Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2018 22:44 - Тайната на бесмъртния свещен Български Божествен ген, който Извънземните вложиха за съхранение в Българите
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6752 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 18.02.2018 17:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Показваме ви видео – файл и разсекретени документи за имплантирания пост – Сътворенчески сред човеците на Земята Божествен свръхфеноменен ген от Висшият Разум и Извънземните Демиурзи – Властелини и Господари на светове! 

image

https://www.facebook.com/NashataBulgaria/photos/a.478970262189220.1073741828.478969105522669/1265359500216955/?type=3&theater
 
Ние все говорим за свещения Български феноменен и безсмъртен Божествен ген на Исус и Мария Магдалена – ето го на този удивителен кадър!
 
Виждате го с очите и с безпогрешния познавач – сърцето си, с което засега все още хубавите неща се виждат само с него!

Сега ще видите за пореден път Българския Божествен безсмъртен ген и с проглеждащите ви вече закърнели сетива, пробуждащи се с помощта на    

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
 

БОЖЕСТВЕН ГЕН на=ГЕН на Бог Исуж и Богиня Диана 

БЕЗСМЪРТЕН ГЕН на=ГЕН на Богиня Матара и Исуз 

ФЕНОМЕНЕН БЕЗСМЪРТЕН ГЕН на=ГЕН на Богиня Мат Мария и Бог Исуз 


Ето Кои промиват и проглеждат закърнелите ни сетива: 


СЕТИВА=Иса и Богиня Диана 

ЗАКЪРНЕЛИ СЕТИВА без=без Диана и Исуз Бълкарина 

ЗАКЪРНЕЛИ СЕТИВА на=на Бълкари на Диана и Исуз   
 
И за пореден път разсекретените характеристики на Българските Богове Демиурзи, Които са Висшият Разум, Които са и Извънземните, защото са Властелините и Господарите на световете! 

ДЕМИУРЗИ=Мадара и Иза 

БОГОВЕ ДЕМИУРЗИ=Богиня Мадара и Бог Иза 
 
ВИСШ РАЗУМ=РАЗУМ на Бог Исуш 

ВИСШИЯ РАЗУМ=ВИСШИТЕ Иза и Мария 

ВЛАСТЕЛИНИ И ГОСПОДАРИ=Богиня Диана и Исус Ел (Змей) Болгарина 

И пак за пореден път кои са Извънземните, каква работа имат при Българските Богове Демиурзи и защо ги пишем с главна буква! 
Извънземните, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !      

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  – 
 
Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!  
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно Небесно светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение, както и от Техните земни агенти –  генетичните им потомци от феноменния Божи жречески род Дуло – ние Българите, в които Боговете и светейшите ни предци вложиха за закаляване, еволюционно развитие и усъвършенстване и селектиране при екстремални реалити условия Божествения феноменен ген, демонстрация на който Божествен ген са тези Божествени Български дечица от снимката! 


И още веднъж вижте с всичките си сетива и най – висшето от тях – сърцето, свещения Български феноменен и безсмъртен Божествен ген, който душманите ни искат да затрият с всички средства в последния им яростен тотален вабанк юдео – ислямистки – псевдохристиянски кръстоносен поход срещу Българите! 

БОЖЕСТВЕН ГЕН на=ГЕН на Бог Исуж и Богиня Диана  

БЕЗСМЪРТЕН ГЕН на=ГЕН на Богиня Матара и Исуз  

ФЕНОМЕНЕН БЕЗСМЪРТЕН ГЕН на=ГЕН на Богиня Мат Мария и Бог Исуз  

КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу народа на=
срещу народа на Кристос и Бохиня Диана=
срещу народа на Исус от Тракия и Бохиня Диана 

Кръстоносен поход срещу Българите – Божият народ, за да затрият Божия ген, ли? 

Божественият ген на Исус, Който декларира на душманите ни, едва сдържащ яростта и всеизгарящия си гняв, с пристрастен към геноцидираните му деца тон, че 

image

защото по прецизния график на Божия план и трансепохална драматизация "Българите и човешката цивилизация"  

image

и затова на финала на екстремалния реалити спектакъл Те ни прокламират:

image

Искахме да завършим пак с Божествената композиция на Божествените Божии Български деца в Божия Земен Рай и Божията Обетована Земя – България,

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

БОЖИЯТ ЗЕМЕН РАЙ на=на Изуж и Богиня Матара 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Мат Диана ,

обаче от Горе настояха да публикуваме и превенцията от нашите предци, които освен че са благите и кротки вездесъщи Вси Светии – наши ангели хранители и пазители , са и вездесъщите страшни и възмездяващи безпристрастни неумолими Извънземни, както се легитимираха по – горе, и които стане ли въпрос и дума за нашия техен Божествен ген – Божествените ни деца, и някой да им посяга както сега тръгнаха в злодейска акция душманите ни да им сменяват насилствено Божествения ген, чип и ДНК от 3 – 4 годишна възраст, те пламнаха в ярост и казват директно на побеснелите ни душмани: 

image 

ВЪЗМЕЗДИЕ от=от Изуз и Богиня Ма (Майка) Диана

СТАНА ВЪПРОС И ДУМА за ДЕЦАТА на=за ДЕЦАТА на Бог Исус и Богиня Матара Диана  
 
ГЕН ЧИП ДНК на=ГЕН на Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Диана

феноменният ген на Българите от Божествения жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена, който пак демонстрираме в Божествената Райска композиция на култовия ни етносен химн Аз съм Българче от кадрите на последния ни фонов клип 

https://www.youtube.com/watch?v=KLVF52l2w5E
Аз съм българче!  
 
image
+
image
+
image
+
image
+
image
+
image
+
image
+
image+
image
+
image
+
image
+
image
+
image

БЪЛГАРЧЕ=БЪЛГАР Т ШЕ + Н (кодировъчен назал)=БЪЛГАРИН на Диана и Ешуа 

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ от/на=АЗ СЪМ БЪЛГАРТШЕ от/на=
АЗ СЪМ Българин от/на Диана и Ешуа 

БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ=БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИТШАМ=
БЪЛГАРИН на Исуш и Матара Диана

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ СВОБОДНО=АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ от/на Бог Иса и Богиня Диана 

Стана ви ясно, защото обединените ни юдео – ционистки душмани така злодейски и яростно се нахвърлиха срещу сакралния ни етносен химн!

СТАВА ВИ ЯСНО за=за Богиня Диана и Бог Исус 

Нали с всеки нов наш документ ви се прояснява кои сме ние Българите и защо е този свиреп открит яростен поголовен геноцид връз нас от душманите ни!
И колкото повече душманите ще стягат примката около врата ни, толкова повече ще проумявате защо правят това и ще се просвещавате кои сме ние Българите, и толкова повече ще познавате Боговете ни и ще ги търсите лично и етносно колективно и толкова повече силата и мощта ни ще расте за ужас на враговете ни!

Затова!

Затова скоро всички племена и народи ще се преклонят ничком и безусловно пред Божествения феноменен Български ген и ще просят в катарзисно покаяние милостта и ходатайството ни пред нашите Богове !

image

БОЖЕСТВЕН ГЕН на=ГЕН на Бог Исуж и Богиня Диана  

БЕЗСМЪРТЕН ГЕН на=ГЕН на Богиня Матара и Исуз  

ФЕНОМЕНЕН БЕЗСМЪРТЕН ГЕН на=ГЕН на Богиня Мат Мария и Бог Исуз  
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и свръхестествените ни Предци, които са все Светии от Вси Светии, и с тях вече все по – често и Исус и Мария
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––ИСД с Любов и песен!
Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
12.02.2018 23:03
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Коментар от Фейсбук на публикацията ни:
13.02.2018 01:27
Юлиян Христов:

Да бе, да...дай,като евреите,да си въобразяваме,че сме Богоизбрани.И тук е другата крайност.

инж. Иван Дунчев:

Абсолютно прав си, Юлияне!
Българите не сме Богоизбрани, ами сме генетични свръхфеноменни деца и потомци на Боговете Демиурзи, които са Българските Богове господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана.
Еврете и по – точно тяхната свръхизродена етносна племенна група юдеи (читавата част на евреите са израелтяните), са нефеноменно тракийско племе, избрани и направлявани от Българските Богове да бъдат постоянните геноцидатори и преследвачи на Българите, за да създават свръх–тежките реалити условия на живот на Българите за нашето екстремално закаляване през вековете и за отсяването и селектирането ни за скорошни духовни водачи и управленчески владетели на всички народи и племена за времето на скоро идващите Богове за процесите на Съдния Ден на всички човеци и племена – и аз, и ти, и ние всичките, и юдеите задължително!

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕНЯ на Иса и Диана
цитирай
3. bezistena - Коментар във Фейс групата ОКУЛТИЗЪМ И ЕЗОТЕРИКА на осърбоманчен мерзавец от Македония:
13.02.2018 01:33
Dime Dimitrovski

Ovia ne licat na Tatari. (Тези не приличат на Татари)

Si se spustil od Altai so mongolski gen odnosno cigan i sakas da uzurpiras trakiska kultura?

инж. Иван Дунчев

Слушай бе, урод нещастен от изгнил български ген!
Ако родителите на тия Божествени Българчета те побарат, спукана ти е работата, ама и да не те потърсят, Светиите ни – Предците на тия деца, ще ти разкатаят мамицата!
И как така другите Българи от групата (1300 човека) не скочите връз този мерзавец?
цитирай
4. barin - Здравей, адаш. Така по-лесно учат ...
18.02.2018 08:20
Здравей, адаш. Така по-лесно учат "Аз съм българско" в кърджалийския край. Трябва да се популяризира славното минало на България и поводите за гордост. Аз търся нови поводи за гордост. Приятно ми беше да чуя песен на Епизод, докато чета и пиша коментара.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 6060682
Постинги: 1663
Коментари: 3154
Гласове: 36543
Архив
Календар
«  Август, 2022  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!