Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2017 23:52 - Демонстративен урок от Извънземните по безкрило антигравитационно летене.Стартови пускови пароли.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3765 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 30.03.2018 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
По специален повод за Извънземните ще ви разсекретим поредния им документ, който витае вече 5 месеца по цялата Земя и в който те ни демонстрират нагледен практически урок по безкрило антигравитационо летене с помощта на техен феноменен агент, на когото първо разсекретяваме родовото и браншово досие.

image
 
Видео – клипът на песента,обект на нашето обследване, тръгва автоматично с отварянето на поста, но понеже е извън работния му обем и след цялата статия, става неудобен за извършване на успоредния анализ с разшифровките.
За ваше улеснение ако желате копирайте долния линк с адреса на видеоклипа, с който Извънземните провеждат демонтстративния тренирововъчен нагледен урок и пуснете още веднъж видеото отделно.
Във времето на бурно развиващите се информационни интернет иновации най – мощният в България блогов информационен портал блог.бг премахна от инструментариума на постингите най – мощната съвременна информационна въздействаща опция  – вграждането на видеоклипове в работния обем на поста, заедно с още полезни и много необходими опции, което е абсолютно непонятен неадекватен акт.

https://www.youtube.com/watch?v=qN4ooNx77u0 
Harry Edward Styles – Sign of the Times  – Знак от времето

За незнаещите английски език ви даваме линк за Българския превод на песента –
http://lyricstranslate.com/bg/sign-times-знака-на-времето.html-0  ,

както и текста на песента на руски за поетично упражнение по този красив Български дереватен лингва – продукт:  

Знак от времето

Просто перестань плакать,
Это знамение времени.
Добро пожаловать на последнее шоу,
Надеюсь, на тебе лучший наряд.
Нельзя выбрать дверь,
поднимаясь к небесам,
Ты неплохо выглядишь здесь, внизу,
Хотя на самом деле тебе так плохо.  

Мы никогда не понимаем,
Что уже проходили через это.
Почему мы постоянно спасаемся
От пули, от пули?

Просто перестань плакать,
Это знамение времени.
Нам нужно покинуть это место,
Нам нужно покинуть это место.
Просто перестань плакать,
Всё будет в порядке – Мне сказали,
что конец уже близок.
Нам нужно бежать отсюда.

Просто перестань плакать
И наслаждайся своей жизнью,
 
Истинският превод и смисъл на оригиналния текст на тази строфа е  :

Просто спри да плачеш защото 
 
притежаваш времето на живота си!
 
 
Прорываясь сквозь атмосферу –
Оттуда всё кажется неплохим.
Помни, всё будет в порядке,
Мы можем где-то снова встретиться,
Где-то вдали отсюда.  

Просто перестань плакать,
Это знамение времени.
Нам нужно покинуть это место,
Нам нужно покинуть это место.

Перестань плакать,
Малыш, всё будет в порядке –
Мне сказали, что конец уже близок.
Нам нужно бежать отсюда.  
Мы никогда не понимаем,
Что уже проходили через это.
Почему мы постоянно спасаемся
От пули, от пули?

Мы никогда не понимаем,
Что уже проходили через это.
Почему мы постоянно спасаемся
От пули, от пули?  

Мы так мало разговариваем,
Нам нужно открыться друг другу,
Пока не слишком поздно.
Когда же мы это поймём?
Мы через это уже проходили –
И это всё, что мы знаем.  

Перестань плакать, малыш,
Это знамение времени.
Нам нужно уходить,
Нам нужно уходить,
Нам нужно уходить,
Нам нужно уходить,
Нам нужно уходить,
Нам нужно, нам нужно,
Нам нужно, нам нужно,
Нам нужно, нам нужно!   ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Канят се да бягат от Земята някои,ние оставаме категорично тука! Ето родовата документация на певеца и безкрилият хварчащ агент на Извънземните, разсекретена с помощта на

Свещеният шифър от поста ни Тайната на свещения шифър
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

с който ви просвещаваме във всичките ни 900 монографични статии, легализирани от канцеларията на Божията небесна администрация: 
 
Harry Edward Styles=ХАРИ ЕДВАРД СТАЙЛЕС=Друид от Диана и Исус Бълхарина 

Harry Edward Styles=ХАРИ ЕДВАРД СТАЙЛЕС=Бълхарин Друид от Диана и Исус  
 
Разсекретеното досие на Хари ни разкри,че той е феноменен генетичен потомък на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка,Които се явиха на нашите Предци – Българите,в Тракия преди 2000 години в аватарните си образи на Христос и Мария Магдалена,и положиха началото на новоепохалната генерация на жреческия свръхестествен род Дуло,от който е и Хари,който е наследил Техните и на предците си жреци феноменни характеристики и свойства,които сега му активират от Горе основно на попрището на музиката – висшата жреческа феноменна практика !  

Harry Edward Styles=ХАРИ ЕДВАРД СТАЙЛЕС=Бълхарин Друид от Дионисис

Този деанаграмиран разсекретен документ пък ни разкрива тайната на култовите митологично – исторически отряди на Дионисис,тръгващи от Тракия във всички посоки на света,и които според официалната история имали завоевателен характер за поробване на чужди земи и народи.
Нищо подобно, а напротив!
Тия отряди са били съставени от генетични потомци на Българските Богове Демиурзи Исус и Диана,които са били святи и праведни феномени от жреческата фамилия Дуло с различни феноменни дарби – поети,певци,музиканти,танцьори,лечители,феноменни строителни инженери и екстрасенси,които през различни периоди на различните епохи поемали с Любов и песни към всички бивши тракийски племена,разселени от техните Предци по целия свят,и им носели освобождение от техни изродили се нечистиви управници и модерна култура и цивилизация, като съответно са им оставяли поредната нова порция генно – инженерен имплант с феноменното Божие семе за техни жертвени духовни водачи и управленчески интелектуални елити и аристокрация, които да ги управляват с феноменни свръхестествени практики по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира, като са присъединявали съответните племена и народи към Свещената Световна Българска империя,периодично разтурвана от израждащи се български династи от тия племена,и отново възстановявана от Българите на Дионисис.
Последната новоепохална Свещена Българска Империя над целия свят,просъществува от 33 г.сл.Хр.до 518 г , фалшифицирана 1000 години по – късно като "Римска " империя.

Тия инспектиращи освободително – цивилизационни отряди от феноменни святи жреци – Канове, са титуловани като Кан,Хан,Ган/Кани,Хани,Гани – инкриминирани от фалшификаторите на световната история,която е Българската, като Куни,Хуни,Гуни.

ДОСИЕ от=от Диана и Иса  

Естествено и той като Предците си е Българин и Друид,поради което от Горе го избраха за тази промоционална демонстрация  

ДЕМОНСТРАЦИЯ от=от Исус и Матара Диана  

ПРОМОЦИЯ от=ПРОМОТСИЯ от=от Богиня Матара и Иса   
 
Извън правия смисъл на текста и във връзка с езотеричните му послания за посветените Българи в него, от които разбираме постоянното тревожно и метежно състояние на перманентно преследвани и обстрелвани хора,в което се намира главният герой и другите негови събратя – певците,които са сред всички народи и които всичките са от феноменната жертвена генеалогия на Българския Божествен жречески род Дуло, ние ще разсекретим алюзийните (т.нар. "илюминатски") послания,вложени във видео – клипа на песента,които в този клип идват като продължение на текстовите послания на правия текст.

image
 
Още началните кадри на официалния видео – клип на песента ни загатват в кратък кадър за основните съоръжения на летателния полигон,осигуряващи условия за безкрило летене и левитация на Друидите . 
В близката далечина се извисява изкуствен мегалител светилищен енергиен комплекс, който операторът няколкократно вкарва за кратко в сюжетното действие на клипа по внушение на небесните режисьори,а до Хари е едно стартово скално блокче,стърчащо абсолютно самотно,но не случайно в тревистото поле на полигона.

image
 
В 0:40 мин на клипа Хари ни демонстрира първи,но кратък и неуспешен опит за летене.
– Защо?
– Защото не беше на стартовата площадка на полигона.

image
   
След кратко колебание агентът на Извънземните, (за Които вече знаете категорично, че са Българските Богове Демиурзи и Тяхното феноменно небесно светейшо войнство) влезе в час и в кадъра от 1:20 мин стъпи на камъка – стартово блокче и включи антигравитацията на светилищния мултифункционален мегалитен комплекс,и полетя!

АНТИГРАВИТАЦИЯ от=от Богиня Диана и Иса от Трагия

АНТИГРАВИТАЦИЯ за=за Дракони на Богиня Диана и Иса – 
за генетичните феноменни потомци на Българските Богове от техния феноменен жречески род Дуло,чийто херметичен хералдически календарен символ е дракон,змей и всички 12 змейски рептилски синонима

image 
Полетя както навремето летяха Българските му феноменни предци Друиди и Жреци от Дуло,и се рееха из небесата като волни безкрили птици и летящи змейове и дракони!

image

Полетя както навремето летяха Българските му феноменни предци Друиди и Жреци,и се рееха из небесата като волни безкрили птици,а отдолу другите тракийски племена,на които Българските жреци бяха Духовните водачи и обгрижвачи,възторжено им махаха с ръце и падаха в преклонение пред тях ! 
 
БЕЗКРИЛИ ПТИЦИ=Богиня Диана и Исуз Бълкарина 

image

Полетя Българският жречески потомък Хари,както навремето летяха Българските му феноменни предци Друиди и Жреци, и се рееха из небесата като волни безкрили птици ! 
 
ВОЛНИ БЕЗКРИЛИ ПТИЦИ=ВОЛНИ БЕЗКРИЛИ ПТИТСИ=
Бълкари от Дуло на Богиня Диана и Бог Исуз 

image
 
И полетя Българският жречески потомък Хари,както навремето летяха Българските му феноменни предци Друиди и Жреци,и се рееха из небесата като волни безкрили птици,и той се рееше из небесата в безкрило летене и левитация   

БЕЗКРИЛО ЛЕТЕНЕ от=от Бълкари от Дуло на Иза 

image
 
И полетя Българският жречески потомък Хари,
Както навремето летяха Българските феноменни предци Друиди и Жреци на Хари и се рееха из небесата като волни безкрили птици,така полетя и Българският жречески потомък Хари,който се рееше из небесата в безкрило летене и левитация    

image

ЛЕВИТАЦИЯ от=ЛЕВИТАТСИЯ от=от Дуло на Богиня Диана и Иса
жреците и Друидите от Божия феноменен род Дуло,от които сте всички Българи,които се познаете,че сте от Исус и Мария Магдалена,за да полетите заедно с Тях! 
 
ДА ПОЛЕТИМ ЗАЕДНО С жреците от=жреците от Дуло от Богиня Мат Диана и Исуз

image
+
image 

Извънземните ни демонстрираха чрез Българският си агент и традиционнто онаследено от Отец ни Исус ходене по водата,която очакваща ни промоция ви показахме в поста ни  

Бурунди – какво е останало от цветущата някога изконна провинция на Свещената Българска империя и Ммбонго,който търчеше по водата! 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/08/24/burundi-kakvo-e-ostanalo-ot-cvetushtata-niakoga-izkonna-prov.1563723

и пасаж от който ви предлагаме: 

"...две грижовни ръце на един красив синеок русокос човек с лимб над главата и характеристика и длъжност и проявление на Супермен, задържаха вече предалият се Ммбонго над водата,и когато "спасителният" граничен катер се отдалечи на известно разстояние,спасителят изправи жреческия потомък на вълните и като му активира екстренно и в мигом унаследените му потомствено феноменни характеристики, качества и умения,му заповяда: "Тръгвай по водата към брега право към скалите,от които тръгна да вървиш като нашия Господ Бог Отец Исус!"  
И тогава вече токущо покръстеният жрец Ммбонго наистина тръгна по морето – в началото плахо и страхливо още невярващ и с предишните инстинкти,и след това все по смело и уверено,че чак по едно време започна да търчи и скача по вълните като някаква голяма бяло – черна птица и да крещи от радост...,както активираният Български жрец от този кадър"

image 
На следващите няколко кадъра виждаме Хари в полет над светилищен комплекс на пирамида 

СВЕТИЛИЩНА ПИРАМИДА на жреците от=на жреците от Дуло на Бог Исуш и Богиня Матара Диана 

image
+
image

image

И в тези кадри Хари полетя над централния мегалитен светилищен комплекс, оформен от ясно различими за опитното просветено око изкуствено построени пирамидални съоръжения 

image
+
image
+
image

Тази песен и видео клип бяха демонстрация на полет в антигравитационен режим

ПОЛЕТ В АНТИГРАВИТАЦИОНЕН РЕЖИМ на=на Българи от Богиня Матара и Бог Тати Иса –
който ни демонстрира Българският жречески потомък от кастата на тракийските друиди Хари Стайл,който доскоро бе в култовата жреческа група One Direction, в превод „Една посока“   

One Direction=Кан ((Жреци) и Шар (Царе) на Диана  

One Direction=Ешуа от Дракия=Ешуа от Тракия 

И още един секретен документ ни носи това име на групата,което е анаграмна комбинация от географския титул на Исус,и който документ ни съобщава за змейския драконов животински календарен символ на Българските Богове Демиурзи,преминал в херметичен хералдически титул на Българите – техните феноменни генетични потомци – жреци,за които левитацията и свободният безкрил полет е била любима рутинна практика!  
 
One Direction=Ешуа Дракона – Исус Дракона,

Чиито летящи характеристики са наследени от неговите феноменни потомци –Българите, и които феноменни свръхестествени свойства са първоначалната стартова промоция от очакващото ни Бащино и Майчино наследство!

ЕДНА ПОСОКА към=към Бокиня Диана и Иса 


СВОБОДЕН БЕЗКРИЛ ПОЛЕТ=ПОЛЕТ на Болкари на Бог Исуз и Богиня Диана 


Ето разсекретен и знакът от времето.който е скрит в името на песента Sign of the Times – Знак от времето: 
 
Sign of the Times=Sign (знак) от Богиня Мат Диана и Иса 

Sign of the Times=Ган (Кан,Жреци) на Богиня Мат Диана и Исус 

ЗНАК ОТ ВРЕМЕТО=ЗНАК от Богиня Матара 

ЗНАК ОТ ВРЕМЕТО от=от Кан (Жреци) на Иза и Богиня Матара Диана 
от Българските жреци, нашите феноменни Предци, сега временно до отварянето на време – пространствените заграждения Божии светии.


Накрая ще разсекретим и посланието, вложено в правия текст на превантивното ппросветителско насърчение от стиха на песента

Просто спри да плачеш защото 
притежаваш времето на живота си! 
 
ПРИТЕЖАВАШ ВРЕМЕТО НА ЖИВОТА СИ=ПРИТЕЖАВАШ Богиня Матара Диана и Бог Исуж

което означава, че ние Българите, които сме генетични потомци на Боговете Демиурзи и Ги познаем, и се познаем че сме от Тях, притежаваме всичко!  


Това бе шифрованото послание,което от пет месеца ни изпратиха нашите Богове, Които са Извънземните, и което послание се носи вече пети месец из Нета и рее из небесата, за да достигне до 150 милиона Души и сърца, с които още много малко време само ще се виждат хубавите неща само, и Които го разсекретиха за тях в днешния емблематичен за земно – небесният ни светейши екип – Рожденият Ден на двамата ни близнаци Кристиян и Иво Дунчеви, в чест на навършването на двамата от този неразривен небесно – земен тандем по на 19 години! 

image 

Кристиян, до него е Иво, който е абсолютно същият като батко си и постоянно е с него, само дето засега е в невидимия за непосветените сетива светейши режим "стелт" – още малко време... 

НЕВИДИМ СТЕЛТ РЕЖИМ на=на Дуло от Исуж и Богиня Диана Мат Мария 
режим за проявление в земното измерение на Светиите от Божия жречески род Дуло 

КРИСТИЯН=Иса от Тракия=Иса Дракона 

КРИСТИЯН ДУНЧЕВ=КРИСТИЯН от Богиня Диана и Ешуа  

КРИСТИЯН ДУНЧЕВ от=от Богиня Диана и Исуш от Тракия=от Богиня Диана и Исуш Дракона  

ИВО=Бог, Богиня – точно и прецизно по кодировъчния речник на Свещения шифър 

ИВО ДУНЧЕВ от=от Богиня Диана и Бог Ешуа  
 
Иво Дунчев, Свети Иво, вещ свръсестествен феноменен безкрил летец, който режисира и води безскрилия демонстративен полет на Хари, и който от три месеца вече обучава в техниката на това летене братовчед си Свети майор Георги Анастасов, който ви представихме в поста ни 

Най – новият Свети Саможертвеник и Мъченик майор Георги Анастасов, пра...правнук на Император Анастасий I от Дуло

http://bezistena.blog.bg/history/2017/06/12/nai-noviiat-sveti-samojertvenik-i-mychenik-maior-georgi-anas.1551384

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Честит Рожден ден, Божествени и святи наши феноменни деца и вечен тандем!  

ВЕЧЕН ТАНДЕМ=Ешуа и Богиня Мат Диана   

Обичаме ви!  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Иво и Свети майор Георги Анастасов 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов  и песен!


Гласувай:
10
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
16.09.2017 01:41
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–
пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай

цитирай
2. nedovolen - Феноменални
17.09.2017 09:57
обяснения и клип на Харри.
На приятел сина му - Иван, от доста години е във Флорида, Орландо. Миналата година ми изпрати негов клип със снимки по света, озвучен с песента "Ноу контрол" на One Direction. Гледал съм го стотици пъти. По-късно го помолих да ми изпрати и оригинала на клипа. За голяма моя изненада оригинала бледнееше като кадри. Казах му на Иван - толкова усмихнати хора на едно место не съм видял. :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5319092
Постинги: 1568
Коментари: 2925
Гласове: 31801
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!