Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2017 23:16 - Не си заравяйте главата в пясъка с гъза нагоре,защото това е любимата поза за ислямските нашественици в Европа,които не подбират!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1189 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 18.03.2017 19:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не си заравяйте главата в пясъка с гъза нагоре,защото това е любимата поза за ислямските нашественици в Европа,които не подбират – справка : На Меркел гостите изнасилват вече и мъже! ,а може и да си остане за постоянно в пясъка,разделена от употребената вече част... 
 
Това предупреждение е за невежите и непосветените в заговора срещу Българите,които си мислят,че ислямското нашествие е случайно стечение на обстоятелствата поради грешки и недалновидност на европейските управници и Когато се осъзнаят и корегират всичко ще отмине... 

imageИмат ли проблем САЩ с Българския етнически модел?


Преди няколко дни американският посланик Ерик Рубин си позволи опасно и скандално изказване. То бе по въпрос, реализирането на който на Балканите означава едно – кръв. Но думите му не срещнаха подобаващ отклик
baricada.org/2017/03/16/imat-li-problem-sasht-s-balgarskia-etnichrski-model/

Вижте цялата статия,а ние ви предлагаме след това и нашият кратък коментар.В отговор на питането на автора на статията относно :

"...Защо е тази геополитическа игра, защо САЩ искат у нас нестабилност (най-леката дума), при положение, че вече сме съюзник в НАТО, е трудно да се разбере. Може да се узнае някога от разсекретен доклад, а може и не…?" 

ние отговаряме в нашия блог в повече от 750 монографични статии:

– Защото в глобален мащаб в света се извършва последният етап от пъкленият план на обединените заговорници срещу Българите,които заговорници са всички управници и главатари на големите държави в света,организирани от ЕС,ЦРУ,НАТО,САЩ и Израел, за превземането на Европа от фанатизирани ислямистки убийци и поробването на християните и бялата раса,чийто духовен и интелектуален борчески и революционен елит сме Българите и крипто–Българите,имплантирани във всички племена в Европа и по света,и които сме основната и крайна цел на пъкления юдов план на заговорниците !


изрична уговорка! 
 
Когато казваме САЩ,Израел,Германия...,ЕС и др.държави,включително и Русия,имаме впредвид не народите на тия държави,а техните реакционни управници и олигархическите им богаташки върхушки,за които разкриваме във всички наши автентични документи,че те всички до един са гентични потомци на Исус и Мария Магдалена от изродения византийски клан на българо–юдеите династи от Божия потомствен феноменен род Дуло  


Влезте в блока ни за да се просветите и научите истината за Българите и сегашните събития,свързани с нас и какъв е пътят за Спасениета ни и какви епични епохални събития и процеси ще се случват в света с център България и какво ще им се случи на душманите ни!

Горе главите,Божествени и феноменни непобедими Българи! 

 

плейлиста от фоновото ни песенно озвучаване на поста ни
Пророчествата за днешните драматични събития в песента "Болен ми лежи Миле Попйорданов" и защо холандците я пеят в църквите си вцепенени и ужасени
!
с песенната прокламация и уверение "Жив е,жив е Българският Бог!" – и още трансепохални тайни за епичните глобални политически и социални процеси,вижте в долната подборка от документите ни по темата:
Стивън Къртис:"Третата световна война започна!" Ние: "Знаем,защото не е спирала никога,и знаем как ще завърши!"


Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО,което руснаците не можаха да намерят 45 години?
 
Как във вещаяният зловещ ноември и ислямското нашествие,ни идва на помощ Праотец ни Зиези! ЗИЕЗИИЗЕИЗ,или Зиези,от когото са Българите,е Изеиз,Исус.

Европа е превзета от бесове. България първа натисна спусъка.+++Разследване и прорицателски анализ на Христина Христова и bezistena

Разкритият коварен опит за превземане и поробване на Европа!Само Българите можем да осуетим и провалим злодейския планетарен преврат!Ще го направим!

Разсекретен списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България,Ердоган.Част1

Списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България. Ципрас,Столтенберг.Част 2

Само за аромат и настроение заради патакламата в Париж,която правят,за да върнат нашествениците в България...

Българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България. Изчадието юдово Франсоа Оланд

Засекретената информация,която ни оставиха извънземните във великанските скални мегалити на България и Португалия за днешните събития в Европа и света

Как с Българина Стойчо Керев направихме така,че адът,който има едно име–ноември,да не се случи!Помагайте и вие!

Пророчествата за днешните драматични събития в песента "Болен ми лежи Миле Попйорданов" и защо холандците я пеят в църквите си вцепенени и ужасени


Официален документ на обединените българо–юдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейците!
    

 
И още конкретна информация за братовчед ни посланик Ерик Сет Рубин в поста ни

Спасителна братска ръка за Джон Кери и Държавния департамент чрез дипломатическата поща на посолството на САЩ в България!  

––– Братовчеде Ерик,за цялото време на идването ти като посланик в България,с поведението си и наглата и глупава политика и надменно господарско поведение към Българите като към безмозъчни колониални аборигени,хиляди високоинтелигентни Българи дето на малкия им пръст не можеш да се хванеш,удивени пишат и се възмущават,че зорлем ти и американците ги карате да стават русофили,като никога досега не са си и помисляли подобни споннтанни чувства и трансформация! 
 
Ще допълним анонса на статията,в който авторът ѝ прави паралел на официалното пълно мълчание на управниците ни и купените от душманите на Българите медии по проблема,и евентуалната им реакция,ако изказването бе направено от друг посланик, например руския –––
"Едно изказване на посланик мина незабелязано за българската власт, за т.нар. сериозни медии и де що има будни граждански съвести, които иначе припкат да се изказват по всеки обществен проблем. Тишината е право пропорционална на истерията, която щеше да се разрази, ако изказването бе направено от друг посланик, например руския. Тогава буквално щеше да има скъсани ризи и гражданско тръшкане за намеса във вътрешните работи,имперско отношение към България и за задействане на апокалиптични сценарии. А сега… мълчание." 
 
––– като ще кажем,че ако изказването бе направено от руския,или от турския,или от английския,немския,или от който и да бе още посланик,то мълчанието щеше да бъде пак пълно!
 
–Защо ли?
 
–Ами защото това изказване е основна стратегическа линия в тайните планове на заговорниците срещу Българите за екстренно геноцидиране на Българския етнос,и затова който и да го бе направил,дори и руснаците,нашите продажни компрадорски мерзавци – управници и чужди мекерета от управленческия,медийния и богаташкия олигархичен елит,продали се отдавна и на юдеи и на американци,и на турци,и на руснаци и на всички злодеи връз България,щяха да си мълчат като гузни съзаклятници в заверата и заговора срещу Българите.

image

Заговорниците срещу Българите и техните купени български съучастници вече и не се крият в тоталното си настъпление за окончателното унищожение на Свещения Божи Български етнос,а го демонстрират явно и открито нагло,сигурни в безпроблемното ни и безалтернативно унищожение,което обаче,както виждате от всичките ни документи, няма да се случи,защото в сюблименния момент,който ще бъде съвсем скоро,ще се Явят Титулярите и Организаторите на самия сюблимен израз и на епичния епохален сюблимен момент,събития и процеси,на които друго кодово име е Съдният Ден,и тогава жална им майка на всичките ни душмани! 
 
Какво ще стане тогава четете в нашите статии,като обобщено ще ви кажем с помощта на

Свещеният шифър на Свещения Български Език ,

че Титулярите и Организаторите на самия сюблимен израз и на епичния епохален сюблимен момент,събития и процеси,на които друго кодово име е Съдният Ден,ще установят тотална и безусловна безалтернативна Диктатура над цялата Земя!

В СЮБЛИМЕН МОМЕНТ=
Богиня МаМа Диана и Иса от Ямбол=
Богиня Диана Мария Магдалена и Иса от Ямбол

 
Защото сюблимен е :

СЮБЛИМЕН=ЕС ИМБЮЛ=Иса от Ямбол

Ето и точните координати къде ще се явят Боговете ни в сюблимния момент,който те подготвят според сценария на трансепохалния си драматичен спектакъл Българите и човешката цивилизация: 
 
В СЮБЛИМЕННИЯ МОМЕНТ ще се явят в=
Богиня Диана Мария Магдалена и Иса ще се явят в Ямбол
за да отпочне Съдебният процес на Съдният Ден! 
 

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН
на Иса и Диана


Безусловната безалтернативна Диктатура над цялата Земя ще е Диктатурата на Десетте Божии заповеди и закона на Вселенската конституция – закона за Всемирната Любов, Братство и Мир между човеците,и която Диктатура,която е безусловната система на Божието царство на Земята,ще се наложи и поддържа чрез възстановената отново Свещена империя на святите и праведни Божии генетични потомци–феноменните Българи от Всемирното Бяло Братство на събраните вече в едно Божие и човешко измерения! 
 
image 
 
Свещената Българска империя,която ще възстановим заедно с вас под върховенството и егидата на Всемогъщите ни Български Богове–Демиурзи,Властелини и Господари на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Които са извън всякакви религии,догми,канони,суеверия,фатализми и фалшификации и манипулации, защото са реални и рационални Богове! 

image

Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Чиито последни новоепохални аватарни проявления са Исус Христос и Мария Магдалена


екип на bezistena и Всемирното Бяло Братство  

ИСД с Любов и песен!Гласувай:
12
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
17.03.2017 23:24
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни
автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!

Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата
на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната
духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни
последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни
хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 2898933
Постинги: 1110
Коментари: 2003
Гласове: 18883
Календар
«  Юни, 2018  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. ПАРАД НА РАЗВРАТА
7. БОГИНЯТА МАЙКА
8. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
9. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
10. ВСИЧКО ТАЙНО ЩЕ СТАНЕ ЯВНО
11. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
12. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
13. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
14. Сайта на Роден Край™
15. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
16. ИДВАЙТЕ СИ...
17. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
18. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
19. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
20. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
21. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
22. КОРЕНИТЕ НА ОМРАЗАТА
23. Писмо от бъдещето към Българите !
24. Декларация за геноцид над Българите
25. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
26. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
27. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
28. Обръщение към администраторите на блога
29. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
30. Любовно Писмо от Бог