Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2015 03:23 - Генерална репетиция за Първия Рождественски концерт в Акаши–Храм Безистена в Ямбол след превземането на града през 1373 от османските орди,наети от Византия
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3532 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 04.10.2016 12:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Започва възстановяването на традиционните функции и дейности на Първосвещеният Божи Храм и планетарен командно–диспечерски център Безистена,кодиран и като Акаши–информационен център и архив в езотериката,а като Храмът на Соломон в религиозната библейска литература

Вторник вечер на 15 декември в храмовата зала на Първосвещения Божи храм Безистен в Ямбол се проведе репетиция на деца от хорова школа "Проф.Георги Димитров" при читалище Тракийска лира 2012 към НТС–Ямбол,които подготвят първия Рождественски коледен концерт в отремонтирания и модернизиран Божи храм след превземането на Ямбол през 1373 г.от дивите орди на османските нашественици,наети от византийците(които всички са 100 % изродени български династи от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена) за превземането и поробването на Българското царство–епохален злодейски адов процес,спрял развитието на България и на човечеството вече за седем века,и по подобие на който процес сега потомците на същите тия византийци,които оттогава до сега са всички управници и владетели на всички народи и държави,организират по абсолютно същия сценарий последния кръстоносно–ислямистки–юдейски поход срещу бяла християнска Европа,човечеството и конкретно срещу Българите сред всички племена,които са духовният и интелектуалният им борчески–революционен елит.

За повече информация по темата въведете в търсачката на Гугъл паролата безистена и византийците,както и поста ни

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави
bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045

  image
о
image
о
image
о
image

Рождественият концерт под надслов Песни за Рождество ще се състои на 17 декември 2015 година–четвъртък,от 18 часа в храмовата зала на Безистена.

ПЕСНИ ЗА РОЖДЕСТВО=
РОЖДЕСТВО на Сина на Бог Иза

раждането на Първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена в 23:45 часа на 24 декември 33 година н.е.във Безистена– Първосвещения храм,дворец и дом на Божията Демиургова двойка  
 
ПЕСНИ ЗА РОЖДЕСТВО=
Раждане на Синове на Исуз и Богиня Диа
на

свръхсекретен документ за раждането на двата сина близнака на Исус и Мария Магдалена в Безистена в Ямбол–Павел на Бъдни вечер–24 декември 33 година малко преди полунощ,и Петър в 0:15 часа на 25 декември–Коледа.
Двамата братя–близнака на Исус и Мария Магдалена са познати по–късно като братята близнаци Свети Павел и Свети Петър.

Документите разшифроваме с помощта на инструментариумът на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,
който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания!

image

Създател,ръководител и диригент на хоровата школа е неуморната Стефка Пастърмаджиева,първи помощник и наследник в благородното дело е дъщеря ѝ Весела Пастърмаджиева–"скъпоценният тандем майка и дъщеря Пастърмаджиеви" – както отбелязват специалистите,и изтъкват,че те са едно от нещата,с което град Ямбол се гордее. 

image

"Стефка Пастърмаджиева е създател на Ямболската хорова школа „проф. Георги Димитров” през 1967 година и тази школа за радост устоя на превратностите на бурното време,в което живеем. 
Къде е разковничето?
Когато се намерят много хора,които да са готови заедно да работят за една идея, тогава има по-големи шансове тя да успее."–заключават поздравителните адреси към майката и дъщерята музиканти,за да ни дадат на нас възможност да разсекретим техните досиета и да изчистим конспиративната травиална несакрална маскировка на фамиилията,първосигнално и опростачено отъждествявана като производна от пастърма,като разкриваме сакралната семантика на жреческата фамилия :

ПАСТЪРМАДЖИЕВА=Бог Исуж и Богиня Матара Диана
ПАСТЪРМАДЖИЕВА=
Дете на Бог Исуж и Богиня Мария


Дешифровката на двата документа указва категорично,че скъпоценният тандем е не само скъпоценен,но е и Божествен,защото разсекретените документи сочат,че  Пастърмаджиеви са от Ямболският Първосвещен феноменен жречески Божи род Дуло и двете носят активираните чисти феноменни гени на Исус и Мария Магдалена,носят наследствените гени,кръв и параметри на Боговете–Демиурзи Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,чиито последни новоепохални аватарни проявления са Исус Христос и Мария Магдалена!

Това потвърждава безспорно и категорично и другият автентичен документ:

СКЪПОЦЕНЕН ТАНДЕМ=Исус и Богиня Мат Диана

СКЪПОЦЕНЕН ТАНДЕМ=СКЪПОТСЕНЕН ТАНДЕМ=ТАНДЕМ на Бокиня Диана и Исус

СКЪПОЦЕНЕН ТАНДЕМ=СКЪПОТСЕНЕН ТАНДЕМ=
ТАНДЕМ
на Кан(Жреци) от ПЕСИСТЕНА=ТАНДЕМ на
Кан(Жреци) от БЕЗИСТЕНА
скъпоценният тандем Стефка и Весела Пастърмаджиеви,феноменни потомки на Боговете ни Исус и Мария Магдалена от Техния Първосвещен Ямболски жречески клон,роден и посвещаван на Първосвещения Божи храм Безистен,поради което сега Боговете ги натовариха с епохалната мисия да проведат първия хоров певчески ритуал по преосвещаването на Първосвещения Божи храм точно на тази култова дата


  +
image

Концертът под надслов Песни за Рождество ще се състои на 17 декември 2015 година – четвъртък,от 18 часа в храмовата зала на Първосвещеният Божи храм Безистен.   

image 

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз  
БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана
БЕЗИСТЕН=Син на Богиня Диана и Иза
БЕЗИСТЕН=Синобе на Иза и Диана=Синове на Исус и Диана
 
 

image 

www.bezistena.com/bg/
 
Културно-информационен център Безистен 

 
Първосвещеният Божи храм и проектантска организация,на чиято проектантска дъска и свръхмодерен компютър Акаши Ямболските жреци построиха и обзаведоха преди хилядолетия света и произведоха човешките племена според технологията и хронологията на глава 1 и 2 от книгата Битие на Светото писание,информация за което Те ни дават в документалните ни постинги
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 
  
image

Старият Родилен дом на Ямбол,(по време на снимката още непостроен) на по_малко от трийсетина метра източно от Първосвещения храм БЕЗИСТЕНА,в който Храм и Сътворенческа лаборатория и развойна база човечеството е заченато с Любов от влюбените помежду си и в децата си Богове Отец Исус и Богинята Майка Диана–Демиурзи,Субектите и Обектите на зачеването!  

ЗАЧЕВАНЕ от=ЗАТШЕВАНЕ от=от Изуш и Богиня Диана=от Исус и Богиня Диана

ЗАЧЕВАНЕ=ЗАТШЕВАНЕ=на Богиня Диана от Исуш=на Богиня Диана от Исус

ЗАТШЕВАНЕ на=ЗАТШЕВАНЕ на=на ВЕЗИШТЕНА=на БЕЗИСТЕНА

ЗАЧАТИЕ=Изуч и Диана=Исус и Диана
–акта на забременяването

ЗАЧАТИЕ на=на Диана от Изуч=на Диана от Исус
на Богинята Диана,Майка Мария от Богът Отец

ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ на=на Богиня Мария от Бог Иза 

ЗАЧЕНАТИ от=
Изуч и Диана=от Исус и Диана=от Дионисиус
херметичният синкретичен езически образ на Исус и Богиня Диана

ЗАЧЕНАТО=ЗАТШЕНАТО=Дете на Изуш=Дете на Исус
Децата на Исус,каката Синтия и братята–близнаци Павел и Петър  

 
 
Повече информация по темата вижте в постинга ни

Живототворящата тайна и универсална двигателна сила на Святият Дух,от която живеем даром всеки миг. Денят на Ямбол–Святият Дух!
bezistena.blog.bg/history/2015/06/01/jivototvoriashtata-taina-i-universalna-dvigatelna-sila-na-sv.1365874 


Огромна информация за Първородният Син на Исус и Мария Магдалена–Павел,който е основателят и родоначалникът на Новоепохалната генерация на Божията потомствена династия Дуло,и на първожреческата и императорска фамилия Флавии,който е император Тит Флавий Веспасиан,и всички римски,сиреч Български императори до Диоклециан включително,който е и Цар Авитохол,живял от 33 година до 333 година в земното измерение и преминал във временно служение в Божието измерение със статут на Ръководител на Небесното Светейшество и Премиер–министър на транспространственото правителство,управляващо световете,ще намерите като въведете в търсачката на Гугъл таговата парола безистена и Павел,безистена и Диоклециан,безистена и цар Авитохол,безистена и Свети Павел,безистена и Флавии, и т.н. в този порядък какъвто исторически–библейски сюжет и проблематика ви интересуват. 
 
 

екип на bezistena и Светии шеф–диригенти от небесната служба Музика,водени от Свети Павел и Свети Петър

 
ИСД с Любов
 



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
16.12.2015 03:30
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7749825
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44447
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!