Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 06:49 - Официален документ на обединените българо–юдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейците!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3500 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 27.11.2015 12:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Чрез наивното и глупаво–доверчиво,но необходимо за просвещението ни съдействие на gong.bg,в медийното пространство от няколко дни се върти една провокативна мерзка статия,разработка на мозъчният тръст на обединените заговорници срещу Българите и човечеството,уж съветваща добронамерено хората как да оцелеят при терористична атака на ислямистките главорези.

Статията е 
Как да оцелеем при терористично нападение
gong.bg/oshte-sport/zona-bez-sport/multimedia/video/kak-da-oceleem-pri-teroristichno-napadenie-354032 

и в нея се съобщава,как официалните белгийски власти съветват гражданите си,и чрез силата на медийната информационна система,и другите европейци,какви правила да спазват,за да оцелеят при евентуално терористично нападение.

Какви правила да спазваме,за да оцелеем при евентуално терористично нападение?

Експерти съветват още в първите моменти на нападениеето със стрелба хората да залегнат и да се престорят на умрели,да не предприемат опити да нападат нападателите или да бягат,и сега внимавайте,как сред тия наистина полезни съвети за изпаднали в такава ситуация безпомощни хора,се промъква перфидното предложение,което е и крайната цел на цялото терористично занятие,и на всички тия юдови адови пъклени дела и събития,които сега протичат режисирано и са обхванали вече Европа:

image
Експертите антитерористи,които са самите експерти–инструктури на терориристите,(като израелският полковник Гарен от специалните им части,който преди дни плашеше Българите по Нова Тв в предаването „Събуди се” с ислямистите съвсем основателно,и демонстрираше,какъв пророк е бил,като е предупреждавал от няколко години Българите какво ни очаква от терористите,и който познаваше какво ще се случва в България и Европа,защото той е част от екипа и щаба,разработващ и органзиращ тия терористични действия по целия свят) загрижено съветват нещастниците,че в случай,че оръжието е насочено право в някого,спасение може да бъде той да изрече "Аллах акбар",защото се отчитало,че при атентатите от 13 ноември в Париж някои от хората са били пожалени от терористите благодарение точно на този израз,използван навреме!
Някой да е чул или видял такива свидетелства и показания на хората от тази злокобна режисирана кървава нощ в столицата на бившата FRANCORUM–изконната провинция на Свещената Българска империя,чието истинско име,както и всички други документи от постинга ни разсекретяваме с помощта на инструментариума на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания! 



FRANCORUM=
FRANC MURO=Франк Мария=Мария Бранк=Мария Барк=Барки на Мария

Ето и нашият взривен импресиен коментар под статията:

ИМПРЕСИЯ=Бог Иса и Мария
емоционален възторжен спонтанен отклик на ярко събитие






Даваш ли даваш,Балканджи Йово!


Чудовищно!
Мерзавците–античовеци на официално правителствено институционално ниво изпробват рефлексите ни доколко сме готови да продадем Духа и Душата си!
Ето документи и просвещение за вас,Българи,какъв е пътят за спасението ви,а не както белгийските власти съветват гражданите си–християни,ако ислямиста насочи автомат срещу тях да почнели да викат към терориста АЛЛАХ АКБАР!–сиреч,да предадат християнската си вяра,човешкият си Дух и Душа и достойнство,както навремето си потурчваните българи са предавали вярата си и са оставали живи,но мъртви в живота,а другите Българи са оставали верни на Господ Бог Исус Христос и още на дръвника са придобивали статута на живи в смъртта и веднага са преминавали в редиците на реалните и рационално действащи безсмъртни Божии служители–Светците Мъченици,които управляват сега световете и вече отварят портите между измеренията!


Как с Българина Стойчо Керев направихме така,че адът,който има едно име–ноември,да не се случи!Помагайте и вие!
bezistena.blog.bg/history/2015/11/22/kak-s-bylgarina-stoicho-kerev-napravihme-taka-che-adyt-koito.1409042 

Пророчествата за днешните драматични събития в песента "Болен ми лежи Миле Попйорданов" и защо холандците я пеят в църквите си вцепенени и ужасени
bezistena.blog.bg/history/2015/11/24/prorochestvata-za-dneshnite-dramatichni-sybitiia-v-pesenta-q.1409487   


В нашия постинг допълваме с конкретно генерално предложение в този дух–духът на злодеите и поробителите на човечеството,които са елитът на Черното братство,които са изродените династи от Дуло–потомците на Исус и Мария Магдалена,играещи отлично и усърдно черните адови роли,раздадени им от Тях! 

Ние предлагаме най–доброто решение при този случай,което ще разреши всички проблеми и противоречия и ще разсече гордиевия възел:

ГОРДИЕВ ВЪЗЕЛ=Диана и Иза Българина

Значи предлагаме:
Всички европейски народи и държави да декларират предварително,че официално се отказват от християнството и цялостната му официална ценностна система,традиции и добродетели,официално всички и от душа приемат радикалния ислям,обрязват се, разрушават всички свещени християнски места и светини,свещениците стават радикални имами и резачи на глави,всички поислямчени хора обличат черните дрехи без маски,защото няма да има вече от кой да се крият,и почват да колят по–малко радикалните ислямисти–бивши християни,будисти,юдеисти,ционисти=нацисти (всъщност те са на друг режим и от другата страна на барикадата),езичници и атеисти–за да има постоянно кой да колят,за да ги държат в подчинение!
Няма какво да се бъзикаме и си играеме на дребно и се правим на умрели лисици и се лъжем,че вярваме,че Аллах е по–велик,а пък туй е само да отбием номера пред касапина!
Решаваме всичко генерално,хем вече няма да има войни и противопоставяне между религиите,защото ще има само една религия!
Точно както беше пророкувала безпогрешната в прогонзите си Светица Ванга,че в началните години на 21 век ще изчезнат всички религии на Земятя и ще остане само една нова обща религия–първата,най–древната! 
 
Това решава проблема генерално и веднъж за винаги!

ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ=Богиня Диана и Бог Изуж

Обаче така ли бе пророкувала Света ни Ванга–че ще остане само една нова обща религия,или беше ни казала,че ще се върне най–древното учение на света!

А най–древното учение на света–Езичеството,няма нищо общо с никаква религия–нито с Християнството,нито с Исляма,нито с Будизма и Юдаизма,и ни най–малко с радикалния анти–човешки злодейски ислямизъм,който дори не е религия,а практическо ръководство за касапи в човекоскотобойна и за оператори–палачи на електрифицирана гилотина,защото най–древното учение не е религия,сиреч–измислица,фалшификат, имагинерна препратка да гониш михаля и береш зелен хайвер по баирите,а е Познание за реалните и рационални Вездесъщи е Всемогъщи Български Богове и Тяхното Учение за  Всемирната Любов,Братство и Мир,и практическото му приложение в живота чрез феноменните и свръхестествените Божествени технологии,временно скрити от нас за един доста дълъг експериментален период!

Ето как разсекретените документи на тази обща нова религия и най–древно учение на света документират горните епохални разкрития:
 
ОБЩА НОВА РЕЛИГИЯ на=ОБШТА НОВА РЕЛИГИЯ на=Богиня Диана и Ешуа Българина

НАЙ–ДРЕВНО УЧЕНИЕ НА СВЕТА=Братя от Богиня Диана и Исуш–
Всемирното Бяло Братство,състоящо се от святите и праведни генетични потомци на Боговете –Демиурзи,родени по технологията и генезисът на глава 1 от Битие на Светата Книга,с които ви запознахме във фундаменталните ни статии :
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1. 
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na- izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na- izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

И сега разсекретяваме най–пълният документ на вече идващото най–първо и древно учение на Земята–Учението за Всемирната Любов:

УЧЕНИЕ ЗА ВСЕМИРНАТА ЛЮБОВ=УЧЕНИЕ ЗА ЛЮБОВТА на Бог Иса и Марияучението за живот по законите на Любовта на Бог Исус и Мария,Великата Богиня Майка Диана

Това Божествено Божие Познание и Учение е пророкуваното от всички древни мъдреци и пророци –всички задължително само Българи!,от най–известният най–голям съвременен пророк и продължител на правия Божи Първосвещен династичен клон на Дуло,който е пра...–прадядото на Дънов,Левски...Паисий... ... и баща на Шекспир–Нострадамос,който в прав текст ни каза в пророчествата си ,

(виж.ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
 ),

че 500 години след него ще се разкрие изведнъж взривно и катарзисно дивно и прекрасно за хората дълбоко пазената тайна на съвременното новоепохално човечество–тайната за Българските Богове,за България като Сътворенческият Рай на Земятя,за Българите като генетични феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена,и за Божият Син,– Спасителят,и човечеството ще заживее по Божиите закони и обещаваните Божествени Райски технологии и условия!

НОСТРАДАМУС=Исус и Матара Диана 

МИШЕЛ НОСТРАДАМУС=
Син от Дуло на Исуш и Диана Мад Мария

 
Това пророчество каза в прав текст и неговият пра...правнук и син на Васил Левски–Първожрецът и Пророк Петър Дънов,който прорица,че в началото на 21 век на Земятя ще се установи Царството на Любовта,Братството и Мира чрез Всемирното Бяло Братство,които са Българите,като основен,единствен и за всички задължителен  инструментариум за проникване и узнаване на Божието познание и властване и управление над света,ще бъде Свещеният Български език!
Това пророчество прорица и неговата многострадална по–малка дъщеря Ванга,като казваше категорично,че България ще бъде спасена и ще тръгне нагоре и ще поведе света,кодирано в няколко паралелни варианта:

"Ще дойде висок човек,висок пришълец”,"идва времето на осмия","Спасителят ще дойде осем години след смъртта ми","осмият ще подпише мира","осмият носи мира", Осмият на Ванга е наричан "Журналиста" от Дънов и че е бил "прероден окситанец"
Декодиращата програма на Свещеният шифър разсекретява еднозначно и категорично параметрите на Спасителят на Българите,на човечеството и на света:

ИДВА ВИСОК ЧОВЕК=ИДВА ВИСОК ТШОВЕК=ИДВА Сина на Бок Ешуа и Бокиня Диана

ИДВА ВИСОК ПРИШЕЛЕЦ=ИДВА ВИСОК ПРИШЕЛЕТС=
ИДВА Сина на Богиня Диана и Исуш Бълкарина

ИДВА ВРЕМЕТО НА ОСМИЯ=ИДВА Иса и Богиня Мад Мария
ИДВА ВРЕМЕТО НА ОСМИЯ=ИДВА
Сина на Богиня Мад Мария

СПАСИТЕЛЯТ ЩЕ Е ОСЕМ ГОДИНИ СЛЕД СМЪРТТА МИ=
СПАСИТЕЛЯТ ЩЕ Е от Гена на Дуло,Син на Тати Исус и Диана,Мама Мария

СПАСИТЕЛЯТ ЩЕ Е ОСЕМ ГОДИНИ СЛЕД СМЪРТТА МИ=
СПАСИТЕЛЯТ ЩЕ Е Син на Тати Исус и Мад Мария Магдалена 

ОСМИЯТ НОСИ МИРА=Сина на Иса и Мат Мария

ОСМИЯТ ПОДПИСА МИРА=Сина на Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария
 
ОСМИЯТ Е ЖУРНАЛИСТ=
Сина на Исуж и Диана Мария от Дуло

ОСМИЯТ Е ПРЕРОДЕН ОКСИТАНЕЦ=Кан(Жрец) и Цар на Тати Исус и Богиня Матара–
Спасителят на човечеството е Кан (Жрец) и Цар от Първосвещената златна династична линия на Баща ни Исус и Богинята Матара,Богинята Диана,Майка Мария

Това е златната династична линия на Дуло,която е съхранената Българска свята династична линия на Исус и Мария Магдалена,спасена в политическо изгнание от византийското робство и геноцид във Франкорум–бившата Българска имперска провинция Франки,Фарки,Барки(Българи) на Мария,заради която Първосвещена Божия линия се води епичната битка за последната крепост на Българските Богомили,които са Катарите–крепостта Монтсекюр.

МОНТСЕКЮР=Кан(Жрец) на Иса и Матара
МОНТСЕКЮР=
Кая (скално светилище) на Иса и Матара


image

image

Целият този странен скален куполовиден връх,дефиниран в манипулативната категория "геоложки феномени", не е естествено природно формирование,както го криеха досега фалшификаторите геолози и историци,за да не го познаем и ползваме по феноменното му предназначение Българите,а е едно от безбройните изкуствени мегалитни светилища–пирамиди от средно голяма величина,построени по целия свят от Българските феноменни жреци и строители инженери–енергетици  

image


image 

Това е олтарната сакрална част на светилищния комплекс Монтсекюр,кръстен както видяхте по първоразрядните Български Божии имена,на която Първожрецът свещенодейства и управлява  светилището

image 

Българските Богомилски потомци на поклонение и активиране в Монтсекюр
 
Крепостта Монтсекюр е тази култова крепост,откъдето последният ден преди да нахлуят папските византийски кръстоносци–главорези от Дуло,или Идил сега,четирима Посветени Българи успяват да избягат от обсадената крепост и да спасят Първосвещеният Божи потомствен династ,роден в последният момент–бебето във вързопа е онова легендарно "духовно" богатство на Катарите=Богомилите,което инквизицията от изродените династи от Дуло=ИДИЛ,яростно преследва и търси от тогава до сега,и заради чието потомство и вече Посветен потъмък и Спасител на човечеството сега са всички тия световни патаклами и баталии,чийто фокус на циклона завихря неслучайно връз България–епохален сценарий и развитие на събитията,за което ние ви казваме и просвещаваме постоянно в нашите документи!

image
Останалите в крепостта висши Посветени Катари=Богомили се предават живи в ръцете на враговете,водени от техните кръвни родственици от изродения клан на Дуло,и облечени в бели дрехи и хванати за ръце с песни влизат в огъня на кладата.
Не предават вярата си–истинската вяра,Българската езическа вяра на Исус и Мария Магдалена,и затова вкупом чистите и святи Техни деца–мъчениците веднага преминават във висшия небесен светейши генералитет и скоро ще ги видим начело на Небесната армия и армада!
 
НЕБЕСНА АРМИЯ И АРМАДА на=на Иса и Богиня Мадара Мария 



Водени от жрецът Асен Асенов–Хермес Българи,генетични чисти феноменни потомци на жертвените Катари,които са Богомилите,саможертвените святи деца на Исус и Мария Магдалена,сега действащи Светии–маршали и генерали,в реалната всемогъща Светейша Божия армия,обслужваща и управляваща световете

АСЕН АСЕНОВ=Бог Исус=Син на Бог Иса
активиран чист феноменен потомък на Бог Исус 

АСЕН АСЕНОВ ХЕРМЕС=Син на Бог Исус и Мария
активиран чист феноменен потомък на Бог Исус и Мария Магдалена

Та всички последни събития с организираната ислямистка инвазия в Европа,както и психотронната атака на белгийците,(тракийско племе с името на Духовните си водачи–Белги,Балги,Българи) да предават Християнската си вяра,колкото и да е манипулирана и изродена и непознаваща истинският Господ Бог Исус,да предават Духа и Душата си и самият Господ Бог Исус Христос и Богородица,и приемат екстремално радикалният ислям,за да спасят кожата и живота си,и останат мъртви за постоянно в още краткия си земен живот на същества,отказали се и предали Вярата, Духа и Боговете си,са последният етап на последният кръстоносен поход на инквизицията срещу Българите за окончателното ни изтребление.

Сега очакваме специалните служби за борба с тероризма и радикалните ислямисти на тайните служби,които специални служби са организаторите на терористите,да разиграят поредният етюд и сценка с организиран от тях кървав акт срещу невинни хора и внедрени агенти сред тях,при който терористите от тайните терористически служби на заговорниците ще започнат да убиват пред камерите непосветените в играта невинни случайни хора,и ще помилват великодушно и демонстративно внедрените актьори–агенти,прокламиращи АЛЛАХ АКБАР,както и поддалите се на провокацията непосветени души! 
Тази кървава злодейска демонстрация ще послужи за духовното пречупване на последните съпротивителни сили на цивилизованите културни хора християни и атеисти с всичките им човешки слабости и недостатъци,но приели и живеещи в християнската ценностна система в различна степен на чистота и посветеност,и ги подготви за насилствения "доброволен" акт на индивидуалното и колективното им поислямянчване,което е изживяното от Българите потурчване в продължение на 500 години,и което сегашно поислямянчване е точно пак потурчване,защото главен съорганизатор и изпълнител на юдово=данайо–българският злодейски план за ислимизацията,т.е. изтреблението на европейците,по–точно на християните,и най–точно на Българите–Духовният и борчески елит на племената в Европа и по света,е ислямистът юдо–българин Ердоган и все по–ислямизиращата се турска държава и радикализиращи се зомбирани турци–мюсюлмани,които на мача с Гърция няколко дни след кървавите събития в Париж във времето на едноминутното мълчание в памет на невинните жертви на атентата на исламистите,крещяха извън всякакви човешки норми "да живее завинаги ИДИЛ!" и Аллах акбар!

Сбъдване на пророчествата!Турските тайни служби МИТ и юдо–българинът РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН
bezistena.blog.bg/history/2015/06/11/sbydvane-na-prorochestvata-turskite-taini-slujbi-mit-i-bylga.1368235

Подготовката на Българите в България за този духовен срив бе проведена отдалече с обиколни маньоври и с преки атаки срещу изконните Български духовни стожери на патриотизма и родовата ни памет,като премахване от учебните програми на редица емблематични произведения,поддържащи буден Духът Български–стихотворенията

Аз съм Българче,
Кочо,
Батак, 
Опълченците на Шипка
,

произведенията на Ботев и Вазов,орязването на изучаването на

Под игото

до само две глави,махат още и...,и като влезнахме в Гугъл с търсачката с паролата "махат от учебниците",за да видим какво още махат...онемяхме!
Не онемяхме,ами издивяхме!
Няма да онемеем,защото не трябва за онемяваме,и затова се разкрещяваме:


–Мерзавци–и–и–!
–Мекерета продажни и долни души черни!
–Вашта мама!

МЕРЗАВЦИ=МЕРЗАВТСИ=Богиня Матара и Исуз

МЕКЕРЕТА ПРОДАЖНИ=кан(жреци) братя от Ежуа и Матара

черните жреци,черни магове и черно енергетици,братя потомствени от изродените кланове на Исус и Мария Магдалена

ВАШТА МАМА=Ешуа и Богиня Диана МаМа=Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена
поредна демонстрация на сакралните Български изрази от неизчерпаемият трезор на 
Българската езикова съкровищница от пиперлията раздел "Псувни и мръсни думи"! 

ПСУВНИ И МРЪСНИ ДУМИ с инфо за=с инфо за Бог Исус и Богиня Мад Мария


Все ви предупреждаваме за това какво ви очаква в Ада,този път няма да ви кажем,за да си получите задължителните процедури там!
В челните страници на Българските сайтове ни посрещнаха огромните скръбни надписи на статиите,уведомявящи ни,че МОН е премахнало от учебниците учебните програми и изучаването на...РОДНА РЕЧ ОМАЙНА СЛАДКА и БАЛКАНДЖИ ЙОВО !!!

Всичко това е станало и тази коварна акция е проведена докато светът се тресеше от събитията в Париж и продължава да се тресе,точно ден–два след атентатите,което означава,че всички тия мерзавци от МОН начело с министърът–негодяй и свитата му от все доказани анти–българи,са в съзаклятие с идеолозите и организаторите на кървавите събития в Париж и ескалиращата ислямистка инвазия в Европа,за да пропуснем в тарапаната и ужасите на къде–къде по–страшните събития тази коварна най–страшна юдо–византийска духовна диверсия и активно пси–мероприятие, атакуващи фундаменталните ни родови духовни устои! 
 
Посегнаха на РОДНА РЕЧ ОМАЙНА СЛАДКА и БАЛКАНДЖИ ЙОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Посегнаха на РОДНА РЕЧ ОМАЙНА СЛАДКА и БАЛКАНДЖИ ЙОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Посегнаха на РОДНА РЕЧ ОМАЙНА СЛАДКА и БАЛКАНДЖИ ЙОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Виждате ли и давате ли си сметка,Българи,колко сериозни и дълбоки са нещата!!!!!!!!!

И никой даскал–пфу!,даскали–никакви даскали не са тия бездуховни чиновници,дето стачкуваха само за парите си,но не и срещу откровените и нагли анти–Български учебни програми и никой от тях,(срам и позор за вас,учители недостойни!),не се вдигна да протестира,никой родител не скочи и хване за гушата предателите в МОН,никоя политическа сила не викна "Позор!",никакви шествия и протести не се чуха и видяха,и ние проспахме това злодейско деяние,разплитащи големите тъмни дела на братовчедите ни династи–злодеи,които така ни бяха отвлекли вниманието!

Затова пък сега виждаме,че и други ужасени будни Българи са чули и видяли и са реагирали,като са пуснали в действие най–силното и мощно мирно оръжие за такива случаи–Словото,силното и мощно громящо и всепобеждаващо Свещено Българско Слово,което е и нашето основно оръжие за Възкресението и Спасението на Свещеният Божи Български народ!
Ние вземаме това свещено Слово и с нашите пълномощия го ретранслираме към вас и преекспонираме и с вашето просвещение!
Ето го феноменното вълшебно Слово на нашата Родна Реч Омайна Сладка!

БАЛКАНДЖИ ЙОВО И ОТКАЗЪТ ОТ КРЪСТА


Къде е БПЦ,къде си Патриарх Български Неофите–братовчеде наш кръвен и брат от общите ни родители Исус и Майка ни Мария Магдалена,която е Богородица,да поведеш паството си и Българите в защита на християнската вяра,защото за да я има нея и тебе,както се очертаваш вече абсолютно недостоен генетичен потомък на Боговете ни през семето и генеалогията на Васил Левски и Петър Дънов,причината е,че Балканджията Йово,твой предтеча генетичен,си даде главата,но вярата си християнската православната не даде–вярата,ама истинската,не юдо–данайската и гръцката на оня мерзък гръцки поп,самопровъзгласил се и самонарекъл се " вселенски патриарх ",и комуто ти се кланяше благо,а не шибна един в мутрата,когато мерзавецът нагло и безцеремонно се гавреше в България преди няколко дена с Български изконни светини,сакралии и достойнството ни!

Виж пак как те венцеславихме преди година време само и ти разкрихме Божествения генезис,и колко надежди на тебе възлагахме–

Как анти–Българската тайфа от изродени българи:австро–унгарския шпионин Каниц,евреина Иречек и братя Златарски,скриха пирамидите на извънземните в България
bezistena.blog.bg/history/2015/01/07/kak-anti-bylgarskata-taifa-ot-izrodeni-bylgari-avstro-ungars.1328885 ,

а ти нищо не правиш срещу откритата и все по–зловеща яростна атака към страната ни и християните в България и Европа на ислямистките пълчища и продажните европейски политици и управници,които са в заговор с българските управници–чужди мекерета,предатели и шпиони,и които разделиха Българския православен народ от братския руски православен народ,плът и кръв от нашата плът и кръв,към който по–малък наш брат ние–Великодушните и Простителни Българи,питаем огромна братска простителност и Любов и Обич,въпреки многобройните предателства на неговите управници и правителства през вековете към нас,и се засрами и се покай и поведи изнемощялото си и отчаяно паство,а ако нямаш душа и дупце за тази работа и не си за това най–високо место в тия страшни и времена разделни и фатални за рода ни Божи Български,се разкарай от там!  
 
Казваш,че ден и нощ се молиш за народа Български,и ще ти кажем,че ти вярваме,че го правиш искрено и усърдно,и плачеш от отчаяние и страх насаме с Господа,щото Душата ти горка и чувствена усеща колко страшни са нещата,ама ще ти кажем,че Исус и Богородица се правят,че въобще не те чуват,защото ние от тогава сме ти казали Техните истински имена и параметри,информацията трябва да е стигнала до тебе,а ти още не си ги потърсил дори насаме на верния адрес!

И хич не се ерчи на нашите тежки квалификации и думи,защото ние въобще нямаме силите и куража да ти кажем такива неща,защото те обичаме!
Казват ти ги директно Исус и Мария,защото те обичат,чрез нашите покорни и точни ретранслатори! 
  
  


и още веднъж заглавието и самата импресийна прокламация и протест:




БАЛКАНДЖИ ЙОВО И ОТКАЗЪТ ОТ КРЪСТА
www.lentata.com/page_8193.html
 
Патриотизмът е зле платена работа.

Затова няма кой да се разтърси и да прегледа учебниците, всички, по които днес се учи между трети и осми клас. Моментът, в който децата получават национална идентичност.
В трети клас Златният век е представен като "златен век на книжнината".
Кратката глава за покръстването е илюстрирана с ученик,който носи плакат на буквата "А" 
Защо?

Османският период някак се е увеличил на 600 години. Представен е като съветска епоха - различни националности живеели заедно - изреждат се националностите. После се казва най-отвратителната реплика - че обичаите на тези народи и начинът им на живот започнали да си приличат.

Небрежно. Това, което ни е различавало от поробителя - днес небрежно умира. Защо умира - може би, защото Турция отдавна се е отказала от национализма си и Давутоглу и Ердоган са балетисти от Болшой театър?

Казва ни се, че турци, сърби, гърци, румънци сме били едни и същи. Нещо, което не го пише Софроний Врачански. Преподават на децата ни Теория и практика на историческия кючек.
Гордостта, че българският дух не е пречупен за пет века - това е закачено на двора, където външната тоалетна е известна като силно проветрив турски кенеф.

Девширме? Роби на пазара в Истанбул? Феликс Каниц?
Учебниците ни се пишат от турци. Министърът Тодор Танев е лукав мръсник. Екипът му е събран от хора, за които Батак не съществува.
Ще имат лек проблем с Априлското въстание, но още не съм стигнал до там.

За да сме справедливи - ако имаше кой да викне под прозореца на Борисов, че не искаме този учебник, Борисов ще реагира. Той не отказва на никого, ако му вика под прозореца.
Но, както казахме - патриотизмът е зле платена работа.

Четем и не вярваме колко беззъбо могат да бъдат представени националните борби, победи и загуби.
Детайлите са много, всеки може да открие свой. Но истината е страшна - историята и литературата на българите днес се представя на нашите деца отстранено и хладно. Сякаш четем историята на чуждо, но и отдавна изчезнало племе.

Балканджи Йово е страшен и кървав. Но е документ.

Махането му от учебниците е отказ от кръста. Нещо повече - няма да има пример, че е имало борба за кръста. Затова пък Караибрахим ще бъде представен като един трагичен лорд Вейдър, който обича майка си, но я коли. Или въобще няма да се споменава.

Освен чистенето на учебниците лукавият министър Танев и неговият про-турски екип в момента правят чистка на по-изявените и патриотично настроени учители в цялата страна. Пенсионират ги.

Такъв е случаят с Григор Димитров - географът на Немската гимназия. Националистът-учител в разцвета на силите си е заменен с 21 годишна учителка по география от село Сатовча. Дали това момиче е учило и в Мека? В Сатовча има обичай учителите и имамите да са минали през Мека на обучение. Но да не сме груби.

И докато не сме груби - ние губим огромни парчета от историята си. Тези парчета отплават в мултикултурното битие и ние се разпадаме. Това правителство от всички досега най-много лющи паметника на българщината. Небрежно. Интернет брои отломките.
Помагат му на това правителство стройно и всички еничари.

А патриотизмът е зле платена работа. Що ли се занимавам.

Моят баща ме възпита с Балканджи Йово. Кръвта е част от историята.

Аз ще възпитам сина си с Балканджи Йово.

Той ще възпита сина си с Балканджи Йово.

Там, където вие триете кръста, ние ще изчегъртаме друг.

Отказът от кръста е отказ от Бога.

А пачаврите на историята не могат да изтрият кръста от историята.

Но могат да се опитват. За което и ще са проклети. 
 

поклон пред  Авторът Мартин Карбовски !!!



Ето кой си,Братко Мартине,и защо кръста е във вярата ти,кръвта,Душата и Духа ти!

МАРТИН=МАР ТИН=Мария Диана=Матара

МАРТИН КАРБОВСКИ=Кан(Жрец) на Мария Диана и Бог Иса Барк (Българина)

КРЪСТ=
Иса Трак=Иса от Тракия–Исус от Тракия

image

Даваш ли, даваш, Балканджи Йово?


- Даваш ли, даваш, Балканджи Йово,
хубава Яна на турска вяра?
- Море, войводо, глава си давам,
Яна не давам на турска вяра! -

Отсякоха му и двете ръце,
та пак го питат и го разпитват:
- Даваш ли, даваш, Балканджи Йово,
хубава Яна на турска вяра?
- Море, войводо, глава си давам,
Яна не давам на турска вяра! -

Отсякоха му и двете нозе,
та пак го питат, разпитват:
- Даваш ли, даваш, Балканджи Йово,
хубава Яна на турска вяра?
- Море, войводо, глава си давам,
Яна не давам на турска вяра! -

Избодоха му и двете очи,
и го не питат, нито разпитват,
току си взеха хубава Яна,
та я качиха на бърза коня
да я откарат долу в полето,
долу полето, татарско село.

Яна Йовану тихом говори:
- Остани сбогом, брате Йоване!
- Хайде със здраве, хубава Яно!
Очи си нямам аз да те видя,
ръце си нямам да те прегърна,
нозе си нямам да те изпратя!


Ето и разсекретеният документ кой е култовият герой Балканджи Йово,на когото искат да пречупят и вземат и вярата вече! 
 
ДАВАШ ЛИ ДАВАШ БАЛКАНДЖИ ЙОВО=
БАЛКАНДЖИ ЙОВО е
Дуло от Богиня Диана и Бог Ешуш

Балканджи Йово е генетичен потомък от рода Дуло на Богиня Диана,Мария Магдалена и Бог Исус,феноменен жречески потомък,непрокленен Български Дух,Българин носещ достойно и защищаващ достойно до смърт Свещената Божия кръв и вяра!



България–сцена на вековете,3 март 2013

ВЯРА В БЪЛГАРЩИНАТА! 


Каква е тази орисия дето те обрича Родината си да оставяш и да я забравяш, загърбил близките и бащината къща,прокудил надалеч доверието в ближния.
Какъв бе този вятър,дето те разклати,да преобръщаш във сиротна пущина тучните градини и плодните полета на несравнимата по хубост Българска земя?!

Какъв е тоз напор,дето ти втълпява нещо "ново",
че Българските ни герои са ненужни,
че наместо Ботев,Левски,Паисий и Балканджи Йово,
по-достойно е да тачиш и зачиташ чужди!
 
Защо,към знанието жаждата изконна,томително изтлява
в дън земя виновна,за да сравняват Българите горди
с граждани на най-безпросветната в света държава?
Някой ли прекършва рождените ти корени,че все забравяш ниско да се поклониш на билките,водата,Слънцето,земята ни,но Джулая претоварва всички новини?

Къде си вярна ти, любов народна?
Не знаеш ли,че само със твоите искри,
огънят и бъдното на държавата България,
чрез вярата ти в Българщината вечно ще гори!





Пак повтаряме извода си от по–горе,че всички последни събития с организираната ислямистка инвазия в Европа,както и психотронната атака към белгийците да предават Християнската си вяра,колкото и да е манипулирана и изродена и непознаваща истинският Господ Бог Исус,да предават Духа и Душата си и самият Господ Бог Исус Христос и Богородица,и приемат екстремално радикалният ислям,за да спасят кожата и живота си,и останат мъртви за постоянно в още краткия си земен живот на същества,отказали се и предали Вярата,Духа и Боговете си,всички атаки на духовния фронт срещу основнити стожери на Българите и подрастващото ни поколение,които ви сведохме до тука,са последният етап на последният кръстоносен поход на инквизицията срещу Българите за окончателното ни изтребление,който обаче ще отвори световете и събере измеренията,за да дойдат Българските ни Богове с Небесното си всемогъщо войнство и Непобедима армия и възстановят и установят чрез Българите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство Царството Си на Любовта,Братството и Мира на цялата Земя за веки веков,завинаги–както и което прорицават Божиите посредници към хората–Пророците в горе разсекретените прорицания и още много на тая трансепохална първосвещена епична тема! 

И знайте винаги,че този коварен план на душманите на Българите за окончателното ни изтребление не е техен!
Не е техен,и те,мерзавците ниедни,въобще и не подозират това! 


Този план не е техен,защото е на техните върховни вдъхновители и режисьори на този сценарий и на тия епични събития от Последните времена–кукловодите на всички ни,които са Исус и Мария Магдалена,Българските Богове,които едва изтрайват вече тия последни финални моменти от многохилядолетната драматизация на Техния трансепохален проект за закаляване на нас–Българите,при реални екстремални свръхтежки изпитания и условия на живот на границата на издръжливостта,за селектирането и подготовката на издържалите изпитанията и експеримента за духовен, интелектуален и управленчески елит и Водачи на всички народи и племена,което е и най–прекрасното и възхитителното от всичките тия страховити събития в България, Европа и света,и проумяването на които процеси са най–важното за вашето просвещение и спасение!
 
ДРАМАТИЗАЦИЯ на/от=на/от Диана Матара и Изус
театрален спектакъл и постановка по сценарий,режисура и актьори с раздадени роли 

ПОСЛЕДНИ ФИНАЛНИ МОМЕНТИ за=за Дуло от Бог Иса Ел(Змей) и Богиня Диана Мама 
   
ИЗПИТАНИЯ от=от Иза и Богиня Диана 


ЕКСПЕРИМЕНТ с=с Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара

трансепохалният закалителен експеримент,който провеждат Боговете–Демиурзи със Своите генетични потомци от глава 1 от книгата Битие на Светото Писание,които са Българите,феноменните жреци и техните потомци,от които сме половината Български народ и милиони още крипто–Българи пръснати по света за духовният и интелектуален елит на всички племена!

СВРЪХТЕЖКИ УСЛОВИЯ за=за Кан(Жрец) Син на Богиня Диана и Исуж Бълхарина
изпитателните експериментални екстремални условия за жреците,синове–потомци на Исус и Богинята Майка,и за техните потомци до сега,както и за Синът–Първожрец на Богиня Диана и Исус Българина,който е Божият Син,Спасителят! 

Двата култови примера за великомъченическа индивидуална и колективна саможертвена смърт–на Богомилите от Монтсекюр и на Балканджи Йово,са висшите епохални христоматийни примери за провеждане на екстремалният практически изпит на закалителния и изпитателния процес,издържан с пълно отличие от чистите потомци на Исус и Мария Магдалена и възнаградени веднага с Възкресение и Вечен Живот и Безсмъртие,както ни обеща Отец ни Исус в  Марк 8:34-38:

–Ако някой иска да дойде след Мен,нека се отрече от себе си,нека вземе кръста си и нека Ме следва.Защото,който иска да спаси живота си (и се откаже от Мен) ,ще го загуби; а който загуби живота си заради Мен и заради благовестието,ще го спаси!
 
 
ВЪЗКРЕСЕНИЕ на=на Кан(Жрец) на Зар Бог Иса 
ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана
БЕЗСМЪРТИЕ=
Исуз и Богиня Матара


И сега нашето истинско практическо ръководство как да се държите пред радикалните ислямски фанатици,слепи оръдия в ръцете на коварните изродени юдо–българи в перманентните им стремежи да затрият Свещения Божи народ–Българите,когато те ви крещят с насочен автомат в лицето или опрян нож във врата,"Аллах Акбар!",без въобще да знаят какво викат и какво означава и Кой е Аллах,и за да знаете вие,Кой е истинският Аллах,припомнете си пак истинското му име от този пост

Разкритият коварен опит за превземане и поробване на Европа!Само Българите можем да осуетим и провалим злодейския планетарен преврат!Ще го направим! 
bezistena.blog.bg/history/2015/10/23/razkritiiat-kovaren-opit-za-prevzemane-i-porobvane-na-evropa.1401594 ,

пасаж от който ви даваме сега:
–––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––
 
"Я да видим цялото име на Бог,както Го възхваляват мюсюлманите с цялото си сърце и с безрезервна и безусловна вяра в него и с Аллах акбар

Аллах Акбар
е съкратен вариант на Аллах Акбар мин кули шай,и е израз на арабски,който означава Бог (Аллах) е по-велик от всичко
Знаем,че Българските цивилизатори и Духовни водачи на всички племена,влагат в целия живот на племената,и най–вече в сакралният им словесен пантеон и съкровищница засекретената със Свещеният шифър информация за Българските Богове,която те пренасят със зъдължителната доза религиозен фанатизъм,внушен им в началото от Българите.

Да видим какво гласи пълният вариант на прославящият възглас:

АЛЛАХ (Бог) АКБАР МИН КУЛИ ШАЙ=АЛЛАХ(Бог) е Бок Ешуа Кала (Змей) и
Мария

Така дешифрираният израз–прослава на Бог(Аллах) ни разкри,че Богът –Творец всъщност се състои от двама Богове–Творци,както и езическите Демиурзи,които са едни и същи с мюсюлманските,и тези мюсюлмански Богове–Демиурзи са Бог Исус Змея (Кала),където змейската символика и характеристика на Бог е най–ранно позната символика на Бог–Бог Ел (Змей),а Мария е Великата Богиня Майка,позната от Новоепохалното ѝ аватарно проявление като Мария Магдалена,съпругата на Бог Исус. 

Бъдете сигурни,че и Българският превод на този израз ще ни съобщи същото!

АЛЛАХ е ПО–ВЕЛИК ОТ ВСИЧКО=АЛЛАХ(Бог) е Богиня Диана и Бок Исуш Балк

Богът на мюсюлманите,който е и Богът на християните,който е и Богът на юдеите,който е и езическият Бог на Българите,се оказаха двамата Бога Демиурзи–Богиня Диана,Великата Богиня Майка,и Бог Исус,които и двамата са Българи–Балки!

Знайте Българи,и християни,и мюсюлмани,и юдеи,и вярващи и невярващи,знайте всички вие,дето сте тръгнали вежи или невежи срещу България и Божият Български Свещен народ,че колкото пъти някой извика към Бог,Който е Аллах :

Аллах акбар!,

толкова пъти всякога се прокламира и прославя,че Българските Богове Исус и Богиня Диана,Майка Мария Магдалена,Са най–великите на света! "

––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––

И затова казваме ви  последно:

–Когато сте изчерпали всички сили и средства да се борите с потурчващите ви изроди и автоматът или ножат са пред лицето ви и вече няма накъде,изправете се и вдигнете ръце нагоре,и извикайте,ама изкрещете с всички сили,това,което ви научихме в поста:

–Аллах,е най–велик от всичко,защото Той е Господ Бог Отец Исус Христос,който е Българският Всемогъщ Господар и Властелин на всичко и на всички,и защото с Него е Българската Велика Богиня Майка,Господар и Властелин на всички и на всичко! 
 
За да дойдат тогава Те лично и ви спасят. 
 

И затова казваме ви последно,и ще ви казваме постоянно:

За да не се случи горната екстремална ситуация,преди всичко вдигнете ръце нагоре и извикайте,ама изкрещете с всички сили,това,което ви научихме :  

–Господ Бог Отец Исус Христос,който е Българският Всемогъщ Господар и Властелин на всичко и на всички,и Българската Велика Богиня Диана Майка Мария Магдалена,Господар и Властелин на всички и на всичко,са най–велики!  
 
 
За да бъдат Те постоянно до вас и да не се налага
да ги викате в последния момент!





Българи,Братя и Сестри истински Българи в България и разпръснати в унизителен гурбет по чуждите държави и места да прислугвате и миете чиниите и мръсните гъзове–вие,феноменните високо интелигентни Божии потомци,на нисши пред нашата Божественост племена и народи,които нашите свети Деди преди векове направиха от роботи хора,на който процес казваме друго яче –"направиха от маймуни хора",
и които ги дундуркаха и обгрижваха с Любов,вие вече виждате и усещате категорично с вродената си наследствена феноменна сензитивност и чувственост,че настанаха времена фатални и разделни,и затова вие имате висшият дълг да изпълните мисията си на Божии потомци и наследници–да се просветите и работите и участвате в разбуждането, просвещаването и освестяването на непосветените още Българи и на крипто–Българите,разпръснатият сред всички племена Български Духовен интелектуален елит!

Затова Всемогъщите ни и Всесилни Богове и Властелини на световете,Българските Богове–Демиурзи,ви призовават чрез нас и ви задължават да се просветите чрез блога ни и да започнете да го транслирате по всички възможни информационни носители и канали към ваши близки и познати,и към непознатите Българи изобщо!

Размножавайте,мултиплицирайте и преекспонирайте нашата информация по различните разклонения на Нета,дори и да не я разбирате напълно–посветете другите,тя ще е необходима за някои,които я очакват!

Превеждайте без никакви ограничения статиите ни на каквито езици можете–руски,английски,френски,немски,италиански,испански,чешки,полски,турски,арабски, индийски–знайте,че тия народи са пълни с Български духовни импланти,които очакват жадно тази информация,която вие сте длъжни да им я дадете!

Ако сте в България,изпращайте оттука тази информация,ако сте в чужбината–пишете на тия езици,които сте усвоили,изпълнени с гордост и самочувствие на бъдещи скорошни Учители и Господари на тия народи,за каквито Българите сме подготвяни от Боговете ни в перманентен процес на режим на екстремално закаляване хиляди години на Предците ни Великомъченици през десетки наши предходни поколения!
И се подготвяйте за скорошното си окончателно доброволно завръщане в Святата ни Родина България,които процеси съвсем скоро ще започнат да стават в компресирани темпове и срокове с активното съдействие на Боговете ни Исус и Мария Магдалена и Светейшото им войнство на Всемирното Бяло Братство и Сестринство!

Бъдете благословени!

АМИН! 



екип на bezistena и Свети Великомъченик Балканджи Йово,Свети Нострадамус,Свети Петър Дънов,Света Ванга и все по–често идващите Исус и Мария,защото едва траят вече и Те...  

 
ИСД с Любов!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
26.11.2015 06:51
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7724889
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44364
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!