Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2018 03:27 - Свидетелски показания на 60 000 реални Български Светии – мъченици, за турските зверства през 1913 година в Македония, Одринска и Беломорска Тракия.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3430 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 23.10.2018 13:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В началото на юли 1913г. турците извършват етническо прочистване и започват да избиват и прогонват Българското население от Българските територии в южна Македония, Одринска и Беломорска Тракия.

Предлагаме ви с
видетелските показания на 60 000 Български Светии и техните оцелели потомци за турските зверства през 1913 година в Македония, Одринска и Беломорска Тракия, документирани в статите 

ДНЕС ЧЕСТВАМЕ (отбелязваме!) 105 ГОДИНИ ОТ ЧОВЕШКАТА СЕЧ В АРМАГАНСКАТА ДОЛИНА – ТУPЦИ ИЗБИВАТ 60 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ, ВКЛ. ПЕЛЕНАЧЕТА (нямало робство)….
http://www.informiran.net/днес-честваме-105-години-от-човешката-се/?fbclid=IwAR1W7wZ0FJbBo_LDGC7a70l0GiG-R-A0iDK9O02c9EFPUHhtlq5gQE6HQtU

Разорението на тракийските българи – първият геноцид на XX век

https://bulgarianhistory.org/trakiiskite-bulgari-genocid/


Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте долния адрес на видеото и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=LfmXv44ZaY8&t=0s&list=PLa5-aFdApZnK1-VV5TE9SAby4d8dI24K2&index=2 

––––––––––––––––

Ще цитираме няколко основни документа от статите, като задължително следвайки неотменно нашата просветителска мисия, с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

ще разсекретим някои от категорийните думи и изрази за вашето просвещение:

Позволихме си да корегираме действието "честваме" с "отбелязваме", като същевременно документираме Кои честваме:

ЧЕСТВАМЕ=ТШЕСТВАМЕ=Исуш и Богиня Мат Диана – 

Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

ДУМИ И ИЗРАЗИ за=за Мадара и Изуз

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

По това време турците извършват първия ГЕНОЦИД НА 20 ВЕК в съвременна Европа – първо над Българите, а после над арменците.
Унищожават над 60 Български села, а около 60 000 Българи са избити, хиляди са отвлечени и продадени в робство на нелегалните пазари в Одрин, Бурса, Истамбул и Мала Азия, или прогонени от родните им села и градове.

Последните Български роби са жени и момичета на възраст от 10 до 30 години, отвлечени след зверските кланета на миролюбивите Българи в Беломорска и Одринска Тракия.

ГЕНОЦИД над=над Гена на Иса и Диана 

СЪВРЕМЕННА ЕВРОПА проект на=ЕВРОПА проект на Бог Иса и Мария 

АРМЕНЦИ=АРМЕНТСИ=Матара и Иса  
любимо на Българите тракийско племе по имената на Боговете ни, култивирано и цивилизовано от Предците ни с успех!

image


Етническото прочистване е било насочено против 300 000 Българи.
Убитите тракийски Българи се оценяват на 20 % от Българското население в Тракия, останалите Българи християни са прогонени.

ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ на=ПРОЧИСТВАНЕ на Кан (Жреци) на Диана и Ишус

ТРАКИЙСКИ БЪЛГАРИ=Кан (Жреци) на Иса Българина от Тракия 

ТРАКИЙСКИ БЪЛГАРИ=Българи Кан (Жреци) на Иса от Тракия 

В книгата си Ahmad Shafiq Pasha пише, че много малко от отвлечените Българки не са достигнали до робските пазари, защото,
или не са издържали на груповите изнасилвания от войската и местните турци от всяко село, през което са били прекарвани Българските гяурки, или сами са се самоубивали, защото не са могли да преживеят стореното им.

ПАША=Бог Ешуа
сакралната семантика на тази висша османска политическа титла, която е един от многото документи, свидетелстващи, че кастата на османската аристокрация и управниците, включително и султаните, са от изродени обезпаметени кланове на Българската жреческа династия Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена

Произходът на думата е обясняван чрез няколко версии:
  • като умалително или съкращение от думата на староперс.: pāti-xšāya (падишах, т.е. владетел) или
  • от турските baş (глава) или beşe (принц), 

като всичките версии ни водят все в секретните Български жречески кръстнически регистри!

pāti – xšāya=Бохиня Диана и Ешуа=Хан (Кан, Жрец) от Богиня Диана и Ешуа 

ПАДИШАХ=Бохиня Диана и Ешуа=Хан (Кан, Жрец) на Богиня Диана и Ешуа 

baş=beşe=Бог Иса 

Ahmad Shafiq=Хан (Кан, Жрец) на Бог Ешуа и Богиня Майка Диана 

Сър Хенри Моргентау, който служил като посланик на САЩ в Константинопол от 1913 до 1916 г., твърди в своята „История на посланик Моргентау”, че имало „банди” от военни, които продавали бели Български роби по време на неговата служба.
 
image

КОНСТАНТИНОПОЛ=КОН С ТАН ТОПИЛИН=
Кан (Жреци) на Иса и Диана от Дъбилин 


документ, доказващ безапелационно, че този древен изконен Български град е основан и кръстен от Българските жреци по имената на Българските Богове и на Техния първопрестолен град Дъбилин, което е едно от древните имена на Ямбол, и че населяващите го византийски управници са всичките от изродени кланове на Българския жречески род Дуло!

Още по –
 безапелационно категоричен е и другият топонимен документ за името на този град – Бизантионес, съставен от Българските жреци с лека анаграмна врътка от първосвещения планетарен Божи светилищен храм Безистена в Ямбол:

БИЗАНТИОНЕС=БИЗАСТЕОНН=БЕЗИСТИОНН=БЕЗИСТОН=Безистен – 
 
изконен Български древен свещен град на Босфора, кръстен от Българските жреци на анаграмираното име на Първосвещения Божи Сътворенчески светилищен комплекс и храм в Олимп, който истинският е Олимб, Имбол, Иамбол, Ямбол, който Храм е и тъй търсеният по целия свят Храм на Соломон, и езотеричният митологичен Централен информационене трезор и сейф Акаши, който е и Командният център на Време – пространствения континиум  и Главен КПП и портал между световете, който е заложен от древността за висша племенна доктрина и заветна цел за превземане и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други племена и народи, които нашите Пресвяти феноменни Предци Българите разселиха по целия сват и с Любов ги култивираха, дундуркаха като в кувьоз и детска ясла и цивилизоваха и направиха от "маймуни" човеци векове и хилядолетия наред! 

image
Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena   ––
посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история    

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло    

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!      


***
Събралият се народ на поляните Курбалак след клането в Армаганската долина се разделя на три основни групи.
Първата, съставена от 42 жени и деца, се втурва да бяга наляво в посока Арда.
Пленени са от турци и помаци. Държани са скрити по околните села повече от три месеца.
И до днес не е известно какво е правено с тези беззащитни същества толкова дълго време.
Намерени са едва в средата на февруари изклани, поругани и хвърлени в една урва близо до Крумовград. Установено е, че са убити месец по-рано, т.е. в средата на януари.

УБИТИ СА потомци на=потомци на Богиня Диана и Иса 

УБИТИ СА ПОТОМЦИ на=на Бог Исус и Богиня Диана Мат Диана 

image

Втората група /тази на К о м н я М о м ч и л о в а/ е заловена от турските войници и е водена от село на село. Накрая е захвърлена в Ивайловград, след като жените са обрани до последния грош и изнасилвани всяка нощ.

Третата основна група от бежанската колона преминава шапканата и азмаците над село Сачанли и се насочва към Коджаяле.
През родопските върхари и поляни между Крумовград и Ивайловград стига до Илиева нива.
Там жестоко са избити над 204 пеленачета. Спасилите се по чудо продължават пътя в мъки и стигат до брега на река Арда, където днес е град Маджарово, а тогава се е намирала границата между България и Турция, която за тях е била границата на спасението.
Керванът на тракийското население се охранява от двете страни и отзад от четници на войводите Димитър Маджаров и Руси Славов.

image

Но те непрекъснато са преследвани от животински озверилите турци. Непрекъснати са сраженията. Тежкият балкански път по барчини и падини става непосилен особено за майките, чиито мъже са избити и носят рожбите си на ръце.
Заплашени да бъдат открити и насечени, поради плача на най-малките си рожби, и за да спасят по-големите си деца, правят най – страшния избор – изоставят пеленачетата.
 

***

На 1 декември стигнахъ на Сарджовата „колиба”, а въ сѫщность чифликъ. При плета отъ лѣво намѣрихме на една черга единъ дѣтски скелетъ, още не съвсѣмъ разложенъ, на малко дѣте колкото на една година (вж. фотогр. снимка № 56).
Вънъ отъ оградата видѣхме останки отъ трупове на двѣ момичета отъ по на 5—6 години.
Кучета ги бѣха яли, та черепитѣ на половина бѣха оцѣлѣли; на едно момиче стояха още ризката и долнитѣ дрѣшки цѣли. До тѣхъ имаше двѣ бакърени котлета и два пешкира съ везове.
Коситѣ на двѣтѣ момичета бѣха едно въ друго прѣплетени. На близу видѣхме другъ черепъ, остатъкъ отъ гръбнакъ на малко дѣте, и ризка.

Къмъ 12 часа стигнахме и въ самата долина Армаганъ, потънала въ зеленина, въ гѫсти зеленики. Тукъ вече се натъкнахме на всѣка стѫпка на слѣди отъ страшната сѣчь:
скелети, особено много дѣтски, глождани отъ кучета, и черепи отдѣлно разнесени
 
АРМАГАН ДОЛИНА на=на Ган (Жреци) от Дуло на Мария – 

специално подбрана по този топонимен признак сцена за тия трагични събития, за да свидетелства с името си за мъченическата съдба на жреческите потомци на на Мария Магдалена, (събития инсценирани от Исус и Мария Магдалена!) които оттам в момента на страдалческата им смърт бяха поети от Божиите служители – Светии, предци на загиналите, и веднага възкресени и преосветени с ранг и статут на свръхестествени Светии и зачислени в Божията Небесна светейша армия! 

ТРАГИЧНИ СЪБИТИЯ за потомците на=
за потомците на Гристош и Богиня Диана=
за потомците на Исуш от Трагия и Богиня Диана 

СВЕТЕЙША АРМИЯ на=на Исуш и Богиня Матара

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тези зверства турците извършват през информационно наситения и високо културен и цивилизован 20 век пред погледите на цяла Европа!
 
А представяте ли си какви чудовищни зверства са вършили връз нашите Пресвяти Предци дивите безкултурни азиатски поробители през тъмните и мракобесни 19 век, през 18 век, през 17 век, през 16 век, през 15 век, през 14 век ?!

Не можем въобще и да си ги представяме, защото информационните носители от него време са затрити, но тези страшни диващини и ужаси са запечатани наследствено неизтриваемо в паметта ни и в ДНК – то на гените ни, а нашите генетични Предци – мъченици и жертви, които след смъртта им всички са преосветени и трансформирани в живи, реални и рационални действащи Светии по силата на скритите временно светоустройствени правила на Божиите светове, и са нашите ангели – хранители и пазители на потомците си, по окултен път постоянно активират у нас тази информация.

НЕИЗТРИВАЕМИ спомени за=спомени за Иза и Богиня Матара

НЕИЗТРИВАЕМИ СПОМЕНИ за=за Бог Исуз и Богиня Мат Мария 

СКРИТИТЕ ВРЕМЕННО=Иса от Тракия и Богиня Матара  – 
скритите още малко за нищите ни сетива Български Богове, Които са плътно постоянно около нас и видимо вече осезаемо от сърцето, с което все още малко време само ще се виждат хубавите неща

Още за скритата история и светоустройствените тайни на света и на човечеството, на което ние – феноменните Българи и криптоБългари сред всички племена и народи, сме духовните водачи и интелектуалният творчески прогресивен елит, вижте в нашия просветителски блог с повече от 1160 монографични екранизирани статии по тези теми.

Задължително ще ви напомним, че дивите азиатски османски орди и нашественици са наети от Византия за наемна войска за превземането на България, а в последствие фанариотската каста на византийците (които са изродени династични импланти от рода Дуло в дошлите от Африка данаи=юдеи=гърци) става идеологическият мозъчен център, вдъхновител, катализатор и двигател на османците в петвековните им престъпления срещу Българите и постоянно действаща коварна духовна полиция на Османските поробители за геноцида срещу Българите, който е първостепенна перманентна задача на юдео – данаите!

Генетичните потомци на фанариотите, имплантирани сред съвременната Българската нация, и продажните български мекерета, чиито предци са служили на турците и на фанариотите, сега са политиците и компрадорските колониални управници на България и са кадрите на Сорос и на анти – Българските НПО – та, които всички заедно са инициаторите и извършителите на сегашната фалшификация на Българската история и ударен отряд на заговорниците срещу Българите в техния многопрофилен перфиден план за физическото затриване на Свещения Български Божи народ.

Просветете се в блога ни за да се въоръжите с това фатално необходимо ви познание за индивидуалното ви и колективното ни етносно Спасение!
 
Някой да е чул официално Турция или Гърция (християнска държава, демонстративно парадираща с лицемерно религиозно псевдо – Исусово анти – Българско християнство ) или от емблематично частно лице грък или турчин от техните духовни и интелектуални кръгове, които всички са от потурчени еничери от Български елитни момчета и от отвлечени и изнасилени Българки, да каже поне едно: "Извинявайте, Българи, дето нашите предци ви причиниха това 500 и повече години!" ?!

Само това, нищо повече!
Няма такова нещо!


Аз – Иван Дунчев, говорителят на нашия екип, като генетичен потомък на преследвани и от турците, и от гърците, многодетни работни честни и богати от това Българи от Егейска Македония и спасили се клети голи и боси бежанци – отчаяно вярващи християни в Ямбол в крайна нищета и беднотия, пазещ спомените живи за мизерията, в която живяхме през 50 – години на 20 век докато България си стъпваше на краката, прокламирам по християнски, но много трудно свръхчовешки за нормалния човек:

– Простете, турци и гърци, и на вас да е простено!

А какъв е планът от Горе за тях – само в личната, в семейната и в колективната им етносна карма го пише и ще стане ясен в Съдния Ден!

ЕТНОС=Диана и Иса 

ЕТНОСНА КАРМА управлявана от=управлявана от Кан (Жреци) на Иса и Матара

колективната етносна съдба, като и индивидуалната и фамилната на всеки човек карма, се регистрира и управлява от нашите Предци – Жреци на Исус и Мария Магдалена, преминали временно в свръхестествено светейшо служение в Божието измерение.

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и свидетелстващите 60 000 Български Светии – Мъченици
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!
 


Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
23.10.2018 03:30
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7978632
Постинги: 1810
Коментари: 3556
Гласове: 45510
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!