Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2020 05:14 - Кометата с опашка около Земята – космически кораб майка на Извънземните само на 103,5 км над Земята!Доказателства с автентични документи
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5248 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 27.07.2020 20:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В изпълнение на всеобхватния план на Извънземните за ескалиране на глобални природни и обществено – политически екстремални апокалиптични и страховите събития и процеси на Земята, които да разкъртят и отворят задръстените сензитиви на хората в Последните времена преди епичните събития на тяхното нашествие на Земята, през последния месец властващите тотално над хората Извънземни ни организираха поредния космически шоу спектакъл "Комета с опашка", като дадоха възможност на учените астрономи и фалшификатори на космогонния хелиоцентричен модел на нашата Земно – Слънчева система да си развиват и утвърждават поредната космическа сага и псевдонаучна хипотеза и анти – Божия материалистична теория за летящите връз Земята и навсякъде около нея всякакви небесни тела и космически боклук от камъни, керемиди и винкели, които всеки момент може да ни затрият като никому ненужна космическа прашинка, а на вече просветените и мислищи с високо интелектуалния си разум и потенциал феноменни Българи и крипто – Българите по целия свят (от които е целият интелектуален творчески прогресивен елит на всички племена) да ги насърчат да открият тяхното безспорно присъствие и проявление, което Извънземните вече не само не крият, а все по предизвикателно демонстрират!
 
image

Отново и отново пак да разкрием кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !      

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Извънземните са Българските Богове – Творци и Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, херметизирана като Богородица – Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем с помощта на статиите ни  за

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546!

и всички други 1500 статии от блога ни.

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на космическата инфраструктура на Земята, както и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти – генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!  
 
И защото Боговете ни – Извънземни все още са невидими с просто око, ето ви в помощ нашите специални всевиждащи очила, за да видите с очите и сърцето си, с което все още малко време само се виждат хубавите неща, Боговете ни :

image


НЕВИДИМИ С ПРОСТО ОКО=
Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Кристос=
Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Исус от Тракия 
 

Според неотклонимия и безалтернативен Божи план, Светиите от Божията светейша армия на Извънземните ще ни се показват все по – открито и демонстративно предизвикателно, на което са свидетели стотици хиляди и милиони хора по света, документиращи това с безброй автентични неподправени снимки и филми от любители и случайни аматьори астрономи,

АСТРОНОМИ от=от Иса и Матара

АМАТЬОРИ АСТРОНОМИ от=от Иса и Диана Матара Мария

подготвяйки ни за Деня на епичното Божие Явяване на Земята и започване на събитията и процесите на Съдния Ден за всички, поради което временните господари на света и техните дезинформационни служби на най – големите фалшификатори и космически циркаджии и мошеници шоумени от секретните секции на НАСА и Роскосмос в Холивуд и Мосфилм, ни затрупват с всякакви космически измислици за метеорити, метеори, астероиди, падащи звезди и комети, филмови – театрални постановки и бутафории като никога не съществувалите спътници на Мъск и бутафорни драматични спектакли на несъществуващата Междукосмическа станция и никога не състоявал се полет до нея на Дракон на SpaceX на Мъск, и отричат и квалифицират като природни явления и оптически измами и теории на конспирацията безбройните НЛО – та!

–– вижте всички наши тематични статии от блога ни с парола "безистена и Извънземни", както и последната ни тематична статия 

Кои излитат и кацат с НЛО – космически кораби с диаметър 50 километра на надземната станция Луна, която е на 6000 км над Земята и има диаметър 50 км?

http://bezistena.blog.bg/history/2020/07/17/koi-izlitat-i-kacat-s-nlo-kosmicheski-korabi-s-diametyr-50-k.1719495
 
Нека сега разсекретим изпратените ни от Боговете ни – Извънземни кодирани документи, които изготвиха и ретранслираха с помощта на невежи казионни професионални астрономи и търсещи истината и вече тотално съмняващите се в официалните учени и НАСА аматьори астрономи и НЛО – ловци в реалната космическа постановка "кометата C/2020 F3, наречена още NEOWISE:

Всички СМИ по света вече два месеца ни информираха и подготвяха за новината, че през м. юли и най – вече на 23 юли максимално близо до Земята ще премине кометата C/2020 F3, наречена още NEOWISE.
C/2020 F3 (NEOWISE) е ретроградна комета с почти параболическа орбита, открита на 27 март 2020 година от космическия инфрачервен телескоп NEOWISE.
Своят перихелий кометата премина на 3 юли 2020 г.


Траектория:

Кометата NEOWISE се намираше на по – малко от 20 градуса от Слънцето на 11 юни 2020 г. да 9 юли 2020 г.
На  3 юли 2020 г., когато кометата NEOWISE премина през перихелия си, тя се намираше на разстояние 0,29 а.е. (43 млн км) от Слънцето.

Припомнете си руския език, който е прекрасна сакрална Българска лингва цивилизационна производна от Свещения Български сътворенчески език, с пасаж от официалната инфо за тази комета с опашка.

Когда комета вошла в поле зрения SOHO LASCO C3 22 июня 2020 года, она достигла 3-й звёздной величины.
По состоянию на июль комета NEOWISE достигла видимой звёздной величины +1m, намного превысив яркость, достигнутую кометой C/2020 F8 (SWAN), и у неё появился второй хвост. (втора опашка) 
Первый голубоватый газовый (ионный) хвост (газова опашка) светится за счёт флуоресценции молекул С2 и CN, а более поздний второй золотой хвост (златна опашка) состоит из пыли, как у кометы Хейла-Боппа, хотя и не так велик.
5 июля 2020 года прибор WISPR зонда «Паркер» выявил в ионном хвосте вторую компоненту — натриевый ионный хвост.
23 июля 2020 года комета сблизилось с Землёй до 103,5 млн км (0,69 а.е.).

В следующий раз C/2020 F3 (NEOWISE) вернётся к Солнцу через 6800 лет — её афелий находится на расстоянии 500—700 а.е. от Солнца.


–– превод на последния пасаж:

Следващият път C / 2020 F3 (NEOWISE) ще се върне към Слънцето след 6800 години - тогава неговият афелий ще се намира на разстояние 500-700 AU. от Слънцето.
 
––––––––––––––––

Колко обезкуражаващо за почитателите на тази комета и  космическите екшъши, и още повече за езотериците и феновете на НЛО, които се надяваха, че кометата е на Извънземните и те най – после ще направят контакт със земляните, звучи тази дългосрочна безспереспективна песимистична переспектива и прогноза, нали, на фона на плахите им несподелени открито надежди, че може най – после Извънземните да им помогнат да се освободят от робството и игото на сегашните господари на света!

И колко радостна и светла е тази новина за временните господари на света, които си имаха не едно, ами много наум, че тази нахална комета можеше да бъде и на тъй страшните Извънземни, които напират отвсякъде и навсякъде вече, пък тези нахалници от bezistena ги плашат тях и насърчават и окуражават нарочените за заколение Българи, че били техните Богове! 

ИМАМ ЕДНО НА УМ за=
за Диана Ма Ма Ма=
за Диана Майка Мария Магдалена

Тъй си мислят и си отдъхнаха заговорниците срещу човечеството, които са заговорниците срещу Българите, и пак подкараха по адовия перфиден юдео – ционистки план за нашето окончателно поробване и тотално затриване, обаче Извънземните и ние им казваме "ядец!" на надеждите им! 

– Ядец!, защото ето Кои са сакралните Прототипи на култовия оброчен "ядец!", който официално е междуметие за изразяване на неуспех при облог или състезание "измамих те, не успя!", а за посветените съобщава Кои ще ни мамят временно, скрили се от нас за известно време 

ЯДЕЦ=Диана и Иса 

ИЗМАМИХ ТЕ НЕ УСПЯ=
Исуз и Бохиня Диана МаМа=
Исуз и Бохиня Диана Мария Магдалена

ЩЕ НИ МАМЯТ ВРЕМЕННО=Ешуа и Богиня Диана Мама Мария

ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ не виждаме=не виждаме Бог Исуз и Богиня Матара 

ОЩЕ НЕ ВИЖДАМЕ=ОШТЕ НЕ ВИЖДАМЕ=Ежуш и Богиня Мат Диана 

И освен ядеца, разкриваме и каква е тайната на поредното уникално макро космическо послание на Боговете ни, което те ни изпращат с тази комета с опашка и херметичен космически индекс NEOWISE :

NEOWISE=WO ISE ± N (кодировъчен назал)=WO ISE=Бог Иса 

КОМЕТА NEOWISE=Майка Диана и Бог Иса=Богиня Майка Диана и Иса

Ето защо НЛО – космическият кораб на Извънземните/Боговете ни, е наречен описателно – обяснително Газова кометаКомета с опашка и Комета с две опашки:

ГАЗОВА КОМЕТА=Богиня Майка Диана и Иза 

ГАЗОВА КОМЕТА=Кан (Жреци) на Богиня Мат и Иза

КОМЕТА С ОПАШКА=Бокиня Майка Диана и Исуш

КОМЕТА С ОПАШКА=Кан (Жреци) на Богиня Майка Диана и Исуш

КОМЕТА С ДВЕ ОПАШКИ=Бокиня Мат Диана и Бок Исуш

КОМЕТА С ДВЕ ОПАШКИ=Кан (Жреци) на Богиня Мат Диана и Бок Исуш

Боговете ни са организирали така това космическо събитие и са му дали тези официални описателни имена с Българския език, за да ни изпратят тези документи с послания за Тяхното авторство и подпис и печат и участието на Техните Светии от жреческия род Дуло, изпълнители на небесното шову!

АВТОРСТВО от=от Братя от Иса и Диана  –
Братята от Всемирното Бяло Братство от генетичи феноменни потомци на Исус и Богиня Диана, сега Светии

ПОДПИС на=на Богиня Диана и Бог Иса 

ПЕЧАТ на=на Бог Ешуа и Диана 

НЕБЕСНОТО ШОВУ на=на Богиня Диана и Бог Исуш 

НЕБЕСНОТО ШОВУ изпълнявано от=изпълнявано от Светии на Бог Ешуа 

––––––––––––––––––––––––––––––––

Всички ония чудовищни разстояния, параметри и габарити от официалните съобщения по – горе за Кометата, която е изкуствена космическа станция на Боговете ни, двищеща се не на чудовищните 103,5 млн км от Земята, а само на около 103,5 км над кръглия диск на плоската Земя, са тотални астрономически фантасмагории и екшън – бутафории за наивници, с които фалшификаторите на истинския космогонен космически модел на системата на Земното космическо яйце, ни будалкат за да крият временно Боговете ни и как сме постоянно в ръцете и грижите Им!

Никакъв телескоп – нито видео, нито радио, нито ултра, инфра или какъвто и да е телескоп или уред, не може да проникне зад сферичния енергиен купол на Земното космическо яйце!

Припомняме ви какво представлява истинският Божествен геоцентричен модел на космическото яйце на Земната система, от който знаем, че Луната е изкуствено построена от Боговете Творци и Демиурзи надземна станция с диаметър само 50 км (не 3 476 км!) и се движи във плоска спираловидна орбита заедно със Слънцето,

(което е изкуствен енергиен светлинен и термо – генератор, построен от Боговете ни, също с диаметър 50 км)

само на около 5500 – 6000 км (не на 384 400 км, както ни лъжат за Луната, и на 200 милиона км за Слънцето) над диска на абсолютно неподвижната плоска Земя под сферичния енергиен купол на космическото яйце или сфера на Земната система.

Под надземния купол са разположени и други надземни станции и бази на Боговете ни/Извънземните, на които казваме планети и звезди, участващи в Геоцентричния космогонен модел и устройство на нашата система, както и всички "страшни" т. нар. "метеори, метеорити, астероиди, комети" и всякакви уж "блуждаещи и падащи звезди и космически предмети и буклуци", които всички те са свръх технически и свръх технологични летящи транспортни машини и средства и космически кораби на Божията светейша армия, администрация и население, обслужаващи Земята и нейната космическа инфраструктура и Божиите измерения и светове. 

ИЗМЕРЕНИЯ на=на Иза и Мария 

СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана 

БОЖИИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ на=на Богиня Матара и Изуж

image

Т. нар. "Комета NEOWISE" е един от тези космически кораби – майка, свален на по – ниска плоска спираловидна орбита само на 103,5 км над Земята, още автентични доказателствени документи за което ще видите в края на постинга ни.

image

image
 
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image


image

image

image

Сега си пренастройте аналитичния алгоритъм с този истински Геоцентричен космогонен модел на Земята и космическата ѝ инфраструктура, с истинските им параметри, и с разсекретената тайна за "Кометата" NEOWISE, и разгледайте отново и проумейте какво е тази Комета, за която се опитаха да ни избудалкат пак официалните астрономи –хелиоцентрични нагли мошеници, облечени с академична тога и ударен отряд на юдео – ционисткиге господари на света, обаче този път вече номера им не минава и отвсякъде ги дебнат зорко невярващите им неказионни астрономи – аматьори, и ги разобличават, а накрая Боговете ни разкриват на всички Истината в Техния наш блог!  

ВЕЧЕ НОМЕРА ИМ НЕ МИНАВА пред=
ВЕТШЕ НОМЕРА ИМ НЕ МИНАВА пред=
пред Бог Ешуа и Богиня Диана Мама Мария

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана  

–––––––––––––––––––––––

–– припомняме ви изрично:

При геоцентричния модел на яйцето на Космическата Земна система, който е истинският Божествен светоустройствен космогонен модел, никакви земни ракети, космически кораби и всякакви т. нар. "сателити" не могат да се задържат и минута на достигнатата височина, колкто и малка или голяма да е тя, без двигателите им да работят постоянно и изразходват гориво, защото ако двигателят спре, летателният апарат веднага ще започне да пада като камък и както казваме "като кютюк" неспасяемо към Земята, още повече, че в абсолютния вакуум на Космоса никакви съвременни двигатели не могат да работят и никакви измислени полети до Луната, Марс и Венера и никакви космически междупланетарни сонди и телескопи не са се състоявали никога!

Над плоската Земя не съществуват никакви "околоземни" орбити, както ни лъжат дружно и нагло в съзаклятие вече повече от 60 години юдео – ционистките управници на руснаците и американците, и  по които да могат да се движат и скачат от орбита на орбита без гориво и стоят колкото си искат "орбитални спътници, сателити и космически станции", колкото и да ни изпращат компютърни снимки на модели на кълбовидна Земя, и нито една нейна истинска снимка или видео филм при съвременната високо развита снимачна техника!!! 

Цялата съветско – руска и американска и китайска и др. космически програми и достижения, са абсолютен бутафорен фалш и измама на обединените зад кулисите заговорници срещу Българите и човечеството, която измама е част от злодейския юдео – ционистки план Калерги за поробване и геноцид на Българите,

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти–официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

и затова оставащи без възможност да избегнат справедливото наказание и последици от тези и всички други техни лъжи и тежестта на отговорността за всичко лошо, случващо се в света през Новата ера и най – вече през последните няколко столетия, изобличавани за чудовищните им престъпления във всички сфери на човешкия живот от свръхинформираните и проглеждащи и осъзнаващи се прогресивни духовни елити на народите, които са Българи и крипто – Българи от Божия феноменен род Дуло, управляващите света юдео – ционисти вече без да се крият безпардонно и престъпно цинично ескалират всички глобални политически и обществени събития и процеси в посока на войни и биотерористични апокалипсиси, на военщина и полицейщина и тотално поробване на света с всички средства.

––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––

––
 Витрина и парад на космическите лъжи на руснаци и американци от съвместното им космическо компютърно мъпет шоу за трилиони долари:

Руски космонавт засне ярка комета от МКС 
https://nova.bg/news/view/2020/07/05/292964/руски-космонавт-засне-ярка-комета-от-мкс-снимки/ 

Руският космонавт Иван Вагнер, който е част от екипажа на МКС, е успял да заснеме кометата C/2020 F3 /NEOWISE/

Ivan Vagner   @ivan_mks63 · Jul 4, 2020

На следующем витке попробовал чуть ближе сфотографировать самую яркую за последние 7 лет комету C/2020 F3 (NEOWISE). Довольно хорошо видно ее хвост из космоса, с борта Международной космической станции!

Ето още информация от извора с мъртва вода, който бълва космически лъжи и съчинения вече повече от 60 години от обединените зад кулисите западни и руски фалшификатори на сагата космос!

https://twitter.com/ivan_mks63/status/1279450772200198145?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1279460580169056257%7
Ctwgr%5E&ref_url=
https%3A%2F%2Fnova.bg%2Fnews%2Fview%2F2020%2F07%2F05%2F292964%2F

image
 
Фалшификат на кълбовидна Земя!

image 
Фалшификат на кълбовидна Земя!

image

Пълнежен материал!

image

Пореден компютърен фотошоп и фалшификат, целящ единствено затвърждаване на лъжата "Кълбовидна Земя" и американо – руската измама МКС / Международна космическа станция, каквато никога не се е състоявала в Космоса, а е разигравана и снимана в секретните студии на Мосфильм и Холивуд!

image
 
Чудесни анимационни фентъзи кадри и филмчета а ла Ну погоди! и Том и Джери в подкрепа на американо – руската измама МКС !

И ето с какви мили неща ни занимават "космонавтите", които ако наистина бяха на МКС в Космоса, нямаше да ни баламосват с такива прозаични сладникави кулинарни работи като в долния твитър репортаж, ами щяха да заснемат с най – модерната снимачна техника най – подробно до най – малкото болтче, гайка и светлосянка сложната операция как товарният кораб се доближава и скачва с МКС и то задължително на фона на Земята, за да ни уверят, че тя е едно бясно въртящо се кълбо около оста си, с още по – бясна скорост обикаляща около Слънцете, и заедно с него с невъобразими чудовищни скорости се рее из Всемира, а не е неподвижна плоска релефна кръгла тава в средата на сферичния енергиен купол на системата – космическо яйце на планетата ни – та всичко това "космонавтите" трябваше да заснемат с модерната снимачна техника на снимки и видео, за да натрият носовете на невярващите в истиността на техните космически приключения, а не да подсилват подозренията ни с единствения доказателствен аргумент – обяснението с думи "Присъедини се!", и с компютърни анимации и със снимка на някакъв макет, уж на приближаващ се транспортен кораб, както ни показват на долната снимка!

Нека сега някой разбирач да ни обясни какво ни обеснява долната снимка на макет на нещо, което трябва да е товарен космически кораб?

Ivan Vagner
  @ivan_mks63  

Пристыковался! Спустя примерно 3 часа после старта к нам прилетел грузовой корабль #ПрогрессМС15. Он доставил нам 2,5 тонны грузов: воду, кислород, топливо, оборудование для экспериментов, продукты питания и может что-то еще неожиданное и вкусненькое :)

Под тази висша доказателствена фактология в твитер следват безброй резонни възторжени коментари и поздрави с патриотична гордост на всякакви руски наивници, неподозиращи огромната 60 годишна световна измама на юдео – ционистките космически специалисти, държащи всички възлови места в този бранш във всички "космически" държави!

image

Нека сега някой разбирач да ни обясни какво ни обяснява следващият коментар и снимка с макет на нещо, което трябва да е товарен космически кораб и какви сигнали вижда на този нескопосан космически картонен фалш, като вече дори не се стараят да крият от благоприличие фалшификациите си?

Ivan Vagner   @ivan_mks63  

А на этом фото запечатлен момент выдачи бокового импульса грузового корабля

image

––
 Майтап, Уйли и космическо мъпет шов, регистриращо липсата на интелектуален потенциал, елементарна логическа мисъл и будализма на наивно доверилите им се хора! 

МЪПЕТ ШОВ от=от Богиня Мат и Бог Ешуа 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Комета дойде да пренареди света и задейства тайнствените сили

https://novotopoznanie.com/kometa-doyde-da-prenaredi-sveta-i-zadeystva-taynstveni-sili/

Краткият пост от Новото познание ни съобщава в кода на Свещения шифър изрично за предстоящите скоро безусловни и безалтернативни глобални и тотални епични събития и процеси на Земята, които ще установят Боговете ни:

Кометата идва да промени света, да формира нова система и строг ред в света !

Разсекретени тези документи отново декларират безапелационно и категорично, Кои ще проведат тези епични събития и процеси:

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ от=от Бог Исуш и Богиня Диана 

ПРОЦЕСИ от=ПРОТСЕСИ от=от Диана и Исус Вер (Змей)

Вер е един от 12 – те рептилски синонима на Змей, която рептилска символика е най – древният митологичен езически херметичен животински символ и титул на Българските Богове Демиурзи от Древно – Българския календар, преминал в сакрална съкровена хералдическа символика на Българската Божия династия Дуло, състояща се само от наследствени генетични феноменни потомци на Българските Богове!   

ДА ПРОМЕНИ СВЕТА=Богиня Матара Диана и Бог Иса 

ДА ФОРМИРА НОВА СИСТЕМА=Богиня Диана Мат Мария и Бог Исус 

СТРОГ РЕД В СВЕТА от=
от Богиня Диана и Бог Гристос=от Богиня Диана и Бог Исус от Трагия

И една шпионска игра за балъци, каквито бяхме десетилетия милиардите наивници, вярващи на космическите екшън – фентъзи на общия единен зад кулисите и проформа пред хората разделен антагонистически отбор на космическите мошеници на юдео – ционистите управляващи СССР / Русия и САЩ и света, и разделени на "антагонистични" върли врагове и западни и източни поробители на всички народи!

Шпионски игри в космоса, които изглеждат като приятелска разходка

https://novotopoznanie.com/shpionski-igri-v-kosmosa-koito-izglezhdat-kato-priatelska-razhodka/

Значи домогват се със шпионски снимки до повърхностни тайни по интериора и външния вид на "противника" руснаците, а след това пак те, които се "мразят" смъртно с американците, продават на последните непостижимите от тях ракети носители, които следва да са висша военна държавна свръхсекретна тайна информация на руснаците, които не издават тайни примерно като за производството на карфици и кламери и за крива лопата с дупки за вадене и автоматично калиброване на картофи, пък тази висша технологична и техническа тайна и know – how направо я подаряват на смъртните си врагове и дават в ръцете им смъртоносно оръжие в постоянната им "конфронтация"!  
Необясними отношения, ако не знаехме вече какво става зад прожекторите и параваните на официалните власти на уж враждуващите руснаци и американци , управлявани от различни изродени юдео – ционистки кланове на рода Дуло!

НЕОБЯСНИМИ ОТНОШЕНИЯ към=към Богиня Мат Исуш

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


image
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3453952741282586&set=gm.832278407179040&type=3&theater&ifg=1

Dilian Velev
Забелязано в Ямбол  

19 юли Кометата Neowise над Ямбол, снимана от Бакаджика, около 22:30 на 18ти Юли  

БАКАДЖИК=Кая (скала, скални светилищни мегалити) на Бокиня Диана и Ежуа 

И
 един снизходителен подигравателен коментар, чийто автор изобщо няма и понятие, колко точно е дефинирал сюжета!

ИЗОБШТО НЯМА ПОНЯТИЕ за=за Бог Изуш и Богиня Мат Диана 

СЮЖЕТ за=за Исуж и Диана 

Емил Генов 

Кометата се е насочила към центъра на вселената - Ямбол 😎🙂
 
За справка:

Ямбол е Божият първосътворенчески постоянно първопрестолен град, от където Те са сътворили и управляват световете, който е Командният център на Време –
пространствения континум, и Които са го закодирали временно за невежите като Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп ! 

––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––

И сега обещаната по – горе информация от независим канал , че т. нар. "Комета NEOWISE" е един от тези космически кораби – майка на Извънземните/Боговете ни, свален на по – ниска плоска спираловидна орбита на 103,5 км над Земята!

Наблюдение на НЛО: Кометата NEOWISE аномалия е „абсолютно изключително“ доказателство за НЛО - твърдят ловците на НЛО!
https://www.express.co.uk/news/weird/1309402/UFO-sighting-Comet-NEOWISE-proof-aliens-UFO-Scott-Waring

Ловците на НЛО твърдят, че са забелязали неидентифициран извънземен обект, докато фотографират прелетите на Комета NEOWISE.
НЛО или неидентифициран летящ обект е заснет над Тайван и с размита червена светлина под опашката на кометата NEOWISE . 
В момента кометата се вижда от Северното полукълбо и ще направи най-близкия си проход на Земята на 23 юли. 
Теоретикът на конспирацията и едноименният експерт по НЛО  Scott C Waring вярва, че червената светлина, видяна до кометата, е извънземен кораб НЛО.
Снимката, която беше направена от един от приятелите на г-н Варинг, беше споделена в неговия блог ET Data Base.

Г-н  Scott C Waring казва:
„Човекът стана рано, за да хване известната комета NEOWISE, докато пресичаше небето. По-късно при разглеждане на снимките се вижда странен светещ червен предмет. Обектът изглежда като четири топки, летящи две по две една до друга." 

image

Наблюдение на НЛО:  Scott C Waring вярва, че тази снимка показва НЛО под кометата NEOWISE

image

НЛО наблюдение:
Предполагаемият космически кораб е бил видян над Тайван. 
"НЛО изглежда огромен. Можете ясно да го видите на трите снимки на кометата."
Предполагаемият НЛО се появи над Hehuan Mountain, където г-н Уоринг каза, че няма градски светлини.

Hehuan Mountain=Бохиня Мат=Бохиня Ма (Майка) Диана 

Човекът, който първоначално е видял НЛО в близост до кометата, направи общо три снимки.
Според г-н Вуоринг един от тях е успял да улови НЛО „с висока детайлност“.  
Той каза: „Така че за щастие за нас очевидецът получи три прилични снимки, всяка от които с НЛО.
„Утринната светлина сякаш предизвика последната снимка да замъгли повече НЛО.
„НЛО вероятно е напуснал кометата (корабът майка) и е изчезнал за 15 до 30 секунди. Страхотни снимки.
„Невероятно доказателство, че Neowise е много повече, отколкото вярвахме!" 

––––––––––––––––––––––

Какво повече е Кометата с опашка Neowise вече разсекретихме с нашите автентични документи, ето още няколко, изпратени ни от уфологът със съобщението "Обектът изглежда като четири топки, летящи две по две една до друга." :

ЧЕТИРИ ЛЕТЯЩИ ТОПКИ=Кан (Жреци) от Рода Дуло на Богиня Диана и Ешуш 

ЧЕТИРИ ЛЕТЯЩИ ТОПКИ=Кан (Жреци) от Рода Дуло от Безистена

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

Безистенът е Командният център на Време – пространствения континиум, Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло с унаследена от Боговете ни висша сакрална херметична хералдическа династична символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей...
 
Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците от които са гърците, на турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са бивши тракийски нефеноменни безкултурни племена, разселени по света от Българските жреци и култивирани, цивилизовани и очовечавани от тях, и чиито племенни главатари – изродени династи от Дуло, обединени от юдео – ционистите, са заговорниците срещу Българите, които организират сега ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия и международен пандемичен биотероризъм като последен етап на злодейския им план за затриването ни!

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистена в Ямбол

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с  официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден!

Двата разсекретени документа за статута на заснетия НЛО с четири летящи топки край Кометата кораб майка, ни съобщават, че този НЛО е управляван от Светии от жреческия род Дуло на Българските Богове, род възникнал на Безистена, който е и Командният диспечерски център на всички Светии. 

Затова и Светиите ни внушиха на Dilian Velev‎ да направи от Бакаджика снимката на Кометата кораб майка и я публикува в "Забелязано в Ямбол" :  

image

а на Емил Генов внушиха коментара

Кометата се е насочила към центъра на вселената - Ямбол 😎🙂,
 
за да бъде допълнение за казаното от нас за статута на Ямбол и Безистена.

image

НЛО наблюдение: Мистър Вуоринг е твърдо вярващ, че извънземните наблюдават планетата

image

image

НЛО наблюдение: Този обект прилича ли на извънземен НЛО? (Изображение: SCOTT С WARING) 

"Абсолютно убедено вярвам, че този НЛО е дошъл от самия NEOWISE."
Г-н Вуоринг продължава да твърди, че НЛО прелетя над океанските води близо до Тайван в 4 часа местно време, за да избегне от вниманието на наблюдателите.

ТАЙВАН=Богиня Диана

поредният Български цивилизационен печат по всички точки и кътчета на света!

Той каза: „Но тъй като късметът го имаше ... извънземните подцениха тайванските фотографи, а

"NEOWISE не е комета, а е извънземен кораб, който прави обиколките си за транспортиране и патрулиране на териториите на извънземните."

Нашият коментар е в абсолютно съгласие с натоварения да предаде на хората това послание на Боговете ни Scott C Waring, поради което разкриваме неговия Божествен феноменен Български жречески генезис и статут и зачисляваме в редиците на Божията армия още един намерен и активиран Български Божи потомък:

SCOTT С WARING=
Кан (Жрец) от Богиня Диана и Гристос=
Кан (Жрец) от Богиня Диана и Исус от Трагия
 

!!!

И сега внимание, за да видите поредния нагъл и безочлив дезинформационнен трик на официалната материалистична анти – Божия наука астрономия и подшефните ѝ или надшефните ѝ тайни служби на ЦРУ и НАСА, както и на тайните и на космическите служби на Русия, които като нямат никакви други аргументи за манипулация и скриване на истината за започващото всеки миг нашествие на Извънземните/Боговете ни,

НАШЕСТВИЕ на=на Богиня Диана и Исуш

изкарват реално и рационално видяното и логически осмислено от хората за психиатрично разстройство и отклонение – сиреч халюцинации и измислици на болни мозъци! 

Публикацията завършва така:

"Повечето експерти обаче твърдят, че размитата червена светлина не е НЛО, а ефект на пареидолия.
Пареидолия е причудлив психологически ефект, който кара мозъка да вижда форми и модели там, където не съществуват."

Американската космическа агенция НАСА заяви: „Парейдолия е психологическото явление, при което хората виждат разпознаваеми форми в облаци, скални образувания или по друг начин несвързани обекти или данни.
Има много примери за това явление на Земята и в Космоса."

–– Точно, безспорно и категорично ясно, нали?

Когато на заговорниците срещу Българите и поробителите на човечеството се изчерпат плитко скроените лъжи и няма никакви други аргументи за скриване на Истината, влиза в действие заклеймяването на инакомислещите за пареидоли, луди и психопати и всякакви други откачалки и тяхното разнообразно осмиване, подиграване, неглижиране, дескретидиране, отстраняване и обстрелване!

image

Обаче късно е вече и Истината за Извънземните, Които са Боговете ни, и кои сме Българите, вече не може да се скрие!
Знаем кои са Боговете ни и на Кои сме и кои сме ние!

ЗНАЕМ КОИ СА БОГОВЕТЕ НИ=Богиня Ма (Майка) Диана и Бок Исуз 

НИЕ СМЕ КАТО БОГОВЕТЕ НИ=КАТО Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Диана

позналите се Българи и крипто Българи сме Богове, още съвсем малко време с малко "Б"! 

–––––––––––––––

И защото в международната фейсбук група "Ванга.Предсказания"

https://www.facebook.com/groups/vangafenomen/?multi_permalinks=286007145902492¬if_id=1595820815795478¬if_t=
feedback_reaction_generic

(в която със съпругата ми Ирина сме поканени за модератори лично от администраторът ѝ Сергей Косторной, който е култовият кум на Света Ванга, когото тя натовари със саможертвената мисия да съобщи на цял свят за предстоящата световна пандемия на корона вируса) всички сме феноменни Българи и крипто Българи от България, Русия и цял свят, споделяме с вас в режим на редакция нашия насърчителен и просветителски коментар под публикацията на този постинг в групата:

Инж. Иван Дунчевimage

Нашите приятели от Русия в групата със своя феноменен интелект трябва отдавна да са разкрили измамата на американската и на съветската/руската космически програми, създавани от едни и същи юдео – ционистки фалшификатори, без да робуват на резонната националистическа и патриотична гордост, за която има предостатъчни други истински поводи!

Нета и социалните мрежи в Русия се тресат от безброй доказателства за общата световна измама "Руска и американска космическа програма", привеждат се категорични доказателства, че нито Гагарин, нито Титов, нито Терешкова, нито който и да е от групата на т. нр. "съветски космонавти", които бяха любими герои на руснаците и на целия свят, не е летял никъде в Космоса, до околоземни орбити, до Луната, до МКС, изнася се информация че Гагарин е направил няколко опита да разкрие тази измама и затова са го убили службите, изнасят данни за Леонов, продал открито и цинично руските интереси на американците, руски изследователи обвиняват руската космическа агенция, че заедно с американците лъжат цял свят за космическите си програми, в Америка излизат безброй документи от разследващи американци, за тоталната лъжа и измама на цялата космическа програма на САЩ и че никъде никой не е ходил из Космоса, на Луната, около нея и по – близко до Луната от разстоянието от Земята до Луната, което е около 6000 километра!

Всички тези независими разследвания и доказателствени документи и неоспорими аргументи получиха мощна подкрепа и активизиране след все по – набиращата скорост и академичен авторитет истинна теория за плоската Земя и възстановяване на Божествения генезис и статут на Земята, Вселената и човечеството, които бяха тотално отречени от антиБожият хелиоцентричен материалистичен модел на Земята, Слънчевата система и Вселената и случайният произход на човека от нисши организми през риби, жаби, птици, млекопитаещи и маймуни!

Информацията по тези фундаментални космогонни положения ни подават Светиите, сред които водещ специалист е и Света Ванга

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и свръхестествени Светии от Вси Светии,

СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ=
Светии от Бог Христос=
Светии от Бог Исус от Трахия 

с тях и Исус и Мария, дошли за синергитично участие в транспространния ни екип с Кораба комета с опашка, управляван от по – малкия ни син близнак Свети Иво Дунчев, и докарал го най – близко на 103,5 км до Земята точно на 23 юли в първия ден на зодия Лъв както бе прогнозата и в чест на рождения ден на майка му феноменната първожрица Ирина, чийто жречески генезис и характеристика са закодирани в параметрите на това разстояние:  

СТО И ТРИ ЦЯЛО И ПЕТ КИЛОМЕТРА=
Ирина от Дуло на Мат Диана и Отец Иса Бълкарина

https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1/posts/10217123010293935?notif_id=1595509907157089¬if_t=feedback_reaction_generic

image

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!       

 












Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
26.07.2020 05:16
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658846
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43984
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!