Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2017 14:39 - Христо Ботев–пра...правнук на Паисий и братовчед на Левски от Дуло,от 141 години действащ Светец.Свидетелски и негови показания за проявленията му сега!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2255 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 02.06.2017 14:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Най–близкият приятел,съратник,изповедник и духовен събрат на Апостола на свободата Левски–Христо Ботев,е и негов генетичен родственик–братовчед,от династията Дуло по линията на златната династична жреческо–царска генеалогия на праведните и чисти потомци на Исус и Мария Магдалена. 
 
Питаме:
Защо Светата Българска Православна Църква не е канонизирала един от най–големите саможертвени народни синове и герои ?

 Питаме я и без да чакаме отговор от нея–все още окована в юдо–византийските гречко–фанариотски фалшиви анти–Български псевдо–Исусови догматики и канони,и без още Патриархът Български Неофит да е проумял Божествения си произход и мисия в тия фатални времена,провъзгласяваме,че 
 
Христо Ботев от 1 юни 1876 година е реален рационален вечно жив и безсмъртен Светец,закрилник на Българския Божи народ с ранг на Войвода–Маршал в Божията Светейша армия, подготвяща отварянета на световете и Явяването на Боговете и жадувания от праведниците Съден Ден!

 

                         image

                                                 Свети Христо Ботев

Свети Христо Ботев е канонизиран и преминава в безсмъртен светейши режим и статут в момента на саможертвената си смърт на 1 юни 1876 година


Разсекретеното му лично досие с помощта на
Декодиращата програма на Свещения шифър,
свидетелства категорично,че той е генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена с общ с Васил Левски  пра...прадядо–Паисий Хилендарски,активиран от Тях за героичен саможертвен будителски акт на вцепенения от многовековен геноциден ужас и животински примиренчески овчи страх Български народ! 
 
ХРИСТО БОТЕВ=Бог Иса от Трахия и Богиня ДианаНАЙ–БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ са=са Дуло от Богиня Диана и Иза Бълкарина

СЪРАТНИК на=на Иса от Тракия

ИЗПОВЕДНИК=Бог Иза и Бокиня Диана

ИЗПОВЕДНИК=Кан (Жрец) на Бог Иза и Богиня Диана

ДУХОВЕН СЪБРАТ=Брат от Бохиня Диана и Иса

ПРАВЕДНИ ПОТОМЦИ=ПРАВЕДНИ ПОТОМТСИ=
Братя от Бог Иса и Богиня Мат Диана

Огнените стихове,които написа Ботев за Хаджи Димитър,му бяха внушени от Боговете Исус и Мария Магдалена като прорицание за неговата саможертвена съдба на факел и огън Прометейски за великомъченическия Български Божи народ,както и за херметична светейша негова визитка за Божествен произход!

ОГНЕНИ СТИХОВЕ за=за Ген на Иса и Бохиня Диана
за потомците на Исус и Мария Магдалена

ОГНЕНИ СТИХОВЕ=Духа на Гена на Бог Иса

ХАДЖИ ДИМИТЪР=
Духа на Ежуа и Диана Матара=Духа на Исус и Диана Матара –Святият Дух

САМОЖЕРТВА=Исуж и Богиня Матара

САМОЖЕРТВА за=за
Исуж и Богиня Матара

САМОЖЕРТВА
от потомците на=от потомците на Исус и Богиня Матара

САМОЖЕРТВА
за народа на=за народа на Исус и Богиня Диана Матара

СЪДБА=Иса и Диана Богиня=Иса и Богиня Диана

САМОЖЕРТВЕНА СЪДБА на=на Сина на Бог Исуж и Богиня Матара Диана

ПРОМЕТЕЙ=Богиня Диана Мария=Богиня Матара

ОГЪНЯ НА ПРОМЕТЕЙ=ОГЪНЯ на Богиня Матара

ОГЪНЯ НА ПРОМЕТЕЙ=
Гена на Богиня Матара
потомците на Богиня Матара,трите Ѝ деца от Бог Исус при последното Ѝ аватарно проявление на Земята като Мария Магдалена

ПРОМЕТЕЙСКИ ОГЪН=Кан (Жреци) от Гена на Иса и Богиня Матара 

Затова култовите общочовешки огнени стихове,които написа Ботев за Хаджи Димитър и които му бяха внушени от Боговете като прорицание за неговата саможертвена съдба на факел и огън Прометейски за великомъченическия Български Божи народ,са неговата херметична светейша визитка за Божествения му произход!

ЖИВ Е ТОЙ,ЖИВ Е!

ЖИВ Е ТОЙ,ЖИВ Е=
Бог Ежуж и Богиня Диана=Бог Исус и Богиня ДианаЖИВ Е ТОЙ,ЖИВ Е
,потомъкът на=потомъкът на Бог Ежуж и Богиня Диана


И сега,всички Българи,на колене и в преклонение пред Боговете ни и шифровъчния гений и епичното поетично величие на светите ни Деди,които в култовите общочовешко валидни стихове имплантираха и саможертвения героизъм на Божият потомък,и възможно най–пълната титулна характеристика и параметри на Българските Богове!

ЖИВ Е ТОЙ,Е ЖИВ Е,
ТАМ   НА   БАЛКАНА! 

ЖИВ Е ТОЙ ЖИВ Е,ТАМ НА БАЛКАНА=
Бог Ежуж и Богиня Мат Диана на Балки
Боговете Демиурзи са Боговете на Българите


А в следващите емблематични стихове е зашифровано Новозаветното указание и технология на Бог Исус за придобиване на реално Безсмъртие и Вечен живот,която е и фундаменталната истинско–Християнска езотерична саможертвена доктрина !

ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА ТОЙ НЕ УМИРА!

ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА,ТОЙ НЕ УМИРА=
ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА Бог Иса и Богиня Диана,ТОЙ НЕ УМИРА–

този,който даде живота си за Бог Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена,и да умре,той ще придобие Безсмъртие и ще има Живот вечен!

Затова,когато на 1 юни 1876 година в местността "Камарата" във Врачанския Балкан,
се разиграва последната битка,с която завършва героичната саможертвена епопея на Ботевата чета и Христо Ботев загива пронизан от куршум под връх "Камарата",в падината "Йолковица" до "естествена" канара,той веднага бе възкресен и премина в постоянно служение в светейшата Божия небесна армия,придобил Безсмъртие и Вечен живот!

ПОСЛЕДНА БИТКА на=на Кан(Жрец) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана

ПРОНИЗАН ОТ КУРШУМ=Кан (Жрец) на Зар Ешуа и Богиня Матара

ЗАГИВА ЗА=Бог Изуз=Бог Исус

НЕБЕСНА АРМИЯ на=на Бог Иса и Мария

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз

ВЕЧЕН ЖИВОТ=
Бог Ежуш и Богиня Диана

Местността,където Боговете ни избраха свидното Ѝм чедо да премине в служение в другото измерение,бе нарочно избран светилищен комплекс с христоматийно показно съставеното име по Свещения шифър,за да ни бъде неопровержим документ за Техния драматургичен сценарий и постановка под Тяхната режисура:

СВИДНО ЧЕДО=СВИДНО ТШЕДО=Дете на Исуш и Богиня Диана 
 
image 

Вижте лобното место на Ботев под връх КАМАРАТА в едноименната публикация в
bulgariaturism.blogspot.bg/2012/10/lobno-miasto-botev.html
 
 
КАМАРАТА=КА МАРА ТА=Кая на Мария Диана=Кая на Матара
където кая е скала,но изкуствено построено мегалитно скално съоръжение–светилище,една от многообразните функции на което е да бъде портал между световете, поради което и ние по–горе поставихме определението за скалата ЕСТЕСТВЕНА в кавички,защото тя не е естествено паднала или изникнала там!

По правилата на Свещения шифър е съставено и името на падината на лобното место–ЙОЛКОВИЦА:

ЙОЛКОВИЦА=ЙОЛКОВИТСА=Диана и Иса Болк–Диана и Исус Българина

ПОРТАЛ МЕЖДУ СВЕТОВЕ на=ПОРТАЛ на
Бог Исуж и Богиня Мат Диана
 
 
"Никола Обретенов през 1927-а посочва лобното място под връх Камарата: Тук умря Войводата!"
epicenter.bg/article/Nikola-Obretenov-prez-1927-a-posochva-lobnoto-myasto-pod-vrah-Kamarata-Tuk-umrya-Voyvodata-/102641/11/33

image

Изпълни се пророчеството твое–Жив си ти!

ЖИВ СИ ТИ
при=при Богиня Диана и Исуж

ЖИВ СИ ТИ на=на
ВЕЖИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА
на Първосвещения Божи храм в Ямбол,тронната зала на Небесното светейшо постоянно присъствие

ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА,ТОЙ НЕ УМИРА=
ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА Бог Исус и Богиня Диана,ТОЙ НЕ УМИРА  
   
 
плейлиста:
Тих Бял Дунав
Жив е той,жив е!
 
 


                     image        ЖИВ Е ТОЙ,ЖИВ Е  при=при  Бог Ежуж и Богиня Диана


          ЖИВ Е ТОЙ,ЖИВ Е чрез=чрез Бог Исус и Богиня Диана   
 
Със Свети Христо Ботев в редакционна добавка ви разправяме как през края на 50–те години на миналия век той лично помагаше на миньорите от Чумерненските рудници на Балканбас и ги спасяваше от взривовете на гризу газа и как ми каза,че е жив и къде се намира!

През 50–те години на миналия век родителите ми работеха в базата на Геоложки проучвания на гара Чумерна,която обслужваше мощната геоложка проучвателна и каменовъглена производствена система на Балканбас.
Балканският каменовъглен басейн (съкратено Балканбас) е басейн с находища на черни въглища, разположен между градовете Габрово,Твърдица и Сливен.
Част от големите по времето на социализма рудници и миньорски селища са „Шешкин“, „Девина“, „Чумерна“, „Качулка“, „Хаджи Димитър“, „Паисий“ и „Бояндол“,в които до настъпването на торнадото на все унищожаващата "демокрация" от западно–американски модел работеха десетки хиляди хора.
Към края на 2010 година в системата се водеха на щат по–малко от 100 човека–ликвидатори!
Повече бегла информация за Балканбас на bg.wikipedia.org/wiki/Балканбас 

image

Геоложката база и административните ѝ работни и жилищните постройки бяха разположени около южната страна на гара Чумерна,които бяха характерна гледка за милиони Българи през годините на Соца,пътуващи с подбалканската железопътна линия София–Сливен–Бургас.
На това дивно и китно место в източната част на началото на Долината на царете,в подножието на величествената древна отбранителна крепост Калята на възловия проход по тясното поречие на река Беленска към вътрешността на Сливенско–Еленския Балкан и към сътворенческия светилищен мегакомплекс Чумерна/Шумерна/Шумер и жреческите поселения на цивилизационните отряди,пренесли феноменната Божествена Българска култура и цивилизация от Балкана към Шумер,Вавилон,Междуречието и Египет,аз прекарах детството си,заобиколен в разбираемо невежие за мен от генетични потомци на тия жреци. 
 
Базата на гара Чумерна като водеща пионерска институция и централна база на мегасистемата Балканбас,бе средище на всякакви нейни родове висококвалифицирани специалисти геолози,химици,строителни и минни инженери и служители,както и на подземни работници–миньори,между които течеше постоянен информационен обмен както по професионални,така и на всякакви житейски теми,на които непринуден и непосветен слушател чрез родителите ми и околните възрастни бях и аз.

Веднъж шляещ се лапешката между посетители на базата,наверно бе 1958 година,бях до двама непознати приходящи от рудниците,които си говореха нещо за техни си работи из мините,без да ми обръщат внимание.Изведнъж в разговора им подочух да си говорят,че миньори били виждали Христо Ботев жив между тях и им помагал при тежките ситуации.
Бях в трети клас–девет годишен,и тъкмо в училище (учех в училището на деца на миньори от рудниците и селищата на Балканбас,което бе в местността Карабаир на половин километър от гара Чумерна и бе на пансионна основа за тия деца) тия дни бяхме учили за Христо Ботев с цялото подобаващо за ония славни години на Соца възторжено патриотично отношение и уважение,вече знаех и негово стихотворение и Тих бял Дунав,пък и бях чел и други неща за него,защото постоянно четях много книги не за годините ми,а каквито имаше в библиотеката на базата,защото тогава и радио нямахме и телевизия още нямаше,да ми отвлича вниманието,и затова съвсем искрено и спонтанно и по детски наивно и не по детски компетентно,се намесих в разговора им и казах,че и аз искам да видя Христо Ботев жив!
И двамата се стреснаха от намесата ми в разговора им,и се заозъртаха.Наоколо нямаше други хора,и единият усмихнато ми разчорли косата и каза,че го били виждали Ботев,ама бил при турците в Турцията,че затова така приказвали...
Бях забравил тази случка,но след няколко дена като стоях на перона на малката гаричка да посрещам и изпращам поредния влак,пълен с хора пътуващи из широкия чуден и непознат за мен свят,чух един от железничарите да разправя на един човек подал се от прозореца на вагона,че били виждали жив тъдява Христо Ботев.
 
Вечерта в нашата барака се сетих за Ботев,и тъкмо да питам родителите си за него,те изведнъж се заприказваха помежду си,че някои миньори го били виждали по забоите на мина Чумерна,пък други казвали за рудник Шешкин и дори по скалите скитал,ама било опасно да се говори за това,без да подозират,че ги  слушам и темата ми е позната.
–И аз знам,че Ботев бил жив,ама бил  при турците в Турция!–наврях се аз между майка и татко в очакване на похвала за осведомеността ми и дежурното насърчение за моята голяма страст да чета всякакви книги далече извън моите детски години.
Те обаче реагираха непонятно за мене и също като ония непознати миньори,от които чух за пръв път за живия Ботев,се стреснаха от думите ми и строго ме запитаха де съм бил чел за това,което не е било верно.
Разправих им откъде съм научил,че Ботев бил жив,а родителите ми се накараха,че това не е за деца и не било вярно и разни не в ред хора са си измисляли,че били виждали Ботев жив по мините в дивия Балкан,и затова ги били гонили от работа.Ако Ботев е бил жив случайно,той сигурно е в Турция държан на скрито в някой затвор,както са ми казали непознатите миньори.
Не можех да си обясня,а и те не ми обясниха защо е било опасно да се говори за Ботев че е жив,щом е в Балакана,и защо ще ги наказват хората за това,но двамата ме предупредиха най–строго да не говоря пред децата и пред големите какво съм чул, защото може да ги изгонят и тях от работа,пък в Ямбол нямат работа и няма къде да живеем,защото в малката и тясна кирпичена къщичка на родителите на майка ми–безимотни бедни многодетни бежанци от Егейска Македония,за нас нямало место.
Бях достатъчно разумен за годините си,за да мълча.
След известно време баща ми се завърна в базата след една от командировките си до мините,и потресен разправяше на майка ми на тяхното легло,защото имахме само една стая,за поредната трагедия на затрупани под земята в рудник Чумерна миньори.
Предния ден бил пътувал към рудника с двама миньори.Единият от тях тревожно споделил помежду им,че сънувал черна змия.
Като влезли под земята след това на смяна,двамата миньори били от затрупаните в мината от избухнал газ гризу.
Миньорът с прокобния сън въобще не са го открили,другият който бил до него, непонятно и необяснимо за всички,останал невредим и се измъкнал сам...  
Аз заспивах и не можах да чуя след това,кой може да е спасил оцелелия миньор,за който майка ми питаше татко,да не би да е бил пак...сигурно е бил...
Майка ми тогава въобще не беше вярваща жена,за да търси Божия намеса или светиии и така аз останах в неведение за версията и хипотезите на родителите ми за смъртта на единия и за спасението на другия миньор.
 
Много ми дойде на детската психика трагедията с миньорите и историята с Ботев и опасността да ни изгонят от Чумерна,ако много приказвам,и повече по тази тема не отворих дума,въпреки че и сред децата на миньорите в училище и сред големите на базата на Геоложки проучвания и по мините на Балканбас,остана да витае легенда ли,мит ли,измислица или мистериозна истина за Ботев,че бил жив и често хората, изпаднали в беда,го срещали....
След години вече по–други поводи срещах,че през онези години в България хората упорито са говорили за живия Ботев в Турция,че дори и в България,а аз доволен в себе си констатирах,че зная първоизточника на тази романтична патриотична история, измислица според здраво мислищите бездуховници,от която категория бях и аз.
Измислица бе и за мен,защото до 1996 година въобще не вярвах в Богове,светии и разни чудеса,здраво стъпил на светските идеологически материални основи и устои.

Преди да продължим със Светеца разкриването на истината за неговото легендарно измислено или действително явяване в края на 50–те години на 20 век,ви предлагаме обща информация по темата: 
 
Слух възкресява Ботев век след Околчица
pik.bg/слух-възкресява-ботев-век-след-околчица-news113418.html 
 
Мълвите и „коментариите” около великия Ботев
www.desant.net/show-news/30540/ 
 
Анонимното писмо от 1961 г.,което побърка България! Ботев е жив, пристига след малко...
petel.bg/m/index.php

И документалните свидетелски показания на Костадин Зяпков в
Поезията на Христо Ботев на испански
lib.a-bg.net/avtor/hristo-botev/  
 
Преди десетина години, в разговор с Живка Балтаджиева, разбрах с учудване, че испанските читатели много слабо познават българската литература, че на испански език са превеждани епизодично само няколко автора: „Български разкази“ на Елин Пелин повестта „Жетварят“ на Йордан Йовков , „Под игото“ на Иван Вазов  
През 70-те и 80-те години пак епизодично се появяват преводи на Вапцаров, Гео Милев, Емилиян Станев, Димитър Димов, Анжел Вагенщайн, Любомир Левчев. Идеята за тези преводи е на български издателства и вероятно са предназначени по-скоро за Куба. Имало е несполучливи преводи на Христо Ботев.
От разговора ни научих, че Живка е започнала да превежда Ботев и че това е най-трудната задача, с която се е захващала.
И ето, тази година испанското издателство АМАГОРД е издало двуезичната книга „Христо Ботев – поезия“. В навечерието на 24 май в един от най-престижните университети на Мадрид тя е представена пред многобройна публика от студенти, преподаватели, българи и испанци.
В книгата са публикувани на испански и български 14 от най-добрите Ботеви стихотворения. Тя съдържа 174 страници, в които, освен стихотворенията, има пространен предговор, биография на Ботев и бележки за личности, свързани с революционната му дейност и творчество.
За мото на книгата Живка Балтаджиева е избрала думи на Ботев, взети от неговия вестник „Знаме“: „Идеята за свободата е всесилна и любовта към нея всичко може да направи.“
Свързах се с Живка и тя ми изпрати от Мадрид електронен вариант на книгата, както и някои от възторжените отзиви на присъствалите на премиерата ѝ. Испанският литературен критик Луис Енрике Ибаньес горещо препоръчва новата книга. Той пише, че Христо Ботев е поет, от който испанците се нуждаят сега, и дава висока оценка на труда на преводача.

Живка ми писа:
„Не съм си и помисляла, че един ден ще се реша да пиша за Ботев. За оня далечен юноша, от когото никога няма да мога да се отдалеча. Неговото слово беше люлчината песен, която ми пееше моята майка, песента, която тя пееше, когато мъката й ставаше толкова огромна, по-огромна от волята й, и спешно се нуждаеше от помощ и опора, които не намираше в околното. Или когато дните в своята упорита монотонност и бруталност ѝ се виждаха празни, а тя не можеше да ги остави да си идат без да са почувствали устойчивостта и твърдостта на красотата, излъчвана от стиха.
Пееше ми Ботевите песни сутрин, по обяд и нощем, винаги, когато можеше да има един миг с мен. И мисля, че неговите думи бяха първата ми памет за света. Техният огън, техните бури, звезди, Балкан, самодиви, свобода и смърт, вечност, вик и мълчание, бяха моя свят. Водата беше жива, ястребите и соколите, чертаещи кръгове в небесата, ме пазеха. И когато през зимата изгладнелите вълци слизаха от Балкана, плачех отчаяно, защото не ме оставяха да ги погаля, по-лошо – чичо грабваше ловджийската пушка и стреляше срещу тях. Стреляше срещу вълка, който ближе раната на героя, докато хората са кой знае къде, навсякъде другаде, само не с него, не с героя, докато кръвта му изтича.
Това ставаше в Сливен. Бях около пет годишна и това означава, че вероятно става дума за лятото на 1953. Един ден, докато чаках на опашката за хляб, стискайки в ръка купоните и фантазирайки, внезапно чух едни шушукащи жени да произнасят името на Ботев. Върнал се е, казваха. Били го видели в гората, а и в самия град, на портите на къщата на Хаджи Димитър… Бяхме спасени…
Забравих хляба, опашката, всичко. Къщата на моя прадядо и къщата на Хаджи Димитър имаха обща оградна стена с малка вратичка в нея, която позволяваше да се преминава от един двор в друг. И там, отвъд тази вратичка, беше той, моят Ботев.
Исках да ми отворят тази вратичка, веднага!
Но баба се ядоса страшно, защото се бях върнала без хляб и без купоните, майка беше на работа, баща ми – в затвора. Шеташе наоколо само дядо ми, който почти не говореше с никого. Няма да забравя никога как, когато му изговорих задъхана моите мъки и страдания, гледайки ме в очите, спокойно и сериозно каза:

– Истина ще е,чедо,винаги идва,когато е голямо страданието ни,винаги. 
Със собствените си очи го видях през 23-та година. 


Не продума повече. Стояхме, без да помръднем, в мълчание и светлина. Сякаш завинаги…“

Да, и аз си спомням тези слухове, че Ботев е жив някъде в Диарбекир или в Балкана. Те се повториха няколко пъти в годините. А бащата на Живка, бате Димитър, все беше или в затвора, или в Бобов дол, или изселен.
Познавам добре родителите на Живка Балтаджиева. И двамата бяха анархисти. 

Костадин Зяпков
 
коментар на bezistena :

Зародишът и идеологическият и организационен центърът на анархизма в България след Освобождението е документиран категорично в Ямбол,и по–точно в Каргона–борческият Български жречески квартал на войнушката (легализираната жреческа) каста,кръстен по името на Света Гергана,която е Свети Георги,за който квартал ще намерите инфо с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Каргона","безистена и Света Гергана". 
 
Криминализираните и неглижирани анархисти,еднакво мразени и от анти–българската капиталистическо–фашистка система,и от комунистическата,са най–радикалните  бунтовни и революционни елементи на Българския духовен прогресивен жречески елит на Исусовата династия Дуло.  
 
АНАРХИСТИ на=на Иса от Трахия 

АНАРХИСТИ =
Хан (Кан,Жреци) Отриси–
от сърцето и столицата на Одриското царство–Ямбол

 
 
И докато правите справка в документите за мистериозното явяване на Христо Ботев през 50–те години на 20 век пред много и различни свидетели,ще разсекретим дошлите съпридружителни послания,защото това е основната ни задача–да ви просвещаваме в тайните на Свещения Български език и Шифър,успоредно с разкриване на тайните на феноменната езотерична Българска история: 
 
Ще разчупим първо печатите на дефиниращия категориен израз мистериозно явяване,за да разкрием субектите на мистериозното явяване и самите прототипи на субектите: 
 
МИСТЕРИОЗНО ЯВЯВАНЕ на=на Бог Исуз и Богиня Матара  

СУБЕКТИ=
СУ БЕК ТИ=Иса и Бокиня Диана


Всичко е ясно,нали!
Продължаваме.

Вижте каква прекрасна и звучна анаграмна комбинация ни бяха съставили Отгоре за гордосттта (с основание!) на Българската минна промишленост по времето на Соца! 
 
БАЛКАНБАС=БАЛК  Б АС=Балк Бог Иса=Бог Иса Балк (Българин) 

БАЛКАНБАС=
Балки (Българи) на Бог Иса
основната част на работниците–миньори и рудничари,в системата на Балканбас,които са от най–тежко и жертвено експлоатираните трудещи се,работещи при най–тежки и рискови условия на безопасност на труда,са потомците на Чумерненските (Шумерските) жреци от праведния клон на династията Дуло,които бяха вкарани умишлено за геноцидно изтребление в мините и при социализма,и при експлоататорския ранен капитализъм в България в началото на 20 век,както и всички други миньори,поради което смелият и саможертвен син на Петър Дънов и първороден внук на Васил Левски–обруганият и оклеветен и сатанизиран от анти–български душмани Георги Димитров, оглави стачният комитет на повече от 1000 пернишки миньори и семействата им през 1906 година против ужасните условия на труд и в продължение на 35 дни в пълна блокада и обкръжение на въоръжена полиция и жандармерия отстояваше храбро исканията на миньорите и доведе стачката до победен край!

А бе само на 23 години!

Представяте ли си,заблудени невежи българи (какъвто бях и аз) или отявлени душмани български,които очернихте мръснишки Димитров,какво означава това да ръководиш на 23 години най–драматичната и опасна окупационна стачка в Европа и в света в началото на 20 век–времето на най–свирепия и брутален полицейски капитализъм–когато дръзвате да хулите,клеветите и сатанизирате Лайпцишкия герой и внук на Васил Левски,който се разправи сам морално–идеологически с нацисткия=ционисткия фашизъм !
Ако не знаете,защото със сигурност не знаете,питайте ме аз да ви обясня,защото аз–
инж.Иван Дунчев,администраторът на нашия съекипен блог,организирах и ръководех на градско и областно ниво,и бях и в ръководството и на национално ниво при провеждането на емблематичните Общонационални генерални стачки срещу Луканов и Виденов (който се оказа в последствие честен и достоен човек),прословутата стачка в "Родопа" Ямбол,няколко стачки в химкомбината Ямболен и много други окупационни и нерегламентирани стачки,и знам какво сме преживявали стачниците и ръководителите и аз самият,въпреки че политическите "демократични" условия и административно–полицейски репресии бяха несравнимо по–леки от ония времена,а аз бях примерно два пъти по–възрастен от Димитров!
А през 1919 година при още по–тежки условия Георги Димитров организира и ръководи Втората стачка на пернишките миньори от 7000 души и я довежда под дулата на оръжията на тежко въоръжените жандармеристи до победен край!
 
Къде е саможертвеният революционер и синдикален титан и защитник на онеправданите и експрлоатирани поробени хора–Георги Димитров,къде е моя първоначален синдикален бос и лидер д–р Константин Тренчев,оказал се в последствие паркетен бутафорен герой и марионетка на конци,подходящ само за парвенюшки коктейли,приеми и кьорсофри, предал доверилите му се работници и синдикалисти на изпълнителите на плана Ран–Ът и разрушителите на България, съдействал активно за беззъбието и анихилирането на синдикатите при епохалния процес на разграбване и затриване на Българската промишлено–индустриална мощ и богатство! 

Аргумент и гаранция за верността и обективността на характеристиката и квалификациите,които ви давам за Георги Димитров,и доказателство,че съм безпристрастен негов биограф,е обстоятелството,че през 1991 година лично аз в качеството си на най–активен радикален лидер и представител на СДС от КТ Подкрепа и Зелената партия във ВрИК (Временния изпълнителен комитет) на управата на Ямбол,по време на идеологическата кампания за преименуване на улиците и премахването на символите на тоталитарната власт,организирах и ръководех демонтирането и премахването на 12–метровия монументален паметник на Георги Димитров пред бившия партиен дом в центъра на Ямбол,за акцията за законното "превземане" на който партиен дом,която водех лично аз,ви запознахме в поста ни 

Уникално литийно шествие–военен парад на Гергьов ден в Ямбол с личното участие на Светейшата особа и маршируващите свещеници!
bezistena.blog.bg/history/2016/05/17/unikalno-litiino-shestvie-voenen-parad-na-gergiov-den-v-iamb.1452059
 
image

Ако ви отърва още,можете да охулите или да попитате и самия великомъченик саможертвеник и действащ рационален Светец Георги Димитров за верността на биографичната му справка. 

САМОЖЕРТВЕНИК=
Кан (Жрец) на Исуж и Богиня Матара

––––––––––––––––––––––
С ОСНОВАНИЕ=
Бог Исус 
 
  Да се насладим на прекрасната херметична сакрална ентимология на емблематични топоними в първосвещения жречески ареал в Сливенско–Еленския Балкан:
 
ШИШКИН=ШИШ КИН=Ешуш Кан (Жрец)=Кан на Ешуш 
 
ТВЪРДИЦА=
Братя от Диана и Иса=Друиди на Богиня Диана и Иса–
Бялото жреческо Братство от Исус и Мария Магдалена в този регион
 
ДЕВИНА=ДИЕНА В=Диана Богиня =Богиня Диана 
 
За десакрализираната етимология на това култово Българско Божествено семантично гнездо и истинската му сакрална стойност ви предлагаме прекрасното изследване 
 
НОВИ ОБЯСНЕНИЯ ЗА ПРОИЗХОДА НА ИМЕТО "ДЕВИНА" 
devnenetz.blog.bg/history/2012/02/01/novi-obiasneniia-za-proizhoda-na-imeto-quot-devina-quot.893704,

с къртовското академично,но първосигнално опростачено десакрализирано етимоложко ровичкане и достигане до задънения тунел на авторът му,(както и на всички други добросъвестни изследователи на Българската памет и история,вкарани в безизходния капан на десакрализираната академична етимология),както ви предлагаме и нашият безкористен коментарен съвет да му помогнем и отказът му да пусне коментара ни и приеме подадената ръка,която е и спасителна за него!  
 
"Поздравлени,Приятелю,прекрасен събирателен изследователски труд!
Традиционната десакрализирана първосигнална опростачена етимология не дава истинското херметично значение,или дава тия елементарни травиални обяснения за произхода и значението на думата и имената Девина,Дивина,Девня...,като въпреки това всичко категорично свидетелства,че името е на Божество!
Ето истинското сакрално семантично значение на коренната дума ДЕВИНА,която
Свещеният шифър,веднага разпознава и разсекретява:

ДЕВИНА=ДЕ ВИНА=Диана Вогиня=Диана Богиня=Богиня Диана

Огромна преизобилна документална информация за Богиня Диана,Която е Великата Богиня Майка–СъДемиург и СъТворец на световете,Чието новоепохално аватарно проявление е Мария Магдалена,която е Родоначалник на новоепохалното феноменно поколение на Дуло,от който активиран филиз си и ти,ще намериш в нашия блог!

Ела,Приятелю и пий Жива вода от извора,който е в земляческите Ямболски корени на Дядо ти,където сме и ние,и задължително сме рода по Божията свещена линия и родословие!.Много пъти сме разсекретявали култовите имена на най–древната човешка цивилизация–Шумерската,за която обаче вече сме доказвали,че е само една от поредните Български цивилизации,разнесени по целия свят,но сакралните им етимологии са христоматийни образцови реклами за приложението на Свещения шифър навсякъде! ЧУ МЕР + Н (кодировъчен назал)=
 
ЧУМЕРНА=ЧУ МЕР + Н (кодировъчен назал)=ЧУ МЕР=Ешуа и Мария 

ШУМЕР=ШУ МЕР=Ешуа и Мария 

МЕСОПОТАМИЯ=Иса и Богиня Мама Диана 

МЕЖДУРЕЧИЕ=МЕЖДУРЕТШИЕ=Матара Диана и Ежуш

МЕЖДУРЕЧИЕ=Диана и Ежуа от Чумерна

ЕГИПЕТ=
ПЕГ ТИЕ=Богиня Диана  
 Като сраснал се преживе с духа и тялото на жреческия и хайдушки Балкан,възпял го одухотворен и поетизиран във висша епична метафора и алегория и художествена стилистика,дал младостта и живота си на хората,зверовете и природата му,Христо Ботев в светейшото си служение след 1 юни 1876 година освен ръководител на небесния отдел "Революционна поезия",е и светец– надзорник и закрилник на жреческите потомци от Дуло от най–ниското му и бедно жестоко експлоатирано съсловие,натикани като рудокопачи и въглищари за изтребление на стотици метри под земята.
В качеството си на неканонизиран официално от църквата и въобще непознат за непосветените като Светец–закрилник на подземните миньори и други рискови професии,Свети Христо Ботев се грижи за хората под земята и им помага в най–трудните и тежки моменти,както казва и дядото на Живка Балтаджиева,че Ботев идвал в най–трудните моменти от живота на Българите и той лично го е видял с очите си през 1923 година,когато е помогнал и на него!   

ПОДЗЕМНИ МИНЬОРИ=Иза и Богиня Мад Мария

ХОРА ПОД ЗЕМЯТА=ХОРА на
Иза и Богиня Мат Диана

Свети Христо Ботев организира и участва лично в екстремалния процес на преминаване на запланувания и набелязан миньор или другаде работещ Българин,през пространствено–разделителната енергийна граница и приемането му в Божието измерение,както помага да се върнат в нашия свят и на тия,които не са запланувани по график още да сменяват световете–припомняме ви разказания от баща ми случай  с двамата миньори от взривения забой в мина Чумерна,когато превантивно подготвения със сънуваната черна змия миньор е взет и преведен невредим в Божието измерение,а другият е преведен невредим,но върнат в нашия свят,като му е изтрита паметта за случилото се. 

ЧЕРНА ЗМИЯ=Изуш и Мария

ВЗЕТ Е НЕВРЕДИМ
от/при=от/при  Бог Иза и Богиня Матара Диана 

В НАШИЯ СВЯТ
на=на Бог Исуш и Богиня Диана

БОЖИЕТО ИЗМЕРЕНИЕ=
Бог Изуш и Богиня Матара


Често пъти върнатите сред хората след такива екстремални преживявания и най–често изпаднали в продължителна тежка кома хора,са набелязани притежаващи феноменни характеристики жречески потомци,на които Горе (условно казано "Горе",защото Те с анавсякъде около нас във взаимно съвместимите Божии измерения) по време на престоя им,им активират чакрите на феномените и ги връщат за активно служение сред хората и за посветени ретранслатори – ясновидци и пророци,лечители и връзка на Божия свят с човеците.  

ЕКСТРЕМАЛНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ на=ПРЕЖИВЯВАНИЯ на Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Мария
 
ИЗПАДНАЛИ В ТЕЖКА КОМА=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Майка Диана и Бог Изуж  
 
ЧАКРИ НА ФЕНОМЕНИТЕ на=на 
Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Матара


Това в общи линии е историята и генезисът на не легендарния или измислен слух,а за действително появящият се и помагащ на хората Христо Ботев в Чумерненския Балкан и на други места в България през 50–години на 20 век,която той лично в качеството си на реален рационален светец ви разправя. 
 
Свети Христо Ботев ни разкрива,че във функцията си на светец при контактите си с хората той може да превключи на 100 % невидим стелт–режим,както примерно сега той или друг светейши служител–примерно някой от твоите предци,е до тебе плътно и постоянно като твой ангел–пазител от обслужващите ни небесни екипи,но за да се поддържа езотеричния потенциал и познание на Българите и вярата ни в реалността на Боговете ни и на Божия свят през дългите години и векове на Тяхното видимо отсъствие,както и за текущо насърчаване и въздигане през периода на закалката и селектирането ни в режим на екстремални условия и изпитания,от време на време той и другите светци изключвата на цяло стелт–програмата и се показват и обозначават на подбрани хора,които да изнесат тази информация пред останалите  

СТЕЛТ РЕЖИМ на СВЕТИИТЕ
от=на СВЕТИИТЕ от Дуло на Исус и Диана Мария
 
Свети Христо Ботев ни разкри,че той и Свети Васил Левски са идеолозите, вдъхновителите и организаторите на горянското движение,с цел поддържане буден борческия дух на Българския потомствен жречески елит и защитата му от репресивния съветски комунистически геноцид,и което е първото организирано съпротивително въоръжено движение в Европа след Втората световна война въобще срещу комунистическия терор,наложен от съветската система с пълното съгласие и таен пъклен план на западните държави,срещу страните от източния блок и най–вече срещу Българите.
Епицентърът на горянското съпротивително движение е бил точно по тия места около Чумерненския Сливенско–Еленски Балкан,които ви описахме по–горе и където една година след разгрома на горянските отряди родителите ми отидоха да работят и живеят,а хваналите гората горяни са били основно от потомците на жреческите поселения по тези места и сливенските и ямболски села,като главна фигура на движението е Георги Маринов Стоянов–Търпана от сливенско–ямболското село Желю Войвода,намиращо се на 3 колометра от Първосвещения енергиен светилищен комплекс Кабиле и Зайчи връх и състоящо се от чистокръвни потомци на Ямболските жреци от Божествения жреческо–царски род Дуло. 
   
Какви неща от скритата и непозната Българска история,а толкова скорошна до нас,научаваме от Свети Христо Ботев!
 
Той ни разясни и тайната на пускания за него слух сред непосветените,че бил жив и го били виждали,но бил при турците в Турция и на заточение в Диарбекир.
Разшифровката на двете думи ни разкриват къде действително са го виждали посветените от него,на които се е разкрил: при
 
ТУРЦИЯ=РУТЦИ=
РУТ + Н (кодировъчен назал) ЦИ=РУТНИЦИ=РУДНИЦИ
Свети Христо Ботев е бил по рудниците на Балканбас в свещения Чумернески район

БОТЕВ Е БИЛ
при ТУРЦИТЕ=БОТЕВ Е БИЛ при Рудниците 
 
Локализацията на Христо Ботев в Диарбекир указва в код къде на територията на свещения ареал на Чумерна и на Балканбас е действал и е имал база:  

Ботев е бил виждан в ДИАРБЕКИР=Ботев е бил виждан До Карабаир
Карабаир е мистичен тайнствен хълм,най–северната точка на Свещената Средна гора,(за инфо потърсете с парола в търсачката на Гугъл "безистена и Средна гора") на по–малко от километър на юг от Гара Чумерна,в подножието на който имаше изоставен рудник със запечатани входове и административни постройки,където бе устроено училище с пансион за децата на миньорите и служителите на Балканбас. 
 
image

Тази отсечка между гара Чумерна и училището в Карабаир аз изминавах по два пъти на ден през 1958/59 година,вървейки край свещения приток на свещената Тунджа–река Беленска,и пресичайки преди училище другия свещен приток на Тунджа–река Блягорница,и си мислех,за...,сигурно съм си мислил за училище,за последната книга за морски пътешественици която четях,за дивото сиво зайче,което татко ми бе уловил от близките храсталаци,пълни със шикалки и разни животинки и змийчорници,и което не искаше да яде храна от мене,въпреки че много го обичах,мислих си–спомням си със сигурност,защо момичето от другия клас,което живееше в пощенската станция на гарата,все бързаше да върви пред мен,а не ме изчакваше да вървим заедно и да си говорим?
Наверно съм си мислил и за героичния войвода Ботев с гол в ръката нож,чийто образ все излизаше пред мен в този сюжет и кадър от маршовата песен Тих бял Дунав, която си подпявах,за да не съм сам и не ми е скучно и страшно по пътя... 

С тези ми мои детски мисли и песенни нюанси зает отивайки към училище,няколко пъти ме изненадваше и настигаше,без да съм го усетил и видял кога дойде по правия пуст път,един млад 27–28 годишен красив мъж,който слагаше ръка бащински на рамото ми и като вървеше с мен,ме подпитваше за училище,за последната книга,която четях,за мои неща,за родителите ми,за това–онова из базата.
Преди да стигнем училището,пътищата ни се разделяха,като той хващаше някаква странична пътека нагоре по хълма и тръгваше и се скриваше по храсталаците на Карабаир, където ми беше казал,че има на върха някаква радиостанция,която той пускал да работи. 
Някой път питах татко за този човек,но той казваше,че сигурно не е от гарата и от Геоложки проучвания,че не знае за него нещо и че за такива работи не се говори, защото сигурно са на военните. 
Като викам сега тези трайно акцентирани и имплантирани в паметта ми през годините спомени,със сигурност виждам,че младият мъж беше без брада. 
 
–През ония години с бради ходеха само горяните по Балкана и бе неразумно да се появявам с брада сред хората извън спасителните операции,пък и родителите ти те предупредиха да не мислиш и говориш за мен!–прочете мислите ми Светецът...


На края на днешния просветителски курс нашият гост ни представи още един изглед– план със секретна информация на този култов кът от източното начало на Долината на царете,започваща точно от този сакрален мистичен кът,върху която бе разположена базата на Геоложки проучвания Чумерна.  
 
image
 
На 4 км западно от гара Чумерна е градчето Шивачево,където аз учех в тогавашното село Голямо Шивачево в първи клас.
Няколкото деца на различни години от базата ни караха сутрин на училище с един мотор с голям кош–дъжд,сняг,студ – ний на мотора! 
Това разстояние аз понякога абсолютно сам извървявах в двете посоки,като на отиване винаги тумба циганчета в края на селото ми вземаха закуската и моливчетата без да ме бият,защото аз им ги давах сам,останал без избор.
Разбира се,че и аз като шивачевци тогава знаех безусловно,че името на селото идвало от шивач,който живеел в селото,без да се замислят,че по тази първосигнална травиална логика всяко село,в което има шивач,може да претендира да носи това престижно професионално име–сиреч всички села в България,че и по света,за градовете да не говорим!
 
Ето какво значи това име,което задължително е сакрална жреческа  кодирана херметизация от имената Божии,за да падне срама от простоватото етимоложки опростачено име на селището,построено в южното подножение на величествена изкуствено построена могилна пирамида с мощна енергетика: 
 
ШИВАЧЕВО=ШИВАТШЕВО=Бог Ешуш и Богиня Диана
селище на още неактивирани феноменни потомци на строителите на Чумерно= Шумерската цивилизация в Месопотамия 
Още повече инфо извличаме от старото му име Терзобас:

ТЕРЗОБАС=
Братя от Исуз–жреци от Бялото Братство на Исус 

Научаваме и какво прокламира необяснимото досега етимоложки име на река Блягорница,минаваща през Шивачево:   

БЛЯГОРНИЦА=БЛЯГОРНИТСА=
БЛЯГОР ТИН СА=Българи на Диана и Иса–

селище на генетични жречески потомци на Боговете Исус и Диана,Мария Магдалена,които са Българи!

На по–малко от километър по шосето от гара Чумерна към Шивачево има уникална древна чешма,наречена Чешма на Момата,която сме показали на панорамата на Чумерна.
Това е висше техническо съоръжение от типа "дишащи" чешми с пулсиращ на перодични тласъци поток,в подземната изкуствено построена канализиция на което от най–древни времена е вградено вечно действащо самобалансиращо устройство с огромна неизносваща се диамантена ос. 
 
Водата,излизаща на периодични тласъци с дишащ пневметичен звук–въздишка, лекува много болести на нуждаещите се и знаещите ключовите пароли за връзка с обслужващите я оператори Горе,които пароли,заложени задължително в името на чешмата като сакрална Българска Божествена родова памет,разсекретяваме сега и за вас:

МОМАТА=Мама Диана
Богиня Диана,Великата Богиня Майка

МОМАТА=МаМа Диана=Мария Магдалена Диана

Богиня Диана,която е Мария Магдалена   

ЧЕШМА МОМАТА=Ешуш и МаМаМа Диана=Исус и Диана Майка Мария Магдалена  
 
Минавате ли по този нискостепенен,но с висока историческа и сакрална езотерична стойност път,обезателно се възползвайте от благодатта на свещената Жива вода на Чешмата на Момата лекуваша всякакви болести,но само чрез горните вълшебни мантри за връзка с Боговете от рецептурника на жреческата лечебна технология Баяне!
 
 За което,както и за кръщавката с истинското ви име,ще почерпите и вие–шивачевци,и благодарете на духовната си старейшина и жреческа потомка Вишка Азманова,учителка и бивш директор на училището в градчето ви,за упоритата ѝ събирателна и изследователска краеведска и етноложка дейност!

ВИШКА=Бок Ешуа=Кан (Жрица) на Бог Ешуа 

ВИШКА АЗМАНОВА=
Кан (Жрица) на Богиня Ма (Майка) и Бог Изуш 
 
Предупреждаваме иманярите,които много добре знаят какви древни богатства се крият в този древен свещен регион,да не ровят и копаят за механизъма с диамантената ос,защото веднъж той е наистина безценен по стойност,но пък е на контрол и отчет при вижте кои!

ДИАМАНТЕНА ОС=Диана Мат и Иса 


В сегмента на жълтия маркер най–вдясно на панорамата на 300 метра от ж.п гарата,се намира скален светилищен комплекс,изграден от енергийни панели, ориентирани по сакралните астрономически и астрологически ориентири и посоки,и по които въпреки умишленото яростно унищожение,на което са били подлагани векове наред,личат ясни следи на сложни технически изпълнения и с дълги десетки метри прорязани успоредни идеални отвори,изработвани с феноменална лазерна техника.
Това светилищно съоръжение е Централният командно–диспечерски пункт и център на цялата древна сътворенческа мега–светилищна система Чумер/на на Сливенско–Еленския – Габровски Балкан,в чийто ареал е била концентриран огромен енергиен феноменен кадрови жречески потенциал,непосветени отломки от които са техните потомци,населяващи този беден и мизерен сега регион.

Моите родители приключиха работата си в Чумерна през 1959/60 година и се завърнахме в Ямбол,а скоро след това на 700–800 метра североизточно от базата на геоложки проучвания е разкрито (или прикрито) секретно поделение за СС–ракети, показано на картата по–горе.
Как тъй от хиляди други всевъзможни скрити и закътани места из Балкана,далече от погледа на хората и много по–подходящи за официалната цел на секретното ракетно поделение,братята руснаци и тайните им езотерични служби избраха това ачик место точно връз възловия централен светилищен район?
Ами както братята руснаци избраха за ракетите СКЪД  по "случаен" признак и "случайно" построената секретна база на германците през първата световна война за най–големия боен и разузнавателен цепелин в света върху тайния вход на подземните пътища между Ямбол и Кабиле,която през втората световна война Хитлер превърна в централна база за търсене на Кивота,и сега отново от стотиците затворени военни поделения в България там отново е действаща военна секретна база без да ги има ракетите,обаче ги има братските НАТО и САЩ!

Вие вече знаете от  поста ни

"Какви кодирани послания ни изпращат постоянно базираните в България извънземни.Как изглеждат пришълците и кои са техните бази."
bezistena.blog.bg/history/2014/05/21/kakvi-kodirani-poslaniia-ni-izprashtat-postoianno-baziranite.1266801

и други наши предни разследващи постинги,че секретни поделения,бази и забранени военни територии се правят задължително върху най–важните древно–Български жречески енергейни светилищни обекти,за да не могат потомците им да припарят до тях и вземат да се активират и активират светилищата,както и за практически упражнения на езотеричните служби и разузнавания на власт имащите, независимо от коя взаимносменяващи се и приемствени системи и строеве са,да се опитват да впрегнат и използват тяхната мощ за мракобесническите си цели и интереси за господстване над Българите от святото Божие родословие и поробените тракийски народи. 
 
Те не ни дават да припарваме до свещените места,обаче гледайте сега как ние си влизаме където си искаме и си вземаме каквото си искаме оръжие,пред което никакви ракети не важат!

СС РАКЕТИ=Исус от Тракия=Кристос

НИКАКВИ РАКЕТИ НЕ ВАЖАТ
пред=пред Кан (Жреци) от Богиня Диана и Бог Ежуа от Тракия 
 
ВАЖАТ САМО=Исуж и Богиня Мат

Със Свети Христо Ботев–надзорникът на миньорите и рисковите категории труд и професии,и ръководител на спасителните подземни екипи,приключваме нашия разказ за мистериозните слухове за неговото явяване сред миньорите в Балканбас и по други места в България,които слухове са верни,като ви призоваваме,когато имате път през това свещено место,да отдадете почит на Българските сакралии и историческа памет и се докоснете до магията на този светилищен район,трептящ от мощна живототворяща енергетика.
Точно под белия обяснителен надпис вдясно за командния светилищен център,в коритото на река Беленска,идеща от сърцето на Чумерненско/Шумерските светилищни селения,има големи и дълбоки скални корита,басейнчета и камери,в които енергийно заредената вода на реката твори целебни чудеса за Българите, носещи феноменалните Божии жречески гени и знаещи тези вълшебни пароли,както и паролата за пренареждането на молекулярната структура и енергийните решетки на водата на реката в структура на Живата вода по технологията на професор Масаро Емото.

МАСАРО ЕМОТО=Мария Иса Мат=Иса и Мат Мария

Влезте в Живата вода и се съживете и заредете в нея,като ви даваме още една парола за това свещенослужение–името на реката: Исус Българина

БЕЛЕНСКА=Иса Балк–
Исус Българина

БЕЛЕНСКА=Балки (Българи) на Иса

БЕЛЕНСКА=
Балкана е на Иса  
 

Накрая ще разсекретим няколко основни понятия от песента ни фонова плейлиста:  

Земята на Ботев и Левски 
отново е робска земя... 


Ето как ще се освободим от робството : 

РОБСКА ЗЕМЯ без=без Бок Исуз и Мария

РОБСКА ЗЕМЯ=на Кан (Жреци) на Бог Исуз и Мария 

Дойде време ставайте,
от сън се събуждайте!  
 
ДОЙДЕ ВРЕМЕ СТАВАЙТЕ
=ДОЙДЕ Богиня Матара Диана и Бог Иса
 
СЪБУДИ СЕ=Богиня Диана и Исус
 
СЪБУДИ СЕ=БИСУСДЕ + Н (кодир.назал)=БИСУСДЕН=БЕЗИСТЕН – 
събудете се чрез Българските Богове Демиурзи на техния Първосвещен Сътворенчески Божи храм Безистена,Команден център и КПП на Време–пространствения континиум в Първопрестолния Божи град Олимп,Олимб,Имбол или Ямбол!


Със Свети Христо Ботев ви разправяхме
как през края на 50–те години на миналия век той лично помагаше на миньорите от Чумерненските рудници на Балканбас и ги спасяваше от взривовете на гризу газа и как ни каза,че е жив и къде се намира!
И още колко тайни от скритата Българска история ни каза и още колко още има да ни казва и колко работа още да свърши в шетанието между световете...

Някои си мислят,че в райските селения голям рахат падало!

Нищо подобно!

Бачкат Светиите,които са все наши генетични Родители и Предци временно в стелт–режим,бачкат та се късат от бачкане за поддържането на всички светове,и колкото повече бачкат на Божията нива и поприще,толкова повече им се бачка без умора и насита,защото от Божията работа умора и насита няма,пък и защото тази работа дава енергетиката и заряда за всеки още миг,час и ден живот по пътя на Вечния живот! 
И ние скоро ще сме такива работници–бачкатори,но вече тука на Земята при събраните Божии измерения. 

БАЧКА ЗА=БАТШКА ЗА=Бокиня Диана и Изуш 

БАЧКАТ
на БОЖИЯТА НИВА=БАЧКАТ на Бог Ежуа и Богиня Диана

БЕЗ УМОРА=Бог Иза и Чария

БЕЗ УМОРА И НАСИТА=Исуз и Богиня Диана Мария

УМОРА И НАСИТА НЯМАМЕ 
за=за Иса и Диана Мама Мария 

ВЕЧЕН ЖИВОТ 
с=с Бог Ежуш и Богиня Диана

 


Това е личната автобиография и изповед на Свети Христо Ботев !
Жив,реален,рационален и свръхестествен действащ Светец,за ужас на душманите ни и за овъзмездяването на Българите!  
 

екип на bezistena с личното участие на Светейшият ни родственик от Дуло Свети Христо Ботев,Главен специалист от спасителната команда на Свети Николай Чудотворец,който е Кан Ирник,Кан Атила,Свети Патрик,Свети Никалъс,Санта Клаус и Дядо Мраз,и син на Кан и Цар Авитохол,който е Павел,Свети Павел–синът на Исус и Мария Магдалена

ИСД с Любов и песен!Гласувай:
6
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
02.06.2017 14:45
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5516777
Постинги: 1592
Коментари: 2992
Гласове: 32748
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!