Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2013 21:05 - Свещените тайни на Слънчевите и Лунните Българи от феноменния Божи род Дуло
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4271 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 19.06.2016 18:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
С настъпването на НОВОЛУНИЕТО в 18:57часа на 8 юни 2013 г.според ЕФЕМЕРИДАТА на Луната,в България се установи период на мистични и сакрални Лунно-Соларни енергийни процеси,които предизвикват комплекс от уникални явления,събития и отношения от астрономически,астрологически,физически,духовно-емоционален и социален характер-уникални и специфични само за България и Българите.


ЕФЕМЕРИДА=Богиня Диана Мария=Богиня Мадара
информация за динамичното разположението на небесните тела,което на гръцки е ефемерис:

ЕФЕМЕРИС=
Богиня Мария и Иса

НЕБЕСНИ ТЕЛА за=
за Дуло от Бог Иса
изкуствени орбитални станции за Жреците–Светии от Божия р
од Дуло

Всички разшифровки извършваме с помощта на

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни  bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 
и всички други документи от блога ни


Това са поредица и комбинации от древни и по-нови нородни календарни празници,църковни празници и астрономически и астрологически възлови процеси и събития.
Ще изброим по-важните от тях и ще ги изследваме в една статийна поредица:

10 юни-имен ден на Антонина,Антон...
11 юни-празнуване на иконата на Света Богородица ДОСТОЙНО ЕСТЬ и песнопението .
13 юни Спасов ден и секретното послание на израза ТЕТИ БУЛКА СПАСОВДЕН
15 юни-имен ден на АВГУСТИН
18 юни-СВЕТИ ПАИСИЙ
21 юни-ЛЯТНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ
22 юни-ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА
23 юни-ПЕТДЕСЯТНИЦА И Св.Агрипина
24 юни-СВЕТИ ДУХИ ЕНЬОВ ДЕН 
29 юни-Петров ден
1 юли-ДЖУЛАЙ МОРНИНГ

С днешния анонс ще ви информираме за предстоящото астрономическо и астрологическо събитие-настъпване на лятното слънцестоене и началото на астрономическото лято в 08:03 часа на 21юни 2013г.
Интернет е пълен с обстойна информация на тази тема-проучете научната и митологическата същност на темата.
Ние ви насочваме примерно към един от многото сайтове– 

МЪЛЧАНА ВОДА     
http://www.malchanavoda.com/magitcheski-pentakkul/2013-02-19-02-03-22/153-lunniya-tzikal-i-lyatnoto-slantzestoene-2

и от заложените кодирани послания и съобщения за потомците на съставилите ги Исусово-Богородични жреци.

Техники за поведение и общение на светилищните комплекси:


На светилището се отива с предварително вътрешно пречистващи се
и каещи се сърца,с положителна настройка и преповдигната емоционалност
като за среща с любим човек
.


 
Общуване с изгряващото Слънце:

Вдигнете ръцете си изпънати високо нагоре в поза Y и максимално разтворена и целеустремена фуния за приемане и предаване на взаймен енергийно-чувствен обмен.
Първите лъчи съдържат максималната активираща и отваряща сетивата и феномените ви енергия и информация.Концентрирайте и фокусирайте поглед в центъра на появилия се слънчев диск.След няколко секунди концентрация на погледа ви в центъра на вече пълния диск,ще почнете да виждате многобройни концентрично разположени вибриращи и пулсиращи енергийни токови силови пунктирани и цели линии.Това състояние означава,че сте влезли в началната фаза на готовност за енергийно-информациония обмен със Слънцето.

Кажете на Слънцето на ум или на глас с искрени чувства,както към любимо дете или любимия човек:    Давам ти от моята Любов безкрайна!  Давам ти от моя живот безкраен!  Давам ти от моята безкрайна информация! 

След първото или след няколко повторения на това любовно обяснение към Слънцето,ще започнете да отличавате и виждате как пулсиращите вибриращи Слънчеви съставни концентрични токови силови линии,дотогава пространствено неутрални, започват да придобиват ясно видима свиваща се към центъра конфигурация на пулсираща спираловидна фуния-т.е.Слънцето започва да приема вашите дарове и приношения:
Любов,Живот,информация,енергия...!

Веднага след като установите този реален визуален духовно-материален процес на пренос=приношение,от вас към Слънцето,отпочнете обратния процес:   Със същите искрени чувства на Любов и преклонение към  СЛЪНЦЕТО,КОЕТО Е ХЕРМЕТИЧНИЯТ И  КОНСПИРАТИВЕН МАКРОКОСМИЧЕСКИ СИМВОЛ НА ИСУС,ВЪВЕДЕН ОТ ПОСВЕТЕНИТЕ ДРЕВНИ БЪЛГАРИ,  
му кажете:  
 Вземам от твоята Любов безкрайна!  Вземам от твоя живот безкраен!  Вземам от твоята информация безкрайна!

Тогава ще видите в реален визуален ефект как свиващите се до тогава в приемаща енергийна фуния Слънчеви многобройни фини токови линии и пунктири,сменят изведнъж посоката си на обща ориентация и придобиват конфигурацията на развиваща се отвътре навън и към вас пулсираща енергийна спирала-фуния,която започва да изпраща към вас преумножени всички Божии дарове:Любов,живот безкраен,безкрайна информация и енергия– в количества,съответстващи на чистотата и нивото ви на посвещение.

Започнете да вършите тези процеси на взаймообмен на редуващи се еднократни ритуали: ...давам ти от моята Любов безкрайна,взимам от твоята Любов безкрайна,давам ти от моя живот безкраен,взимам от твоя живот безкраен...давам...вземам...
С удивление и възторг ще установите,че при всяка промяна на посоката на предложението ви към Слънцето,то променя задължително енергийната си конфигурация и посока в синхрон с вашите оферти! 

Правете тези процедури колкото пъти и време желаете-имате на разположение първоначално не повече от 15–20 минути от изгревното Слънце,но с почивки на очите!
Всеки последващ сеанс ще инжектира у вас нова енергийна доза,която ви издига и допуска до ново по-високо здравословно,информационно,енергийно и посвещенческо ниво по пътя ви към Истината,Познанието и Божествения свят!

СЛЪНЦЕ=СЛЪНСЕ=Исус Ел (Змей)

Разкриваме ви и друга техника за соларен енергиен обмен и комуникация в рамките на тия първи безопасни изгревни процедури от порядъка на 12-15 минути:
Фокусирайте очите си в Слънцето с премрежен поглед.Зрението ви ще установи,че от Слънцето към вас се спускат,стрелкат светлини лъчове,стрелки,слънчеви пътечки.
Можете чрез степента на присвиване на клепачите да моделирате и регулирате дължината на тия слънчеви лъчи и да ги доведете до вас или да ги държите на различно разстояние в пространството пред себе си.Ще забележите ясно разлечими напречно или надлъжно разположени графични знаци,числа и символи,подобни на БАРКОД,ЩРИХ,МАРКИРОВКА - опитайте се да разчетете тия знаци и тази сакрална информация и ги въведете във вашия биокомпютър,където те ще вършат съзидателни посветителски и здравоносни операции с вас.Христо Кидиков      Жар Птица 
Пол Анка                 Даяна


Друга техника за соларна комуникация е енергетичния обмен със сакралния Български огнено-соларен символ на Жар Птицата или Птицата Феникс

ЖАР ПТИЦА=Жар Ица и Богиня Диана=Цар Иса и Богиня Диана.

ПТИЦА ФЕНИКС=
Бокиня Диана и Бог Исус.
                                                                                                                                                                                
Двете сакрални Български космически зашифровки са висша непреходна и неизличима форма на пренос и съхранение на информацията за Божественият произход на Българите и техните Богове!                                                                                    

След като позиционирате лъчистия слънчев сноп с премрежен поглед,установете в очертанията му конфигурацията на митичната свещена Жар птица или птицата Феникс-тялото и е слънчевия диск,страничните къси лъчи са крилете,горния къс лъчист сноп е главата,а идващите към вас дълги стреловидни слънчеви лъчи са опашката на огнената слънчева птица-и цялата тази слънчева композиция трепка в живот.
Завъртете главата си около оста й-Жар птицата ще оживее и ще започне да върши летателни движения с крилата и цялата си фигура!

След това започнете да клатите глава наляво и надясно:
Огнената птица оживява в полет,но в друга летателна конфигурация!

След това заклатете глава нагоре-надолу и наблюдавайте полета на Феникса!

Проникването и допускането ви в тия Божии Български абсолютни секрети е вашата висша атестационна легитимация,че сте генетичен потомък на Божиите слънчеви Исусови и Богородични Апостоли=Жреци,и процесите на възбуждане и активиране на складираните във вас феномени и себепознаване са стартирали вече!Пътят води само към Българските Богове и божествения свят и няма вече връщане за вас назад!

Друга соларна жреческа техника е моделирането на слънчевите лъчи на медното Слънце=изгревното Слънце,с длани.
В ръцете на жреческите потомци са концентрирани вътрешните енергийни потоци, акумулирани от светилището,и чрез тях се извършват оперативните въздействия и взаимодействия спрямо околни субекти и обекти.
Съберете дланите на ръцете си в молитвена поза пред очите си на разстояние 30-40 см
Направете елипсовиден надлъжен вертикален отвор-процеп с дланите си:събрани върхове на пръстите,долепени възглавнички на дланите,долепени палци и насочени към вас.През образувалият се елипсовиден отвор гледайте Слънцето;вкарайте енергийния му поток във вашата така конструирана и конфигурирана енергийна камера и го моделирайте с електродите(ръцете ви)в различни пространствени обемни позиции.Това е акт на любовно обяснение и милване на Слънцето,при който акт обмените взаймни процеси се мултиплицират във вас и вие се изкачвате на все по-високи посвещенчески нива!Говорете на Слънцето в шепите ви нежни и гальовни думи,отворете душата си-колкото повече я отваряте,толкова повече му давате и получавате обратно!

Когато посрещате изгрева на Слънцето,винаги фините първоизгревни медни лъчи,в който е концентрирана огромен обем информация=енергия,преминават през изгревния ви хоризонт,който е винаги материален-било то релеф от земята или море,ако сте на западен морски бряг при изгрева.
Ако когато като посрещащ изгрева наблюдател сте на такова место,че мушката(точката)
на хоризонта,над която Слънцето започва да изгрява е светилищно съоражение,

(
а всички светилищни съоръжения и комплекси са,ЗАПОМНЕТЕ МНОГО ДОБРЕ!–изкуствено построени с феноменалните жречески свръхестествени способности,а не природно съществуващи и избрани на готово от жреца за обожествяване,както досега ни манипулираше „научно“анти-Исусовата геноцидираща институция Инквизиция),

то хоризонтното изгревно светилище функционира като резонатор на МАЗЕР – квантов генератор и усилвател,от който се активира заложената в хоризонтното светилище енергия(информация) и тази многократно увеличена огромна енергия се насочва към наблюдателя и постъпва в него.

Ако наблюдателят е Посветен (Жрец) и е също на светилище,или с други думи ако Слънцето,изгревното хоризонтно светилище,от което се показва Слънцето и приемното светилище с приемащия жрец са на една обща права–лъч,то жрецът=оператора на светилището,ще може освен да приеме като непосветените енергията,но и да я оползотвори и да я трансформира в материални или духовни консумативи в зависимост от потребностите му или на посетителите на светилището.
През другите изгревни моменти,когато изгревните медни лъчи не приминават през нарочно построено изгревно светилище=резонатор на МАЗЕР,жрецът ползва нормална непреекспонирана изгревна енергия за традиционни процеси и процедури. 


МАЗЕР=МАР ЕЗ=Мария и Иза

Най-важните моменти за работата на дадено светилище са сакралните астрономически позиции на Слънцето:
пролетно и есенно равноденствие,и лятно и зимно слънцестоене,
когато Слънцето,хоризонтното изгревно светилище и основното приемно светилище с жреца,са на една права линия за ония 10-15 минути при изгрева.
Когато приемното светилище е на западен морски бряг и Слънцето изгрява от морски хоризонт,тогава морето е хоризонтно изгревно светилище.

Пеейте и танцувайте преди и по време на изгревния процес,както задължително правят жреците при техните оперативни свещенодействия,абсолютна заблуда е ширещата се традиция да се пази пълна тишина и самовглъбяване!
Всички трябва да са на обща верига с песен и молитва (разговор) осъзната с Българските Богове Ису
с и Мария Магдалена!

Един Дух,една Душа,едно Тяло!


По време на ритуала и енергетични сеанс трябва да бъдете в контакт със светилищните скали.След сеанса се обяснете в Любов на свещените скали,прегръщайте ги и ги милвайте,запомнете и запечатайте в паметта си и в осезателните си рецептори контактните материални и визуални усещания на досега със скалата!
Вземете си отронено от времето камъче от светилището или керамичен артефакт,в който жрецът е вложил,имплантирал в мократа глина преди да я опече,чрез ръцете си по принципа на изработване на грамофоната плоча и трансформацията на звук-ел магнитен сигнал-плоча-звук,специална посвещенческа информация точно за вас!За вас,за вашата душевна честота и кръвно генетична характеристика като негов далечен пра-пра...внук,и съхранете камъчето или керамичния къс,за да ви бъде дистанционно устройство за включване на светилището от разстояние,откъдето и да сте,при ваша нужда и потребност.
Събирайте дистанционните от всички посетени от вас святи места - най-близките например са църквите-от двора,градинката,или от улицата около храма вземете попадналото ви камъче - то е определено и наречено специално за вас,поставяйте ги в неутрална кутия(неметална,тя ще ви бъде скална икона,светилищен генератор и акумулатор за вашата защита и неотклонно и невъзвратимо посвещенческо развитие!

Ако по време на изгрева Луната е на небосвода,осъществете и с нея духовна и визуална връзка.На 21 юни 2013г. тя ще е залезнала вече към 3 и 40 часа,но на 24 юни-Еньовден,тя ще залезе около 6:45 часа за Ямбол,което означава,че до изгрева на Слънцето тя ще се вижда прекрасно на нощния тъмен небосвод два часа преди залеза и с цялото и великолепие на пълна Луна!Ще имаме прекрасната рядка възможност за едновременно провеждане на Слънчево-Лунни енергетични оздравителни и посвещенчески процедури,както ще проследим и участваме в залезния и процес още два часа докато сме на светилището.                                                                              

Вижте невероятният Изгрев на Луната в долния клип:

 
Ако през изгревния период Слънцето е скрито на хоризонта от облаци или вали,направете мисловно-окултна връзка в съзнанието и представата си с него,но трябва да сте на светилището,(ако условията позволяват разбира се) в постоянна физическа и емоционална връзка със скалата и любимия човек–дете,любим,любима.
Ако не можете да бъдете на светилище,бъдете със светилищен камък в ръката и духовна и мисловна връзка с нас.
 
На отиване към Зайчи връх или друго светилище,напълнете шише от половин или от един литър с изворна вода от осем струйната чешма на центъра в село Кабиле и тази вода приведете в кристална животворяща структура чрез благословения и нежно любящо отношение към нея по метода на Професор Масару Емото:

watermessage.beinsa.info/
                   


Водата се поставя на центъра на светилището или върху олтара му.Ако носите националния флаг покрийте водата с него.Хванати за ръце около олтаря и водата кажете в хор първосвещената молитва Отче наш !
Така водата ,кактои  водата в клетките на организма ви,е осветена и ще я ползвате при необходимост от защита и енергийна намеса и корекция.

След соларните духовни дейности на Зайчи връх,песните и хората след издигане на Слънцето,минаваме през манастира,за да запалим свещ на Господ Бог Исус Христос и Богородица и за да осъществим духовна и физическа връзка между двете светилища!

Миналата година на 21 юни бяхме над 150 човека–много деца,млади и интелигентни одухотворени хора!
Играхме хора и пяхме,беше удивително!
Тази година директорът на Ямболска Обсерватория Юлия Върбанова организира пак същия сценарий!
Елате с отворени сърца за сакралните посвещения и среща с Българските Богове,
Които ще бъдат,разбира се,с цялото Си войнство там-всеки ще се срещне с Тях според нивото на посвещението му и желанието му!

Събираме се от 4:15 до 4:30 часа пред Минералната баня до моста на парка,
разпределяме се по колите и тръгваме.
Изгревът за Ямбол на 21 юни е около 5:30 - 5:32 часа.

В началото казахме,че на 21 юни в 8:03 часа настъпва и преминаването на Слънцето в зодия Рак по астрологическата наука,но за това ще говорим по-късно с ръководителят на секция Астроезотерика – AstroLadа–Лада Дунчева

www.astrolada.com/Horoscope from astrolada.com

Това са астрологическите прорицания на водещата международна пионер–астроложка Лада,направени на Тракийския мегасветилищен комплекс Бегликташ.

Приятели от цялата страна,братя и сестри Българи,потомци на Исус и Мария Магдалена, съобщаваме ви да тръгвате вече до най-близките светилища по местоживеене и се присъединявайте към общата ни духовно-просветна и будителско-посвещенческа дейност,към общата ни среща и общение с Българските Богове,за спасението на България,на Българския род и народ в тия епични и разделни времена и събития,за спасението на всички човеци по света чрез нас-Божиите потомци и народ,както ни повелиха нашите Богове чрез пророците Нострадамус,Дънов,Ванга!
Веднага след това мероприятие продължавамесъс статиите за всички Български народни календарни празници през юни,щи ви разкрием висшите секретни документи,зашифровани в обредността и ритуалите на Спасовден,на идващия Еньов ден на 24 юни,на който ще проведем отново среща с Българските Богове на Зайчи връх,а вие по вашите места,както и на тайната на ДЖУЛАЙ МОРНИНГА!
За Еньов ден тръгваме пак към 4:30часа на 24 юни,ако имате музикални инструменти вземайте ги за да пеем и играем и да берем росните свещени билки.

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!


ЗА ДА СЕ ПОСВЕТИТЕ В ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,ОБСЛЕДВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО СТАТИИТЕ НИ
ТАЙНИТЕ НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-ЧАСТ 1 и 2

                                                                                    
     

Речник на непознатите думи:

                           
АНОНС=Исус–предложение,известие,съобщение

ИЗВЕСТИЕ=Изус и Богиня Диана  

СЪОБЩЕНИЕ=СЪОБШТЕНИЕ=Богиня Диана и Исуш

АСТРОНОМИЯ=Мария Диана и Иса=Мадара и Иса–
наука от и за Българските Богове

СЪБИТИЕ=Иса и Богиня Диана

ОБСТОЙНА ИНФОРМАЦИЯ за =за Бог Исуц и Богиня Диана Мария

СЕАНС=Исус

ВЪЗТОРГ=Бог Иза от Трагия

ДОЗА=Диана и Иза

БАРКОД=Барк Диана–Диана Българката

ЩРИХ МАРКИРОВКА=ШТРИХ МАРКИРОВКА=МАРКИРОВКА от Ешуа от Трахия

ЖАР ПТИЦА=Жар Иса и Богиня Диана 

ФЕНИКС=Фок Иса =Бог Иса

ВЪЗКРЪСНАЛ ФЕНИКС=ВЪЗКРЪСНАЛ Бог Иса

ВЪЗКРЪСНАЛ ФЕНИКС=
Исуз Бълкарина е ФЕНИКС

СЕБЕПОЗНАВАНЕ=ПОЗНАВАНЕ на Иса Бог

ПОЗНА СЕБЕ СИ=ПОЗНА  Бог Исус 

ПЪТЯ ВОДИ САМО
към=към Богиня Мат Диана и Бог Иса

ИЗГРЕВ=ИЗВЕРИГ=Избериг=Исперих=Иза Барг–Исус Българина 

квантов генератор МАЗЕР=квантов генератор на Мария и Иза

ОБЯСНЕТЕ СЕ В ЛЮБОВ към=Любов към Бог Исус и Богиня Диана

НЕВЪЗВРАТИМИ=Бог Иза и Богиня Матара
една от малкото неверно съставени възлови думи,която корегираме с възвратими :

ВЪЗВРАТИМИ=Бог Иза и Богиня Матара 

НЕБОСВОД=
Бог Иса и Богиня Диана

ЗАЙТШИ ВРЪХ=ВРЪХ (светилище)на Изуш и Диана

image


image
екип на bezistena и Слънчево–Лунните Жреци Светии 
 
ИСД с Любов!Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
20.06.2013 21:30
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!
Бъдете благословени
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 6906583
Постинги: 1734
Коментари: 3344
Гласове: 40521
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!