Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2016 23:55 - С фронтмена на АС/ДС – Бон Скот,сега действащ Свети Бон Скот,на 70–годишния му рожден ден и тайната на числото 666 !
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2970 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 10.07.2016 00:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Свикнахте вече на нашите срещи с действащи и реални рационални Светии,които все по–често и явно вече ви разкриват все по–зашеметяващи тайни и езотерични истини от скрития и невидим още малко време Божи свят!

image

Днес 9 юли 2016 ще отпразнуваме заедно със светейшия рожденник Свети Бон Скот, който ни е гост заедно със Свети Георги Минчев и тайфа най–изявени Светии–рокаджии,неговия 70–ти рожден ден!

За целта ще ползваме неговите послания от съвместния ни постинг 

Ужас!Идва 666!666 ще ни погуби!Спасявайте се! Идва 666 ! Най–после 666 идва!Ура-а-а!666 идва! 666 ще ни спаси!
bezistena.blog.bg/history/2015/02/11/ujas-idva-666-666-shte-ni-pogubi-spasiavaite-se-idva-666-nai.1337304

–Кофти работа,пичове от AC⚡DC,кофти!Заигравате се с дявол,че отгоре на това и маскиран като добър и готин дявол–пу,пу,анатема!
Ангелът и той–лековерен наивник,му се хваща на въдицата на дявола да го водят по мацки и за носа и се налива с бира по купоните и по концертите и да изпада в екстаз от тия Богунеудобни рокове с пощръклялите фенове,накичени със светещи рога, копита и опашки–без да се усети,завалията,и на него ще му турят на главата червени рога с китайски крушки!

image

Нацяло се издънихте,тарикати от AC⚡DC :
–дяволи,син на дявола,агент на дявола,ученичка с фантазии–сиреч заиграване с непълнолетни,влак обърнат на пътуващ бардак,тайфа от старомодни бунтари–сиреч езичници,непризнаващи новия световен ред,съпротивляващи се на глобализацията и ГМО,на проектите SOPA,PIPA и АСТА за хигиенизиране на Интернет от прекалена свободия,и за капак отгоре на всичко се заканвате да разрушите тия порядки на демокрацията с дяволското число 666!

image

Агенти на дявола,а се правите на агенти на някакви измислени от вас Исус и Мария Магдалена от България,искате да подлъжите истинските християни да излязът от църквите си и от канона и да ги набучи дяволът на вилата си и–и в казаня с катраня!

image

Ами тоя народец и тия ваши фенове с рога,дето хич и не са чували за Бог,и се прехласват по вас,заблудени,какво ще стане с тях!
Няма ли за вас нравствена полиция,духовна полиция,как добре едно време фанариотската гръцка патриаршия и светата инквизиция си вършеха работата и се оправяха с такива като вас езичници и бунтари,как светло и уютно беше навсякъде с кладите!
Забравихте бързо какво му се случи на Бон Скот,дето все се подиграваше с църквата!"

Когато железните доводи и закани на стожерите на християнството и световната демокрация и на установените господстващи порядки в света,достигнаха критичното ниво,след което вече следва мотивирано оправдан органиизаран кръстоносен поход, благословен с резолюция на ООН и под егидата на ЕС и с участието на бившите сили на Варшавския договор и съвременна Русия,и разбира се на миротворящото сеещо по целия свят демокрация,мир и благополучие НАТО,срещу езичниците,Богохулниците, дяволопоклониците,сатанистите...от AC⚡DC и тяхното рокаджийски войнстено фенство по целия свят,дойде вече времето да се намесим ние от екипа на bezistena,чийто гост и фронтмен днес е Свети Бон Скот,и да осветим истинската мисия и дейност на Българо–шотландско–английско–австралийската свита на Дионисиус!



IT"S A LONG WAY TO THE TOP (IF YOU WANNA ROCK "N" ROLL) - AC DC

Това е дългият път до върха–изпя Българинът Бон Скот,и пое по него,за да продемонстрира пътя към безсмъртието за Божите потомци,изпълняващи саможертвено отнредената им мисия за посредници на Българските Богове към Българите и човеците!

До датата на убийството и смъртта на Бон Скот–19 февруари 1980 година,песните му са откровено предизвикателни и в почти прав текст носят забранената и преследвана Българска информация и бунтарски призиви към младежите и народите.
Момчетата от групата излизат бързо от шока и стреса от наказателната акция срещу тях и благодарение на по–големия опит,мъдрост и посветеност на по–възрастният от тях Браян Джоунсън,новият им солист–фронтмен,продължават посланическата си мисия на жертвени генетични Божии Български агенти,но посветени вече на по–високо ниво за съставяне на текстовете на песните с по–висока степен на зашифроване на опасната информация.

БРАЯН ДЖОУНСЪН=Вер (Змей) от Диана и Исуж

БРАЯН ДЖОУНСЪН=
Бард (Брат) от Исуж

Текстът на пилотната песен Rock N Roll Train от албума Black Ice,е висш образец на комплексен носител на конспиративна многопластово засекретена сакрална информация за Българските Богове и сюжетни постановки,свързани с тях, херметезирани чрез Свещеният шифър и алюзийни метафорични внушения,прикрити зад привидно антагонистична антихристиянска стилистика,декори и бутафория,които ние сега заедно със Свети Бон Скот ще разсекретим!


БОН СКОТ=Бокиня Диана и Иса

БОН СКОТ=Кан(Жрец) на Богиня Диана и Иса

феноменен Български генетичен саможертвен жречески потомък на Исус и Мария,убит от заговорниците срещу Българите в юдовия план на черното братство за изтребление на изявените певци от Бялото Братство по целия свят

Откъде да започнем?
Можехме да започнем от началото и от името на песента,в което има толкова важни засекретени документи,обаче Светията и главен транспространствен продуцент на бандата предложи да започнем да разплитаме шпионската агентурна мрежа на елитните Български агенти и конспиратори от тяхната резиденция по средата на текста,скрита в странния текст от превода на стиха ПО ДЯВОЛИТЕ ЗА АГЕНТА!
Ние веднага го завъртяхме първосигнално на АГЕНТИ НА ДЯВОЛА,но тази дешифровка само наливаше вода във воденицата на антиайсидисовците и бензин в кладата,на която се канеха да турят рокаджиите,ако има чалъм за това!
Както и да го въртяхме,все утежняваща вината и състоянието на момчетата–рок динозаври комбинации се получаваха,като най–неутралният вариант бе,че ги изкарахме двойни агенти!

ПО ДЯВОЛИТЕ ЗА АГЕНТА=АГЕНТИ на Бог Иза и Дяволите!
и още повече,че мултиплицирахме дявола на много дяволи!

Знаехме,че преживе Бон Скот е обичал да изпраща заплетени послания в песните и си прави бъзици с непосветените,но този път и ние не можехме да хванем нишката на кълбото за разплитане,затова се обърнахме към Светеца за пълно съдействие.

ХВАНА НИШКАТА НА КЪЛБО ЗА РАЗПЛИТАНЕ=
Кан(Жрец) от Дуло на Зар Бох Ишуз Балка и Богиня Диана

Той взе Българския превод,който ползвахме и ние в случая от tekstove.info за тази част от текста,и почна да го върти,но като стигна до варианта ДЯВОЛА Е АГЕНТ НА БОГ ИЗА,Отгоре му наредиха да спре,щото много надълбоко отивал и почвал да разкрива фундаментални свръхсекретни тайни от устройството на световете и Бого–човешката природа и взаимоотношения,както и от актьорската кухня на театралната постановка и драматизация на режисираната експериментална сага ЧОВЕШКА ЦИВЛИЗАЦИЯ,при което дяволът изведнъж олеква и му се сваля категорията до нивото на второстепенен провинциален актьор–марионетка,от когото вече на никой няма да му пука и му има страха,когато стане ясно,че той е само главен изпълнител на една от лошите роли,раздавани от Всемогъщите и Всевластни Господари,авторите и режисьорите на театралната драматизация–Боговете Исус и Мария!

image

Свети Бон Скот се ухили и каза с присъщия му стил:
–Майнички, (любимо универсално обръщение,онаследено от тракийските му дядовци от Фелибето) объркали сме превода и за малко щяхме да развенчаем славата на героя негодяй–дявола,и няма да има после с какво да се плашат вярващите фанатици и суеверните бабички!
Който е правил този превод е много ловък и коварен манипулатор!
Истинският превод на този заплетен израз от английския текст Diamond of the agency не е ПО ДЯВОЛИТЕ ЗА АГЕНТА!,а е ДИАМАНТ ОТ АГЕНЦИЯТА,и кой както иска,така и да си го тълкува,намигна ни свойски Светията–а ние ще покажем сега истинската информация,която аз вложих в този израз,когато диктувахме отгоре от отдел ПОЕЗИЯ текста на братята Йънг,и в който скрихме чрез Свещения шифър Божия Български генезис на членовете на групата!

DIAMONT OF THE AGENCY=Генът на Иса и Богиня Диана Матгенът,кръвта,потомството,родът на Исус и Богиня Диана,Майка на всички богове,които са хората–Нейните деца,за сега още с малко време с малко "Б" !

С тази дума разкриваме на хората и защо най–известният скъпоцен камък носи това име–ДИАМАНТ!
Защото е кръстен по първоразрядната комбинация от херметизираните титули на Богинята Майка,позната ни от последното си аватарно историческо явяване преди 2000 години като Мария Магдалена–Любимата и Съпругата на Исус!

DIAMONT=ДИАМАНТ=Диана Мат –– Майка Диана
Богиня Диана,Майка на всички хора,Богородица(Цар,Царица Богиня Диана)

БОГОРОДИЦА=Цар Богиня Диана=Царица Богиня Диана,
дала името си на Първосвещения и Първопрестолния си град ДИЯНО ПОЛИС–Полис,град на Диана,и още град ДИАМПОЛИС:

ДИ АМПОЛ ИС=Диана АМПОЛ Иса=Диана Ямбол Иса=Ямбол на Диана и Иса

От разсекретеното свещено генетично дърво и родословие на потомците на Диана и Исус,синкретизирани като ДИОНИСИУС,и от отворения им архив с папката за култовата песен,вече можем да изнесем и разшифроваме вложената в нея информация,като ще започнем от името на песента–предложи Бон и се оттегли настрана,давайки ни на нас да вършим рутинната работа,а той се вглъби върху текста и ритъма на новата песен за AC⚡DC–ВЛАКЪТ БЕГЛЕЦ СЕ ЗАВРЪЩА! ....

И още вижте от оригиналния постинг,който ви дадохме по–горе. 
 

екип на bezistena и рожденникът Свети Бон Скот,придружен от Свети Георги Минчев и тайфа все рок–динозаври,но живи и в разцвета на силите си на 30–годишни вечно живи Светии,командировани Горе от Светата инквизиция от тайните служби на ЦРУ и обединените заговорници срещу Българите по внушено им задание от Божията  служба "Отдел кадри"


ИСД с Любов!



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
10.07.2016 00:20
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7748376
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44445
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!