Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04 23:52 - Ленин, братът на най – големия феномен на света за ХХ век и син на...! Пада поредната епохална епична тайна от сакралната Българска история!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1037 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 25.04 04:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В поредица от статии ви представихме строго секретни документи и факти за живота и делото на Ленин, показахме ви истинския му образ и мистиката и мистерията около неговия живот и съдба, а сега разсекретяваме Българския му произход под неговата лична диктовка в качеството му и статута на действащ реален и рационален Светец – Великомъченик.

МИСТЕРИЯ от=от Иса и Матара 

Иса и Матара са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

МИСТИКА от=от Майка Диана и Иса 

Истинският Ленин е династичен потомък на Българските Богове от Тяхната жреческа първосвещена златна генеалогия:

ИСТИНСКИЯ ЛЕНИН е=ЛЕНИН е Кан (Жрец) на Диана и Исус

И пасаж от  

100 години ВОСР. Фрамасони, кабалисти, фашисти, комунисти, ционисти, терористи.  Световната конспирация, в основата на която е рода Дуло! Ротшилд и истинският Ленин 
https://bezistena.blog.bg/history/2017/11/08/100-godini-vosr-framasoni-kabalisti-fashisti-komunisti-cioni.1576449.

... Задължително ще кажем няколко думи и за Ленин, най – големият злодей за едни, и велик просветен ум и гений, баща на народите и закрилник на угнетените за други, от новата история на света и човешката цивилизация.  
Познаваме го както го показват на тази динамична композиция,

image
  
заграбил цялото богатство на света, допринесъл за неизброими злини на Русия и на цялото човечество, променил или спрял, или насочил хода на човешката история към грешната посока и причинил световните войни и смъртта на десетки и стотици милиони хора, и заради това сега е постоянно в режим "до шия в катраня" и дяволите постоянно го бодат и натискат в казаня и разкатават мамицата му и верицата му без милост и без почивен ден!  

ДО ШИЯ В КАТРАНА при=при Богиня Диана и Ешуа от Тракия 
Които са Управниците и на Рая, и на Ада

Преписват на Ленин еврейски произход, обаче трябва да сте забелязали, че никакви еврейски авторитети на признават това, и нещо много чудно : най – яростно го атакуват и сатанизират именно отявлени юдейски авторитети и пропагандни манипулационни институции, начиная с българо – юдо – грузинецът или хазар Сталин, най – отявленият Българомразец и убиец на близо 80 милиона Българи в юдейския ционистки концлагер СССР ! 

Вижте следващия "безобиден" юдео –
 ционистки разследващ пасквил за Ленин, разработен в техните дезинформационни манипулационни лаборатории, в който той е представен като психически урод и гениален идиот:

https://www.youtube.com/watch?v=suv5kgm0O0w 
Тайная жизнь Владимира Ленина - В поисках истины
 

Ако се задълбочите във близо 5000 – те коментари под този фалшификат, ще видите тоталното признание на руснаците, че въобще не познават кой е и какъв е бил истинският Ленин
 и че през цялото време и сега са лъгани за него и в добрия, и в лошия смисъл.
 
Ние знем, че истината за Ленин е съвсем различна от тази и сме ви представяли документи за това, като сега ви напомняме част от тях в постинга ни  

Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2 
http://bezistena.blog.bg/history/2016/03/02/istoriiata-na-martenichkata-za-izmislenata-liastovichka-i-sk.1434392


...Златарски ползва пълната подкрепа на европейската и руско – съветската панславянска юдео – византийска школа и институция, която веднага след болшевишкия преврат в Русия се захваща с основната си върховна мисия и задача – да преследва и геноцидира Българите в новосъздадения за тях суперконцлагер – Съветска Русия, вече и със силата на цялата свръхмощна репресивна анти – Българска болшевишка машина.  
Вижте обезателно абсолютната диктатура на болшевишка Русия, управлявана тотално на 100% от юдео – ционистите, в емблематичния ни тематичен документален постинг 

Ленин и Сталин и кой от тях организира и управлява болшевишката диктатура и геноцид над Българите в Русия!
https://bezistena.blog.bg/history/2018/11/18/lenin-i-stalin-i-koi-ot-tiah-organizira-i-upravliava-bolshev.1635433
 
и малка справка в него, от която научаваме, че Върховното ръководство на болшевишката партия на Сталин – политбюро, се състояло от 52 висши партийни функционери, като един от тях е бил фин, един е бил руснак с умствени увреждания, и всички други 50 човека включително със Сталин са били до един юдеи и крипто – юдеи и то ционисти.
От всичките министри (народни комисари) на болшевишка Русия под абсолютната диктатура на Сталин всички до един са юдеи, и то ционисти, без да има нито един друг от друг етнос!
Всички силови, репресивни, тайни, военни и всякакви държавни административни инстанции, служби и ведомства се ръководят и построяват от горе до долу по пирамидата задължително на 100% от юдео – ционистите! 
Продължавайте да четете по – нататък, за да се просветите и ужасите!
––
 
До падането на България под турско робство Волжска България е неразделна част от огромното Българско царство заедно със земите и народите на сегашните Русия, Румъния, Украйна, Белорусия и Молдова. 
Ленин замисля и организира 
в съзаклятие с посветени Българи ВОСР с върховната идея и цел № 1 да освободи поробените в царска юдео – фанариотска Русия волжки Българи и други по – малки бивши тракийски племена, и да образува с тях върху основата и надстройката на Българите най – мощното държавно етносно формирование на територията на бившата Руска империя и най – голямата и мощна на Европа и в света съвременна държава – държавата на Българите под неговото ръководство: възстановената Волжска България, с която да освободи и Дунавска България.

Поради това изродените българо – юдейски династи от Исусовата универсална династия Дуло – Троцки и
 грузинският юдеин Йосиф Сталин и неговото юдейско – ционистко обкръжение извършват прикрит вътрешен конспиративен преврат срещу Вожда на световната революция за Освобождение на поробените Българи, като го раняват умишлено несмъртоносно при атентат на 30 август 1918 г от Фани Е. Каплан, истинското име на която е Фани Х. Ройтман (1887-1918) юдейка – агент на Сталин.
Шайката на злодея юдео – ционист Сталин с помощта на юдейски лекари от Германия, извикани уж да лекуват Ленин, поставят постепенно под пълна медикаментозна зависимост Ленин, умишлено неправилно "лекувайки го" в посока пълното му психическо деградиране и инвалидизиране, като Сталин поставя нещастника в тотален домашен арест и абсолютна карантина и пълна изолация от външния свят и от верните му Български съратници, и започва да управлява болшевишка Русия еднолично и тоталитарно с декрети и наредби уж от името на болния другаря Ленин, когото превръща в свещена духовна икона и хоругва за следване от милионите възстанали Българи и в психически труп и наркотизирано чучело, от чието име започва да извършва епохалните злодейства и престъпления срещу Българите в Русия, разкрили се обнадеждени и застанали плътно до Ленин в началото на революцията, поради което той с декрет учредява независима Българска Башкирска република, който акт принуждава Сталин да ускори изпълнението на пъкления си план за вътрешния преврат срещу Ленин.

image

Смотрел мимо беспомощной, искривленной 
младенческой улыбкой человека, впавшего в детство

 
Култовата снимка на видиотченият Свети Великомъченик на 20 век – Българинът Владимир Илич Ленин, със задължителният азиатски монголоиден антропологичен фотомонтаж, умъртвяван в страшен домашен затвор и ад в продължение на 5 години от извергът Сталин и юдейски лекари злодеи, като в това време обкръжението на Сталин под негово ръководство започва да съчиняват и пишат от името на Ленин прословутите безбройни томове тезиси на Ленин за диктатурата на пролетариата и да управляват държавата и да извършват чудовищни престъпления срещу народите на бившата империя, и най – вече срещу Българите и крипто – Българите в нея, от името и в името на Бащата на революцията Ленин, като му преписват всички свои тогавашни и по – късни епохални престъпления след време на него!   

ТЕЗИСИ=Диана и Исуз  

И едно наивистично съждение на умни хора по темата за "огромното количество научни трудове" на Ленин:

СЪЖДЕНИЕ за=за Диана и Исуж

Непознатият Ленин
https://baricada.org/2020/04/22/lenin-150-godini/

"Не е случайно, че събраните съчинения на Ленин са над 50 тома. Основната част от тях са документи, натрупани по време на ръководството му в съветското правителството и комунистическата партия.(б.а. 1918 –
 1924)
Странно е, че много малко от историците си задават въпроса – как е възможно да се създаде толкова огромен документален архив?
Авторството в този случай не е оспорено, то е ясно. 
(б.а. на Ленин)
След Октомврийската революция Владимир Ленин работи непрекъснато, за да успее да помогне за създаването на новата държава на народа, работниците и селяните."

Обаче точно в този период след раняването му през 1928 г. и до смъртта му, когато "Ленин работи непрекъснато" и "пише и публикува" на конвеер безброй документи, с които уж управлява болшевишката държава и тя върши чудовищни престъпления връз Българите и руския народ от негово име, той е в "постоянна отпуска по болест" и по –
точно в домашен арест и в тотална изолация и деградира психически и физически, като нито е в състояние да напише и едно писмо дори и се оплаче, че е в домашен арест и затвор, нито някой ще му позволи да го изнесе на бял свят, камо ли да напише и публикува 50 тома с избрани съчинения!!!

Нашият екип за 20 години денонощна работа в разширен състав при благоприятни и комфортни за творчество условия със светкавичен Интернет и друг неограничен 
информационен обмен и технологии под постоянното Божие и светейшо методическо ръководство и пряка диктовка, имаме едва 1550 публикувани постинга в блог.бг и още толкова непубликувани статии с информация, приблизително равняваща се на 50 тома по 1000 страници всеки, и ви даваме категоричната си меродавна експертна оценка и становище, че преписваното на Ленин авторство на огромния обем документи и информация за това време, дори и да не беше в мъченическия му затвор, а да ръководеше наистина държавата в тези бурни и метежни времена и събития на постоянни битки и планини от проблеми за времето на раняването му до смъртта му и имаше на разположение постоянен творчески и работен екип и огромно свободно време да съчинява и пише денонощно без да спи, е пак абсолютно и тотално практически и теоретически невъзможно!

Когато лидерите и ръководителите на Волжските Българи се усещат за измамата, върху тях се стоварва цялата чудовищна юдска мощ на репресивната болшевишка държава, създадена единствено и точно за унищожението на Българите и започва ужасяващият вече вековен геноцид върху многострадалните ни съплеменници и сънародници в съветска и постсъветска сегашна Русия, стартирал през 1923 г. с т. нар. "процес и терор срещу Ваисовското движение" – организацията на Волжските Българи за създаване на буржозно – демократична Българска република, когато от името на Ленин дейноста ѝ е инкриминирана като антисъветска и е забранена – разбирай почва планираното и организирано унищожение и изтребление на милиони Българи без съд и присъда или по правилата на незаконните военни трибунали.    


С течение на времето и с тотална цензура и фалшификации на Ленин преписват и създават легенда за негов татарски – еврейски етнически произход, за да не остане и следа от чистият му Български династичен Божествен арийски произход.
Същевременно с жесток терор и геноцид чисто арийските европеиди Волжски Българи ги прекръщават на татари, създават им нова татарска родова и етносна история и вече повече от десет поколения Волжски Българи учат и им внушават насилствено в режим на съветско – болшевишка руско – юдейска диктатура и гнет да вярват, че са монголоидни татари, за да не разберат Българите, когато почнат да откриват, че Ленин е Българин, че той е бил красив европейски ариец като Божествените Българи в Тракия, и че те също нямат абсолютно нищо общо с монголоидните татари и други азиатски жълти племена (които си имат тяхната етносна хубост и прелест), а тази изключителна европейска красота и интелект които имат, са от Българският им Божествен етногенезисен произход!  
image
Цял свят е свикнал с абсолютно татарско – монголоидният антропологичен външен вид и образ на Ленин, който е абсолютна перфидна лъжа и исторически класически христоматиен пример за хибриден генно – инженерен циничен фотошоп, наложен за информационно внушение и заблуда на човечеството с тоталната съветска диктатура и геноцид връз милиони Българи!    

Няма нищо вярно в този внушен монголоиден образ на Българина Ленин!   

Вижте детските, ученическите и младежките снимки на семейството на Владимир и на самия него – няма ни следа ни намек от негови и на фамилията монголоидни  черти!     

image 
   
Володя със сестричката си – ангелоподобни бели и благородни красиви и Божествени деца, Българчета   

image 

Абсолютно европеидни аристократични арийски типажи на Българската фамилия Улянови от списъка на 500 – те елитни Български аристократични фамилии от Волжски Българи, изградили Русия    
 
image

Седемнадесет годишният Владимир       
 image
 
Красив и благороден чувствен млад Българин с идеални европейски арийски аристократични черти, типичен представител на бялата Българска Божествена раса, феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена 


image 

...молодой екстремист Ленин  

ЕКСТРЕМИСТ=Кан (Жрец) от Исус и Матара Диана   

Това е младият тридесет и три годишен екстремист Ленин, който няма и следа от популярно познатият грозен монголоиден образ на портретите му само десетина години по – късно!   
Това поазиячване и помонголоидване на Българския етнос, започнало още от фалшифицирания страшен монголоиден образ на Аспарух, водещ уж от Азия на Балканите уж ниски и грозни кривокраки жълто – черни диви азиатски безкултурни монголоиди – прабългари, ядящи сурово месо и спящи и размножаващи се върху конете им и добитъка и със животински инстинкти, е изпипан фалшификаторски стил и метод  за манипулиране на цялостната антропология и духовна и материална култура на Българите, който ни наложи руско – съветската юдео – византийска историческа школа и нейните етно – генни инженери и конструктори, и господства и досега в руската и Българската и световните исторически науки като безспорен академичен постулат !    

image

– Кан Аспарух !!!
– Не! Гнусна фалшификация! 
Ето го пак истинският Кан (Жрец) Аспарух, Светецът, който е принц Сихипер, синът на убитият последен меровингов крал на Българската имперска провинция на франките Дакубер, който е Кан Кубрат! 
 
image

И още за гнусните манипулационни технологии на перфидно коварните юдео – византийски фалшификаторски руска и българска исторически школи, вижте в 
  
Как Крум, сияйният ариец и Божествено красив Първожрец от Дуло, победи Византия при Версиникия на 22 юни 813 и как историците ни го представят като австралопитек!

http://bezistena.blog.bg/history/2017/06/22/kan-krum-siiainiiat-i-velikolepen-bojestveno-krasiv-pyrvojre.1553168

Тази антропологична фотошоп – хватка и технология е приложена успешно върху няколкото популярни снимки на Ленин от по – напредналите му години, обаче фалшификаторите въобще не са си направили труда да манипулират детските и младежките му снимки, които показват категорично неговия европеиден типичен арийски Български антропологичен типаж и външен вид на Божествено вдъхновени и извисени красиви хора, каквито са Българите на Балканите!  
Абсурд е младият красив и бял 20 – 30 годишен Володя с безупречни благородни и аристократични европейски Божествени арийски черти, да се превърне за петнайсетина години в абсолютния тъмнокож монголоид с типични азиатски черти от първия и други подобни "официални служебни" портрети!  

image

Красив и благороден млад Българин с идеални европейски арийски аристократични черти, типичен представител на бялата раса, феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена     

И изведнъж с Владимир настъпва необяснима научно страшна и генерална антропологическа метаморфоза! 
image
Типичен монголоид, класически представител на азиатската жълта раса!

Как стана такъв за десетина години!  
Както пък обратно Българите на Балканите от типични монголоиди, както ни представят официалните юдео – византийски историци, за 1000 години по необясним начин станахме блестящи и сияйни светли и високоблагородни арийски европейци!

АРИАНИ=АРИИ ± Н (кодировъчен назал)=АРИИ=РАИИ=Раи, Рая –
почетният презрителен титул на Българите, наложен им от турските поробители в тяхно невежие за значението на думата и съхранил Божествено – Райската ни принадлежност!  
––– 
–––

Сега ви представяме разсекретени документи за Българския генезис на официалните родители на Ленин, което е предпоследното конфиденциално ниво, като след тях ще се изкачим на последното конспиративно посвещенческо ниво и ще разсекретим документите за истинските му родители.

Единият дядо на Ленин има фамилията Бланк, за която фамилия и етносен произход руските и съветските българо – юдейски историци и изследователи вече век "гадаят" руска ли е, немска ли е, шведска ли е, еврейска ли е и още какви ли не, сякаш Ленин е живял не през 20 век на новата ера, ами преди двайсет века в началото на новата ера и няма никаква информация и спомени за него, и игнорирайки тотално факта, че е живял сред етническите волжки Българи, само и само да не се разбере, че фамилията е натурална Българска, видно категорично от самото име, което е един от най – разпостранените етноними на Българите – Балк, Балки, леко прикрито с кодировъчният назал Н на Бланк!    


БЛАНК=БЛАК ± Н=БЛАК=БАЛК=Балк – Българин   

Името на майката на Ленин, която е била с аристократичен дворцов произход, е Мария Бланк, което документира, че тя е от генеалогинята на Българската Богиня Мария Магдалена.  
Официално Ленин е роден в Българския град Симбирск (по – късно Уляновск) където официалният му баща е държавен инспектор и авторитет и уважаван директор на училището на децата не на юдео – евреите, а на волжските Българи, въвел невиждани още в Русия прогресивни модерни съвременни иновативни методи и порядки за обучение и просвещение на Българските деца, децата на Волжките Българи, не на еврейските, не на руските или каквито и да са деца от другите етноси!!!   
 
СИМБИРСК=Кан (Жреци) на Бог Исус и Мария     

Семейството на Ленин се мести в емблематичния култов Български град Самара (на който сакралната именна семантика ще видите по – долу) – средище на признати високо интелектуални учени, а Владимир започва следването си в университета в древно – Българския първопрестолен град Казан – център и крепост на поробените от юдео – руснаците Българи и на Българщината !

САМАРА=СА МАРА=Иса и Мария    

КАЗАН=КАН ЗА=Кан (Жреци) на Иза    

Обстоятелството, че едната прабаба на Ленин е била обвинявана и преследвана за ясновидска и магьосническа дейност, които са криминализираните от инквизицията и заговорниците срещу Българите феноменни ясновидски и лечебни свойства и практики на святите и праведни Български жречески потомци – е категоричното доказателство, че официалното родословие на Ленин е от посветени 100 % – ви феноменни Българи, както и че самият Ленин е посветен феноменен Българин, защото езическите феномени и висшите интелектуални и саможертвени гении като Ленин, са само Български наследствен Божествен родови документ и патент!

Българският произход на руския елит 

http://www.desant.net/show-news/23363/  

Елитът на Русия с Български корени
http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3658%3A2014-01-12-11-39-42&catid=147%3A2013-09-30-13-38-39&Itemid=231
   
  
image

Показваме ви фрагмент от динамичната композиция от началото на постинга ни – драконът рептил, който упорито танцува пред сатанизирания образ на Ленин и еднозначно ни указва и прокламира, че Българинът Владимир Ленин е династ от Българската Божия династия Дуло, състояща се само от генетични феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена, на която династия херметичен хералдически животински символ е най – древният познат митологичен рептилски образ на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена от древно – Българския календар с всичките му 12 рептилски синонима в Българския език.


image

ЛЕНИН=ЕЛИНН=ЕЛ ± Н Н (кодировъчни пълнежни назали)=ЕЛ=Ел –  Змей,

псевдонимът на Ленин документира, че той е династ от Българската змейска рептилска династия Дуло от феноменни и гениални генетични потомци на Исус и Мария Магдалена  
 

ПСЕВДОНИМ от=от Бог Иса и Богиня Мад

Тия документи ни даде и разсекрети лично Свети Великомъченик Владимир Ленин –действащ Български светец и висш военачалник в Божията светейша армия, заедно със светейшия си брат – един друг Български висш световен духовен и феноменен гений!    

––––––––––––

Българският Божествен жречески генезис на Ленин е задължителен и го доказваме безспорно и категорично във всички тематични за него наши статии, компилация от които е представената сега информация по темата, както и във всичките ни повече от 1500 постинги за Българския Божествен генезис на всички световни етносни гении и злодеи и политическия и управленчески елит и родова аристокрация на всички народи и държави.

Сега ще изследваме не кой е официалният му Български баща, а кой е истинският му Български баща.

Все повече руски изследователи на Ленин са категорични върху базата на огромен брой излизащи документи и пряка и косвена многопрофилна информация и фактология, че официалният баща на Ленин не е истинският му биологичен баща и дълбаят упорито по тази тема.

ПО ТАЗИ ТЕМА ЗА=Богиня Мат Диана и Изуз

Кой е истинският баща на Ленин
https://iskamdaznam.com/koj-e-istinskijat-bashta-na-lenin/

Кто отец Ленина? Размышления графопсихолога
https://proza.ru/2012/06/06/672

Иван Покровский: был ли семейный доктор настоящим отцом Ленина https://militaryexp.com/ivan-pokrovskiy-byl-li-semeynyy-doktor-nastoyaschim-ottsom-lenina/

...Роман Марии Александровны с домашним доктором Иваном Покровским был многие годы постоянной темой для наших любительниц посудачить, хотя в городе никто не сомневался, что они любовники. Их часто видели вместе во время прогулок. Они и не пытались скрываться.

Наши врачи. Кем приходился доктор Покровский семье Ульяновых...
https://ulpravda.ru/rubrics/meditsina/nashi-vrachi-kem-prikhodilsia-doktor-pokrovskii-seme-ulianovykh-muzykalnomu-kritiku-ulybyshevu-i-kraevedu-martynovu

" Что же касается доктора Покровского, то из его формулярного списка видно, что в Симбирск он перебрался из Казанской губернии в январе 1870 года, а его знакомство с семьей И.Н. Ульянова произошло весной или, скорее, летом 1870 года. Из формулярного списка И.С.Покровского также видно, что в Симбирск он приехал с женой Лидией Петровной (урожденной Миллер) и сыном Федором, родившимся 10 августа 1867 года, когда доктор служил в 11-м стрелковом батальоне Киевского военного округа"

Кто был настоящим отцом Ленина?
https://historylost.ru/2016/01/23/kto-byil-nastoyashhim-ottsom-lenina/

Объему материалов, посвященных родовому древу Ульяновых, можно только позавидовать. Однако и по сей день не все тайны разгаданы.
Существует версия, что настоящим отцом «вождя пролетариата» был не Илья Николаевич Ульянов, а совсем другой человек…

– превод:

Съществува версия, че истинският баща на "вожда на пролетариата" бил не Иля Николаевич Улянов, а съвсем друг човек...

... Якобы между Марией Александровной и Покровским многие годы существовала любовная связь. На протяжении 30 лет они встречались, общались и даже не скрывали своих чувств. Покровский не имел семьи и не пытался ее создать. В начале 1870-х годов он устроился ординатором в Симбирскую губернскую больницу и считался домашним доктором семьи Ульяновых. Он постоянно бывал в их доме, где вел себя как хозяин, пока Илья Николаевич находился в служебных командировках. Несомненно, Илья Николаевич догадывался об их связи с Марией Александровной, но дипломатично молчал и сохранял дружеские отношения с доктором.

Владимир якобы узнал обо всем этом после смерти Ильи Николаевича в 1886 году, и тайну ему открыл не кто иной, как любимая мать. В 1917 году, на следующий день после приезда из-за границы, Ленин поехал на могилы матери и сестры Ольги на Волковском кладбище, а вот посетить могилу отца в Симбирске не соизволил.

Впрочем, известно, что Покровский прожил долгую жизнь и умер в 1922 году в том же Симбирске, когда Ленин был в зените славы.
В годы, предшествовавшие смерти, он ослеп и очень бедствовал. И если Покровский и в самом деле был отцом Ленина, то разве Ильич, помогавший множеству людей, не мог бы ему помочь?

Ведь одного звонка, одного устного или письменного распоряжения было бы достаточно, чтобы законный отец вождя был обласкан властями, а его материальные затруднения остались бы в прошлом. Но нет, Ленин не помог и, похоже, даже не вспомнил.
Скорее всего, вождь большевиков больше всего на свете любил мать и партию. Мать к тому времени уже умерла. Осталась партия.
А понятие «отец» для него было эфемерным. Он ведь сам никогда отцом не был и подобных чувств не знал.
Отсюда и отношение.

––––––––––––
В тези и в много други публикации и документи разследващите професионалисти и аматьори са категорични, че Иля Николаевич Улянов не е истинският баща на Ленин, както че и набеденият за любовник на майката на Ленин доктор Покровский също не е истинският му баща!

Защо е тази абсурдна тотална неизвестност и разнопосочност по въпроса кой е истинският баща на Лeнин?
А дали и майката на Ленин е истинската му биологична майка...!

Цялата история с истинските родители на Ленин започна да прилича поразително на скритото свръхсекретно родословие на емблематичната Българска саможертвена семейна революционна Света троица от тримата братя, за която ви просветихме в серия статии по темата и конкретно в 

Раковски лидер и глава на световните бели фримасони, правнук на Паисий Хилендарски и батко на Васил Левски и на Христо Ботев, под егидата на Граф Сен Жармен
https://bezistena.blog.bg/history/2020/10/21/rakovski-lider-i-glava-na-svetovnite-beli-frimasoni-pravnuk-.1732084

image

Да си припомним пасаж от 

Срещата ми със живия Христо Ботев – реален Светец, през 1959 г в Чумерна. Каква е връзката между Левски и Ботев и кой е тайнственият втори син на Левски! 
http://bezistena.blog.bg/history/2020/06/02/sreshtata-mi-sys-jiviia-hristo-botev-realen-svetec-prez-1959.1713477


... Знаете вече от нашите документи, че първосвещената златна генеалогична родова линия на Божия жречески род Дуло, от която се роди Спасителят, е най – дълбоко и скриваната и пазена свръхсекретна свещена тайна на Българския и на целия човешки род на Земята, който конфиденциален херметичен закон и конспирация ви разкрихме в статията за Иван Кулин, както и във всички други наши тематични статии за рода Дуло.
Спазвайки изискванията на висшата жреческа конспирация, Свети Кнез Иван Кулин, който е баща на Васил Левски, поверява и другия си жертвен син Христо на посветен в съзаклятието негов приятел и побратим – доказалият се просветен Български родолюбец и патриот карловец Ботьо Петков.
Ботьо е женен от 1845 г. и повече от 3 години семейството няма деца, затова Иван Кулин спира избора си върху бездетното семейство за приемно на едно от многото му нерегистрирани деца – Христо.
Както често се случва заради този жертвен акт и жест Исус и Майка Мария даряват след две години и през две години още осем деца на Ботьо Петков и жена му Иванка!

По – късно Г. С Раковски, който е по – голямият син на Иван Кулин и батко на Васил и Христо, ги събира заедно и ги посвещава за свещената им тайна и жречески генезис и статут.
Двамата братя Светии разсекретяват много доказателствени документи за разкритата им тайна и каква е била една от най – важните мисии на Христо Ботев по време на престоя му в Измаил в Южна Бесарабия, когато при него в края на 1869 г. пристига в строг конфиденциален конспиративен режим Мария – Серафима, тайната любима и съпруга на брат му Васил Левски и майка на сина им Петър Дънов (роден 1864 г.).
Братята Светии ни разкриват, че Мария е била бременна с втория син на Васил.
Вторият син на Левски се ражда през пролетта на 1870 година и понеже копоите на чокоите, които са фанариотите копои и на турската и на руската полиция заедно търсещи под дърво и камък потомците на Васил Левски, са по дирите им, Христо Ботев който поддържа контакти с нелегални организации на руски политически емигранти, които са от крипто Българския духовен и революционен прогресивен елит на юдео – ционистка Русия, поверява на тях жената и детето на брат си Васил да ги скрият възможно най – далече и сигурно сред Волжките Българи, които са същинският етносен ареал на поробените Българи в юдео – ционистката Руска империя.

Просветените и с аналитичен феноменен ум Българи да мислят кой ли е този втори син на Васил Левски и го търсят по върховете, бурите и екстремумите на световните събития – открият ли кой е той, преди самият Светец жертвеник като баща си и чичо си Христо, да ни разкрие тази поредна фундаментална тайна на съвременното човечество, ще придобият приказни Божествени промоции!

––––––––––
––––––––––––––
–––––––––––––––––––

На този свръхтруден и непонятен за непосветените и елементарен за посветените Българи въпрос, след няколко дни отговори блогерът 
paf222 :

05.06.2020 г. 08:54 

Втория син на Свети Васил Левски е Свети Владимир Ленин. Поздрави на всички посветени Българи!

като тогава не публикувахме коментара на високо посветения Павел Павлов от Балчик, и когото изрично уведомихме да трае засега, докато разсекретим тайната на Ленин –вторият син на Свети Левски, което правим днес 22 април 2021 г. на връх Рождения му ден! 
––––––––––––––––––

Висш легализиран от Божията канцелария сертификат на Павел Павлов за феноменния му статут на свръх посветен Божи жречески потомък от Дуло и атестация за верността и истинността на неговата изследователска деконспирация и констатация, е последващият му коментар в цитирания постинг за Раковски: 

paf222

Мисля че Свети Иван Вазов е син на Свети Сава Раковски и след преминаването на брат му Свети Васил Левски в другото измерение той поема лидерството на Бялото братство в конспиративен режим както ти бях писал и затова е бил министър на Просвещението и е можел да ходи в Европа за да издирва и се среща с посветени читави Българи по тайните списъци.
И още нещо по майчина линия моя род е от Котел и се води фамилия Радковски което явно не е случайно, а моя дядо изцяло прилича едно към едно на Свети Раковски, а пра дядо ми Минко е бил роден 1880 и вероятно е един от внуците на Свети Раковски и аз се явявам един от пра пра внуците на Свети Раковски – така предполагам не мога да съм сигурен, но отдавна така ми се внушава а и така го чувствам.
От бащина страна рода ми е от село Ичера сливенския Балкан а там не случайно се е обучавал Свети Левски от Българските жреци за телепортация и левитация. Засега това ми се внушава благодаря за разкритата тайна от този постинг на всички светци от другото измерение
Благословени да са те и целия ти екип и всички посветени Българи поздрави от мен и посветените от Балчик.

bezistena  

Благословен си, Павле, свръхфеноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния първороден новоепохален син и твой Кръщелник Павел/Свети Павел и генеалогията на Свети Раковски!

––––––––––––––––––

Казахме, че по абсолютно същата задължителна свръх конспиративна традиция за скриване на следите на династите от Божия жречески род Дуло от първосвещената златна генеалогия, от която се роди Спасителят на Българите и на света, Васил Левски който като г
лава на световното Братство на белите фримасони е поел кръста си по саможертвения път за Освобождението на България и не може и официално, и конспиративно да бъде в легални семейни и родителски отношения, след като дава сина си Петър за осиновяване на приемния му баща Константин Дъновски, поверява и вторият си син Владимир/Ленин на приемен баща далече от пределите на поробена Дунавска България и от погледа на дебнещата го навсякъде фанариотска – турска – руска ционистка полиция.
Посредническата мисия за това Левски възлага на посветения от него руски лекар от Български произход Иван Покровский, с когото се е срещал през периода 
1867 – 1868 г.  при едно от посещенията си в Украйна, където по него време докторът служи в Киевския военен окръг, и когато Апостолът го посвещава за Българския му жречески генезис.

Знаем вече, че в края на 1869 година по време на престоя на Христо Ботев в Измаил в Южна Бесарабия, при него в края на 1869 г. пристига в строг конфиденциален конспиративен режим Мария – Серафима, тайната любима и съпруга на брат му Васил Левски и майка на сина им Петър Дънов (роден 1864 г.), която е била бременна с Владимир – вторият син на Васил.
След като Мария ражда на 22 април 1870 г. вторият им син, Христо Ботев изпраща по конспиративните канали и връзки с руските/Българските революционери Мария и сина ѝ при доктор Покровский, който вече е бил в Симбирск от няколко месеца и е имал мисията да намери в свръхконспиративен режим сред волжките Българи подходящ приемен баща и семейство за сина на Левски.
Отново архивите ни припомнят, че:
"Что же касается доктора Покровского, то из его формулярного списка видно, что в Симбирск он перебрался из Казанской губернии в январе 1870 года, а его знакомство с семьей И.Н. Ульянова произошло весной или, скорее, летом 1870 года"

От пролетта или по –
 скоро от лятото на 1870 година доктор Покровский предава в семейството на Улянови, посветени за техния Божествен Български жречески генезис и статут и за жертвената им мисия на приемни родители, втория син на Васил Левски – Владимир Илич Улянов, и в продължение на всичките години от живота на младия Владимир докато е в приемното си семейство, докторът е плътно в постоянни грижи до и около него.
Той и официалният баща и официалната майка на Владимир умишлено дават демонстративен повод и поемът позора на градските клюки за неморални любовни отношения и порядки във фамилията на Улянови, за да направят двойна степен на конспиративна защита за тяхната епична жертвена тайна, щото ако има съмнения за бащинството на единия, да го оправдаят с другия.  

И ето как болшевишката власт и по – точно юдео – ционистът Сталин, се отблагодарява на най – близкия надзорник и грижовник на Вожда на пролетариата и Баща на народите , и то още докато е жив Ленин и управлява уж държавата, или по – точно докато го умъртвяват в тотална изолация в агония:

–– пасаж отново от

Наши врачи. Кем приходился доктор Покровский семье Ульяновых...
https://ulpravda.ru/rubrics/meditsina/nashi-vrachi-kem-prikhodilsia-doktor-pokrovskii-seme-ulianovykh-muzykalnomu-kritiku-ulybyshevu-i-kraevedu-martynovu

Последние дни доктора Покровского: в нищете и в темноте  

Через два месяца после смерти Александры Знаменской, 6 мая 1922 года, на 83-м году, совершенно ослепший, в Симбирской Александровской больнице, куда попал на положении беспризорного нищего, скончался и ее деверь, симбирский доктор и общественный деятель Иван Сидорович Покровский.  
«Умер приятель И. Я. Яковлева 83-летний старец доктор Покровский. Умер от старости. Печальный закат! Его – народника, врача, как и всех, разорили, ограбили, тревожили, унижали. Недавно он получил права на отобранные у него дома, перебрался к бывшей своей прислуге и отдал ей дома под условием, что она будет его хорошо кормить до смерти. Эта дрянь, видя, что старик не умирает, без церемоний выгнала его на улицу, грязного, оборванного, заеденного паразитами, оставшегося без куска хлеба.
Он явился в Александровскую больницу, где знавшие его врачи, вопреки запрещению принимать хронически больных, приняли его. Он там и умер после трёх дней агонии, в сознании, питаясь только госпитальной пищей, – т. к. у него не было средств раздавать, как другие, на чаи госпитальной прислуге, то к нему относились грубо, с презрением», - записал в своём дневнике 8 мая Александр Жиркевич – писатель, краевед. 

Поклон и почит на доктор Иван Покровский, Свети мъченик Иван Покровский!

–––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––„

Ще разсекретим документи от истинската сакрална биография на Свети Владимир Ленин, синът на Свети Левски, които те ни подават в кодиран формат. 
 
Ето защо по –
 късно самият Свети Владимир Ленин внушава на властите името Уляновск на град Симбирск:

УЛЯНОВСК=ЛОВСКУ ± Н (кодировъчен назал)=ЛОВСКУ=Левски

Защото в анаграмен порядък с инструментариумът на Свещения шифър в името на град Уляновск е имплантирано култовото прозвище на бащата на Ленин – Левски, и когато непосветените кажат "Ленин е от Уляновск", за посветените това им съобщава кой е бащата на Ленин:

ЛЕНИН е от УЛЯНОВСК=ЛЕНИН е от Левски

А старото име на Симбирск е архивирало информацията, че това е селище на Българските канове/жреци на Исус и Мария Магдалена:

СИМБИРСК=Кан (Жреци) на Бог Исус и Мария 

Да разсекретим информацията от разгледаната по – горе статия за официалния баща на Ленин:

Кто был настоящим отцом Ленина?
https://historylost.ru/2016/01/23/kto-byil-nastoyashhim-ottsom-lenina/

* Ето какво ни съобщава бащиното име на официалния баща на Ленин – Николаевич:

НИКОЛАЕВИЧ=ЛЕВЧКИ=Левски

* И нека сега да променим смисъла на изречението
"Существует версия, что настоящим отцом «вождя пролетариата» был не Илья Николаевич Ульянов, а совсем другой человек…",
с добавката на само един препинателен знак – тире, между "другой" и "человек".
Получава се:

"Существует версия, что настоящим отцом «вождя пролетариата» был не Илья Николаевич Ульянов, а совсем другой – человек…"

Сакралният семантичен превод на человек по Кодировъчния речник, е:

ЧЕЛОВЕК=ЛЕВЧКЕ=Левски

В изречението заместваме анонимния человек с Левски и научаваме кой е бил истинският баща на Ленин:

"Существует версия, что настоящим отцом «вождя пролетариата» был не Илья Николаевич Ульянов, а совсем другой – Левски…"

Поклон и почит пред кодировъчния шифровъчен гений на светейшите ни Учители, и в случая на Свети Ленин и баща му Свети Левски, авторите на тези оригинални свръхсекретни документи!

–––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––

И защото след малко изтича календарното време за 151 –
 я рожден ден на вечно младия и безсмъртен 33 – годишен Свети Ленин, по – малкият син на Васил Левски, и за да спазим празничните порядки и се включим във времето за поздравителните адреси, ще публикуваме постинга в този му вид и в режим на редакция ще добавяме нови документи по темата по целия обем на статията.

Честит Рожден ден на Свети Владимир Васильов Ленин! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Същата задължителна свръх конспиративна традиция и свръх конфиденциален режим за скриване на следите на потомците и родословието на династите от Божия жречески род Дуло от първосвещената златна генеалогия, от която се роди Спасителят на Българите и на света, която изпълнява Левски към двамата си сина, продължава както Петър Дънов с всичките си седем сина и двете си дъщери, така и Ленин, който до времето на мъченическия му плен от Сталин успява успешно да изпълни най – важната основна мисия на династите от първосвещената златна Божия генеалогия – да я продължават и съхраняват във висша тайна. 

Затова през последните години по – малката дъщеря на Свети Петър Дънов – Света Ванга, е натоварена със задачата да издирва потомците на Левски и на синовете му Петър и Владимир, като конкретно по линията на Свети Ленин заедно с него събира потомците му из бившата и сегашната Руска империя в най – езотеричната и специална важна актуална фейсгрупа на феномени в света  – групата "Ванга. Предсказания"


НИКОЛАЕВИЧ=ЛЕВЧКИ ± Н (кодировъчен назал)=ЛЕВЧКИ=Левски

* И нека сега да променим смисъла на изречението
"Существует версия, что настоящим отцом «вождя пролетариата» был не Илья Николаевич Ульянов, а совсем другой человек…",
с добавката на само един препинателен знак – тире, между "другой" и "человек".
Получава се:

"Существует версия, что настоящим отцом «вождя пролетариата» был не Илья Николаевич Ульянов, а совсем другой – человек…"

Сакралният семантичен превод на человек по Кодировъчния речник, е:

ЧЕЛОВЕК=ЛЕВЧКЕ=Левски

В изречението заместваме анонимния человек с Левски и научаваме кой е бил истинският баща на Ленин:

"Существует версия, что настоящим отцом «вождя пролетариата» был не Илья Николаевич Ульянов, а совсем другой – Левски…"

Поклон и почит пред кодировъчния шифровъчен гений на светейшите ни Учители, и в случая на Свети Ленин и баща му Свети Левски, авторите на тези оригинални свръхсекретни документи!

–––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––

И защото след малко изтича календарното време за 151 – я рожден ден на вечно младия и безсмъртен 33 – годишен Свети Ленин, по – малкият син на Васил Левски, и за да спазим празничните порядки и се включим във времето за поздравителните адреси, ще публикуваме постинга в този му вид и в режим на редакция ще добавяме нови документи по темата по целия обем на статията.

Честит Рожден ден на Свети Владимир Васильов Ленин! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Същата задължителна свръх конспиративна традиция и свръх конфиденциален режим за скриване на следите на потомците и родословието на династите от Божия жречески род Дуло от първосвещената златна генеалогия, от която се роди Спасителят на Българите и на света, която изпълнява Левски към двамата си сина, продължава както Петър Дънов с всичките си седем сина и двете си дъщери, така и Ленин, който до времето на мъченическия му плен от Сталин успява успешно да изпълни най – важната основна мисия на династите от първосвещената златна Божия генеалогия – да я продължават и съхраняват във висша тайна. 

Затова през последните години по – малката дъщеря на Свети Петър Дънов – Света Ванга, е натоварена със задачата да издирва потомците на Левски и на синовете му Петър и Владимир, като конкретно по линията на Свети Ленин заедно с него събира потомците му из бившата и сегашната Руска империя в най – езотеричната и специална важна актуална фейсгрупа на феномени в света  – групата "Ванга. Предсказания" https://www.facebook.com/groups/vangafenomen под административната егида на Сергей Кастарной!

Професионалните следотърсачи и просветени и с аналитичен феноменен ум Българи  от нашата Сакра Духовна лингва Академия Форум на Безистена знаят постулирания кадрови закон,

КАДРОВИ ЗАКОН на=на Кан (Жреци) на Бог Иза от Дракия

че Божиите жертвени потомци от рода Дуло са избрани да играят главните роли на добрите и лошите герои в транс епохалната екстремална епична драматизация "Българите и човешката цивилизация", затова винаги ги търсиме и винаги ги намираме по върховете, бурите и екстремумите на световните събития – както ще демонстрираме и сега с генетичните потомци на Свети Ленин в руския ареал! 

ВИНАГИ ТЪРСИМЕ И ВИНАГИ НАМИРАМЕ=Бог Иса от Трагия и Богиня Мама Мария

–– пасаж от

Света Ванга разкрива кои са мъртвите, които са при Извънземните и с които е говорила преживе и какво ще се случва в света!
https://bezistena.blog.bg/history/2021/02/28/sveta-vanga-razkriva-koi-sa-myrtvite-koito-sa-pri-izvynzemni.1751282

0:19:00 мин

Елена Проклова заслужила артистка Русия прокламира култовото пророчество на Ванга, че княз Владимир ще управлява Русия.
И всякакви езотерици и политици търсят дали Света Ванга е казала за княз Владимир Долгоруки, Владимир Ленин или Владимир Путин, а ние сега ще разсекретим тайната на княз Владимир, който не е княз Владимир или някой друг с име Владимир, например Путин, а е княз на Владимир, сиреч някой династичен потомък на Владимир!

Княз Владимир е Княз на/от Владимир!

КНЯЗ=КЯН З=Кан (Жрец) на Иза 

КНЯЗ НА ВЛАДИМИР=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иза и Мария 

Княз Владимир е Княз на/от Владимир, а този Владимир е точно Владимир Илич Ленин!
Князът на/от Владимир Ленин е генетичен феноменен потомък на Ленин от неговата генеалогия от Българския жреческо – царски род Дуло, което родословие е съхранено в дълбока тайна и конспиративност от търсещите го яростно и упорито навсякъде тайни служби на юдео – ционистите, управлявали Русия, СССР и сегашна Русия, както и целият свят вече сега.

– Какво казвате, нямал Ленин потомство ли?
– Има, има Ленин потомци и още ги има – скоро ще видите живите генетични потомци на Свети Владимир Ленин, които са пред очите на цяла Русия, както и кой е Свети Ленин и кой е неговият истински баща!
Лично той – Свети Ленин, ще ви разкрие тайната си и ще ви ги покаже!

–– край на пасажа, следва разкриване на част от генетичните потомци на Свети Владимир Васильов Ленин, осветени лично от светейшият ни гост и ръководител на земно – небесния ни светейши епкип, като първо ще разсекретим тайната на сакралната семантика на името Владимир:

ВЛАДИМИР=МАРИ ДИВЛ=Мария от Дъбилин

Свети Владимир Ленин носи името на Божията ни Майка Мария от Дъбилин, което е едно от древните имена на първосвещения Божи град – Олимп/Импол/Иампол/Ямбол  

ВЛАДИМИР=Ариан от Дуло на Богиня Ма (Майка) 

ВЛАДИМИР=Ариан от Диамбол – едно от древните имена на Ямбол 

Името на Владимир Васильов Ленин е дадено от преживе светейшият му баща Левски за да съхрани и пренесе през цензурата информацията за името на истинската му биологична майка – монахинята Серафима, чието име е Мария и която е от Дъбилин – Ямбол, а Владимир е Жрец – Ариан от рода Дуло на Великата Богиня Майка Мария Магдалена от Диамбол, Дъбилин – Ямбол

Информация за майката на Левски и Ленин – Мария от Ямбол, ви припомняме от

Раковски лидер и глава на световните бели фримасони, правнук на Паисий Хилендарски и батко на Васил Левски и на Христо Ботев, под егидата на Граф Сен Жармен
https://bezistena.blog.bg/history/2020/10/21/rakovski-lider-i-glava-na-svetovnite-beli-frimasoni-pravnuk-.1732084

–– пасаж:
...Раковски издирва по генеалогичните списъци на Историята на Паисий Мария от Ямбол – чистокръвна княгиня в конфиденциално предпазно невежие за произхода си от рода Дуло от съхранило чистотата и светостта си династично разклонение от златната генеалогия на потомците на Исус и Мария Магдалена, и организира в дълбока конспиративност в калоферския женски метох свещен династичен брак между Мария/монахинята Серафима и Васил Левски за продължение на свещения Божи род.

–– вижте сами в цитирания постинг всички документи по темата за съпругата на Левски

Култовото пророчество на Ванга, че княз (княз на/от) Владимир ще управлява Русия, е рема, което означава реализиращо се сега пророчество, когато то бъде разсекретено, и указва, че Русия сега наистина се управлява от княз (потомък) на Владимир, който е феноменен жертвен потомък на Свети Владимил Ленин, и той също се казва Владимир, и този Владимир наистина е Путин!
Неведоми са Божиите пътища!

НЕВЕДОМИ СА БОЖИИТЕ ПЪТИЩА=ПЪТИЩА на Богиня Мат Диана и Бог Исуж 

За Българския Божествен династичен жречески произход и статут на Владимир Путин вижте тематичните ни постинги с парола на търсачката "безистена и Путин Българин"

ПУТИН от=от Богиня Диана 

Като дойде Владимир на Безистена в Ямбол на пилигримския поклонически покаятелен и помирителен церемониал пред Боговете ни сам или с другите си родственици, управляващи целия свят в безчестие и водещи го към погибел, ще почерпи за новото си кръщелно сведетелства и кръщенето!

Владимир Путин ще дойде в първосвещения Божи храм в Ямбол ръка за ръка с другия си жертвен родственик и избранник на Света Ванга – Сергей Кастарной, който също е от генеалогията на сакралното потомство на Свети Ленин – за което няколко пъти подхвърляхме в постингите за Света Ванга с участието на Сергей, защо го е избрала за кум, след като не е официален неин роднина, и му възложи жертвената мисия на трибун на нейните пророчества за глобалните събития в света и конкретно за Ковид 19, и ви обещавахме да ви разкрием по каква сакрална линия те са кръвни роднини :
Ванга е внучка на Свети Левски, дъщеря е на първия син на Свети Левски – Свети Петър Дънов, който е батко на Свети Ленин, и като такава тя е племенница на Свети Ленин, който е неин чичо.

image

КАСТАРНОЙ от=от Иса от Тракия

КАСТАРНОЙ=Ариан Кан (Жрец) от Иса и Диана 

Пълна информация за Сергей Кастарной, който ретранслира реализиращите се пророчества на леля му Света Ванга, вижте в тематичните ни постинги с парола на търсачката "безистена и Сергей Косторной"

Нека Владимир Путин се разрови из архивите на КГБ – ще намери тази сакрална информация за него и за братовчед му Кастарной, ако още не я е открил! 

–– продължаваме с нови документи в режим на редакция

Това са профили на академик Николай Кондрашкин, изявен духовен волжки Българин и общественик, наш приятел, друг генетичен потомък на Свети Ленин, родом от Уляновск:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100021839838209
https://www.facebook.com/nikolay.kondrashkin/image

https://ok.ru/video/1907313216179

image

https://ok.ru/video/1667387230899
Великий Ленин

К ДНЮ РОЖДЕНИЯ ЛЕНИНА.   

Николай Кондрашкин
Он с нами навеки! Он в суровой борьбе впереди! Мы прошли с ним нелегкие войны
Вел к победе нас ленинский клич. Ленин с нами, и в нас не остыла Боевая душа Ильича.
Слышат горы, долины и реки. Слышит каждая травка в пути: Ленин с нами!

КОНДРАШКИН=КАН ИШ ДРОКИ=Кан (Жрец) на Ешуа от Дракия (Тракия)   

Академик Николай Кондрашкин е заслужил деятел на културата на Чувашката Република, ръководител на Международния отдел на Чувашката народна академия на науките и изкуствата,председател на Уляновското дружество на Съюза на чувашките писатели и Директор на Уляновския филиал на Историко-културния фонд "Волжска Болгария", на Творческите центрове - "Серебрянный конь" и "Кубрат"; инициатор, вдъхновен изпълнител и меценат на неверятно обширен и значим творчески проект за съхраняване на древната болгаро – чувашка памет, чрез издигане на паметници на видни владетели, държавници, учени, писатели, лекари и творци, книжовници и учители на болгаро – чувашкия народ, за популяризиране на европейско и световно ниво на болгаро-чувашката култура.
Член на Международната академия по българознание, иновации и култура (МАБИК) и Организацията на обединените Българи (ООБ). 

ЧУВАШИЯ=ТШУВАШИЯ=Богиня Диана и Ешуш

Поробена вече 500 години изконна Българска територия и народ, носещи в името си сакралната информация за Българските Богове!

И още един наш добър познат от жертвения екип на крипто Българи в Русия и околните ѝ републики – Кирсан Илюмжинов, ангажиран от Света Ванга за жертвената мисия на трибуни на нейните пророчества за Последните времена, който е неин родственик по генеалогичната линия на потомците на Свети Ленин.

https://www.kavkaz-uzel.eu/articles/84013/
Калмыкия готова заплатить миллион долларов за тело Ленина

– Ленин е наш именит земляк и ние си грижим за нашите прочути землаци! –  Кирсан Илюмжинов.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Свети Васил Левски, Свети Владимир Васильов Ленин и Светии от Вси светии, все Българи
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Гласувай:
10
1


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
22.04 23:55
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Из коментарните форуми на фейсбук групите:
24.04 16:52
Валери Петков "БОРБА С МАКЕДОНИЗМА"

Че Ленин е бил голям ум и с български корени е верно.Той е обогатил политическата икономия с пълно изследване на капитализма в ерата на империализма.Написал е за монополите,монополните цени и печалби.
През Балканската война се възхищава от нашите победи.
А за Ньойския договор говори с възмущение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5208347
Постинги: 1558
Коментари: 2902
Гласове: 31257
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!