Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2016 13:12 - Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 8047 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 02.03.2016 18:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В първата  част на нашето обследване казахме че тръгваме назад във времето за да видим къде е изворът на тази мъртва вода и отровна гнилоч за търсещите миналото и историята си освобождаващи се от турското робство Българи и стигаме до 30-те години на 19 век,когато се появява в общественото пространство фалшификацията за азиатския татаро-монголски произход на Българите,дошли като диви натрапници в Европа и на Балканите.
Какво се оказа–че нашата история е изградена от горната категория исторически документи, приемани за верни без доказване само върху твърденията на някой фалшификатор,приет за академичен авторитет и базисен изворов закон и постулат.
Директно показваме кой е този фундаментален мошеник,баща и на съвременната антиБългарска официална Българска историческа школа и наука.

Павел Йосиф Шафарик, министър на просвещението на Сърбия и вуйчо на Константин Иречек (който пък от своя страна става министър на просвещението на България), разработва фалшивата теза,наложена по-късно от племенникът му Иречек и приемствено от Васил Златарски за научен непоклатим постулат,че Българите са диви пришълци от Азия,пришълци от Кама и Волга и са уралско чудско–финско племе,с корени в Памир,от областта Ордос в Китай,от река Тола в Монголия и от пустинята Такламакан. 

Шафарик пише:

"Нахлуванията,които са били ужас за Европа, са били нахлувания на Българите, хуните, аварите, хазарите,унгарците и печнегите,които са прииждали на орди от Азия, всявайки страх и паника в Европа.Това бяха народи с монголско–тюркско–финско потекло"

Племенникът на Шафарик–Иречек, "голям учен" на двайсе и няколко години!,заемайки поста на пръв човек на Българската просвета в онези времена,въвежда като "научна" догма казаното от вуйчо му,т.е. от сръбския политик-мегаломан,а преди това и винаги най-вече отявлен Българофоб и Българо–мразец,заемащ пост министър на просветата на Сърбия–територия и народ,откъснати от България с идването на османските поробители и използвани от заговорниците срещу Българите за най-яростни копои и врагове срещу Майка България и Божия Български братски народ!
 
Тайната мисия на Шафарик е да академизира фалшивата история на Българите в противовес и за неутрализиране на възпламенилата цяла Европа истинска История на Паисий за Българския произход на Исус и Мария Магдалена,за Божествения произход на Българите и истинската Обетована Земя–България на Балканите,и за Българския духовен,интелектуален и управленчески аристократичен елит на всички европейски народи,за която История сме говорили в предните ни статии.

Посветеният Раковски пръв отхвърля проправящата си по негово време път тюркска теза за произхода на древните Българи,лансирана от Шафарик:

“Колко смешни са историците и любословците,между коим и много славяни зовими,а в очи коим тая реч е била като трън татарщина,и от того заключавали и решили,че дошавший ... от Волжанските страни Кубрат с едно отделение бил татарин... А от него мечтаний татарски язик никаква остатка не е останала,но слял се уж и се изгубил в мечтаний от тях славянский.Чудно приключение и хубава легенда.”

Раковски отхвърля фалшификациите,но той гори и изгаря за Освобождението на поробена България,за да дойдат на власт в освободената млада държава такива мерзавци и врагове на народа ни,като племенникът на фалшификатора Шафарик–Константин Иречек,от който щафетата на епохалната фалшификация и престъпление срещу Българския народ поемат Марин Дринов и Васил Златарски и тяхното мерзко котило,властващо и досега в БАН и Българската историческа наука и служещо за преден отряд на световните заговорници в пъклените ѝм планове за окончателна разправа с Българите–народът от потомците на Исус и Мария Магдалена и верните Ѝм и чисти последователи. 

От началото на 20 в до смъртта си през 1935 г,Златарски държи цялата власт и всички властови лостове в Българската историческа наука и политика,както и в БАН в качеството си на зам. председател от 1921 до 1935 г. и фактически сив кардинал в сянка,със същинската мисия и задача да унищожи Българския народ,и в частност и Българската наука като насока и развитие.
Вижте как го охарактеризират съвременните независими изследователи, анализирали аргументирано злокобната му роля и в историята на страната ни,и за цялостното развитие на съвременна България:

"Трагедията с Македония започва още от предкомунистическо време,когато Васил Златарски–българоубиецът от Ньой,обявява Българите за пришълци на Балканите.
Този изрод заявява,че ние сме някакви туранци,монголи и какви ли не още и че сме дошли тук,в бащината си земя от Азия.Нещо,което до тогава никой не е предполагал. Като казва това,преговарящите ни отнемат териториите,като Македония,Беломорска Тракия и т.н.Този псевдо историк,лъжец и мошеник и шайката около него са отявлени агенти и проводници на ционистки и великоруски интереси,предвид и факта,че всичките тези небивалици за нашата история произхождат от точно такива типове,като Шльоцлер,Шафарик и неговия племеник Иречек,като в техния хор се включват и проводниците на великоруските интереси.Тази линия на прокарване на лъжи и манипулации в историята ни се подема и поддържа и от комунистите след 09.09. 1944г.Продължава и сега в режим на псевдодемокрация от предаващите си щафетно възловата наука Българска история..." 

Като Главен фалшификатор,дезинформатор и манипулатор на Българите за тяхното обезпаметяване и геноцидиране,Златарски насочва дейността си основно към два възлови момента за Българския народ:

1.Внушаване,че Българите са диво безкултурно първично и нищожно азиатско племе, нахлуло в изконни византийски земи,за да не допуснат и за миг те,че дедите ѝм са местни първични съзидатели на човешката цивилизация,разпостранена от тях по целия свят под формата на Световна единна цивилизационна духовна и административна империя.

2.Скриване на истината за Българите,като народ от ранните,истински Християни, народ от потомци на Исус и Мария Магдалена и верните ѝм последователи, пазители на Тяхната езическа вяра и познания,носители на Техните наследствени феноменни характеристики.
По точка 1.той продължава фалшификациите на Шафарик и Иречек,в тясна и постоянна връзка с т.нар."ВИЗАНТИОЛОЗИ" от цяла Европа,които са секретният отдел на Международните заговорници срещу Българите,и чиято Висша цел и задача№1 в цялата ѝм многовековна дейност е унищожаването на Исусовото потомство и Българският Му народ с всички средства.

ВИЗАНТИОЛОЗИ=Дуло от Бог Изуз
изродени династични потомци на Исус.

Фалшификациите и манипулациите по точка 2 са много по-сложни,защото езическата-сиреч истинската вяра и познание на Исус и Мария,са имплантирани в кръвта,гените и Духа на Българите,и освен Духовна страна,имат и материална физическа стойност и измерение.
Езическата вяра и феноменна наследственост на Българският Божи народ има една огромна наследствена материална база,която не може нито да се скрие,нито да се унищожи–това са хилядите изкуствено построени мегалитни скални светилища! 
Тия светилищни съоръжения освен мощното енергетично въздействие,което оказват върху посетителите,те с великанските си колосални размери и явно изкуствен произход и характер за непредубедения наблюдател са и постоянни преки информатори за Божественото величие,мощ и феноменни способности на строителите ѝм,чиито потомци са Българите.
Задачата за фалшификаторите е като не могат да скрият или унищожат материалните енергетични и информационни стожери на древната Българска езическа вяра,да променят в съзнанието и познанието на Българите произхода и функцията ѝм с манипулативни внушения,облечени в академичния авторитет на безпорни научни фундаментални догми и постулати.

За тази цел на Главния фалшификатор Златарски му трябва легализирана академична институция,занимаваща се с този проблем,както и доверен човек,който да изпълни задачата–фокус за легалното трансформиране на изкуствените мегалитни съоръжения в природни феноменни формирования.
Такава академична институция,титуловаща се "Наука" има–нарича се ГЕОЛОГИЯ,която от началото на 19 век обслужва различни интереси на материалистично-атеистично насочващи се и развиващи се клонове на човешкото познание,рамкирани в догматични канони като НАУКА.
Една от основните неофициални функции на науката ГЕОЛОГИЯ в Европа,както и за останалия свят,е да прикрие изкуственият произход и светилищният характер на стотици хилядите и милиони мегалити,построени от Българите по целия свят,и да ги дефинира и класифицира като природни формирования и геоложки феномени–манипулационна кампания и мисия на Геологията,която тя върши неотменно вече повече от два века от момента на официализирането си.
Имайки едновековният опит на Европейската геология във научното фалшифициране на Българските мегалитни светилища,построени нагъсто из целия континент,на Златарски му е необходим доверен човек,който да създаде и оглави Българският отдел на манипулационната институция,облечена в академична псевдо-истинност и авторитет и да изпълнява безпрекословно плановете му по манипулиране и отклоняване на Българите от извора с Живата вода,от енергийните му светилищни източници и истината за Божественото му минало и статут на създател на Съвременната човешка цивилизация.

По-подходящ за тази длъжност от родният му брат няма.

Брат му проф.Георги Златарски е приятел и съзаклятник в конспирацията срещу Българите на фалшификатор №1 и сатрап на Българската историческа памет на новоосвободеният Български народ–Константин Иречек.В тяхната институционирана официална диверсантска група е и първият изследовател на Мегасветилищният комплекс на Балканите и Европа–Белоградчишките скали,професорът от Виенския технически университет Франц Тула,чиято задача е да докаже,че тия очевадно изкуствени скални енергетични светилищни съоръжения са естествени формирования, игра на природата или както обединената анти Българска псевдонаучна мафия ги класифицира като ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ.
Същият виенски мошеник прави и първите проучвания на скалния светилищен комплекс Мадарски конник,с които полага фалшивите основи на изследванията,въвели в заблуда и всички последващи изследователи,подопечни на фалшификатора Васил Златарски и неговата продължаваща да властва и до сега антиБългарска историческа псевдонаучна империя,наречена Българска историческа наука и школа. 

Основателят на геоложката наука в България Георги Златарски започва кариерата си от 1880 г.като минеролог-геолог при Министерството на финансите,от 1890 г.е началник на отделението за мините и геологическата снимка при същото министерство, от 1893 г.е директор в геологическия отдел на Министерството на търговия и земеделието.На тази длъжност посещава и работи научно в Австрия и Англия–разбирай вербуван е от заговорниците срещу Българите,сътрудничи и дружи с учените Франц Тула и Константин Иречек–разбирай сформирана е ударната диверсантска група срещу новата Българска държава,на която група се плаща от изстрадалия Български народ. 
Като преподавател в Софийския университет Георги Златарски е Декан на Физико-математическия факултет през учебната 1903-1904 г.Ректор е на университета през 1897-1898 и 1901-1902 г.
Чете основните университетски курсове Обща геология,Историческа геология,Геология на България,Физиографска и динамична геология,Геотектоника и стратиграфска геология,Въведение в изучаването на геологията и динамичната геология,с които полага основите на геоложката наука в България,чиято Задача №1 вече казахме,е да скрие изкуственият строителен феноменален произход на основните мегалитни супер-светилища в България:

БЕЛОГРАДЧИК,МОРЕНИТЕ–КАМЕННАТА РЕКА НА ВИТОША,ЧУДНИТЕ МОСТОВЕ в РОДОПИТЕ,ЛЪВСКАТА ГЛАВА НА РОПОТАМО,МАДАРСКОТО СВЕТИЛИЩЕ,ПЕТ КИЛОМЕТРОВОТО ИЗКУСТВЕНО СВЕТИЛИЩНО ПЛАТО НА КАМЕН БРЯГ НА МОРЕТО,СВЕТИЛИЩНАТА ЕНЕРГИЙНА КАСКАДА РИЛСКИТЕ ЕЗЕРА,ПИРАМИДАТА ЧИРАКМАН В КАВАРНА,ПЕЩЕРАТА ПРОХОДНА,ЧУДНИТЕ СКАЛИ,КУПЕНИТЕ, КУКЛИТЕ,ПОБИТИТЕ КАМЪНИ,РИТЛИТЕ,КАМЕННИТЕ ГЪБИ,ХИЛЯДИТЕ СКАЛНИ КОМПЛЕКСИ В СРЕДНА ГОРА С ЦЕНТЪР ОКОЛО СТАРОСЕЛ,НАЧИНАЯ ОТ ЗАЙЧИ ВРЪХ НА КАБИЛЕ КРАЙ ЯМБОЛ,СЕДЕМТЕ ПЛОВДИВСКИ ИЗКУСТВЕНИ ТЕПЕТА, КАМЕННАТА СВАТБА,СКАЛНИТЕ МЕГАЛИТИ В РОДОПИТЕ,САКАР,СТРАНДЖА...И СТОТИЦИТЕ ИЗКУСТВЕНИ ПИРАМИДАЛНИ СТРУКТУРИ ПО ПЛАНИНСКИТЕ ВЪРХОВЕ...

Така братята Златарски преди един век трансформират на книга всички изкуствени мегалитни светилища в България в"Природни формирования" и страната ни се сдобива с огромен брой удивителни "Геоложки феномени",забавящи и спиращи точно с един век себепознаването и опомнянето на Българите и откриването на истинската ѝм история!
Невероятен и колосален трик и фокус,пред който изпълненията на големите съвременни фокусници,илюзионисти и факири Копърфийлд,Динамо и Крис Ейнджел нищо не струват!

ФОКУС=Бок Иса
вълшебство и магия,на които е способен само Бог Исус

ИЛЮЗИОНИСТИ и ФАКИРИ на ТРИКОВЕ=Бълкари на Богиня Диана и Кристоз
феноменните жречески потомци на Богиня Диана и Хрстос

"Елеминирал" материалната база и свидетелства на Българските езически Богове Исус и Мария Магдалена,Васил Златарски подготвя операцията по Тяхното отстраняване от Духа,Душата, Паметта и Вярата на Българите.
За целта той доразвива историческата фалшификация на престъплението,наречено Покръстване на Българите от княз Борис I,на база фанариотски фалшификации, представящи вероломния отцепредателски преврат на изрода и геноцида над святите Исусови потомци и народ за благороден акт и процес на приемане на Християнството.
Съчинява фалшиви внушения,че до Покръстването Българите си нямат никаква представа от Исус,а дотогава идвайки уж от дива Азия,те вярвали и се кланяли на накой си бог Тангра, чиято вяра донесли със себе си от степите и я пазили в безпросветие до покръстването.
И понеже този азиатски бог го няма абсалютно никъде във всеобхватния и безкраен Български фолклор–сакралната херметична памет на Народа ни,безродникът Златарски си позволява да посегне и в тая СВЕТАЯ СВЕТИХ на Българите,като измисля манипулационни сърцераздирателни истории,случили се уж на Аспаруховите родственици,които уж бягащи от хуни и хазари,се молят горещо на бог Тангра в сюблименните моменти точно на брега на Дунав и той веднага ѝм помага!
Така историческият академичен Юда с ранг на зам.председател на БАН и неин сив кардинал,създава статут на древни Български легенди на тези гнусни фалшификати и ги вкарва в обръщение,като основавайки се на тях,официално определя древната пред-християнска вяра и религия на Българите като тюркско-монголски азиатски тенгризъм с върховен бог Тангра.
Всички властови академични лостове са в ръцете му и така започва едновековното упорито внушаване на тенгризма за предхристиянска религия на Българите и несъществуващ бог Тангра за върховен бог на Българите.

Българският фолклор се сдобива с най-късната си абсурдна легенда–горната сърцераздирателна случка за мартеничката и лястовичката,за която се знае датата на възникването ѝ-трийсетте години на 20 век !!!,а сега вече абсурда става пълен,когато тази легенда става единствената и уникална легенда на Българите,чийто автор е известен и носи професорски сан–проф.Васил Златарски!

Разбира се,че Златарски ползва пълната подкрепа на европейската и руско–съветската панславянска юдо–византийска школа и институция,която веднага след болшевишкия преврат в Русия се захваща с основната си върховна мисия и задача–да преследва и геноцидира Българите в новосъздадения за тях суперконцлагер–Съветска Русия,вече и със силата на цялата свръхмощна репресивна антиБългарска болшевишка машина.

Веднага след революцията ръководителят ѝ–Посветеният волжски Българин Ленин, подготвя сформирането на най-мощното държавно–етносно формирование на територията на бившата Руска империя,и съответно на Европа–възстановената Волжска България,която до падането на България под турско робство е неразделна част от огромното Българско царство заедно със земите и народите на сегашните Румъния,Украйна и Белорусия.
Изродените българо–юдейски династи от Исусовата универсална династия Дуло–Йосиф Сталин и Троцки,извършват прикрит вътрешен преврат,като раняват умишлено несмъртоносно с организираният от тях атентат Посветения Българин Ленин.

ТРОЦКИ=ТРОТСКИ=Иса от Тракия и Диана

ЛЕВ ТРОЦКИ=Диана и Иса Бълкария

СТАЛИН=Дуло от Иса

ЙОСИФ СТАЛИН=
Дуло от Бог Исус

Поставят Ленин в пълна наркозна и медикаментна зависимост,изолират го напълно от верните му съратници и от народа и околния свят,и ползвайки го за параван като идолна икона на народната любов и доверие,започват да управляват държавата и да извършват чудовищни престъпления срещу народите на бившата империя,и най-вече срещу Българите в нея,от името и в името на Бащата на Революцията Ленин,като му преписват всички свои тогавашни и по-късни престъпления след време на него!
 Когато ръководителите на Волжските Българи се усещат за измамата,върху ѝм се стоварва цялата мощ на репресивната болшевишка държава,създадена единствено и точно за унищожението на Българите и започва ужасяващият вече вековен геноцид върху многострадалните ни съплеменници и сънародници в съветска и постсъветска Русия,стартирал през 1923 г.с т.нар.процес и терор срещу ВАИСОВСКОТО ДВИЖЕНИЕ –организацията на Волжските Българи за създаване на буржозно–демократична Българска Република,когато дейноста ѝ е инкриминирана като антисъветска и е забранена–разбирай почва планираното и организирано унищожение и изтребление на милиони Българи без съд и присъда или по правилата на незаконните военни трибунали.  
Тогава НКВД попада на древни автентични документи,собственост на лидера и духовен водач на Волжските Българи–Багаутдин Ваисов,съдържащи информация за общата Българска имперска държава,разпострираща се по целия Европейски и Азиатски континет с център Свещената Тракия и за Божият Исусов произход, принадлежност и вяра на Българите.  
Ваисов е наречен БАГАУТДИН (Дете на Бог,потомък на Исус) по името Багаудтин на основателя на суфитския орден НАКШБАНДИ.

НАКШБАНДИ=Кан (Жрец) на Ешуа и Богиня Диана
херметическо съхранено тайно общество на Посветени Българи в Исусово-Мариииното конспиративно познание и учение СУФИ или ТАСАВУФ.Разсекретяването на тези и всички други сакрални и фундаментални секретни зашифровки указват еднозначно и безапелационно върховенството на Българските Богове и вяра в мистичния херметичен Български религиозен орден:

СУФИ=Иса Бох
върховният Бог на ордена

ТАСАВУФ=Бог Иса и Богиня Диана
 
ДЕРВИШИ=
Братя от Ешуа

ШИИТИ=Ешуа и Диана

СУНИТИ=Иса и Диана

АСХАБИ=
Бох Иса
последователи аскети на Пророка Мохамед

АХЛЬ АС-СУФФА=Балхи на Бог Исус
бедни праведници светци

ТАБИИНИ=Диана Богиня
аскети

ДЖАХАД=Духа на Ежуа и Диана
борба със собствените слабости и пороци

ШАРИАТ=Шар Диана




Тия свещени и секретни Български документи стават публично известни като сборника ДЖАГФАР ТАРИХЪ,което в разсекретен превод означава Българските Богове:

ДЖАГФАР ТАРИХЪ=Диана и Ежуа Бърг ТрахДиана и Исус Българина от Тракия
ДЖАГФАР ТАРИХЪ=
Хан (Жрец) Брат от Ежуа от Трагия

Има много инфо за тия чудати и спорни документи,като официалната версия за тях е,че Българинът ИБРАХИМ НАГМАТУЛИН е превел документа от арабски на руски език и го е скрил,като е направил това за да го спаси от акцията на НКВД за конфискация и унищожаване на старите Български документи написани с арабска писменост след унищожаването на Ваисовското движение в 1923 г.По-късно племенникът му НУРУТДИНОВ взема документа от майка си и почва да го публикува с няколко редакции.
 
Същевременно НКВД,които са набарали оригинала на документа,по най–левашки начин вземат,че го унищожават,вместо да го фалшифицират и манипулират с него непокорните Българи на принципа "Най-голямата лъжа е много истина,премесена с малко лъжа"! 

Само че,в НКВД не работят леваци,а майстори на манипулацията,които правят точно това–манипулират документа и му създават легендата за преведения и скрития от НАГМАТУЛИН сборник.
В този документ има всякакви азиатски измислици и небивалици за Българите,като основните идеи и внушения са,че Българите са азиатско–тюркско номадско племе, чаргаруващо по степите и пущинаците на Азия,а вярата и религията ѝм е тюркско–монголски азиатски дивашки тенгризъм. 

Вижте основните фалшиви внушения и положения в ДЖАГВАР ТАРИХЪ:

"...Преди потеглянето на Албури при хазарския хаган,Българинът Бу-Юрган видял насън парче червена материя,в каквато загръщали покойниците на асите и наконечник на копие.Като се събудил,той с тревога казал на брат си:
“Тангра ме направи ясновидец и ми яви в съня знаци за нещастие:червена материя за покойници и наконечник на копие,на който набиват главите на убитите.Това показва,че в резиденцията на хагана те очаква смърт.Не ходи там!”
Албури не го послушал и загинал.А народът признал Бу-Юрган за ясновидец или аскал,т.е. прорицател…"

"...Хазарският хаган изпаднал в ярост.Обхванат от това чувство,той се отправил при Кабан и сключил с него предложения му мир.Когато грамотите били скрепени с печати,хазарският хаган прегърнал Българина Бат–Боян и разчувствано му казал: 
 “Ние имаме един Бог–Тангра,общ род и общ тюркски език…Затова те считам за свой роднина и брат.!" 

Фалшификация и внушение №1:
Хазари и Българи са тюрки от един общ род!

Фалшификация и внушение №2:
Хазари и Българи говорят общ тюркски език!

Фалшификация и внушение №3:
Хазари и Българи имат един общ бог Тангра!

–БУМ,ТРЯС!
Печатът вече е ударен,Българите са дамгосани от службите на НКВД като тюрки от Азия,говорещи тюркски език и вярващи и изповядващи бог Тангра!
Тези документи придобиват академична легализация от подразделението на НКВД–Съветската академия на науките,а чрез агента си в България Васил Златарски оформят "академичните непоклатими извори" за историята на България!
Съчинената от него през 1930 година легенда за Хан Аспарух и МАРТЕНИЦАТА,е опоетизирана художествена преработка,подкрепа и легализиране на Българска почва на епохалната фалшификация ДЖАГВАР ТАРИХЪ 

БУМ ТРЯС=Богиня Матера и Иса

Въпреки чудовищната перфидна манипулация,наречена ДЖАГВАР ТАРИХЪ, сборникът е безценен документ,защото е съставен върху истинската подложка на оригиналните документи на Българската общност със засекретените имена и цялата топонимия, хидронимия,етнонимия и специфична терминология на Българите и държавата ѝм по тези места,а тяхното разшифроване чрез Жреческия шифър на Българския език ни води винаги и неотменно при истинските Български Богове,а Те пък ни разкриват подробностите по истинската Българска история!  

БЕЗЦЕНЕН ДОКУМЕНТ от=БЕЗТСЕНЕН ДОКУМЕНТ от=ДОКУМЕНТ от Богиня Диана и Исуз

БЕЗЦЕНЕН ДОКУМЕНТ от=БЕЗТСЕНЕН ДОКУМЕНТ от=ДОКУМЕНТ от
БЕЗИСТЕНА

БЕЗЦЕНЕН=БЕЗТСЕНЕН=
БЕЗИСТЕНН=БЕЗИСТЕН–
първосвещеният Божи храм в Ямбол

По-горе ви приведохме няколко категорични примера в това отношение,ето още някои
от сборника ДЖАГВАР ТАРИХЪ:

ИБРАХИМ НАГМАТУЛИН=Богиня Мария Магталена
прекрасна първосвещена кодирана именна комбинация,носеща официалните имена на Българската Богиня!

БУ ЮРГАН=Бург,Българин

БАТ БАЯН=Богиня Диана и Бог

ДЖАЛДА=
Дуло от Диана и Ежуа

КУРБАТ БАШТУ=Кан (Жрец),Брат от Бог Ешуа и Диана

ШАМБАТ=Ешуа и Богиня Мат

ДЖИР=Диана Жар=Цар Диана

АС ХАЛИБ=Балх от Иса


град БАНДЖА=град Богиня Диана и Ежуа

село ХОРИСТАН=село Иса от Трахия

град ДЖУРАШ=град Диана и Жар Ешуа

град БЕХТАШ=град Бохиня Диана и Ешуа

река БУГА ИДЕЛ=река Дуло от Бог 
река САСИ ИДЕЛ=река Дуло от Исус 
планина КУЯНТАВ=планина Кан (Жрец) на Богиня Диана
племе РУМИ=племе на Мария
племе АНШИ=племе на Ешуа

ХОНТУРЧИ=Ешуа Траха
БАШКОРТИ=Бог Ешуа от Тракия=Шар Бокиня Диана 
БАЙЛАКЦИ=Балки на Иса
ФАРАНГИ=Барги
МУРДАСИ=Мария Диана и Иса
ТЮРКИ=Траки
разбира се,че и те са Траки,но преминали няколко степени на вторично и третично подивяване,лишени за дълги периоди от Духовните си водачи–Българите и благодатта на Исусово-Мариината вяра и познание. 

ТЮРКМЕНИ=Кан (Жреци) на Матара
САБАНИ=Иса Бог
ДЖУРАШИ=Диана и Жар Ешуа
СЕРБИЙЦИ=Цар Бог Иса
КИМЕРИ=Кан (Жреци) на Мария
БУРДЖАНИ=Братя от Ежуа=Жар Богиня Диана
АВАРИ=Вер (Змей)=Евреи
АТИШИ=Диана и Ешуа
ХУНИ=КУНИ=Кая=Кан
Жрец,скален Жрец
народът на Скалните жреци,народът на Жреца,народът на скалите,Скалните хора,както са известни Траките по нашите земи като хора,живеещи по скалите,сиреч по скалните светилища с всичките произтичащи от това екстри и феномени!

По-натаък ще видим,че ХУНИТЕ–тия "страшни и диви азиатски безкултурни" племена, са Българите–народът от жречески феноменни потомци,най-високоцивилизованите,най-сияйните,най-благородните и културни,най–красивите,най–феноменалните и святите, обитаващи винаги и постоянно България на Балканите,и обикалящи на цивилизационни мирни кръстнически освободителни и помирителни мисии по тракийските племена, пръснати по континентите н ацелия свят.

МАДЖАРИ
–те пък не чакат и да ги питаме и веднага развяват Българското знаме с разместените цветове,на което са подредили обаче верно равенството,което не знаят:

МАДЖАРИ=Мадара и Ежуа=Мария Диана и Ежуа
сиреч тракийско племе с Български жреци на Исус и Мария Магдалена за техен духовен и интелектуален и управленчески елит!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Къде бяхме,къде тръгнахме,къде стигнахме по безкрайните пътища и владения на Българите!

Щом ПИЖО и ПЕНДА ни викат и дърпат с разперените си ръчички да вървим с тях–ще вървим!Толкова свещена и важна информация се е натрупала и насъбрала върху двете крехки и финни човечета,че те заслужават да бъдат официалния световен символ на универсален и обобщаващ информационен носител:

ИНФОРМАЦИОНЕН НОСИТЕЛ за=ИНФОРМАТСИОНЕН НОСИТЕЛ за=
Богиня Матара Диана и Исус Ел (Змей)

ИНФОРМАЦИОНЕН НОСИТЕЛ за=ИНФОРМАТСИОНЕН НОСИТЕЛ за=
за
Дуло от Богиня Матара и Исус
за Божията свещена генеалогия от Дуло–Българските феноменни жреци и потомците им,от които сме всички съвременни Българи,които се познаем!


Покрай тази си конспиративна дейност Пижо и Пенда заслужават да бъдат обявени за главни разузнавачи,шпиони,съгледвачи и конспиратори на народа си Български,на когото са се врекли да служат тихо и скромно.

РАЗУЗНАВАЧ=РАЗУЗНАВАТШ на=на Зар Изуш и Богиня Диана

ШПИОНИН на=на Ешуа Бог

СЪГЛЕДВАЧ на=Балг от Диана и Исуш 

КОНСПИРАЦИЯ=
Кан (Жреци) на Цар Бог Иса


ПИЖО и ПЕНДА са ДВА ШПИОНИНА,
което твърдение има математически израз като:

ПЕНДА и ПИЖО=ДВА ШПИОНИНА,

защото

ПЕНДА=ДПА=ДВА,

а

ПИЖО=
ЖПИО + Н +Н (кодировъчен назал)=ЖПИОНИН=ШПИОНИН

Така с помощта на Пижо и Пенда разкрихме корените на фалшивата версия за азиатския тюрко-монголски произход на Българите,за измислената ѝм родственост с най-дивите азиатски племена и натрапеният ѝм несъществуващ бог Тенгри,като разобличихме фундаменталните фалшификации на академичната диверсантска антиБългарска банда на Шафарик,Иречек и братята Георги и Васил Златарски.  


 
В коментарния блок на постинга тогава възникна кратка,но съдържателна полемика,с която ви просвещаваме сега. 
 

leonleonovpom2  

Поздравления!
Невероятен материал,в който са обхванати всички версии, поддържани от гузните съвести, за нищожеството на произхода ни!
Той им е жизнено необходим, за да оправдаят мръсотиите им към нас и изобщо мръсотията на своята същност
Гърците, които вече са приватизирали ИРИ и тя в последните си години се счита за гръцка. Известен е резултатът от тази приватизация. Те вече са обсебили и ЕС да работи за тях, дано резултатът при него е по-друг
Българската историческа школа работи за други мръсни съвести, за очистването им.Сигурно срещу дивиденти, днешния българин за пари е способен на всичко!
На тези, нарязали България като баница и гледащи сеира й Каква по удобна теза за тях от монголо-тюркски произход? Какво биха казали в такъв случай ?
-Да са доволни и на това, което благоволяваме да им дадем, ако не ,марш в монголските степи, конекрадци такива!
 
  
 goro6 

Тангра=Трак 
За изостаналите в развитието си народи всеки трак е изглеждал като бог. Българите са жреческата, най висшата част от божия народ.Българите са духовните водачи на траките и затова е алогично да обожествят дори и най изтъкнатия трак.
цитирай

  
bezistena - goro6 
 
ТАНГРА=Траг=Трак

Абсолютно верно,Приятелю!
Мистичният азиатски Тенгризъм е херметично учение,вяра и познание,производно от Българското Исусово-Мариино феноменно езичество,с което Българските цивилизатори са кръщавали,посвещавали и цивилизовали АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ АЗИАТСКИ НАРОДИ при експлозийното установяване на Свещената Българска империя(позната от епохалната фалшификация като Римска империя) от седемдесетте години на Първи век сл.ХР., нататък,провеждани от Първородният син на Исус и Мария Магдалена–Павел,Св.Павел,познат в историческите фалшифицирани анали като Император Тит Флавий Веспасиан.
За да скрият общочовешката цивилизационна мисия на Българите по целия свят,и в частност в случая на Азия,фалшификаторите на Българската история,която е цивилизационния исторически фундамент на всички други човешки истории, манипулират историческия цивилизационен процес,като променят посоката на разпостранението му и заличават Българския произход на цивилизаторите.
Българските цивилизатори,тръгващи от Тракия навред по света,са транформирани и фалшифицирани в диви безпросветни азиатски племена,които тръгнали на запад към Балканите,като съхранили тенгриската си азиатска религия.
Тази манипулация налагат като истинска история,формулирайки в учебниците,че:

"Тенгризмът е бил религия на тюркските народи и монголците,също и на прабългарите, хуните, евразийските авари и маджарите. Те пренасят тенгризма в Европа, като някои от тях продължават да го изповядват до късното средновековие.Тенгризмът включва шаманство, анимизъм, тотемизъм, култ към предците и определени елементи от китайската космология".

Българските Посветени цивилизатори,бидейки Жреци,Ясновидци и Пророци,знаят много добре бъдещите събития и фалшификации,и затова имплантират в Исусово–Марииното учение и вяра,които разпостраняват,Техните зашифровани имена и параметри,както в случая:

ШАМАНИЗЪМ=З Ш и ММ=Изуш и Мария Магдалена

ШАМАНСТВО=Исуш и Богиня Мат

АНИМИЗЪМ=Иза и МаМа=Иза и Мария Магдалена

ТОТЕМИЗЪМ=Тати Иза и МаМа=Тати Иза и Мария Магдалена

В цялото учение и духовни и феноменни практики,Българските зашифровчиците влагат Божиите параметри по Свещената Матрица,които влагат и при изграждането на целият им език,бит,живот и цялостните цивилизационно развиващи се местни племенни и регионално-континентална култури.
 Затова и съхранените херметични азиатски общества и религии,които са загубили познанието си за своя извор и първоизточник–Българското Исусово–Мариино езическо учение,са натъпкани със сакрални Български зашифровки,както в случая с Тангра,което име се състои от няколко сакрални комбинации:

ТАНГРА=ТРАГА=ТРАГИЯ=ТРАКИЯ=ТРАКИ=ТРАК
 
ТАНГРА=ТРАГА=ДРАГОН=ДРАКОН
Змейския династичен календарен титул на Исус Змея

ДУНГУР=ДРУГУН=ДРАКОН=ТРАК
шаманския тъпан

Ще ви разсекретим някои от основните шамански термина и понятия,за да видите от раз Божествената йм семантика от Българските Богове:
Прародината и центърът на сибирското шаманство е република ТУВА

ТУВА=Диана Богиня

Най–известната Туванска сибирска шаманка с международно лечителско признание,е 
АЙ СУУ СОЯНОВНА КУУЛАР–екзотично име,натъпкано с пълнежни гласни,които като разчистим по правилата на Свещения шифър,получаваме отново Българския цивилизационен продукт–жрица от рода на Исус Бълкарина

АЙ СУУ СОЯНОВНА КУУЛАР=
Исус Булкарина


Култовата практика на шаманството е развита в три направления,във всяко от които ще открием Боговете ни:

УСТУУ ОРАН=Сар Диана

ЧЪРЪК ОРТЕМЧЕЙ=ТШЪРЪК ОРТЕМТШЕЙ=Тати Ешуш от Тракия и Мария 

КАРАНГА ОРТЕМТШЕЙ=Кан (Жреци) на Матара и Ешуа  от Трагия 

Универсалната категория шамани се наричат Чер Су,което си е директно Цар Иса,и АЛБИЗ=Ел Бог Иза,и АЗА=Иза.

Свещените места са

ЕМЧИ ОВАА=ЕМТШИ ОВАА=Богиня Мат и Ешуа,

а Духът на шаманското дърво (шаманският произход) се нарича

КАМ ЪЯШ=Ешуа и Майка

Пожизненият президент на тувинските шамани е 

МОНГУШ БОРАХОВИТШ КЕНИН=Кан (Жрец) на Богиня Матара и Бог Ешуш 

Вижте как са кръстили Дедите ни древното култово шаманско место–скала Писаница край Томск с петроглифи,в рамките на град Кемерово!. 

ПИСАНИЦА=ПИСАНИТСА=Богиня Диана и Исус

ПИСАНИЦА=ПИСАНИТСА=
ПИСАСТИН=БЕЗИСТЕН

КЕМЕРОВО=Бокиня Мария

ПЕТРОГЛИФИ=Богиня Диана Болгария

СУМЕР=Иса и Мария
свещена шаманска планина

КАБИРСУ=Кан (Жрец) на Вер (Змей) Иса
свещена шаманска река

САН=Иса
жертвена свещена трева и ритуал за почит към огъня САНГ

САНГ=ГАН С=Ган (Кан,Жрец) на Иса 


Свещени символи на шаманизма са:

ЗЪБИ НА ЖИВОТНИ=Бог Изуж и Богиня Диана

ОПАШКА НА ЖИВОТНИ=Кан (Жрец) на Бог Ешуж и Богиня Диана

ТЪПАН ДУНГУР С НАРЪЧ СЕНО=Диана Богиня и Чар Исус от Трагия

Обобщението,че при Тенгризма и шаманизма има ЕДИН ВИСШ БОГ,ни води изненадващо при два висши Бога!


ЕДИН ВИСШ БОГ=Бог Исуш и Богиня Диана–пустите му ДВУ – БОЖНИЦИ!

ДВУ БОЖНИЦИ=Диана Богиня и Бог Ежус

ИЗНЕНАДВАЩО=Богиня Диана и Изуш

ИЗНЕНАДВАЩО=ВЕЗИЩДЕН=БЕЗИЩЕН=БЕЗИСТЕН



Какви ли не въртележки правят учените–основно руските се занимават манипулационно с тая тематика,за да обяснят семантиката на името ШАМАН.
Изкарват го от санскритското СРАМАНА,и почти са ни го подредили:

СРАМАНА=Мария и Иса–при обратния прочит

Същото ни съобщава и основната кодирана комбинация:

ШАМАН=Ешуа и Ма=Ешуа и (Богинята) Ма=Ешуа и Мария

В тюркските езици ШАМАН е КАМ или БАКШЪ!
Кои ли са пък тия субекти или обекти?

КАМ=Майка

БАКШЪ=Бок Ешуа.Нещо да не е ясно?

НЕЩО ДА НЕ Е ЯСНО=Исуш и Диана

ВСИЧКО Е ЯСНО=ВСИЧКО е Иса

СУБЕКТИ=Иса и Бокиня Диана

ОБЕКТ=
Бокиня Диана

Свещеният планински масив на Тенгризма в Централна Азия е Тян шан,чийто най-висок връх е връх ПОБЕДА,в които вече познахте очакващите ни и тука Български Богове:

ТЯН ШАН=ТЯНА Ш=Диана и Ешуа

ПОБЕДА=Бог и Богиня Диана
разбира се,че не може да има победа без Българските Богове,Чийто етнос е указан и в думата за планинските върхове:

ВРЪХ=БЪРХ=Бърх,Българин
като символ на най-високите и големи земни материални обекти,които са кръстени на Божия народ

 Азиатските мистични тангриски шамани са генетична Исусово–Мариина информационна трезорна банка и съкровищен сейф,съхранили наследствено феноменните познания и практики на Исус и Мария и на Българите,без да са съхранили спомена за произхода на феномените си от Българските Богове и своят Божествен Български произход.
Ние просвещаваме и тях с тия документи.


 
tres1  
  
Считам за неудачно използването на думата империя ...." дедите им са местни първични съзидатели на човешката цивилизация,разпостранена от тях по целия свят под формата на Световна единна цивилизационна духовна и административна империя".
Самите древни българи са най–красноречивият пример за обратното на понятието империя - всичките им държавни формирования сочат това. Ето защо са били привлекателен пример за всички останали. Основните им постулати сочат същото :  

Никога да не позволяват на силата да властва над разума,да не допускат съществуването на какъвто и да било вид робство и робски труд,абсолютна равнопоставеност между мъже и жени и още и още. Защо нито една от известните империи не е тръгнала да строи уникални земни съоръжения каквито са крепостните стени - по билата на разни там планини из Китай и Индия. Строили са ги без робски труд и на такива отчайващи от архитектурна гледна точка места, за да се знае, че с диващината до там. За това земите им са били обетовани и съседите им са се стремили на всяка цена да се наместят и те там. Дори историята показва правотата им, че дори и да са се наместили там ... какво са постигнали ? ...цветущите държави на белите хора с многото прекрасни бели градове - никога!
  
bezistena 

ИМПЕРИЯ=Богиня Мария–Богиня Диана,Богородица,Мария Магдалена 

ИМПЕРИЯ е най-точната–удачна,уместна и истинна дума и термин,за обозначение и дефиниране на Световното единно царство на Българите,установено ня Земятя след Сътворението от Българския демиургов тандем Бог Исус и Богинята Майка и управлявали с Любов,Братство и Мир всички хора до Вавилонското разделение на човеците-метафорично–символно кодиране на Божествения проект за разделение на народите и езиците,за да се осъществи в реални екстремални условия многовековната драматицация ЖИВОТ и ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ,в която главна роля играят Българите като Духовни водачи и цивилизатори на всички човеци и племена и главни саможертвени и жертвени агнеци на олтаря на човешкото развитие и израстване,като Българите са разпръснати сред всички племена като техен универсален интелектуален и духовен елит,подготвяни така при екстремални условия за скорошен духовен и управленчески разсад на всички племена при скорошното установяване на Царството=Империята на Българските Богове на Земята!

По време на трансепохалния Божествен драматичен проект Божието царство е възстановявано преди 2000 години от Първородният син Павел=Флавий(Император Тит Флавий Веспасиан) на Боговете–Демиурзи при аватарните им явявания като Исус и Мария Магдалена,който се възцерява през 69 г.сл.Хр.като Първожрец и Император и като Цар Авитохол (33 г –333 г) и поетапно и в интензивни срокове и темпове изгражда Свещената Българска Империя над всички племена по цялата Земя,установена чрез Българските Дионисиеви (ДИОНИСИУС=Диана и Исус) жречески мисии,провеждани с мирни средства с Любов,Братство,Мир и песни и танци по всички посоки на света !

През 518 г в сърцето на Свещената Българска империя–Първосвещеният столичен център Ямбол,е осъществен кървав преврат от изродени Исусови династи от Дуло–ВИЗАНТИЙЦИ=Деца на Бог Иза=Богиня Диана и Исуз,ръководени от началникът на личната охрана на Българският Първожрец и Император Анастасий I Флавий–Юстин Флавий(Павил,Павел),който убива братовчеда си Император и става главатар на въоръжената византийска хунта,по–късно възвеличан от хронистите–фалшификатори като император Юстин I,и с който злодейски акт започва старателното укривано първо византийско робство на България.

Постепенно в продължение на векове цялата Българска световна империя е поробена от превратаджиите,които установяват над всички племена и народи по света Империята на парите,на злото,на омразата,на безчестието,на войните и човеконенавистта...и която империя продължава да управлява хората и света и до сега–до скорошното Явяване на Исус и Мария и Съдния ден!

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана
 
СВЕТОВНА ИМПЕРИЯ=ИМПЕРИЯ на
Иса Бог и Диана Богиня 
 
Гьобелсовият манипулационен апарат на превратаджиите,завзели цялата световна власт и всички лостове на управление,въздействие и фалшифициране на Българската история,която е в основата а и в цялостния градеж на историите на всички човешки племена и държави,представя с помощтта на перманентен геноцид и тотална цензура върху Българите навсякъде по света,всички техни световни цивилизационни достижения–всички!!! древни цивилизации и култури по света!!!–за нямащи нищо общо с Българите,като ги нарича и вменява на шумерци,египтяни,древни гърци,евреи,перси, индианци,римляни и византийци,които в ония времена и халхабер си нямали,че великата световна Българска многобразна световна култура и цивилизации някой ден след време ще бъдат преписвани на дедите йм,немеещи и прекланящи се пред Българските си очовековечители и цивилизатори като на Богове!

Така и последната Световна Българска империя,установена от Павел,Цар Авитохол, след 69 г сл.Хр.,се транформира в римска,византийса,арабска,турска,руска–все под патронажа и скритата егида на изродените българи и данайско=юдейска реакционна върхушка,която съставя сега тесния кръг на съвременните поробители на народите и властници–господари на света.

А терминът та световното земно царство на Исус и Мария е такъв,защото е съставен по правилата на Свещения шифър от имената на Богиня Мария Магдалена,на която Господ Бог Отец Исус възлага цялата власт на Земятя:

ИМПЕРИЯ=Богиня Мария

IMPERIUM(латински=жречески Българки език)=Богиня МамаМария

IMPERIUM=Богиня Мария М=Богиня Мария Магдалена

ИМПЕРИАТРИЦА=Цар Богиня Диана Мария=Цар Богиня Матара

ИМПЕРИЯ НА РИМ=ИМПЕРИЯ на Мария

Затова ИМПЕРИЯ като термин и форма на управление и власт е най-точна и удачна, защото е била управлявана по Техните правила,закони и конституцията на Любовта!
Това,че нечистите са откраднали термина и са го умърсили,е за тяхна скорошна сметка,чиито лихви по падежа скоро излизат!

ТОЧНА ДУМА=Ешуа и Диана Мат

УДАЧНА ДУМА=Ешуа и Диана Мат

УМЕСТНА ДУМА=Тати Иса и МаМа=Тати Иса и Мария Магдалена

ИСТИННА ДУМА=Иса и Диана Мат

ТЕРМИНИ=Матара=Диана Мария

ВСИЧКИ ТЕРМИНИ са на=са на Бок Исуш и Матара
ВСИЧКИ ТЕРМИНИ са от=от Кан (Жреци) на Бог Исуш и Матара

А изкуственото разделяне ня народите на племена с различни езици и държави,което е извършено планово и режисирано съответно Божият трансепохален проект,е за да се получи това невероятно огромно разнообразие от човешки езици,Божествени гени и имплант,предавани от Българите към другите племана,разнообразие от раси и култури,което има сега по света,и най-вече фолклорното песенно и танцово изкуство на народите,в което е вложена на висше ниво свещената информация за Българските Богове и Техния народ,за да можем скоро сега, когато дойдат Общите ни Родители на цялото това огромно 8–9  милиардно човешко разнообразно множество,ние да Ги посрещнем с това море от песни и танци на различни езици и култури, което е висшата крайна цел на този етап от Божественият проект за нас–Децата Йм!
  
bezistena

Кратка информация и за Великата китайска стена.
Разбира се,че тя не е китайска и не е строена от китайски роби.Разшифровката на официлното и наименование свидетелства категорично,че тя е дело на Балките–на Българите,водени от Боговете йм Исус и Мария:

ВЕЛИКА СТЕНА=Балки на Иса и Диана–Българите на Исус и Диана–Българите,феноменните жреци–строители на китайската стена и на всички строителни и "природни геоложки " чудеса по света!

Знайте:навсякъде,където срещнете титулното прилагателно ВЕЛИК на който и да е-Константин Велики,Карл Велики...еди кой си Велики,и Велика стена,Велик главатар и пълководец...-това означава,че тези обекти и субекти са Българи и Български!
По-късно са транслирани и трансформирани в съставяните йм от Българите езици като ГРАНДЕ,ГРЕЙТ...,които ни водят пак при Българите от Тракия!

ГРАНДЕ=ГРЕЙТ=Траг=Трак=Тракия,и още Тракони=Дракони
Змейове,Божията рептилска династия Дуло

Когато преди 5000 години Дедите ни цивилизатори за пореден цивилизаторски тур създават,очовековечават и облагородяват азиатските народи и ги култивират,те създават първо азиатската енергийната светилищна система от мултифункционални феноменни съоръжения за енергиен баланс на природните и човешките пси–енергии и стихии.По енергийния проектен инженерен план те изграждат на възловите кръстни пресечни точки на земно–космическите енергийни потоци светилищата–мегалитни мултифункционални високотехнологични съоръжения–апаратура и агрегати от естествени природни елементи,които да улавят и концентрират безкрайната енергия на Святият Дух,а операторите на светилищата–Жреците,чрез своите феноменни способности да я транформират в духовни, здравни и материални блага за хората.
Тези енергийни мултифункционални съоръжения са познати сега като мегалитни скални светилища на Българите,на които Операторите са били Жреците от потомствената Божия родова линия.
 
За района на Китай (ШИНА=Ешуа,ТШАЙНА=Диана и Ешуа) тези скални светилища са построени изкуствено по ерогенните енергийни зони и възли на планиската система, недрата и масивите на която ползват за енергийни акумулатори и генератори и които светилищни площадки и платформи са т.нар. сега "стражеви отбранителни крепостни кули и възли". 
Техните централни диспечерски пунктове са били,и още са,хилядите пирамидални комплекси,които китайските власти са засекретили и недопускат до тях случайни хора,за да не ги активира някой Български жречески потомък и ползва мощтта йм против мракобесната поробителска власт и система. За по-лесна комуникация между отделните светилища на потребяващите ги,за които е важно да посетят максимален брой енергийни обекти за всестранно енергийно облъчване и захранване,са построени транспортните трасета между тя,които образуват "крепостната стена" между отделните светилищни пунктове,като така е изградена колосалната светилищна енергийна каскада наречена ВЕЛИКА КИТАЙСКА СТЕНА!

Или по наш съвременен език това са пътеките на здравето, туристическите трасета от обект до обект.
Никакви отбранителни съоръжения не са!

Така са ги кръстили и са се мъчили да ги ползват по-късните китайски властници, сменили насилствено свещената Божия Българска змейска владетелска династия Дуло,и така лишили тракийския китайския народ,цивилизован от Българите,от феноменалната производствена функция и благодат на гигантския мега светилищен каскаден комплекс.
Военните специалисти отдавна са се произнесли,че Великата стена има нулева фортификационна стойност и ефективност и за тогавашните военни средства за водене на бойни действия и не спират да се чудят и маят защо китайците са строили това колосално чудо,което не би им вършило никаква работа!
Достатъчно е било само едно по–голямо струпване на на противникова войска на кое да е место от дългата хиляди километра стена,за да го атакува и прехвърли или даго подгопае и мине отдолу,и тогава цялата стена става абсолютно излишна!
Язък за труда и барута!

ЯЗЪК ЗА ТРУДА=Диана и Изуз от Тракия=Диана и Кризтоз

ЯЗЪК ЗА БАРУТА=Кан (Жрец),Брат от Изуз 

И още нещо абсолютно алогично и абсурдно от позицията на велика империя.
Империята затова е империя,за да присъединява все нови и нови завоювани земи и територии.Че коя империя ще се загради със стена до някакво положение и ще се самоограничи да се разраства?И каква империя всемогъща ще е,ако се плаши от комшиите си–чаргари и се огражда със стени до небесата!
Империята никога не се брани–тя сама напада и присъединява нови земи към териториите си!
Няма данни стената да са я премествали напред при корекция на границите..

Затова китайците се чудят сега как да обяснят глупостта и напразният труд на предците си,(ако те с астроителите на стената) които уж са строили това непотребно за военни нужди съоръжение!
Ние йм обясняваме какво е и поемаме отговорността за строителството на най-дългата поточна линия за производство на духовни и материални чудеса и блага за хората и туристическа пътека на здравето върху сметката на предците ни с уговорката,че скоро ще пуснем конвеера за чудеса и рога на изобилие отново в работа по предназначението му!
Голямо рязане на ленти ще падне!



 
Носете си,Българи,мартениците на лявата или на дясната ръка,или до сърцето!
Носете ги постоянно през целия месец март,и после ги носете пак постоянно,защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел–да бъдат наш опознавателен знак пред небесните съгледвачи,които да ни награждават за това с грижите си за нас,и най–вече със Спасяването ни сега,и да бъдат същевременно един уникален родови свръхсекретен сейф с огнената епохална информация,че сме Потомците и Народът на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена!

МАРТЕНИЦА=Мария Диана и Иса
МАРТЕНИЦА=Матара и Иса
МАРТЕНИЦА=Деца на Мария
МАРТЕНИЦА=Дете на Мария и Иса–Ти! Да,точно ти!
МЕСЕЦ МАРТ=Иса и Мат Мария

НОСИ ПОСТОЯННО!=Богиня Диана и Исус

НОСИ ПОСТОЯННО в сърцето си=в сърцето си Богиня Диана и Исус
и тогава Те ще те заведат в Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА за обезсмъртяване!

НОСИ ПОСТОЯННО=ПЕСИСТЕНА=БЕСИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА

ОБЕЗСМЪРТЯВАНЕ от=от Бог Исуз и Богиня Матара

НЕБЕСНИ СЪГЛЕДВАЧИ=СЪГЛЕДВАЧИ на Бог Иса

ТОВА Е ЗА НАС=Богиня Диана и Исуз

ТОВА Е ЗА НАС=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Божият Първосвещен храм БЕЗИСТЕНА е Техният подарък за нас–децата Им

ПИЖО и ПЕНДА=Бог Ежуа и Богиня Диана–Бог Исус и Богиня Мария Магдалена


Носете вълшебните Божии явни и скрити значки и нишани с чародеите Пижо и Пенда,за да ви бъдат те застъпниците пред техните автори и прототипи Исус и Мария Магдалена!

ЗАСТЪПНИК=Кан( Жреци) на Исус и Богиня Диана 


НОСЕТЕ СИ,БОЖЕСТВЕНИ БЪЛГАРИ,МАРТЕНИЦИТЕ,
за да ви пазят от душманите и ви разпознават Боговете ни! 

 

Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You
 
image
 + 
 

Natasha Bedingfield - Unwritten

image 
+
image

Вижте символиката на изпращаната от Боговете ни до нас информация в двата клипа–скалния екран и Книгата,която заедно с вас творим и пишeм !

ИСД с Любов и Павел 



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
02.03.2016 15:20
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздравления, Адаш!
02.03.2016 23:51
Поредният ти стойностен материал за Българите, кои са и какви са!
А за коментара си се подписвам!

Успех Адаш в благородното ти дело!
цитирай
3. bezistena - Успехът ни е общ, Приятелю, и понеже ...
03.03.2016 05:44
Успехът ни е общ,Приятелю,и понеже делото ни е Божие,успехът ни ще бъде!

ОБЩ УСПЕХ=ОБШТ УСПЕХ=Богиня Диана и Бох Исуш
БОЖИЕ ДЕЛО на=на Дуло от Бох Ежуа

Бъди благословен,Адаш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7657729
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43972
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!