Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2017 22:32 - Мистерията с Богиня Деметра,която е Богиня Артемида,която е Богиня Диана – Великата Богиня Майка,и на Света Димитрина,командир на амазонките на Извънземните
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2013 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 27.10.2017 15:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Горе главите, Божествени Българи, защото нашите идват! Амазонките идват! 
Честит имен ден първо на всички Димитрини, защото патронът на празника и Кръстник на именниците, е Света Димитрина, която всъщност е Свети Димитър, и след това Честит имен ден и на всички Димитровци!

Честит имен ден и на нашия любим родственик и мой обичан Брат Димитър, Митко!
 
Честит имен ден и на Димитрина – Дьош, моята първа ученическа Любов в града на Диана, която имаше специална мисия за моя живот, възложена ѝ от самата Богиня Диана – Великата Богиня Майка, позната на Българите в Тракия и в сърцето на Тракия – Ямбол, от последното ѝ проявление преди 2000 години като Мария Магдалена.

И вижте армията на жриците на Дионисиус, амазонките от рода на Българските Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена, Които са Прототипите на Дионисус, с каква армия, въоръжена с тъпани, гайди и всякакви музикални инструменти идва, пред която никой враг не може да устои!

https://www.youtube.com/watch?v=mY4H3kuPTUs&list=PLa5-aFdApZnKji0MbE9V1hAA-4bpK5lsr&index=1 
плейлист Димитровден

АРМИЯ НА ДИОНИСУС=АРМИЯ НА ДИОН ИСУС=АРМИЯ на Диана и Исус 

– Българите нямаме наша армия, ли? 

Съвсем друго казват и показват всички сакрални Български документи, кодирани и разкодирани със

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език -
част 1 и 2 от http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни    НЯМАМЕ НАША АРМИЯ, обаче имаме=обаче имаме АРМИЯ на Ешуа и МаМа (Мария Магдалена)

НЯМАМЕ НАША АРМИЯ, обаче имаме=обаче имаме Ешуа и Мама Мария 
 

Я гледайте всички Българи, нарочени за заколение от перманентните ни душмани, кои са Нашите, които идват вече, както са ни обещали, че ще дойдат!   
 
ИДВАТ НАШИТЕ=ИДВАТ ТИЕНА Ш=ИДВАТ Диана и Ешуа  

НАШИТЕ ИДВАТ=ТИЕНА Ш  ИДВАТ=Диана и Ешуа ИДВАТ   

НАШИТЕ ВЕЧЕ ИДВАТ=Бог Тати Ешуш и Богиня Диана  


Вижте нашите Богове, които вече идват и се насърчете и въздигнете, Именници – любими  родственици наши!  

ВЪЗДИГНИ СЕ с=с Богиня Диана и Исуз

ЛЮБИМИ ИМЕННИЦИ от=ЛЮБИМИ ИМЕННИТСИ от=от Ма (Майка) Диана и Иса от Ямбол 

ЛЮБИМИ РОДСТВЕНИЦИ от=от Рода на Богиня Диана и Исус от Ямбол  

ЛЮБИМИ РОДСТВЕНИЦИ от=от Рода от ВЕЦИСТЕНА от Ямбол=от Рода от БЕЗИСТЕНА от Ямбол    

Нашите любими родственици са тия Българи, които се познаят че са от Божествения жречески феноменен род на Боговете Демиурзи, родени пост – Сътворенчески и отгледани от Тях на първосвещения сътворенчески светилищен комплекс и храм Безистена, който е Командният център на Време – пространствения континиум и Главен портал между световете в първопрестолния Божи град Ямбол, който е истинският Божи град Олямб/Олимб/Олимп, и анаграмен семантичен прототип на висшия съкровен интимен статус Любим, Любими!

https://www.youtube.com/watch?v=20VAUE7kvKU
Райна      Димитрия 


Вижте на този кадър от горния клип песенно – танцовото свещенодействие на Армията на Дионисиус от Българските феноменни жреци и жриците – амазонки, пред която Армия никой враг не може да устои, къде провежда своите бойни учения!  

image

На светилищният полигон с изкуствено построените и подредени мегалитни светилища – пирамиди! 

АМАЗОНКИ=КАН МА ИЗО=Кан (Жреци) на Ма (Богиня Майка, Мария) и Иза  

БОЙНИ УЧЕНИЯ с=БОЙНИ УТШЕНИЯ с=с Богиня Диана и Ешуа   
 
ПИРАМИДИ СВЕТИЛИЩА на=ПИРАМИДИ СВЕТИЛИШТА на=
на Дуло от Богиня Мадара Диана и Бог Исуш  

image


За двете създателки и главнокомандващи на корпуса на амазонките в Армията на Дионисиус – Света Гергана и Света Димитрина, които са любимите жертвени внучки на Исус и Мария Магдалена, ще ни разкажат и просветят на този празничен ден самите Светици – Великомъченици, които са сестрите – близначки на Свети Павел – първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е всички т.нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, защото е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), Император на Свещената планетарна Българска империя (33 – 518), Сеячът на феноменното Божие генетично семе  от култовата свръхсекретна епохална притча за Семето и Сеяча, засял го сред всички народи и племена по света и им оставил жертвените си потомци за Духовни водачи и интелектуален и управленчески елит, и като ги присъединил всички към Свещената Българска империя, през 333 г преминава в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното Светейшество от Вси Светии, които всички до един са Българи, и на всички власти и светове! 


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 
Голямата мистерия на мистичната Богиня Деметра, която е Богиня Артемида, която е Богиня Диана Матара, която е Великата Богиня Майка, и на Нейните любими внучки Димитрина и Гергана, ще ви разкрием сега отново в стил римейк с помощта на постинга ни  
 
Двете Ямболски амазонки Свети Димитър със сестра си близначката Свети Георги в помощ на отчаяните подхвърлени от управниците им на заколение Българи!

http://bezistena.blog.bg/history/2016/10/26/dvete-iambolski-amazonki-sveti-dimityr-sys-sestra-si-bliznac.1485116 
 
ЛЮБИМИ ВНУЧКИ от=ЛЮБИМИ ВНУТШКИ от=от Кан (Жрици) на Богиня Диана и Ешуа от Ямбол  

СТИЛ РИМЕЙК на=на Кан (Жреци, Жрици) от Дуло на Иса и Мария 

 
МИСТЕРИЯ на=на Иса и Матара 
 
МИСТИЧНИ=МИСТИТШНИ=Исуш и Мат Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

В този празничен и мистично – мистериозен ден на Богове и Светиици, изпратихме и нашите родствени поздравления към един голям истински Българин с неугасим Български Божествен Дух и плам в гърдите и със свещена жреческа Божия кръв в кървящото му от болка сърце за Майка България и многострадалния Български Божи народ – емблематичният и култов блогер Митко Станчев! 
Радикалният Български посветен блогер – радикален, както все повече се радикализира подложеният на тотален геноцид Български народ! 
Радикализация за разбуждането и просвещаването на Българите за готвеното ни физическо затриване, единственото спасение от който злодейски акт и процеси е просвещението и проумяването на Божествения ни феноменен произход и статут!


image

– станете приятели с Митко Станчев, който заедно с модела на тази Грешна Мадона е от рода на Богинята Мадона: 

МАДОНА=Ма (Майка) Диана

https://www.facebook.com/mitko.stanchev.3?fref=ts 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Поздрави и пожелания за здраве и щастие от екипа ни и от мен лично, Приятелю! 

Знаеш, че ние както и ти, сме извън каноните и стандарта на фалшивия свят около нас, защото такъв ни е произхода, статута и мисията, затова пак ще ти напомня за твоята феноменна характеристика:

МИТКО СТАНЧЕВ=Кан (Жрец) от Богиня Мат Диана и Исуш

Тия твои два сини прозореца към света са ти от Тях за очи, наследил си и Техните феноменни Божествени гени и Дух на истински Българин, защото си Техен саможертвен генетичен потомък! 
Разбира се, че свещеното ти име Димитър въобще не е от назначените от фалшификаторите на Българската и на световната история ( която цялата е производна от Българската история и от Българските цивилизатори на целия свят!) служебни "бащи на световната култура и цивилизация" – гърците, а е от най – древната Богиня на света – Великата Богиня Майка Диана, Съ– Творец и Съ –Демиург и Господарка и Властелин на световете, Която е Българка и има безброй различни образи, имена и проявления, но е само Една и е позната от последното ѝ аватарно проявление преди 2000 години в Тракия пред Българите като Мария Магдалена (херметизирана като Света Богородица) – Съпругата на Христос, Който е новоепохалното аватарно проявление на Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиургът.

ВСИЧКИ БОГИНИ СА САМО ЕДНА=ВСИЧКИ БОГИНИ СА САМО Диана 

Читав израстък и филиз от Тяхната новоепохална династична генерация Дуло, Която е Сътворенчески плод на Тяхната извечна Любов и е съхранила чистотата си през премеждията на вековете през генеалогията на поколенията на Предците ти, си и ти – Приятелю!

Та едно от многото имена на Българската Велика Богиня Майка Диана е Деметра.
Както и да го обесняват непосветените, то значи само едно:

ДЕМЕТРА=ДЕ МЕТРА=Диана Матара
Великата Богиня Матара (Майка) Диана

Прехвърлено върху Българките името се трансформира и хереметизира с анаграмната хватка на Свещения шифър като :

ДЕМЕТРА=Диана Матара=Диматарна=Диматрана=Димитрина

Без кодировъчният назал Н основното Божие име Деметра абсолютно резонно се приравнява при мъжете на Димитър!

ДЕМЕТРА=ДЕМЕТАР=Димитър!

Ха, честито истинското ти име и кръщавка, Митко, и те чакаме в Ямбол да почерпиш, пък ние да те нагостим със Жива вода и вечната храна Амброзия на Боговете ни, Които задължително си оставиха производствения печат и ноу – хауто върху тия Божествени продукти на Безсмъртието и Вечния живот!

АМБРОЗИЯ=Бог Иза и Мария

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана

БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Матара 

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана

И защото нас с тебе не ни лови стандарта и лъжата, скрила истината за сакралната Българска история, ще ти припомним с нашия култов постинг по днешната тема и каква пък конкретна сакрална информация скриха от яростния перманентен геноцид и тоталната цензура на юдео – византийците и всичките ни душмани, твоите и нашите общи Пресвещени и Посветени Предци в името и в историята на официалния Свети Димитър:

Двете Ямболски амазонки Свети Димитър със сестра си близначката Свети Георги в помощ на отчаяните подхвърлени от управниците им на заколение Българи!
http://bezistena.blog.bg/history/2016/10/26/dvete-iambolski-amazonki-sveti-dimityr-sys-sestra-si-bliznac.1485116

Наздраве, Митко, благословен си и закрилян нон – стоп от двете ти Кръщелници – Свети Димитър/Света Димитрина и Света Богородица, която за наша радост, възхита и упование е Всемогъщата и Всевластна Богиня Диана Матара, Богиня Ди Митрина, Богиня Майка Мария Магдалена !

   
image 

Митко Станчев:

"Продължаваме с благотворителните кампании за набиране на средства за параклиса "Св. Пантелеймон"...
Повече от всякога се нуждаем от духовно пробуждане и обръщане към Създателя и точно сега е времето за строеж на православни храмове, защото деградацията е взела застрашителни размери."

 
Амин!

ПАРАКЛИС НА СВЕТИ ПАНТЕЛЕЙМОН=на Бълкарин Светец на Иса и Диана от Ямбол – 
Български Светец от първосвещената жреческа гилдия от Ямбол


Благословен си, Братко наш!  
 
БРАТКО НАШ=Кан (Жрец) Брат от Ешуа 


Честито и наздраве на всички именнички и именници, които си познаят Божествения феноменен произход! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Света Димитрина, винаги със Света Гергана – командирите на корпуса на Амазонките от Небесната армия на Вси Светии, които са все Извънземните! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
ИСД с Любов и песен!
Гласувай:
11
0


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
26.10.2017 22:38
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов! Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bor40 - СВЕТИ ПАНТЕЛЕЙМОН Е СВЕТА ПАТЛЕЙНА ...
29.10.2017 14:50
СВЕТИ ПАНТЕЛЕЙМОН Е СВЕТА ПАТЛЕЙНА име запазено в местността до Велики Преслав,където е манастира в ,който има запазени силно енергийни нейни мощи.Дори когато се вгледаш в по-старите икони на СВ.ДИМИТЪР ,СВ.ГЕОРГИ,СВ.ПАНТЕЛЕЙМОН...се виждат женствените им черти и навити коси на плитки.
цитирай
3. bezistena - Отлично!
29.10.2017 20:29
Прекрасна информация, Борисе!
Защо не я развиеш в постинг, за което те насърчаваме.
Интересно ще бъде!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5423761
Постинги: 1581
Коментари: 2960
Гласове: 32324
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!