Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2015 16:37 - Поредните епохални разкрития от Бог Отец Демиурга на Първия Рождественски концерт на 17.12.2015 в Безистена в Ямбол–базата на Извънземните.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2454 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 26.12.2015 17:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Не вярвате ли,че Извънземните,Висшият разум,Силата или Богът Творец и Демиург,създали Вселената и Света,са само на 2000 години?
В това продължава да ни убеждава християнската религия,чиито абсурдни основни моменти са канонизирани в постулати на съвременната историческа наука!

Първи Рождественски концерт в Безистена след 642 години от превземането на Ямбол от османските нашественици през 1373 година и падането на България под турско робство.

Рождественският концерт под надслов "Песни за Рождество" в изпълнение на хорова школа "Проф.Георги Димитров" при читалище Тракийска лира 2012 към НТС–Ямбол,се състоя на 17 декември 2015 година от 18 часа в храмовата зала на Безистена. 

Създател,ръководител и диригент на хоровата школа е неуморната Стефка Пастърмаджиева,първи помощник и наследник в благородното дело е дъщеря ѝ Весела Пастърмаджиева–"скъпоценният тандем майка и дъщеря Пастърмаджиеви" – както отбелязват специалистите,и изтъкват,че те са едно от нещата,с което град Ямбол се гордее.



Вижте,осъзнайте и проумейте поредния автентичен документ,с който Боговете–Демиурзи ни съобщават какво се е случило на 24 и 25 декември 33 година през Новата ера:

ПЕСНИ ЗА РОЖДЕСТВО=Раждане на Синове на Исуж и Богиня Диана

Тогава на Исус и Мария Магдалена се раждат синовете им Павел и Петър, родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския династичен род Дуло!

Блудкавата бутафорна канонична евангелска история–идилия и розова латино–индийска–турска сапунка за раждане на Господ Бог Исус в ясли от безпросветни тъмнокожи и нискочели семити чергари–номади (както последно се изгавриха "учени" юдо–византийци с предполагаемия образ на Исус) преди 2000 години,минаваше за чиста монета и истина досега,че дори и ние дълги години сме се умилявали и възтрогвали от този епохален бутафорен фалшификат,но търпението на Боговете ни беше дотук–сиреч времето на тайната според Техния проектен график изтече!

Освен в безбройните закодирани документи,в които Българските Богове разкриват истината за Българския си произход,статутът на Българите като Техен потомствен феноменен свещенически народ и статутът на България на Балканите и Тракия като Сътворенческият рай и истинската Обетована земя,в която се развиват всички важни библейски исторически събития на човешката цивилизация с главни действащи лица и персонажи Българите,сам Исус говори на няколко места в прав текст,убягнали на тоталната зорка цензура,че той и Отец–Господ Бог Творецът,са едно и също,и че който познава Исус,познал е и Отец–сиреч казано по научному и на съвременен светски академичен стил и език,Исус Христос ни казва директно,че той е последното аватарно проявление на Господ Бог Отец Демиурга!

Исус казва:

Аз и Отец едно сме /Йоан 10:30/

Цитати от Йоан глава 14 :

Ако бяхте познали Мене,бихте познали и Отца Ми; отсега Го познавате и сте Го видели.

Филип Му казва:
Господи, покажи ни Отца, и достатъчно ни е.

Исус му казва:
Толкова време съм с вас и не познаваш ли Ме Филипе? Който е видял Мене, видял е Отца! 
Как казваш ти: Покажи ми Отца?
Не вярваш ли,че Аз съм в Отца,и че Отец е в Мене?
Думите,които Аз ви казвам,не от Себе Си ги говоря;но пребъдващият в Мене Отец върши Своите дела.
/Йоан 14:9/ 


В т.нар."Никео-Цариградски символ на вярата",юдо–византийски фалшификат, в който манипулаторите на Българската Исусово–Мариина езическа вяра и феноменални познаниея и практики са се постарали с витиевати слова и изрази да объркат съвсем търсещите Боговете си,рода и историята си Българи,са пропуснали да заличат още на времето си странното съобщение,вмъкнато в този документ от Посветени Българи, внедрили се в редиците на фалшификаторите,че Исус Христос е единосъщен с Бога Отец :

Вярвам в един Бог Отец,Вседържител, Творец на небето и земята, на всичко видимо и невидимо.
И в един Господ Иисус Христос,Сина Божий,Единородния,Който е роден от Отца преди всички векове: Светлина от Светлина,Бог истинен от Бог истинен, роден, несътворен, единосъщен с Отца,и чрез Когото всичко е станало
.

Когато преди век–век и половина,в резултат на критично натрупване на информация от всички области на живота и на разчупване на оковите на канона и на догматичното сляпо предоверяване на евангелските документи,на които църквата е съставила исторически статут и върху които е изградена фалшивата история на Българите и от там на всички народи и на целия свят,много търсещи добронамерени и добросъвестни изследователи–ревностни християни започват да търсят друго значение на посланията в евангелските документи,да се съмняват в истинското значение на много постулатни положения в тях и да ги подлагат на логическа аналитична ревизия и проверка. 
Такъв основен ревизионистичен акт е търсенето на значението на дефиницията,че Исус е единосъщ с Отец,като цялата енергия на изследователите се концентрира да обяснят какво означава понятието единосъщ.
Има планини от томове и трудове и реки от мастило изписани по тази тема,и сега продължават с нестихващо темпо да се изписват по темата.
Който иска да търси–информация бол!
Ние директно разсекретяваме документа и разрешаваме тайната и загадката на израза:

ЕДИНОСЪЩЕН=ЕДИНОСЪЩ + ОН (кодировъчен назал)=ЕСИНОСЪЩ=ЕДИН И СЪЩ
толкова елементарно,очебиещо и акълобиещо написано,но само на Свещения Български език разбираемо!

Исус Христос е ЕДИНОСЪЩЕН с Отец=Исус Христос е ЕДИН И СЪЩ с Отец
или дообяснена тази декларация–шифровано послание на Исус от позициите на познанията ни съвременната все по–академизираща се езотерика,тя означава,че Исус Христос от началото на Новата ера преди две хиляди години,е последното аватарно явяване и проявление на Бог Отец Творецът и Демиург на световете!

А ето и справката в индийския религиозен Божествен пантеон чрез Википедия,какво е АВАТАР,като за пореден път указваме,че цялата индийска култура и цивилизация по категоричните признания на самите индийци и по свидетелствата на безбройните техни документи,са създадени и построени от древно–Българските им цивилизатори от Тракия–Българите,като на първо место те изграждат Божествения индийски пантеон от и чрез Българските Богове Демиурзи–Господ Бог Отец Исус и Богинята Майка Диана! 
 
 
Аватар, или аватара (от санскрит अवतार, слизане) е въплъщение на божество в индуизма. Най-често понятието се свързва с различните въплъщения на Вишну на земята, където той под различни образи и имена извършва подвизи през определени периоди от време.
Вишну е един от боговете в божествената троица Тримурти заедно с Брахма и Шива,

Произходът на понятието е изключително древен. Той е засвидетелстван в т. нар. „Брахмани”, в „Пураните”, и в по-късните епоси „Рамаяна” и „Махабхарата”, в които окончателно се оформя днешното разбиране на аватарите. Според индуизма божеството се инкарнира в света през различните епохи от неговото съществуване, за да представи на човечеството определени нравствени и религиозни модели, примери за подражание и образци на религиозния култ. 

 

Ето разсекретена информация от фундамента на индийската цивилизация:

ВИШНУ=Бог Ешуа

ШИВА=Ешуа Бог=Бог Ешуа

БРАХМА=БАХ МАР=Бохиня Мария

ВИШНУ ШИВА БРАХМА ТРИМУТРИ=
Бог Ешуш Вер(Змей) и Бохиня Диана Матара Мария       
 

ВИШНУ ШИВА БРАХМА ТРИМУТРИ=Вяра на Бог Ешуш и Бохиня Диана Матара Мария        


Разсекретяваме и наименованията на основните документи,съставени от Българите:

БРАХМАНИ=БХ МАРИА=Бохиня Мария

РАМАЯНА=МАРАЯ=Мария

МАХАБХАРАТААТАРАХБАХАМ=
ТРАХ БАХ МА=Трахия Бохиня Ма=Бохиня Мама от Трахия

–––––
–––––
–––––

И затова сега след поредното разкриване на тази епохална мистерия и тайна,Той–нашият Отец,Господ Бог Исус Христос–ни казва с блага строга усмивка,че когато Той ни каже нещо,и то в прав текст,трябва да му вярваме безприкословно!
Както и в този случай,че 

Той и Бог Отец са един и същ Бог–Господ Бог Исус Творецът!

ЕПОХАЛНА МИСТЕРИЯ И ТАЙНА,че=че Иса и Мат Диана са Бълхари,

и затова да не се хващаме повече на приказките на фалшификаторите на Българската и световната иктория,че Той–Богът Демиург,сътворил световете,се е бил родил преди 2000 години!

Тогава се родиха двамата му сина–близнаци!

Павел и Петър.
 

От които сте всички вие,Българи и Българки,които се познаете!

А Господ Бог Отец Исус е Безначален,Безкраен и Вечен!
Каквато е и Великата Богиня Майка Диана! 
 
Каквито като техни деца можем да бъдем и ние. 
 
Така след проведената  
Генерална репетиция за Първия Рождественски концерт в Акаши–Храм Безистена в Ямбол след превземането на града през 1373 от османските орди,наети от Византия,
за която ви информирахме с едноименния ни постинг на адрес
bezistena.blog.bg/history/2015/12/16/generalna-repeticiia-za-pyrviia-rojdestvenski-koncert-v-akas.1415300,

на 17 декември 2015 година от 18 часа в храмовата зала на Безистена се проведе в тържествена обстановка и самият Първи Рождественски концерт със заглавието 
Песни за Рождество,в който шифрован секретен документ се съдържа информацията

ПЕСНИ ЗА РОЖДЕСТВО=РОЖДЕСТВО на Сина на Бог Иза–
раждането на Първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена в 23:45 часа на 24 декември 33 година н.е.във Безистена– Първосвещения храм,дворец и дом на Божията Демиургова двойка

ПЕСНИ ЗА РОЖДЕСТВО=Раждане на Синове на Исуз и Богиня Диана
свръхсекретен документ за раждането на двата сина близнака на Исус и Мария Магдалена в Безистена в Ямбол–Павел на Бъдни вечер–24 декември 33 година малко преди полунощ,и Петър в 0:15 часа на 25 декември–Коледа.

Двамата братя–близнака на Исус и Мария Магдалена са познати по–късно като братята близнаци Свети Павел и Свети Петър.

Още веднъж кратка информация за храма Безистен–родният дом на Божиите деца:


image 

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз  
БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана
БЕЗИСТЕН=Син на Богиня Диана и Иза
БЕЗИСТЕН=Синобе на Иза и Диана=Синове на Исус и Диана
 
 

image 

www.bezistena.com/bg/
 
Културно-информационен център Безистен 

 
Първосвещеният Божи храм и проектантска организация,на чиято проектантска дъска и свръхмодерен компютър Акаши Ямболските жреци построиха и обзаведоха преди хилядолетия света и произведоха човешките племена според технологията и хронологията на глава 1 и 2 от книгата Битие на Светото писание,информация за което Те ни дават в документалните ни постинги
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 
  
image

Старият Родилен дом на Ямбол,(по време на снимката още непостроен) на по_малко от трийсетина метра източно от Първосвещения храм БЕЗИСТЕНА,в който Храм и Сътворенческа лаборатория и развойна база човечеството е заченато с Любов от влюбените помежду си и в децата си Богове Отец Исус и Богинята Майка Диана–Демиурзи,Субектите и Обектите на зачеването!  

ЗАЧЕВАНЕ от=ЗАТШЕВАНЕ от=от Изуш и Богиня Диана=от Исус и Богиня Диана

ЗАЧЕВАНЕ=ЗАТШЕВАНЕ=на Богиня Диана от Исуш=на Богиня Диана от Исус

ЗАТШЕВАНЕ на=ЗАТШЕВАНЕ на=на ВЕЗИШТЕНА=на БЕЗИСТЕНА

ЗАЧАТИЕ=Изуч и Диана=Исус и Диана
–акта на забременяването

ЗАЧАТИЕ на=на Диана от Изуч=на Диана от Исус
на Богинята Диана,Майка Мария от Богът Отец

ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ на=на Богиня Мария от Бог Иза 

ЗАЧЕНАТИ от=
Изуч и Диана=от Исус и Диана=от Дионисиус
херметичният синкретичен езически образ на Исус и Богиня Диана

ЗАЧЕНАТО=ЗАТШЕНАТО=Дете на Изуш=Дете на Исус
Децата на Исус,каката Синтия и братята–близнаци Павел и Петър  

 
 
Повече информация по темата вижте в постинга ни

Живототворящата тайна и универсална двигателна сила на Святият Дух,от която живеем даром всеки миг. Денят на Ямбол–Святият Дух!
bezistena.blog.bg/history/2015/06/01/jivototvoriashtata-taina-i-universalna-dvigatelna-sila-na-sv.1365874 


Документите разшифроваме с помощта на инструментариумът на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
 
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания! 
 


 
Първи Рождественски концерт след 642 години в БЕЗИСТЕНА.Част 1. 

СЛАВА ВО ВИШНИХ

"Слава во вишних!"Слушайте!
Аз чух чудесен глас:
Чух сбор велик с тържествен вик,
Вести свет нов за нас.(3)

СЛАВА ВО(ЗА) ВИШНИХ=СЛАВА ЗА Бох Ешуа

"Мир на земята!"Слушайте!
Спасител се родил:
За всяк от нас тоз славен Спас
Отец е проводил.(3)

МИР НА ЗЕМЯТА=Иза и Мат Мария

"Слава во вишних!",Пейте вий!
Господ ни посетил:
За всек един Адамов син
Христа е изпратил.(3)
 
ЕДИН АДАМОВ СИН ХРИСТА Е ИЗПРАТИЛ=
ИЗПРАТИЛ Е
Сина на Богиня Мат Диана и Иса от Тракия


"Мир на земята",Пейте вий!
Месия се родил:
Ликуйте с глас: "Господ е с нас-
Господ Еммануил." (3)

Пей, пей с радост целий свет!
Господ те възлюбил:
Нек"екне днес добрата вест:
"Христос се днес родил!" (3)     
 
ХРИСТОС СЕ ДНЕС РОДИЛ=Сина на Иса от Тракия СЕ ДНЕС РОДИЛ
 


The Children Choir of BNR - Joy to the world
Детски хор на БНР  
 

Насладете се и се потопете в магията на тази Рождественска песен,частица от разнообразието на която ви предлагаме с импресийния ни постинг

Хванете вълната и честотата на вашата генеалогия
bezistena.blog.bg/history/2014/12/24/hvanete-vylnata-i-chestotata-na-vashata-genealogiia.1325332



Първи Рождественски концерт след 642 години в БЕЗИСТЕНА в Ямбол.Част 2. 



Първи Рождественски концерт след 642 години в БЕЗИСТЕНА в Ямбол. Част 3.



Първи Рождественски концерт след 642 години в БЕЗИСТЕНА в Ямбол. 
Уникателната и удивителна акустика на Първосвещения Божи храм Безистен.Част 1
 


Първи Рождественски концерт след 642 години в БЕЗИСТЕНА в Ямбол 
Уникателната и удивителна акустика на Първосвещения Божи храм Безистен.Част 2  
 



 
екип на bezistena под ръководството на братята–близнаци Свети Павел и Свети Петър  
 
гости на първия Рождественски концерт–цялото Небесно светейшество по етажите и балконите на Божиите измерения.
На първия ред на Божието измерение бяха Исус и Мария.

БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ=Бог Ежуз и Мария


ИСД и Исус и Мария с Любов!





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
26.12.2015 17:21
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7750867
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44449
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!