Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2015 16:53 - Аз съм Българче,еврейче,циганче,турче,русначе,американче,азиатче,арабче...и много обичам Българските планини зелени!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6016 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 08.03.2015 21:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всички народи,начело с евреи,гърци,турци,руснаци,европейски и американски крипто–тракийски племена,желаят неистово България да стане тяхна Родина и държава,за сега само в посвещението на тайните ѝм служби и тесни техни кръгове и тайни общества,и ще я обичат не по–малко от нас,обаче засега ние сме все още на тази земя!

Затова и сега първокласниците от ямболското училище „Петко Рачев Славейков" започват часовете с думите 

Аз обичам България!


Идеята е на техния учител,според когото патриотизмът трябва са се възпитава от ранна възраст,показа БТВ. 

Ние,малките граждани на Република България,даваме дума пред знамето на нашето Отечество да бъдем достойни граждани и нашата Родина да бъде горда с нас.Да живее България!


image
оо
image

Целият репортаж на БТВ с видео на долния адрес:
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/regionalni-novini/parvoklasnici-ot-jambol-zapochvat-chasovete-si-s-dumite.html


От шест месеца всеки учебен ден на 1 „Г" клас започва така.Автор на клетвата,както я наричат децата,е техния учител Георги Дичев.Когато разбрал,че ще бъде учител на най-малките,решил,че неговият клас трябва да бъде различен. 

–На фона на тази девалвация на ценности и липса на всякакво доверие в държавата обичта към тази многострадална Родина трябва да бъде още по-голяма и трябва да бъде възпитана в тези деца–казва учителят Георги Дичев. 

Родителите приели идеята веднага. Заедно с децата си учили в къщи думите на вярност към родината.Учителят твърди,че клетвата прави децата по-силни и уверени. 

–Ние даваме дума пред знамето и я спазваме,стремим се да я спазваме–обясни един от учениците в класа. 
Учителят мечтае да има Българско знаме във всяка класна стая.Има издадени пет книги със стихове за Родината.Вярва искрено в бъдещето на България. 

–Да не е за нас,да не е за нашите деца и внуци,за внуците на нашите внуци,аз съм убеден,че България ще я има–категоричен бе Георги Дичев.
Докато има деца и докато влиза в класната стая,клетвата на учителя ще звучи всеки ден.Той твърди,че това е само началото.
–Защото България трябва да бъде обичана,България има нужда от обич!–казва Дичев





Приветстваме ямболския учител за прекрасните му намерения и го поощряваме за родолюбието или на това,което прилича на родолюбие!              .

Ще допълним с коментара на  Станка Проданова: 
 
Да направим образованието национална политика! Спомняте ли си времето, когато ни правиха на 2-3 месеца конкурси - я рецитал за България, я вечер на Ботев или на Вапцаров? Задължително празници като 3 -март и патронните празници на отрядите се отбелязваха със специални празненства, а 19 февруари не се свиваше като симовилчно отбелязана дата в някой от ъглите, на някое табло... 
 
И продължаваме с нашия коментар:

И не само с тези бегло споменати мероприятия ни възпитаваше в истински патриотизъм тогава училището!
Цялата образователна система още от забавачницата,от първи клас до завършването ни на средното образование и на висшето образование,бе изградена върху много здрави основи и градеж на истински патриотизъм,родолюбие и обич към България!
Това бе и официалната политика на държавата и на системата,и се изпълняваше стриктно,въпреки че имаше и забежките както към изтъкване на ръководната роля и значение на БКП в това възпитание,което си беше и вярно,така и в посоката на  интернационализма и най–вече в посока на "вечната дружба" с народите на Великия съветски съюз,но това абсолютно не пречеше за изграждане във подрастващите деца и всички Българи на патриотизъм,любородие и обич към Родината и България!

Всички възрастови нива на образователната система бяха категорично положени върху искрената идея и желание за истинско патриотично възпитание на Българите,въпреки политическото ни подчинение на имперския самовлюбен диктатор СССР,чиито академични исторически манипулатори задълбочиха фалшификацията на истинската ни история и ни закова твърдо в тъмните безпросветни дебри на псевдо–азиатският ни тюркско–монголски произход,и въпреки хищнически дебнещите ни постоянно западняци,американци,турци,евреи и т.н всякакви Българомразци,да ѝм паднем в ръчичките някой ден,и което се случи след 1989 година! 

Може би в цял свят нямаше изградена такава стройна система и организация за патриотичното обучение на подрастващите от най–ранна възраст и през цялия период на израстването им,както в България по време на соцаиализма,независимо от съпътстващите политически партийни промивки на мозъците ала "Слава на БКП!".

Институцията на най–ранната идеологическо–възпитателна организация–ЧАВДАРЧЕ, изграждаше в децата най–ранните родолюбиви инстинкти,пориви и добродетели,които се развиваха и задълбочаваха от пионерската и комсомолската организация,независимо от–изрично подчертаваме–идеологическите и политическите забежки и извращения в смисъл "Павлик Морозов"и "Овчарчето Калитко",и "неблагонадежден буржоазен произход",защото въпреки това Родолюбието и Патриотизмът идваха с богатите наследствени народни традиции и култура (бихме казали "духовна култура",въпреки че ѝ липсваше най–важният елемент за духовност–Божието познание) на Българите,които бяха основният възпитателен идеологически материал!  

Всевъзможните извънучилищни форми на възпитание,кръжоци,лагери,странични занимания,хорове,спорт,книги,филми,театри,телевизия и др.продължаваха линията на патриотичното и родолюбиво възпитание.

Същата патриотична и смесена с интернационализъм
(на който никой не обръщаше сериозно внимание,защото тогава никой в България не посмя да изпраща Българи да се бият с империалистите,с изключение на символичното ни участие в чешките събития)
политика,дори и на още по–високо осъзнато и отговорно ниво,продължаваше и в родната казарма и армия,където вече с оръжие в ръка и със залога на живота ни, се кълняхме пред знамето в патротизъм и обич към Род и Родината България!

Огромен научен,творчески,политически,административен,военен и учителски апарат бе ангажиран с патриотичното ни възпитание!

Обаче дойде 10 ноември 1989 година и стана нещо чудовищно за повечето Българи, възпитани от бегло описаната с няколко щрихи,но точно характеризирана по–горе технология,в духа на Родолюбието и Патриотизма към България и Българския народ!

Върхушката и ръководителите на същия този огромен научен,творчески,политически, военен,административен и учителски апарат,който толкова години бе ангажиран с патриотичното ни възпитание,и защото постигна високи нива в това отношение у Българите,бе пример за повечето Българи–изведнъж тази ръководна върхушка,която ни учеше на тия висши добродетели,започна най–демонстративно да ги потъпква и руши за собствено и за чуждо на Българите и на България,благо,която дейност се превърна скоро в най–изявен и отявлен анти–патриотизъм и не–родолюбие,които пред изумените очи на парализирания от предателството Български народ,приеха ясно и видимо параметрите и измеренията на тотален геноцид в смъртна прегръдка с изпълзялите отвсякъде анти–Български душмани и заговорници на организирано държавно равнище от цял свят!  
И колкото повече метастазите на отявления анти–Български анти–патриотизъм и не–родолюбие,демонстративно заразяваха и обхващаха все по–дълбоко членовете на този бивш апарат и цялото ни общество,толкова повече и масово десетки хиляди, стотици хиляди...вече около три милиона Българи,анихилираха изградените у тях родолюбие и патриотизъм,и напуснаха Родината и Отечеството си. 
 
Хубаво си почнал да учиш децата,Жоро,обаче никъде не чуваме да казват децата "Ние Българите","Да обичаме Българския народ!",...ами че тя България е Родина и сега на циганите,потурчените и помюсюлманчени Българи и на турци,на арменци и евреи...и знаеш ли–и ти и да не знаеш,ние знаем отлично,колко други народи,начело с евреи, гърци,турци, руснаци, европейски и американски крипто–тракийски племена, желаят неистово засега само в посвещението на тесни техни кръгове и тайни общества и тайни служби,България да стане тяхна Родина и държава,и ще я обичат и не по–малко от нас,защото и техните деди са тръгнали едно време оттука,и най–вече защото всички народи бленуват да живеят в Обетована Земя и в истинския Рай на Земята–България!
И да не го знаят още,то е заложено в генеалогията им неизтриваемо и неотменимо като изконен сътворенчески свръхсъкровен порив и задължение,на който никой не може да измени и се отклони!   



И както нашата родова сакралия сега е "Аз съм българче,обичам...България!",така и всички тия племена кътат в най–дълбоките си съкровения текста на 

АЗ СЪМ ЮДЕЙЧЕ=ДАНАЙЧЕ=ГЪРЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ!
АЗ СЪМ ЕВРЕЙЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ!
АЗ СЪМ ЦИГАНЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ! 
АЗ СЪМ ТУРЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ!
АЗ СЪМ РУСНАЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ!
АЗ СЪМ КЕЛТЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ!
АЗ СЪМ КИТАЙЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ!
АЗ СЪМ АЗИАТЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ!
АЗ СЪМ АМЕРИКАНЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ!
АЗ СЪМ АФРИКАНЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ!
АЗ СЪМ АРАБЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ! 
АЗ СЪМ ИДИЛЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ!

и всички други племена и народи по света,обобщени с дефиницията:

АЗ СЪМ ТРАКИЙЧЕ,ОБИЧАМ...БЪЛГАРИЯ!,

и които напират вече неудържимо да изпълнят имплантираната ѝм дълбоко и неустоима бащина сътворенческа повеля,да се завърнат в сътворенческия Рай,Обетованата земя–България! 
 
Какво ще правим сега!
За което Народът ни чисто Български има приказката: ДУША ДА Е ШИРОКА!

ДУША ДА Е ШИРОКА=ДУША на Ешуа Трака
ДУША ДА Е ШИРОКА=
Диана и Ешуа Трака


България ще я има безателно,казваш ти,но въпросът е дали ще бъде на Българите!

Виж,Жоро,какво ти казва в коментар някой "й" :

"Тия са от братята.(циганите–наша редакция) Какви Българи са тия!".

И е прав,г-н Дичев!

Половината деца в това Ямболско,чисто Българско училище допреди десетина години,сега са ромчета или честно казано–циганчета,зорлем набутани сред Българчетата от умишлено извратената анти–Българска политика на министерството на образованието на всички анти–Български правителства досега от псевдо–демократичния преход,уж за интеграция на неинтегрируемите по никакъв начин досега никъде по света! цигани=роми,освен чрез познанието на истинските Български Богове и Кръщението в Святият Дух,а в същото време в изпълнение на коварен и перфиден юдов план за употреба на циганския етнос във всички възрастови групи за перманентен психотронен тормоз и потискане на Българския етнос,за използването на управляемата циганска безпросветна маса за изборен електорат за влизане във властта с нечисти намерения на отявлени анти–Български политически сили като ДПС,и най–вече за употребата им в близка переспектива в ударни темпове за подмяна на Българския етносен генофонд с цигански,турски,арабски,африкански и всякакъв друг лесно управляем и лесно сменяем когато си свърши работата,за да дойде на негово место на разчистената от Българите България юдо=данайо=гръцкия етнос,руския,американския или който и да е друг,само да не е Българският етнос, всички тия етноси владяни и управлявани от изродените български династи от рода Дуло на Боговете Исус и Мария Магдалена! 

Никъде в тази клетва или в твоите изказвания не става и изобщо въпрос за
БЪЛГАРИ
и за РОДОЛЮБИЕ,което в България и в Българската народопсихология означава ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ РОД,а не към който и да е друг етнос!

Защо така,бе Жоро!
Може би в твоите стихосбирки тия категории съществуват,но в прочуствения и преповдигнат репортаж,работещ ни тънко на първосигналната струнка,няма и помен от тия свещени категории!

И не е само това,Жоро!

Никъде не чухме да казваш и да учиш децата дори на най–елементарната официална духовна култура и познание,че Българите са християни,че има Бог Исус Христос и Света Богородица,дори и в рамките на минималното официално познание и традиции!
Никъде не чухме да Ги въвеждаш като минимална клетвена инстанция и упование или да възлагаш надежда и да поискаш помощ от Тях за прекрасните ти иначе и напръв поглед намерения!
А си по духовните неща–заедно сме ходили с теб по изгревите на Кабиле и други духовни изяви!
И няма никакво значение,че не си свещеник или учител по вероучение и религии–нашите народни Даскали и те не бяха свещеници,ама все на Бог Исус и Света Богородица уповаваха и възлагаха и учеха децата,революционерът Левски когато бе учител на децата във Войнягово и той ги учише на Родолюбие,Патриотизъм,че и на жертвоготовност,но винаги с помощта на Господ Бог Исус и Света Богородица!

Защото образователната ни система по време на соца,учеща ни на Родолюбие и Патриотизъм,бе прогонила Исус и Богородица,затова и у повечето Българи тази непреходна през хилядолетията висша ценностна Българска система се разпадна толкова лесно и остави нещастните души на напусналите България Българи и на голяма част от оскотяващите Българи,останали в България на различни позиции в живота,и най–вече на властническите и облажилите се от разбойническото разграбване на държавата,да се пържат и мятат и пищят в усилващия се огън на народното омерзнение,ненавист и презрение,от които отърване няма,както и от неизбежността на вече настъпващия Съден Ден,който процес душите знаят отлично че предстои!  
 
Затова,Жоро,ще ти кажем ЯЗЪК ТИ ЗА УСИЛИЯТА!,защото сега тази мощна про–родолюбива и про–патриотична държавна система въобще я няма да те подкрепя в инициативата ти,и нещо повече–сега анти–патриотизмът и анти–родолюбието са официална вече неприкрита политика и доктрина на управниците на България,всички колониални про–американски,про–европейски,про–руски,про–турски,про–гръцки и про–еврейски... чиновници и анти–Български продажни мекерета,участващи основно съзнателно и много малко от тях несъзнателно,в планирания и стриктно провеждан международен план за окончателно затриване на бунтарския генетично–потомствен народ на Исус и Мария Магдалена! 
И ти си тръгнал сам срещу всичката тази паплач да учиш децата на Патриотизъм и нещо уж като Родолюбие !

Хвала ти,Жоро!Шапка ти сваляме най–сърдечно!
Но да знаеш,че нищо няма да стане и се получи с твойта клетва и намерение!

Виж какво ти пише с малко остър тон и нелицеприятен стил  boris193 :

Този учител е глупав.
Първо,изричането насила на някакви слова не те прави патриот.
Справка - "любовта" към комунизма.
Второ,той заявява,че "липсва доверие в държавата"".
Господине,ако ти нямаш доверие в държавата,аз имам,но това означава че ТИ си антибългарин.
Вярвай в държавата си,глупако!


Знаеш ли,помниш ли,Жоро,колко много тържествени клетви сме давали пред знамена,лозунги и плакати и снимки на първенци и партийни величия,пред дружинната,пред учителите и комсомолската организация,пред колективите и т.н.,но Първенците Исус и Мария ги нямаше сред тях,въпреки че са Богове! 


Но не се отчайвай и не се отказвай,защото всеки трябва по свой начин да допренася за изграждането на тия ценности у Българите и за спасяването на България!

Но понеже ние,за разлика от теб пък,сме възложили всичко на Боговете ни Исус и Мария,затова ще стане на нашето,щото то е и Тяхното! 

И пак чуй съветите на читателят ivelinq :

Искам само да кажа на всички,които гледат негативно на този начин на възпитаване на учениците,аз съм ученик и искам да ви кажа,че много съжалявам,че не учим религия, защото тя ще ни учи да бъдем добри,да уважаваме родителите си и по големите от нас–с две думи казано:във всичко добро!
Ако имаше това в България,не 40 % от подрастващите щяха да бъдат наркомани,а едва 10-15%(е,ние ще ги направим 0,000 %!–бел.на редакцията),ако имаше бригади,на които да се учим на работа,нямаше всеки от моите връстници да си дава парите за наркотици,цигари и алкохол,а за видът на учителя мога да цитирам само една много точна поговорка 
"По дрехите посрещат по акъла изпращат"! 


Ние ще спасим Българите и България,но с помощта на Исус и Мария,и после ще научим децата на Българо–Родолюбие и Любовродие,и на Патриотизъм,пак с помощта и в името на нашите Богове,а тогава тези чувства и висши добродетели остават за постоянно,защото са меродавен договор и завет,скрепен с наследствената кръв на Отец ни Исус!  

ЛЮБОВ РОДИЕ към=Любов към Рода 
ЛЮБОВ РОДИЕ към=
към Рода на Бавел=към Рода на Павел
Първосвещеният Първороден Род на Павел,синът на Исус и Мария Магдалена,кръстен на от Тях с Тяхната самодефиниция БОГ Е ЛЮБОВ !

ЛЮБОВ=БАВЕЛ=Павел

Официалната формулировка за ПАТРИОТИЗМА е:
(на гръцки: πατριώτης — съотечественик, πατρίς - отечество) означава любов,обич към родината и желанието за опазването ѝ.Възхищение от националните постижения, привързаност към родната земя,език и традиции.Патриотизмът на дело изисква безкористна и всеотдайна работа за въздигане на народа и родината.

Много хубави и поетично силни думи и пожелания,но останали анонимни и без сакралният си произход,са неизпълнимо и кухо дрънчащи патриотарски лозунги!

Дешифровката на думата със Свещения шифър дава верния отговор за значението и смисъла на това иначе сакрално чувство и служение:

ПАТРИОТИЗЪМ=Иза и Богиня Диана Матара
оказа се,че ПАТРИОТИЗМЪТ в истинската си сакрална същност,колкото и да му търсят както винаги манипулативно корените и значението в гръцкия,сиреч крипто–Българския,език,е всичко друго,дефинирано с това понятие,но първо е познание и преклонение към Българските Богове и Тяхната–сиреч нашата Родина България!
Виж как още по–точно и пълно са го нарекли това чувство траките готи=гети,или джермани:Patriotismus!

PATRIOTISMUS=Исус и Богиня Диана Матара

ДЖЕРМАНИ=Ежуа и Мадара

и които са великолепната анаграма на МАДЖАРИ,сиреч тракийско елитно Българско племе на Българските Богове!

ДЖЕРМАНИ=МАДЖАРИ=Ежуа и Мадара=Исус и Майка Мария,Богиня Диана
––––––––––––––––––––––

МЕРОДАВЕН ДОГОВОР с=с Богиня Диана Мадара Барг
МЕРОДАВЕН ЗАВЕТ с=с Богиня Диана Мадара и Бог Иза

СКРЕПЕН С КРЪВТА на=
на Бог Исус Барк Трак=на Бог Исус Българина от Тракия

Казахме,че ще спасим Българите и България с помощта на Исус и Мария,след това 
обезателно ще спасим и всички други деца,човеци,племена и народи,в това число и циганите=ромите,защото това ни е мисията на Всемирното Бяло Братство,което е от святите и праведни потомци на Исус и Мария Магдалена!
За потвърждение разсекретяваме циганската ентносна енергетична Божествена генетика и привеждаме универсалната технологична формула за тяхното спасяване и освещаване:

ЦИГАНИ–РОМИ=СИГАНИ РОМИ=Ген на Иса и Мария

генетичен експериментален продукт на Българските Богове,участващ като основен негативен анти–Български фактор в последната фаза на трансепохалният Ѝм проект за екстремална закалка и подготовка на Българите за Духовни водачи и праведни владетели и управници на всички племена.

И да вземеш,г–н Георги Дичев,да научиш Българчетата да декламират и пеят с Любов АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ,защото са Българчета и трябва това да ѝм е настолната молитва и символ–верую заедно с молитвата ОТЧЕ НАШ (Диана и Ешуш=Диана и Исус),а циганчетата да декламират и пеят АЗ СЪМ ЦИГАНЧЕ И РОМЧЕ,и ако нямат такова стихотворение,съчинете го заедно за тяхно родолюбие и прослава на Българските Богове и на Българите,дето сме ги създали и тях и ги търпим толкова великодушно сега,и защото скоро време ще ги учовечим и осветим и тях!
Отгоре ще ти диктуват думите,както диктуват на всеки поет Техните послания в рима!

РИМА=МАРИ=Мария–диктувани от Мария послания в мерена реч

МЕРЕНА РЕЧ=РЕЧ на Мария
МЕРЕНА РЕЧ=Чар Мария=Царица Мария
МЕРЕНА РЕЧ=МЕРЕНА РЕТШ=
Шар Диана Мария=Цар Матара=Царица Матара

За да изпълниш Тяхната творческа поетична заръка ще ти помогнем и ние,като ти разсекретим родовата ти документация,в която е указано,че и ти си от Тяхното родословие и пряк участник във вече случващите се епични епохални събития и процеси на Явяването Ѝм,и то в географския ѝм епицентър–Свещения Ямбол,и участващ с изявата си в Свещената история на Българите и България!

ДИЧЕВ=Богиня Диана и Ешуа
ДИЧЕВ=ДИТШЕВ=
дете(Дете?) на Бог Ешуа

Бъди благословен,Жоро,и всичките ти дечица от Първи Г клас на смесения ти Българо–цигански клас,защото Исус и Мария ви обичат всичките!

И не се плаши,Приятел,защото всичко,ама абсолютно всичко,което става в Ямбол,в България и по целия свят,е по Божия проект и сценарий,и всичко,което става–и  добро,и зло и негативно,Боговете ни трансформират в полза на Българите и възстановяването на Тяхното Царство на Любовта,Братството и Мира,което е Свещената империя на Всемирното Българско Бяло Братство!

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя на Бог Исус и Богиня Диана Мария



Носете си,Българи,мартениците на лявата или на дясната ръка,или до сърцето!
Носете ги постоянно през целия месец март,и после ги носете пак постоянно,защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел–да бъдат наш опознавателен знак пред небесните съгледвачи,които да ни награждават за това с грижите си за нас,и да бъдат същевременно един уникален родови свръхсекретен сейф с огнената епохална информация,че сме Потомците и Народът на Бог Исус и Богиня Мария!

МАРТЕНИЦА=Мария Диана и Иса
МАРТЕНИЦА=Матара и Иса
МАРТЕНИЦА=Деца на Мария
МАРТЕНИЦА=Дете на Мария и Иса

МЕСЕЦ МАРТ=Иса и Мат Мария

НОСИ ПОСТОЯННО!=Богиня Диана и Исус

НОСИ ПОСТОЯННО в сърцето си=
в сърцето си Богиня Диана и Исус
и тогава Те ще те заведат в Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА за обезсмъртяване!

НОСИ ПОСТОЯННО=ПЕСИСТЕНА=БЕСИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА

ОБЕЗСМЪРТЯВАНЕ=Бог Исуз и Богиня Матара

ОПОЗНАВАТЕЛЕН ЗНАК на=
на Богиня Диана и Изуз Балка
НЕБЕСНИ СЪГЛЕДВАЧИ=СЪГЛЕДВАЧИ на Бог Иса
СВРЪХСЕКРЕТНИ=Исус Барх Трак=Исус Българина от Тракия
СВРЪХСЕКРЕТНИ=Христос Барх=Христос Българина
СВРЪХСЕКРЕТЕН СЕЙФ=СЕЙФ на Христос Българина
СЕКРЕТЕН СЕЙФ=Бог Исус Трака=Бог Кристос
ОГНЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Бог Иса и Мария
ОГНЕНА ЕПОХАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Бог Иса и Мария Балха
ТОВА Е ЗА НАС=Богиня Диана и Исуз
ТОВА Е ЗА НАС=
ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Божият Първосвещен храм БЕЗИСТЕНА е Техният подарък за нас–децата Ѝм

Носете вълшебните Божии явни и скрити значки и нишани с чародеите Пижо и Пенда, за да ви бъдат те застъпниците пред техните автори и прототипи Исус и Мария Магдалена! 

НИШАН=
Ешуа
ЗНАЧКА=ЗНАТШКА=Знак на Диана и Ешуа
ЯВНИ И СКРИТИ НИШАНИ от=от Бог Исуш Трака

Вижте не само сакралната езотерична етимология на английската дума за тайна–СЕКРЕТ,но и първосигналната и простосравнителната ѝ етимология,която се вижда,че произлиза от българската дума СКРИТ:

СКРИТ=СИКРЕТ=СЕКРЕТ 

А пък произходът на СКРИТ,а оттам и на СЕКРЕТ,СИКРЕТ,е очебийно ясно,че е от Трака Иса,написан обратно,за да стане СКРИТ,сиреч ТАЕН!
Толкова е скрит и таен,колкото е още повече пред всички явен!

СКРИТ=СИКРЕТ=СЕКРЕТ=Трака Иса=Иса Трака=Исус Трака=Исус от Тракия

висшата епохална свръхсекретна тайна на човешката цивилизация

ЗАСТЪПНИК=Исуз и Диана Бокиня=Исус и Богиня Диана 





image
   
    ПИЖО И ПЕНДА=Бог Ежуа и Богиня Диана




За информация на посетителите:


В последния ни постинг–

МАРТЕНИЦАТА–СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ ОТ АКАШИ ЗА СВЕТОВНОТО ЦИВИЛИЗАЦИОННО ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ВЪЗВРЪЩАНЕТО НА СВЕТОВНОТО НИ ИМПЕРСКО ГОСПОДСТВО !
http://bezistena.blog.bg/history/2015/03/01/martenicata-sekreten-dokument-ot-akashi-za-svetovnoto-civili.1342440  ,

след 100–я посетител имаме важни редакционни допълнения,които е добре да видите
.



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
04.03.2015 16:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
04.03.2015 18:17
От образованието почва всичко!
И свършва с него!
Откакто и образованието стана стока у нас, почна девалвацията му и обезценяването респективно
Когато то добие стойността , която имаше при нашето поколение, нещата ще се оправят
Но преди това трябва да се изкорени управляващата и войнствена посредственост
Трудна задача!
Приятна вечер, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Благодаря, Адаш! Да, образов...
04.03.2015 21:14
Благодаря,Адаш!
Да,образованието да се образоваш и познаеш отгде идваш и къде отиваш,е първият стадий на Познанието,но преди него е Сътворенческият базиз и фундамент,положен от Боговете ни,и върху който е изградено Мирозданието на Всемира

БАЗИС=Бог Исуз
ФУНДАМЕНТ=Богиня Диана мат
ИЗГРАДЕН от=от Иза Трака
МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза
ВСЕМИР=Бог Иса и Мария
МИРОЗДАНИЕТО Е ИЗГРАДЕНО от=от Изуз Трака и Мадара Диана
ВСЕМИРА Е ИЗГРАДЕН от=от Бог Исуз Трака и Мария
цитирай
4. aquilonia - Един малко закъснял, но напълно необходим отговор!!
08.05.2015 21:06
Благодаря ти,приятелю,че си отделил време и място в своя блог да отбелжиш това,което правя като учител с най-малките.Че то не беше Ера,Диана,БиТи Ви...Отвсякъде "Осанна!"А то има ли го това,има го и "Разпни го!"Е,теб ти се падна честта.След всички хвалебствия дойде ред и на критиката.В никакъв случай не ти се сърдя за нея,приятелю,защото те познавам от зората на демокрацията в България,от първите митинги и изгревите по Еньовден на Кабиле.И знам,че си Българин с главно Б.Но репортажите са те подвели.Денят не започва с думите "Аз обичам България",а клетвата,дадена с ръка на сърцето, завършва с "Да живее България!"В този репортаж аз казах много неща.Друг е въпросът,че телевизията това е избрала,това е пуснала.Класът има химн.Мой текст, моя музика.Цитат от химна - ...тука силни ще пораснем,горди Българи със дух,наследен от Аспарух..."Химнът се пее през ден.С ръка на сърцето.Откъде знаеш,Ванка,какво казвам по време на часовете?Откъде знаеш,че моите първокласници не знаят,че в България е имало не османско присъствие,а турско РОБСТВО?Откъде знаеш,че те вече не знаят имената на нашите най-велики владетели?Откъде знаеш,че те не знаят думите,които Крум е рекъл на Никифор, преди да му резне пъпеша?Откъде знаеш, приятелю,че правилата на класа са нашите БЪЛГАРСКИ пословици,а не тези,които всички другарки използват?Ела в класа и питай някое от децата дали знае защо Христос е разпънат.Но това не го знаеш, за това не ти се сърдя. Клетвата е само върха на айсберга.Но на такива глупци като горепосочения boris193 няма да отговарям.Ако той харесва начина на живот на българина, предоставен му от държавата,кой е глупакът, Ванка?Повтарям,клетвата е само върхът!НИКОГО НАСИЛА НЕ КАРАМ ДА Я ИЗРИЧА.Нима в някой друг клас знаят това,което знаят моите деца?И ти не го знаеш.Но моите деца го знаят.А именно-под всяка буква на българи постави номера и поред в азбуката. Сборувай,докато получиш една цифра.9.Сложи Я и прибави номера и.Общ сбор 3.Двете сакрални цифри.3 и 9. Числата на Христа.Поздрави!
цитирай
5. bezistena - Още един Българин в екипа ни!
08.05.2015 22:44
Гласувам за празния ти блог за да те насърча да пишеш в него,Жоро!
Пиши за тия неща,с които живееш и гориш,Приятелю,защото и Душата ти е обругнала и трепти,и защото перото ти е силно!
И силни ти са думите,Приятел,и трябва да стигат до повече Българи,защото народа вече мре духовно и трябва огън и жарава да го подпали!
Директно те приемаме за член на нашия синергетичен екип,защото си и от Божията свещена жреческа династия.
Отговорът ти ще пуснем в специален постинг,а ти ще ни помогнеш,като ни насочиш с твои култови и силни творби.
Да ти са благословени децата–ученици,Жоро!
Бъди благословен ти и близките и дома ти!
Исус и Богородица бдят над тебе!

п.п.
А пичът boris193 сме дали като образец на доволен от статуквото–сиреч облажил се от държавната трапеза и властта,за да говори,че ти или аз,или ние трябва да вярваме на държавата ни!
На кой от държавата да вярваме,бе пич дето наричаш другите "глупаци"?
На Бойко Борисов ли,от чиято партия сигурно си ти,на позора президентски ли,дето иска всички Българи да прати на война,на шефа на БНБ Искров ли,в комбина гуляещ с крадеца–банкер на 5 милиарда Цецо Василев,на Кунева дето иска да подмени Българския генофонд с джахидисти и мюсюлмани първо,а после и елегантно с евреи,на Кристалина Георгиева ли,която работи на световно и европейско ниво за тази гнусна задача,на министъра на културата ли,който не е от Българския етнос също,на нашия Волен ли,дето само Русия му е в сънищата,мечтите и устата,на Местан и на цялото ДПС ли,на БСП ли,на псевдо–девократите и жалките останки от СДС все с крипто–еврейска кръв,на нашия кмет ли,на областния управител ли...посочи един държавник,на който да вярваме,бе пич boris193 ?
Щото думата ВЯРА и процеса и действието ВЯРВАНЕ са приложими и важат единствено за Бог Исус и Богородица!
На Които и ние не само вярваме,ами и ги обичаме и любиме безумно,защото Ги познаваме Кои Са!
И защото сме от Тяхната кръв!
А кръвта вода никога не става,а нашата кръв е и Божия освен това!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658455
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43982
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!