Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2021 15:49 - Тайната на мълчаната вода, която Извънземните ще приготвят в тази нощ за Душите на тези, които ги познаят в обрядната ритуалност на празника Водици!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1645 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 06.01.2021 02:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разсекретяваме поредният уникален пакет от сакрални секретни родови етносни документи, съставени от нашите пресвяти Предци феноменните жреци от рода Дуло, архивирани в обрядната ритуалност на празника Зимен Кръстов ден и Водици.

Традиционните православни Християни отбелязваме днес Зимен Кръстовден или Попова Коледа. Празникът е наричан още Водокръст, Водокръщи, Водици. 
Според народните вярвания на 5 януари се пропъждат "мръсни дни", които започват на 25 декември и свършват на Кръстовден. Това са "некръстените" дни, в който новороденият Исус Христос все още не е получил Светото Кръщене. 

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=sxcplTzzYsg&list=PLa5-aFdApZnI0q0ft8hbdL_ikXVv4z36H

Във връзка с празника ще публикуваме за ваше улеснение и по – нататъшно лесно сравняване, оригинала на една статия, публикувана в

https://delo.bg/show/predstoi-nay-magitchnata-nosht-prez-godinata-kakvo-se-pravi-v-noshtta-sreshtu-bogoyavlenie/?fbclid=IwAR0CoV72yYXDAoYGHlUVgTu8yHvpkhKc737Kt4c6o34o8RlMqxiVOrCb_Jg ,

а след това върху текстовата ѝ подложка с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

ща извършим показно демонстративно упражнение по сакрална лингва археология и ще разсекретим вложените за нас послания в тази езотерична Българска жреческа практика за кодиране и съхраняване на свещената ни родова историческа памет.  

Срещу Водици е най-магичната нощ в годината! Какво точно се прави за сбъдване на желание?

Hoщтa cpeщy Бoгoявлeниe ce нapичa Boдoĸpъщи или Boдици (Йopдaнoвдeн, Бoгoявлeниe). Oпpeдeля ce ĸaтo eднa oт нaй-мaгичнитe в цялaтa гoдинa.   
Haчaлoтo нa пpaзниĸa Boдици e oт дpeвни вpeмeнa, дopи oщe пpeди нoвaтa epa. 
Toй e cвъpзaн c мaгичecĸaтa, цeлeбнaтa cилa и вяpaтa в oчиcтитeлнaтa eнepгия нa вoдaтa, ĸaĸтo и нa cпocoбнocттa й „дa пoмни”. 
Имeннo нa Boдици ce пpeĸлaнямe пpeд живoтвopящaтa cъщнocт нa извopнaтa вoдa. Heйнaтa пaмeт e дocтa apxaичнo знaниe пo нaшитe зeми, a във вcяĸo eднo нapичaнe нaшитe пpaдeди ca ce yпoвaвaли имeннo нa нeя – нapичaли ca я мъчнa, здpaвa, мълчaнa, вpeчeнa, живa, пъcтpa, oбичaнa, дopи пpoбyдeнa вoдa. 
И oщe нeщo – cтapитe ни пpaoтци ca вяpвaли, чe тoчнo в пoлyнoщ нa Бoгoявлeниe вoдaтa зaпoчвa дa cбъдвa и „дa чyвa“! 

Kaĸвo тpябвa дa нaпpaвитe тaзи вeчep? 
Щoм нacтaнe здpaч нa 5 янyapи, нaлeйтe вoдa в мeтaлeн cъд (ĸoтлe). Изнeceтe вoдaтa в мeнчeтo (дa нe e плacтмacoв cъд) нaвън – нa пepвaзa нa пpoзopeцa, нa тepacaтa или нa двopa. 
Xвaнeтe cъдa c двe pъцe, тaĸa чe дa ce пoлyчи бeзĸpaeн oвaл – мeждy вoдaтa и Baшeтo cъpцe и дyшa, в тaзи пoзиция ocтaнeтe пpитиxнaли, зa дa Bи „yceти“ вoдaтa.   Πoдишaйтe зa минyтa въздyxa нaвън дoĸaтo дъpжитe мeнчeтo c вoдaтa. 
Πъpвo пoздpaвeтe вoдaтa, a cлeд тoвa ĸaжeтe cвoeтo имe нa глac. 
Πocтoйтe oщe няĸoлĸo ceĸyнди xвaнaли мeтaлния cъд c вoдaтa, cлeд ĸoeтo ocтaвeтe вoдaтa нaвън, a Bиe ce пpибepeтe вĸъщи. 
Зa бpoeни чacoвe пoд нeбeтo тя щe ce пpeчиcти и щe ce „измълчи“, ĸaĸтo ĸaзвaт cтapитe xopa.   
Mинyтa пpeди дa cтaнe пoлyнoщ излeзтe пaĸ пpи вoдaтa. Имeннo пpeди нacтъпвaнeтo нa Boдици нeйнaтa cилa cтaвa нaй-гoлямa. 
Πaĸ xвaнeтe c двe pъцe cъдa, cлeд тoвa изpeчeтe нaй-cъĸpoвeнoтo cи жeлaниe нa глac. Toвa дa ce cлyчи тoчнo в пoлyнoщ, cлeд ĸoeтo зaмълчeтe и пocтoйтe oщe мaлĸo c вoдaтa. Oпитaйтe ce дa cи пpeдcтaвитe Baшия живoт, cлeд ĸaтo жeлaниeтo Bи бъдe изпълнeнo. Глeдaйтe във вoдaтa и ce пocтapaйтe „дa видитe“ имeннo тaзи ĸapтинa в нeя. 
Cлeд ĸoeтo глacнo ĸaжeтe нaй-cилнoтo и дpeвнo нapичaнe:   

image

Heĸa PEЧEHOTO тaзи нoщ ДA БЪДE CTOPEHO!

Cлeд тoвa пoĸpийтe вoдaтa в cъдa c нoвa или пpaнa cвeтлa ĸъpпa (нaй-дoбpe бялa) и влeзтe вĸъщи.   

Ha cyтpинтa нa Йopдaнoвдeн идeтe пъpвo пpи вoдaтa. 
Измийтe oчитe cи c нeя, a cлeд тoвa oтпийтe oт Baшeтo CБЪДBAHE. 
Πoвтopeтe c oтпивaнeтo. 
Haвeдeтe лицeтo cи нaд вoдaтa и й блaгoдapeтe, a ceтнe я пpибepeтe. 
Изпoлзвaйтe я дa нapъcитe дoмa cи, дa пoлeeтe цвeтe или дa я изпиeтe нa глътĸи цялaтa пpeз дeня.   
Boдaтa ce ĸaзвa HAPEЧEHA и щe нocи цялaтa eнepгия нa Baшeтo жeлaниe. 
Heйнaтa cилa e eднaĸвa c eмoциятa, ĸoятo cтe влoжили в пoлyнoщ в нeя, ĸaĸтo и c вяpaтa в дyшaтa Bи.   

Източник: 
https://delo.bg/show/predstoi-nay-magitchnata-nosht-prez-godinata-kakvo-se-pravi-v-noshtta-sreshtu-bogoyavlenie/?fbclid=IwAR0CoV72yYXDAoYGHlUVgTu8yHvpkhKc737Kt4c6o34o8RlMqxiVOrCb_Jg

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И нека сега продължим заръките на нашите пресвяти посветени Предци, като разкрием вложените послания в този ритуал и разсекекретим пусковите пароли и молитвените мантри за връзка с Боговете и с операторите на тия сакрални действителни процеси и за тяхното реализиране, които без това познание са само временна гимнастика за езика и ума и психо – аеробика и душевен фитнес, но са били вмененени под религиозна суеверна страхова фаза у предците ни за да съхранят и донесат до наши дни тази сакрална информация, като много от тях са били възнаграждавани с впечатляващи екстри по темата за тяхното насърчение, за да бъдат те за пример и назидание на другите за спазването и почитането на празника и така да се осигури и гарантира съхранението на обрядите и преноса на вложената в тях сакрална информация до наши дни! 

Казахме, че днес отбелязваме Зимен Кръстовден или Попова Коледа. Празникът е наричан още Водокръст, Водокръщи, Водици. 

Ето тайната доктрина на този празник и неговите персонажи:

ЗИМЕН КРЪСТОВ ДЕН на=ДЕН на Изуз и Бокиня Матара

ЗИМЕН КРЪСТОВ ДЕН на=на Исуз и Бокиня Мадара Диана 

Исуз и Бокиня Мадара Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете –   Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б"

От този род е и неговият новоепохален Родоначалник и Първожрец, указан в същия документ с титула и произхода му:

ЗИМЕН КРЪСТОВ ДЕН=Кан (Жрец) на Богиня Мадара Диана и Исуз 

Конкретното име и образ на този Кан ще видим малко по – нататък.

Ето още какво е сакралното херметично значение на другите имена на празника:

ВОДИЦИ=Богиня Диана и Иса 

ВОДОКРЪСТ=Богиня Диана и Иса от Тракия 

ВОДОКРЪЩИ=ВОДОКРЪШТИ=Богиня Диана и Ешуа от Тракия 

В документа с основното име на празника – Зимен Кръстов Ден, има вложена още информация, указваща кой точно жрец честваме на Коледа, която информация се допълва с тъждественото име на празника – Попова Коледа:

ЗИМЕН КРЪСТОВ ДЕН=Кан (Жрец) Син на Богиня Мадара Диана и Иза

Името на този жрец и Син на Българските Богове е вложено в наименованието на празника Попова Коледа:

ПОПОВА КОЛЕДА=Павел Кан (Жрец) на Богиня Диана 

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, роден в 23:50 часа на 24 декември – Бъдни вечер 33 г. сл. Хр. в първосътворенческия планетарен светилищен комплекс и първосвещен Божи храм Безистена и родилен дом и кувьоз на Божиите деца в първопрестолния Божи град Ямбол, който Павел е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча " "Сеячът и Семето",

image

и персонажът от култовата Чаша с кръвта/гените на Исус, посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.     

Според народните вярвания на 5 януари се пропъждат "мръсни дни", които започват на 25 декември и свършват на Кръстовден. Това са "некръстените" дни, в който новороденият Исус Христос все още не е получил Светото Кръщене.

Знаете отлично от нашите безапелационни беспорни документи, давани ни и разсекретявани от Боговете ни, че Исус Христос въобще не се е раждал през Новата ера, защото Той е самият Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург на световете от началото на безкрая на безначалното и безкрайно вечно време!

ВЕЧНО ВРЕМЕ на=ВЕТШНО ВРЕМЕ на=на Богиня Матара и Бог Ешуа

Кодираната и въведена в празника информация касае раждането на Неговите с Мария Магдалена синове – близнаци Павел и Петър, и конкретно първородният им син Павел.
Разсекретените "мръсни дни" ни съобщават отново за Боговете ни и наши щастливи новоепохални Родители: 

МРЪСНИ ДНИ на=ДНИ на Мария и Иса

МРЪСНИ ДНИ=Мадара и Иса  

Бързаме да публикуваме този римейков цикличен постинг с тази поредна удивителна сакрална информация, за да можете да направите препоръчаните ритуални процедури с настъпилия мрак и ви дадем оперативните пароли на това жреческо – светейшо обрядно мероприятие и процеси и се отключат и активират феномените на водата за да започнат да се случват чудесата с вас – първо в духовния и в душевния ви мир, и след това и на практика в живота ви !

ЧУДЕСА от=от Диана и Исуш

ДУШЕВЕН МИР ДАВАН НИ от=от Богиня Мадара Диана и Бог Ешуа – 

които декларират на позналите Ги, както и на другите, които ще Ги познаят задължително след това:

image

Срещу Водици е най-магичната нощ в годината! Какво точно се прави за сбъдване на желание?

Hoщтa cpeщy Бoгoявлeниe ce нapичa Boдoĸpъщи или Boдици (Йopдaнoвдeн, Бoгoявлeниe). Oпpeдeля ce ĸaтo eднa oт нaй-мaгичнитe в цялaтa гoдинa.   
Haчaлoтo нa пpaзниĸa Boдици e oт дpeвни вpeмeнa, дopи oщe пpeди нoвaтa epa. 
Toй e cвъpзaн c мaгичecĸaтa, цeлeбнaтa cилa и вяpaтa в oчиcтитeлнaтa eнepгия нa вoдaтa, ĸaĸтo и нa cпocoбнocттa й „дa пoмни”. 


ВОДАТА МОЖЕ ДА ПОМНИ=
Бог Тати Ежуа и Богиня Диана МаМа=
Бог Тати (Баща) Ежуа и Богиня Диана Мария Магдалена

Имeннo нa Boдици ce пpeĸлaнямe пpeд живoтвopящaтa cъщнocт нa извopнaтa вoдa. Heйнaтa пaмeт e дocтa apxaичнo знaниe пo нaшитe зeми, 

АРХАИЧНО ЗНАНИЕ за=АРХАИТШНО ЗНАНИЕ за=
за ХРИЗТОШ=за Христос=за Изуш от Трахия ,

a във вcяĸo eднo нapичaнe нaшитe пpaдeди ca ce yпoвaвaли имeннo нa нeя – нapичaли ca я мъчнa, здpaвa, мълчaнa, вpeчeнa, живa, пъcтpa, oбичaнa, дopи пpoбyдeнa вoдa. 

МЪЧНА ВОДА=МЪТШНА ВОДА=Богиня Мат Диана и Бог Ешуа 

ЗДРАВА ВОДА за=
за Рода на Бог Иза и Богиня Диана=
за Народа на Бог Иза и Богиня Диана 

МЪЛЧАНА ВОДА=МЪЛТШАНА ВОДА=Богиня Мат Диана и Ешуа Ел (Змей)

За сакралната змийско/змейска рептилска херметична символика на Българските Богове Демиурзи със 12 синонима на змия, змей..., вижте справка в блога ни с парола на търсачката "безистена и рептили" 

ВРЕЧЕНА ВОДА за=ВРЕТШЕНА ВОДА за=за Рода/Народа на Бог Ешуа и Богиня Диана 

ПЪСТРА ВОДА за=
за Рода на Бог Иса и Богиня Диана=
за Народа на Бог Иса и Богиня Диана 

ОБИЧАНА ВОДА=Бог Ешуа и Богиня Диана

image

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана

И oщe нeщo – cтapитe ни пpaoтци ca вяpвaли, чe тoчнo в пoлyнoщ нa Бoгoявлeниe вoдaтa зaпoчвa дa cбъдвa и „дa чyвa“! 

СБЪДВА=Бог Иса и Богиня Диана 

ДА ЧУВА=Богиня Диана и Ешуа 

Kaĸвo тpябвa дa нaпpaвитe тaзи вeчep? 
Щoм нacтaнe здpaч нa 5 янyapи, нaлeйтe вoдa в мeтaлeн cъд (ĸoтлe). Изнeceтe вoдaтa в мeнчeтo (дa нe e плacтмacoв cъд) нaвън – нa пepвaзa нa пpoзopeцa, нa тepacaтa или нa двopa. 


МЕНЦИ=МЕНТСИ=Ма (Богиня Майка) Диана и Иса 

МЕНЦИ ЗА ВОДА=МЕНТСИ ЗА ВОДА=Богиня Мат Диана и Исуз – 
 
един от всички домашни посуда, които и поотделно, и колективно, всичките са кръстени с Божиите имена чрез анаграмната магия на Свещения шифър и са вечни кодирани материални лингва икони на Боговете ни:

ДОМАШНИ ПОСУДА по имената на=по имената на Богиня Мат Диана и Исуш

Xвaнeтe cъдa c двe pъцe, тaĸa чe дa ce пoлyчи бeзĸpaeн oвaл – мeждy вoдaтa и Baшeтo cъpцe и дyшa, в тaзи пoзиция ocтaнeтe пpитиxнaли, зa дa Bи „yceти“ вoдaтa.  

image


БЕЗКРАЕН ОВАЛ на=на Бог Иза Бълкарина

СЪРЦЕ И ДУША от=СЪРЦЕ от Диана и Ешуа 

СЪРЦЕ И ДУША на=Среци на Диана и Ешуа=Жреци на Диана и Ешуа 
image


Имаме сърца наследствени от сърцата на нашите генетични Родители – Боговете ни Исус и Диана Мария Магдалена, в които ни човешки сърца тече Тяхната свещена кръв с Тяхните феноменни Божествени гени, които носят всичките Божествени характеристики на нашите Родители!
 
image

ДУША=Диана и Ешуа –

имплантирана във всеки човек частица от Святият Дух на Диана и Исус, на Боговете Мария Магдалена и Исус, духовен енергетичен живителен център на човека, генетичен енергиен продукт на Боговете, частица от безкрайната им Любов, вложена във всяко човешко същество, живец и вечен мотор на съществуването на човека и съдържаща всички Техни качества и параметри 

Рисунката демонстрира процеса на формуване и моделиране на нашите Души в Майчините и Бащините длани 

ЖИВЕЦ=ЖИВЕТС=Богиня Диана и Исуж

ЖИВЕЦ=ЖИВЕТС=ВЕЖИСТ + Н (кодировъчен назал)=ВЕЖИСТН=Бежистен=Безистен  

ВЕЧЕН МОТОР от=ВЕТШЕН МОТОР от=от Богиня Матара Диана и Ешуа 

Ето и тайната на усета и Кои ни го дават, за да имаме усет за всичко около нас и най –вече за Тях за времето през което Те са временно скрити от нищите ни сетива, и са постоянно и плътно около нас!

УСЕТ=Иса и Диана 

ИМАМЕ УСЕТ ЗА=
Исуз и Диана МаМа=
Исуз и Диана Мария Магдалена

Вижте Ги пак боговете ни!

ТЕ СА ВРЕМЕННО СКРИТИ=
Богиня Матара и Кристос=
Богиня Матара и Исус от Тракия 

ПОСТОЯННО СА до нас=до нас Богиня Диана и Исус 

ПОСТОЯННО СА на=на ПОСОСТОНА=на Безистена – 

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континуум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

Безистенът е Командният център на Време – пространствения континиум, Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транс пространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло с унаследена от Боговете ни висша сакрална херметична хералдическа династична символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей... и с херметичен титул Раи, Ариани

image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистена в Ямбол

НИЩИ СЕТИВА от/без=от/без Богиня Диана и Исуш 

НИЩИ СЕТИВА невиждащи=невиждащи ВЕСИЩТИНА=невиждащи Безистена

Вижте колко ясно и елементарно понятно и лесно разпознаваемо ни се показват Боговете ни, въпреки че са временно скрити, и си правете и изводите, и сметките какво се случва около нас необратимо и в екстремални темпове и събития щом Те ни разкриват така екстренно и в компресирани темпове тези документи с фундаментални светоустройствени тайни!

ИЗВОДИ за=за Иза и Богиня Диана

СМЕТКА от=от Иса и Майка Диана 

ИМАМЕ СМЕТКА да плащаме на=
да плащаме на Иса и Майка Диана Ма Ма=
да плащаме на Иса и Майка Диана Мария Магдалена

Πoдишaйтe зa минyтa въздyxa нaвън дoĸaтo дъpжитe мeнчeтo c вoдaтa. 

ДИШАЙ=Диана и Ешуа 

ВЪЗДУХ=Бохиня Диана и Иза=Духа на Бог Иза

ПОДИШАЙ ЗА МИНУТА=Богиня Мат Диана и Ешуз

– Дишай!      Диана и Ешуа!
– Дишай!      Диана и Ешуа!
– Дишай!      Диана и Ешуа!

И сега внимание, защото в следния ритуал е указана основната парола за представяне пред Боговете и молитвена мантра за връзка с Тях:

Πъpвo пoздpaвeтe вoдaтa, a cлeд тoвa ĸaжeтe cвoeтo имe нa глac. 


КАЖЕТЕ СВОЕТО ИМЕ на=на Кан (Жрец, Жрица) на Богиня Мат Диана и Исуж 

Основната парола за представяне пред Боговете и за връзка с Тях е името на всеки човек, което се дава безусловно и безалтернативно безапелационно от Горе независимо от незнанието и желанието на кръщаващите родители или други кръстници, и което задължително е съставено от свещената Матрица на Божиите имена и титули в кодирани комбинации чрез анаграмния миксер на Свещения шифър, за който първосвещен съкровен обряд и акт ви просветихме в статиите ни

Новите биометрични кръщелни свидетелства на Българите. Къде ще се вгражда чипа?
http://bezistena.blog.bg/history/2014/01/21/novite-biometrichni-kryshtelni-svidetelstva-na-bylgarite-kyd.1230296

Обезвреждане на смъртоносната свръхмощна бомба, която изровиха от центъра на Ямбол и заради която спряха ремонтните работи на Безистена!
  
http://bezistena.blog.bg/history/2015/05/29/obezvrejdane-na-smyrtonosnata-svryhmoshtna-bomba-koiato-izro.1365132 ,

чрез които статии сме извели основния набор документи от  Божията кръстническа наредба, н акоято Заповед №1 гласи: 

                     Божия административна ЗАПОВЕД №1  

Всички човеци на Земята от всички родове, етноси, раси, цветове, племена и народи,
трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята, Слънчевата система и Всемира не се правят никому!

МАТРИЦА с имената на=МАТРИТСА с имената на=с имената на Матара Диана и Иса 

Πocтoйтe oщe няĸoлĸo ceĸyнди xвaнaли мeтaлния cъд c вoдaтa, cлeд ĸoeтo ocтaвeтe вoдaтa нaвън, a Bиe ce пpибepeтe вĸъщи. 
Зa бpoeни чacoвe пoд нeбeтo тя щe ce пpeчиcти и щe ce „измълчи“, ĸaĸтo ĸaзвaт cтapитe xopa.   
Mинyтa пpeди дa cтaнe пoлyнoщ излeзтe пaĸ пpи вoдaтa. Имeннo пpeди нacтъпвaнeтo нa Boдици нeйнaтa cилa cтaвa нaй-гoлямa. 
Πaĸ xвaнeтe c двe pъцe cъдa, cлeд тoвa изpeчeтe нaй-cъĸpoвeнoтo cи жeлaниe нa глac. Toвa дa ce cлyчи тoчнo в пoлyнoщ, cлeд ĸoeтo зaмълчeтe и пocтoйтe oщe мaлĸo c вoдaтa. 
Oпитaйтe ce дa cи пpeдcтaвитe Baшия живoт, cлeд ĸaтo жeлaниeтo Bи бъдe изпълнeнo.


ВАШИЯ ЖИВОТ е от=от Бог Ежуш и Богиня Диана 

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ВАШИЯ ЖИВОТ=
ПРЕДСТАВЕТЕ СИ Бог Ежуш и Богиня Диана 

Глeдaйтe във вoдaтa и ce пocтapaйтe „дa видитe“ имeннo тaзи ĸapтинa в нeя. 


ВИЖ ТАЗИ КАРТИНА на=
на Богиня Диана и Кризтож=
на Богиня Диана и Ежуз от Тракия 

Cлeд ĸoeтo глacнo ĸaжeтe нaй-cилнoтo и дpeвнo нapичaнe:   

image

Heĸa PEЧEHOTO тaзи нoщ ДA БЪДE CTOPEHO!

НЕКА РЕЧЕНОТО ТАЗИ НОЩ ДА БЪДЕ СТОРЕНО от=
от Светии Кан (Жреци) и Чаре (Царе) от Рода на Диана и Тати Ешуа – 

Това е мощната древна парола за връзка с Божиите Светии от Вси Светии, които всички са Българи, наши феноменни предци – родители от жреческо – царския род Дуло на Българските Богове, свършили си мисията на Земята и оставили потомците си – нас, след което преминават в Божието измерение –

В БОЖИЕТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Богиня Матара и Бог Изуж

в светейшо служение като свръестествени ангели – светии от хранители и пазители и надзорни консилиумни екипи 

СВЕТИИ от ХРАНИТЕЛИ И ПАЗИТЕЛИ=
СВЕТИИ от Бълхари от Дуло на Диана и Иза 

НАДЗОРНИ КОНСИЛИУМНИ ЕКИПИ от=
от Кан (Жреци) и Заре (Царе) от Дуло на Богиня Майка и Иса

за еволюционното развитие на потомците им до времето на Съдния Ден, 

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕНЯ на Иса и Диана,

както е кодирана епичната процедура по явяването на Боговете ни и процесите на равносметката от този транс – епохален екстремален генно – инженерен проект и драматизация "Българите и човешката цивилизация" и атестацията на всеки човек и колективната атестация на отделните племена и народи, които всички са генно – инженерни експериментални културно – цивилизационни продукти на Българските жреци.

От всички наши документи от блога ни, които ни дават и разсекретяват Боговете и Светиите ни знаете, че Те са и тъй мистериозните и страшни за непосветените Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !      

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!   

image

Сега точно тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, чакат с нетърпение и задавени от вълнение да познаете Боговете ни и тях с тези документи за Мълчаната вода, както и с всички други документи от блога ни, и Ги потърсите за да изпълнят веднага вашите най – неотложни и съкровени желания и просби!

СЪКРОВЕНИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ за=за Богиня Диана и Исуж Бълкарина

Cлeд тoвa пoĸpийтe вoдaтa в cъдa c нoвa или пpaнa cвeтлa ĸъpпa (нaй-дoбpe бялa) и влeзтe вĸъщи.  
 

НОВА СВЕТЛА КЪРПА=Богиня Диана и Бог Иса Бълкарина

Ha cyтpинтa нa Йopдaнoвдeн идeтe пъpвo пpи вoдaтa. 
Измийтe oчитe cи c нeя, a cлeд тoвa oтпийтe oт Baшeтo CБЪДBAHE


CБЪДBAHE извършвано от=извършвано от Бог Иса и Богиня Диана 

Πoвтopeтe c oтпивaнeтo. 
Haвeдeтe лицeтo cи нaд вoдaтa и й блaгoдapeтe, a ceтнe я пpибepeтe. 
Изпoлзвaйтe я дa нapъcитe дoмa cи, дa пoлeeтe цвeтe или дa я изпиeтe нa глътĸи цялaтa пpeз дeня. 
  

НАРЪСЕТЕ ДОМА СИ с благословение от=с благословение от Матара Диана и Исус 

Boдaтa ce ĸaзвa HAPEЧEHA и щe нocи цялaтa eнepгия нa Baшeтo жeлaниe. 
Heйнaтa cилa e eднaĸвa c eмoциятa, ĸoятo cтe влoжили в пoлyнoщ в нeя, ĸaĸтo и c вяpaтa в дyшaтa Bи. 
 

НАРЕЧЕНА ВОДА за=НАРЕТШЕНА ВОДА за=за Рода/Народа на Богиня Диана и Ешуа  

И още веднъж последната ритулна повеля от тази обрядна импресия, актуализирана с нашето сакрално Познание:

Boдaтa ce ĸaзвa HAPEЧEHA и щe нocи цялaтa eнepгия нa Baшeтo жeлaниe. 
Heйнaтa cилa e eднaĸвa c eмoциятa, ĸoятo cтe влoжили в пoлyнoщ в нeя, ĸaĸтo и c вяpaтa в дyшaтa Bи... и от Познанието за нашите Богове от блога ни

ПОЗНАНИЕТО ЗА=Богиня Диана и Изуз 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Поверието казва, че в нощта на Зимния Кръстовден срещу Йордановден небето се отваря, но тогава само праведните ще могат да го видят и пожелаят ли си нещо - то се сбъдва обезателно. 
Финната духовна извисена поетична езотерика на празника повелява, че на този ден животните и птиците проговарят с човешки глас, а всички реки и поточета спират за миг, за да се пречистят и потекат отново.

И да не забравите, че трапезата на Водици е постна като на масата се слагат боб, зеле, сърми и плодове – за да ни напише с този словесен натюрморт Главният автор, сценарист, режисьор, продуцент и постановчик на този обряд поредното кодирано послание за Боговете ни с всепречистващата тайна на постните ястия и се обозначи кой е той самият:

ПОСТНА МАСА=Богиня Мат и Исус 

БОБ ЗЕЛЕ СЪРМИ ПЛОДОВЕ=
Павел Сина на Бог Исуз Ел (Змей) и Богиня Матара,

който сам включи на това место тези негови автобиографични постинги, защото целият обряден ритуал на Зимния Кръстовден е свързан с неговото раждане:

На Бъдни вечер се роди не детето Исус, а детето на Исус! 
Фундаменталната светоустройствена тайна е вече истина!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/12/24/na-bydni-vecher-se-rodi-ne-deteto-isus-a-deteto-na-isus-fund.1688665

В синхрон с глобалните страховити събития и процеси, на фундаментални светоустройствени тайни им пада табуто! Синовете на Боговете Демиурзи.
https://bezistena.blog.bg/history/2020/12/25/v-sinhron-s-globalnite-strahoviti-sybitiia-i-procesi-na-fund.1741501
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Боговете ни ни разсекретиха оперативните пароли на това жреческо – светейшо обрядно мероприятие и процеси за да отключите и активирате феномените на водата за да започнат да се случват чудесата с вас – първо в духовния ви свят и в душевния ви мир,

ДУХОВНИЯ СВЯТ на=на Духа на Бог Иса и Богиня Диана – Святият Дух, Дух Святи

ДУШЕВНИЯ ВИ МИР от=от Богиня Мадара и Бог Ешуа 

и след това и на практика в живота ви, който ритул вие трябва да направите лично, а пък ние с нашите пълномощия благославяме всички ви и активираме магическата чудодейна сила и мощ на светената вода за да се случи просветителското чудо и достигне тази сакрална информация и до невежите и непосветените още Б/българи!

СВЕТЕНА ВОДА от=ВОДА от Иса и Богиня Диана 

image

Амин!

И понеже този постинг е римейково актуализирано издание на тематичния ни постинг от 2020 година, а тогава още въобще си нямахме и на понятие за течащата вече глобална биотерористична диверсия и война план пандемия Ковид 19, която провеждат нашите душмани юдео – ционистките заговорници срещу Българите по целия свят, изпълнявайки в неведения Божия съвършен план за скършването и омекването на закоравелите ни и замърсени горделиви Души, за да станат пластични и послушни в Техните ръце и Ги познаят, сега ще приключим с все предпазната и лекуваща и пречистваща универсална превенция на Боговете ни, която прибавете към празничните обрядни наричания и пожелания :

image  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, под постоянното ръководство на Свети Павел и брат му Свети Петър. Исуси Мария и Те.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни! Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
05.01.2021 16:01
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. ascentions - Възнесението
17.02.2021 10:23
Интересен блог. Имам време да чета. Сега е време на делене семето от плявата. Ние не знаем и искаме да се научим как много тунки и невидими неща ,мисли и действия ни променят за повече от това ,което сме сега. Обичйно е за хората с много ниски вибрации да подминават и да не приемат . Аз лично ползвам паметта на водата в приготвяне на хомеопатия .Може би знаеш-Вербална хомеопатия. Даваш на водата енергия и тя ти решава проблемите. И така който не се интересува-губи. Който е внимателен и търси дъното на познанието се радва на блага свише . Благодарности към Твореца и победа на Светлината! Бъди и пиши ! Всеки може да ползва своят божествен дар. Но който вече се е събудил и се буди!
цитирай
3. bezistena - Благодаря за добрите думи и признанието и насърчението на екипа ни!
17.02.2021 17:41
ascentions написа:
Интересен блог. Имам време да чета. Сега е време на делене семето от плявата. Ние не знаем и искаме да се научим как много тунки и невидими неща ,мисли и действия ни променят за повече от това ,което сме сега. Обичйно е за хората с много ниски вибрации да подминават и да не приемат . Аз лично ползвам паметта на водата в приготвяне на хомеопатия .Може би знаеш-Вербална хомеопатия. Даваш на водата енергия и тя ти решава проблемите. И така който не се интересува-губи. Който е внимателен и търси дъното на познанието се радва на блага свише . Благодарности към Твореца и победа на Светлината! Бъди и пиши ! Всеки може да ползва своят божествен дар. Но който вече се е събудил и се буди!


Ето Авторът и Продуцентът на хомеопатията:

ХОМЕОПАТИЯ=ПОХЕ МА ТИЯ=Бохиня Ма (Майка) Диана=Бохиня Мат

И Божиите подизпълнители на тази прекрасна лечебна практика:

ХОМЕОПАТИЯ=Х ПО МА ТИЯ=Хан (Кан, Жреци) на Богиня Ма (Майка) Диана=Хан (Кан, Жреци) на Богиня Мат

И Шефът на новоепохалните хомеопати, прилагащи вербалната хомеопатия, и които са всишчки до един и една негови генетични феноменни потомци!

ВЕРБАЛНА ХОМЕОПАТИЯ от=от Павел от Бохиня Матара

В нашия блог във всичките ни 1500 статии има купища документи от самият Павел – Свети Павел, кой е той в действителност.

Благодарност от сърце за насърчението Бъди и пиши!, което преекспонираме на висша степен, разсекретявайко го!

БЪДИ И ПИШИ с=с Богиня Диана и Бог Ешуа

Бъди благословен, Адаш и феноменен родственико, щото и ти си от нашия Божи род Дуло, и щото сам казваш, че имаш време за четене, насърчаваме те и да четеш, и да пишеш по нашите документи и Познание!

ЧЕТА от=от Ешуа и Диана

ПИША за=за Бог Ешуа

ИМАМ ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ документите на=документите на Богиня Диана Мама Мария и Изуш

Обърнахме малко внимание на инфото за хомеопатията във Википедия.
Пълен потрес и отвръщение от отявлената и яростна масирана тотална клеветническа кампания срещу хомеопатията и практикуващите я, водена от юдео – ционистите на всички информационни фротнове и на всякакви административни и институционални и законови и съдебни инстанции : неприкрит тотален юдео – ционистки медицински терор и фашизъм в действие!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 6185018
Постинги: 1677
Коментари: 3192
Гласове: 37280
Архив
Календар
«  Октомври, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!