Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2019 16:56 - Хвала и поклон на Светата Българска Православна Църква за поредната защита на подложените на геноцид Българи!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 843 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 11.02.2019 20:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Националната стратегия за детето 2019 – 2030 г." е завоалирана коварна форма на Истанбулската конвенция, и с нея са неразделна част от всеобхватния и многопластов злодейски перфиден план Калерги за затриването на Българския етнос и на християнската общност в България и по света!

Хвала и поклон на нашия Патриарх Неофит и на Светата Българска Православна Църква, морален и духовен стожер и закрилник на Българския етнос в тия последни времена на финала на явния геноциден поход на заговорниците срещу Българите, които сигурни в пъкления си план и безнаказаността си вече въобще не се крият!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри

https://www.youtube.com/watch?v=hSQKBvua_38&list=PLa5-aFdApZnJOKR8oa2vWksms2kV6liww

В профила си https://www.facebook.com/mira.manolovaa една истинска Българка тревожно ни уведомява за поредната коварна анти – българска операция на душманите ни! 

Мира Манолова
7 февруари в 20:45 ч. 


Съобщавам на всички, че на Коледа, 26 декември, правителството е публикувало Национална стратегия за детето 2019-2030 г.
Във всички случаи избраната дата не е случайна, защото има хора, които следят тези неща, но едва ли баш на Коледа биха го направили.
Аз се опитах да прочета тази Стратегия миналата седмица, но бързо потънах в казуалностите й, разпрострени на 73 страници, и я зарязах с идеята да се върна към нея в подходящ момент.

Междувременно прочетох становища от хора, на чието мнение се доверявам, а днес от ФБ приятел разбрах, че обсъждането на тая Стратегия приключвала фактически утре, след което - така предполагам - ще бъде внесена в Народното събрание и ония там ще я гласуват.

Искам да кажа на всички Ви кой както намери за добре да вдига пушилка, защото тази Стратегия е своеобразна компенсация на Истанбулската конвенция. И понеже с нея не успяха, сега, най - общо казано, атакуват свещеното право на всеки от нас да отглежда детето или децата си, защото клаузите на този документ отиват натам, децата да се отнемат от родителите и да се поверяват на социалните служби, ако не се отглеждат "правилно".
Нещо на Норвегия ми миришат нещата или ако не е точно така, в тази посока са, не греша.
Обръщам се към всички тук с малки деца, но и не само, разбира се. Не позволявайте това да се случи. Веднъж прекатури ли се колата, пътища много, но нито един няма да стигне там, където ни се иска. И конспирацията, чрез която се пробутва тази стратегия, на мен лично ми е най - голямото доказателство, че нещо не е наред.
Ние че сме в капан, в капан сме. Но ако и децата ги щракнат, свършено е с нас. И да знаете, че ако сме в един капан с децата си, все ще го преживеем, но като гледам, за тях е приготвен отделен...

На този линк над коментарите има линк към тази шибана Стратегия.
Който иска, да я чете, ако не вярва на написаното от мен.
А аз само да кажа, че всеки момент ще ни забият удар по напречната греда и затова трябва да се стегнем - чака ни яростен бой.
   
http://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=4012&fbclid=IwAR0ljYJ9lNehUb6BYBQl8N6SwZoQg-hwZqMXYgbsCFNoVaMUnoLzWbfQiG8

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Обезателно отворете и прочетете публикацията и особено разтревожените и компетентни коментари на истински Българи –
 възмутени и шокирани Родители, които обаче са безсилни пред инфилтрираните на всички възлови места в държавните институции и обществения сектор продажни черни души на анти – българи и родо – отстъпници и престъпници и чужди мекерета и мерзавци и вече некриещи се явни агенти на душманите ни!

Прочетете и

С Т А Н О В И Щ Е на СВЕТИЯ СИНОД НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА – БЪЛГАРСКА ПАТРИАРШИЯ относно Национална стратегия за детето 2019 – 2030 г.
http://www.bg-patriarshia.bg/news.php?id=282504&fbclid=IwAR02g3dMCn6e4dzEjLDqA4l2NQbzi_SZDSoF6zXcYDh4IH9sx6r_6SIIW1s

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Във всички наши 1200 статии в блога ни ние разкриваме автентични документи с доказателствени подробности за чудовищния план Калерги на заговорниците срещу Българите за нашето окончателно физическо унищожаване и затриване и истинските причини за този геноцид – Божествният ни генезис и феноменен статут на генетични потомци на Българските Богове Демиурзи, които сме Духовният интелектуален творчески прогресивен революциононен елит на всички племена и народи по света и пречим на юдео – ционистите, самоназначили се временно за господари на света, да го поробят целия! Това познание за Българските Богове и за Божествения ни произход и статут, е единственият път за нашето индивидуално и колективно Спасение!

Българските Богове Творци и Демиурзи на световете са Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

image


Потърсете още конкретна информация в блога ни за Боговете ни и за светоустройствените тайни и перманентния заговор срещу Българите с парола на търсачката на Гугъл "безистена и заговорниците срещу Българите" и примерно следните статии:


Българският юдео – византийски генезис на ЕС, глобализмът и унищожението на Българите, християнството и бялата раса в Европа с ислямистките нашественици
http://bezistena.blog.bg/history/2017/03/27/bylgarskiiat-iudeo-vizantiiski-genezis-na-es-globalizma-i-un.1518271

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

ЕС – чудовищният пъклен злодейски план на изродените династи от Дуло, които са заговорниците срещу Българите!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/10/21/es-chudovishtniiat-pyklen-zlodeiski-plan-na-izrodenite-dinas.1573401


––
 

Директно питаме коалицинните партньори на ГЕРБ – Патриотите, от които зависи това правителство:

Как така никой от вас, на които нашият екип и много други Българи ви се доверихме на последните избори –
 Сидеров, Симеонов и Каракачанов, и която джендерска анти – Българска тематика трябва задължително да е един от вашите основни приоритети и социално – политически стълбове на патриотичните ви изяви, не скочи досега поотделно или вкупом срещу тази явна диверсия срещу Българските и изконно човешките морални ценности и да изхвърлите всички престъпници анти – българи, продали душите си на Сорос и заговорниците срещу Българите и окопали се в ресорните министерства рушащи етносните ни устои, или ако ГЕРБ – авите предатели не се вслушат във вас, да напуснете парламента и срутите правителството!

Същия въпрос задаваме и на опозицията от БСП.

Синдикатите въобще не ги питаме, защото те са разконспирирали се  подлоги на управляващите и на работодателите –
 диви капиталисти!

Питаме и мин. председателя Бойко Борисов :
 
– Направил си честен православен кръстен знак пред Господа да служиш на народа си и го пазиш!
Даваш ли си сметка какво следва за тебе от неспазването на обета ти пред Бог?!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Вси Светии, които са всички наши генетични Предци и Родители, всички феноменни генетични феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
11.02.2019 16:58

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658464
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43982
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!