навършват 19 години! 
 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
Иво и Кристияне!  


екип на bezistena и съекипници 

Свети Павел,Света Гергана,Света Димитрина,Свети Иво Дунчев  

ИСД
 с Любов и песен!Гласувай:
9
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
14.09.2017 18:49
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–
пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5512493
Постинги: 1592
Коментари: 2988
Гласове: 32736
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!