Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2017 23:42 - Страшният плаж на Харманите и спасителната мантра за всички удавници!Кой ме спаси от бушуващият ад.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2051 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 05.06.2018 20:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защото по морето ни започна времето на мъртвите вълнения и сезонът на удавянията,и защото ви обещахме, че ще ви разправяме за нашия екип от професонални спасители минали практическите изпити и закалка на гилдията в екстремални изпитания в реалити режим по свещеното ни Черно море, ето този импресивен и съизживян катарзисно от мене епизод от богатата ми практика на професионален спасител от 1977 година – преди точно 40 години по същото време, като с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

ще ви разкрием още безотказно действащи спасителни хватки, които се учат само в курсовете за Самоспасители и Спасители в нашата Сакра лингва Духовна Академия Форум на Безистена !
И понеже спомените ми от годините като спасител на Слънчев бряг от 1971 до 1977 година са свързани с излезналите по него време Creedence Clearwater Revival, които звучаха денем и нощем по всички плажни и нощни заведения на Сънито, предлагам ви и на вас от песенното им богатство за съпридружителен музикалан фон на този импресиен пост. 

–– ако песента не започва автоматично с отварянето на постинга, въведете в адресната лента линка на плейлистата ни и стартирайте ръчно за да отвори музиката сензитивите ви:

https://www.youtube.com/watch?list=PLa5-aFdApZnJokIPK_twq8TFZnHxQup34&time_continue=10&v=i1PpTXtlnb0


–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

Ще започна с един постинг – просветителска прокламация и високо хуманен проект на екип на мой бургаски колега – спасител, отдал цялия си живот на тази благородна самопожертвователна професия, онаследена от един Спасител, наш Доаен в бранша.  

УЖАСНА ТРАГЕДИЯ НА КЪМПИНГ „ДЕЛФИН” Асоциация Водна Безопасност – Бургас Жельо Михайлов Райко Берберов 
http://batimetriq.blog.bg/drugi/2013/09/09/ujasna-tragediia-na-kymping-delfin-asociaciia-vodna-bezopasn.1147033        

09.09.2013 18:43  

След удавения мъж тези дни на плажа „Харманите” в Созопол, вчера (08.09.), в морето край Ахтопол се удавиха още двама мъже пред очите на семействата си.
Трети мъж тръгнал да помага и едва и той не се удавил.  
Българинът се дави много където и да отиде, защото не притежава дори  елементарни познания за опасностите във водата.
И понеже има добро сърце, дави се и когато отива да помага на закъсали във водата, тъй като не може да прецени правилно ситуацията, а и защото не знае как да подходи безопасно.  
Нашата организация Асоциация Водна Безопасност – Бургас, е една от малкото в света, които са специализирани в сферата на превенцията на водните инциденти.
Преди около един месец изпратихме предложение до Министерският съвет, в страната ни да бъде въведена нова, модерна стратегия за предпазване на населението от водни инциденти и удавяния.
Всъщност това, което предлагаме е една иновация на водещо световно ниво, която драстично ще намали размера на удавянията и водните инциденти и всяка година ще спестява десетки милиона лева разходи на държавата ни.
Най-общо казано, състои се в обучение на населението в безопасно контактуване с водните площи.  
Ние създадохме вероятно първия в света наръчник по водна безопасност „Как да не стана жертва на водата”, като в него най-напред подредихме, групирахме опасностите във водата и обяснихме подробно какво представляват.
След това отидохме поотделно при основните видове водни площи /море, реки, езера, язовири, напоителни канали, плувни басейни, аквапаркове и т.н./, където най-често се случват водните инциденти и обяснихме как различните видове опасности се проявяват в тях.
По-нататък представихме един много важен дял от водната безопасност, който засяга личностните причини за водните инциденти.
А те обхващат основно анатомията, физиологията и поведението на човека, контактуващ с водните площи. Вътре в книгата има и един специален дял, който е за родители и възрастни и ги учи, как да предпазват децата от водни инциденти. Това до сега никой не го е направил, включително и в развитите страни.          
Този наръчник е за всеки човек, за водните спасители и за всички деятели по водно спасяване, за магистрати, полицаи, учебни заведения, и т.н.            
Нашите водни спасители и всички останали деятели по водно спасяване са слаби по тази материя. Например във вестниците още не сме срещнали и един случай, някой от тях да е обяснил грамотно, какво е това мъртво вълнение.
Представителите на комисиите по водно спасяване, а и други кабинетни специалисти, отговорници по водно спасяване, поне през последните 15 години неспирно хокат и обвиняват хората, че сами са си виновни, че се давят, защото не се съобразяват с мъртвото вълнение.
Но когато тръгнат да обясняват какво представлява това вълнение, се оказва, че и те не знаят и нас ни е срам да им четем обясненията.  
Ние имаме вече 50 години водноспасителна служба и никой от щатните служители до сега не е показал на хората поне на една снимка, да видят какво е това „мъртво вълнение”.
Затова, преди две седмици изпратихме за публикуване една статия до в. „Труд”, за това колко много се дави българина и изпратихме снимка на мъртво вълнение, та най-после българският народ да  види какво е. Освен това изпратихме и друга снимка, на която показваме другият вид ветрово вълнение, та да могат деятелите по водно спасяване да ги различават и да не ги бъркат повече.          
Сега предложихме на Министерския съвет да ни окажат подкрепа, за да създадем един пакет от документални филпи с образователна цел, с които бързо и лесно ще бъдат дадени необходимите познания за безопасно контактуване с водните площи на цялото ни население.
Вътре нагледно ще бъдат показани опасностите във водните площи, как да се предпазва човек от тях, какви са причините за водните инциденти, как да си оказва самопомощ при попадане в критична ситуация във водата и разбира се, как се оказва безопасно помощ на давещ се, с пряк и непряк контакт.
Това още никой не го е направил в света. Работата е много и ние искаме финансовата подкрепа да е сега, за да можем да подготвим екипа, сценариите, лекциите и всичко останало и през пролетта и лятото да отидем на обектите и да снимаме. Ако ни предложат проект на европейското поприще, готови сме да се състезаваме и с развитите държави и ще ги бием.            

Предлагаме тази стратегия и на целия Европейски съюз. Всяка година ще бъде предотвратявана смъртта на десетки хиляди и ще бъдат спестявани милиарди евро. Но нека всичко това да го направим най-напред в България. Нека и ние да ги изпреварим поне веднъж с нещо добро.  

МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ ЕДИНСТВЕНИЯ НАРЪЧНИК ПО ВОДНА БЕЗОПАСНОСТ  
"КАК ДА НЕ СТАНА ЖЕРТВА НА ВОДАТА" ЗА 12 ЛВ ОТ ТЕЛ: 056/80 15 99 ;  ЖЕЛЬО МИХАЙЛОВ - АСОЦИАЦИЯ ВОДНА БЕЗОПАСНОСТ     –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В коментарния блок на поста писах: 
 
bezistena -
09.09.2013 23:07


Прекрасният и страшен плаж на Харманите!  
И аз бях спасител през студентските години. Бил съм няколко години на Слънчев бряг, където основната ни дейност бе да показваме авторитет със свирката и да си осигуриме за вечерта гадже от западния фронт, за разлика от полската бригада спасители на Сънито – Бригада польска Ратовници, които бяха около 15 души полски спасители, и които по цял ден, (за разлика от нас Българските спасители, отдали се самоотвержено на авантюрата към стихията на морето и на нуждаещете се от помощ Души и особено и напълно естествено женските) правеха чейнч по постовете от чадър на чадър от западно – германските туристи и купуваха големи количества марки. 
Така ги и поздравявахме:
– Маш марек? – което означава имаш ли марки, обаче на тях хич и не им пукаше, сами ни казваха, че правят за един сезон печалба за един нов Полски Фиат – лимузина, която кола бе мерцедесът и колата мечта на соц блока !  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  
И тука не издържам на изкушението и отварям скоба за да разсекретим скритата удивителна тайна в името и в емблемата на култовите автомобили – 

МЕРЦЕДЕС=МЕРТСЕДЕС=Исус и Матара Диана  

 image           image
                                                                            
 
Ами скритото визуално алюзийно послание в еблемата е ,че тя представлява дефазиран на 60,120,180 или 240 градуса Ипсилон – Y , най–разпостраненият древно Български символ,за който сме говорили в нашите статии какво означава, като основното му сакрално значение е на най – древното познато рептилско име на Богът Демиург :

ИПСИЛОН=Бог Иса Ел (Змей)
който змейски признак се демонстрира от разперените криле на буквата – символ,като Ел е един от 12 – те  синонима на змей,животинския символ от Древно – Българския календар на Боговете Демиурзи,преминал като херметична сакрална хералдика на Божият потомствен генетичен род Дуло 

image
И още нещо да ви кажа за емоционалните ми спомени от професията ми на спасител на Слънчев бряг: 

Миш – машът на Българският генно – инженерен секс – маш,приготвен на огъня на мистериозния Браунов газ!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/02/mish-mashyt-na-bylgarskiiat-genno-injeneren-seks-mash-prigot.1565154 

Затварям плоската скоба и продължаваме:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Поляците на Сънито въобще не надуваха свирките като нас и не се дърлячкаха за дребни нарушения на плажния ред със западните туристи, но като плувци и спасители нямаха грешка – нито вълни, нито разстояния и мъртво вълнение ги спираше – големи пичове и мъжаги бяха!
И приятели!

Моят поляк Зигмунд от Вроцлав, с който бяхме на един пост две години пред хотелите с холандци Сокол, Метеор и Орел, влизаше да се разправя с тарикатите, влезнали при черния флаг навътре и ги спукваше от бой във водата на дълбокото, особено чехите от северния къмпинг, с които хич не се обичаха, а аз ги извеждах победоносно на брега, омаломощени и циврещи с разбити носове, и обирах и овациите и заканите на зяпачите...

През 1977 г отидох спасител на Харманите в Созопол, защото бях вече семеен, както и да си „почина“от Слънчев бряг, дето за няколко години спасителстване имах няколко леки инциденти на моя пост и едно – две скачания и помощ при инциденти на съседни постове, но много напрегната професионално ежедневие и особено еженощие по съблазаните на потайностите и промоциите на Сънито.
На Харманите за 25 дена от средата на август имах около 40 различни инцидента само на моя пост или сам на съседните, защото всички други спасители на Харманите бяха местни пичове, все моряци – вояжори в отпуска, и като станеше обяд всички изчезваха по къщите си или инкогнито с гаджета, и аз по два – три часа обслужвах сам с местни аматьори или туристи почти целия плаж!
Тогава излизаше мелтема и беше доста страшничко,мъртвото течение правеше много дънни ями и постоянно вадехме от тях неразумни смелчаци и цели семейства!

В един такъв ден на мъртвака по обяд останах пак сам на целия плаж Харманите,бяхме опънали въжетата по ивицата и хората ги бяхме  удържали на брега,наблюдаващи разумно от горещия пякък  ревящото и бучащо чудовищно страшно море.
Незнайно откъде  – може би от северните скали на залива,защото моят пост бе вторият в северния ъгъл на Харманския залив,се появи огромен мъж сред вълните на 100 – 150 метра пред моя пост,който забелязах сред огромните вълни да се мъчи да се задържи над водата,като постепенно потъваше все по–често.   

bezistena 
09.09.2013 23:11
 
Нямах време да слагам плавниците,пък и те не можеха да ми помогнат при огромните мощни засмукали пясък вълни,оголващи водата до пясъка на дъното и дърпащи с непреодолима сила всичко навътре!
Успях само да надяна клупа на двеста метровото въже на врата през мишниците и хукнах да се боря с морето,което обаче веднага ме засмука навътре и въпреки връхлитащите вълни се озовах бързо близо до ревящия и обезумяващ човек.
Беше огромен дебел човек и не можех нищо да направя сам – той посягаше да се хване за мен и да потънем и двамата.
Успях да мина зад него и почнах да го избутвам към мятащата се от вълните шамандура – тогава шамандурите бяха метални и по – големи и даваха поне кураж при нужда. Разбрах че е поляк и започнах да го успокоявам и му говорех да се хване за шамандурата.
Животинският ужас и страх на човека попремина,успях да го добутам до шамандурата и той се хвана отчаяно за нея.
Дори не успя да я потопи с огромната си маса,защото следваща вълна го откъсна от шамандурата и го завлече двайсетина метра навътре.
Почнах отново да го успокоявам и насърчавам и бутам към шамандурата.Така няколко пъти повторихме мъчителното упражнение,като човекът се бореше отчаяно за живота си,а аз оставах все повече без сили...
На брега се беше събрала огромна тълпа зяпачи.

Тогава 3 – 4 момчета летовници доплуваха с плавници,сложих на едното въжето на гърдите и казах да се хванат всички за поляка и въжето.Надух свирката към брега и жена ми,която беше на макарата на въжето и насъбралата се тълпа започнаха да издърпват въжето с накачулените около полякя помагачи.
Аз останах да не тежа уж,но тогава започна и ужасът за мен.

Бях останал без сили и вълните ме забиваха от 3 – 4 метра височина в оголеното пясъчно дъно и не можех не само да плувам,а и въздух да си поема.
Надувах свирката,махах с ръце да ме видят и чуят – без резултат,воят и ревът на бушуващото море бе ужасен а и всички се бяха скупчили около групата с удавника на брега.
Направих още няколко отчаяни последни опита да плувам към брега,но мъртвака ме вкарваше пак назад и ме натискаше надолу и вълните ме забиваха и смазмаха под тях.
И когато вече щях да се предам в безизходица и с изцедени сили и воля за съпротива, Някой ми каза: 
 
– Помни какво учихте на теорията на курсовете за спасители – тръгни косо към брега!


bezistena

09.09.2013 23:13
 
С гласа ми дойдоха и сили отнякъде и надежда,и аз загребах в южна посока успоредно на брега!
Така бавно,но сигурно и спасяващо за мен се доближавах към брега,който също правеше плавна дъга навътре в моя помощ...
Излязох грохнал на брега на повече от 500 метра от мястото на инцидента.Хората още търчаха на сеир около тълпата и никой не ми обърна внимание кой съм и какво се е случило.
Когато стигнах до поста, поляка го бяха вече натоварили на ленейката и отвели към Бургас.
Жена ми като ме видя,ме питаше къде съм бил, че е трябвало сама да се оправя с лекаря...
След час се върна отпочинал с новото си гадже моят колега на поста – Жоро Аджума, местна моряшка и спасителна легенда, по чийто необременен интелектуален потенциал, но покрит с дива и първична мъжка сила, жените – все префинени софийски висши красавици и интелектуалки – прималяха, припадаха и падаха на опашка в ръцете му!
Докато се чудех какво да му разправям, той скочи и ми посочи на трийсетина метра от брега махащи за помощ в дънна яма цяло семейство... 
 
Така на Харманите практически се научих как се спасяват хора, без да мислиш за себе си и след като си помогнал, как да спасиш и себе си сам!

Сам ли?

image

След години, когато обследвахме феноменното енергийно поле на светилищният мултифункционален комплекс Харманите, установих с категорична точност,че Силата, която ме издърпа на брега през онзи септемврийски ден на 1977 година,ме е водила по вектора право към Командния енергиен център на Светилищния комплекс,намиращ се в центъра на Лунно – Соларния спа-център в южния край на плажа,набеден от непосветени археолози за гробище и кръстен от тях некропол..

Та приятели професионални бургаски спасители – хвала ви за прекрасните и благородни начинания!
Не трябва да се обвиняват спасителите,че не са обяснили какво е мъртво вълнение в Черно море,и по – точно на Харманите!
За да го обясниш,трябва да си бил поне в моята ситуация и да си изживял ужаса, а от нея няма как да се върнеш и да обясниш какво си изживял, защото ще си преминал вече в другото измерение!
Моят случай е бил специален,за да изживея и преживея екстремалния катарзис и придобия свещеното върховно страхопочитание и преклонение към Висшата сила, на Която тогава още не знаех истинския образ и имена и че е Бог,и за да мога сега да ви го разкажа и да ви кажа,Кой или по– точно Кои ми помогнаха тогава: 

Господарите на морето,океаните,стихиите и на всички човеци и целият свят и измерения и на всемира – Всемогъщите и Всевластни Богове Исус и Богородица,Която истинската е Майка Мария Магдалена,Великата Богиня Майка Диана!      


batimetriq - до bezistena

10.09.2013 02:29
 
Интересен разказ.Такива неща не се забравят. Мисля, че добрият Господ Бог ти е помогнал, както и на мен много пъти.    


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще разсекретим няколко възлови кодирани послания в импресийното повествование, както и основните термини на водно – спасителното дело,чрез които вие ще се убедите за поред път,че те са съставени по прецизните и точни формули и правила на know how – то на Свещения шифър, в тайните на който ви просвещаваме във всички наши 900 статии, защото само с него се достига до Божието познание и до самите Богове, както пророкуваха най – големите пророци и феномени на 20 век Свети Петър Дънов и по – малката му дъщеря Света Ванга, че Българският език е единственият и пряк и единствен път до Бог, поради което скоро всички народи по света ще го учат равностно и отчаяно,за да имат достъп до Бог,сиреч до всеки следващ миг живот още!  

Тия същите документи са единствените за вас спасителни молитвени мантри от Божествения атрибутиум на Небесната водно спасителна служба!


ИМПРЕСИЙНО ПОВЕСТВОВАНИЕ за=ПОВЕСТВОВАНИЕ за Бог Иса и Мария 
 
ВОДНО СПАСИТЕЛНА СЛУЖБА=СЛУЖБА на Дуло от Богиня Диана и Бог Исус
високоблагородна и жертвена служба на Българите, състояща се от активирани за саможертвени дела в полза на другите генетични феноменни потомци на Българските Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена.

СПАСИТЕЛ=Син (потомък) от Дуло на Бог Исус   

БЪЛГАРСКИ СПАСИТЕЛ=Кан (Жрец) от Дуло,Син (потомък) на Бог Исус Българина
 

Ето и нашият – на Българските водни спасители,общ феноменен генезис от родословието на Новоепохалния родоначалник на новоепохалната генерация генетични жречески потомци на Исус и Мария Магдалена – техният първороден син Павел, който знаете кой е от всички наши статии, и който ще намерите в блога ни с парола на търсачката "безистена и Павел": 
 

БЪЛГАРСКИ ВОДНО СПАСИТЕЛИ=
Кан (Жреци) от Дуло от Сина (Павел) на Богиня Диана и Бог Исус Българина


Вижте как са съставени думите и термините за потърпевшите давещи се, удавници и удавени: 

ДАВЕЩИ СЕ без=без Богиня Диана и Исуш 

ДАВЕЩИ СЕ без познание за=без познание за ВЕЩИСТЕНА=без познание за БЕЗИСТЕНА  –
Българите (да не говорим сега въобще за другите народи) не познаващи въобще истинските Български Богове и Техния първосътворенчески светилищен комплекс и първосвещен храм Безистена, който е Командният център на Време – пространствения континиум  в първопрестолния Божи град Ямбол, и сега са в положението на неумеещи да плуват давещи се нещастници в бурните и страшни вълни на вървящите към финала си геноцидни процеси за тоталното затриване на Българския свещен етнос от заговорниците срещу Божия род!
   

УДАВНИК=Кан (Жреци) на Богиня Диана  –
непосветен и непознал се феноменен жречески потомък на Богиня Диана 

УДАВНИЦИ без=без Богиня Диана и Иса 

УДАВЕН без=без Богиня Диана 
 
Вижте и как викат и на кои викат за помощ потенциалните удавници, преди да ги спасим или не...: 

ДАВЯ СЕ=Богиня Диана и Иса  

ТОПИМ СЕ (чех)=Богиня Мат и Иса 

СДАЮСЬ (рус)=Диана и Исус 

I"m drowning (англ)=Богиня Мадара 

ПОМОЩ=ПОМОШТ=Ешуа и Богиня Ма (Майка) Диана ! Без тия и с другите спасителни мантри – спасителни пояси, вече си удавник! 

ВЕЧЕ СИ УДАВНИК без=без Бокиня Диана и Исуш 

ВЕЧЕ СИ УДАВНИК без=Кан (Жрец) без Богиня Диана и Исуш  

ВЕЧЕ СИ УДАВНИК без=Кан (Жрец) без БЕЗИСТЕНА  
вие, непосветени в познанието на Боговете Демиурзи и във вашия Божествен жречески феноменен произход Българи и българи, откъснати от първосвещения Божи храм Безистена и неговото енергийно действие

Ето и спасителните мантри и пояси за извикване на Българските Богове и на Небесните спасители от светейшия Божи род Дуло как действат: 
 
СПАСИТЕЛНИ МАНТРИ от/за=от/за Исус Ел (Змей) и Богиня Матара  Диана

СПАСИТЕЛНИ МАНТРИ за извикване на=за извикване на Дуло от Исус и Богиня Матара 
за извикване на Небесните спасители от светейшия Божи род Дуло

СПАСИТЕЛНИ ПОЯСИ И ВЪЖЕТА=СПАСИТЕЛНИ Бог Исуж и Богиня Диана  

Даваме ви и най – мощният и сигурен спасителен пояс,чрез който може,и ще да се спаси,цялото човечество :

СПАСИТЕЛЕН ПОЯС=Сина на Бог Исус Ел (Змей) и Богиня Диана
Божият Син,Човешкият Син,Спасителят на Българите и чрез нас и на цялото човечество и света 

Това са спасителните мантри за задействане на Небесните водно – спасителни служби на техния шеф – Свети Николай Чудотворец, Н – к служба "Природни стихии,бедствия и аварийни ситуации всякакви", откъдето ще ви хвърлят веднага спасителните атрибути за да можете да плувате и плавате и доплувате до спасителния бряг!    

СПАСИТЕЛЕН БРЯГ=Богиня Диаimageна и Исус Българина

СПАСИТЕЛЕН БРЯГ=България на Богиня Диана и Исус

СПАСИТЕЛЕН БРЯГ=Българи на Богиня Диана и Исус

СПАСИТЕЛЕН БРЯГ=Безистена в България

Ето и кой още ни помага при метежното плуване и плаване в огромните вълни на бурното море : 

ПЛУВА с=с ПАВУЛ Павел 

ПЛАВА с=с ПАВАЛ Павел 

ПЛАВАМЕ КЪМ СПАСИТЕЛНИЯ БРЯГ с=
с Павел,Кан (Жрец) от Дуло и Син на Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Мария –
Синът на Исус и Мария Магдалена, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), Император на Свещената Българска империя (33 – 518), фалшифицирана като Римска империя, който е всички императори от Нерон до Диоклециан включително, който е Сеячът на феноменното Божие генетично семе сред всички племена по света, който от 333 г до сега е Свети Павел, Шеф на Небесното Светейшество

И още разсекретени документи и мантри за вашето спасение : 
 
ШАМАНДУРА=ШУ МАДАРА=Ешуа и Мадара
предупредителните и спасителни постоянно подаващи се над водата помагачи на спасителите   
 
ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ=ДИШАНЕ от Бокиня Диана и Исуз
 
ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ=ДИШАНЕ от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз
 

ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ=ДИШАНЕ от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА
всички спасителни медицински дихателни процедури на удавниците се извършват от невидимата, но директна намеса на Светиите от жреческата гилдия от Безистена, които всички до един са наши генетични Родители и Предци,преминали временно по хронологичния план – график на Божията транс – епохална драматизация "Българите и човешката цивилизация" в Божието измерение и управляващи като надзорни и консилиумни екипи и ангели хранители нашия живот неотлъчно 24 часа в денонощието! 
 
Даваме ви едно много полезно четиво на тази космогонна тема за устройството на Божиите светове и отношения от нашия Приятел Минчо Минчев – просветен Българин и писател – езотерик,сега кметски наместник на село Мътеница,за което село и мистичните му скални светилищни комплекси ,жречески тренировъчен полигон на Васил Левски и малкият му син Петър Дънов,сме ви просвещавали в поредица наши статии
– още с парола "безистена и село Мътеница

ВЕЧНАТА ДИЛЕМА НАРЕЧЕНА БОГ. ИНТЕРВЮ С МИНЧО МИНЧЕВ - АВТОР НА КНИГАТА "МАТЕРИЯТА Е АНТИМАТЕРИЯ"

http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2016/08/19/vechnata-dilema-narechena-bog-interviu-s-mincho-minchev-avto.1471589


ДИШАНЕ=ДИАН ЕШ=Диана и Ешуа

дори и миг без Тях, без Те да ти помагат постоянно да дишаш  – да вдъхваш и да издишаш, ти си мъртав!
Мъртав си без Тях, и въпреки че това състояние те води пак при тях, изживяването не е много приятно, биха ни казали ако не им забраняваха все още на преминаващите през него!


МЪРТЪВ СИ без=без Богиня Матара и Иса  

МЪРТЪВ СИ БЕЗ=Богиня Матара и Бог Исуз  


И затова ти си спасен с Тях!

ТИ СИ СПАСЕН с=с Богиня Диана и Исус 

ТИ СИ СПАСЕН на=на ВЕСИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА 

ТИ СИ СПАСЕН С=Сина на Богиня Диана и Исус – Спасителят


И затова си жив с Тях!

ЖИВ СИ с ТЯХ=с Исуж и Бохиня Диана  
 
И затова ти живееш с Тях!  

ТИ ЖИВЕЕШ с=с Богиня Диана и Исуж  

ТИ ЖИВЕЕШ чрез=чрез ВЕЖИШТЕНА=чрез БЕЗИСТЕНА  
контролиращ,регелиращ и поддържащ оптималните универсални условия за живот на планетата Земя


Даваме ви и разсекретяваме и спасителната мантра за специфичното за Черно море и конкретно за плажа на Харманите мъртво течение, та когато попаднете в мъртвата му хватка, да знаете как да му кажете да ви пусне: 

МЪРТВО ТЕЧЕНИЕ=Богиня Матара Диана и Ешуа 

ДА ВИ ПУСНЕ=Богиня Диана и Бог Иса 

Подарявам на моя колега спасител от Созопол и легендарна местна култова личност – Жоро Аджума, който още броди по морето, наистина само на мизерните рибарски корабчета  РК  покрай брега за цаца, неговия Кабала хороскоп на Божествено – жеречески феноменен потомък, за който ако знаеха тогавашните, пък и все още сегашните софийски и местни авантюристки, войни щяха да водят за него! 
 
ЖОРО АДЖУМА от=от Ежуж и Мадара=от Ежуж и Диана Мария  

Задължително ще разсекретим и сакралната топонимия на култовия созополски плаж – Харманите, за който познавачите първосигналчици и травиални етимолози, както и историци (и тях ги вкарваме в играта, за да отдадем дан на най – маститият ни историк – проф.Божидар Димитров от Созопол) веднага ще викнат ехидно и подигравателно, че кво има толкова на името – ами Харман, навремето там бил наверно хармана на Созопол...

Ами хубаво – да кажем че е бил там хармана, ами харман – това висококатегорийно и сакрално понятие в Бъларската битност, защо така е кръстен, ще запитаме ние, и ще оставим първосигналчиците етимолози да предлагат какви ли не десакрализирани наподобявания и успоредни лингва тъждества за едно високосакрално понятие и свещено место, а ние ще ви разкрием поредния свръхсекретен Български жречески документ, защото е кръстен по тяхната титулна индексация: 
 
ХАРМАН=ХАН МАР=Хан (Кан, Жрец) на Мария  –
та от това жреческо семантично гназдо и светилище е и името на Харманите в Созопол, откъдето и вие наверно имате спомени!  

ХАРМАНИТЕ=ХАН МАТЕРИ=Хан (Кан,Жреци) на Матара  

Името на плажа и на местността указва, че това е работно место на Жреците на Мария Магдалена, Богинята Майка Диана, като една от функциите на  длъжностната им работна характеристика е било и хармануването и енергийното освещаване на реколтата, но основната дейност на Жреците на Харманите е била на феноменни оператори на целия този лунно – соларен светилищен медицински регенеративен санаториум – 

САНАТОРИУМ=Иса и Матара ,

и спа – център и просветителски феноменен мултифункционален тренировъчен комплекс за млади жречета, обучавани в първите стъпки на свръхестествената жреческа професия – лекуване на всички болести, подмладяване на Българите и възкресяване на мъртъвци по многобройните каменни биокамери по южната част на плажа –   

image
+
image

където с червения маркер на картата и на снимката на Харманите сме отбелязали последните съхранени био – камери и енергийни съоръжения в южната част на светилищния лечебен спа – център и учебен полигон за начинаещи жречета, 
и които непосветните бездуховни археолози и историци от анти – Българската историческа школа на Иречек и Златарски, които ние издържаме с нашите мизерни пари за да могат те с последни усилия да крият истината за Българската история и да унищожават скрито и вече нагло явно сакралната светилищна материална култура и наследство на феноменните Българи, квалифицираха при разкопките преди петнадесетина години като некрополис – гробище за мъртъвци, а нечестиви люде алчни за парче свещена земя, нагрошиха и изнесоха, за да си строят хотелите върху сакралиите на дедите си, без да разбират мръсниците какво си натвориха на родовата кармична енергетика за поколения напред!

НЕКРОПОЛИС=Болкари на Иса
светилищен лечебно – възкресителен комплекс за феноменните Българи от династичната генеалогия на Бог Исус,манипулиран като гробища 
 
Светилищният комплекс Харманите е тренировъчен комплекс за млади жречета, които са били обучавани в тайните на свръхестествената жреческа професия, на която първото ниво и първите стъпки на феноменното посвещение е било укротяване на бурното море, ходенето по вълните на морето на свещения залив до устието на свещената река Ропотамо и свободна безкрила левитация и летене до мегалитните скални светилищни комплекси Веселата скала, Лъвската глава и Бегликташ. 
   

РОПОТАМО=ПО МАТОРО=Богиня Матара 

Тия комплексни феноменни практики, дарби на Святият дух, ние феноменните Българи скоро ще възстановим и подновим за всички феноменни Българи – млади и стари!


https://www.youtube.com/watch?v=C_FbOqu5yYE
Откриване на летен сезон 2013 - химн на Созопол  

Песен–химн за Созопол
Текст – Ради Кисьов

Де има по света бряг с твойта красота,
изваян със Божестена ръка,
след пурпурни скали на сини ширини.
Разкрити пазви с чудна белота.

Созопол,Созопол,в талази верен зов,
Созопол,надежда и любов.

Че ти си Земен рай в приморския ни край,
Европа цяла вече туй го знай
тъй както в роден дом при теб ще е с поклон,
при своя вечен блян чаровен май.

Созопол,Созопол, в талази верен зов,
Созопол,надежда и любов.

Привет град роден мой,мил в бури и покой
със слънце, бриз,вълни и хора блян.
Моряци народил, в стихии ги калил
цъфти във радост от любов люлян.
На пурпурни скали и сини ширини
 

image

Припомняме ви още инфо за Харманите от нашите статии  
Феноменната енергетика на свръхмощният светилищен спа–център за лечение на бездетие и всякакви болести–Харманите в Созопол на 2 юни 2016
http://bezistena.blog.bg/history/2016/06/03/fenomennata-energetika-na-svryhmoshtniiat-svetilishten-spa-c.1455683

Копирайте линка и пуснете нашето видео – послание,сакралното импресийно езотерично просвещение и посвещение за вас от брега на свещения плаж на Харманите: 

https://www.youtube.com/watch?v=H7s4yb-H3HE
Прорицание на Харманите в Созопол на 2 юни 2016


И приемете благословението на култовата ни молитва Отче наш от свещеното место на Харманите :

https://www.youtube.com/watch?v=__bI8l9n1MY
Енергийният лечебен спа–център на Харманите.Изглед от юг на север Връщам се отново на мнението на колегата Спасител от Бургас:

batimetriq – до bezistena
10.09.2013 02:29
  
Интересен разказ.Такива неща не се забравят. Мисля, че добрият Господ Бог ти е помогнал, както и на мен много пъти.    


–– Ето, Приятелю и Колега спасител batimetriq, по името на нашата Богиня Майка –

batimetriq=Кан (Жрец) на Богиня Матара Диана ,

Кой е Господ Бог, който ми помогна тогава, и постоянно ми помага, и на тебе ти помага и на всички помага! 

ГОСПОД БОГ=ПОГ ДО БОГ С=Богиня Диана и Бог Иса – 
Господарите на морето, океаните,стихиите и на всички човеци и целият свят и измерения и на всемира – Всемогъщите и Всевластни Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаему и Които казват сега на всички познаващи ги и познали ги Техни генетични потомци:  

Обичаме ви! 

image 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип от спасители на bezistena и нашите небесни надзорници и методически ръководители по спасяване с Ръководител щефът на небесните, земните и морските стихии и аварийните и извънредните ситуации Свети Николай Чудотворец, който е Кан Ирник или Кан Атила (303 – 453), а с него винаги е и баща му Свети Павел – Кан и Цар и Император Авитохол (33 – 333)   
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!
 Гласувай:
9
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
14.09.2017 00:22
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–
пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5423670
Постинги: 1581
Коментари: 2960
Гласове: 32324
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!