Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2015 23:59 - Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3876 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 26.02.2018 05:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Официалното християнство е чудовищна коварна и лукава дезинформационна анти–Българска полицейска духовна доктрина–религиозно лъжеучение на инквизицията, която е ударният боен отряд на изродените династи от рода Дуло от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,която престъпна доктрина е изградена върху изцяло манипулиран и фалшифициран образ и характеристики на Българските Богове,доктрина въвеждана с перманентен геноцид и цензура и с всички лостове на властите от цял свят върху Българите,за да не Ги познаем ние–чистите и праведни Техни генетични потомци,и вземем та се облечем в Тяхната сила и мощ и потърсим и вземем нашето законно Бащино и Майчино наследство–целият свят! 

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Бокиня Диана и Исуз 
авторите на проекта за мракобесническата институция,създадена за основен инструментариум и технология за многохилядолетния процес на закалка на Българите–Божиите генетични потомци,при реални екстремални условия,и селектирането и подготовката им за Духовен,еинтелектуален и и управленчески елит на всички хора и  племена при скорошното установяване на Царството на Любовта, Братството и Мира на Българските Богове на Земята

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз –

подизпълнителите на проекта,изродените нечисти династи от Дуло,както и светейшото войнство–надзираващи,контролиращи,регулиращи и направляващи трансепохалните закалителни процеси в драматизацията "Българите и човешката цивилизация"
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Страшни и силни непонятни квалификации и категории от нас – хора, кръстени със Святият Дух в самото това Християнство – и в Протестанството, и в Православието, и живеещи и говорещи само за Исус и Богородица!    
Как може това и защо?! ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Въздвижение на Светия Кръст Господен или по-популярното Кръстовден е един от Дванадесетте велики християнски празника. Празнува се на 14 септември.
Българската православна църква извършва поклонение на кръста Господен четири пъти в годината - на третата неделя от Великия пост, наречена Кръстопоклонна, на Велики петък, на 1 август и на 14 септември.


История на църковния празник според официалната история,

писана от сегашните господари на света,всички от изродения клан на Дуло,и която е фалшифицираната история,скриваща от Българите и от света истината за реалните Български Богове и Българите като свещеническата каста на Боговете–Демиурзи,както и за истинския сътворенчески статут на България на Балканите като същинската Обетована Райска земя и географски район,на който са се развивали основните епохални Библейски и Новозаветни събития,и което е по–важното,че в България ще се развиват съвсем скоро и централните епохални събития по отварянето и съединяването на пространствата и световете и Явявянето на Боговете!  

Според църковното предание Света Елена - майката на император Константин Велики - е ревностна християнка. През 326 година тя се отправя към светите места в Палестина, за да потърси гроба Господен, който два века по-рано е затрупан от гонителите на християните. Усилията ѝ се увенчават с успех. Намерени са пещерата на гроба, както и трите кръста, зарити в земята. Кой от трите е Христовият кръст се разбира, когато чрез докосване с един от тях е възкресен наскоро починал човек.

Частица от този животворящ кръст Елена изпраща на сина си в Константинопол, а самият кръст е положен в йерусалимския храм “Възкресение Христово”. На Велики петък се изнасяла на Голгота за поклонение.

След време над пещерата на гроба Господен построяват храм, който съществува и до днес. Той е осветен тържествено на 14 септември 335 г. На този ден се събират хиляди поклонници. За да могат всички да видят Светия кръст, епископът го повдига или го "въздвижва" над главите на присъстващите. От това "въздвижение" получава своето име и празника Въздвижение на кръста 


Богослужение

На Кръстовден кръстът се изнася в средата на храма, за да се поклонят вярващите. Прави се водосвет и свещениците ръсят с кръст по домовете за благословение. По традиция се поръсват със светена вода къщата и харманът, поднасянето на трапеза, на която свещеникът полага църковния кръст върху нова тъкана покривка. Стопаните даряват свещеника с варива и зеленчуци и най-вече с жито от новата реколта.

   
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това беше историята на църковния празник според официалната световна история,която официална история знаем вече категорично,че е история,писана от победителите-победителите над Свещения Български Божествен народ,на които победители истинската и правилна дефиниция поробители е – "нечистивци и сатрапи на Божия народ и на цялото човечество"!

Поради което тази официална църковно-историческа версия и история на празника
Въздвижение на Светия Кръст Господен,е абсолютен манипулационен чудовищен фалшификат, съчинен от църковно-инквизационните фалшификаторите на Българската история, които са гьобелсовите информационни прислужници на враговете на Българския народ, и има за цел да отклони търсещите истината за Бог и за Българския свещен произход на Български народ и вярващи и невярващи, да контролира техните неволни спонтанни проявления при отбелязването на езическата (истинската Исусово-Мариина) празнична обрядност и си набелязва издалите се в невидение най-активни и пламенни ЕЗИЧНИЦИ – сиреч същинските чисти потомци на Исус и Мария, за последваща полицеска профилактика и чистка сред тях, или по – точно казано : за геноцидно прочистване на Свещения Исусов род! 

Ще нахвърлим само щрихи от епохалната лъжа и фалшификация, наречена юдео –византийско християнство, чийто пясъчен измислен синтетичен фундамент е историята за приемане на християнството от Римската империя от Константин и Елена, като разкрием истината кой е Константин и майка му Елена.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
Официалната (фалшива) историческа версия за Константин и Елена казва,че:

Константин е роден в Наисус (днешен Ниш, Сърбия)в римската провинция Мизия на 27 февруари 272 (274, 280 или 282 г.),като син на римския военачалник Констанций Хлор и първата му съпруга Елена.Дъщеря на ханджия,тя има изключително важно влияние в живота на сина си.

НАИСУС=Н (кодировъчен назал) + А ИСУС=Исус

НИШ=ИШ=Ишуа – истинските имена на този изконен Български град

През 292 г., съгласно новата държавна система на Тетрархията, Констанций Хлор е избран за младши съуправител на империята с ранг цезар, заедно с Галерий, по решение на старшите императори Диоклециан и Максимиан.
Поради това, Констанций е принуден да напусне Елена, майката на Константин,за да се ожени за Флавия Максимиана Теодора, дъщеря (или доведена дъщеря) на западноримския август Максимиан.
Години по-късно, след смъртта на баща си, Константин I напълно реабилитира своята майка Елена като „Августа, майка на Цезар“. Теодора ражда шест деца, полубратя и полусестри на Константин, включително Юлий Констанций.

 
С помощта на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

заедно ще сепарираме истината от целия исторически буламач, разбъркан за да се скрие истината за епохалната злокобна и зловреда роля на основоположниците на епохалния злокачествен тумор за цялата човешка съвременна цивилизация на Новата ера – византийщината и византийците, които са изродените Исусови династи Константин и Елена.

Бащата на Константин – Констанций Хлор (Бледия), не е както го описват хронистите "случаен човек, въздигнал се от низините на народа поради качествата си", и поради което император ДИОКЛЕЦИАН бил заповядал на западния си колега – съимператор МАКСИМИЯН, да осинови Констанций и го направи ЦЕЗАР като негов съимператор,а самият Диоклециан пък осиновил Галерий, който бил пастир воловар !!!, чиито родители са били селяни от околностите на Сердика (София), и също го назначил за свой колега – съимператор, като така възникнало колективното управление на Римската империя, наречено Тетрархия или Управление на четиримата! 

Приказки за будали, възрастни наивници и лапнишарани, лансирани вече няколко века за света истина, за да се скрие истината за Свещената Българска империя и нейното семейно управление от Святия първожрец и император Диоклециан, същия онзи митичен Първожрец – Цар Авитохол, живял в земното измерение 300 години от 33 г.сл. Хр. до 333 г. сл. Хр, за който като се върнем назад във времето, ще стигнем до първородния син близнак на Исус и Мария Магдалена – Павел, същият този Свети Апостол Павел, Шеф на небесната светейша армия от 333 година до сега, тогава положил основите на новоепохалната Българска Божествена владетелска императорска династия Флавии (херметизирана като ДУЛО=Диана Ел (Змия, Змей)  – животинската хералдическа символика по древно – Българския животински календар) като император Нерон, Тит Флавий Веспасиан..., и управлявал в святост еднолично в земното измерение до 333 година след Христа!

Ще вземе императорът,гордеещ се ревностно с титула си АВГУСТЕЙШИ, който и по официлния регистър, и по нашия херметизиран, означава "Божествен, с Божествен произход", и съблюдаващ стрикно и категорично безприкословно чистотата на династичната си Божествена аристократична синя кръв, някакъв прост селянин. воловар, шоп от Софийските села, и ще го осинови! 

АВГУСТ=Богиня Диана и Иса

АВГУСТЕЙШИ=Богиня Диана и Исуш

АВГУСТЕЙШИ=Син на Ешуа и Богиня Диана 
династичен потомък на Исус и Мария Магдалена    

БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана

БОЖЕСТВЕН=Бог Исуж и Богиня Диана  

БОЖЕСТВЕН=Бог Исус и Богиня Диана 
произхождащ от Българските Богове  

БОЖЕСТВЕН ПРОИЗХОД= ПРОИЗХОД от Бог Исус и Богиня Диана  

СИНЯ КРЪВ на=КРЪВ на Иса

СИНЯ КРЪВ=Кан (Жрец) от Иса Вер (Змей)   

СИНЯ АРИСТОКРАТИЧНА КРЪВ=КРЪВ на Чаре от Диана и Исус от Тракия

СИНЯ АРИСТОКРАТИТШНА КРЪВ=на Одриси Кан (Жреци) и Шаре (Царе) от Диана и Исус от Тракия 

Каква стана тя работата – стана дебела! 
Вземал селянин, а?
 
И не "селянче"– малко дете на месеци или до няколко годинки ще вземе, за да го обучи и възпита на висше ниво в двореца, ако толкова е изпаднал императорът в липса на внимание от жените в империята или в трайна импотентност, ами ще осинови голям селянин – шоп, който щом е титулован "пастир на волове", не му мърда двайсетака за такава отговорна добитъко – оперативна работа!
Воловар, трайно пропит от животинската миризма и невъзвратимото и непоправимо безпросветно оскотяване и липсата не само на първоначалните седем години за възпитанието му, ами и на първите двайсет години!

И не само ще го осинови изтънченият и превъзвишен император този вмирисан и оскотял шопски животновъд или "оператор на едър рогат добитък", ами ще го направи веднага и свой съимператор и ще му повери империята!

– Ало – о – о – о!
Хептен за бавноразвиващи и пасящи трева ни правехте досега, историци –визиантиолози! 

Голям кеф е било да будалкаш и управляваш наивниците по най – абсурден елементарен начин от висотота на академична лицензия и псевдо – научна атестация!

Ще направи Първожрецът – Император необратимо оскотялия воловар император, преди това и задължително трябва да го обучи и просвети за жрец и свръх –феноменален Първожрец, която Божествена дарба се предава единствено по генетичен наследствен родови път, ама на кукуво лято и когато цъфнат налъмите в турската баня, образно казано колко е абсурдно и невъзможно това според категоричната образно –символна Българска фолклорна стандартизация!  

НА КУКОВО ЛЯТО=Кан (Жрец) от Дуло на Бок/Бокиня

ДА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ В ТУРСКАТА БАНЯ=Богиня Матара Диана и Бог Тати Исус Бълкарина 

Вие ни лъжите като за световно, а ние вече си четем разшифрованите истински документи и история и няма вече връщане на Българския Дух нито в турската баня, нито в бутилката!

Тази абсурдност е съпоставима с допускането, че на тия нещастници от долния клип, които не могат да се оправят с една каруца, може да ѝм се възложи управлението на свръхмодерен космически кораб, пасажер в който е и възложителят на кораба, на неправоспособни! 

https://www.youtube.com/watch?v=B0WIBFH4yfQ

Цигани спират влак близо до гр. Меричлери

МЕРИЧЛЕРИ=МЕРИТШЛЕРИ=Шар (Цар) от Дуло от Мария

Разбира се,че циганите няма за приемат офертата, а преди това никой не би им предложил тази абсурдна и невъзможна мисия, която е толкова абсурдна, невъзможна и несъстоятелна, колкото и тази сърцераздирателна и умилителна история за осиновяването на шопския дрът воловар и назначаването му за Първожрец и император на Римската империя!

Няма да си направи Императорът най – малко една дузина деца, от които да изкара 5 – 6 мъжки деца за продължител на свещения му род, от майка строго династично селектирана от проверена жреческо – Божествена рода и порода, с каквито кандидатки е пълен двора и аристократичната сакралия, за да посее семето и гена си на добра плодородна почва, ами ще си осиновява оскотялия воловар – шоп!

Който иска да вярва на удивителните елементарни и абсурдни измислици на византийската историческа школа, господстваща в целия свят и досега, да си вярва!
Ние не се хващаме повече на въдицата ѝм с изкуствена стръв или историческа мърша!

Чисто и просто, Констанций Хлор, бащата на Константин, не е осиновен от Максимиан, ами е генетичен кръвен син на Диоклециан и Максимиан, който е Максимиана ...!?

Сега ще ви разкрием скритата истина за Българската Свещена империя и нейните Първожреци – Императори и Светци, с личното участие и под прякото водителство и диктовка на Свети Апостол Павел – ръководител на днешния ни екип, който е първородният син – близнак на Исус и Мария Магдалена – Павел, който Павел е и Свети Император Нерон, Тит Флавий Веспасиан..., който е и Кан и Цар Авитохол, който съвместява персоните и владичеството на всички Римски (Български) императори до Император Диоклециан като живял реално 300 години, защото Цар Авитохол е същият този Император Диоклециан, който император Диоклециан преминава в Свети Диоклециан от момента на смъртта си през 333 година от Новата ера, и от тогава до сега е реално действащ в двете и всички други измерения Светец, Шеф на Небесното светейшество и войнство и първи посредник между хората и Баща му Исус и Майка му Мария Магдалена!

Ще цитираме пасаж от поста ни 

На Кабиле с крилатата внучка на Левски–Ванга и омагьосания от пепелянката Коцето–Калки.Защо император Диоклециан подари империята си на шопа–говедар?        
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/03/na-kabile-s-krilatata-vnuchka-na-levski-vanga-i-omagiosaniia.1388767

https://www.youtube.com/watch?v=FGeB2SphpQY
Ансамбль МВД России - Гергьовден 
Слави Трифонов и Ку-ку Бенд - Свети Георги
 
През 313 г сл.Хр. в Ямбол – столицата и Първосвещения град на Свещената Българска империя, потомъкът и внук на императора Диоклециан (Авитохол) – Константин, на който баща е родният генетичен син на Диоклециан – Констанций Хлор, извършва неуспешен опит за преврат, подбуждан от майка си Елена, която както казват по – горе официалните документи, била "дъщеря на ханджия" и юдео=данайка, жена на един от последните синове на Диоклециан – Флавий Валерий Констанций, и прогонена от имперския двор заради сеене на интриги и прелюбодействие.

Разсекретеният документ за ханджийството на бащата на Елена разкрива потеклото ѝ:

ДЪЩЕРЯ НА ХАНДЖИЯ=ДЪЩЕРЯ на Хан (Кан, Жрец) на Диана и Ежуа – 

Елена е некачествен генетичен продукт от Българска жреческа посявка сред юдео=данайското племе, неуспешен експеримент за ашладисване и облагородяване на на най – некачествената Божия генетична продукция – юдео=данаи, които са непоправимата и неподаваща се на очовековечаване част на бившето тракийско племе евреи
Другата облагородена част са израелтяните, превъзпитани и покръстени от Българският Първожрец Мойсей след извършеното от еврейския управленчески елит ужасяващо престъпление с избиването за една нощ на първородните синове на фараонската аристокрация на Египет, съставена от Български жреци, изградили Египетското царство Мурса, Марис, Мансур 

ЕГИПЕТ=Богиня Диана

МУРСА=МАРИС=МАНСИР=Мария и Иса 

Мерзавецът Константин, по баща българин и по майка юдо=данаин=грък, по време на метежа и опит за преврат убива след жестоки мъчения двете свои лели – дъщерите близначки на Диоклециан – Гергана и Димитрина, зашифровани от Българските жреци кодировчици векове по – късно като близнаците Свети Георги и Свети Димитър.  
 
В друга тема ще обследваме по – обстойно иконографските образи на светиите Георги и Димитър, които по Българският народен календар и предания са братя – близнаци, а тука само ще ви дадем няколко от типичните образи на двамата братя, от които се вижда, че тия мъже нямат категорично нищо общо с мъжете по простата причина, че те са жени – две прекрасни млади жени, чувствени и нежни, красиви като всички Български девойки, и което е характерно за красивите Български обаятелни девойки – те са много женствени, точно каквито са и двамата братя – близнаци Георги и Димитър, които пък са смущаващо и необяснимо женствени, точно защото са жени!
Желязна и непоклатима логика, бетон – арме, както казваме когато играем покер!

БЕТОН АРМЕ=Богиня Матара
 
image
 
Финни и елегантни сестри близначки Гергана и Димитрина

image
 
Сестрички – близначки, амазонки и жрици
 
image
 
                         Пустите крехки, нежни и финни хубави Българки!

ПУСТИ БЪЛГАРКИ на=БЪЛГАРКИ на Богиня Диана и Иса
 
image
 
Красивата и женствена жрица – княгиня близначка Димитрина 
 
image 
 
image 
 
Жрицата и княгиня Гергана
 
image 
 
Красивата Българка Гергана

image 

Традиционното украшение за принцеси и княгини и други дворцови аристократки –диадемата в косите, подчертаваща женската изтънчена красота и удостоверяваща, че приносителят ѝ задължително е жена, която е еталон за женска елегантност.

ДИАДЕМА=Диана Мад

image

А на нас честити двете легализирани светици – близначки!

Майката на двете близначки – принцеси жрици и амазонки – Максимиана, която е империатрица и съпруга на Диоклециан, почива от разрив на сърцето при вида на ужасната гледка на садистично изтезаваните и убити нейни деца.

МАКСИМИЯНА=Кан (Жрица) на Иса и МаМа=Кан (Жрица) на Иса и Мария Магдалена 

последната съпруга на Първожреца и Император Диоклециан, Кан и Цар Авитохол, Павел, която във фалшифицираната световна, която е Българската история, е представена като Максимиан, на който Диоклециан уж бил дал доброволно половината си империя и имперска власт : най – голямата и смешна абсурдна лъжа и елементарен алогизъм, лакмус за човешкото лековерие, глупост и навност да се вярва на такива небивалици на официалните историци – фалшификатори!

Ще даде самодържецът император и абсолютен монарх доброволно половината си империя и власт на друг абсолютно чужд неродствен човек!
 
Чувате ли какви елементарни романни блудкажи, съчинени през последните четири – пет века, ни разправят фалшификаторите – историции, които са потомците и ударният отряд на антибългарската инквицизия, и ние им вярваме като първи будали!
Ще даде Наполеон половината си империя примерно на Иванушка дурачка от далечната Рус, или Хитлер половината си Райх и власт, примерно на Героят от Лайпциг Георги Димитров,или пък още по – нагледно и абсурдно Сталин да тегли чертата през половин СССР и преживе да даде половината страна, половината Червена армия и половината НКВД на кой? – айде да кажем дори на довен човек от висшето партийно ръководство тогава, примерно на Хрушчов, ама който после му разката майката с култа към личността!

– Ега си опашатата лъжа, и ние им вярваме!

Тъй и тъй сме се хванали на лъжата, ами дайте да я турим и нея в Декодиращата ни програма, дето Иванушка Дурачка вече сам се навря, и след него иде и китайското Българско злокобно изродено генче Мао!  

ИВАНУШКА ДУРАЧКА=Кан (Жрец) на Бог Ешуш от Тракия 
култов руски народен герой, съчинен от посветените Български зашифровчици за херметичен информционен носител на цензурираната Българска история и информация
 
ОПАШАТА ЛЪЖА за=ЛЪЖА за Богиня Диана и Ежуа

МАО ДЗЪ ДУН=Иза и Мад Диана

Или пък председателят Мао Дзъ Дун викне Далай Лама и му хариже половин Китай, че много територия и много народ и не може да сколаса да ги управлява всичките!

– Ало – о – о, вий хептен за балъци ни взехте, ама наистина сме балъци щом цялото съвременно човечество живее вече няколко века с тази абсурдна небивалица!

Ще даде императорът Диоклециан половината си империя на чужд човек (Максимиан), който може да му клъцне грацмуля по всяко време и му вземе на будалата император и другата половина от империята, и отгоре на това ще разпореди на този друг неродствен съимператор да си осинови някакъв напълно непознат четиридесет годишен пич (Флавий Валерий Констанций Хлор), сякаш не може Максимиан (ако беше мъж) да си направи сам с кеф и законно бащино удоволствие една чета императорчета –наследници, и да му даде половината от половината империя, а пък самият император Диоклециан, щото не може да си изработи една дружина императорчета – наследници с кеф и законно бащино удоволствие, си осиновил някакъв непознат дърт 43 годишен вмирисан на лайна и животинска смрад шоп говедар – воловар (Галерий Максимиан) от софийските села, живял само със скотовете дотогава, и ще му даде и на него половината от половината си окастрена империя да я управлява!
Как да я управлява, като стадо говеда ли, след като тотално оскотялият говедар е учил и упражнявал тази професия цял живот!

Щяхме да кажем пак "Ало – о – о!", ама вече го казахме по – горе.
Това не е сценка от розов сапунен латино – американски филм мелодрама, ами е фундаментален възлов сюжет на официалната академична история на Римската империя при управлението на Диоклециан с т. нар. "Четворно съимператорство" –Тетрархия!
Влезте в официалните документи и учебници и в Нета на страниците за Диоклециан и тетрархията – това, което ви казахме до тука със слаба доза ирония като образец за наивитизъм, абсурдоалогизъм и свръхбудализъм (ако има такива понятия), и класическа фалшификация, там го пише съвсем авторитетно и сериозно! 
 
Такава подялба и подаряване на територии и на власти, което наистина се е състояло, е възможно само единствено, ако тези хора са си най – близки и верни не само приятели, не само роднини, ами само ако са едно задружно и вярно любящо семейство на святи родители баща и майка и родни деца – каквито са това култово историческо каре, оформило жреческо – имперския квартет от бащата Първожрец и Император  Диоклециан, любимата му съпруга Първожрица и Империатрица Максимиана, и техните любими две деца – близначките Гергана и Димитрина

Така този колективен семеен орган на управление представлява една жреческа колегия, консорциум от жреци съимператори, в чието име – Consortium imperii, откриваме кановете – жреци от рода на Българските Богове:

CONSORTIUM IMPERII=CON SO RTIUM IMPERII=
Кан (Жреци) на Иса и Матара Богиня Мария=
Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара Мария

 
Също указват в шифър и другите документи за този семеен жречески експертен съвет:
"Държавата е разделена на 2 части, всяка от които управлявана от абсолютен монарх, наречен Dominus (от латински: господар), и избран от него цезар, представляващ пряк негов наследник.
Цезарът трябва да е свързан с августа не само чрез кръвно родство, но и чрез адопция"

СЕМЕЕН ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ= СЪВЕТ от Кан (Жреци) на Исус и Богиня Матара   

СЕМЕЕН ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ=Експерти на Исус и Богиня Мат  

СЕМЕЕН ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ от=от Кан (Жреци) Братя от Сина на Исус и Богиня Мат
жреци Българи, синове и потомци на Исус и Мария Магдалена  

АБСОЛЮТЕН МОНАРХ=Хан(Кан,Жрец) от Дуло на Бог Иса и Мария

Dominus=Диана Ма и Иса=Майка Диана и Иса=Мат и Иса    

Вижте сега какво означават и толкова непонятните досега висши уж "римски" титули, понятни единствено на Българския свещен език, защото и с него са съставени!  

ЦЕЗАР=ЦАР ЕЗ=Цар Иза

ЦЕЗАР=ЗРЕЦ=Жрец  

АВГУСТ=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса   

АДОПЦИЯ=Богиня Диана и Иса

След потушаването на българо – юдео=данайския метеж и опит за въоръжен преврат, Константин и Елена са изправени пред висшия жречески имперски съд, който е съставен само от святи династи от Флавии – генетични потомци на Флавий=Павел= Авитохол=Диоклециан, които съставят новоепохалната генерация Дуло на Боговете Демиурзи, и които са близки роднини и на убитите дъщери на Първожреците, и на престъпника и изверг Константин. Справедливата присъда от всички за родопредателството и злодейското родоубийство е смърт !

Казусът е ужасен и потресаващ за всички, и най – вече за Павел, Първожрецът и Император Диоклециан:

– убитите са неговите любими последни дъщери – близначки, на любимата му последна жена и майка на дъщерите му Максимиана сърцето ѝ се пръска, неиздържало майчиния ужас и болка
– убиецът и изверг Константин е негов кръвен внук, син на сина му Констанций Хлор!

Земната праведност и статут на Първожрец – светец и преживе, не позволяват на Павел  – Диоклециан да посегне и на животинка, и на провинил се заклет негов враг, камо ли на собствения му кръвен внук!
Съкрушеният Баща, Дядо, Прадядо..., и свят Праотец и Родоначалник на Дуло Павел оставя мъртав в живота внука си Константин и го помилва ...

МЪРТВИ В ЖИВОТА=Братя от Богиня Мат и Бог Ежуа –
изродени потомци на Исус и Мария Магдалева

Константин и майка му Елена са въдворени във Византионес – луксозен анклав и фамилна Българска имперска школа за отглеждане, израстване, обучение и просвещаване на генетичните потомци на Диоклециан (Авитохол) от династията Дуло, които са Флавии – те, за духовен и управленчески елит на цялата Българска световна империя, и който анклав е поддържан, управляван и подчинен изцяло на Българската имперска администрация! 

ВИЗАНТИОНЕС=Богиня Диана и Исуз

ВИЗАНТИОНЕС=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН

наречен от Първожрецът и Император Диоклециан по името на Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕН в Ямбол

Същата секретна жреческа кръщавка Българите дават после и на Истамбул,за да повтори в анаграмна комбинация едно от основните имена на Ямбол – Диамполис:

ДИАМБОЛИС=ИСДАМБОЛ 

ДИАМБОЛИС=ИСДАМБОЛ=Истамбол=Истамбул

 
Затова и нашите Деди – словотворци създават прословутата поговорка –
НЕРДЕ СТАМБУЛ, НЕРДЕ ЯМБУЛ – което означава:

НЕРДЕ СТАМБУЛ НЕРДЕ ЯМБУЛ=Рода на СТАМБУЛ е от рода на Ямбул,

сиреч аристократичните родове от Стамбол, Истамбол, Цариград, Византионес, са от Първосвещения жречески императорски род от Ямбол

Изродът Константин, на който дядо му подарява живота,се покайва и познава Бог Исус и Богородица (Мария Магдалена) "служебно" чак на смъртното си легло, задължителен акт и процес за всички безбожници – това е истината за необяснимия до сега никъде другаде не случил се феномен и прецедент за човек, който не е повярвал и не е приел Бог за свой Господар в живота, и върл противник и гонител на вярата му и на последователите на тази вяра, да въвежда тази вяра и религия със закони в империята си, което е абсурд и невъзможна практика!
Все едно радикалните ислямист от ИДИЛ, без да знаят въобще какво е Исус и Богородица и без да са покръстени християни, както Константин не е бил, сега да карат зорлен мюсюлманите да стават християни!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Абсурдът с "християнина" Константин е съпоставим с абсурда нашият екип от ревностни истински християни, да вземем властта в християнския свят и въведем исляма за официлна задължителна религия за всички християни и нехристияни, а пък ние чак след още 24 години яко християнстване, вземем че се обрежем и приемем исляма, както Константин който уж въвел християнството през 313 година, пък повярвал и се кръстил след 24 години!

От момента на извършване на злодейския акт на убийство на лелите си през 313 г до изправянето му пред Вечния съд на смъртния му одър през май 337 г., българо – юдейо – данайо изродът Константиин, не се разкайва и покайва и не приема правилата от учението на Исус и Богородица и спасението от Тях, въпреки помилването и опрощението от Дядо му, факт и обстоятелство записани официално в биографията му!
Как ще въвежда християнството за официална религия в империята!

Абсурд!

И още по – голям абсурд и невъзможност, защото Константин никога не е бил император и един ден на Българската,  или която и да е друга империя, защото е бил ВИП –затворник или заточеник в луксозен затвор във Византионес с много екстри!

ВЕЧЕН СЪД на=на Богиня Диана и Исуш

ВЕЧЕН СЪД=ВЕЧИСДЕН=БЕЧИСДЕН=БЕЗИСТЕН 

Първосвещеният Божи храм в Ямбол, където се е състоял съдът на Елена и Канстантин, и където ще се състои скорошният Съд на човеците от Върховните Съдии Исус и Мария Магдалена!

ВЪРХОВЕН СЪД на=на Богиня Диана и Иса Барха 

ВЕЧЕН СЪД=ВЕТШЕН СЪД=СЪД на Богиня Диана и Ешуа

От извратеното и замърсено потомствено котило на Константин I, въдворен на специален свободен режим в Българската жреческа имперска родова "висша партийна школа" Византионес, се развива клана на Дуло, засекретен като ВИЗАНТИЙЦИ, съставен от Български Божи изроден нечист династичен имплант от Дуло (Флавии), върху неподлежащата за облагородяване основа на юдо=данайското племе, предците на гърците.

ВИЗАНТИЙЦИ=ВИ ЗА ТИЙЦИ=Теца на Бог Иза=Деца на Бог Иса
потомци на Бог Исус от родословието на Диоклециан (Павел=Флавии,Авитохол),поради което той не убива Константин, и поради което векове след това Българските праведни Канове (Жреци) и Царе от Дуло не превземат Византион и не ликвидират това гнездо на змии, (рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,чийто календарен хералдически животински символ е Змия, Змей и всички 12 рептилски синонима) въпреки че византийците – изродени потомци от Константин, постоянно творят престъпления срещу святите си династични роднини и Българите, а Българските владетели са имали много възможности да ги затрият завинаги!
Как да затрият родствениците си, че и то носещи Божията кръв!

image

Чак през 518 г. византийците – потомците на изрода Константин, успяват да извършат
успешен преврат, като Флавий Юстин, който е шеф на охраната на братовчед си –Българският Първожрец и император Анастасий I, го убива на 9/10 юли и узурпира властта, начело на хунтата като Юстин I. 

След 518 г.започва съществуването на Византия и на византийци с описания по–горе етногенезис и състав

ВИЗАНТИЙЦИ=Богиня Диана и Ицуз=Богиня Диана и Исус 
изродени български династи от многобройните разклонения на рода Дуло, състоящ се от генетични потомци на Исус и Богиня Диана – Мария Магдалена
   
 
В началото на 16 век – хиляда години след злокобните събития и престъпления от 518 година,когато Българската държава и държавност са унищожени вече напълно в огромния Български географски и етносен ареал на Балканския им епицентър –потомците на Константин, от който са византийците, дислоцирани в Западна Европа и в Русия за управленчески елит на тия народи (до падането на българия под турско робство Русия е изконна част от Българското царство) започват масирано и тотално фалшифициране на истинската история на България и на света респективно, като създават бавно и методически чрез геноцид на Българите навсякъде по света (включително и със съветската диктатура и двете световни войни, организирани единствено с тази цел) и тотална цензура на Българската документалната информация, фалшифицираната Българска и световни истории в сегашният им познат официален вид.

След като знаете вече тази истина, сега много нелогични,необясними,противоречиви и абсолютно странни и алогични неща от официалната Българска и световна история, ще ви се изяснят и препонаредят във вярната ребусна картина.

Опитайте.

Ще ви се изясни защо т.нар."ранно християнство" удивително и на 100% прилича на езичеството, толкова ненавиждано и геноцидно преследвано от инквизицията и църквата вече 1500 години,
 
ще ви се изясни как може учението на Исус и Богородица за Всемирната Любов, Братство и Мир, да се налага насила, като се избият 50 Български святи старейшенски аристократични рода и повече от 250 000 техни роднини, да се избиват милиони чисти и невинни хора, за да се "покръстят" в християнството,

ще ви се изясни как може християнска Византия да пороби за 200 години християнска България,

ще ви се изясни неразгаданата до сега удивителна загадка, защо Българските царе не са затрили нацяло веднъж за винаги Византионес и византийската държава, когато са можели да направят това многократно, а дори са ги защищавали от техни врагове, както примерно Първожрецът Тервел, Свети Трибелий,

ще ви се изясни защо Българските Канове=Жреци се оказват все "скрити" християни векове преди официалното уж "покръстване", което е всъщност откръстване, 

ще ви се изясни защо християнската църква мрази толкова страстно и фалшифицира святите Български жреци – Кановете, Кан, установяващи, ревизиращи и поддържащи Българската Свещена империя на Любовта, Братството и Мира в Европа, и ги  инкриминира и анатемосва като човеконенавистни диви и страшно жестоки "хуни, куни" – кан, жреци,

ще ви се изясни защо главата на християните – папата баш християнин води десетилетия яростни геноцидни войни срещу святите и чисти Български генетични потомци на Исус и Богородица – Богомилите, във Българската имперска провинция Франция и в цяла Европа, наричани още Катари, Албигои, Патарани, Хусисти...,

ще ви се изясни как може християнска държава да напада друга християнска държава и в световни войни управниците им – християни, да избиват милиони от народите си,

ще ви се изясни как може християни – протестанти от Европа да избият повече от 60 милиона индианци в Америка,

ще ви се изясни, защо сега християнска Америка в заговор с християнските управници на Европа пали света и въвежда планово и методично по юдов план орди и пълчища джахидисти в християнска Европа,

ще ви се изясни яростния педерастки джендер поход срещу християните в цял свят и в Европа и България,

ще ви се изясни...,

ще ви се изясни в крайна сметка, защо е този свиреп перманентен геноцид връз нас –Българите, и неговото официално и неприкривано вече финализиране през последните 25 години,

а всичко това ще ви изясни, че Българите сме Свещеният народ от феноменните генетични потомци на Българските Богове – Демиурзи, и ще ви помогне да се освестите и познаете, че Българите сме богове, което е и целта на занятието на Боговете ни, подготвящи ни за Явяването си, за Съдния ден и за възстановяването на Царството си на Земята!

Опитайте!
Това е произходът,генезисът и истината за псевдо–Исусовата религия християнство, която извергът Константин уж бил наложил през 4 век в замяна на уж "страшното и жестоко диво" езичество, което пък се оказва т.нар. "ранно християнство", което е истинското Българско Исусово – Мариино феноменно познание и учение на Любовта, Братството и Мира на истинските святи династични потомци на Исус и Мария Магдалена 

Официалното християнство е чудовищна коварна и лукава дезинформационна анти –Българска полицейска духовна доктрина – религиозно лъжеучение на инквизицията, която е ударният отряд на изродените династи от Дуло от рода на Исус и Мария Магдалена, която престъпна доктрина е изградена върху изцяло манипулиран и фалшифициран образ и характеристики на Българските Богове, доктрина въвеждана с перманентен геноцид и цензура и с всички лостове на властите от цял свят върху Българите, за да не Ги познаем ние – чистите и праведни Техни генетични потомци, и вземем та се облечем в Тяхната сила и мощ и потърсим и вземем нашето законно Бащино и Майчино наследство – целият свят!  


Вижте пасажи от
 
Екипът на bezistena почита празника на вещиците–Валпургиевата нощ,и реабилитира категорично всички вещици и езичници–еретици!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/18/.1261505

imageimage

Това ли е учението на Исус и Богородица, Които проповядват десетте Божии закона и моралните и етични ценности на Любовта и човеколюбието,на човешкия живот като висш Божи дар и ценност!
Които ни учат да не посягаме на тревичката, на мравката път да правим и никаква живинка да не погубваме, а камо ли човека с такива садистични методи да се измъчва и убива!

Християнство ли?

Исусово – Богородичната Любов ли са църковните служители,които подклаждаха кладите и разчекваха детенцето на обесената по – долу вещица – Светица?!
Исусово-Богородичната Любов бе в огъня на кладата, по чиято страдалческа процедура се осъществяваше ритула за транформиране на Мъчениците в Светци и придобиване на Вечен живот в Божието измерение! 
Връх на измамата и циничната заблуда,скриваща до сега същността на Средновековната църква, чиито съвременни наследници от трите основни християнски деноминации са в невидение за същността на тази псевдо Исусова престъпна институция и не носят вината за предшествениците си, фалшифицирали световната история за да скрият чудовищните си престъпленията,

НО ЦЯЛОТО СЕГАШНО СВЕЩЕНИЧЕСКО ДУХОВЕНСТВО НА ПРАВОСЛАВИЕТО (което е най – пречистено чрез огънят на петстотингодишното турско и фанариотско робство), КАТОЛИЦИЗМА И ПРОТЕСТАНТСТВОТО, СА ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ НА СЪЩИТЕ ОНИЯ ЦЪРКОВНИ И ИНКВИЗЦИОННИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ОНИЯ ТРАГИЧНИ И ДРАМАТИЧНИ ВРЕМЕНА И СЪБИТИЯ, ОМЕШЕНИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ И С ГЕНА НА ЖЕРТВИТЕ СИ РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ, но не са поднесли и най – малкото официално извинение и искане на прошка и разкаяние според основните Исусови постулати за Християнските добродетели!
Най – вече защото не знаеха обремеността на кармата си.
Сега вече са посветени и знаят! 
 
image  image 

image image 

Изроди, избили милиони чисти и святи Исусови генетични потомци и умърсили името Божие и прогонили милиони и милиарди да не Го потърсят, отвратени и смразени от представящи се за Негови единствени пълномощни представители – престъпници, заблуждавали досега народите и хората с тотално манипулираната и фалшифицирана история на Българите и на всички други племена и народи! 

image image 
 
image  image 

Това ли е учението на Исус и Мария Магдалена за Любовта!
Това ли е Любовта Божия и Божиите закони, а, отци църковни от трите основни християнски клона? 

Исус ни каза: 

Ще ме преследват и вас заедно с мен!
Ще ви изгарят, разпъват на кръст, давят, бесят,живи погребват, ще измислят всякакви садистични начини за мъчения и осмъртяването ви, ще ви омаскарят и озлочестят във фалшиви документи, ще фалшифицират моята истина и учение и историята ви!
Които загубят живота си мъченически за мен, ще да придобият живот вечен и ще подготвят Второто Пришествие и ще свидетелстват при Възкресението на мъртвите!
За всички оцелели мои деца Аз ще се извая в сърцата ви чрез Моята кръв, гени и Любов, за да не може вече никой да Ме открадне от вас и да можете да Ме познаете и посрещнете, когато дойда! 

–––––––––––––––––––––––––––––––

Та Елена никаква ревностна християнка не е била,никаква светица не е била преживе,после Горе по силата на свещения си Божествен произход и след съответните пречистващи регенеративни процедури "в казана" служебно преминава в категорията "светци" на ниско йерархическо третостепенно ниво, като никога преживе и векове след това тя и синът ѝ Константин не са се ползвали с никаква народна любов и почит, напротив – само с ненавистта и презрението на Българите, като чак след 9 век визанийските им потомци ги назначават за светци и налагат за такива с властовите  манипулационни дезинформиращи лостове и механизми, един от които и т.нар."иконоборство" – унищожение на ранните Български икони и стенописи и подмяната им с ментата на псевдо – светии катао мерзавците Константин и Елена 

Никакъв кръст на Исус не е ходила да търси в Палестина и нищо съответно не е намирала българо – юдейската престъпницаи злодейка Елена, защото първо истинската Палестина по ония времена си е била непоклатимо и стабилно в България на Балканите и за никаква друга Палестина никой и не бил е чувал тогава и още поне десетина века след това, и защото второ, което е и по – важното, никакъв митичен Исусов кръст не е намиран, защото легендата за Кръста Господен е поредното уникално Българско съчинение – кодирана словесна анаграмна комбинация, в която Посветените ни Деди са зашифровали и захерметизирали чрез Свещеният шифър свръхсекретната преследвана информация за Исус и Мария Магдалена и потомците им, която ние сега разпечатваме:

КРЪСТ=С ТРЪК=Иса от Тракия

КРЪСТ ГОСПОДЕН=
Богиня Диана и Кристос
=
Богиня Диана и Исус от Тракия 


Никакви чудеса не е творила изчадието адово Елена със сина си, напротив – извършила е описаните по – горе престъпления с племенниците си – близначки Свети Георги (Света Гергана)  и Свети Димитър (Света Димитрина, Диана Матара) – имперските принцеси и Първожрици, което престъпно деяние е закодирано в легендата за трите намерени кръста, заровени в земята, на която поредна епохална тайна разпечатваме печата сега пред вас!

ТРИТЕ НАМЕРЕНИ КРЪСТА ЗАРОВЕНИ В ЗЕМЯТА=
Дъзтери на Сина на Богиня Матара Мария и Бог Иза от Тракия 


дъщерите близначки на Павел / Диоклициан, синът на на Исус и Мария Магдалена  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И сега ви правим висшият тест за Българската феноменна интелигентност и интелект
посредством желязната математическа логика:

Може ли гъркиня, каквато е била Елена, да въведе Исусовото учение, официално дефинирано като Християнство?
Допълваме, че неофициално и истински, което се криеше досега, Елена е данайка, каквито са всъщност гърците, а данаите са точно юдеите.

ЮДЕИ=ЮДЕИ + Н=Дюени=Данаи=Диана 

експериментален злокачествен продукт на Богиня Диана, създаден за създаване в съзаклятие с изродените български династи от Дуло на реални условия в реални събития за екстремалната закалка на Българите

Та освен, че знаем вече категорично, че Исусово – Марииното учение е езическото  учение на Любовта,Братството и Мира и на феноменни познания и свръхестествени практики,произтичащи от Дарбите и Даровете на Святият Дух, а езичници са само Техните генетични потомци, които са само Българите, ние знаем и официално, че вече 2000 години еврейското племе в двете си исторически разклонения израелтяни и данаи=юдеи, въобще не иска и да чуе дори и за официалното псевдо – християнство, да не говорим за истинското Българско Исусово езическо учение!

Е, нека гласът на високоинтелигентната ви логика ви каже, може ли анти – Исусова юдейка=данайка=гъркиня, да въвежда Исусовото християнство за официална религия, да не говорим за истинското Исусово езическо учение!

Ама той Константин бил го въвел!
Константин е никой – всички злодеяния по метежа е вършила майка му данайо –юдейката Елена, онзи българо– юдейски запъртък е бил само нейно сляпо оръдие и маша.
 
То запъртък не е точната дума, защото от неговото змейско семе и яйца се развъждат изродените рептили от змейско – змейската династия Дуло, от които след 200 години след Константин възникват византийците и псевдо – християнството, и започва юдо –византийството поробване на Българите и в бавен и планово и методично развиван постоянен процес във времето, на поробването на всички народи на земята вече 1500 години!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Църковната легенда,че след време над пещерата на гроба Господен в сегашна Палестина построяват храм,който съществува и до днес,и който е бил осветен тържествено на 14 септември 335 г, е пълна дезиформационна измислица, съчинена от потомците на изрода Константин Велики (велк, валк, балк) след повече от 10 века, за да скрият познатата от всички хора датогава нелицеприятна истина, че от него време на 325 година, до 327 година – до смъртта на изчадието адово Константин, който е ВИП–затворник във Византионес, помилван от Дядо си Диоклециан, но мъртъв в живота, започва кулминацията на земното му наказание, като повече от 2 години прекарва в най – страшни мъки и страдания, покрит целия с херпеси, гнойни циреи и хемороиди по всички възможни дупки.


Сега на този ден по наложена служебно традиция, се събират хиляди поклонници, свещениците ръсят с кръст, а за да могат всички да видят Светия кръст, епископът го повдига или го "въздвижва" над главите на присъстващите.От това "въздвижение" получава своето име и празникът ВЪЗДВИЖЕНИЕ НА КРЪСТА.

Този ритуал е имплантиран в християнската догматика от Българските гениални шифровчици,за да ни съобщят чрез него преследваната информация за Българските Богове,вложена в описателното обяснение на ритуала:

ВЪЗДВИЖЕНИЕ=Бог Изуж и Богиня Диана

А чрез целия израз ни съобщават за предстоящото идване на Сина Божи–Спасителят:

ВЪЗДВИЖЕНИЕ НА КРЪСТА=Сина на Богиня Диана и Бог Изуж от Тракия – Спасителят

ВЪЗДВИЖЕНИЕ НА КРЪСТА=Идване на Сина на Бог Изуж от Тракия  


РЪСЯТ С КРЪСТ за=за Рода на Кристос=за Рода на Исус от Тракия 
 
СВЯТ КРЪСТ=Богиня Диана и Кристос=Богиня Диана и Исус от Тракия 


––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Страшни тайни и разкрития, квалификации и обвинения за Християнската религия, и стъписваща информация за милиардите искрени или формални християни, наследили узаконената и натрупана и затрупана лъжа за Исус и Богородица, но нямащи никаква възможност да ги търсят по други места и начини

Да не вземете сега да анатемосвате Християнството, институциата му, църквата и служителите ѝ и вярващити хора, и да почнете да се отказвате от Исус и Богородица/Мария Магдалена и Светиите им – нашите пресвяти Предци, преминали временно в Божия свят, които са истински реални и рационални действащи Светии!

Напротив – търсете Ги още по ревностно и всеотдайно, с Дух и с цялото си Сърце и Душа, но търсете ги извън канона и догматиката, търсете ги в нашите документи, търсете ги в песните и в самодефиницията им Бог е Любов!
 
Нашият съвет към вас, Българи,търсещи упование,помощ и закрила от Бог Исус и Богородица чрез Светата Българска Православна църква,е да спазите и почетете с необходимото внимание, уважение и смиреност, и с вяра и надежда традиционния църковен празник и неговата обрядна ритуалност, всичките църковни празници, да търсите ревностно официално познатите Исус и Света Богородица по канона, но и да си отворите сетивата чрез Душата в която е имплантирана Тяхната истина, за нашите просвещения по тази тема, и Ги попитате директно в смирена молитва верни ли са те!


От векове духовната инквизиция, която е псевдо – Исовата християнска църква, е прикопчана с пранги и белезници към езическия ни празничен народен календар, за да могат юдо – византийските ѝ агенти като полицейски копои да душат Душите на Диана и Ешуа и набелязват жертвите си за обстрел...

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Истината за празника е в Българския фолклорен празничния езически календар, толкова мразен, ненавиждан, охулван, анатемосван и преследван от юдо – византийската псевдохристиянска църква=инквизиция, (за което една от нейните наследници – сегашната Българска православна църква, е в непричастно наследствено невидение и невиновност, но с натрупана на критично високо ниво индивидуална и колективна негативна енергина кърмичност!) защото в него е дълбоко засекретената чрез кода на Свещения шифър на Българския език истинската Българска история за Българските Богове Исус и Мария Магдалена и Техния Български народ,съставен от Техните генетични династични потомци от широкия спектър между двата + и полюса на душевната чистото и изрядност, от които Божии потомци са и Духовните водачи и настойници на народите и човеците, но от които са и неговите поробители, тирани и погубители!

ПРАЗНИЧЕН КАЛЕНДАР=ПРАЗНИТШЕН КАЛЕНДАР=Диана и Изуш Бълкарина от Тракия

НАРОДЕН ПРАЗНИЧЕН КАЛЕНДАР на=на НАРОДА на Диана и Исус Българина от Тракия


Според фолклорните представи от Кръстовден слънцето "тръгва назад" към зимата и денят се "кръстосва" с нощта - изравняват се. Времето застудява, водите на морето и реките изстиват. Настъпва краят на летния и началото на есенния селскостопански сезон.

КРЪСТОВДЕН=Иса от Тракия и Богиня Диана

КРЪСТОСВАНЕ=Бог Кристос=Бог Исус от Тракия

От Кръстовден или от Симеоновден (1 септември) може да започне сеитбата на зимните житни култури. На Кръстовден се "осветява" семето за посев.
В някои райони на България празникът е наречен Гроздоберник, защото започва гроздоберът, а първото откъснато грозде се освещава в църква и се раздава за здраве и плодородие.

СЕИТБА=Богиня Диана и Иса 

ОСВЕТЯВАНЕ НА СЕМЕТО на=на Бог Исус и Богиня Мат Диана 
феноменното генетично семе на Българските Богове,с което те засяха преди 2000 години Българите и племената,и която реколта сега предстои да се жъне в богат урожай.

ЖЪНЕНЕ=Ежуа

ЖЪТВА=Ежуа и Богиня Диана

ЖЪНЕНЕ НА БОГАТ УРОЖАЙ от=от Рода на Бог Ежуж  

ГРОЗДОБЕРНИК=Барги (Българи) от Иза от Тракия 

На този ден жените "кръстосват" (загърлят) многогодишните цветя в градинките си – за да не се "пресекат" китките им, защото вече може да се очакват и първите слани. А мъжете си пазят кръста (опасват го с пояс)

ПАЗЯТ КРЪСТА=Богиня Диана и Исуз от Тракия 

ОПАСВАТ СЕ с=с Бог Исус и Богиня Диана

По традиция на Кръстовден се спазва строг пост, "говеее се за кръста" и не се хапва нищо червено, като червен пипер, домати, репички, червени ябълки и червено грозде. На трапезата има само постни храни. Яде се зелник с праз лук, печена тиква, грозде.

Вижте как е съставена думата ПОСТЕНЕ и другите кулинарни ритуални рецепти и защо се внушава постенето и се прави това празнично обрядно меню:

ПРАЗНИЧНО ОБРЯДНО МЕНЮ=ОБРЯД за Бог Изуш и Мария


ПОСТЕНЕ=Богиня Диана и Иса

ПОСТНА ХРАНА=Бог Иса от Трахия 

СТРОГ ПОСТ=Гристос и Богиня Диана=Исус от Трагия и Богиня Диана

ГОВЕЕНЕ ЗА КРЪСТА=ВОГ КРЕЗТОЗ=Бог Кристоз=Бог Исуз от Тракия 

ЧЕРВЕНИ ЯБЪЛКИ=ТШЕРВЕНИ ЯБЪЛКИ=Диана и Ешуа са Бълкари

ЯДЕ СЕ ЧЕРВЕНО ГРОЗДЕ=Богиня Диана и Чар (Цар) Исуз от Драгия 

ГРОЗДЕ=Иза Трагия

ПРАЗ ЛУК=Иза е Бълкарин

ПЕЧЕНА ТИКВА=Бог Ешуа и Бокиня Диана

Ето и защо е съставена и следващата странна както винаги възбрана в календара ни:   НЕ СЕ ЯДЕ ЧЕРВЕНО=НЕ СЕ ЯДЕ ТШЕРВЕНО=Рода на Богиня Диана и Исуш
Най – възрастната жена в домакинството опича Кръстова пита (кръсташка) – обреден хляб с украса от кръст върху него. За празника се раздават пресни пити и погачи – тази "житна жертва" умилостивява стихиите, за да дарят стопанина с берекет.

КРЪСТОВА ПИТА=Бог Иса от Тракия и Богиня Диана 

КРЪСТАШКА=Кан (Жрец, Жрица) на Кристош=Кан (Жреци) на Исуш от Тракия 

ОБРЕДЕН ХЛЯБ за=за Бога Бълхарин

ПИТА=Богиня Диана

ПОГАЧА=ПОГАТША=ПОГА Т ША=Богиня Диана и Ешуа

ЖИТНА ЖЕРТВА=Братя от Ежуж и Диана 
Бялото и Черното Братство от генетичните потомци на Исус и Диана, Мария Магдалена, главните жертвени персонажи в трансепохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация! 


На този ден празник имат огнеборците и чакръкчиите, и Кръстьо, Кръстина, Кръстил, Кръстила, Кръстилена, Кръстена, Кръстан, Кръстана, Кана, Кънчо, Криста, Кристина, Кристиян.  
 
КРЪСТЬО=Иса от Тракия=Кан (Жрец) и Сар на Диана 

КРЪСТИЛ, КРЪСТИЛЕНА=Кан (Жрец, Жрица) и Сар от Дуло

КРЪСТЕНА, КРЪСТАН, КРЪСТАНА, КРИСТА, КРИСТИНА=
Иса от Тракия=Кан (Жрец) и Сар на Диана
 
КАНА=Кан (Жрица)

КЪНЧО=КЪНТШО=Кан (Жрец) на Диана и Ешуа

КРИСТИЯН=Иса от Тракия

КРИСТИЯН=
Кан (Жрец) и Цар на Диана
 

Нашият син Кристиян Дунчев и той имаше имен ден вчера, а днес – 15 септември, има Рожден ден заедно с брат си Иво Дунчев – по малкият ни близнак, който е Горе,
Днес двамата навършиха 17 години! 
 
Честит Рожден Ден,
Иво и Кристияне! 

image 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и съекипници 
Свети Павел, Света Гергана, Света Димитрина, Свети Иво Дунчев 
––––––––––––––––––––––––––––&
Гласувай:
10
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
16.09.2015 00:48
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5510155
Постинги: 1591
Коментари: 2987
Гласове: 32724
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!