Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2014 08:28 - Има ли последствия от свръхестественото сваляне на Слънцето от Богородица над 80 000 свидетели през 13.10.1917 г.във Фатима и връзката с чудото в Меджугорие!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4115 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 18.10.2014 15:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Последствията от свалянето на Слънцето ниско над Земята,извършено от Богородица-Мария Магдалена,безапелационно демонстративно на 13.10.1917 г.над 80 000 ужасени свидетели край Фатима,събрани там по Нейно предварително указание,че ще направи нещо нечувано,невиждано и несънувано и непомисляно до тогава от хората,са обсъждани и анализирани от огромен брой учени, изследователи, тайни и явни държавни и църковни служби и инстанции.

Информация по тази тема има в изобилие,като във всичките си аспекти тя доказва категорично реалността на събитието,неговия свръхестествен характер и безкрайната мощ и неограничените възможности на организаторите на това безспорно изкуствено космическо събитие.
Организаторът и извършителят на чудото със Слънцето се е обявил,декларирал и легализирал в продължение на пет месеца до събитието точно и ясно,за да няма никакви съмнения,че не може да бъде никой друг извън Демиурговия Божествен тандем-в случая Богородица,дефинирана от колосалният космически характер на събитието като Богиня,каквато Е!

Ние посочваме две от основните последствия,които никъде не са коментирани,но целият свят се задвижва и завъртва около тях от тогава досега:

1.Ужасяващото настъпление на световната инквизиция и реакция на заговорниците срещу Българите по целия свят с концентриран геноциден удар в бившите територии и народи на Свещената Българска империя-Русия,с установявянето на конкретно предсказананата от Мария чрез пророческите внушения към Лусия от Нейното жреческо родословие САНТОШ=Исуш и Диана,кървава болшевишка диктатура от 1917 година и продължаваща и до сега в перфидна модифицирана форма,повлякла и предизвикала и Втората световна война,както и всички военни конфликти и войни в световен мащаб досега!  

2.Когато Мария свали Слънцето над осемдесетте хиляди души,за да демонстрира безграничните си възможности и мощ на Богиня,тя извърши и колективната операция по ударно апокалиптично катарзисно отваряне на чакрите и пси-енергийните центрове на присъстващите там нейни Български жречески потомци-и религиозно вярващи и върли атеисти,като ги възбуди да бъдат фанатични свидетели за нейното всемогъщие и пламенни мисионери с активен феноменен живот,от които да се породят генетично и духовно на качествените по-високи нива следващите поколения на свещеното Божие родословие,висша еманация от които са всички световни съвременни певци и цялата музикална гилдия-трансформираната Българска жреческа каста на Исус и Мария в условията на перманентна конспиративност.

Сега ви представяме една такава певческо-жреческа колегия от Португалия,съставена от петото поред от тогава насам активирано поколение,чиито представители ще ни предат своите кодирани песенни послания,които ще разшифроваме с помощта на  

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,

като паралелно ще разшифроваме и основните възлови думи,изрази и термини,съпътстващи повествованието,което изработва синергетичният ни транспространствен екип. 

ПОСЛЕДСТВИЯ=Бог Исус Дуло и Богиня Диана-
всички световни причини и следствия в глобален земен и космически мащаб са в резултат на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,родоначалници на световната Божия владетелска династия Дуло,разпръснала представителите си във всички области на човешкото общество и неговия духовен и интелектуален елит между двата + и – полюса!

ПОСЛЕДСТВИЯ=Дуло на Бог Исус и Богиня Диана-
Българският династичен род Дуло,съставен от генетичните потомци на Исус и Мария,и оставен от Тях за управленчески,духовен и интелектуален елит на всички племена
Езотеричната херметична зашифровка на тази Божествена генетична наследствена жреческа категория-рода ДУЛО,е кодирана като култовия мистичен УТЕШИТЕЛ,който ни завещава Исус в Светото писание,и ни го оставя да ни обслужва и обгрижва по време на Неговото временно неявно присъствие около нас.

На няколко пъти в Новия завет в езотеричното еванглие на Йоан,което е сакралната 
тайна книга на Богомилите-сиреч на Всемирното Бяло Братство,и което еванглие заедно с другите три и всички други фундаментални християнски книги,е съставено от първородният син на Исус и Мария Магдалена-Павел,
(който е Свети Апостол Павел, исторически херметизиран като всички римски императори от Тит Флавий Веспасиан до император Диоклециан,обобщени от Посветените Български хронисти като Цар Авитохол,живял от 33 година от Новата ера до 333 година)
под диктовката на Майка му Мария Магдалена,която е авторът на всички евангелски книги и документи,се появява странният и мистично непонятен и необясним до сега Божествен персонаж УТЕШИТЕЛ,който Исус обещава и завещава на последователите си  да се грижи за тях в Неговото явно отсъствие сред тях.
 

Йоан 14:16 (глава 14,стих 16)

И Аз ще поискам от Отца и Той ще ви даде друг Утешител,за да бъде с вас вовеки - 


Йоан 14:26

А Утешителят-Святият Дух,Когото Отец ще изпрати в Мое име,Той ще ви научи на всичко и ще ви напомни всичко,което съм ви казал.


Йоан 15:26

А когато дойде Утешителят,когото Аз ще ви изпратя от Отца,Духът на истината,Който изхожда от Отца,Той ще свидетелства за Мене. 
 
Лука 24:49

И,ето,Аз изпращам върху вас обещанието на Моя Отец;а вие стойте в града Йерусалим,докато се облечете със сила отгоре.  

  
Има какви ли не изследвания и трудове на християнски корифеи,теолози,учени и любители,кой е този УТЕШИТЕЛ?
Общата формулировка за него е отразена в авторитетния унифициран за всички християнски деноминации Библейски речник:

УТЕШИТЕЛ-Български Библейски речник  

Гръцката дума параклитос значи застъпник.Така Исус Христос е наречен ходатай (параклитос): 
"Имаме ходатай при Отца, Исуса Христа, Праведния" - 1Йоан. 2:1.

Но по-често името "Утешител" обозначава СВЯТИЯТ ДУХ:
Той е "Друг Утешител"- Йоан 14:16,26, 15:16; Лк. 24:49; Д.А. 1:4.
Българската дума "Утешител", не изразява цялото значение на гръцката,която внушава на умът не само утеха,но и помощ,и наставление. 
Обещанието на Исус Христос,че ще изпрати на учениците си "Друг Утешител", се изпълни в денят на Петдесетница. Св. Дух утешавал и укрепвал учениците, когато стоели пред съдилища; упътвал ги във всяка истина за душеспасението; напомнял им думите и делата на Христос; и им откривал бъдещи събития. Утешителят още действува благотворно в света, като изобличава човеците за греховете им.


Правият текст и смисъл на това обяснение за същността на УТЕШИТЕЛЯ,указващо ни,че той е Святият Дух,е верен,обаче в този текст има сакрален подтекст,в който на висшето херметично ниво е засекретена епохалната тайна за генетичното потомство на Исус и Мария Магдалена

Терминът и персонажът УТЕШИТЕЛ,който Исус оставя на последователите си-Българите,се разкрива от рентгеновата анаграмна снимка на думата,заснета от декодиращата програма на Свещения шифър:

УТЕШИТЕЛ=Дете на Ешуа Ел=Дете на Ешуа Змея=Дете на Исус Змея-
първородният син на Исус и Мария Магдалена-Павел,който Българските Богове оставят в жертвено служение на Българите и на тракийските народи за техен духовен водач и феноменен първожрец,от който произлизат и династичното представители на родословието Дуло,които са "командировани" сред всички народи на всички високи и възлови управленчески и духовни позиции.
Същото документира и паралелната синонимна анаграмна комбинация от същата дума,която ни демаскира династичния род Дуло в мистичния евагелски персонаж:

УТЕШИТЕЛ=Дуло от Ешуа и Диана-
потомците на Исус и Мария по първородната линия на сина Ѝм Павел,които са "командировани" сред всички народи на всички високи и възлови управленчески и духовни позиции и са евангелските и святите исторически персонажи-Светците. 

ЕВАНГЕЛСКИ ПЕРСОНАЖИ=
Кан на Жар Бог Исус Балга=
Жрец на Царя Бог Исус Българина


В горните цитати от Еванглията разкриваме още кодирани послания кой е УТЕШИТЕЛЯТ:

В Йоан 14:16 Исус ни обещава,че ще ни даде ДРУГ УТЕШИТЕЛ,което определение ни насочва да търсим друго значение на УТЕШИТЕЛЯ освен основното му значение на Святия Дух.Разшифровката на израза ни дава географското позициониране на "родилният дом" на Божието династично родословие-Тракия,която като сътворенческа експериментална лаборатория,е и люпилнята инкубатор и кувьоз на змийчетата и дракончетата от Божия първороден свещен род Дуло: 

ДРУГ УТЕШИТЕЛ=
Драгия Диана и Ешуа Дуло=Тракия Дуло Диана и Ешуа= Тракия,истинският Земен рай,където е възникнал Дуло на Мария и Исус

Изразът ни указва и животинската змейска символика на рода Дуло от древно-Българския календар-най-древният научен,непостижим и досега по ниво на познание и феноменост,документ на човешката цивилизация:

ДРУГ УТЕШИТЕЛ=Драг Дуло Диана и Ешуа=Драг-они Дуло на Диана и Ешуа= Драконовата династия Дуло на Мария Магдалена и Исус

Следващото кодирано послание е в Йоан 14:26,където долната изразна комбинация ни съобщава отново кой е Утешителят:

ЩЕ ИЗПРАТИ В МОЕ ИМЕ УТЕШИТЕЛЯ=
УТЕШИТЕЛЯ е Брат от Бог Изуш и Ма Ма=
УТЕШИТЕЛЯ е Брат от Бог Исус и Мария Магдалена-

сиреч,Утешителят е от братята от рода Дуло на Исус и Мария,и в случая той е първият брат,първородният брат от двамата братя-близнаци на Исус и Мария-Павел и Петър,чиито кръщелни свидетелства сме разглеждали в предишните ни статии. 

В тия епохални исторически засекретени документи има вложена и друга фундаментална тайна-сакралната семантика на думата и понятието ОТЕЦ,ОТЧЕ в Българския език и народна сакралия,с която дума започва и обръщението към  Демиурга в култовата универсална Християнска молитва за всички деноминации ОТЧЕ НАШ,за която молитва се знае,че е свещената фундаментална молитва и тайна на Всемирното Бяло Братство,познато още и като БОГОМИЛИ(КАТАРИ,ПАТАРАНИ, ТОРБЕШИ,БУГАРАШИ,АЛБИГОИ).

В обследваните евангелски цитати Исус ни уверява,че се обръща към Отец за да позволи Той и осигури изпращането на Утешителя на Българите.
Знаейки вече,кои се крият зад думата УТЕШИТЕЛ,ще разшифроваме както с декодиращата програма на Свещения шифър,така и и по логичната езотерична връзка думата ОТЕЦ,за да открием вложената в понятието тайна.
За да се иска от някой или от някоя инстанция разрешение да се изпращат представители от династията Дуло при хората,даващите разрешение могат да бъдат единствено родоначалниците на династията,а те са Исус и Мария Магдалена.Очакваме и тях да открием в мистичния ОТЕЦ!

ОТЕЦ=Диана и Ица=Диана и Иса=Мария Магдалена и Исус-
Родителите на Павел и династията Дуло,които единствено могат да решат и разрешат изпращането на децата си в служба на хората
ОТЧЕ=Диана и Ечуа=Диана и Ешуа=Мария Магдалена и Исус

Това епохално саможертвено решение е по Божия трансепохален проект ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ и затова единствено двамата Главни проектанти Исус и Мария могат да разрешат този експеримент с децата си,поради която причина Исус казва,че ще се допита до ОТЕЦ,сиреч ще се обърне до семейният съвет,състоящ се от него и Съпругата му Мария,за решение по този въпрос!
Затова и свещения израз за този най-малък,но много важен колективен заседателен и законотворчески орган-СЕМЕЕН СЪВЕТ-е съставен по стриктните математически формули и правила на Свещения шифър с тази категорична христоматийно нагледна и разбираема от пръв поглед комбинация,за да ги познаем от раз Исус и Мария в нея!

СЕМЕЕН СЪВЕТ=Исус и Богиня Мат
ДА ПОЗНАЕМ ОТ РАЗ=
Изуз и Богиня Диана Матара

Това е голямата епохална тайна на ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО,което след като дешифрираме се разкрива като Белите Братя от Бог Исус и Богиня Диана Матара–Семейната Демиургова Божествена двойка-тандем,скрита в езотеричната универсална молитва ОТЧЕ НАШ и нейните възлови моменти-култовото обръщение ОТЧЕ и изразите ОТЧЕ НАШ и ОТЧЕ НАШ,КОЙТО СИ В НЕБЕСАТА:

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО
=Белит Братя от Бог Исус и Богиня Диана Матара

ОТЧЕ=Диана и Ешуа=Мария Магдалена и Исус 
ОТЧЕ НАШ=Наши Диана и Ешуа
ОТЧЕ НАШ=Диана и Ешуш=Диана и Исус=Мария Магдалена и Исус
ОТЧЕ НАШ,КОЙТО СИ В НЕБЕСАТА=ОТЧЕ НАШ,който си Бог Иса и Богиня Диана

ОТЧЕ НАШ,КОЙТО СИ В НЕБЕСАТА=
Диана и Ешуш,които сте Бог Иса и Богиня Диана

В култовия израз ОТЧЕ НАШ е имплантиран още и Първобащата на Дуло от Новозаветното династично потомство на Исус и Мария Магдалена от Новата ера-Отец ни,или вече по-точно;Баща ни Свети Апостол Павел,първородното Дете на Исус:

ОТЧЕ НАШ=ОТТШЕ НАШ=Дете на Ешуш=Дете на Исус 

ОТЧЕ НАШ,КОЙТО СИ В НЕБЕСАТА=
Дете на Ешуш,което си от Бог Иса и Богиня Диана =
Дете на Исус,което си от Родителите Бог Исус и Богиня Диана
   


image
ОТЧЕ НАШ

Отче наш,Който си на небесата!

Да се свети Твоето име,

да дойде Твоето Царство,

да бъде Твоята воля,

както на небето,тъй и на земята;

Насъщния ни хляб дай ни днес,

и прости нам дълговете ни,

както и ние прощаваме на нашите длъжници,

и не въведи нас в изкушение,

но избави ни от лукавия;

защото Твое е царството,

и силата,и славата вовеки,веков!

Амин!
 
 

И още една свръхсекретна зашифровка от култови евангелски сюжети с Исус:
На няколко пъти Исус ни съобщава на едно от езотеричните нива на изпращане на Негови послания,че  "Аз и Отец едно сме"-сиреч,че Богът Творец и Исус са едно и също,от което съобщение извличаме и информацията кои се крият в думата ОТЕЦ: 

АЗ И ОТЕЦ ЕДНО СМЕ=ОТЕЦ е Исуз и Мад=
ОТЕЦ (думата,понятието) е Исус и Диана Майка,Мария Магдалена

Така че,обобщаваме скрития смисъл и съдържание на ОТЕЦ:


С думата ОТЕЦ са дефинирани със шифър и словесна синкретизация Демиурговия Божи тандем Исус и Мария:


ОТЕЦ=Диана и Иса=Диана,Мария Магдалена и Исус

БОЖИ ТАНДЕМ=Бог Ежуа и Диана Мат

ДЕМИУРЗИ=
Иза и Мадара
 
Затова молитвата ОТЧЕ НАШ е основата,базисът,фундаменът-постройката,зданието и надстройката,на тайното учение на Богомилите-защото съдържа в кодирана форма Българския демиургов тандем-Боговете Исус и Мария Магдалена,които са кодирано имплантирани в думата ОТЧЕ,която е въведена и легализирана в разговорния ни език със значението на БАЩА.

ОСНОВА=Иса Бог
БАЗИС=Бог Исуз
ФУНДАМЕНТ=
Богиня Диана Мат

Ако се сещате още някоя дума от това категорийно семантично гнездо,бъдете сигурни,че пак толкова явно и демонстративно ще откриете Исус и Мария в нея!

ПОСТРОЙКА=Бог Иса Трака
ЗДАНИЕ=Иза и Диана
НАДСТРОЙКА=
Диана и Иса Трака

Както винаги,и сега се оказа,че цялото МИРОЗДАНИЕ е изградено и съставено от Българските Богове-Демиурзи:

МИРОЗДАНИЕ=
Мария Диана и Иза=
Мадара и Иза=
Майка Мария Магдалена
и Исус Да не пропуснем да благодарим за потвърждението на тази сакрална фундаментална информация и на един от най-сигурните Български свещени информационни трезори и исторически секретен архивен фонд-херметичният Български жречески език,скрит и легализиран като ДРЕВНО ГРЪЦКИ ЕЗИК,който е абсолютно непонятен за съвременните гърци,претендиращи да ѝм е майчин първоцивилизационен език!  
Гръцката справочна християнска литература дава поредното паралелно подкрепящо доказателство за истинското скрито значение на понятието УТЕШИТЕЛ и на синонима му ЗАСТЪПНИК:

Гръцката дума параклитос значи застъпник.Така Исус Христос е наречен ходатай (параклитос): 
"Имаме ходатай при Отца, Исуса Христа, Праведния" - 1Йоан. 2:1.От разясненията в Български библейски речник разбираме как е на гръцки УТЕШИТЕЛ или ЗАСТЪПНИК-т.е. как нашите Посветени Деди-съставители на Древно-Българския(Древногръцки) език,са зашифровали в този жречески словесен трезор Исус и Мария Магдалена в конкретното секретно семантично гнездо на УТЕШИТЕЛЯТ:
Думата за този епохален подарък на Боговете за потомците Ѝм и за Българите,е ПАРАКЛИТОС,която декодирана става на:

ПАРАКЛИТОС=Дуло от Иса Барка=рода Дуло от Исус Българина

А основните висши утешители и застъпници на хората са друга анаграмна производна комбинацияот ПАРАКЛИТОС:

ПАРАКЛИТОС=Диана и Иса Балкарина

ЗАСТЪПНИК=Исуз и Бокиня Диана

ЗАСТЪПНИЦИ=
Деца на Бог Исуз-

династичното свято потомство на Исус,което познаваме досега като СВЕТЦИ!


И още фундаментална сакрална информация ни разкриват днес преките ни наставници по тази тема:

ПРЯК НАСТАВНИК=Барк Иса и Бокиня Диана=Българите Исус и Богиня Диана 

В следващия стих на Йоан 14:26-27,Исус ни казва:

Мир ви оставям.Моя мир ви давам.Аз не ви давам,както светът дава.
Да не се смущава сърцето ви,нито да се бои!


Разшифровката на тия дълбоко прочувствени и интимно-съкровени признания на Исус към децата му-към нас-Българите,разкрива поредната оригинална форма на зашифровка на Боговете ни в тайната книга на Богомилите-Свещеното Еванглие на Йоан: 

МИР ВИ ОСТАВЯМ=Бог Иса и Богиня Мат Мария-
кодирано съобщение,че невидимите временно в човешкото измерение Исус и Мария са около нас в постоянен надзор и контрол върху ни!

И още едно ниво за херметичност има в този стих на обещания и насърчение на Исус към нас:

МИР ВИ ОСТАВЯМ=ОСТАВЯМ ВИ Мария!

Исус ни казва и просвещава в шифър,че Мария,Съпругата и Любимата Му,остава Негов главен пълномощник сред хората за този проектен период от 2000 години и че Тя основно ще се явява пред хората и ги поощрява,съветва и насочва,както в световно известните култови Нейни явявания в Гвадалупа,Лурд-Франция,Фатима, Меджугорие в Босна,Кайро-Египет и др. 

МИР ВИ ОСТАВЯМ=ОСТАВЯМ ВИ Мария!  
 
И в следващото изречение ни предупреждава и известява:
МОЯТ МИР ВИ ДАВАМ !-което означава,че ни дава Своята Мария!

МОЯТ МИР ВИ ДАВАМ=МОЯТА МАРИЯ ВИ ДАВАМ!!!

Затова сега Тя ни подсеща да ви дадем за пореден път координатите на телевизията, предаваща директно НОН-СТОП от едно от Нейните световно известни култови светилища в Лурд-Франция,за да ви насърчават постоянно вървящите на това свещено место хиляди поклонници-християни от цял свят,за което и думичка не казват срамно и позорно нито Българската Православна Църква,нито протестантската общност в България и по света,нито Бялото братство на Свети Петър Дънов-сякаш за тях има друг Исус и не живеят на Земята,където властват Исус и Богородица!
Ама където и да рекат да ходят по други планети и светове,пак Българските Богове властват и там!
А да не говорим въобще за пълното мълчание на официалните бездуховни анти-Български институции и медии,чиято мисия и тайна задача №1 е да работят за окончателното унищожение на Божия Български народ!

http://fr.lourdes-france.org/tv-lourdes/?v=newtvlourdes 

  
За да ви бъде постоянна светилищна ТВ-икона при духовните ви нужди и трудните моменти при личното ви и на Народа ни Възкресение в Исус и Мария Магдалена!


Всички тия разкрити тайни са и в резултат на катарзисното апокалиптично облъчване на хората от сваленото Слънца ниско над земятя във Фатима!

Вижте и още какви последици и процеси предизвика Слънчевото облъчване и ударно информационно индуциране и активиране на хората във Фатима,които подготвиха условията и почвата щото 64 години по-късно в МЕДЖУГОРИЕ Богородица да започне да се явява постоянно на по-голяма група деца:

Вижте и се поощрете и от стохилядното множество босненски тракийци в Меджугорие, все потомци на преследваните Български Богомили,които присъстват на всяко второ число на всеки месец в годината от 1981 година насам,на живите срещи на най-известната в света контактьорка с Богородица-Миряна Солдо,със Светата ѝ генетична Майка и Кръстница-Мария Магдалена,на местото,на което Мария се яви на шестте деца на 24 юни 1981 година. Apparizione a Mirjana 2 Agosto 2014 a Medjugorje


 

Apparizione a Mirjana 2 Ottobre 2014 a Medjugorje
ВИДЕНИЕТО НА МИРЯНА,СРЕЩАТА Ѝ С БОГОРОДИЦА на 2 октомвли 2014 година 

Тия десетки и стотици хиляди хора от няколко дни предварително заемат колкото може по-близки места до свещеното место-светилище,на явяване на Богородица през 1981г. 

Сайтът на Меджугорие е:    
http://www.medjugorje.ws/bg/ Сега вижте запис от милиционерските архиви на Югославия от 1983 г на поредната транспространствена среща на децата-контактьори от Меджугорие с Мария Магдалена, поставила ги в колективно състояние на хипноза и общение с нея чрез помазанието на Святият Дух,и ръководеща и диктуваща ѝм всяка постъпка и дума! 

 

Medjugorje, Our Lady"s apparition on December 8, 1983 
КОЛЕКТИВНА СРЕЩА-ВИДЕНИЕ И ОБЩЕНИЕ С БОГОРОДИЦА 

;

МЕДЖУГОРИЕ 1983 ГОДИНА-италиански филм

От 23:27 до 27:45 мин.ставаме свидетели на уникална колективна молитва с култовата ОТЧЕ НАШ,която водят децата-контактьори,изпълнени със Святият Дух,и под директната диктовка на Мария Магдалена
Ченгетата от тайните езотерични служби на анти-Българската сръбска милиция,които виждаме от 33:45 до 36:55 мин.да настройват записващите устройства на децата,и досега са върли безбожници,мислещи както и тогава,че децата разиграват конспиративен религиозен театър,и които ченгета живеят и досега постоянно с мисълта как да таковат мамицата на Бугарите,дето все бунят тракийските племена на Балканите против поробителите и господарите ѝм... 

;; 

Video storico dell"apparizione del 31/12/1984  


Oče naš,
koji jesi na nebesima,
sveti se ime tvoje,
dođi kraljevstvo tvoje,
budi volja tvoja,
kako na nebu tako i na zemlji.

Kruh naš svagdanji daj nam danas,
i otpusti nama duge naše,
kako i mi otpuštamo dužnicima našim,
i ne uvedi nas u napast,
nego izbavi nas od zla.

Amen!
"

QUEEN OF PEACE" TRAILER - MEDJUGORJE DOCUMENTARY
КРАЛИЦАТА НА МИРА-трейлър Документален филм за Меджугорие от 1988 година

Да сте чували вие нещо за тия събития?
 -Хайде,тогава бяха върли атеистични години в България,от нашия сегашен екип тогава аз бях отявлен-да не кажа безбожник,а атеист,карах се на майка ми-ревностна евангелистка,и я обиждах с хулни думи,защото тя водеше 6-7 годишната ми дъщеря тогава на църква,учеше я на разни "набожни" песнички и на ОТЧЕ НАШ!
Мъчеше се и мен да агитира с кротките думи: "Ванчо,Исус те обича!",и които ми и записваше по скрити местенца и странички на мои книги,а аз ѝ крещях и я обиждах с думите НАБОЖНА КРАВИЧКА!,както чувах като дете другите деца да подвикват на кротките хорица с наведените глави и побелели коси,когато отиваха на евангелската църва в борческия войнушки Каргуна и пътя ѝм минаваше през нашата улица,без да подозирам и за миг,че след време и аз ще мина в това свято стадо,и нещо повече,ще се научим да откриваме и в този хулен израз не само Исус,но и Любимата му Мария:

НАБОЖЕН=На Бог Ежуа!

НАБОЖНА КРАВИЧКА =НАБОЖНА КРАВИТШКА=На Бокиня Диана и Ежуш Барка-
дефиниция за принадлежност към Боговете,Тяхна собственост-дефиниция,оказала се висшата Божия награда,чест и достойнство за хората!

А вас всички искам да уверя,че ако някой с Любов към вас ви каже,че Исус ви обича,и още повече ви каже,че и Мария Магдалена ви обича,и най-вече ако ви го напише-то знайте,че е по Тяхно поръчение и че съвсем скоро ще имате лична среща с Исус и Мария,и в живота ви ще настъпи такава промяна,след която връщане към смъртта не е възможно и смърт за вас повече няма да има!

 И ето,ние ви казваме с Любов:

–Исус и Мария Магдалена ви обичат!

 И ето,ние ви написваме с Любов:

–Исус и Мария Магдалена ви обичат!


ЩЕ НАСТЪПИ ПРОМЯНА=ШТЕ НАСТЪПИ ПРОМЯНА=
Бог Исуш и Богиня Диана Матара

СМЪРТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА с=
с Бог Исуш и Богиня Диана Матара Ма Ма=
с Бог Исус и Богиня Диана Матара Мария Магдалена
 

 
............................................................................................................................

А по това време в комунистическа Югославия,и по-точно в Босна и Херцеговина, милиони хора от католическата християнска деноминация са живеели възрадвани и укрилени от явяванията на Богородица пред шестте деца в Меджугорие.  
Въпреки и късно,при нас пристигна информация от различни източници,като на Български език най-обстойна бе статията за Меджугорие от списание «Маргарита», 2001-2004Преди известно време получих едно емоционално писмо от наша сънародничка. В него тя развълнувано ми разказваше за своите преживявания по време на посещението си в Меджугорие, учудена че в България почти нищо не се знае за това място и събитията, които привличат милиони поклонници от цял свят. Започнах да търся, да събирам материал за това място - прочетох посланията, разказите за децата, днес вече пораснали млади жени и мъже, пред които се явява Пресветата Богородица и чрез които Тя и днес предава посланията си за всички хора по земята...

Първите слухове за Междугорие се разнасят още в началото на осемдесетте години: някъде там, в Югославия Пресветата Богородица се явява на шест деца, стават удивителни неща, чудодейни изцеления, децата предсказват бъдещето, разказват на хората за починалите им близки - кой каква съдба има след смъртта, и още - Богородица им открила някакви тайни, знаци, които скоро всички ще видят и това ще бъде предверието на края на света...

Междугорие? Къде е това?

В Междугорие живеят хървати, но това не е Хърватия, а Херцеговина - област, населена с хървати католици, която и при Тито, и сега, е придадена към Босна - страна, населена предимно с мюсюлмани и заедно с нея образува държавата Босна-Херцеговина.
Столицата на Босна е Сараево, на Херцеговина - Мостар. Междугорие или както местните го наричат Меджугорие е на стотина километра от Мостар. Мястото не е от най-достъпните, но това не пречи всяка година да го посещават над милион и половина туристи поклонници. От началото на необикновените събития Меджугорие е посетено от над 20 милиона души.
Както подсказва и името, градчето е разположено в долина сред планината и отдалеч може да се забележи църквата с двете островърхи квадратни кули. По време на войната местността е бомбардирана безмилостно, още могат да се открият следи от разрушенията - църквата е прекрасен ориентир от въздуха. Но през цялото време на бомбардировките хората се криели в нея и нито върху нея, нито около нея е паднала бомба.
Всеки ден в храма хората се събирали, молели небесната застъпница да пази семействата и къщите им от ужаса на войната. Молели Бог да прости греховете на военните, да не използват силата на оръжието...

По-късно седем пилоти на сръбската армия,получили заповед да унищожат Меджугорие,дават показания,че всеки път,когато се спускали над тази местност, плътни облаци им пречели да разтоварят бомбите.


След войната Междугорие вече не е село, а истинско малко курортно градче - с хотели, кафенета, ресторанти, безкрайна редица от магазинчета със сувенири.

Как е започнало всичко това?

В затънтено хърватско селце пред шест деца - четири момичета и две момчета се явява жена с необикновена красота. Виждат я само те, а тези, които стоят до тях усещат нещо изключително. Децата казват, че това е Тя - Пресветата Богородица, на хърватски "Госпа" (т.е. "Госпожа"). По време на срещите им Госпа разговаря, движи се, дрехата й се полюшва с всяко нейно движение, жест... Но когато децата се опитват да я докоснат, усещат под пръстите си нещо твърдо, по-твърдо дори от стомана... Изобщо не може да се помисли да помръднат поне гънка от дрехата й. Ето това е видението - сякаш ние в сравнение с Нея сме видение, а Тя е реалността!
Днес "визионерите", т.е. "тези, които виждат", вече не са деца, пораснали са, имат свои семейства и деца. Никой от тях не е станал свещеник, монах, монахиня. Последна се омъжила Вицка - през 2002 година - 21 година след началото на събитията. И до днес обаче всичко продължава. Пред тях продължава да се явява Божията Майка.

Началото

На 24 юни 1981 година вечерта две приятелки Иванка и Мириана излизат да се поразходят извън селото, да си побъбрят на воля. Мириана е гостенка от Сараево. По пътя се отбиват да вземат и Вицка, но тя иска да си почине, защото през деня е била на изпит. Към шест и половина двете тръгват да се прибират. Мириана носи транзистор и върви отпред, след нея е Иванка. Когато стигат до дома на Вицка, Иванка поглежда надясно и застива: на хълма над селото вижда странна светлина и в центъра й - фигурата млада жена с дете на ръце.
— Мириана, Мириана! — едва прошепнала Иванка. — Виж, виж на хълма — Госпа!
Но трудно можеш да излъжеш градското момиче. Мириана продължава да върви напред:
— Стига, де, мен ли ще разиграваш? Откъде накъде на нас ще ни се яви Божията Майка? Кои сме ние?
Иванка стояла смутена. Израснала в здраво католическо семейство, възпитана в духа на народно благочестие, тя не знаела какво да прави, докосвайки се до свещеното, свръхестественото... Втурнала се да настигне Мириана, по пътя взела и Милка, която прибирала селското стадо. Трите момичета бегом се върнали на същото място. Фигурата продължавала да стои там. Те я гледали без да се помръднат — със страх и вълнение. И в същия момент чули гласа на Вицка, която излязла все пак да види приятелките си.
— По-бързо, Вицке, ела, ние виждаме Госпа! — възбудено извикала Мириана, сочейки хълма. Но Вицка решила, че момичетата са видели змия и си правят шега с нея. Изплашила се и побягнала. По пътя срещнала двете момчета, двамата Ивановци, които брали ябълки в чуждите градини; тя им се оплакала, че приятелките й се опитали да я изплашат... А може би наистина са видяли нещо? Тримата се върнали на същото място и веднага видели Богородица.
По-малкият, Иван Драгичевич, се изплашил и избягал вкъщи. Останалите стояли като заковани: някои се молили, други плачели — но всеки бил сигурен, че вижда Благословената Дева Мария. Времето сякаш било спряло, докато стояли и съцерцавали младата Жена, прегърнала нежно Младенеца. Тя ласкаво ги повикала с ръка да се приближат, но изплашените деца не се решили да направят нито една крачка. Свечерявало се. Блестящият ореол потъмнял и угаснал. Неохотно, едно след друго децата се разотишли по домовете си. Там възбудено разказвали за видяното, с което разбира се само изплашили близките си. Родителите, страхувайки се от слухове и сплетни, им заповядали да не казват на никого за това, което са видели. Въпреки това слухът мълниеносно се разнесъл из селото.

На следващия ден, пак по това време, четири от децата, подчинявайки се на вътрешния си зов, тръгват отново към мястото. Най-големият Иван не тръгва с тях, решавайки, че всичко това са детски залъгалки. Майката на Милка не пуснала никъде дъщеря си, но вместо нея тръгнала 17-годишната й сестра Мария Павлович и десетгодишният й братовчед Яков,който случайно се оказал по това време в дома им.  
Децата се срещнали на улицата и дружно отишли на същото място. Но този път с тях вървели около 80 техни съселяни, тъй като вестта за това, че Госпа ги е посетила, се разнесла навсякъде. И отново както и предната вечер пред тях се появила прекрасната млада жена, озарена с блестящо сияние, но този път била сама, без Младенеца.

Когато повикала с жест децата при себе си, по думите на очевидци, те буквално литнали по склона с нечовешка бързина. Изплашените от случилото се хора от селото видяли само ярка светлина и нищо повече (такива ярки светлини и по-нататък щели да съпровождат началото на явленията, а тези от тях, които се изкачили на върха на хълма, на мястото, което сега е отбелязано с множество кръстове, видяли своите млади съселяни да се молят вдъхновено, на колене.
Децата сякаш били в транс. И шестимата гледали в една точка, устните им се движели, сякаш разговаряли, но околните не видели и не чули нищо повече.
По-късно, шестимата визионери, разказали какво се е случило с тях през тези петнадесет минути, докато траело видението: те сякаш се оказали извън пространството и времето и виждали само силуета на прекрасната Жена, осветен от някакава необикновено светлина. Жената ги поздравила с думите:
— Слава на Иисуса Христа! — т.е. произнесла обичайното за много католически страни приветствие.
Иванка веднага попитала за майка си, която била умряла преди два месеца.
— Тя е щастлива. Тя е с Мен.
Визионерите попитали дали Госпа ще дойде и утре. В отговор Тя кимнала с глава утвърдително.
На третия ден, на 26 юни, на мястото вече се събрала тълпа от три хиляди души, въпреки че целият склон е с остри камъни и обрасъл с бодливи хвойнови храсти.

Вицка, най-смелата от визионерите,донесла със себе си светена вода и пръснала с нея видението, изричайки:
— Ако Ти наистина си Пресветата Дева, остани, а ако си от сатаната, махай се!
Жената отговорила с усмивка:
— Не се страхувайте! Това съм Аз!
И подобно на Бернадета от Лурд, Вицка вдигнала ръка да прекръсти Жената, а Тя само се усмихнала и сама се прекръстила.
Иванка попитала защо е дошла и какво иска от тях.
— Дойдох, защото тук има много предани вярващи души. Искам да бъда с вас, за да ви призова към покаяние и да ви помиря с Моя Син Иисус ... Дойдох да ви кажа, че Бог съществува и ви обича!
— Коя си Ти? — попитала Мириана.
— Аз съм Благословената Дева Мария, Майката на Иисус.
И накрая те задали въпроса, който рано или късно си задава всеки човек:
— Защо избра именно нас? Нима ние сме по-добри от другите?
Богородица се усмихнала и като помълчала малко казала:
— Мои скъпи деца, Аз не винаги избирам най-добрите!

Какво станало по-нататък?
А по-нататък... Срещите и Посланията станали всекидневни за шестимата визионери. От 1981 до 1984 година Пресветата Дева им предала основните теми на Своите Послания. Най-важната от тях прозвучала още на 26 юни 1981 година. След явлението, Мария Павлович се спускала по склона на хълма и отново видяла Богородица. Тя се появила на фона на голям дървен кръст, била без Младенеца и плачела. Тя плачела, а сълзите й се стичали върху облака, върху който стояла. И тогава прозвучали думите, които могат да да бъдат смятани за нейното първо послание:
"Мир, мир, мир, помирете се! Само мир! Сключете мир с Бога и един с друг. За това трябва да вярвате, да се молите, да постите и да се изповядвате."
... Но светът днес, както винаги най-малко се стреми към мир.

ДЕСЕТ ГОДИНИ ПО-КЪСНО по земите на Босна и Херцеговина започна ужасната война, разделението, насилието, насилието, смъртта... Стари и млади тогава в Меджугорие си спомнят, че "Госпа" (Света Богородица) е предсказала трагедията.
Новината за явяването на Богородица се разпространила неимоверно бързо, на мястото започнали да се събират многохилядни тълпи, а след тях дошла и милицията. Милиционерите разпръсват молещите се, отцепват мястото с кордон, чупят поставените от хората кръстове, заграждат хълма с ограда...
Явленията обаче продължават, всеки път на ново място.
Свещеникът францисканец от Меджугорската църква отец Йозо Зовко отначало не вярва на визионерите - не може да се каже, че духовниците възприемат всеки слух за чудо. Точно обратното, в такива случаи свещениците са най-скептично настроени, защото знаят колко често им се налага да се срещат с шарлатани, истерии или просто човешка глупост. Така е било и в Лурд, и във Фатима, и на други свети места. Всичко обаче се променя, когато самият отец Йозо се убедил, че децата наистина виждат. От този момент той ги подкрепя, поради което комунистическата власт го арестува и той остава в затвора около две години.
Властта не се решава да арестува подрастващите, но постоянно заплашва тях и близките им, отвеждат ги на задължителна психиатрична експертиза, но лекарите са принудени да констатират, че шестимата са психически нормални. На децата налагат домашен арест, което не пречи на Вицка да се покатери върху покрива на къщата и със силен глас да огласява посланията на Госпа.

Отначало те са всекидневни, след 1 март 1984 година - седмични, а след 25 януари 1987 година - месечни. Получава ги Мария Павлович (където и да се намира по това време) на 25-ти всеки месец и ги предава за всички. Посланията се превеждат на множество езици и се разпространянат по всички възможни способи, включително Интернет. Първият, пряк адресат на посланията са самите визионери и католическата общност в Меджугорие, а така също, както предава Мария Павлович, и "всички хора, които искат да вървят по пътя на светостта". 

Към основната шесторка ясновидци през 1982 година се присъединили още двама - Елена и Марияна Васили. Те чуват глас отвътре и възприемат външните видения, но по друг начин. Техните видения протичат като на екран. 

 
Ще ви дадем същата информация от друг източник под друг ъгъл на представянето ѝ.

http://medugorje-bulgaria.atspace.com/

Кратка история на Виденията на Дева Мария в Медюгорие

"За повече от 20 години до сега, в Меджугорие, Босна и Херцеговина, шест правдоподобни очевидци свидетелстват съвсем официално под клетва, че от 24 Юни 1981г.,Благословената Дева Мария или “Госпа”, както те с любов я наричат, им се появява всеки ден до сега. 

МЕДЖУГОРИЕ=Ма и Ежуа Трага=Мария и Ежу Трака=Мария и Исус Трака

ПЪРВИ ДЕН

На казаната дата,около 6 часа вечерта, в района на хълма Черница,познат още като Подбърдо,децата,Иванка Иванкович,Миряна Драгичевич(сега Солдо),Вицка Иванкович, Иван Драгичевич, Иван Иванкович и Милка Павлович виждат невероятно красива млада жена с малко дете на ръце. Тя не им казва нищо, но им показва с жестове да дойдат по-близо до нея. Изненадани и уплашени, децата се страхуват да се доближат, въпреки че веднага си помислили, че това е Дева Мария. 

ЧЕРНИЦА=ТШЕРНИЦА=Цар Ешуа и Диана-

скално мегалитно светилище на Исус и Мария

ПОДБЪРДО=
Барди,Братя от Богиня Диана


ИВАНКОВИЧ=ИВАНКОВИТШ=Кан(Жрец) на Бог Ешуа и Богиня Диана 
ПАВЛОВИЧ=БХАВЛОВИТШ=Богиня Диана и Бог Ешуа Балха

МИРЯНА ДРАГИЧЕВИЧ=МИРЯНА ДРАГИТШЕВИТШ=
Мария и Бог Тати Ешуш Трака=Дете на Мария и Бог Исус Трака-
тя е същата МИРЯНА СОЛДО след брака ѝ,най-популярната визионерка,чиито сеанси ви показваме по-горе 

МИРЯНА СОЛДО=Мария и Иса Дуло
МИРЯНА СОЛДО=МИРЯНА от Дуло на Иса

СЕАНС=ЕСАС=Исус-
срещи с Исус

ВТОРИ ДЕН

 На втория ден, 25 Юни 1981г., децата се съгласяват да се срещнат отново на мястото, където Дева Мария се е появила предишния ден, с надеждата пак да я видят. Изведнъж се появява светкавица. Децата поглеждат нагоре и виждат Дева Мария, този път без детето. Тя се усмихва и е радостна и неописуемо красива. С жестове им показва да дойдат по-близо. Децата се прегръщат и отиват при нея. Те веднага коленичат и започват да казват “Отче Наш”, 
След молитвата тя започва да разговаря с децата. Иванка, първа от всички, я пита за своята майка, която е починала преди два месеца. Миряна я моли да даде някакъв знак, който да могат да покажат на хората, че не лъжат и че не са луди. 

Дева Мария напуска децата с думите: “Бог да бъде с вас, мои ангели!” Преди това, когато децата я питат дали ще я видят на следващия ден, тя им отговорила с поклащане на главата си.

Според визионерите цялата тази среща е била неописуема. На този ден две от децата, които са били в предишната група са липсвали: Иван Иванкович и Милка Павлович, а вместо тях са били Мария Павлович и Яков Цоло. От този ден нататък според шесте деца, Дева Мария се появява редовно пред тях. Милка Павлович и Иван Иванкович, които са присъствали на първия ден на виденията, въпреки че са се върнали на мястото на виденията, с надеждата да я видят, повече не са я видели.

ТРЕТИ ДЕН

На 26 Юни 1981г. децата пълни с очакване чакат да дойде 6 часа, когато Дева Мария им се е появила предишния ден. Те отиват на същото място за да се срещнат с нея. Децата са много щастливи, въпреки че радостта им е смесена със страх, чудейки се какъв ще бъде резултатът от всичко това. Въпреки всичко, децата чувстват някаква вътрешна сила, която ги кара да се срещнат с Дева Мария.

Изведнъж, докато те са по пътя, светкавица светва три пъти. За тях и за тези, които ги следват, това е знак, че Дева Мария е наоколо. На третия ден тя им се появява още по-нависоко отколкото предишните дни и изведнъж изчезва. Но когато децата започват да се молят, тя се появява пак. Дева Мария е радостна; усмихва се спокойно и нейната красота е покоряваща.

Когато децата тръгват от вкъщи, няколко стари жени ги посъветвали да носят със себе си светена вода за да се уверят, че това не е сатаната. Когато те са с Дева Мария, Вицка взема от водата и напръсква в посока на видението, казвайки: “Ако ти си Нашата Благословена Майка, моля те остани, ако не си, отиди си от нас.” Дева Мария само се усмихнала на това и останала с децата. Тогава Миряна я попитала за нейното име и тя отговорила: “Аз съм Благословената Дева Мария.”

На същия ден, докато слизали от Подбърдо, Дева Мария им се появила още веднъж, този път само пред Мария, казвайки: “Мир, мир, мир и само мир.” Зад нея, Мария видяла кръст. След което Дева Мария повторила през сълзи следните думи: “Мир трябва да цари между човека и Бог, и между всички хора!” Мястото на което това се случва се намира на половина на пътя към Мястото на Виденията.  

Там сега се издига син кръст. Много от пилгримите, които не могат да се изкачат на върха на самия хълм се молят пред Синия Кръст. Иван Драгичевич идва редовно със своята молитвена група и се моли пред кръста. 

ПИЛИГРИМИ=
Мария Балга=Балги на Мария=Българите на Мария-нейните потомци

ЧЕТВЪРТИ ДЕН

На 27 Юни 1981 Дева Мария се появява три пъти пред децата. През този ден децата и задават различни въпроси, на които Дева Мария отговаря. За свещениците тя дава следното послание: “Нека свещениците дълбоко да вярват и да се грижат за вярата на хората!” Още веднъж, Яков и Миряна я молят за знак, защото хората почнали да ги обвиняват, че лъжат и че вземат наркотици. “Не се страхувайте от нищо”, отговаря Дева Мария.


ПЕТИ ДЕН

На 28 Юни 1981, голяма тълпа се събира от всички краища от най-ранните часове на утринта. До обяд се събират около 15 000 души.
На същия ден Пастора в енорията-Отец Йозо Зовко,разпитва децата какво са видяли и чули предишните дни. 

ЙОЗО ЗОВКО=Изуз Бок=Бог Исус


По същото време Дева Мария се появява. Децата се молят с нея и след това и задават въпроси. Вицка, например, я попитала: “Мила моя Дева Марийо, какво искаш от нас и какво искаш от нашите свещеници?” Дева Мария отговорила: “Хората трябва да се молят и силно да вярват.” 

На този ден Дева Мария пристига и си отива много пъти. През едно от тия посещения, децата я питат, защо не се появи пред всички в Църквата за могат да я видят. Тя отговорила: “Благословени са онези, които не са видели и въпреки това вярват.”
Въпреки че тълпата ги притеснявала с въпросите си и любопитството си и денят бил тежък и зноен, децата се чувствали така като, че ли са в рая. 

ШЕСТИ ДЕН

На 29 Юни 1981г, децата са занесени в Мостар за медицинска експертиза, след което те са “провъзгласени” за здрави. Становището на главния лекар било:
“Децата не са луди, а този който ги е докарал тука...”

МОСТАР=Иса и Матара

Тълпата на Хълма на Виденията била по-голяма от всякога. След като децата пристигат на обичайното място и започнали да се молят, Дева Мария се появила. На този ден Тя ги моли да имат вяра и да кажат на събралите се: “Хората трябва да вярват истински и да нямат никакъв страх.”

На този ден лекарката, която ги изследвала и наблюдавала, по време на видението поискала да докосне Дева Мария. Децата и насочили ръката до мястото, където било рамото на Госпа, тя почувствала изтръпване. Лекарката, която била атеистка трябвало да признае, че: “Тук става нещо странно!”

На същия този ден, едно момиченце на име Даниела Сетка е чудотворно изцелено. Нейните родители я довели в Медюгорие специално за да се молят за нейното оздравяване. 

СЕДМИ ДЕН 

На 30 Юни 1981г. две млади момичета предлагат на децата да се разходят на спокойствие с кола. Всъщност, намерението им било да отдалечат децата от мястото и да ги задържат далече от него след обичайното време на появяванията на Дева Мария. Въпреки, че децата били далеч от Подбърдо, в обичайния час на видението като, че някакъв вътрешен глас ги накарал да помолят да излязат от колата. След като излезли и казали една молитва, Дева Мария се приближила до тях откъм Подбърдо, от където те били на повече от километър разстояние и започнала да ѝм говори. Трикът на момичетата нямал никакъв ефект.
Скоро след това полицията започнала да пречи на визионерите и на пилгримите да ходят на Подбърдо. Децата, а скоро след това и хората,били спряни да ходят там. Но Дева Мария продължила да им се появява на тайни места, в техните домове и поляните. Децата вече имали увереност и говорели спокойно с Дева Мария, търсейки жадно нейните съвети, слушайки нейните предупреждения и послания. Случките в Медюгорие продължили по този начин до 15 Януари 1982г.  

Междувременно, Пасторът на Енорията започнал да посреща пилгрими в Църквата, като им разрешил да участват във моленето на светата броеница и да честват светото причастие. Децата също така водели молитвата на светата броеница. Дева Мария им се появявала през тези дни понякога и в църквата. Дори самият Пастор на Енорията, докато молил веднъж светата броеница, видял Светата Дева. Изведнъж той спрял да се моли и спонтанно започнал да пее популярния химн: “Лепа си, лепа си Дева Марийо” (О, колко си красива, Дева Марийо). Цялата църква могла да види, че нещо необикновено се случва с него. След това той казал, че я видял.
И от тук нататъка,той, който не само че се съмнявал,но и бил открито против слуховете за виденията,станал техен най-голям защитник.  
Той засвидетелствал подкрепата си за виденията дори до там,че да влезе в затвора за две години заради подкрепата си.
 

От 15 Януари 1982г. децата виждали Дева Мария в затворено помещение в Енорийската Църква. Пасторът на Енорията уредил това заради новопоявилите се трудности и понякога дори опасности, които се появили около визионерите. Децата са потвърдили, че това било в унисон с желанията на Дева Мария.
През цялото това време, от започването на виденията до днес, децата не са видели Дева Мария само за пет дни.


Дева Мария не се появявала само на едно и също място, нито на една и съща група, нито на едни и същи лица, както и нейните появявания нямали определен период. Понякога виденията продължавали две минути, a понякога един час. Дева Мария не се появявала и според желанието на децата. Понякога те се молели и чакали, но тя не се явявала; тя идвала след това, неочаквано и непредупредено. Понякога тя се появявала на един визионер, а на другите не. Ако тя не обещавала определено време, никой не знаел кога ще се появи, или дали ще се появи. Тя не се появява само на определени визионери, но също така и на хора от различни възрасти, положение, раса, образование и професия. Всичко това подсказва, че виденията не са плод на нечие въображение. Те не зависят нито от времето, нито от мястото, нито от желанието, нито от молитвите на визионерите или на пилигримите, а по скоро от желанието на Този, който ги позволява.  The Miracle of Medjugorje part 1/5
ЧУДОТО В МЕДЖУГОРИЕ

Вижте всичките серии от рекламния блок в дясно от клипа

ПОСЛАНИЯТА


Според обединеното свидетелство на визионерите, по време на появите си Дева Мария е дала редица послания, които да се дадат на хората. Има много послания от най-различен характер,съвети,напътствия,поуки и пророчества,като сега ще ви представим най-важните от тях.

Освен тези послания, Дева Мария ще даде на шесте визионери десет "тайни" или събития, които ще се случат на земята в близко бъдеще. Някои от тайните засягат целия свят, докато други се отнасят лично за визионерите или за тяхното местно село. Само една от тайните е разкрита от визионерите до сега. Дева Мария е обещала да остави свръхестествен, неразрушим и видим знак на планината, където първо се е появила. Дева Мария казва: “Знакът ще бъде даден за атеистите. Вие вярващите вече имате знаци и вие сте станали знак за атеистите. Вие вярващите не трябва да чакате знака преди да приемете Бог; приемете Го скоро. Това е време на благоволение за вас. Вие никога не можете да се отблагодарите достатъчно на Бог за Неговото благоволение. Време е да задълбочите вярата си и да приемете Бог. Когато знакът се появи, ще бъде твърде късно за мнозина.”

НЕРАЗРУШИМ ВИДИМ ЗНАК=
ЗНАК на Зар Ешуа и Богиня Мад Мария

Когато всеки един от визионерите получи всичките десет “тайни”, Дева Мария ще спре да се появява ежедневно пред тях. В момента, Мария, Вицка и Иван са получили девет тайни и Дева Мария се появява ежедневно пред тях, където и да са те, в 17:40 през зимата и в 18:40 през лятото (Медюгорско време GMT+1).
Миряна, Яков и Иванка са получили всичките десет тайни и Дева Мария се появява пред тях веднъж годишно и ще продължава да им се явява така докато са живи.
За Иванка, която получи 10-тата тайна на 12 Септември 1985г., Дева Мария се появява на годишнината на виденията, 25 Юни.
За Яков, който получи десетата тайна на 12 Септември 1998г., Дева Мария се появява на Коледа всяка година.
 За Миряна, която получи 10-тата тайна на Коледа 1982г., Дева Мария се появява на нейния рожден ден, 18 Март. Дева Мария се появява пред Миряна и на всяко второ число на месеца от 2 Август 1987 насам с ясната цел да се моли за всички невярващи. Понякога тези срещи на всяко второ число на месеца са във формата на видения, а понякога Миряна чува само глас. Никой не знае кога Дева Мария ще даде десетата тайна на Мария, Иван и Вицка.  

След като и десетте тайни бъдат разкрити пред всички визионери, три тайни ще бъдат разкрити като предупреждения към света. Миряна ще бъде свидетел на предупрежденията и те ще се случат на Земята. 
Десет дена преди всяко от предупрежденията тя ще съветва пастор по неин избор (Отец Петър Любич), който тогава ще пости и ще се моли в продължение на 7 дни. Тогава, три дена преди предупреждението да се случи, той ще съобщи на света къде, кога и какво ще се случи. Отец Петър няма избор и трябва да разкрие всяко предупреждение. Свидетелството на Миряна ще бъде потвърждение за валидноста на виденията и подтик към приемането на Бог от света.
След първото предупреждение,другите ще последват в доста кратко време.Хората ще имат време да се обърнат към Бог.
След трите предупреждения,постоянен видим знак ще бъде оставен на планината, където Дева Мария за първи път призовава към приемане на Бог и към помирение. Постоянния знак ще води до много изцерения от болести и приемане на Бог преди посланията да станат реалност.  

Деветата и десетата тайна са със сериозно значение. Те са за пречистването на греховете на света. Наказанието е неизбежно защото ние не можем да очакваме приемането на Бог от целия свят. Наказанието може да бъде намалено чрез молитви и покаяние, но то няма да бъде премахнато напълно. Злото, което заплашва света според седмата тайна е елиминирано чрез молитви и пост през изминалите години. Поради тази причина, Дева Мария продължава да ни зове към молитва и към пост. Поканата към молитва и покаяние е за да отблъсне злото и войната и преди всичко да се спасят душите. Дева Мария казва: “Вие сте забравили, че с молитва и пост можете да отблъснете войни и да спрете естествените закони.“

След като виденията са започнали през 1981г., милиони хора от всички вероизповедания от целия свят са посетили Медюгорие и са си заминали духовно силни и подновени. Много от тях носят със себи си истории за чудеса във формата на изцерения, свръхестествени визуални събития и дълбоко приемане на Бог. Каня ви да прочетете тези послания и да решите за себе си как този посланик от Рая ще окаже влияние на Вашия живот и този на семейството Ви. Вие дължите на себе си и на любимите си хора около вас да изследвате с отворено съзнание и сърце посланията, които са дадени на нас от Дева Мария."

Така завършва обширната информация за Меджугорие от втория ни източник.
След войната със Сърбия в Меджугорие се провежда ежегоден летен младежки фестивал с поклонници от цял свят,подбрани моменти от който ви предлагаме в долния клип.МЛАДЕЖКИ ФЕСТИВАЛ      МЕДЖУГОРИЕ 2014 г Това бяха частици от Слънчевите лъчи,разпръснати над Фатима и по цялата земя,и фокусирани и мултиплицирани от Мария Магдалена в малкото древно-Българско селище по пътя на заселническите и мисионерските походи на Тракийските племена,водени неотменно от Духовните си водачи от Свещената династия Дуло на Исус и Мария- Жреците от Всемирното Българско Бяло Братство,чиито потомци сега са натоварени от 1981 година насам с мисията да ретранслират съобщенията на Българските Богове към Българската явна и крипто-диаспора по света,за да се подготви тя за Тяхното скорошно епохално Явяване,както и да подготви другите човеци. 
 
В този постинг дадохме трибуна на събратята ни от Босна и Хърватия,носещи имената на Бог Иса и Диана Барха,завоалирана през жреческата титулна комбинация на последния Меровингов крал и жрец-ДАХОБЕР,убит от византийски заговорници през 679 година,и познат като Жрец,Кан ХОБРАД или Кан Кубрат,баща на спасилият се принц и жрец СИХИБЕР,който е по-известен като Кан ИСБЕРИХ,Кан Аспарух. 
Принц Аспарух или Кан Сихибер,или Жреца Аспарух,който поведе въстаналите тракийски племена от Западна Европа към Изток,към поробена от византийците България на Балканиет и я освободи през 681 година без да пукни нито една пушка или по-точно казано хронилогически-нито една стрела да бръмне или изсвести,а само с гайдите и тъпаните и Българските песни,хора и ръченици-най-страшното и неустоимо оръжие на армията на Дионисиус,част от който  репертоар изпълняват и в Меджугорие.

ДИОНИСИУС=ДИОН и ИСУС=Диана и Исус
 

 
И понеже пак не ни стигна мястото в постинга,защото има много работа за дешифриране,оставена от Българите по целия свят,следващия постинг веднага даваме думата и микрофона на потомците на най-облъчените от мощните лъчи на надвисналото над Фатима и Португалия Слънце-португалският клон на чистите Братя=Барди от Дуло на Исус и Мария,за да изповядат в прав текст кои са Боговете ѝм.

 
 

IVO FABIJAN- MRVELJ                     DOBRO JUTRO, MEDJUGORSKA MAJKO
                                                  &Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
18.10.2014 08:37
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7143030
Постинги: 1750
Коментари: 3382
Гласове: 41663
Архив
Календар
«  Септември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!