Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2020 21:43 - Петлешковден и девширме.Как Българите докато висели по ченгелите живеели в мир и любов с турците и защо Българите давали децата си доброволно за рицари–еничари!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2164 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 20.02.2020 16:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Подзаглавие: " Защо главните герои на турските чернопсихотронни тв сапунки са все бели красавци и красавици с тъжни сини очи!" 
Няма да обследваме толкова скритите кодирани послания от Празничния Български езически календар за празника Петльов ден, чието най – старо и изходно херметично прототипно име е Петлешковден, а ще се спрем повече върху чудовищната му и жестока епично – трагична история от страшните времена на дивото турско робство върху Великомъченическия Български народ. 

https://www.youtube.com/watch?v=-PyVN1a1VS4&list=PLa5-aFdApZnKdk5CpxIAr_WNBBWh_q2ym

Иван Пановски –   Яничари ходят
Комня Стоянова – Турчин робини караше 

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на горното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Яничари ходят, мамо,
от село на село.
Мъжки рожби вземат, мамо,
яничари правят.
Мъжки рожби вземат, мамо,
яничари правят.

Взели кого взели, мамо,
взели и Стоила.
А Стоил си беше, мамо,
едничък на майка.
А Стоил си беше, мамо,
едничък на майка.

Плакала йе много годин,
Стоилова майка.
Все за Стоил тя си мисли,
дребни сълзи рони.
Все за Стоил тя си мисли,
дребни сълзи рони.

Плакале йе много годин,
три пъти по седем.
Коси вече побелели,
очите изтекли.
Коси вече побелели,
очите изтекли.

Питаме ви и ви казваме предварително без никакви уговорки:
– Плачете ли, когато слушате тия песни!
На който не пророни душата му сълза сега, значи страшно я очаква безалтернативно, за да се скърши и омекне!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Преданията разказват следната 300 годишна история: 

Петлешковден е свързан със събирането на най-тежкия за нашия народ данък – кръвния, взимането на малки момчета. 
Разпитаните стари хора и легендата разказват как смела голичанка от с. Голица, Варненско, а на друго место на жена от култовото Бургаското село Еркеч, скрива мъжкото си чедо и отказва да го даде на турците, а те се заканват, че ако не го предаде, то ще бъде заклано. 
Тогава тя заявява, че сама ще заколи скъпото си момче, но не ще им го даде. През нощта тя извежда и скрива детето си далеч извън селото, заклала в полунощ петела на прага на къщата и опръскала с кръвта му навред. 
Когато сутринта дошли повторно, турците останали стъписани пред постъпката на майката и повече не събирали момчета за еничари от село Голица. 
От тогава та до днес този ден се отбелязва като празник на мъжката рожба, като ден на мъжкото начало на рода български.  
 
С помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 и всички други документи от блога ни,

ще разсекретим само прототипното име на скръбния паметен Петлешковден, в който покъртителен документ е вложена от посветените ни Предци – феноменни жреци и словосъставители – кодировчици, страшната истина кои са били потърпевшите и жертвите на кръвния данък.

image 
 
image

2 Февруари турски башибозук събира кръвен данък от българите - християни за еничари. Кръвният данък бил по-страшен от смърт!

http://neumirai.org/новини/история-и-култура/2-февруари-турски-башибозук-събира-кръвен-данък-от-българите-християни-за-0


Официалната информация за девширмето във Википедия, в която на Български няма нищо съществено и важно за страшното еничарство и постоянно се цензурира и редактира, ни съобщава в сух безизразен омаловажаващ и неглижиращ темата стил, че според първоначалният замисъл кръвният данък трябвало да се събира веднъж на 5 години, но на практика този срок често не се спазвал и всяка година той се събирал в различни области, така че годишният набор да бъде приблизително постоянен. 
В средата на 15 век обичайният брой на събраните деца е 2000 – 2500 годишно.

– наша бележка:

–––– тази бройка е стократно намалена от истинската цифра, което е духовен дезинформационен диверсионен акт, извършен от новите юдео – анадолски фалшификатори на Българската история за времето на турското робство, а вижте какво казват честните Български изследователи: 

"Според европейски свидетелства кръвният данък ни струвал на Българите 20 на сто от подрастващото мъжко поколение. Всяко пето българско момче било откъсвано от народа си
Изворите сочат, че първоначално установените правила не са се спазвали и кръвният данък се е събирал според нуждите и на по-малко от 5 години, като са взимани за потурчване не 1 от 5, а 1 от 3 деца или дори и 3-те, взимат се както 5-годишни деца, така и 22-годишни младежи.
За мащабите на това целенасочено подборно обезкървяване на българския народ може да се съди по данните за
 1515 г., когато от целия полуостров в Цариград и в Мала Азия са отведени общо 325 000 момчета.
В труда си „Български хроники“ Стефан Цанев извежда ужасяващи данни – от 2 000 000 до 4 000 000 български деца при османската власт са отвлечени, потурчени и превърнати в еничари."

Момчетата се подбирали сред здравите, интелигентните, сръчни и красиви деца на възраст 7 – 10 години, но тази възраст не винаги се спазвала и, особено в по-късния период, често се събират и по-възрастни деца. Това става причина на много места момчетата да се женят на по-ранна възраст, около 12 години, за да избегнат кръвния данък
 
image

Ето разсекретен и документа,регистриращ какви са били тези деца и която тайна  официалните историци крият от нас: 
 
ПЕТЛЕШКОВДЕН=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Ешуа и Богиня Диана   

Бог Ешуа и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем. 
 
Сакралната етимология на разсекретения документът от името на скръбния ден е категоричен в прав текст:

Турците са вземали по строго определени критерии и конкретизиран списък само Български деца от свещения жречески род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, приносители като такива на феноменния Божи ген – жестока и страшна практика за насилствено генно – инженерство на Божествен имплант в дивото и нискокултурно бивше тракийско племе тюрки, избрани от Тях заедно с данайо=юдеите да бъдат перманентните гонители и душмани на Божия Български народ за времето на многохилядолетните процеси за нашето риалити екстремално закаляване и селектиране за подготовката ни за святи и праведни духовни водачи и универсални лидери и управници на всички народи за идващото скоро Божие царство на Земята, управлявано от Всемирното Бяло Братство – Българите от Божия род Дуло! 

Списъците за отвличаните Българчета са били съставяни от гръцкото – юдео – фанариотското църковенство (не "духовенство" за тия изчадия адови!), които са били извратения мозък и езотеричното разузнаване и полиция на турците сред Българите и които са насъсквали османлиите да безчинстват връз поробената рая.

РАЯ=Рай
обидното и презрително обръщение към Българите от поробителите, невежи за истинския ранг и смисъл на този Божествен титул на население и наследници – пазители на Същинския Земен Рай  и Обетованата Земя – България на Балканите!

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза

Ще допълним този документ от едно импресийно коментарно изложение по тази тема в профила на нашия приятел Михаил Михайлов – 

https://www.facebook.com/search/top/?q=михаил%20михайлов&epa=SEARCH_BOX

който е един истински Българин от сърцето на Тракия, от нашата рода на феноменните потомци на Исус и Мария Магдалена, проявяващ жреческите си феномени в певческата си дарба: 

image
 
Покъртителна и страховита история, която е истина! 
А ето и свръхсекретният родови документ на Българите, скрит в името на страшния кръвен данък от посветените Български жертвени духовни и интелектуални импланти сред турското племе, които са духовният прогресивен елит на турците, : 

ДЕВШИРМЕ=Ешуа и Богиня Мадара –– 

злодейският престъпен акт и процес на дивите турци, вземащи феноменния Божествен елит на Българите, състоящ се от най – интелигеннтните и умствено и физически надарени Българчета, които задължително са от свещения жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена и са били посочвани на турците от техните духовни копои и вдъхновители – гръцкото юдо – фанариотско духовенство, изчадия адови в раса! 

СТРАШЕН КРЪВЕН ДАНЪК за=
за Кан (Жреци) от Рода на Кристош=
за Кан (Жреци) от Рода на Исуш от Тракия

И един последен шанс за дивите турци:

ДИВИ ТУРЦИ=Народ на Богиня Диана и Иса
народ от слабо еволюирало нефеноменно безинтелектуално тракийско племе от човекоподобни синтетични биороботи – андроиди, очертаващ се некачествен генно – инженерен продукт на Българските Богове.  

Още за Божествения произход и статут на феноменните Българи и за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, ние ви запознахме в постингите ни     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965      –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И ето една нагла и безочлива дезинформационна диверсионна акция във Българската Википедия, извършена от юдео – ционистките собственици и господари и редактори и цензури на тази информационна институция:

"След отнемане момчетата се изпращат в определени за тях центрове в Цариград, Галата и Одрин.
Те се обрязват и получават ислямско възпитание. Разделят се на 2 групи –ишоглани и аджемоглани. Първите получават изключително добро образование, като се подготвят за висши държавни постове. Останалите са готвени за еничарския корпус или за обслужващи длъжности в двореца, като междувременно много от тях работят в градините на султана или на други места. След навършване на пълнолетие (20 години) повечето от тях стават еничари."

С това хвалително обяснение за същността на еничерството се прави чудовищното внушение и измама, че еничерството е нещо като висша академична университетска образователска институция – Алма матер, за придобиване на висше административно образование и ценз и златна професионална переспектива, кариера и реализация, без да се каже и думичка, че са ги възпитавали в дива омраза към Българите и основната им задача и работа е била да злодействат и безчинстват връз беззащитната рая, и много често да насилват и убиват родителите си и роднините си без да знаят това клетите и едните и другите!

Ето как нашата неизтриваема и безпристрастна неманипулируема родова памет е архивирала еничерството по нашите земи, предадено от Mimi Tsoneva, една Българка:

Защо точно Легендата за Синаница и Мурат

http://www.mimipet.com/kramoli/sinanitsa-murat

Ще Ви разкажа Легендата за Синаница и Мурат.

Но преди това да Ви кажа как стигнах до нея.

image

Тази снимка е много стара и е правена тогава, когато още нямаше цифрови фотоапарати. Тя дори не може да покаже цялата прелест на любимото ми място в Пирин - Синаница.
Но повярвайте ми, това място е магическо и не случайно е любимо място на много хора в Пирин.
Два пъти съм била там преди мнооого години и двата пъти оставих на един огромен камък името си и датата до него, когато съм била там, а тя беше почти една и съща в две поредни години, но времето сигурно вече е заличило всичко.

Спомням си, че се спуснахме отгоре преди да отидем до хижата. А там на предела се спрях и доста време се любувах на гледката, не можех да откъсна очи, беше приказно! Било е сигурно обедно време или ранния след обяд, когато за първи път видях   Синаница.
Светлината, в която беше огряно езерото и самата Синаница бяха невероятни и направо спираше дъха...

Този спомен завинаги се запечата дълбоко в мен, но то дори не може да се опише с думи, трябва да се усети и види!!!

Ако имате възможност, посетете Синаница, никога няма да съжалявате за това, дори и да не видите нищо друго от Пирин!

Благодарност към Александър Александров, който ме насочи към една чудна Легендата за Синаница и Мурат!
 

Легенда за вр. Синаница и вр. Муратов

По турско време било - кърваво време, еничарско...

По върховете на омайния Пирин пасяла своето стадо чудно красива девойка на име Синаница. Знаела тя всички потайни пътеки, любувала се на гледките на островърхите карпи, оглеждала се в сините, като очите й езера.

Не щеш ли - за нейната хубост научил Мурат бей. Пратил потеря да я дири и да му я доведе, но тя успявала всеки път да се изскубне ловко от преследвачите си. Ядосал се Мурат бей и тръгнал сам да я търси. Промъкнал се по тайни пътеки.

Забелязала го тя в последния момент от височината на върха - за нея имало само едно спасение да запази себе си и вярата си - да се хвърли в шеметните пропасти! Не се поколебала, това и сторила.

Ядосан от постъпката й, Мурат решил да иде до бездиханното й тяло за да види дали наистина е толкова хубава, колкото са му разказвали? Когато приближил - забелязал с изумление,че на врата на Синаница имало част от амулет... На него пишело името Георгийца - майката на Синаница и еничаря Мурат!

Другата част от амулета висяла на неговия врат.

Тогава той осъзнал, че това е неговата родна сестра...

Погубен от мъка по нейната смърт, както и нахлулия спомен за насилственото му отмъкване за еничар той решил - от сега нататък ще бъде най-големият закрилник на планината и хайдутите по нея...
И днес - върховете Георгийца, Синаница и Муратов при всеки повей на вятъра разказват тази легенда, пеят своята мъка...

Легенда или реалност?

Дали е само Легенда или реалност тя?

Това никога няма да узнаем, разбира се, но покрай работата ми над последния ми сайт за родното потопено село на баща ми Атларе - Жребчево - Историята на едно потопено село  установих, че колкото и легендите да са легенди, абсолютно възможно е историите в тях наистина да са се случвали. По онова време хората не са ходили на училище, не са можели да пишат и затова много истински истории са се предавали от уста на уста и до наши дни са стигнали като легенди.

А еничарството, знаем от историята, наистина е съществувало и кой знае колко братя и сестри, майки и бащи, са били погубени от ръката на собствените си братя и деца!

Когато пишех Крамола за Дядо Йоцо Гледа, най-неочаквано за мен след кратко проучване установих, че наистина е съществувал човек, който подобно на героя в едноименния разказ всеки ден е съзерцавал преминаващия през Искърското дефиле влак. Явно историята, дори и малко украсена е истинска.

Така, както нашите големи писатели са разказвали истински истории, така и легендите, колкото и да са легенди, вероятно са истински истории!

Това, разбира се, е само едно мое лично предположение и аз никого не задължавам с това да приеме моето мнение!

Надявам се Легендата за Синаница и Мурат да ви е харесала!

–––––––

Може би както казва Мими "Това никога няма да узнаем" конкретно що се касае за тази легенда, но най – важното е, че узнаваме основната информация, вложена в тази и във всички други легенди – а именно сакралната информация за Българските Богове, имплантирани задължително във всички Български легенди, непробиваеми трезори за съхранение и пренос на свещените Български документи – вижте секретното  съдържание и на този документ:

СИНАНИЦА=СИНАНИТСА=Диана и Исус=Дионисиус

МУРАТ=МУТАР=Матара

БЕЙ=Бог, Богиня 

СИНАНИЦА И МУРАТ БЕЙ от=от Исус и Богиня Матара Диана
тази легенда ни донесе информацията за Българските Богове и че въпросните разделени нещастни Души са били освен родни брат и сестра, но са били и от Божия жречески род Дуло, поради което братчето на Синаница е бил отвлечен за еничер.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–– И сега във Википедия в темата за еничерството следва върхът на цинизма, с който от няколко години усилено обработват Българите, че нашите предци дори доброволно и още повече с желание и удоволствие са давали децата си на турците за еничери, с която чудовищна манипулация освен че оневиняват юдео – османските чудовищни престъпления връз Българите, но и тестват нашата етносна чувствителност и търпимост относно готвените срещу нас соросоидни джендер атаки и разрушаване на Българските традиционни семейства с Истанбулската конвенция и прокарвания злодейски закон за отнемане на децата ни от НПО – тата и душманите ни:

"Не са малко и случаите на доброволно предаване на християнски деца от родителите им. Това се прави с оглед на големите перспективи за бъдещето им, свързани с получаване на образование и възможност за израстване в имперската администрация.

– пасажът продължава с удивителните юдео – ционистки мерзости:

Често бедни мюсюлмани предлагат на съседите си християни, да си разменят децата при събиране на този данък със същите мотиви."


– Мамичката ви и мръсна, мерзавци душмани наши, внедрени на всички възлови постове в държавата ни и мекерета продажни!

МАМИЧКАТА ВИ И МРЪСНА=Кан (черни жреци) от Богиня Диана Мама Мария и Исуш – 

изродени българо – юдейски черноенергийни династични импланти и духовни запъртъци от Божия род Дуло, получили от Горе тези черни отрицателни роли в трансепохалната риалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация"

МРЪСНИЦИ от=МРЪСНИТСИ от=от Матара и Исус

МЕРЗАВЦИ от=МЕРЗАВТСИ от=от Богиня Матара и Исуз 

НАШИТЕ ДУШМАНИ срещу народа на=срещу народа на Мат Диана и Ешуш

МЕКЕРЕТА=Кан (черни жреци) от Матара 

ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА=Кан (черни жреци) Братя от Мадара и Ежуа – чернопсихотронни жречески династи от Черното Братство от изродени метастазни разклонения на българо – юдейски ционистки израстъци сред Българите и по света 

Често от Горе ни напомнят да ви напомняме изрично, че ще има спасение за всички, обаче за такива злодеи се съмняваме много и ни идва да ги оставим да врът в катраня, въпреки че имаме мисията да покажем на всички пътя към Спасението им ...

НАПОМНЯМЕ ВИ ИЗРИЧНО за=НАПОМНЯМЕ ВИ ИЗРИТШНО за=
за Богиня Мат Мария и Бог Изуш

ДА ВИ ПОКАЖЕМ=Богиня Майка Диана и Бог Ежуа 

ИМАМЕ МИСИЯ ДА ВИ ПОКАЖЕМ=
Бок Ежуа и Богиня Ма (Майка) Диана Ма Ма=
Бок Ежуа и Богиня Ма (Майка) Диана Мария Магдалена 

ПЪТЯ КЪМ СПАСЕНИЕ=КЪМ Богиня Диана и Бог Исус 

– и още веднъж да си кажем искрено и от сърце, колкото и да сме благи Божи посредници:

– Мамичката ви и мръсна, мерзавци душмани наши, доброволни еничери внедрени на всички възлови постове в държавата ни и мекерета продажни, и всякакви още...

Както виждате, дори и нашият винаги богат изказен речник запъна на това место и не можем да намерим в момента най – точните и силни думи за тия продажни мръсни души и паднали нисши черни духове, продали душите си не на Дявола или на Сатана (защото знаете от нашите документи, че Сатана и Дяволът са херметичните автосинкретизирани отрицателни и страшни религиозни образи на Българските Богове за да плашат душманите ни : САТАНА И ДЯВОЛ=Иса и Диана от Дабилин/култово древно име на Ямбол), а на злото!

СИНКРЕТИЧНИ ОБРАЗИ=СИНКРЕТИТШНИ ОБРАЗИ на=
ОБРАЗИ на Диана и Кристош=
ОБРАЗИ на Диана и Исуз от Тракия 

МРЪСНИ ДУШИ без=без Мадара и Исуш

НИСШИ ДУХОВЕ без=без Бохиня Диана и Исуш

–––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––

От Википедия научаваме, че празникът е познат под различни имена, което се дължало на съвпадането на датата на неговото честване с датата на християнския празник, почитащ паметта на Св. Евтимий Търновски, като изрично се сочи, че самото название Евтимовден почти не е регистрирано за сметка на неговите производни : Евтимя, Ихтим, Ихтимя, Хетим, Ихтиман, Евтимиювден и подобни, и още повече има наименования с петльово съдържание.
Името Петльовден се употребява главно в селата Голица, Венелин, Генерал Кантарджиево, Кичево и др..
В Карнобатско е познат и като Петеларовден
Петлешковден – в някои бургаски села (Присад, Зидарово); Петелковден (Падина и др., Варненско); Петловден (Котел и околните села).
Някъде (селата Деветак, Деветинци, Железник и др.) празникът е наричан и Св. Черна, тъй като там се коли задължително черен петел

Ние ще ви кажем защо така този непопулярен светец се чества, пък името му хич и не се споменава – сиреч народа ни въобще не го тачи в душата си и не го споменава, или като се споменава името му се свързва със заколение на черен петел, което още в началото ви разсекретихме от името Петлешковден, че е информация за масово заколение на Българи от жреческия род Дуло, елита на Българския род и Евтимий се свързва с  кървавия данък девширме! 
 
Защото този Свети Евтимий Търновски е същият онзи мръсен злодей патриарх Евтимий, който по времето на поробването на България от османските турци, наети за унищожението на България и на Българите от византийските юдео/данаи – гърците, докато Българите отчаяно се съпротивляваха на османските пълчища, той преследваше Българските духовни водачи и святите и праведни боляри и аристокрация от Бялото Братство на Богомилите от Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, подлагаше ги на заколение и ги предаваше на турците и на византийците, и унищожаваше свещените Български книги и документална памет на Българите.
Той беше онзи българо – юдеин, който предаде през 1393 година Цар Иван Шишман на Баязид и отвори портите на града за да го превземат турските нашественици и поробят България.
Той предаде после и Българските първенци на турците, на него палачът замахна да отсече главата, и я отсече, и никой оттогава досега не пророни сълза за този служебен черен светец, а остана анонимен в код в презрението и клетвите на Българската народна Душа и памет! 
 
Още в поста ни: 
 
Давате ли си сметка,че ако успее юдовият план на душманите ни с нашествениците,всички Българи/българи–без политическо,класово и др.разделения,ще бъдат избити!
bezistena.blog.bg/history/2016/08/30/davate-li-si-smetka-che-ako-uspee-iudoviiat-plan-na-dushmani.1473527

"Помните ли съдбата на родо и веро предателя на Търново, резервната столица на България, предал я на османските нашественици и завоеватели,извикани на Балканите от юдо – данайските визанийци, от които е и той – полубългарин, полуюдеин, на който османският пълководец султат Баязид Челеби заповяда да му отрежат главата за предателството. 

Помните разбира се, защото е христоматиен пример за участта и съдбата на предателите!

УЧАСТ определяна от=определяна от Исуш и Диана 

СЪДБА определя се от=определя се от Иса и Богиня Диана
 
Помните, но не знаехте името му, нали! 
 
Помните и покъртителната сцена на опита за отрязване на главата на патриарх Евтимий на Лобната скала в Търново пред всички оцелели Българи, нали? 

И как ръката на палача с меча замръзна и се вкамени, когато замахна с меча да му отсече главата, нали? 
 
Палачът замахна, ала ръката му въобще не замръзна, ами си свърши работа и главата на Евтимий се търкулна отрязана, споходена от псувните и клетвите на оцелелите Българи, които тогава знаеха истината, кой ги е предал на турците!

ОТРЯЗАНИ ГЛАВИ на=на Българи на Иза и Диана
непреходен реалити нагледен документ и злокобен лингва информационен носител, свидетелстващ на кои режеха главите душманите на Българите и какъв е генезисът на Българите

Защото такава е съдбата на всички предатели, а точно Евтимий бе онзи анономен предател, който подмами Цар Иван Шишман извън Търново на преговори в Никопол уж за примирие с Баязид, а той го обезглави, и после българо – юдейският византийски поп предаде Търново и България на османците, както преди да падне Търново предаваше на византийците и на османците и сам преследваше и избиваше святите Български Божии династични потомци – Богомилите от святата каста на Бялото Братство, духовния и борческия феноменен елит на Българите!
Престъпни юдови деяния, манипулирани и документирани от византийските църковни хронисти с обичайната им дезинформационна фалшифицираща стилистика като

"патриархът водил неуморна борба с еретицити и несъгласните с византийските църковни книги и канони",

което означава тотално унищожение на Българския духовен елит и на древните сакрални Български родови документи и памет, носещи информация за Божествения произход и феноменен статут на Българите, цивилизатори и Господари на всички народи по света,

"извършвал поправка на богослужебните книги съобразно с гръцките първоизвори",

което означава унищожение и фалшифициране на древните Български документи,които са истинските първоизвори за Исус, защото гръцки първоизвори няма, защото всички Исусови първоизвори са Български,

"пазел ревниво православното наследство от еретически посегателства на богомилите и вземал решителни мерки против тях"...,

сиреч по поръчение и в сговор с византийците, чийто агент и платен килър на Българите е Евтимий, най – черната и зловеща фигура в Българската история наравно с родопредателя и вероломеца Борис I, (скрити и двамата временно от юдео – фанариотската църква/полиция с фалшификация на делото им) подлагал на геноцидно физическо изтребление и цензура Българския духовен и интелектуален елит, докато България на Балканите вече близо век е подлагана на унищожението на османските пълчища, от които му гнусни чудовищни деяния се омерзнил и самият турски султан Баязид I Челеби, който след като извършил обезглавяването на 110 търновски първенци от рода Дуло,събрани с измама от Евтимий и предадени от него на турците, бил посветен от последният от тях, че и той самият е българин, техен кръвен роднина от изродени кланове на Дуло, ашладисани сред османските тракийски племена, генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, като му написал и разяснил долната родова генезисна формула:

БАЯЗИД ЧЕЛЕБИ=БАЯЗИД ТШЕЛЕБИ=Дуло от Бог Изуш и Богиня Диана 

изродена династична клонка от жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, лишен от познанието на свещения си произход и благодатта на Святият Дух, използван от Тях за изпълнение на Божият проект за създаване на екстремалните условия на живот на ръба на оцеляването на Свещения Божи род и народ за пречистване и закаляване през огън и вода на читавите и здрави потомци на Исус и Мария Магдалена. 
  
След като извършва екзекуцията на цар Иван Шишман и Търновските старейшини и жречески първенци с юдовото съдействие на изрода Евтимий, и разбира истината за Българския си Божествен произход и кръвно роднинство със Шишман и избитите от него боляри, преди да изпадне в продължително умопомрачение, потресеният и издивял Баязид заповядва да обезглавят изчадието адово Евтимий!
 
СУЛТАН=ТУЛ СА=Дуло от Иса – 

всички до един османски, турски и всякакви други ислямски султани, са задължително от Българския Божествен род Дуло, династични посявки на Българските Жреци сред тия тракийски племена, разселени от тях из Азия и Африка, които династи са имплантирани сред тия племена за техен универсален духовен, интелектуален и управленчески елит 
   
От изчадието адово Евтим започва дългото 500 години турско робство връз Българите и той е идеологът и основоположникът на еничарството в злокобната османска империя (първото сведение за събиране на християнски деца датира от 1395 година – непосредствено след падането на Търново) като предава на Баязид подробен списък с широко разклонената генеалогия на династията Дуло по всички тогавашни и бивши земи и народи на голямото Българско царство, и му дава пъклената юдово – византийска идея да започне да събира и откръства и отБългарява малките деца от тази династия чрез тяхното фанатично ислямизиране с водеща фундаментална доктрина религиозната човеконенавистна омраза към собствения им Български род!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Разсекретените трагични родови документи на еничарите, от които е елитът на турската нация, които елит и нация са съставени от злодеи и насилници и от изнасилените и озлочестени люде с Българска геномика, дават отговор и на мистериозния въпрос, поставен в първия вариант на заглавието на поста ни (което трансформирахме в подзаглавие и сменихме в режим на редакция със сегашното заглавие) – "Защо главните герои на турските чернопсихотронни тв сапунки са все бели красавци и красавици с тъжни сини очи!", и защо колкото и да им обясняваме и се караме с нашите баби, че турците ги стрелят с психотронни куршуми от екраните на псевдо – българските телевизии, които са нон – стоп постоянно на Босфор и Шорош/Сорос програма, те продължават да се захласват по трагичните им сапунени мелодрами, чувствайки подсъзнателно и окултно далечната непрекъсната и вече изтъняла и прекъсната родова жилка...   
 
По – горе казахме, че турците са вземали по строго определени критерии и конкретизиран списък само Български деца от свещения жречески род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, приносители като такива на феноменния Божи ген, и формулирахме тези процеси като жестока и страшна практика за насилствено генно –инженерство на Божествен имплант в дивото и нискокултурно тракийско племе турки.  

Това насилствено генно – инженерство е по експерименталния проект на Българските Богове за имплантиране и развитие на Българския Божествен феноменен имплант при различни екстремални условия, като този път обаче Божият експеримент е с некачествени резултати!
Българите сме разнасяли и посявали навсякъде по всички племена свещения феноменен Божи ген, който посят и приет с Любов дава най – добри и качествени изобилни плодове, но имплантиран по този насилствен антиестествен начин, както турците са вземали Българските мъжки деца от аристократичния род Дуло или са отвличали в сексуално робство и отродявали, сменявали вярата им и насилвали най – красивите Български девойки и жени, резултатите са трагични и плачевно изродени и този племенен експеримент Горе вече отчитат като неуспешен и провален. 
 
Българите са имплантирали минимално количество свещен Божи имплант в най –отдалечените и екзотични племена, примерно като у ескимосите, бушмените, индианците или всякакви и други туземци, като са им оставяли в дар и Божиите имена–

ЕСКИМОСИ=Кан (Жреци) на Исус и Ма (Богинята Майка)

БУШМЕНИ=Богиня Ма и Ешуа

ИНДИАНЦИ=Диана и Иса 

ТУЗЕМЦИ=ТЕЗЕМТСИ=Мат Диана и Исуз,

но са го правили с Любов, и резултатите от цивилизационното им ашладисване и култивирани са прекрасни за тези племена, докато в турците е прелят най – качествения и елитен и в най – голямо количество Божествен Български геномен материал, в хиляди и стохиляди пъти по – голям отколкото във всяко друго човешко племе, (като свещената мисия на Българите е била да носят свещеното феноменно Божие семе на всички народи) – справката показа 4 милиона Българи като жертвен насилствен генетичен имплант и още повече отвлечени и изнасилвани милиони феноменни Божествени Български девойки и жени – но крайната ашладиска и всичкият експериментален продукт е тотално изроден, заради насилствените престъпни генно – инженерни процеси, поради което и крайното становище на светейшият консилиум и надзорната комисия по този експеримент е дефинирано като "Насила хубост не става!" 

НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА=НЕ СТАВА Дуло от Бох Исус –
по такъв начин не се получава качествени жречески феноменни потомци от Дуло на Бог Исус

image

Няколкодневно бавно и мъчително усмъртяване на семейство Българи, скрили децата си от еничерите – събирачите на еничари, и отказали да сменят християнската си Исусова вяра с ислям.
Повясване на ченгел, забит в ребрата на Българина и жестока смърт на жива полузаровена Българка чрез страшна продължителна агония, за които жертвеници светивеликомъченици сегашните енциклопедии пишат, както ще видите по – тататък, че доброволно си били давали децата на турците за яничери за да имали образование и кариера!

Тези зверства и целият неописуем геноцид от 500 години и отново подновен от трийсетина години с префинени перфидни средства и вече в последно време с открито настъпление за окончателното ни затриване, искат да забравим турските агенти сред Българите – Доган и Местан, българо – юдейката Кунева и всичката родопредателска гнусна еврогейска соросоидна либералистична кохорта и българо – фоби и всякакви вътрешни и външни заговорници срещу Българите и душмани на Святия Божи народ!

Заради този реалити проект на Българските Богове за нашето многовековно закаляване в свръхекстремални условия, за което турци и юдео – гърци са перманентен инструментариум, ние Българите ще трябва да простим на турците всичките чудовищни злини, които са ни сторили за 500 години страшно робство, от които горният сюжет е нищожна частичка, но който простителен акт ще стане след задължителното им екстренно и катарзисно искрено покаяние от тяхна страна в екстремален режм (в литературата образно дефиниран като Деветте кръга на Ада) и последваща пълна амнистия, опрощение и спасение, което може да стане единствено за който го пожелае чрез тоталното преклонение и приемане след това на нашите Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена, за който задължителен процес ще им помогнат и следващите две страшна статии  

2 Февруари турски башибозук събира кръвен данък от българите - християни за еничари. Кръвният данък бил по- страшен от смърт!
neumirai.org/новини/криминални/2-февруари-турски-башибозук-събира-кръвен-данък-от-българите-християни-за-еничари
  
Необикновената история на малоазийските българи
Димитър Шишманов глава 3. Еничари и други ислямизирани и потурчени българи в Мала Азия 
www.promacedonia.org/giliev/dsh/dsh_03.htm ,

и тези наши две покъртителни и разтрисащи Душите песни, заради които задължително ще трябва да научат и Свещения Български език и съпреживеят в изпитания в душите си злините и страданията, които са ни причинили предците им и най – вече зарад това, че те самите продължават да живеят с перманентна дива омраза към нас и без никакво чувство и наченки на покаяние, дори и от най – култивираните им и извисени за стандарта на нацията им прогресивни личности, които са задължително изродени българи от Дуло!

Това са задължителните начални стъпки на съвременните черно кармично родово обременени турци ако те сами пожелаят да им ходатайстваме за спасението им пред Боговете ни по време на скорошния процес на Съдния Ден за всички и най – вече за душманите и враговете на Българския Свещен Великомъченически Божи народ, на които Български душмани едни от най – отявлените и непоправими сляпи оръдия са племето на турците!  

СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса  Диана 
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

В режим на редакция ще разсекретим основната административна терминология на яничарската система, взети от руската Векипедия, с които документи ще направим ярка демонстрация на произхода им от Свещения Български жречески род Дуло на генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена 
 
 
Основна бойна единица на корпуса на яничарите е бил полка – оджак с около 1000 войници.

ОДЖАК=Кан (Жреци ) на Диана и Ежуа – черни изродени жреци от рода Дуло

Оджакът се сътоял от 3 части: Джемаат, Бьолюк и Секбан 

ДЖЕМААТ=Ежуа и Мат Диана

БЬОЛЮК=Балк – Българин

СЕКБАН=Кан (Жрец) на Бог Иса 


Висш офицерски чин и главнокомандващ на яничарите след султана е ака, преминало в ага.
 
АКА=КАА=Кан – жрец 

Негов помощник е секбанбаши.

БАШИ=Бог Ешуа – главен, най – голям, най – пръв

СЕКБАН=КАН Б ЕС=Кан (Жрец) на Бог Еса 

Яничарите са били фанатично религиозно пречупвани и зомбирани от дервишкият орден бекташи.

ДЕРВИШИ=Братя от Ешуа –трансфхормираното бяло и черно Братство от Дуло

БЕКТАШИ=Бокиня Диана и Ешуа=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ешуа

И сега изумете се от комплексната формулировка в руската википедия, управлявана и тя от руски българо – юдеи заговорници срещу Българския Божи народ :

В целом исследователи отмечают определенное сходство между янычарами и европейскими духовно - рыцарскими орденами.  

превод:
Като цяло изследователите отбелязват определено сходство между яничарите и европейските духовно – рицарски ордени!


– Ега си майката и наглост и гнусота!

Еничарите били османски европейски духовни рицари!

– Мръсници!

Кой ви дава право, бе духовни изроди юдео – ционистки, да давате генерална амнистия на еничерите и най – вече на душманите ни юдео – османци, които са изобретили тази пъклена система, която е едно от най – пъклените дела на юдео – османските ни поробители?

АМНИСТИЯ от=от Ма (Майка) Диана и Иса 

Ах, какво само ви готвят онези наши Светии, от които е и издъхналият в адски болки и мъки Българин, висящ на ченгела и заровената му жива в земята женица – все жертви на тия "духовни рицари" и на вашите предци, учили ги и насъсквали ги на тия зверства, съвременни руски българо – юдо – византийски исторически научни лъжци и престъпници!
Мерзавци фалшификатори и манипулатори, не казали и дума за истинската същност на страшното еничарство, унищожаващо феноменния елит на Българите и трансформиращи го в жестоки ислямистки палачи и геноцидатори на собствения си народ! 

Давате ли си сметка, Българи, каква глобална чудовищна централно организирана и управлявана дезинформационна война се води за промиване на съзнанието на хората в световен план и мащаб срещу Българите в духовен план от заговорниците срещу нас, които ционистки заговорници са изродените българо – юдейски разклонения на рода Дуло, които управляват всички народи и целия свят !

В този дух е информацията за еничарите в "свободната" енциклопедия на всички езици, представяни едва ли не като романтични средновековни Робин Худовци и героични японски самураи, смели и героични рамбовци, рекламирани все с една и съща картина като екзотични красиво облечени добродушни веселяци със шарени дрехи и щалвари и усмихнати благородни физиономии, без да се показват никакви картини от зверствата им срещу родствения им Български народ и християните и без да се каже и думичка за тяхната страшна жестока същност и лична трагична съдба и за чудовищните престъпления, които са ги карали да вършат връз жертвените беззащитни Българи, техни кръвни съродственици!

В този дух е цялата информация за еничарите в руската Википедия– вижте я:

ru.wikipedia.org/wiki/Янычары –  

в която се казва потресаващата лъжа, че поробените Българи се надпреварвали да пращат в еничерските "академии" децата си по свое желание да стават еничари, пък те придобивали там високо образование и високи позиции в империята и всякакви екстри...,и всякакви други подобни хвалителни дитирамби за едни от най – гнусните и злодейски престъпления на изродените българо – юдео – фанариотски – тюркски кланове на Дуло, държали в кърваво робство Свещения Български народ, и чиито потомци са и сегашните управници на Турция, Гърция, Русия и на България! 

Потрес и същевременно поредният категоричен документ, доказващ чудовищният заговор в действие срещу Българите в световен мащаб, което пък е поредният категоричен документ, удостоверяващ ни и разкриващ ни, защо се прави всичко това срещу Българите – а именно, че ние сме Свещеният феноменен потомствен Божи народ на Боговете Демиурзи Исус и Мария Магдалена, което пък е най – важното за нашето себепознаване, осъзнаване и проумяване за Божествения ни феноменен статут и потенциал на непобедими Божии светии, за да поемем съдбата си в наши ръце и инициативата за Спасението ни чрез Боговете ни, което е и началото на нашето индивидуално и родово Спасение!
  
СЪДБА=Иса и Богиня Диана

НАШЕТО СПАСЕНИЕ е от=е от Сина на Богиня Диана и Исуш – от Спасителят
 
НАШЕТО СПАСЕНИЕ е от=е от Сина от ПЕЗИСТЕНА=от Сина от БЕЗИСТЕНА –

Спасението на Българите е от Божият Син, Спасителят на света, селектиран от праведни и святи поколения на Негови предци от непреривната златна генеалогия на Дуло на жреците от Първосвещения Божи храм Безистена в Първопрестолния Божи град Ямбол.
Спасителят е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от непрекъснатата първосвещена златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си, и чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 
–––––––––––––––––––––––––––

Главен палач е бейтюльмалджи. 
За подготовката на яничарите отговарял талимханеджибаши.

БЕЙТЮЛМАЛДЖИ=Дуло от Богиня Мад и Ежуа Ел (Змей)

ТАЛИМХАНЕДЖИБАШИ=Хан (Кан) от Дуло на Ежуш и Богиня Мат

В рамките на полка съществували следните чинове и длъжности:
сакабаши, ашчи уста, векильхарч, одабашии, чорбаджи – полковник. 
 
САКАБАШИ=Кан (Жрец) от Бог Исуш

АШЧИ=АШТШИ=Диана и Ешуш

УСТА=Иса и Диана

ОДАБАШИИ=Богиня Диана и Ешуа

ЧОРБАДЖИ=ТШОРБАДЖИ=Братя от Ешуж и Диана 

Виждате как и в най – трагичните и страшни безизходни времена на 500 – годишното османско турско робство посветените Българи, които са били интелектуалният елит на османските племена в робско вражеско обкръжение, и съставителите на културата им (ако въобще може да се говори за хуманна човеколюбива и световно полезна култура при тях!), са намирали начин да оставят информация за Българската родова памет и история и Българския генезис на турската аристокрация с помощта на Свещения шифър!

По същия начин е съставен и херметичният Български жречески език на турцизмите, 

ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=Исуз и Матара Диана 

които са прекрасни Български сакрални жречески анаграмни съчетания с ориенталско звучение, ви припомняме статията ни и пасажи от нея в защита на турцизмите 

Долу ръцете от Турцизмите, които са свръхсекретни документи със сакрална Българска родова и историческа информация 
http://bezistena.blog.bg/history/2018/07/23/dolu-rycete-ot-turcizmite-koito-sa-svryhsekretni-dokumenti-s.1618809

Ще обясним защо в постинга за еничерите и страшното турско робство вмъкваме и пасаж за данайо=юдео – византийските фанариоти.

Защото те са организаторите и извършителите на първото дълбоко скривано византийско робство на България (518 – 681), те са организаторите и изпълнителите с техния агент княз Борис I на едно от най – големите новоепохални престъпления срещу свещения Български Божи народ – извършили кървав преврат срещу законните Български първожреци и царска двойка Кирил и съпругата му Методия, като избиват до девето коляно елита на първосвещения род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена и повече от 400 000 техни верни последователи – езичници, които са  истинските Исусови ранни християни – злодейски акт фалшифициран след столетия от потомците на същите българо – юдео – византийци като покръстване и представян като най – великото прогресивно дело и фундаментално събитие и процеси за Българите, и те пак са авторите, идеолозите и подбудителите на дивите османски племена за поробването от тях на България и през цялото време на 500 – годишното робство те са злодейската гръцка фанариотска духовна полиция и инквизиция, неприкрити сиви кардинали на възлови постове в Османската империя и управляващи и водещи Българската църква в тотално подчинение на юдео – фанариотската гръцка църква , насъскващи и направляващи първично дивите турци и техните владетели и управници за извършване на перманентния геноцид връз свещения Божи народ – Българите. 

Защото от тях са юдео – ционистите, които са поробили народите и света в изпълненение на злодейския им перфиден многопластов план Калерги за затриване на Българския свещен Божи род, и които са мобилизирали мекеретата им в Българското управление и държава като с всякакви средства правят всичко възможно да фалшифицират историята ни конкретно за времето на турското робство, за да не разкрием ролята на юдео – ционистите, истинските кукловоди на турците и вдъхновители и организатори за зверствата им връз Българите. 

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти 
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669– официален документ на ООН! 

А пък юдео – ционистите са най – изродените и некачествени генно – инженерни експериментални продукти на Българския жречески род Дуло от феноменни Български импланти в данайо=юдейската племенна подгрупа от бившето тракийско племе евреи (читавата племенна етносна подгрупа на евреите са израелтяните, спасени и цивилизовани от Българския жрец Моесис – МОЕСИС=Ма (Богиня Майка) и Исус – при злодейското престъпление – избиването на мъжките рожби на фараонската жреческо – царска аристокрация, която е от Българските жреци от Дуло, изградили цялата феноменна египетска цивилизация, престъпление извършено от данайо=юдеити, които са изродената племенна върхушка на еврейското племе), създадени от Българските Богове и избрани (Богоизбрани) според трансепохалния им план и сценарий за риалити драматизацията "Земята, Българите и човешката цивилизация" да бъдат перманеннтите врагове и душмани на Божия Български народ за създаване на екстремални условия за живот на Българите за нашето закаляване и селектиране за духовни водачи и лидери и управници на всички племена и народи за обещаното ни и идващо Божие царство на Земята по законите на Любовта, Братството и Мира.

На племенния елит на данайо=юдео – ционистите, на които най – отпред стои титула "българи", е отредена тази черна отрицателна роля в Божията  драматизация на човешката цивилизация и те я играят напълно прилежно, старателно и добросъвестно, бидейки като турците и всички други племена и хора безусловни изпълнителни марионетки на Боговете ни, държащи всички и всичко в ръцете си! 

image

Въобще омешена и заплетена работа като огелпено кълбо от съскащи и хапещи се помежду си змии, лами, дракони и всякакви рептили, и всички заедно връз Българите, от която Божествена генеалогия и наследствена рептилска символика са всички реакционни изродени управници и владетели на всички държави, както и прогресивния им духовен интелектуален и творчески елит.

Рептилската символика на рода Дуло е сакралната херметична хералдическа символика на генетичните потомци на Българските Богове, унаследена от Тяхната най – древна животинска календарна символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей...

image

ОМЕШЕНА РАБОТА от=от Ешуа и Богиня Матара

която омешена и заплетена работа Те ни разплитат в Техния наш блог във вече повече от 1300 пространни оригинални и уникални екранизирани статии!

И припомняме ви нищожна частица от зверствата на турските поробителите над беззащитните Българи в култовия филм "Време разделно" в орязана версия за най – покъртителните сцени, тъй като пълната версия е блокирана от юдео – ционистката цензура, властваща по всички медийни фронтове, пространства и ниши в България:

https://www.youtube.com/watch?v=qY5mfRjW0vs

Време на насилие 1988 VHS Rip Аудиовидео ОРФЕЙ 2002

Вижте днешния ни имресиен видео – репортаж от поклонението на 02. 02. 2020 – Петльовден, на пантеона – светилище в Ямбол на истинската Българска Света Троица –  трите новоновоепохални деца на Исус и Мария Магдалена – каката Синтия и братята – близнаци Павел и Петър/Свети Павел и Свети Петър.

https://www.youtube.com/watch?v=kQl7sjIH4Bc&t=14s

Поклонение на 2.2. 2020 пред светилището на Българската Света Троица на Петльовден в Ямбол

Показваме ви и репортаж за оцелелия от всички робства и геноциди и изкласил нов феноменен Български жречески Божествен имплант в Ямбол:

https://www.youtube.com/watch?v=v-w_rwzRBAA
02.2020. Петльовден. Стълпотворение на Децата на Ямбол в градският парк
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–– заради тия Истини и светоустройствени тайни, които ви разкриваме във всички наши 1400 статии на блога ни с езика на Любовта и Истината, дефиниран от юдео  –ционистите като "език на омразата"

ЕЗИК на ОМРАЗАТА=ЕЗИК на Матара и Иза 

профилът ни във фейсбук, от който публикуваме нашите статии в групите за да достига тази сакрална и спасителна за Българите информация до повече Души, търсещи отчаяно истината за Българите, е във постоянна наказателна цензура и е поставен в злодейския режим на Shadow ban (сенчест бан), като с изнасянето на този цензурен акт ние си правиме реклама и ви представяме поредния безапелационен и категоричен документ за верността и истинността на информацията, която ви изнасяме във всички наши статии и конкретно в тази!

Така тези мерзавци работят усилено за нашата атестация и реклама и по тоз иначин ние ви насърчаваме да вярвате в истинността и важността на нашите документи и да ги търсите още по – ревностно. 

image
Веднага след свършване на ограничението сутринта на 6 февруари, на профила бе наложена поредната нова секира този път за две седмици,

image

с което тия мерзавци си удължават безрочно престоя в денонощното заведение с индивидуални джакузита с врящ катран!
С присторено искрено съжаление за бъдещето на техните нещастни душици им изпращаме поредния безплатен и задължителен куверт за предстоящото им скоро джамбуре в топла задушевна обстановка...:

image

 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното участие на Мими Цонева и Светии от жертвения еничарски клан на Дуло, водени от Свети Стоян – Индже Войвода, Света Великомъченица Клета Стоилова Майка и Света Тудорка – робиня, на Дамянчо Майчицата 

ИНДЖЕ=Диана и Ежуа

СТОЯН=Иса и Диана 
 
СТОИЛ=Дуло от Иса 

ТУДОРКА=Диана от Тракия

ДАМЯНЧО=ДАМЯНТШО=Мат Диана и Ешуа 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов, песен и сълзи по Стоил, Стоилова Майка Клета и Тудорка, на Дамянчо Майчицата  

––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––

За да избегнем дебнещатата ни постоянно цензура във Фейсбук, към оригиналната статия на този постинг ще ви предложим днес – 20.02.2020 в 16:55 часа в режим на редакционна добавка тука и новите ни тематични постинги:  

"Сюжети от изложбата в Лувъра на всеобщо сърдечно народно османско – Българско веселие и угощение!"
http://bezistena.blog/history/2020/02/11/siujeti-ot-izlojbata-v-luvyra-na-vseobshto-syrdechno-narodno.1695824  

"Със Свети Васил Левски и всичките му светейши потомци в двора на гимназия "Васил Левски"
http://bezistena.blog/history/2020/02/20/sys-sveti-vasil-levski-i-vsichkite-mu-sveteishi-potomci-v-dv.1697059

с които ще помолим министъра на културата както и елитния представител на елита на турците в България и познавач на Българската култура в нейната 500 – годишна плодотворна симбиоза с великата османска култура и цивилизация – Вежди Рашидов, и който постави Българите на мястотото ни, като декларира че Лувърът не се нуждаел от България, ами България се била нуждаела от Лувъра, та те да ни съдействат и се примолят от наше име на Лувара да вложат в изложбата по темата за чудното културно влияние на ислямското изкуство върху Българското християнско религиозно изкуство и иконография и следните две култови ислямо – християнски икони от тези статии, които икони са класически еталон и образци в потвърждение и доказателство на това как турските религиозни култиватори имплантират ислямската религия и азиатските културни ценности сред Българските християнки в църквата!

 
image

image

–– с молба да четете и споделяте тези документи в социалните мрежи и СМИ.
Бъдете благословени и просветени!










Гласувай:
11
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
02.02.2020 21:44
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - За да избегнем цензурата във Фейсбук, ще ви предложим тука и новите ни тематични постинги,
20.02.2020 16:11
с които ще помолим министъра на културата както и елитния представител на елита на турците в България и познавач на Българската култура в нейната 500 – годишна плодотворна симбиоза с великата османска култура и цивилизация – Вежди Рашидов, и който постави Българите на мястотото ни, като декларира че Лувърът не се нуждаел от България, ами България се била нуждаела от Лувъра, та те да ни съдействат и се примолят от наше име на Лувара да вложат в изложбата по темата за чудното културно влияние на ислямското изкуство върху Българското християнско религиозно изкуство:

"Сюжети от изложбата в Лувъра на всеобщо сърдечно народно османско – Българско веселие и угощение!"
http://bezistena.blog/history/2020/02/11/siujeti-ot-izlojbata-v-luvyra-na-vseobshto-syrdechno-narodno.1695824

"Със Свети Васил Левски и всичките му светейши потомци в двора на гимназия "Васил Левски"
http://bezistena.blog/history/2020/02/20/sys-sveti-vasil-levski-i-vsichkite-mu-sveteishi-potomci-v-dv.1697059
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5510067
Постинги: 1591
Коментари: 2987
Гласове: 32724
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!