Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2018 23:32 - С Доайенът на Българската сакрална езикова археология и ученик на Света Ванга – Кръстю Мутафчиев, в Деня на Будителите, който е всеки ден и нощ!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3577 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 02.11.2018 10:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Документите и познанията за скритата свещена Българска история, които даде Света Ванга на възлюбената си керка Людмила Живкова и на своя ученик Кръстю Мутафчиев и неговото дело, с което той саможертвено ги извади на показ и разсекрети с цената на убийството на Людмила и последвалият му 15 (7) годишен затвор и разбито здраве, за да събуди и просвети приспания коварно от душманите му в дълбоко свещено невиновно невежие Български народ, са върховен епичен пример за осъзнато жертвено всеотдайно Будителство в съвременната история на Българския етнос, нарочен за заколение от всичките ни обединен вътрешни и външни душмани! 

https://www.youtube.com/watch?list=PLa5-aFdApZnJD04fNIZRQauun_kmNZjhw&v=7GrwzkTpbFk

Върви народе възродени!

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на горното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

 

В днешния празничен ден навръх неговия и нашия празник на Народните Будители, поздрави ни поднасят с директното си присъствие и участие в поста тримата Български светейши Будители – Света Ванга, Света мъченица Людмила Живкова и Свети мъченик Кръстю Мутафчиев

Ако търсите официална информация за Кръстю Мутафчиев в Нета, ще останете изумени, че за този велик Български Будител – мъченик, няма отредена нито страница, нито два реда във Википедията – във Българската Википедия!

Ние ви предоставяме насочваща "частна" информация за неговите произведения. 

https://knizhen-pazar.net/index.php?search=Кръстю%20Мутафчиев&searchin=name

Из Нета иначе всякакви мерзавци и ментори съчиняват лъжи за него и се гаврят с паметта му, непредполагайки дори, че той в качеството си на реален и рационален Светец държи тънкия косъм на съдбите им в ръцете си!

Затова преди 5 години Свети Кръстю Мутафчиев ни продиктува следващия постинг и писа лично в него следните послания, които разсекретяваме с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 : 

Поклон пред големия БЪЛГАРИН, РОДОЛЮБЕЦ и ЖЕРТВЕНИК КРЪСТЮ МУТАФЧИЕВ – посветеният най – близък сътрудник и довереник на ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА и баща й 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/09/11/poklon-pred-golemiia-bylgarin-rodoliubec-i-jertvenik-krystiu.1147757 


image 

КРЪСТЮ=Иса от Тракия

КРЪСТЮ МУТАФЧИЕВ от=
от Бог Кристош и Богиня Мат Диана=
от Бог Исуш от Тракия и Богиня Мат Диана

Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, са познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

Кръстю Мутафчиев е чист и саможертвен династичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния жречески род Дуло, Доайенът на новите независими Български изследователи – Любородци и Патриоти, които разкриват вече невъзвратимо истинската Българска история на строители на всички човешки култури и Цивилизатори на всички човешки племена! 

Делото ти е живо и необратимо, Учителю наш!

Присъствието ти в тандем със Светицата Людмила Живкова и под опекунството на Света Ванга, е реално осезаемо и дава вече изобилни плодове!  

Признателност и поклон от събудилите се и познали се и намиращи историята и бъдещето си Българи! 

 С Любов от екипа на bezistena !Приканваме всички честни и свободни Български изследователи да изразят уважението и отношението си към саможертвения Български Будител и Просветен Учител, Доайенът на Българската сакрална езикова археология – 

Кръстю Мутафчиев, реалният и рационален свръхестествен феноменен Свети Кръстю Мутафчиев!


https://www.youtube.com/watch?v=d8sF15vGcZM

Емил Димитров               Моя страна,моя България!
  
image

Кръстю Мутафчиев пред гроба на Великия Посветен Българин Николай Рьорих заедно със сина му Светослав и със Саня


Моите книги са предназначени за търсещите и любознателни Български читатели, които не се срамуват да се нарекат БЪЛГАРИ !
И да знаят, че гордостта и природната интелигентност, която притежават, е генетично заложена в тях!
И че те принадлежат към тази част на човешкия род, която почита и се прекланя пред ДУХОВНАТА, а не пред материалната култура! 

Древните Българи са били изключително устойчиви.
В тяхната история е имало както възход, така и падение, но те винаги са оцелявали!
Да се наричаш Българин не е обидно, а напротив – можем само да се гордеем, че сме Българи! 
Защото ние сме наследници на тези най – древни наши Праотци, които в продължение на повече от две хилядолетия са властвали в земи, разположени на култови исторически и библейски места в Мала Азия, Месопотамия, Библейските земи и в Египет!
                                                                                            
Кръстю Мутафчиев  

–– настойчиво ви съветваме да прочетете цялата цитирана статия за Кръстю Мутафчиев и за чудото в Мишкова нива, свидетел на което е екипът на Кръстю Мутафчиев, изпратен там от Света Ванга!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Поклон, Учителю наш и Доайен на новата Божествена Българска наука "Свещена Езикова археология"!

Как ще се преглътнат и прощават тези и всички други негови възхитителни слова и декларации с автентични докуементи от тайни архиви за величието на Българите, от скритите душмани на Българите от времето на соца и от последните 30 години, които мерзавци изплуваха отвсякъде без да се крият въобще, очаквайки награда от господарите им, смятайки че сме свършили вече! 

01. 11. 2018 Ямбол
Денят на Народните Будители

image

ДА СЕ ЗНАЕ=Диана и Исуз

ДА СЕ ПОМНИ=Иса и Богиня Ма (Майка) Диана

БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА=БЪЛГАРИЯ Е на Бог Ежуа–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Българските Будители и наши Светейши гости ни разсекретяват Божествения генезис на Българските Будители: 

БЪЛГАРСКИ БУДИТЕЛИ=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Иса Българина 

БЪЛГАРСКИ БУДИТЕЛИ=Българи Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Иса


Ето и Божественият генезис на Българските скромни Будители от прокламиращия стих:


БУДИТЕЛИ СКРОМНИ=
БУДИТЕЛИ Кан (Жреци) на Иса и Мария


БУДИТЕЛИ СКРОМНИ=
Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Матара и Иса


Това е свещеният генезис на Българските Будители, които са Духовните водачи и интелектуален творчески и революционен прогресивен елит на всички племена по света, защото са жертвените генетични потомци на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, които според план – графика на Техния трансепохален екстремален риалити експеримент и драматизация "Българите и човешката цивилизаци" вече ни се разкриват в Техния наш блог 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Честит празник на Българските Будители, които работим всеки ден и нощ щото всеки ден Божи да е празник на Българските Будители за още непосветените и тънещи в  невиновно свещено невежие и духовно безделие Българи от Божия род Дуло, и се просвещавайте и гребете с пълни шепи и пийте Жива вода,

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана,

и плувайте и се дивете в бездънния извор на Живото Божие Слово, което блика и прелива от Техния наш блог 

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

image


Аз знам, не ще угасне светлината, 
Духът ни ще открие Свободата ,
защото в тази бездуховна зима 
Будители народни има!


АЗ ЗНАМ=Изуз и Ма (Богиня Майка)

СВОБОДА=Бог Иса и Богиня Диана

БУДИТЕЛИ НАРОДНИ ИМА от рода=от рода Дуло от Богиня Матара Диана
 


И защото днес е Денят на Народните Будители, една спонтанна реакция от приятелката ми Атанасова:

– Прекрасно е това, което чета от Вас и ви чета отдавна. Това е невероятно, загадъчно и красиво. Честит празник на Будителите. За мен сте един от тях.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena и Светейшата Будителска троица Света Ванга, Света Людмила Живкова и Свети Кръстю Мутафчиев
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песен!


Гласувай:
11
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
01.11.2018 23:40
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5423513
Постинги: 1581
Коментари: 2959
Гласове: 32323
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!