Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09 16:22 - Извънземните или кои други са авторите и организаторите на Съединението на Шести Септември? Тайната на датата и на Съединението.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 925 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 10.09 21:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кои са скритите истински идеолози, стратези, вдъхновители и ръководители на най - величавия и важен политически акт и процес на България след Освобождението – Съединението на Източна Румелия с Княжество България, които остават непознати за непосветените? 
Анонимен и неназован източник, пожелал известно време името му да остане в тайна, ни предостави безценен автентичен документ, който съдържа дълбоко засекретена и строго пазена досега тайна и информация за истинските Продуценти и Режисьори на Съединението, извършено през месец септември 1885 година.

image

Сюблимнният момент и акт на операцията е на 6 септември, когато рано сутринта войските разположени в околностите на Пловдив, начело с майор Д. Николаев и четата на Чардафон Велики влизат в Пловдив, обкръжават конака и арестуват Г. Кръстевич.
Румелийското правителство е свалено. Провъзгласява се Съединението на Южна и Северна България. В Пловдив е образувано временно правителство начело с Георги Странски, което приема управлението на властта до пристигането на княз АлександърI

Нашият анонимен и неназован източник и секретен сътрудник ни постави условието да отворим документа и да разсекретим съдържанието му на 6 септември 2021 година в присъствието на аудиторията на блог.бг., което условие ние изпълняваме сега според волята му!

Заедно с вас сега пристъпваме към съкровения акт на разкриване на свръхсекретния важен за България документ.

Разчупваме автентичния 136 годишен печат от червен восък, запечатал плика.
Изваждаме от плика пожълтелия лист с гриф отгоре Топсекретно! и Свръхсекретно!
На листа има написано само едно словесно равенство, в тайната на съставянето и решаването на което ви просвещаваме и обучаваме в нашия блог с 1600 постинга чрез

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език  
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и което равенство гласи: 

image


На екипа на bezistena е предоставено правото и задължението да направи допълнителните разяснения по разсекретения документ за разкриване на всички данни на истинските идеолози, вдъхновители, стратези, организатори и директни ръководители на този величав и епичен акт от историята на многострадалния ни великомъченически и непреклонен Божи народ, както и да разчетем нечетливите подписи и печат, което ние изпълняваме уставно и стриктно!

СЪЕДИНЕНИЕ=ИСЪ ДИЕННЕ=Иса и Диана 

Иса и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на Свещения шифър, и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

Българските Богове Исус и Мария Макдалена/МакДуло – Мария Майка на рода Дуло, са истинските и скрити идеолози, стратези, вдъхновители, организатори и директни ръководители на СЪЕДИНЕНИЕТО на България, които са засекретили авторството си в думата, с която е наречен този свещен акт и процес – СЪЕДИНЕНИЕ на най – видното място (което е и най – скритото място, защото е пред невежите и невиждащи очи на непосветените!) на този свръх – свръхсекретен и топ – топсекретен документ .
 
image

СЪЕДИНЕНИЕ=ИСЪ ДИЕННЕ=Иса и Диана 

Разчетените подписи гласят:

ПОДПИСИ=Богиня Диана и Бог Иса

ПЕЧАТ=Бог Ешуа и Диана

image
clubhistory138.blogspot.bg/2013_03_01_archive.html

СЪЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ    НИКОЛАЙ ПАВЛОВИЧ 
  
Разшифроването на наименованието на литографията е поредния разсекретен документ, доказващ, че истинските и скрити идеолози, стратези, вдъхновители, организатори и директни ръководители на СЪЕДИНЕНИЕТО на България, са Исус и Мария Магдалена!

СЪЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ=Иса и Диана от България

СЪЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ=Иса и Диана са Българи!  

СЪЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ от=от Българи на Исус и Диана 

ЛИТОГРАФИЯ за=за Диана България=от Българин от Диана 
произведение на изкуството, създадено от Българските посветени, кръстено със сакрална зашифровка по името на Българската Богиня и съдържащо информция за нея и Исус. 

https://www.youtube.com/watch?list=PLa5-aFdApZnI-YjIo-1bbn-7EWLj_LieA&v=egPKUVJzvEU&feature=emb_logo
Къде и да одиш  Глория

Песента Къде и да одиш, позната ни от патриотичното предаване Сите Българи, е известна още като неофициалния химн на ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ

КЪДЕ И ДА ОДИШ=Кан (Жреци) на Тати Ешуа и Диана 

СИТЕ БЪЛГАРИ=БЪЛГАРИ на Иса и Диана

Чуйте песента в изпълнение на Глория и намерете и другите прекрасни изпълнениия на песента, всички Боговдъхновени!
Чуйте за да почувствате разкъртващия начален ритъм и призив на жреческия тъпан и съживителната и всепроникваща настройваща сърдечния родови ритъм и енергетика мелодичност на тамбурата и тарамбуката!

ТЪПАН=Богиня Диана  

ТАМБУРА=Богиня Матара 

ТАРАМБУКА=Бокиня Матара

ТАРАМБУКА=Кан (Жрец) на Богиня Матара 

РИТЪМ=Матара 


Каде и да одиш,
каде и да шеташ
не се срами, не се плаши
Българин да си

Една вера имаме,
един живот живееме,
България цела да е
секой да я знае.

Ако някой рече
България е мала,
има още осум дела,
за да биде цела.

Ние не сме гърци,
османци, ни сърби,
чеда сме на Аспаруха,
гордост най – Българска! 

Една вера имаме,
един живот живееме,
България цела да е
секой да я знае.

НЕ СЕ СРАМИ защото си от=защото си от Исус и Мария 

ЕДНА ВЕРА ИМАМЕ на=на Богиня Мад Мария

ЕДИН ЖИВОТ ЖИВЕЕМЕ с=с Бог Ежуж и Богиня Мат Диана

БЪЛГАРИН ДА СИ=БЪЛГАРИН на Диана и Иса

БЪЛГАРИН ДА СИ на=на Българина Иса и Диана 

И защото в такъв свещен ден на Българското Съединение и единение ние свеждаме глава в преклонение и славим подвига на Дедите ни с Българската изконна песен СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО, превърнали я в химна на Съединението на Българите и на България, а Българо – предатели и родопредатели отродени и обезпаметени юроди и мекерета от изконната Българска земя – Македония, се нахвърлят отново връз нас и се гаврят със съкровените ни сакралии дори и на този ден в коментарния блок на тази песен от плейлиста ни, изпълнявана от Български момичета – патриотки от Бесарабия, (който клип сега е свален от антибългарската цензура, но имаме запис на култовите форумни престрелки) публикуваме достойната реакция на Българите, навряли мерзавците не дето се вика в "кучи гъз", ами направо в кучия гъз! 


Ajvar Tetovski 


Абе бугари–татари едни клептомани, тоа не е народна песна воопшто, тоа е авторска песна на Војо Стојановски испеана на фестивалот Гоце-фест 1996-та година :D
Прости татари, нели ви текнува дека со вакви чекори докажувате кој е лоповот и клептоманот,и кој е некадарен да создава па мора да краде ?


Goran Markovski 


Засрамете се Цигани!!!! "бугари" ја преработивте песната Каде и да одиш каде и да шеташ не се срами не се плаши Македонец да си,песна од Војо Стојановски,смрт за бугарите–татари,турко монголи од Азија!!!!!!!!!!!


bulmaked в отговор на ERBITONE–
един от отявлените сърбомани и Българо–хулители в коментарния блок на клипа 

@ERBITONE , сръбско добиче, много си се разхвалил бре!  Кого сте описменили Вие бре дивако? 
Защо не пишеш тогава бре дебил нагъл с буквите на Кирил и Методий?
Защо не цитираш македонските възрожденци бре наглец? 
Защо не пишеш като Гоце Делчев кат си македонец бре?
Защо не пишеш като Яне Сандански бре македонски инструкторе? 
Защо не покажеш последното писмо на Сандански бре папагалче?
Защо речника ти е пълен със сърбизми ?
Нали си македонец?
Или македонците са сърби според теб?
Кажи истината!


bulmaked в отговор на ERBITONE 

@ERBITONE, а защо бре сърбине,не казваш нищо за варварските кланета ?Кат сте толкова убави защо избивате невинни хора, защо сърбизирате насила българите? 
Та от хубавото никой не бяга! Защо всичките ви комшии ви знаят само с насилията, кланетата и особено с каруцарските псувни? 
Каква култура дадохте на народите около Вас? 
Поробихте Македония и единствения културен принос там са лъжите,фалшификациите и каруцарските псувни.Това което е видял Анри Пози през 1934 г от красотата Ви ли иде? Кажи си!

bulmaked в отговор на momce makedonce 

@momcemk ,свин.. сръбска, оти се плашиш да ми пишеш името бре ! 
Оти квичиш безадресно, с надеждата че няма да разбера бре изрод сръбски? 
Оти не покажеш ,че можеш да сборуваш бре добиче сръбско?
Оти я знам бре говедо сръбско,че можеш да псуваш! 
Те това го могат сите сръбски диваци и варвари бре псе бясно шумадийско! 
Не случайно, куче краставо на манастирите в Сърбия има надписи "Не псувай Бога"!
С псуването, простащината и неграмотността варварското Ви племе е известно во целиот свет! 

image

bulmaked в отговор на ERBITONE 

@ERBITONE , ех ербитоне ербитоне, ти си луд и неграмотен, до крайност!
Кажи бре "професоре", как се телепортирахте през вековете? Пак те питам и знам, че отговор нема да има!
Къде бяхте бре сръбско добиче, по време на турското робство? 
В кои пещери бяхте мумифицирани почти 20 века! Кой Ви клонира бре добиче сръбско?
И защо не пишеш бре "професоре" на македонски език? Ха сега започни пак да плямпаш глупости,та да ти се смеят хората!
Хайде давай, репертоара аз ти го знам, но да чуят и други


lmaked в отговор на ERBITONE 

@ERBITONE , слушай добиче сръбско, ние с тебе обсъждаме геноцида над българите,извършван в момента в БЮРМакедония от сръбските варвари чрез сръбско-руската лъжа помия МАКЕДОНИИЗМА. 
Не ме прехвърляй насам натам, а отговори на въпросите които ти задавам и обясни своята дейност по пропагандиране на геноцида над българите. Зашото ти с твоята пропаганда де факто ставаш съучастник в престъпление срещу човечеството!
А просяци има навсякъде! Тъй че не прикривай сръбските престъпници по Вардарско!
Прочетете повече 

bulmaked в отговор на ERBITONE 

@ERBITONE ,сръбско добиче, много си еднообразен, скучен и досаден.Плямпаш си едно и също и не обясняваш кой ти плаща за инструкциите и напътствията които даваш за македонизма.
Но не се заблуждавай сръбско говедо че ние ще чакаме като овце такива като тебе шумадийски песове да ни рафат? 
Просто вече млъкни! Нищо полезно не може да се да се научи от теб , освен наглата сръбска пропаганда. А тя ми е втръснала


bulmaked 


Дружета неграмотни сърбоманчета Македон 1985,Македон 51 и Мр Горанчо, каквото повикало ,такова се обадило! 
След като 66 години се гаврите с Българския народ ,с неговото културно-историческото минало ,краднете и фалшифицирате всичко Българско, то рано или късно всичко си идва на място.
Народът лъжи не търпи, особено в песните.Още повече,че всички македонски песни са Български, както казват братя Миладиновци!
А Вие сте нищожества в сравнение с братята от Струга!
Справка "Български народни песни"


ТЕТКА ТОТКА в отговор на Ajvar Tetovski 

А бре говно македонско античко! (тука всички сме в дилириум от кеф!)
Овие момички се бесарабски Бугарки. Вистински патриоти. Покажуваат со песнава, дека дури и илјадници километри едни од други, ние сме еден народ. 
200 години го чуваат своето Бугарка потекло. 
А Македонските лајна,со кои сме живееле заедно 1.000 години и се на 100км от Софија, се напишаа антички македонци.
Затоа што се лајна и предавници. 
Не ни требате, бре курви шумадински ебени смрадни! (още по – голям голям кеф за нашия екип и сите Българи!)
Во ФИРОМ нема толку македонски говна колку се бугарите во Украина и Молдавиja
Немаш работа ти при бугарите,лајно со лајно! 

–– Тука възторгът ни бе пълен и със сълзи на очите от висшата форма на удоволствието, дека се вика Кеф!

––––––––––––––––––––––

Дадохме ви за пример достойната и справедлива реакция на истинските Българи, като насърчаваме и вас никога да не скланяте глава и кандисвате пред нападките, хулите, лъжите и фалшификациите срещу Българите и демонстрирате Българското феноменно интелектуално превъзходство, Дух, Душа и истина и нетърпимост към лъжите и фалшификаторите, и да не си оставяте магарето в калта, сиреч да запушвате мръсните уста на мошениците и предателите със святата истина, като винаги съблюдавайте изричната Божия превенция "Не хвърляйте бисерите си на свинете и не влизайте в калта при тях!

А последният ни коментар под песента в един от вариантите ѝ бе:

bezistena  

Защо им давате трибуна на тези изродени осръбчени бивши Български юроди в нашата свещена нива? Трийте ги навсякъде – те управия нямат по човешки, пък скоро всички те осополявани и посрани ще лазят към Майка България, подпукани от Боговете и Светиите ни в екстремално разкаяние и ще вият и реват лазейки в прахта пред краката ни, просейки за милост и прошка от нас!
Справка кои сме ние Божествените Българи, култивирали и цивилизовали всички племена по света и построили всички цивилизации, какви глобални епични събития и процеси предстоят скоро време –  вижте в блога ни http://bezistena.blog.bg с 1600 статии по светоустройствените тайни и цивилизационното величие на Божествените Българи

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Исус и Мария ни заръчаха да публикуваме документа на Съединението, и веднага да разсекретим и основните персони и герои от това епохално важно събитие,

ОСНОВНИТЕ ПЕРСОНИ И ГЕРОИ са=са ПЕРСОНИ И ГЕРОИ от Иса и Богиня Диана

ВАЖНИ СЪБИТИЯ от=от Бог Исуж и Богиня Диана,

за да покажем задължителния кръстнически механизъм и печат върху тях и техния Божествен династичен произход, поради което изборът на Главнокомандващите Исус и Мария Магдалена е паднал върху тях!

Това правим ние сега!

Сега разсекретяваме и осветяваме нашия анонимен източник според волята му:

АНОНИМЕН ИЗТОЧНИК=Изуш и Майка Диана

Българските Богове са Анонимните източници на тази сакрална информация, а Техните преки подизпълнители на Техните проекти са Божиите Светии от Вси Светии, които всички до един са Българи наши предци, родители и близки, преминали временно в Божието измерение според досегашния режим на живот и разделение в Божиите светове

АНОНИМЕН ИЗТОТШНИК=Кан (Жрец) на Изуш и Богиня Мат Диана 

Другата позната форма и проявление на Българските Богове и Българските Светии са Извънземните, които затова ги пишем и с главна буква – Извънземни, и които са така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души ! 

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В Мзуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!     

Тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, и известно време ние не виждахме, са подизпълнителите на всички Божии планове и проекти, и те са режисирали и инсценирали и организирали всички метежни събития и процеси по Освобождението и Съединението на техните Български потомци и на България!

Запознайте се и с допълнителната съпроводителна документация, която разшифроваме по – долу :  

ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ=Бог Исуз и Богиня Диана Мария

ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ НЕ ВИЖДАХМЕ=
НЕ ВИЖДАХМЕ Бог Исус и Богиня Диана Мария

ИМЕТО МУ ОСТАВА В ТАЙНА на=на Бог Тати Иса и Богиня Мама Диана 

СЕКРЕТНО=Иса от Тракия

ТОПСЕКРЕТ от/за=от/за Богиня Диана и Иса от Тракия

СТРОГО ПАЗЕНА ТАЙНА за=
за Гристоз и Богиня Диана=
за Исуз от Трагия и Богиня Диана

СТРОГО ПАЗЕНА ТАЙНА че=че Богиня Диана и Исуз са от Тракия – 

най – строго пазената новоепохална тайна на съвременната човешка цивилизация, че Исус и Богиня Диана или Мария Магдалена, които са Боговете – СъДемиурзи на световете, са Българи от Тракия

ЗАСЕКРЕТЕНИ ДОКУМЕНТИ на=
ДОКУМЕНТИ на Кристоз=
ДОКУМЕНТИ на Исуз от Тракия

ВАЖЕН АКТ=Ежуа и Бокиня Диана

ЕПИЧЕН АКТ=Ешуа и Бокиня Диана

УСТАВ=Исус и Богиня Диана –
автори на нормативния документ

Разшифровката на други три фундаментални думи и категорийни понятия –ОСВОБОЖДЕНИЕ, КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ и ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ, ни водят неотменимо както винаги при Българските Богове!
Възхищавайте се с преклонение и вие на Божествената семантика и постройка на Свещения Български език и всичките му словесни съставки и производни!

ОСВОБОЖДЕНИЕ=Бог Исуж и Богиня Диана

КНЯЖЕСТВО=Исуж и Бокиня Диана

КНЯЖЕСТВО на=на Кан (Жреци) на Исуж и Богиня Диана

КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ на=на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуж Българина!!!

КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ на=на Бълтари Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуж

ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ на=ИЗТОТШНА РУМЕЛИЯ на=на Изуш Ел (Змей) и Матара Диана

ШЕСТИ СЕПТЕМВРИ

БЪЛГАРИЙО,РОДИНО МОЯ СВЯТА -
ЗЕМЯ ПРЕКРАСНА СЪС БЕЗДЪННА ВИС.
БЕРЛИНСКИЯТ КОНГРЕС Е ЧЕРНА ДАТА
ВЪВ ТВОЙТА ПАМЕТ,В ТВОЯ ЛЕТОПИС

ТОКУ-ЩО БЕ ОТ РОБСТВО СЕ СПАСИЛА,
ОТ ЗЛИТЕ АГАРЯНСКИ ВЕТРОВЕ
И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ВЕЛИКИ СИЛИ
НАБЪРЗО ТЕ НАПРАВИХА НА ДВЕ.

ОТНОВО БЕ ПРЕВЪРНАТА ВЪВ РАНА
ПО НАЧИН БЕЗПАРДОНЕН,НАЧИН ЛОШ.
НЕПРАВДАТА ЗАЧЕРКНА САН СТЕФАНО.
РАЗКЪСАХА ТЕ,ЗА ДА НЯМАШ МОЩ.

ЗАВЪРЗА ТИ ПАК ЧЕРНАТА ЗАБРАДКА.
ПРИТИСНА ТЕ ГОЛЯМАТА БЕДА.
НО ВСИЧКО БЕ ЗА МАЛКО,БЕ ЗА КРАТКО,
ЗАЩОТО СИ ОТКЪРМИЛА ЧЕДА.

ЗАРЕЯНИ КАТО ОРЛИ В ПРОСТОРА.
ЮНАЧНИ. КРАЛИМАРКОВЦИ ПО ДУХ.
СЪС КРЪВ В СЪРЦАТА-БУЙНА,НЕПОКОРНА,
ДОШЛА ОТ ЖИЛИТЕ НА АСПАРУХ.

КАКВО ЛИ ТЕ ЗА ТЕБ НЕ БИХА ДАЛИ:
ОКО,РЪКА,ТА ДАЖЕ И ГЛАВА!
НЕ САМО,МАЙКО,ТИ ДА БЪДЕШ ЦЯЛА.
И ЖИВА.ДА НЕ ТЕ ПОКРИЙ ТРЕВА.

ЖИВЕЕШ ТИ,ПУЛСИРАТ ТВОЙТЕ ВЕНИ.
СЪС ПОГЛЕД СИ,НАГОРЕ УСТРЕМЕНА.
ПАДНИ ПРЕД ПОГЛЕДА ИМ НА КОЛЕНИ
ВЪВ ТОЗИ ШЕСТИ-СЕПТЕМВРИЙСКИ ДЕН.

ДЕНЯТ,ПРОПИТ ОТ ХРАБРОСТ И ОТ ВОЙНСТВО.
С ЧУТОВНИЯ СИ ПОДВИГ ЗАСИЯЛ.
ПОСТАВИЛ ТВОЙТО ИМЕ И ДОСТОЙНСТВО
ВЪРХУ ЕДИН ВИСОК ПИЕДЕСТАЛ!

Генчо Златев 


Ще добавим в телеграфен стил имената на основните фигури, косвени участници в съдбовните събития, като разсекретим Божественият ѝм призход, с който единствено имат правото да са участници в тия героични събития!
Дефинираме ги като КОСВЕНИ УЧАСТНИЦИ, защото те са подизпълнителите на Основните Изпълнители на акта на Съединението – Исус и Мария, Техни активирани и ръководени Свише марионетки! 

СЪДБОВНИ СЪБИТИЯ от=СЪБИТИЯ от Бог Иса и Богиня Диана

ОСНОВНИТЕ ФИГУРИ са=са Ариани от Богиня Диана и Бог Иса 

ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ от рода=от рода Дуло на Бог Иза Ел (Змей) и Богиня Диана

РЪКОВОДЕНИ СВИШЕ МАРИОНЕТКИ=
РЪКОВОДЕНИ Кан (Жреци) от Исуш и Богиня Матара 
жречески потомци на Исус и Мария, активирани и ръководени от Тях  

ЗАХАРИ СТОЯНОВ от=
от Бог Христоз=
от 
Бог Исуз от Трахия – 

посветен Исусов жертвен потомък от жречески род Дуло, ръководител на основания от Васил Левски Български таен революционен централен комитет(БТРЦК), изиграл основна роля за организирането на Съединението.

БТРЦК от=от Ариани Кан (Жреци) от Иса и Богиня Диана 

ДАНАИЛ ЦОНЕВ НИКОЛАЕВ=Дуло от Бог Иса Балк –
потомък от рода Дуло на Бог Иса Балга – майор, командир на Българската войска в Източна Румелия, взела основно участие в събитията  

ПРОДАН ТИШКОВ=Кан (Жрец) Брат от Ешуа и Богиня Диана
поборник от Опълчението, сержант – майор от милицията, познат като 
ЧАРДАФОН ВЕЛИКИ, активно участвал в събитията.

ЧАРДАФОН ВЕЛИКИ=Българин от Богиня Диана и Ешуа

АЛЕКСАНДЪР БАТЕМБЕРГ=Българин Кан (Жрец) от Рода на Бог Иса и Богиня Матара 

Български княз от рода Дуло на Кановете/Жреците на Исус и Мария Магдалена

КНЯЗ=КЯН З=Кан (Жрец) на Иза –
където Кан е производна титулна кодировка от Кая – "скала, скално светилище", и означава "скален жрец", "жрец на скално мегалитно светилище"

Два дни след провъзгласяване на Съединението, Княз Александър I в тайно съглашение с организаторите и от сърце, подписва манифест, с който узаконява Съединението на двете части на България. 
Сакралната етимология на този административен документален термин е поредното свидетелство за Божествената намеса на Исус и Мария Магдалена, в този съдбоносен исторически процес:

МАНИФЕСТ=Иса и Богиня Ма (Майка) Диана 

СТРАНСКИ=Кристос=Исус от Тракия – 

председател на Временното правителство на съединена България и комисар в Южна България  

КОМИСАР=Кан (Жрец) на Мария и Иса

РАЙЧО НИКОЛОВ=Бълкарин от Ешуа  

САВА МУТКУРОВ=Кан (Жрец) на Бог Иса и Богиня Матара – капитан  

Няма да пропуснем и историческото събиране на Бузлуджа на 17 юли 1885 година – култовия скален връх - светилище, част от каскадния мегасветилищен комплекс с централно командно светилище култовата скална изкуствена пирамида ОРЛОВО ГНЕЗДО на ШИПКА – главният езотеричен енергетичен команден пункт на посветените Българи, който поради тази причина става обект на иначе безумните и безсмислени атаки и обсади от турската елитна армия, алогични и необясними от официалната стратегическа гледна точка и позиция на военната наука, при положение, че ако турците действтелно са искали да отидат на помощ на обсадените войски в Плевен, каквато е официалната версия за атакуването на шипченския проход от турците, са можели да минат абсолютно необезспокоявани от още 12 прохода и места за преминаване на Стара планина, които са били в техни ръце!
И най – вече необяснимото досега желание да се превземе Орлово гнездо, след като цялата турска армия е можела да премине по пътя заобикалящ върха, който път е бил
в мъртвата зона на обхват на малобройната и слаба руска артилерия и още по – далеч и недосегаем за пушките на малобройните защитници на върха, който връх и скален масив Орлово гнездо няма никакво стратегическо разположение и значение за преминаващите по пътя под него турски войски, ако те наистина са имали за цел преминаването през прохода към Плевен, както ни будалкаха досега и турски, и руски, и наши историци и военни специалисти!

ОРЛОВО ГНЕЗДО=Диана и Иза Българина 
скално мегалитно пирамидално изкуствено светилище, команден център на Старопланински каскаден комплекс за пси-енергийно психотронно феноменно въздействие и влияние върху участниците във войната с цел спечелването ѝ от Българи и Руснаци (бивше тракийско племе с висок процент феноменен Български духовен и  интелектуален имплант ), въпреки всички опити на висшето военно ръководство и Генщабът на руските войски, овладян от юдео – византийци анти – българи, да загубят поредната война с турците, организирана с тайната задача за поредно военно разорение и последващ яростен геноцид от турците на поробените Българи и окончателното ѝм духовно прекършване и обезверяване, че могат да се освободят от османския гнет и робство!
Тоталният геноцид над Българите в Стара Загора е само малка част от пълното изтребление на Българите от дивите османлии, което щеше да последва, ако войната бе загубена пак от Българите и руснаците.

Светилището е активирано от Българските Исусово – Мариини жреци в конспиративно съзаклятие с Посветени Българи с висши военни чинове сред руската армия като Генералите Скобелев и Столетов, поради невъзможност да се ползват двата централни светилищни комплекса БЕЗИСТЕНА и ЗАЙЧИ ВРЪХ на КАБИЛЕ, които са охранявани най – строго и плътно от съсредоточените за тази цел многохилядни елитни турски военни части в Ямбол и Ямболско по време на цялата война!
По време на Руско – турската война в Ямбол е бил Генщаба на турското командване, откъдето голям отряд от черни магове и ходжи – езотеричната служба на мюсюлманите, е в постоянни молитвени пси – енергетични ритуали и заклинания, провеждани на Безистена и на строго охранявания Зайчи връх, с цел психотронно въздействие върху хода на военните действия.

Когато в хода на обсадата и битката за Плевен на генерал Михаил Скобелев му става пределно ясно, че Генералният щаб на руското командване е в ръцете на заговорниците срещу Българите, които водят военната кампания и този път умишлено към загуба, по подобие на сценариите от предните 5 – 6 псевдо – освободителни войни на Русия срещу Турция на Балканите, въпреки искреното желание на руският император Александър II –чистокръвен Български династ от Дуло и генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена, да освободи Майка България и братския Български народ, тогава Скобелев, който под доаенството и водителството на майка му графиня Олга Скобелева, е лидер на активния клон на Бялото Братство на Българските династи от Дуло в Русия, взема инициативата за хода на военните действия и Освобождение на България в свои ръце.

По каналите на конспирацията на Бялото Братство в България, в основата на което са съхранилите се членове на Тайните революционни комитети, основани от Българският Първожрец и Първосвещен династичен потомък от Дуло – Васил Левски, Скобелев събира в конспиративен порядък чета от феноменни Български жречески пси –енергитици ги изпраща на спешни секретни спасителни операции по основни възлови светилища в България по свръхсекретната карта на езотеричното руско военно разузнаване, на които светилища те започват денонощни непрекъсваеми верижни жречески ритуали на песенно – танцови сеанси и молитвени бдения с отчаяни молби към Господ Бог Исус и Богородица за победа във войната с турците и за Спасението на Българите.
Скалният светилищен комплекс ОРЛОВО ГНЕЗДО на Шипка е централният молитвен поднебесен дом и храм на Българското Бяло Братство и оперативен щаб на пси –енергитиците – молитвените застъпници и просители пред Боговете ни, както и за мощно психотронно въздействие върху врага и телепатично управление на участниците във военните действия.
По войнишкия телеграф в руските отряди, съставени все от активирани Български доброволци, се разпостранява инициативата – заповед на Духовният ръководител на Освободителните войски Скобелев, за постоянна молитвена подкрепа на Свещенодействията на Българското Бяло жреческо войнство.
Тази духовна пси – енергетична акция се провежда и в Русия под ръководството на майката на Скобелев – Графиня Олга Скобелева, доаен на Бялото Братство и сестринство в Русия.
За тази абсолютно непозната езотерична духовна страна на Руско – турската Освободителна война, допринесла основно войната да бъде спечелена от Българи и руснаци и за Освобождението на България от 500 – годишното жестоко робство, ние сме изнесли и разсекретили много документи в наши просветителски сеанси.

СКОБЕЛЕВ=Балк (Българин) от Бог Иса 

СТОЛЕТОВ от=от Дуло от Иса и Богиня Диана –  
документална именна атестация, че двамата най - допринесли за спечелването на войната висши руски военни,са Български посветени, чисти династични потомци на Българските Богове, активирани от Тях за главни субекти и фактори за спечелване на войната от Българи и Руснаци.

В други материали сме разследвали защо посветеният Бял Генерал Скобелев –
действащ Български Светец след мъченическата му насилствена смърт – построява по спешност още не завършила войната, първия храм-паметник официално в памет на загиналите през войната руски войници в България, не някъде по истинските епични бойни полета с десетки хиляди загинали – Плевен, Шипка, Шейново.., ами на връх Бакаджика, на 12 километра по права линия от...Ямбол, дето в целия регион няма ни един паднал в сражение руски войник, и върхът е отдалечен и от Ямбол, и от други населени места, и векове вече населението няма традиции пък и не може да посещава това далечно небитаемо место.
Българите от геноцидните изтребления и преселения са си загубили традициите и спомените на светилищните места, но тези места, както и Бакаджика, са на едно от първите места в секретните военни езотерични карти на руските Българи в Русия. 
Ще ви помогнем в разсъжденията, като ви кажем, че храма-паметник на Бакаджика е на много необичайно место за такова съоръжение – на северния засенчен склон на Бакаджика, но затова пък има енергийна връзка и визуална гледка и гледа право в намиращият се на дванайсетина километра по права линия Безистен в центъра на Ямбол, както и право в намиращият се 5 – 6 километра по - нататък Светилищен комплекс Кабиле и Зайчи връх!

И за да се сетите още по – лесно за какво става дума, ще ви кажем, че Генерал Скобелев не построява прост паметник на Бакаджика, а храм – паметник, църква с манастир в който въдворява за постоянна служба повече от дузина руски монаси –езотерици с чинове от специалните служби, като игуменът на манастира, или шефът на разузнавачите според длъжностната му характеристика, има официален чин полковник!
Той е личният изповедник на Скобелев и официално дивизионен свещеник Партений Павлович Гетман, наричан от местното ямболско население Батюшка, а иначе същинският му сан е полковник от ония тайни служби на Русия и всички други държави, които служби имат за сакрална етносна доктрина и висша перманентна задача и цел №1 да разузнават и организират завладяването на Обетованата земя България и нейния първосвещен град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, съответно неговия Първосвещен храм – Командният световен светилищен център Безистена, което руските братушки от Български произход вършат съвестно и усърдно половин век чак до 1934 година!

имат ВИСША ПЕРМАНЕНТНА задача да търсят=
имат задача да търсят Бог Исуш и Богиня Матара

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза

ЯМБОЛ=ОЛЯМБ=Олимб=Олимп

ОЛИМП=ИМПОЛ=Иампол=Ямбол

ЯМБОЛ=БО МЯ Л=Бо Ма Ел=Богиня Ма (Майка) Ел (Змей, Змеица)

image

най – древният зооморфен Български езически херметичен символ на Българските Богове Демиурзи с 12 рептилски синонима на ел (змия), змия, змей... според древно Българския календар

image

За поредн път ви припомняме кой е Първосвещения храм и Командният световен светилищен център Безистена:

БЕЗИСТЕНА=Б ТИНА ИСЕЗ=Богиня Диана и Исуз

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно  първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон" (Храм на Иса Ламя), е извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и за който Боговете ни ни разсекретяват във всеки нов постинг все нови и нови оригинални документи! 

И Българското жреческо херметично досие и паспорт на полковник Партений Гетман:

ПАРТЕНИЙ ПАВЛОВИЧ ГЕТМАН=Ариан от Павел от Богиня Мат Диана и Бог Ешуа 

ПАРТЕНИЙ ПАВЛОВИЧ ГЕТМАН=Балг (Българин) Брат от Бог Ешуа и Богиня Мат Диана – 
член от Всемирното Бяло Братство от феноменни генетични потомци на Българките Богове от генеалогията на Техния първороден новоепохален син Павел.

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

БАТЮШКА от=от Ешуа и Бокиня Диана 

БАТЮШКА=Кан (Жрец) от Ешуа и Богиня Диана 

ДОСИЕ от=от Диана и Иса

ПАСПОРТ на=на Ариан от Бог Иса и Богиня Диана 

Българските – руски разведчици монаси остават на Бакаджика и в Ямбол половин век и прошетват и прокопават огромния мегалитен светилищен каскаден комплекс Бакаджика с откриваните и възстановявани древни дълги подземни тунели, като дават повод на местните да легандализират дейността ѝм като иманяри, търсещи скрито имане под земята!
Разшифроването на израза ни разкрива истинската цел на присъствието и дейността на братушките – разведчици толкова време:

ИМАНЯРИ ТЪРСЕЩИ СКРИТО ИМАНЕ ПОД ЗЕМЯТА=
ТЪРСЕЩИ Тати Исуз от Тракия и Богиня Диана Мама Мария –

търсещи владетелската мощ и сила на Божиите енергетични светилища, която скрита цел е цел №1 и на всички други правителства и тайни служби, и заради която организират перманентните геноцидни гонения и интервенции срещу Българите и България и всички основни и глобални световни политически кризи и конфликти, като в последно време са се организирали в последен решителен кръстоносен поход срещу Свещения Божи народ и България, но сами са се уплели в самоунищожителна смъртоносна змийска хватка помежду си, както сега главните рептили от Дуло – Байдън, Меркел, Камарън, Макрон..., Путин, и всички изродени съскащи змейчета и бълващи отрова и огън драконови змейове от Българския Божи жречески династичен род Дуло, каквито са главите на всички европейски държави, които сега предават народите си на юдоео – ционисткия план за унищожение на Българите и крипто Българите сред всички племена и народи, които са техният духовен интелектуален и прогресивен борчески елит, и за поробване на целия свят чрез медицинския фашизъм на Ковид 19 и пълчищата мюсюлмани, вкарвани в Европа! 

Други наименования на мисията и дейността на взвода монаси – езотерици на връх Бакаджика, са примерно популярните култови мисии и операции за търсене на Похитения кивот и Ковчега на завета от Индиана Джоунс, чиито разсекретявания ни водят пак до Божиите светилища, Българските Богове, Българите и България!

ПОХИТЕНИЯТ КИВОТ=Бок Тати и Бокиня Диана

КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=
Кан (Жрец) от Гена на Бог Ешуз и Богиня Диана

Следващите разшифровани варианти ни указват и мерзката страна на тия перманентни геноцидни операции – преследването за унищожение на потомците на Исус и Мария от Техния Първороден Първосвещен династичен Български жреческо – владетелски род Дуло, от които са Всемирното Бяло Братство и Сестринство, и в които е отглеждан Гена на Спасителят човешки!
 
ИМАНЯРИ ТЪРСЕЩИ СКРИТО ИМАНЕ ПОД ЗЕМЯТА=
ТЪРСЕЩИ Дете на  Исуз от Тракия и Богиня Диана Мама Мария 

златната първосвещена династична линия на Дуло, в която е родовата линия на селектираният за последните 2000 години през съхранените чисти и праведни Негови предци Спасител на човечеството

ПОХИТЕНИЯТ КИВОТ=Дете на Бок и Бокиня Диана

КОВЧЕГЪТ НА ЗАВЕТА=КОВТШЕГЪТ НА ЗАВЕТА=
Дете на Господ Бог Исус и Богиня Диана
 

КОВЧЕГЪТ НА ЗАВЕТА=КОВТШЕГЪТ НА ЗАВЕТА= 
Гена на Кан (Жреци) на Бог Тати Исус и Богиня Диана


Безистенът в Ямбол, дето обичал да отсяда и бохемства полковникът с расо Партений Гетман, както и Кабиле, Ямбол, Сливенско и Странджа, също са в обсега на интересите и постоянните похождения на руската езотерична монашеско – разведческа команда десетилетия наред - чак до 1934 година, когато манастирът и храмът преминават на разпореждане на БПЦ!

БАКАДЖИК=Кая (скално светилище и комплекс) на Ежуа и Бокиня Диана

БАКАДЖИК=Кан (Жреци) на Ежуа и Бокиня Диана – 
светилищен комплекс, местообиталище на Жреци на Исус и Богиня Мария

––––––––––––––––––––––––

Светилището на Бузлуджа носи имената на Боговете ни Исус и Мария, и което сега разсекретяваме в знак на уважение към чистите идеали на искрените и неоцапани комунисти – социалисти, и в знак на протегната ръка на Боговете за познание и спасение към тях и към съгрешилите и непознаващи благодатта на Исус и Богородица–Мария Магдалена/Богиня Диана заклети атеисти, за които Исус и Мария най – много ги боли!

БУЗЛУДЖА=Богиня Диана и Изуж Ел (Змей)

БУЗЛУДЖА храм на=храм на Дуло от Богиня Диана и Изуж

В ЗНАК НА УВАЖЕНИЕ КЪМ=Бок Изуж и Богиня Майка 

image
www.kakvo.org/vrah-buzludzha-dom-pametnik-na-partiyata/geografia/statia

Целият връх е изкуствено построена могилна пирамидална мегалитна светилищна структура, от категорията за която Света Ванга казва, че в България има голям брой изкуствени пирамиди, но ние не ги виждаме, защото са толкова големи, че непросветеното ни нище съзнание и разум не може да ги познае и приеме за изуствено построени!  

Накрая ще разсекретим жреческия произход и корен на жителите на най – борческия и революционен жертвен град през 19 век в България – Панагюрище, който е основан от Ямболските Жреци – войнуци от Ямболския борчески бедняшки квартал Каргона.

Каргона е Ямболски квартал, приютил спасилите се жречески потомци след превземането на крепоста на имперския Първосвещен град Ямбол от османските нашественици

Панагюрище изиграл важна роля за историческия процес на Съединението, като на 2 септември 1885 г. в Панагюрище спонтанно е проведена протестна демонстрация, която послужва като сигнал за масови демонстрации в редица селища на областта. 

Разсекретяването на формулировката на демонстрацията – бунт в Панагюрище –СПОНТАННА, ни указва категорично, кои са "спонтанните" вдъхновители и подбудители:

СПОНТАННА ДЕМОНСТРАЦИЯ от=ДЕМОНСТРАЦИЯ от Иса и Богиня Диана 

защото в думата "спонтанни" се спотаяваха досега непознаваеми Българските Богове, които сега вече решиха да се разконспирират от поредното си явно скривалище:

СПОНТАННИ=Иса и Богиня Диана

ДЕМОНСТРАЦИЯ от=от Исус и Диана Матара=
инициторите на демонстрациите, активиращи децата си от същата дума:

ДЕМОНСТРАЦИЯ на=на Деца на Иса и Диана Мария  

За разкриване на ролята на ямболските войнуци, които са легализираните потомци на ямболската първосвещена жреческа колегия, минала в конспиративен режим след поробването на България, ще ни помогне отново ямболският жречески потомък Хараламби Баев, историк – изследовател, краевед и посветен писател и патриот – протестантин, от чиято книга "Ямболци от старо време – краеведски издирвания", е долният документ, върху който ние ще направим някои разшифровки и допълнения: 

http://protestantstvo.com/yamboltsi-ot-staro-vreme/
Ямболци  от старо време
                            краеведски издирвания                 

Хараламби Баев,
учител по история и изследовател краевед 

глава  Ямболски войнуци основават Панагюрище

"Самоотвержената отбрана на ямболци срещу османските нашественици през 1373 г. навежда завоевателя на нашия град Тимурташ Бег на идеята, че би могло българската храброст да се използва и в изгода на османците. Затова непосредствено след превземането на Ямбол Тимурташ (с разрешението на султана Мурад Първи) включва повечето от оцелелите бранители на града ни в нов вид войска, която трябвало да е спомагателна към османската спахийска конница. 
Членовете на тази нова войска от българи християни, набрана първоначално само от Ямболци, се наричат „войнуци" (изопачено от „войници") или „войнугани". Ямболските войнуци са били заселени от османците в една необитавана до тогава територия край крепостта и по този начин там през 1374 г. възниква Каргона. Всеки войнук е получавал парче земя, от която да се издържа. 
Тази земя в османските документи се нарича със звучната стара българска дума „бащина". Бащината е била неотчуждаема и се предавала (заедно с войнушките задължения) с векове от баща на син чак до към 1839 г. 
Срещу предоставената му от османската власт бащина и срещу освобождаването му от някои данъци войнукът е изпълнявал редица спомагателни дейности за улесняване на османската армия.
Всъщност войнуците са нещо като трудоваци: те косят и вардят сеното за султановите коне и изобщо вършат всичко необходимо за придворните конюшни; във военно време вървят с обоза и се грижат за изхранването на османските войскари и на конете им; поправят и охраняват пътищата, по които се движи армията; копаят окопи,а понякога участват и пряко в самите битки. 
Войнуците са били въоръжени с късо копие, наричано в османотурския език „каргъ". За копаене на окоп пък са използвали вид лопата, наричана „каргън". Така че много е възможно именно от османските названия на тези войнушки атрибути да се е появило името на самата махала Каргон."

КАРГОНА=Гена на Ариани Кан (Жреци)

"Войнуците от Каргона са били преселени към Бакаджиците и на новото си място основават с. Войника, което очевидно са кръстили на своята професия. Каргонски войнуци обаче основават и едно историческо селище, твърде отдалечено от Ямбол. Именно за това събитие ще бъде и понататъшният ни разказ."

ТИМУРТАШ БЕГ=Ган (Кан, Жрец) от Богиня Матара Диана и Ешуа

МУРАД=Мадара 

–– Официалната версия за неглежираната същност и статут на ямболските войнуци, е съчинена от посветените лидери на самите войнуци, за да се скрие за пред непосветените, че те са отряди от феноменни пси – енергетици, ясновидци, екстрасенси и лечители и билкари, съставени от трансформиралата се при новите условия Българска жреческа каста, позната и под дефиницията Бяло Братство, които жречески потомци под прикритието на официалната си повинна длъжност и професия, и спечелили доверието на османлиите и техните вождове с лечебните си способности и феноменни дарби, работят и правят всичко възможно за съхраняването на Българския ген и род при новите условия, нещо като "диверсанти в тила на врага"!

ДИВЕРСАНТИ В ТИЛА НА ВРАГА=Братя от Дуло на Богиня Диана и Иса Барга 

Сред кореняците каргунлии в Ямбол, сред които и аз съм израснал сред мизерия в една скромна кирпичена къщичка в Ямболския беден и борчески квартал Каргона на многолюдно семейство македонски бежанци – сиромаси, завърнали се след много години и митарстване и изпитания отново на родното место, 

СИРОМАСИ от=от Исус и Мария
емблематична дефиниция на най – бедните прислойки на феноменните Божии потомци с най – нисък обществено – икономически и социален статус

никога не са битували спомени и предания за копия и лопати с такива имена, които иначе трябваше да бъдат на най – почетно место на пиедестала и в иконостасната домашна сакрална атрибутика на каргунлии – потомците от златния клан на Дуло, тачещи традициите си най – свято и ревностно!
Никакви къси копия и лопати за копаене на окопи не са имали каргунлии и войнуците, защото нито окопи са се копали по ония времена, нито оръжие им са давали в ръцете османлиите, а това са техни измислени атрибутни зашифровки, кодирани информационни носители и родови документи, съхраняващи сакралната информация, че войнуците са жречески потомци на Исус и Мария Магдалена:

КЪСО КОПИЕ И ЛОПАТА КАРГЪН=
Кукери Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Бог Иса Ел (Змей)

Кои са кукерите – конспиративно легаризираната  Българска жреческа каста от рода Дуло и свитата им, ние разглеждаме в отделни публикации 

ВОЙНУЦИ=ВОЙНУТСИ=Богиня Диана и Иса – 
жречески потомци на Богиня Диана, Мария Магдалена и Исус,

от това понятие и дума произлиза и думата войници 

"През втората половина на XIX век, както в Ямбол, така и в Панагюрище продължавало да се помни по предание, че след като на 29 май 1453 г. превзел Цариград, султан Мехмед II (1451-1481) преселил 200 или 240 войнушки домакинства от Ямбол на едно място при р. Луда Яна, наречено „Полето". 
Там от старо време ставал годишният сбор, пазар, нанагир (или още „панагюр") на цялата околност. Затова постепенно селището на това място, възникнало с идването на ямболците, придобило името Панагюрище (т.е. панаирище). 
Тези 200 или 240 ямболски войнушки домакинства се настанили по десния бряг на р. Луда Яна освен в „Полето" още и в днешната „Марешка" (т.е. Пазарската) махала. 
Така малко след 1453 г. Ямболци стават основоположници на Панагюрище като населено място, а не просто като място за провеждане на панаир веднъж в годината."

Ние добавяме,че Панагюрище става централно средище на разселените ямболски жреци в тази част на България и кадрови духовен, интелектуален и бунтовен център на Българщината в поробена България

ЛУДА ЯНА=ДАЯНА УЛ=Диана Ел (Змей)

ЛУДА ЯНА=НА ДУЛА=На Дуло – 

средищен център на по името на Българската Богиня и на жреческите потомци от Дуло – нали сте съгласни, че в условията на многовековен гнет, геноцид, робство и тотална гръко фанариотска – юдео – ционистка – османска полицейщина, Българското жреческо съсловие от Дуло не би могло официално да именува топонимията на селищните обекти, където се подвизават династите от Дуло, в прав текст!
Затова е и тази система на Свещения шифър за анаграмиране на имената ,затова от безброй други имена са си кръстили махалата точно МАРЕШКА – по името на жреците на Мария и Ешуа, както и името на целия град:

МАРЕШКА=МАР ЕШ КА=Мария и Ешуа Кан=Кан (Жреци) на Мария и Ешуа 
 
ПАНАГЮРИЩЕ=ПАНАГЮРИШТЕ=Бог Ешуа от Трагия 

ПАНАГЮРИЩЕ=ПАНАГЮРИШТЕ=Ариани от Гена на Ешуа и Богиня Диана 

"И в новото си поселище ямболските войнуци получили полагащите им се бащини и известни привилегии в сравнение с обикновената българска рая. 
За войнушките си права и привилегии ямболските основатели на Панагюрище имали султански ферман със златна тугра (т.е. печат – монограм на името на султана).
Този златопечатан ферман бил запазен от панагюрските потомци на ямболци до началото на XIX век, когато през време на кърджалийските золуми той им бил отнет от пазарджишкия бей Хасан Гаванозооглу. 
В Панагюрище се развявал и башбайракът (т.е. главното знаме) на всички войнуци от Пловдивската област."

ЗЛАТОПЕЧАТЕН ФЕРМАН на=на Дуло на Богиня Матара и Бог Изуш

БАШБАЙРАК=БА Ш БАЙРАК=Байрак на Бог Ешуа

"В началото на 1800 г. панагюрци имат трагичната възможност да покажат, че у тях все още е жив борческият ген на бранителите на Ямбол през 1373 г., като оказват отчаяна и обречена съпротива на налитащите кърджалийски пълчища. 
В резултат героичният градец е толкова жестоко съсипан, че в следващите 12 г. представлявал само едно мъртво пепелище...
Може би войнушките привилегии са улеснили панагюрските ямболци още при наследника на Мехмед II Баязид II (1481-1512) да си издействат в началото на XVI век разрешение да възстановят една разрушена при османското завоевание църква край с. Калугерово (на около 18 км южно от Панагюрище). 

БАЯЗИД=Богиня Диана и Иза 

Според османското ислямско законодателство не е било допустимо изграждането на нови църкви, а само поддържането на стари.
Ето защо построяването на нова църква в Панагюрище е било невъзможно и затова ямболци, за да има все пак къде да се черкуват, измолват да възстановят тази стара черква край Калугерово от времето на II-то Българско царство. 
Разбира се, не им е позволено да я направят с представителна външност и размери и затова те изграждат малка, вкопана в земята черквичка.
Около нея веднага възниква Калугеровският манастир „Св. Никола". 
Във възстановения от ямболци Божи храм от началото на XVI век, та до Априлското въстание (1876 г.) се черкуват панагюрци и хората от околните на манастира села. 
В началото на 1876 г. известно време прекарва в Калугеровския манастир и апостолът Захарий Стоянов, представящ се там за някой си Хараламби от Брацигово.
На този си престой в създадената някога от ямболските войнуци света обител Захарий отделя цели 9 страници от своите „Записки по българските въстания". 
„Малката манастирска черквица пише той, скромно и старичко здание, почти равно със земята, се намираше сред двора, срещу вратата на която е буйната студена чешма. Само външните стени на манастира, които приличаха на съща крепост, бяха запазили своето първобитно положение.”
Игуменът на Калугеровския манастир отец Кирил дейно участвал в Априлското въстание и пада убит заедно с Бенковски в Тетевенския Балкан. 
Поради това през пролетта на 1876 г. манастирът е унищожен от башибозуците. След Освобождението е изграден наново и сега е действащ, но без монаси.

След основаването на Панагюрище от ямболци на десния бряг на Луда Яна, постепенно по другия (т.е. левия) бряг на реката почнали да се заселват хора от околните села, които, разбира се, не са били войнуци като ямболците. 
Между тези две съставни части на панагюрското население имало почти коренни различия. 
Ямболските преселници, т.е. същинските панагюрци, били хора отворени, остроумни, предприемчиви, високомерни, хитри,та дори и лукави и повечето били търговци и занаятчии. 
А придошлите от околните села били попростодушни, поискрени и се занимавали предимно със скотовъдство и донякъде със земеделие. 
Тези различия се забелязвали дори и в началото на XX век, понеже там, където живеели оправните потомци на ямболците, били и пазарището, и индустрията, и кожарските работилници. 
Там е и къщата на Райна Княгиня, (която също е от Ямболски войнушки жречески род) и тази на Орчо войвода, както и „конакът" на Бенковски, т.е. къщата на бай Иван Тутев, от където на 20 априлий 1876 г. пуква първата пушка в Панагюрище.
След потушаването на Априлското въстание от Панагюрско в Ямболското с. Пашакъой (дн. гр. Болярово) се преселват родовете БакалАтанасови, БакалПетрови (Дрянови), Ченколеви и др.
У Ченколеви има предание, че са роднина с Райна Княгиня.
За съжаление поне до Освобождението (1878 г.) вместо единение срещу османския поробител, съществувала напълно излишна враждебност между панагюрците от двата бряга на Луда Яна. Тази враждебност била най – крайна сред младежите. Те не само си измисляли разни неприлични прякори, но си устройвали и истински сражения. Младите потомци на каргунските първосъздатели на Панагюрище се разполагали по десния бряг на Луда Яна, а техните „опоненти" по левия. 
Всяка от двете „армии" наброявала от 50 до 100 и повече момци между 15 и 25 години. Боят наставал найнапред с мятане на камъни с прашки през реката, но скоро се разпалвал и преминавал в ръкопашни схватки с тояги, вследствие на което се стигало до множество пукнати глави, изкарани очи, изпотрошени ръце и крака... 
В тези братоубийства местните османски власти не се намесвали с оправданието, че това си било градски обичай. (Нищо чудно, ако са и злорадствали заради тези кръвопускания и безпричинна омраза между българите). Понякога дори и самите панагюрски чорбаджии отивали да се „наслаждават" отдалеко на „традиционното" кърваво зрелище...
Ямболското присъствие в Панагюрище се е отразило и върху езика в градеца. Той би трябвало поскоро да е към западното наречие, обаче в действителност е към източното и там, където в близката Копривщица се изговаря „е" (например „брег"), в Панагюрище се казва „я" („бряг"), както е и в Ямбол.
„Мен ми особено харесва, споделя около 1925 г. бургаският писател Петко Росен (1880-1944), тоя умекчен и малко припевен диалект".
В заключение ще приведа един показателен факт: около 1860 г. в Елхово и в с. Маломирово се заселват дошлите от Панагюрско родове на Недевци и Чалъковци. Това (както и преселването през 1876 г. на панагюрци в дн. Болярово) не ще да е случайно тези хора несъмнено са знаели, че корените им са от Ямболско, и те просто са се връщали там, откъдето някога са тръгнали дедите им"

След автентичните документи, предоставени ни от Хараламби Баев, и разсекретени от нас, обобщаваме взамовръзките в Българския жречески ареал и духовната сакралия:

По време на периодично провежданите поробвания на България – Обетовата земя, и геноцидните кампании срещу жреческото духовенство на Божия народ, жречески екипи от Ямбол – столицата на Одрисите, се евакуират по протежение на цялата Средна гора като създават жречески поселения по светилищната мегалитна система, застроена с хиляди и хиляди скални светилищни съоръжения и комплекси, които образуват огромна каскадна светилищна система, чийто команден център е на Кабиле и Зайчи връх –първият източен изкуствено построен хълм на Средна гора и нейно геоложко начало, посочен във всички официални справочници. 

image

По този начин те скриват канско/жреческо – царската хазна с генетичния свещен династичен разсад, и съхраняват и преумножават за потомците си – за нас, непреходните съкровища и имане на свещения Божи народ – Божият свещен жречески феноменен ген на рода Дуло, и заселват Средна гора и близката Стара планиняа с духовния и интелектуалния феноменен елит на Българите, като изграждат и втория след Ямбол жречески духовно – революционен център – Панагюрище, както и култовите Български възрожденчески и бунтарски селища Карлово, Калофер, Сопот, Копривщица, Хисаря, Войнягово..., като впоследствие всички селища в Средна гора стават активни средища на борческия и възрожденски ген и дух на народа ни.

Затова Средна гора е съкровищницата на Българските Канове (Жреци) – Царе от Първосвещения град на Боговете – Олимп, което име е прекрасната анаграмна комбинация на прекрасното име на истинския роден град на Боговете – Ямбол 

ОЛИМП=ОЛИМБ=Имбол=Ямбол
 
СРЕДНА ГОРА=ГОРА за Рода на Иса 
 
  
СРЕДНА ГОРА=ГОРА (планина) на Одриси

Разбира се,че свещеният Божи ген и род на Дуло е разпръснат по цялата ни страна и из целокупния Български народ, който има страдалческата и жертвена роля и мисия да бъде нивата, в която е засят и растне Първосвещеният клон на Дуло, в който е и Спасителят на Българите и на света.

Спасителят е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на жертвените поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване предстои най – скоро.

Актът на Съединението е осъществен на 6 септември, веднъж за да се образува тази датна кодировъчна комбинация и скрие в нея поредното секретно послание, съобщаващо Кои са Инициаторите, Продуцентите и Организаторите на тези епични събития:  

ШЕСТИ СЕПТЕМВРИ=Бог Отес Исуш и Богиня Матара  

и още за да ни прорицаят Те за Техния Син, Божият Син – Спасителят:  

ШЕСТИ СЕПТЕМВРИ=Сина на Бог Исуш и Богиня Матара Диана  
 
И още веднъж основните послания, които Исус и Мария ви изпращат за вашето просвещение и насърчаване и за уверенито ви, че Те са задействали вече процесите за явяването им и възстановяването на Царството на Всемирната Любов, Братството и Мира на Земята чрез установяване на Властта на Всемирното Бяло Братство и Сестринство на чистите им и праведни потомци – Българите!:  

ОСВОБОЖДЕНИЕ=Бог Исуж и Богиня Диана  

СЪЕДИНЕНИЕ=Иса и Диана  

ОБЕДИНЕНИЕ=Богиня Диана  

ШЕСТИ СЕПТЕМВРИ=Бог Отес Исуш и Богиня Матара  

ШЕСТИ СЕПТЕМВРИ=Сина на Бог Исуш и Богиня Матара Диана


Честито Съединение, Българи!

ЧЕСТИТО СЪЕДИНЕНИЕ БЪЛГАРИ на=ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ на Иса и Диана !!!


Гласувай:
10
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
06.09 16:52
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - От коментарния форум под постинга във Фейсбук:
09.09 18:11
група Свръхестественото

Николай Велинов

Лелеллееле, ама това сериозно ли?
Чак печат........

Инж. Иван Дунчев
Автор

Не е сериозно, а е на майтап, обаче гледай сега и на сериозно, и на майтап, какъв е този майтап, Никола!

НЕ Е СЕРИОЗНО А Е НА МАЙТАП от=
от Исуз и Богиня Матара

Сериозен майтап, какво ще кажеш, Никола, носещ сакралния Божи рептилски титул Змей в тотално невиновно невежие!

НИКОЛА=НИ КАЛО=КАЛОИ ± Н (кодировъчен назал)=КАЛО=Кала – Змей

Един от 12 – те рептилски синонима на змия, змей, дракон, хала, кала ... от най – древния зооморфен животински езически символ на Българските Богове Демиурзи, преминал в сакрална херметична хералдическа символика на Техните потомци – Българите от феноменната жреческа каста Дуло

ВЕЛИНОВ=ВОВЕЛ=Повел=Павел ––

разрови се в нашите документи с парола "безистена и Павел" за да разбереш кой е Павел и какъв си му ти на него!

Бъди благословен, Змей Никола, и търси в нашите документи да познаеш Боговете ни и Божествения си генезис и статут, щото в Последните времена ще ти трябва фатално това Познание!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5516383
Постинги: 1592
Коментари: 2992
Гласове: 32747
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!