Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2013 23:58 - Поклон пред големия Българин, родолюбец и жертвеник Кръстю Мутафчиев – посветеният най-близък сътрудник и довереник на мъченицата Людмила Живкова и баща й
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 12108 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 27.01.2020 18:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес големият Будител и Посветен, Българинът – страдалец за истината и осъзнаването на геноцидирания и разпъван на кръста Божи народ – Кръстю Мутафчиев, навърши 80 години! 
Великият Българин и просветен Дух, комуто Боговете ни възложиха кръстната мисия да разкрие скритата сътворенческа история на Българите и положи началото на науката
БЪЛГАРОЗНАНИЕ и БЪЛГАРСКА ЕЗИКОВА АРХЕОЛОГИЯ И ИСТОРИЯ
чрез окултно – интердисциплинарното проникване и семантично проучване на имена, топоними, хидроними и етноними, свързани с Българската скрита история, е както в категорията символично Безсмъртни и вечно живи, и също така и в Божествената действителна и действаща извън възприятията ни категория на Небесното войнство !

БЪЛГАРОЗНАНИЕ за=за Българина Иза – за Исус Българина 

БЕЗСМЪРТНИ=Исуз и Богиня Матара

ВЕЧНО ЖИВИ=ВЕТШНО ЖИВИ=Бог Ежуш и Богиня Диана

Тези сакрални документи разсекретяваме с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

и в тях намираме Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем, и от който род е жертвеника и реален и рационален Свети Кръстю Мутафчиев 
 
image 

КРЪСТЮ МУТАФЧИЕВ от=
от Богиня Мат Диана и Бог Кристош=от Богиня Мат Диана и Бог Исуш от Тракия 

Кръстю Мутафчиев е чист и саможертвен династичен потомък на Исус и Мария Магдалена, доаен на новите независими Български изследователи – любородци и патриоти, които разкриват вече невъзвратимо истинската Българска история на Българите като строители на всички човешки култури и цивилизатори на всички човешки племена! 
 
Делото ти е живо и необратимо, Учителю наш!
Присъствието ти в тандем със Светицата Людмила Живкова и под опекунството на Света Ванга, е реално осезаемо и дава вече изобилни плодове!  

Признателност и поклон от събудилите се и познали се и намиращи историята и бъдещето си Българи! 

 С ЛЮБОВ ОТ ЕКИПА НА БЕЗИСТЕНА !


Приканваме всички честни и свободни Български изследователи да изразят уважението и отношението си към саможертвения Български Будител и Просветен Учител

                         КРЪСТЮ МУТАФЧИЕВ!

https://www.youtube.com/watch?v=d8sF15vGcZM
Емил Димитров               Моя страна,моя България!
 
image

Кръстю Мутафчиев пред гроба на Великия Посветен Българин Николай Рьорих заедно със сина му Светослав и със Саня


Моите книги са предназначени за търсещите и любознателни Български читатели,които не се срамуват да се нарекат БЪЛГАРИ!
И да знаят, че гордостта и природната интелигентност, която притежават, е генетично заложена в тях!
И че те принадлежат към тази част на човешкия род, която почита и се прекланя пред ДУХОВНАТА, а не пред материалната култура! 
Древните Българи са били изключително устойчиви. В тяхната история е имало както възход, така и падение, но те винаги са оцелявали!
Да се наричаш Българин не е обидно, а напротив –
 можем само да се гордеем, че сме Българи!
Защото ние сме наследници на тези най –
 древни наши Праотци, които в продължение на повече от две хилядолетия са властвали в земи разположени на култови исторически и библейски места в Мала Азия, Месопотамия, Библейските земи и в Египет!
                                                                                           
Кръстю Мутафчиев   

–– разсекретените документи в това послание на Свети Кръстю Мутафчиев:

НЕ СЕ СРАМУВАЙ с=с Бог Исус и Мария

ДА НЕ СЕ СРАМУВАТЕ=Деца на Иса и Богиня Матара

ГЕНЕТИЧНИ потомци от=потомци от Гена на Диана и Ешуа

ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ от=от Гена на Богиня Мат Диана и Исуш

УСТОЙЧИВИ=Исуш и Богиня Диана

ВЪЗХОД с=с Иза и Бохиня Диана

ПАДЕНИЕ БЕЗ=Богиня Диана и Бог Иза

ЖИВО И НЕОБРАТИМО ДЕЛО на=на Дуло на Бог Ежуа и Богиня Матара 

ЖИВО И НЕОБРАТИМА ДЕЛО на=ДЕЛО на Бог Ежуа и Богиня Матара

ТАНДЕМ С=Диана Мат и Иса 

ОПЕКУНСТВО от=от Бок Иса и Богиня Диана

ВЕЧЕ ДАВА=Бог Ешуа и Богиня Диана

НАМИРАТ СЕБЕ СИ чрез=чрез Мария Диана и Бог Исус

ЧОВЕШКИЯ РОД=ТШОВЕШКИЯ РОД=РОД на Бокиня Диана и Ешуш 

ЧОВЕШКИЯ РОД е от=ТШОВЕШКИЯ РОД е от=от Кан (Жреци) от РОДА на Богиня Диана и Ешуш 

САМО ДА СЕ ГОРДЕЕМ с=
с Диана МаМа и Грисдос=
с Диана Мария Магдалена и Исус от Драгия 

БИБЛЕЙСКИ МЕСТА=МЕСТА на Балки (Българи) от Бог Иса 

БИБЛЕЙСКИ МЕСТА на=на Балки от Исус и Богиня Мат

МЕСОПОТАМИЯ=Иса и Богиня Диана МаМа=Иса и Богиня Диана Мария Магдалена 

ЕГИПЕТ=Богиня Диана


ВСЕКИ НАРОД, КОЙТО НЕ ЗНАЕ ИСТОРИЯТА НА СВОИТЕ ПРАОТЦИ, Е СЛЯП ЗА СВОЕТО БЪДЕЩЕ
!

                                                                                            
Кръстю Мутафчиев  
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
Ексдипломатът от Делхи и лондон КРЪСТЮ МУТАФЧИЕВ  –
интервю, взето 17 дни преди смъртта му
http://souroujon.blog.bg/technology/2011/02/18/nepublikuvana-izpoved-za-grobnicata-na-bastet-na-bylgarskiia.689039

 
НЕПУБЛИКУВАНА ИЗПОВЕД ЗА ГРОБНИЦАТА НА БАСТЕТ НА БЪЛГАРСКИЯ ШЛИМАН

Стефан д-р Димитър Чолаков
Получено чрез karutzaр
 
Кръстю Мутафчиев, без съмнение, е човек с широка осведоменост в областта на древните култури. По тази причина за масовия читател, който няма задълбочени познания в тази област, книгите му са изключително интересни, дори вълнуващи.
- Искате да кажете, че под връх Градище все пак има нещо?
- И още как! Проблемът е в това, че истината за артефакта. скрит под върха, е много грижливо прикрита с класически дезинформационни и контрадезинформационни мероприятия на поне три тайни служби. Говорим за минимум два митологични пласта, които изкривяват и насочват естествения обществен интерес към тази загадка в различни фалшиви посоки.
Истината, както обикновено... Всичко започва от Людмила Живкова. По време на специализацията й в Оксфорд през втората половина на 70-те години тя има среща с висш представител на британското разузнаване МИ6. По време на разговора той й съобщава, че с помощта на британските СДВ-станции (станции за сканиране със свръхдълги вълни) под връх Градище, в българската планина Странджа е засечена огромна кухина с изумително правилна форма на куб, за която няма съмнение, че е от изкуствен произход. Людмила Живкова е силно впечатлена от тази информация. После я забравя и чак когато получава стабилни позиции като председател на Комитета за култура, възлага на екип от най-близкото си обкръжение да започне разкопки на мястото в условията на пълна секретност. Забележете, експедицията не е възложена на Археологическия институт към БАН, а на хора от собствения й екип. Трудно е да се направи пълен анализ на събитията от онова време, но вероятно разговорът на тема "кухината в Странджа" с човека от МИ6 е бил доста по-обстоятелствен, а и очакваната находка в гази каверна е била толкова шокиращо невероятна, че се е наложило пълното засекретяване на разкопките... Нещо повече, съществува много сериозна версия, че Людмила си е взела белята с разкриването на тази мистерия.
Няма да се впускам в детайли по отношение на странната смърт на Людмила - по този въпрос в последните години беше писано достатъчно. Ще добавя само още един напълно неизвестен на широката публика факт. Четири дни преди кончината й на 16 юли 1981 г. бъдещата дясна ръка на Горбачов, академик Станислав Шаталин, с целия си екип се озовава... Къде мислите? Ами, в ...Малко Търново!
Няма да коментирам, но съм от хората, които не вярват в случайности. Почти неизвестни на българите са и други потресаващи факти. Според някои източници член на експедицията контрабандно е изнесъл артефакт от извънземен произход, намерен при разкопките под Градището, както и кости от неуточнено погребение в хероона, намиращ се в съседство - в местността Мишкова нива. Костите са принадлежали на същество, високо 260 (!) см и са били продадени на западна космическа програма (вероятно НАСА) във Виена. За съжаление тази информация е почти невъзможно да се допълни и детайлизира. Само може да се предпололага до какъв мащабен егополитически сблъсък на интерес е довел този акт, като се има предвид, че една от най-бесните и кървави надпревари сред световните секретни служби е за сдобиване с ДНК на праотците (творците?) на нашата цивилизация. Подобно развитие напълно обяснява иначе озадачаващата свирепост на на удара, който се стоварва върху почти всички членове от екипа на Людмила Живкова.
В тази връзка е нужно да се допълни, че споменатият хероон край Мишкова нива не е съвсем обикновено тракийско светилище. Вътрешният гранитен кръг камъни датира отпреди повече от 6000 години, което автоматично повдига въпроси. Или най-малкото ни кара да погледнем по-замислено към гробницата на Бастет под близкия връх.
Друг дълбоко впечатляващ факт е, че по това време Странджа, която е една почти обезлюдена планина, изведнъж се насища до немислими предели с авангардна наука - филиали на Института по ядрена физика. Институт по техническа кибернетика и роботика. Лаборатория за подводно заваряване. Институт по ботаника... Звучи като в научно-фантастичен роман! Но е факт - там, до Бастет! Защо? Струва си човек да се поразмисли. Истината е, че каквото и да има под Градището, то продължава да си седи дълбоко под земята и не е далеч от ума, че дали ще бъде разровено, не зависи от София.

ДОСИЕ НА ЕДНА СЕКРЕТНА ЕКСПЕДИЦИЯ

Цялата история започва през пролетта на 1981 г., когато секретна експедиция на Комитета за култура в състав от 5 човека е изпратена от тогашния шеф на Комитета Людмила Живкова да извърши разкопки в седлото под връх Градище (710 м), досами границата над Малко Търново. В състава на експедицията влизат:
- Кръстю Мутафчиев - ръководител на служба "Културно наследство" в Комитета за култура
- Красимира Стоянова - служител в Комитета за култура, племенница на баба Ванга (интересното е, че по-късно Красимира завършва египтология в НБУ)
- Иля Прокопов - ст. н. с. II степен, историк и нумизмат, по-късно директор на музея в Кюстендил и на Националния исторически музей (НИМ)
- Цеко Етрополски - вероятно става дума за журналиста Етрополски, завеждал бюрото на ЮПИ в София
- Георги Пантов - главен механик на Рудник "Странджа" (Не е е ясно дали това е петият основен член на експедицията, или има още един).

Датата е 10 април, според Кръстю Мутафчиев, но според Красимира Стоянова, датата е 5 май. Късно вечерта, при изгряването на лунен лъч върху скалата, над предполагаемото място на гробницата на Бастет като на голям екран (или като холографско изображение) се появява образ на двама мъже. Единият седи на нещо като трон, а другият е прав. Легендата гласи, че баба Ванга е казала, че там има скрит саркофаг–ковчег,Кивот,донесен преди хиляди години от хора,дошли с отряд от камили и други по вода от Египет.Започват изкопни работи и на 20 юли внезапно и изключително загадъчно умира Людмила Живкова. Настъпват сериозни размествания и сътресения във висшия еталон на властта. Екипът на "дамата с тюрбана" изпада, меко казано, в немилост и през септември 1981 г. разкопките са прекратени. Какво точно намира експедицията никой и никога не казва ясно. Знае се, че са достигнали дълбочина 4 метра. През март следващата година се образува съдебен процес по обвинение в присвояване на държавна собственост, по който един от обвиняемите, заедно с бившия зам.-министър на външните работи и генерал от Първо главно управление (ПГУ) на ДС Живко Попов, е и Кръстю Мутафчиев. Осъден е на 15 години лишаване от свобода, от които осем прекарва в Пазарджишкия затвор. Над цялата история ляга тежкото клеймо "Строго секретно! Държавна тайна!" и онези от участниците, които не попадат в затвора, млъкват задълго. Първа проговаря Красимира Стоянова през 1991 г. в книгата си за Ванга. Година по-късно започват да излизат една след друга дузина книжки на Кръстю Мутафчиев, като загадъчното съоръжение в пазвите на Странджа е главен герой в повечето от тях. Сравнителният анализ на публикациите на тези двама участници в експедицията показва, че и двамата премълчават изключително важни фрагменти от историята, като в същото време с малки отклонения упорито се придържат към една и съща версия. Като се има предвид, че целият екип на Людмила Живкова се е състоял от висши офицери от Първо главно управление на ДС (външното разузнаване), можем условно да приемем, че тази версия за разкопките е и версията на ПГУ (днес НРС). Междувременно беше пусната в активна употреба и друга версия,представена с подозрителна настойчивост в някои медии от хора, косвено съпричастни към експедицията. Тази версия с различни наюанси, общо взето, внушава следното: 
няма никакви мистерии,няма никакви "фараонски" погребения в Странджа,има древни рудници,от които още траките,а след тях и римляните,са вадили медна или желязна руда.А т.нар. гробница на Бастет под Градището е именно такъв рудник.Толкова.Това е по-характерно за стила на някогашното Второ главно управление на ДС. 

ТАЙНСТВЕНИТЕ СМЪРТИ


Всички материали по еспедицията били заключени в сейфа на бившия шеф на Главно следствено управление ген. Леонид Кацамунски
Първа жертва на прокобата стават войничетата, копали мистериозното съоръжение, което приличало едно към едно на тунела в Царичина. Те изхвърлили към повърхността тонове пръст, но не можели да работят повече от 15 минути. Ни в клин, ни в ръкав младите и здрави момчета получавали парези на крайниците, а бялото на очите им посинявало.
През фаталната 1981-ва се случват още много кобни неща.Групата се връща в столицата,за да анализира находките,но точно преди да замине отново,дъщерята на Първия внезапно умира или е убита по–точно от КГБ и българският ѝ клан на ДС.
След кончината й екипът остава без покровител. За да могат да продължат разкопките, племенницата на Ванга Красимира Стоянова се обръща за съдействие към тогавашния министър на минералните ресурси инж.Стамен Стаменов. Той им обещава хора и техника, за да стигнат до "кивота със скрижалите". На 26 август групата отново е в Малко Търново. Едва слезли от колата, към тях се затичал кметът на градеца: "Инж. Стаменов е починал!".
Иля Прокопов споменава, че е чул трагична история за търговец, чийто син умира в затвора заради съкровището на Сакар. А преди смъртта на "дамата с тюрбана" бившият шеф на служба "Културно наследство" Кръстю Мутафчиев сънувал страшен сън: от тялото му се вдига пара, а над него се вие орел. Той го приел като знак да спрат работата, ако искат да останат живи. (Хората от експедицията, открила гробницата на Тутанкамон, също разказвали, че сънували огромен орел над главите си, а после се разболявали от странна болест).
През същата година архитектът, разучил и трасирал терена за разкопките, катастрофира и няколко месеца е между живота и смъртта.
Инженер от София пък, който обиколил като турист Странджа, бил предупреден от граничарите да не се застоява много-много в района. "Който много се рови тук, умира!", казали му те.
Преди време специално за седмичника на народа Мутафчиев разкри, че проклятието на саркофага погубило и най-близкия му приятел - режисьора Стефан Харитонов, съпруг на известната актриса от Народния театър Жоржета Чакърова. Той го поканил да заснеме първия филм за загадъчното погребално съоръжение, без да подозира, че обрича приятеля си на мъчителна смърт. Няколко години по-късно Харитонов вдига температура 41 градуса, започва да бълнува и изпада в безсъзнание. Официалната диагноза е инсулт, но Кръстю Мутафчиев е категоричен, че режисьорът е станал жертва на "фараонската болест".
Материалните доказателства за същестуването на некропола били иззети от тайните служби и заключени в секретен сейф в бившето Главно следствено управление. За тях е знаел само генерал Леонид Кацамунски, братовчед на придворния зограф на Людмила Живкова Светлин Русев.
По свидетелства на бивши ДС служители чак до "нежната революция" обектът бил охраняван от спецвойски. Около него била вдигната и "жива ограда" от силно отровни пепелянки, отглеждани от узбеки, регистрирали фирми по 56 постановление в крайбрежната ивица от Созопол до Ахтопол. И ако случаен човек имал неблагоразумието да се опита да се провре през "съскащия" плет, влечугите веднага пускали в действие смъртоносния си език 


 
Никаква сила не е в състояние да спре
едно откритие, чието време е дошло!

                                                                                     
Кръстю Мутафчиев

ЧИЕТО ВРЕМЕ Е ДОШЛО на=на Богиня Матара Диана и Ешуш Ел (Змей)

ЧИЕТО ВРЕМЕ Е ДОШЛО на=на Дуло от Богиня Диана Мария и Ешуш 
 
времето на святите и праведни потомци от рода Дуло, кието сме Всемирното Бяло Братство, които ще възстановим Българското Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на цялата Земя!

Амин!
   
*********************************************************************************************************

http://bastplace.hit.bg/index.htm
Кратко резюме: факти и слухове, съвпадения или нещо друго

Първите Сведения

Случката, както е описана в книгата "Ванга" на Красимира Стоянова

Части от темата са пръснати из книгата "Homo Sapiens, за произхода на Hommo Sapiens, Историческа справка 1" на Кръстю Мутафчиев, която можете да четете, като въведете в търсачката на Гугъл долните пароли:

Статии
Две статии на Красимира Стянова
Красивите слова не са правдиви
Странджа: вратата на времето

Строго секретно: Светилище на египетска богиня в Странджа

Проклятието на египетската богиня от Странджа - Людмила Живкова била увлечена от историята с гробницата в горите на Странджа 

Човек на британското разузнаване е разкрил на Людмила Живкова гробницата на Бастет в Странджа

Мистика и легенди около историята за тайнствен некропол и злополучните му откриватели

Секретна разработка от 20 г. стряска жителите на Малко Търново

Странджа крие тайната на Бастет

Светилището на Бастет в Странджа

Богинята Бастет и тайнствената Странджа планина

Мистериите на Странджа


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


http://souroujon.blog.bg/technology/2009/07/24/za-krystiu-mutafchiev-anna-zografova-i-boginiata-bastet.368998
 
Информация на Таня Динева по книгата на Кръстю Мутафчиев  

ХОМО САПИЕНС ЗА ПРОИЗХОДА НА ХОМОСАПИЕНС,

С ПРЪВ РЕДАКТОР АННА ЗОГРАФОВА , КОЯТО ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ПИСАНЕТО НА КНИГАТА БЕ ПОКАНЕНА ОТ НЕБЕЗИЗВЕСТНИЯ Г-Н КУБРАТ ТОМОВ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНГРЕС ПО ПСИХОТРОНИКА ПРЕЗ ЮНИ 1991 Г. В СОФИЯ,ПО ВРЕМЕ НА КОЙТО ЗАЩИТИ ТЕЗА ЗА ДРЕВНО БИБЛЕЙСКО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ.
ТОГАВА ДОКЛАДЪТ Й БЕШЕ ОЗАГЛАВЕН
"БИБЛЕЙСКИЯТ КИВОТ В ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ" !


–– и пасаж от този постинг:

Написано от анонимен, на 20-06-2007 00:28

Лично познавах бай Кръстю.Когато пишеше книгата за Бастет, надълго и нашироко разказваше преживелиците си, свързани с онова място и това, което е там. На тези разговори, освен мен, синът му Ивайло, присъстваше и Анна Зографова - журналист. Тя също е доста запозната с тази мистерия. Дори помагаше на бай Кръстю да редактира черновата на книгата си.

За 
Кръстю Мутафчиев:

Никой днес не смее да разследва защо лежа в затвора Кръстю Мутафчиев и защо се наложи да гледа фасул в Правешко през последните си години и умря в немотия, въпреки че беше дълги години дипломат в Лондон и в Делхи - Индия и той донесе от там посланието на Махатмите от Кулу по нареждане на Людмила Живкова
   
 
ВИЖТЕ ОБЕЗАТЕЛНО И КЛИПОВЕТЕ ОТ ВИДЕО – БЛОКА НА ПОСТА, С ИЗУМИТЕЛНИТЕ СВИДЕТЕЛСКИ ПОКАЗАНИЯ НА УЧАСТНИЦИ В ЕКСПЕДИЦИЯТА, КАКТО ПО – КЪСНИТЕ НАБЛЮДЕНИЯ НА АСЕН АСЕНОВ
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
екип на bezistena с гости – съекипници Света Ванга, Свети Николай Рьорих, Света Людмила Живкова и Свети Кръстю Мутафчиев 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов!
Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
12.09.2013 00:09
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 6060616
Постинги: 1663
Коментари: 3154
Гласове: 36542
Архив
Календар
«  Август, 2022  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!