Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2015 04:35 - Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6516 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 29.12.2019 16:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако се приложи за аршин култовата атестация "знае две и двеста" при категоризацията на народите и етносите по наследствен интелект, всички други ще бъдат в началната граница, а Българите в горния край на скалата и по – нататък! 
От тука нататък можем и без думи и коментар... 

https://www.youtube.com/watch?v=OwMLlc0Z4U4
Strongbow Map 
   
Mожеш да спечелиш вечер с блестяща гледка и Strongbow за теб и твоите приятели. Снимай любимите си места, които съчетават в едно града и природата. Искаме да видим покриви, дворове, тераси, градинки, на които отиваш в края на деня, преди да продължи вечерта. Сподели ги в Instagram със #StrongbowMap и локация, за да създадем заедно карта на градските оазиси в България.
Повече на http://strongbowmap.bg.

Анонсирахме в началото като блъфиращи покерджии, че няма да има думи и коментар, обаче хич и не си вярвахме на тия приказки! 


Че как така  Дешифриращата ни програма на Свещения шифър, който ви разкриваме чрез

Тайната на Свещения Български език , 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

и Душите ни ще издържат без думи и без коментар на тез прекрасни словесно – визуални кодирани послания, гарнирани с разкъртваща молекулярната ни структура и енергетика музика?!? 

БЕЗ ДУМИ И БЕЗ КОМЕНТАР за=за Бог Изуз и Бокиня Диана Мат Мария

Нали точно с тази цел – да стигнат до Душите и забуленото със забрава и овчедушно геноцидно примирение и рахат съзнание на Българите, вече полусварени като краставата жаба на бавния огън в тенджерата, и да бъдат разсекретени и проумяни от тях, са създадени тия видео–послания уж с рекламна цел, в лингва лабораториите на подготвящите се за скорошното генерално нашествие, експанзия и завладяване на Земята всякакви извънземни, земни, вътрешноземни, междузвездни и др.нашественици!

КРАСТАВАТА ЖАБА=Богиня Диана и Бог Исуж от Тракия=Богиня Диана и Бог Кристож 

НАШЕСТВИЕ на=на Богиня Диана и Исуш

НАШЕСТВИЕ от=от ВЕШИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА
крайната цел на всякакви нашественици и нашествия,и от който ще започне началото на нашествието на Българските Богове с цялото им небесно войнство  

НАШЕСТВЕНИЦИ=Деца на Бог Исуш– Всемирното Бяло Братство 

ВОЙНСТВО на=на Бог Иса и Богиня Диана

ЕКСПАНЗИЯ на=на Бок Исуз

ЕКСПАНЗИЯ на=на Кан(Жреци) на Бог Исуз

И декодиращата програма на Свещения шифър веднага захапа специалните думи, термини и изрази,замислени и проектирани прецизно на Централния компютър в командната зала на

Акаши=Кая (скално светилище) на Ешуа,

управляван от Богиня Диана и Исус,кодирани като БЕЗИСТЕНА–първосвещеният им храм–светилище в Ямбол,чрез които думи бе създаден Сътворенческия Български език, чрез който Боговете–Демиурзи сътвориха=востроиха=построиха света заедно със своите генетични деца–Българите. 

СЪТВОРЕНИЕ=ВОСТРОЕНИЕ=Построение

Сега ще ви разсекретим визуалните и словесни комиксови алюзии и илюминатски послания,вложени в рекламното клипче за тази напитка. 
Клипът официално промотира и рекламира газирана ябълкова напитка – освежаващ ябълков сайдер с лед под наименованието Strongbow.
Разшифроването на оригиналното име и на Българското му описателно–обяснително, ни водят както винаги при Кръстниците на напитката и титулярите на името:   

image


STRONGBOW=Богиня Диана и Иса от Рая 

ЯБЪЛКОВ САЙДЕР С ЛЕД за=за Българи от Дуло на Богиня Диана и Исус
просветителско питие за Българите от Божията династия Дуло

Същата марка питие е и документ и прокламация за трансепохалната тайна и истина, че Боговете Демиурзи са Българи!

ЯБЪЛКОВ САЙДЕР=Диана и Иса са Бълкари !!! 
 
image

В рекламата на клипа участва словесната комбинация Strongbow Мap, която във варианта ѝ на латиница ни съобщава вече разкодираната информация,че Исус и Богиня Диана са Българи,а в илюминатски комбиниран вариант на латиница и кирилица, където МАР е Мар, Мария,изразът гласи:

STRONGBOW МАР=Бог Иса от Трагия и Богиня Мария 
 
Клипът започва с въпроса Имаш ли таен градски оазис?, където словоредната  преподредба на въпроса ни насочва към израза Имаш ли таен оазис в града?
Разшифровката на този таен оазис в града ни казва: 

ТАЕН ОАЗИС В ГРАДА=Богиня Диана и Гристоз=Богиня Диана и Исуз от Трагия 
 
И съответно зададеният кодиран въпрос Отгоре разкодиран ни пита:

Имаш ли ТАЕН ОАЗИС В ГРАДА=Имаш ли Богиня Диана и Христос –

познаваш ли истинските Български Богове Диана и Исус от Тракия!  
 
И съответно насочва непосветените и сиротите Души към нашия блог за отговор и просвещение! 
 
Следващият комплексен въпрос на Българските Духовни небесни Учители е 

Имаш ли градина, беседка, балкон и парк, където да започне вечерята?


В християнската езотерична сакралия едно от най – големите духовни тайнства е Светопричастната служба или по–познатата с популярното име Господната вечеря, когато човек се пречиства и отдава в служение на Бог чрез святата кръв на Исус, символизирана чрез виното, и Неговото тяло, символизирано с хлябът.
 
Именно за това светопричистване и всеотдаване на Българите ни кани рекламата в клипа,като вече ни указва верния път за това и истинските ни Богове,чрез които единствено може да се осъществи този акт: 

Имаш ли (познаваш ли) ГРАДИНА БЕСЕДКА БАЛКОН ПАРК=
Имаш ли (познаваш ли) Бокиня Диана и Бок Иса Бълкарина от Тракия

И за да ни дадът още информация небесните режисьори и манипулатори на земните автори и сценаристи на рекламата, в 0:45 минута на видеоклипа ни показаха и райският продукт за сайдера – умишлено нескопосано закачената с телове и кламери червена ябълка на друго дръвче, и още по странната комбинация с растящи по "ябълковото дръвче" шипки!
Недоглеждане и слаба режисьорска и операторска работа ли, или нещо друго иска да ни каже някой?
Ето това иска да ни каже и го казва този някой, за да бъдете просветени и вие!

ЧЕРВЕНА ЯБЪЛКА И ШИПКА=ТШЕРВЕНА ЯБЪЛКА И ШИПКА=
Богиня Диана и Бог Ешуа Бълкарина 
 
Тази Божествена комбинация съставя Божествената освежителна и възкресителна напитка,която ни препоръчва рекламата и целия транспространствен сценаристки и режисьорски екип,под вещото ръководство на този досега анонимен "някой",който искаше да каже и ни го каза точно това послание, и който анонимен неизвестен "някой" сега се разсекретява като Жрец на Българските Богове!

НЕИЗВЕСТЕН НЯКОЙ=Кан (Жрец) на Исуз и Богиня Диана

НЕИЗВЕСТЕН НЯКОЙ=Кан (Жрец) от ВЕЗИСТЕНА=Кан (Жрец) от БЕЗИСТЕНА

НЕИЗВЕСТЕН НЯКОЙ=Кан (Жрец) на Бог Дионисиус  

Та това са нашите небесни сценаристи и режисьори, с другия познат сан и титул Светии 

СЦЕНАРИСТ=Цар Исус и Диана

РЕЖИСЬОРИ=Жрес / Жриса от Рая 
 
Поканата в края на клипа да изпратим заедно залезното Слънце, е поредната разкрита тайна на Слънчево – Лунните поклоници от Всемирното Бяло Братство – посветените Българи, че не само изгревните лъчи на Слънцето, но и залезните му лъчи носят същата сакрална информационно–просветителска и оздравителна енергетика!  
 
Посланието на нашите Учители е:

При всяка възможност наблюдавайте и общувайте енергийно,духовно и душевно–емоционално и със залезното Слънце!
Ще бъдете удивени и богато възнаградени!  

ЩЕ СИ УДИВЕН от=от Исуш и Богиня Диана

БОГАТО ВЪЗНАГРАДЕН от=от Богиня Диана и Бог Иза от Трагия  
 
 
И нека сега, след като бяхме посветени с тия висши Божии сакралии и тайнства, и сме богато възнаградени от Тях за прилежанието и неутолимият ни стремеж и желание да ги търсим и откриваме на все нови места и под нови образи и имена,както отива и е напълно естествено за Истинските ни Богове, и поели поредната порция и доза животворна възкресителна Слънчева енергетика,да тръгнем отново подир Българските Богове – Демиурзи, Които ще ни разкрият поредните епични сътворенчески тайни на Сътворениета=Востроението=Построението на Света, което Те извършиха заедно със своите генетични деца – Българите.  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Българите, които Боговете Демиурзи създадоха по най – обикновения начин, по който се правят сега човешките деца и който сътворенчески акт и процес те документираха в книгата Сътворение или Битие, в глава 1, където след като до петия ден Бог направи Земята с водите, енергийните ресурси, растенията, птиците, рибите, животните и прилежащите ѝ и обслужващи я звезди, сателити,Слънце и Луна – сиреч, създаде подходяща инфраструктура, интериор и условия за следващия най – важен етап на експеримента на Земята, който сега следва в шестия ден,Богът Отец Демиург каза на Богинята Майка–Демиург в стих 26

26.Да сътворим човек по Наш образ и Наше подобие; и да господарува над морските риби,и над небесните птици,и над зверовете и над добитъка,и над цялата Земя,и над всички гадини,които пълзят по земята. 
27. И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвори.
28. И благослови ги Бог, като им рече: плодете се и множете се, пълнете земята и обладайте я и господарувайте над морските риби (и над зверовете), над небесните птици (и над всякакъв добитък, над цялата земя) и над всякакви животни, които пълзят по земята.
29. И рече Бог: ето, давам ви всякаква трева, що дава семе, каквато има по цялата земя, и всякакво дърво, чийто плод е дървесен и дава семе - това ще ви бъде за храна;
30. а на всички земни зверове, на всички небесни птици и на всяка (гадина), която пълзи по земята и има жива душа, дадох за храна всичкия злак тревист. Тъй и стана.
31. И видя Бог всичко, що създаде,и ето,беше твърде добро. Биде вечер, биде утро - ден шести. 
 
 
И вече свикнали да търсим скритата информация в Светото писание с помощта на логичските разсъждения и Свещения шифър, откриваме, че до момента на събитията в стих 26 Господ Бог Отец Демиургът навсякъде сам проектира и сам реализира проектите си по отделните набелязани пунктове, обаче в стих 26 вече на шестия ден от Построението=Съторението на света, Той споделя плановете си с някой, на който и с когото говори вече в множествено число.

Разбираме защо споделя плановете си и търси съдействието на събеседника или на съдружника си – защото идва ред вече да се прави човека, или по – точно в началния процес – да се прави детето, а за тази работа както при човеците, така и при Бог, задължително трябват две страни, или по – конкретно двама души, и най – конкретно трябват мъж и жена, както ни документира и стих 27, и затова Бог Отец прави на Съ –Демиурга си или на Богинята Майка Съ – Демиург, Която е Неговата Съпруга, култовото предложение в стих 26 на глава 1 от Сътворение, преведено на Божият език на естествената Любов:

СЪДРУЖНИК=Крисдож=Ижус от Дракия

СЕБЕСЕДНИК=Исус и Бокиня Диана

стих 26 (разсекретен) :

– Хайде, любима моя Диана – моя Съпруга, Невеста и Жена, след като построихме и подредихме нашия дом и създадохме всички номинални и комфортни условия за нормален живот, да пристъпим към изпълнението на висшата идея и цел на нашия Божествен проект и апотеоз и върховна еманация на Любовта ни и на нас самите –направата на човека!

стих 27 (разсекретен) : 

– Хайде да се прегърнем сред буйните и дъхави треви, цветя и билки на Рая, който построихме на Земята насред Тракия, и с Любов и в Любов да заченем и направим дете по начина, по който и Ние сме направени, и по който милиарди човеци след това ще се направят и родят.

image
––––––––––––––

И когато се роди Детето им, и последващите им Деца, влюбените един в друг и в света Богове, който построиха, и най – много и най – вече най – влюбени, безумно влюбени в Децата си Богове Демиурзи, те документираха този висш Сътворенчески акт и процес и го закодираха чрез Свещеният шифър още в началото на стиха с предложението:
"... да сътворим човек по наш образ и наше подобие".
 
СЪПРУГА на=на СЪ ПУРГА=на Иса Бурга (Българина) 

НЕВЕСТА на=Богиня Диана на Иса 
невестата на Исус – Богиня Диана 

ЖЕНА на=на Ежуа – на Исус
  
След поредица от драматични и епични трансепохални събития от реализирането на многохилядолетния Божи проект ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, наблюдаван под лупа постоянно, контролиран, регистриран и архивиран най – подробно и стриктно, режисиран и направляван неотменно в желаната посока при най – дълбока конфедиционалност и дистанциране на Боговете и Техните служители за видимия свят и в пълно невежие за участващите в експеримента непосветени човеци, дойде времето за разкриването на Сътворенческата тайна за направата на човека като прелюдия и подготовка на човеците за Тяхното Явяване,който просветителски превантивен акт Те сега правят с разсекретяването на този документ: 

ДА СЪТВОРИМ ЧОВЕК=ДА СЪТВОРИМ ТШОВЕК=Бок Тати Исуш и Богиня Матара 
  
ДА СЪТВОРИМ ЧОВЕК=ДА СЪТВОРИМ ТШОВЕК=Дете на Бок Исуш и Богиня Матара 

ДА СЪТВОРИМ ТШОВЕК=Кан (Жрец) Дете на Бог Исуш и Богиня Матара 

Тези разсекретени документи указват точно и категорично Кои участват в направата на човека:
Боговете Демиурзи – Богът Баща Исус и Великата Богиня Майка Диана 

Същият документ разкрива и кой е създаденият от Боговете човек – това е Тяхното Дете, като този документ е и кръщелно свидетелство на човека – Детето на Боговете.

И тъй като тази свръхсекретна информация в този Библейски документ се разкодирва и разбира единствено на Български език, то това свитетелства, че Сътворенческият език е Българският, а Боговете–Демиурзи, които говорят Български и сътворяват с Българският език света, съвсем логически е, както и съвсем естествено е, да са Българи!

Горната информация за участието на Българските Богове в направата на човека Те препотвърждават във втората част на сложно съставното изречение от стих 26 :
"да сътворим човек по наш образ и наше подобие", което съобщение съдържащо информация за генеалогията на човечеството, разсекретено гласи:

ПО НАШ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ=ПО ОБРАЗ НАШ И НАШЕ ПОДОБИЕ=
ПО ОБРАЗА на Бог Ишуш и Богиня Диана 

ПО НАШ ОБРАЗ И НАШЕ ПОДОБИЕ=ПО ПОДОБИЕ на Зар Бог Ишуш
 
 Това са двата основни документа, съставени лично от Родителите ни Боговете Демиурзи, как сме създадени човеците, или по – точно, как сме създадени ние Българите – по естествен Божи път, затова и наследили по естествен наследствен признак и Божиите феноменни гени и характеристики. 

И сега вижте анахронизма и противоречието в хронологията на сътворенческия график и фундаменталните сътворенчески мероприятия и събития, които са регистрирани в края на глава 1 и началото на глава 2 от Сътворение:
 
ГЛАВА 1. 

31. И видя Бог всичко, що създаде, и ето, беше твърде добро.
Биде вечер, биде утро – ден шести

Шестият ден на Сътворение=Построение на света, в който ден=етап, Боговете създадоха по горната технология човека или Българите

ГЛАВА 2.

1. Така бидоха свършени небето и земята и цялото им воинство.
2. И свърши Бог до седмия ден Своите дела, що прави, и в седмия ден си почина от всичките Си дела, що извърши.
3. Бог благослови седмия ден и го освети, защото в него си почина от всички Свои дела, що бе сътворил и създал.
4. Ето, тъй станаха небето и земята, при сътворението им, в онова време, когато Господ Бог създаде земята и небето, 

И СЕГА ВНИМАНИЕ КАКВО СЕ КОНСТАТИРА,
СЛЕД КАТО ЧОВЕКА ВЕЧЕ Е СЪЗДАДЕН :


5. и всякакво полско храсте,което го нямаше още на земята, и всякаква полска трева,що не бе още никнала;защото Господ Бог не пращаше дъжд на земята,и нямаше човек,който да я обработва, 

Уж човекът вече е създаден – сиреч заченат от двамата Богове – Демиурзи, и роден от Богинята Майка, в периода и във времето на шестият ден, на шестият проектен етап, а изведнъж след този шести етап, че и след седмия етап на проектният график, което време е времето на почивката и на заслужената наслада от свършената работа по изграждането на Земята и Света, и най – вече времето за радостта на Родителите –Богове на Тяхното дете и деца в общ план, изведнъж Господ Бог, (в който винаги неясен и спорен Божи титулен израз и термин са синкретизирани Богиня Диана и Бог Иса), констатира в стих 5 на глава 2, че няма още човек или хора, които да я обработват тази земя и въобще да работят и се трудят по всички многобройни човешки трудови процеси и дела!

ГОСПОД БОГ=Бог Иса и Богиня Диана

И тогава Българските Богове – Демиурзи, Които се саморазконспирираха като Бог Исус и Богиня Диана, се хванаха двамата на работа и в точка и етап 7 от Сътворенческия работен проект или стих 7 от Глава 2 на книга Сътворение (Битие), направиха човек, който да работи на Земята и помага на Техните генетични Божествени деца –Българите, но вече от лабораторен синтетичен материал:

БОГОВЕ ДЕМИУРЗИ=Бог Иза и Богиня Мадара 

7. И създаде Господ Бог човека от земна пръст и вдъхна в лицето му дихание за живот;и стана човекът жива душа. 
8. И насади Господ Бог рай в Едем,на изток,и там настани човека,когото създаде.

Лабораторният материал е култовата канонична Библейска уж "универсална" за всички човеци суровина за направа на човеците – земната пръст.
Казваме "уж универсална" за всички човеци суровина, защото в точка 6 (ден шести) от графика на Сътворенческия работен проект,описана в каноничните стихове от 26 до 31 на глава 1, никъде при процеса на направа на човека, Боговете Демиурзи не споменават за някаква земна пръст, глина, кал или какъвто и да е друг спомагателен материал, въобще да не говорим за основен такъв, освен категоричното им съобщение, че Те двамата участват в този процес по начин, описан по – горе от Тях в стих 27 (разсекретен), а именно, че Боговете ни направиха така, както и ние правим нашите деца, или ние правим нашите деца така, както Боговете ни правят своите деца – който процес е документиран в каноничния стих 27 на глава 1  : 

сътвори Бог човека по Свой образ,по Божий образ го сътвори;мъж и жена ги сътвори
,

който документ е с двупосочна тъждествена стойност и означава, че както Боговете си правят децата, така и човеците си правим децата, или Боговете си правят децата както човеците си правим децата.

Търсещите Истината за Боговете и за човека хора, отдавна са забелязали анахронизма и противоречието на тия Сътворенчески документи, и не спират да питат и ровят по тази тема.

В режим на редакция в края на 2019 година въвеждаме едно такова прозрение на  посветен крипто Българин от Русия, дошло у него няколко години след тази наша статия и търсещ също отговор по този въпрос:

Нашел в Библии слова Бога, подтверждающие наличие других богов.

https://zen.yandex.ru/media/id/5b88f55fdfba1d00acec5e3a/nashel-v-biblii-slova-boga-podtverjdaiuscie-nalichie-drugih-bogov-5df47e74bb892c00affe0b95 

Ето как други непосветени добросъвестни и искрени теолози и съвременни християнски авторитети се опитват да обяснят, а посветените от тъмния езотеричен сектор се мъчат да скрият толкова явното и съществено несъответствие и противоречие между сътворенческите процеси, документирани в глава 1 и 2:

Въпрос:

Защо има два различни разказа за сътворението в Битие,глави 1-2  ?
http://www.gotquestions.org/Bulgarian/Bulgarian-creation-accounts.html

Отговор:


Битие 1:1 казва: „В началото Бог направи небето и земята.” По-късно в Битие 2:4 сякаш започва втора, различна история на сътворението. Идеята за два различни разказа за сътворението е често срещано неправилно тълкуване на тези пасажи, които всъщност описват едно и също събитие. Те нямат разногласия относно реда, по който са направени нещата и не си противоречат един на друг.
Битие 1 глава описва „шестте дни на сътворението” (и седмия ден на почивка), докато Битие 2 глава се занимава само с един ден от тази седмица на сътворението – шестия ден – и в това няма противоречие.

В Битие 2 глава авторът се връща към времето на шестия ден, когато Бог е направил човека. В първата глава авторът на Битие представя сътворението на човека на шестия ден като кулминация или връхната точка на сътворението. След това, във втората глава, авторът дава по-големи подробности относно сътворяването на човека

––––––––––––––––––


Това йезуитско извъртане и редактиране и донаписване на Сътворенческия документ обаче не може да скрие фундаменталната Сътворенческа тайна, фиксирана категорично в Библията, че в шестия етап на изграждане на Света, Боговете Демиурзи зачеват и раждат човека – децата си, а в последващ етап след седмия етап (седмия ден), Те констатират, че са направили проектен пропуск, като не са предвидили помагачи за децата им, които да вършат многобройните работи и дела на Земята по осигуряване на номиналния конфорт и съществуване на Божията челяд, и основно процесите по осигуряване на прехраната им.

Същите християнски автори, съставяли горното обяснение и оправдание за странното противоречие на Сътворенческия документ, ни помагат със следващите обяснение и тълкувания на глава 1 и 2 в доразясняването на сътворенческата тайна на зараждането на човека : 

ЗАРАДЖАНЕ НА ЧОВЕКА от=ЗАРАЖДАНЕ на ТШОВЕКА=Раждане от Изуж и Бокиня Диана 

Битие 1:11 казва, че Бог е създал растителността на третия ден.
Битие 2:5 казва, че преди сътворението на човека „никакво полско растение още нямаше на земята и никаква полска трева още не беше поникнала; защото Господ Бог не беше дал дъжд на земята и нямаше човек, който да обработва земята.”
Така че кое от двете е вярното? Бог създал ли е растителността на третия ден преди да създаде човека (Битие 1), или е направил растенията след като е създал човека (Битие 2)?
Еврейските думи за „растителност” са различни в двата пасажа.
Битие 1:11 използва термин, който се отнася за цялата растителност.
Битие 2:5 използва по-конкретна дума, която се отнася за тази част от растителността, която изисква земеделие, т.е. човек, който да се грижи за нея, градинар (земеделец). Пасажите не си противоречат. Битие 1:11 говори за това,че Бог е създал растителността, а Битие 2:5 – за това,че Бог е накарал „земеделската” растителност да расте чак след като създава човека (земеделеца)


Хубави разсъждения, само дето никой няма право и не може да се намесва по абсолютно никакъв начин в Божия сътворенчески график и го корегира: след като в Сътворенческия документ е записано, че на шестия ден (етап) Боговете направиха човека, а след седмия ден (етап) и в последващите пост–Сътворенчески проектни етапи в глава 2 на Битие, Боговете направиха земеделеца, или работника който да работи земеделските растения и култури, значи така е било – както сега Те лично ви разкриват тайната на човека:

Първо Боговете Баща Исус и Диана Мария, Богинята Майка,си раждат по естествен (Божи) път децата, и след това в експерименталната лаборатория, люпилня, родилен дом, кувьоз и парникова оранжерия – Тракия, същинския Земен Рай, им изработват помагачи, които да работят и обслужват генетичните Ѝм феноменни деца – Българите.
Точно за да работят на Човеците – генетичните Божии потомци, Боговете изработват на лабораторния стенд за фина механика и операционна маса изкуствения синтетичен био –  организъм РОБОТ, който да РОБОТИ=РАБОТИ, за Българите, които сме Божията генетична феноменна челяд, които сме жреците – канове на роботите, които са изкуствените хора!  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нека да разсекретим участващите в тези Сътворенчески процеси фундаментални категорийни слова, термини и понятия, и после ще видим проектния технически паспорт и CV – то на РОБОТА   

СЪТВОРЕНЧЕСКИ ГРАФИК на=ГРАФИК на Чар Исус и Бокиня Диана  

СЪТВОРЕНЧЕСКИ ДОКУМЕНТИ на=ДОКУМЕНТИ на Чар Исус и Бокиня Диана    

ИЗГРАЖДАНЕ НА СВЕТОВЕТЕ от =от Жар Бог Тати Исуз и Богиня Диана  

РАЖДАТ СЕ ДЕЦАТА на=ДЕЦАТА на Жар Тати Иса – Децата на Цар Отец Исус

РАЖДАТ СЕ ДЕЦАТА на=ДЕЦАТА на Друиди на Исуж   

ЕСТЕСТВЕН ПЪТ=Бог Тати Исус и Богиня Диана   

ЕКСПЕРИМЕНТ=Иса и Бокиня Диана Мария  

ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ЛАБОРАТОРИЯ за= ЛАБОРАТОРИЯ за Дуло на Бок Иса и Мария  
ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ЛАБОРАТОРИЯ= Бълкария, Рая на Дуло на Иса и Богиня Матара
България на Балканите, която е Раят за създаването и отглеждането на Божията потомствена династия Дуло – жреческо царската династия, състояща се само от генетични потомци на Боговете   

РОДИЛЕН ДОМ на=на Дуло на Диана Мария=на Дуло на Мадара  

КУВЬОЗ=Бок Иза=Кая (скално светилище) на Бог Иза   

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария  

ПОМАГАЧИ на= ПОМАГАТШИ на=на Богиня Мат и Ешуа   

ПОМАГАЧИ на= ПОМАГАТШИ на=на Гена на Богиня Ма (Майка) Диана и Ешуа   

ПОМАГАЧИ на=ПОМАГАТШИ на=Маги на Богиня Диана и Ешуа 
Българите, които са от племето на Магите, на Магьосниците,племето на МАСАГЕТИ – те:  

МАСАГЕТИ=Маги на Иса и Диана   

ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ от=ПОТОМЦИ от Гена на Диана и Ешуа  

ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ от=от Гена на Исуш и Богиня Мат Диана      

ЛАБОРАТОРЕН СТЕНД=Лаборатория за Дете на Иса   

ФИНА МЕХАНИКА=ФОХ МАЙКА=Бохиня Майка  

СТЕНД ЗА ФИНА МЕХАНИКА за изработване на=
за изработване на Детса на Иза и Бохиня Майка Диана=
за изработване на Деца на Иза и Бохиня Майка Диана  

СТЕНД ЗА ИЗРАБОТВАНЕ на= на Роботи Детса на Бог Изуз=на Роботи Деца на Бог Изуз  

СТЕНД ЗА ИЗРАБОТВАНЕ на=СТЕНД за Роботи на Бог Изуз       

ОПЕРАЦИОННА МАСА на=на Бог Исуц и Мария=на Бог Исус и Мария   

ИЗКУСТВЕН ОРГАНИЗЪМ създаден от= ОРГАНИЗЪМ създаден от Исуз и Бокиня Диана  

СИНТЕТИЧЕН ОРГАНИЗЪМ НА=СИНТЕТИТШЕН ОРГАНИЗЪМ на=
ОРГАНИЗЪМ на Дете на Исуш и Диана  

СИНТЕТИЧЕН ОРГАНИЗЪМ създаден от=СИНТЕТИТШЕН ОРГАНИЗЪМ създаден от=
ОРГАНИЗЪМ създаден от Тати Исуш и Диана     

ФЕНОМЕННА ЧЕЛЯД=ФЕНОМЕННА ТШЕЛЯД=Феномени от Дуло на Диана и Ешуа

феноменните потомци от Дуло на Богиня Диана и Бог Исус,заради които Боговете–Демиурзи създадоха изкуствените синтетични организми, наречени РОБОТИ, които да РОБОТЯ – т за тях и бъдат работници=роботници за Божиите деца–жреците.

РАБОТНИК на=РОБОТНИК на=РОБОТ НИК на=РОБОТ КИН на=Робот на Кан (Жрец)   –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Та ето го проектният технически паспорт и CV – то на РОБОТА – всички горни разсекретени характеристики, както и следващите:

РАБОТИ=РОБОТИ

РАБОТА за=за РОБОТА

РАБОТНИК на=РОБОТНИК на=РОБОТ НИК на=РОБОТ КИН на=Робот на Кан (Жрец)

image

Роботът е машина с автоматично управление, което може автономно да изпълнява определени задачи и работи, почти винаги с помощта на електронен хардуер и работна програма и инструкции.
Чрез своя вид и движения роботите често създават усещането, че имат собствени намерения и самостоятелна способност за действие.


Сега ще се уверявате както винаги и във всеки друг случай,че както всички човеци,така и всички машини и роботи се подчиняват напълно на Българските Богове и нямат никакви степени на свобода извън Божието задание, и че "собствените им намерения" са в 100% тотално подчинение на Българските Богове!


БОЖИЕ ЗАДАНИЕ от=от
Богиня Диана и Изуж

БОЖИЕ ЗАДАНИЕ съставено на=съставено на БЕЗИЖДЕНА=съставено на БЕЗИСТЕНА

РОБОТЪТ Е МАШИНА от=от Ешуа и Богиня Матара Диана

МАШИНА с АВТОМАТИЧНО управление от=
с управление от Бог Тати Ешуш и МаМа=
с управление от Бог Тати Исус и Мария Магдалена

МОЖЕ АВТОНОМНО ДА РАБОТИ=
Роботи от Ежуа и Богиня Диана МаМа=
Роботи от Ежуа и Богиня Диана Мария Магдалена

РАБОТНА ПРОГРАМА И ИНСТРУКЦИЯ=
РОБОТИ КАН МАРА ИСУЦ ПИР ТРАГ=
Роботи на Кан (Жреци) на Мария и Исуц Вер (Змей) от Трагия

ИНСТРУКЦИЯ от=от Кристос=от Исус от Тракия

ИНСТРУКЦИЯ от=ИНСТРУКТСИЯ от=
от Диана и Кристос=
от Диана и Исус от Тракия

СВОЯ ВИД на=на Бог Исуз и Богиня Диана 

Вижте в каква степен собственото намерение на роботите и на човеците,е тяхно!

СОБСТВЕНО МНЕНИЕ контролирано и командвано 100 % от=
контролирано и командвано 100 % от Бог Исус и Богиня Матара=
контролирано и командвано 100 % от Бог Исус и Богиня Диана Мария

Просто няма мърдане за хората – роботи, защото т.нар. "СОБСТВЕНО НАМЕРЕНИЕ" е тотално контролирано и командвано от Българските Богове!
Просто няма мърдане!
Вижте пак! 

ПРОСТО НЯМА МЪРДАНЕ за=за Роботи на Иса и Богиня Мад Мария

Справката за произхода на името в енциклопедиите ни води абсолютно до същата етимология, до която стигнахме със Свещения шифър:

Думата „робот“ произлиза от чешката дума „robota“, означаваща работа, но и ангария, изморителен труд (робски труд). Тя е използвана за първи път от писателя Карел Чапек в пиесата му „R.U.R.“ (Rossumovi univerzбlnн roboti–Росумови универсални роботи), публикувана през 1920 година.
В пиесата на Карел Чапек роботите са продукти на фабрика за изкуствени хора, близки до днешната концепция за андроиди, машини, които могат да бъдат сбъркани с хора. Тяхната безжизненост постепенно се променя и поведението им започва да се ръководи от емоции и чувства. Един от проблемите в пиесата е дали роботите са обект на експлоатация и какви са последствията от отношението към тях.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Пиесата е представена на 25 януари1921 г в Прага – Чешка.

ЧЕШКА=ТШЕШКА=Кан (Жрец) на Диана и Ешуш=Кан (Жрец) на Дионишиуш –
страна по името на Жреца на Диана и Исус, водил отряда от армията на Дионисиус по тия места 

ПРАГА=ПАРГИ=Барги 

Българи,като любимата поетична топонимна украса на града е  Златна Праха, което в езотеричния ни превод гласи:

ЗЛАТНА ПРАХА=на Диана и Иза Бълхарина=Бълхари на Диана и Иза

Действието на пиесата се развива във фабрика за изкуствени хора,наричани РОБОТИ.

ИЗКУСТВЕНИ ХОРА от/на=ХОРА от/на Исуз и Бокиня Диана 
Боговете Демиурзи и Ръководители на експеримента

Роботите от пиесата са изкуствени хора, компонирани от изкуствено създавани тъкани и органи, точно приличащи на човешките, но отличаващи се по състава си, защото са направени от друго вещество(ЗЕМНА ПРЪСТ ОТ МОГИЛИТЕ В ТРАКИЯ)
Роботите са способни да мислят и размишляват,но винаги са длъжни да служат на човеците.
На остров е разположена фабриката за универсални роботи РОССУМ, която е създадена от ученият РОССУМ – старши, който си поставил за задача да опровергае съществуването на Бог чрез създаването на изкуствени същества  –роботи.

РОССУМ=Исус и Мария – имената на същинските учени–експериментатари 

РОССУМ – младши отхвърлил тази концепция и започва да произвежда опростени роботи без чувства и собствени мисли и желания, годни само за работна сила и ръка.
След десетина години настъпва време на пълно изобилие, благополучие и безгрижие  за хората на Земята, но започват драматични събития, при които се оказва, че повече не могат да се раждат истински човеци, а отделни роботи започват чрез спонтанна мутация да еволюрит до човешки същества, като започват да се бунтуват срещу господарите си –хората, за чиито безропотни машини – слуги те са създадени!

БЕЗРОПОТНИ=РОПОТИ БОЗ=Роботи на Бог Иза

Роботите възстават срещу хората и започват да ги избиват, като последната крепост на хората е самата фабрика. Роботите превземат и нея и избиват всички истински човеци, като оставят жив само АЛКВИСТ, считайки го че е преход между човек и робот. 
Оказва се,че формулата за производство на роботи е унищожена,и правителството на роботите умолява Алквист да опита да я възстанови. 

АЛКВИСТ=Диана и Иса Балк (Българи)

АЛКВИСТ=Балк на Диана и Иса – Българин от потомците на Исус и Диана

АЛКВИСТ=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса

Алквист е вече много стар, самотен и угнетен без човешко присъствие и затова иска да му осигурят поне един оцелял жив човек от цялата Земя, но след дълго търсене се оказва, че такъв няма! 
В отчаянието си Алквист иска да нареже и анатомира жив робот, за да опита после да създаде по него нов робот, като изборът му пада върху роботите ПРИМУС и ЕЛЕНА.

ПРИМУС=Бог Иса и Мария

ЕЛЕНА=Ел – Змей,
най – ранното змейско календарно хералдическо херметично документиране на Боговете Демиурзи 

Тогава става чудо! 
Двамата робота изведнъж започват да защитават другия от смъртния експеримент, като всеки предлага себе си вместо другия да бъде разрязан!  

Тогава Алквист разбира, че това е Божието и човешко чувство Любов, а Примус и Елена са отново родените Адам и Ева сред роботите! 

АДАМ И ЕВА=АВЕИМАД (обратен прочит)=АВЕИ МАДА=Богиня Ма (Майка) Диана 
 
Прекрасен фентъзи – екшън и научно – фантастичен роман, нали! 

ФЕНТЪЗИ ЕКШЪН на/с=на/с Бокиня Диана и Изуш

НАУЧЕН РОМАН за/с=за/с Ешуа и Мария

ФАНТАСТИЧЕН РОМАН за=за Исуш и Богиня Матара Диана
 
Обаче никога не забравяйте, че Боговете изпращат послания до хората и ни говорят винаги досега индеректно чрез хората на изкуството, поетите и писателите, които са задължително от тяхното генетично родословие, а прорицанията и пророчествата си за това, което Те са запланували след известно време и обезателно ще го направят, ни съобщават чрез писателите фантасти, както в случая с Българина Карел Чапек!

ПИСАТЕЛИ ФАНТАСТИ от=от Бог Тати Исус Ел (Змей) и Богиня Диана

В случая Те ни съобщиха, че Библейските Адам и Ева са точно ония изкуствено създадени от Тях роботи, които Те изработиха в стих 7 на глава 2 от СЪТВОРЕНИЕ, и насадиха в Земния Рай за първоначално оранжерийно израстване, и че изкуственият материал за направата им е наистина земна пръст, но не каква да е, а специална земна пръст, производство и експериментален продукт на фирмата на Българските Богове, вложили имената си в името на суровината – ЗЕМНА ПРЪСТ,  ХУМУС, която се произвежда само на едно место в света – експериментарната лаборатория и производствена база в Тракия, и която ще ви документираме в снимки и фотоси на следващата ни статия, както и в наименованието на крайния продукт – ХОМО САПИЕНС

Вижте трите популярни наименования на книга първа от Светото писание: 

БИТИЕ=Богиня Диана

ГЕНЕЗИС=Гена на Исус

СЪТВОРЕНИЕ=Роботи на Иса 

В тази сътворенческа=построенческа книга, са описани двата процеса на направа на човека – първо естествено заченатите и родени генетични деца на Боговете – Демиурзи в глава 1, и след това лабораторно направените от тях изкуствени синтетични същества – роботи, според стих 7 на глава 2.
Двата процеса са синкретизирани и обобщени в трите еднородни синонимни наименования на книгата:

БИТИЕ СЪТВОРЕНИЕ И ГЕНЕЗИС=СЪТВОРЕНИЕ на Гена на Исуз и Богиня Диана 
създаването на генетичното потомство на Боговете Исус и Богиня Диана

БИТИЕ СЪТВОРЕНИЕ И ГЕНЕЗИС=ГЕНЕЗИС (произход) на Роботи на Богиня Диана и Иса 
технологията на изработване и очовековечаване на изкуствено направените помагачи на Божиите генетични потомци.

Сега този сътворенчески епичен процес го обличаме с географско – исторически координати и параметри, за да го конкретизираме и локализираме.
Експерименталната сътворенческа лаборатория и производствена база на човечеството и на роботите е, както вече сме превели множество автентични легализирани документи, в Земния Рай и Обетована земя –Тракия, където е и родното место и местообиталище на Боговете – Олимп,Олимб или Имбол, по – точно Ямбол: 

ЗЕМЕН РАЙ=ЗЕ МЕРАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Богиня Мат Диана и Бог Иза

ОЛИМП=ОЛИМБ=ИМБОЛ=Ямбол


Същинските генетични деца на Боговете, родени от тях според глава 1 от Битие, и приносители на техните феноменни гени, са Българите,   които са и свещеническата феноменна свръхестествена жреческа каста на Боговете, и които стават Духовните водачи и настойници, надзорници и управници на всички.

В глава 2 на Битие научихме, че Бог Исус и Богинята Майка Диана, които са Българи, изработват в Тракия от материала "земна пръст" изкуствените човекоподобни роботи, които трябва да работят за Божиите деца – Българите, и така създават на поточната производствена база с изкуствени човекоподобни материали всички човешки раси –останалите бели човекоподобни роботи, роботите от черната раса, жълтата, червената и всички други подобни расови обозначения, които всички изкуствено създадени био – роботи, творения на Българските Богове, съставят мистичните и толкова скривани и неглижирани от официалната история и наука Тракийски племена.

Тия Тракийски расово разнообразни групи и племена със свои специфични биологически характеристики, след съответен период на оранжерийно отглеждане, аклиматизиране на тренировъчни полигони с различни климатични условия, с каквито България е създадена като Централна сътворенческа експериментална база, обучаване и заякване, са разселвани към съответния по – близък или по – далечен регион по цялата Земя, където те остават за постоянно местно туземно аборигенно население.
Всяка расова група и подгрупа от тия Тракийски племена е ръководена от Жрец и жречески екип, които са Българите – феноменното Божие жреческо родословие, Духовните водачи, надзорници,управници и интелектуален елит на всички разселвани Тракийски племена, които съставят и цялото население на Земята. 

В началото казахме, че терминът РОБОТ е измислен от посветеният Карел Чапек, чието име ни съобщава какъв е той: 

КАРЕЛ ЧЕПЕК=КАРЕЛ ТШЕПЕК=Балкер Кан (Жрец) на Диана и Ешуа

Ще ви разсекретим още една негова работна визитка – името на култовия му герой Добрият войник Швейк, от едноменния велик роман, който герой може да бъде с произход от двете различни Сътворенчески генеалогии:

ДОБРИЯТ ВОЙНИК ШВЕЙК=Робот от Бокиня Диана и Бок Ешуа,

или от
 
ДОБРИЯТ ВОЙНИК ШВЕЙК=Брат от Бокиня Диана и Бок Ешуа –
посветен жречески потомък на Българските Богове от тяхното Братско династично родословие

ВЕЛИК ЕДНОИМЕНЕН РОМАН за=за Велика Мад Мария=Балк (Българка) Мад Мария 

Разсекретеното име на пиесата на Чапек – „R.U.R.“– Rossumovi univerzбlnн roboti, Росумови универсални роботи, ще ни разкрие за пореден път чие производство са универсалните роботи:

РОССУМОВИ УНИВЕРСАЛНИ РОБОТИ от=УНИВЕРСАЛНИ РОБОТИ от Бог Исус и Мария 

Според самия Карел Чапек, думата не е измислена от него, а от неговия брат, художникът и писател Йозеф Чапек. 

ЙОЗЕФ ЧАПЕК=ЙОЗЕФ ТШАПЕК=Бокиня Диана и Бог Изуш

Темата за роботите е задълбочена и развита от американския писател от руско - еврейски произход Айзък Азимов.
Със световна слава се ползва неговата поредица за роботи „Аз, роботът“. 

АЙЗЪК АЗИМОВ=Кан (Жрец) на Изуз и Богиня Ма (Майка)

АЗ РОБОТЪТ=Робот от Иза и Диана

От същата категория на Божиите изкуствени творения от глава 2 на Битие, е и андроидът, който представлява робот или синтетичен организъм, който е направен да наподобява човешки образ.
Обяснението на семантиката на думата както винаги извеждат и обесняват от лингва –трезора на херметични свещени Български термини и понятия,наречен "древно – гръцки" език, като казват, че идва от гръцкото andr-, означаващо „човек, мъж“ и наставката - eides, означавала „сходен; подобен“ (от eidos,„видове“), като цялата дума се оказва,че е АНДРОИДЕС, което потвърждава и другият ни херметичен лингва трезор – латинският език : ANDROIDES.
Сакралната семантика на думата ни води до Сътворенческата високотехнологична синтетечна продукция от глава 2 на Битие,и ни съобщава,че тия изкуствени организми са създадени, родени от Българските Богове Исус и Богиня Диана:

АНДРОИДЕС=Роден от Диана и Иса

Друга словесна еквивалентност ни указва, че това са народи, племена на Диана и Исус:

АНДРОИДЕС=Народи на Диана и Иса 
тракийски народи, тракийски племена, синтетичен продукт на Българските Богове 

Названията на Българските жреци, назначени да водят тия племена от роботи, изкуствен синтетичен интелект – андроиди, са пряко производни и еднозначни с тяхната производствена херметична номенклатура и индексация – Друиди, от която е и топонимията на голяма част от Древна България на Балканите – Дардания

АНДРОИДИ=ДРОИДИ=Друиди
 
Нека сега видим каква сътворенческа информация ни носи за изкуствените хора –роботи, които са измайсторени от Българските Богове, и Древно – Българската езическа митология, открадната ни от едно от най – близкото ни географски тракийско племе от роботи и андроиди – гърците, и представяна за древногръцка, без хал хабер да си имат завалиите гърчета–професионални крадци, (доказани като такива и баш – тепигьози и с последните им кражби за над 500 милиарда евро от всички будали европейски тракийски народи – роботи), че всички многобройни езически богове и богини са жреческо херметичното анаграмно разнообразие на Българските извечни Богове Демиурзи Исус и Богиня Майка Диана.

РОБОТИ ИЗМАЙСТОРЕНИ от=РОБОТИ от Исуз и Матара

БЕЗ ХАЛ ХАБЕР ДА СИ ИМАТ от=от Бохиня Мат Диана и Исуз Бълхарина

В Българската древна митология присъстват изкуствени хора като механичните слуги на боговете, създадени от древногръцкият бог Хефестос (Хефест), Hephaestus (лат), който след разсекретяване на името му установяваме,че е синкретизирания образ на нашите Богове, без да сме се и съмнявали и за миг, че може да е някой друг!

ХЕФЕСТОС=Бохиня Диана и Исус

HEPHAESTUS=Бохиня Диана и Исус

Другото латинско име на Бог Хефест, създател на изкуствените хора роботи, е Вулкан, и потвърждава, че те са Българските Богове:

ВУЛКАН=ВУЛКА – Н (кодировъчен пълнежен назал)=ВУЛКА=Вулка=Булка=Балки – Българи! 
 
И понеже в екзотеричния текст на каноничната Библия Богът Отец и Творец и Бог Исус са представени като отделни Богове – Баща и Син, и така Исус е дистанциран категорично от сътворенческата си демиургова дейност и направата и на истинските, и на синтетичните човеци, в друг апокрифен документ с ниска степен на зашифровка той сам ни съобщава за участието си в направата на изкуствените хора роботи.
Манускриптът е съставен през VI в. и е запазен на сирийски език.
В глава втора се разказва следното:

„Детето Исус, когато беше на пет години, си играеше при брода на една рекичка и,като направи мека глина,Той оформи от нея дванайсет врабчета.
Денят беше съботата,когато стана това,Исус плесна с ръце и като каза на врабчетата, им рече: Махайте се! и те литнаха и зачуруликаха” (2:1-5)
.   

Ранната възраст на детето Исус означава, че това е времето на ранният Отец Исус, времето на Сътворението=Построението на Света:

ДЕТЕ ИСУС=Тати Исус

Във втората част на документа ще видите работната площадка, където Боговете Исус и Диана правеха хората от земна пръст.
Работната площадка е в територията на сегашния археологически резерват Кабиле, непосредствено до който е минавала река Тонзос, тогава в местото на Големия ѝ завой, където прави смяна на посоката си на 90 градуса и затова това сътворенческо место е наречено с христоматийния и досега неизвестен спорен и мистичен историко –географски термин ЪГЪЛА или ОНГЪЛА.

Оживяващите персонажи в този Библейски сюжет – дванайсетте врабчета, са сглобяваните от отделните синтетични човешки части био – роботи, които съставят  захерметизираните по долната фурмула тракийски племена–

ДВАНАЙСЕТ ВРАБЧЕТА=Роботи на Бог Тати Исуш и Богиня Диана,

които след проектния аклиматизационен престой в Обетованата Земя, поемат своя заселнически марш към определената точка на Земята, водени от Жреца си – истински човек, феноменен генетичен потомък на Боговете.

МАРШ с=с Мария и Ешуа 

Това е сътворенческата история и синтетична генеалогия на Тракийските племена, които съставят всички човешки етноси и раси, без Българската!

Тези изкуствено създадени роботски – андроидски раси и етноси, Българските Богове подлагат на генно – инженерно облагородяване чрез Българите, вливайки, ашладисвайки и имплантирайки перодично в тях Божествени феноменни гени по естествен път при цивилизационните мисии на Българите сред всички тракийски племена, заселили целия свят, както и при всички принудителни или доброволни смешения на расите и народите.  
Сега на всички Българи трябва да се изясни и да проумеят, защо най – различни чужди лицензирани институти крият панически и засекретяват резултатите от изследванията върху етносите за интелигентност, като ги и фалшифицират!
За да скрият фрапиращата статистика, че истинските Българи от всички възрастови граници притежават вродена Божествено наследствена интелигентност, което означава потенциален запас от универсална информация и феноменна характеристика, познания и умения, която интелигентност не е в проценти пред всички други племена, а е 

В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ТЯХ! 

 
Което ще рече, че ако се приложи за аршин култовата атестация "знае две и двеста" при категоризацията и атестацията на народите и етносите, всички други ще бъдат в началната граница, а Българите в горния край на скалата и по – нататък!

ЗНАЕ ДВЕ И ДВЕСТА за=за Бог Тати Исуз и Богиня Диана

ЗНАЕ ДВЕ И ДВЕСТА=Дете на Бог Исуз и Богиня Диана –
генетичното дете на Боговете, Божиите потомци от глава 1 на Битие – Българите  
 
image

Чуйте и проумейте, Българи, че вие сте генетични Божии потомци, техни деца – човеци от Божията Плът, Кръв, Дух и Душа, и сте натъпкани с феноменни Божествени гени, приносители сте на несънувани и немечтани Божествени параметри и характеристики, които по проектен график вече Боговете ни започват да активират и възстановяват в работен екстремален реалите режим, за да се подготвите за Тяхното Явяване и събиране на световете и възстановяване на Земята на Царството им на Всемирната Любов, Братство и Мир!
    
А на човеците, хората или роботите, създадени на Божия компютър, на проектантската дъска и лабораторния тезгях край свещената Тунджа или Тонзос по точка (стих) 7, член (глава) 2 от Сътворенческата Конституция, ще кажем, че работейки и роботейки за човек, роботите облагородяват света, както и усъвършенстват и себе си – очовековечават се, в стремеж към познанието и откриване на истината и Божественото, защото Боговете им вдъхнаха Святият си Дух и им туриха Душа, както документира същата точка и член!
 
Светът се ръководи от психопати! – възкликват ужасени политолози и изследователи

ПСИХОПОТИ създадени от=създадени от Бох Иса и Богиня Диана,

а Отгоре добавят,че времето за това управление вече изтече!

Защото тия психопати се ръкововодят от завеждащият сектор РОБОТИ анаграмно едноименен светец – Петър

ПЕТЪР=РЪПЕТ=РОПОТ=Робот

Който пък е вицепремиер и пряко подчинен на Министър – председателя на Всемирното правителство – батко му Свети Павел.

Критерият и лакмусът човек ли си или робот, е изповядваш ли и живееш ли в универсалната Всемирна Любов!

ВСЕМИРНА ЛЮБОВ=ЛЮБОВ на Бог Иса и Мария 

Има и хибридни създания, хора – роботи, с различна степен на очовековечаване в желаната от Ръководителите на експеримента посока в резултат на генетични ашладисвания, които процеси са и целта на Божия проект, и за които е валиден долният култов израз: 

ХОРАТА са БРАТЯ ПОМЕЖДУ СИ=ХОРАТА са Роботи на Богиня Ма (Майка) Диана и Исуж 

А Божиите генетични деца са ЧОВЕЦИ и генетични Божии братя:  

ЧОВЕЦИТЕ СА ГЕНЕТИЧНИ БРАТЯ от=ГЕНЕТИЧНИ БРАТЯ от Богиня Диана и Исус
Затова Божиите генетични деца са ЧОВЕЦИ :

ЧОВЕЦИ на=ТШОВЕЦИ на=на Богиня Диана и Ешуц=на Богиня Диана и Исус 

човеците са генетични Божии потомци, естествено заченати и родени на Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол   

ЧОВЕЦИ на=ТШОВЕЦИ на=ВЕШИЦТЕН=БЕШИЦТЕН=БЕЗИСТЕН 

ако търсите по – обстойна видеоинформация за Сътворенческия ви Родилен дом, независимо дали сте Божие изделие по глава 1 или глава 2 от Битие, или сте техен хибрид, то задайте на търсачката "Безистен в Ямбол" и отидете после на "Изображения" и "Видеоклипове", а най – добре е обстойно да проучите и проумеете всичките ни постинги вече близо 300 на брой, (сега началото на 2018 са повече от 1000) които са все на тази тема! 

image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena 

ХИБРИД=РИБИДХ=Работних=Работник

ХИБРИД=РОБИД Х=РОБОД Х + Н (кодировъчен назал)=Робот на Хан (Кан, Жрец) –Робот на Жреца  
 
ХИБРИДНИ СЪЗДАНИЯ от=от Хрисдоз и Богиня Диана=от Христос и Богиня Диана

Ако има някакви неясноти в разсекретената и описана сътворенческа и пост –сътворенческа технология и хронология, питайте, и стъпвайте на тия зикурати и давайте с нас нататък! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Както обещахме по – горе, сега ще ви покажем Сътворенческата Райска експериментална лаборатория и конвеерна поточна линия за производство на хора според производствената технология от стих 7 на глава 2 от Битие, които хора производствената им характеристика и технически паспорт категорично дефинираха като РОБОТИ.   

КОНВЕЕРНА ПОТОЧНА ЛИНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО=
КОНВЕЕРНА ПОТОЧНА ЛИНИЯ ЗА РОПОТИ на Бог Исуз и Богиня Диана=
КОНВЕЕРНА ПОТОЧНА ЛИНИЯ ЗА Роботи на Бог Исус и Богиня Диана  

ПРОИЗВОДСТВО на=на Роботи на Бог Исус и Богиня Диана

И понеже нашите транспространствени съекипници ни затрупаха с огромен по обем снимков и видео материал, а работният обем на поста се изчерпи, то извънземните ни приятели от уникалния светилищен комплекс край с.Мътеница ще почакат малко, а ние ще продължим с част 2 по тази тема в следващия пост. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––екип на bezistena и Боговете Демиурзи Исус и Мария с двете им новоепохални деца – близнаци Павел и Петър, сега Свети Павел и Свети Петър  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен! 

 




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
07.07.2015 14:10
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7746408
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44436
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!