Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2020 00:17 - Шефът на НАСА за предстоящата инвазия на Извънземните и за събитията в света.Къде ще дебаркират Извънземните, пуснали корона вируса и носещи ваксината за него!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2696 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 17.03.2020 18:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отново се подновяват и активират публикации за официалното изявление пред широк форум през м. април 2017 г на директора на НАСА Чарлс Болден за категорични данни за предстояща скорошна инвазия на Извънземните, след което настана небивала суматоха и метежно брожение в най – бутафорния театрален отдел на ЦРУ – НАСА, по правителствените етажи и езотеричните общества в САЩ и по света, и още повече из тайните служби, обслужващи велможите, управляващи света!  

Предлагаме ви информация по темата в Българските СМИ:  

Шефът на НАСА е пуснат в отпуск, заради странно изявление за извънземна инвазия!

http://hiddentruth.site/шефът-на-наса-е-пуснат-в-отпускзаради-с/?fbclid=IwAR0UsHaVca5YvtPs3QlQnQ81_uRKQlOlh_fSX08gIurPsONsmtktLn_qXX4

image

Ще развием темата в тази специална статия в която ще припомним и направим допълнение, че това изказване на директора на НАСА е било направено през м. април 2017 г, след което наистина изчезва от сцената и светлината на прожекторите, принуден е да подаде рапорт за напускане на заемания директорски пост с по – ранна дата от 20. януари, уж заради встъпването на Тръмп на президентския пост на тази дата, и от 1. септември същата година президентът Тръмп назначава Jim Bridenstine за нов директор на НАСА 

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––

И оригиналното съобщение от американските сайтове и СМИ в компютърен превод:

АДМИНИСТРАТОРЪТ НА НАСА БЕ СПРЯН СЛЕД ТВЪРДЕНИЯТА ЗА „ПРЕДСТОЯЩО НАШЕСТВИЕ НА ИЗВЪНЗЕМНИ“
https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=https://worldnewsdailyreport.com/nasa-administrator-suspended-after-claims-of-imminent-alien-invasion/&prev=search

Най-високопоставеният служител на Националната администрация по аеронавтика и космическо пространство (НАСА) Чарлс Болдън беше пуснат в отпуск по болест за 6 месеца, след като публично заяви, че извънземно нашествие ще се извърши преди 2025 година.
Ветеран от четири космически полета на борда на совалките Колумбия, Дискавъри и Атлантида, М. Болден е влязъл в космоса над 680 часа и е администратор на НАСА от 2009 г.  

Той шокира много хора по време на конференция в Хюстън в събота, като заяви, че
е въпрос само на месеци, а може би и години, преди технологично напредналите извънземни да нахлуят в нашата планета“.  

"Има много страшни неща навън и някои от тях вероятно вече са забелязали нашето съществуване.", Каза г-н Болдън. „Преценихме, че във Вселената има поне 30 000 други цивилизации. Ние сме активни в космическото пространство от десетилетия, така че със сигурност вече сме привлекли вниманието на поне един от тях.
Може да бъдем нападнати всеки момент!

Зашеметяващата декларация очевидно причини силен дискомфорт в тълпата и г-н Болдън бе бързо свален принудително от сцената от други двама служители на НАСА.(разбирайте от ЦРУ)

image

Говорителят на НАСА Дуейн Браун обясни тази сутрин, че господин Болдън страда от тежка депресия
(сиреч по изпипаната полицейско – инквизационно методика го изкараха луд за връзване) и ще му отнеме време да се възстанови, преди да се върне на мястото си. 

Това не е първият път, в който лидер на НАСА предизвиква възможността да се срещнат с извънземен живот, но това е първият случай, когато лидер на организацията открито говори за възможността за извънземно нашествие.
Много други членове на НАСА публично отричат ​​катастрофалното прогнозиране на Чарлз Болдън, заявявайки, че това е само негово лично мнение, а не е официално становище на организацията.

Заместник-администраторът на НАСА Дава Нюман се опита да успокои участницитеу в конференцията, като заяви, че НАСА няма информация която да предполага, че извънземните форми на живот са готови да нахлуят в нашата планета.

Г-н Болдън не говори повече публично от събитието и отказа всички искания за интервюта.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

https://ru.wikipedia.org/wiki/Болден,_Чарльз_Фрэнк
https://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Bridenstine

Директор NASA заявил, что до вторжения инопланетян осталось несколько месяцев

https://planet-today.ru/stati/neobychnye-yavleniya/item/68263-direktor-nasa-zayavil-chto-do-vtorzheniya-inoplanetyan-ostalos-neskolko-mesyatsev

Вторник, 25 Апреля 2017 08:01

Высшее должностное лицо Национального управления по аэронавтике и исследованию космического пространства (NASA) Чарльз Болден, был отправлен в 6-месячный отпуск по болезни, после того, как публично заявил, что вторжение внеземных пришельцев произойдет до 2025 года.
 
Заявление Болдена, ветерана четырех космических полетов на борту шаттлов «Колумбия», «Дискавери» и «Атлантис», который провел более 680 часов в космосе и с 2009 года является директором NASA, потрясло участников конференции в Хьюстоне в субботу 22 апреля 2017 года, в котором он утверждает, что осталось
«несколько месяцев, возможно, лет до того, как технологически продвинутые инопланетяне вторгнутся на нашу планету».
 
«В космосе есть много страшных вещей, и некоторые из них, вероятно, уже заметили наше существование, - сказал Чарльз Болден. - Мы подсчитали, что во Вселенной существует, по крайней мере, 30 тысяч инопланетных цивилизаций. Мы проявляли активность в космическом пространстве на протяжении десятилетий, и поэтому наверняка привлекли к себе внимание, по крайней мере, одних из них.
Нас могу захватить в любой момент!»


Ошеломляющее заявление вызвало неоднозначную реакцию среди участников конференции, и Болден был быстро выведен со сцены два сотрудниками NASA.
(двама агенти на ЦРУ, на която световна злодейска институция НАСА е подопечна и филиал)

Уже не первый раз глава NASA высказывает свое отношение к внеземной жизни, но это впервые, когда он открыто говорит о возможности вторжения инопланетян.

 
Многие сотрудники NASA публично осудили катастрофическое предсказание Чарльза Болдена, указывая на то, что это только личное мнение их директора , а не официальная позиция организации.
Заместитель директора NASA Дэйв Ньюман пытался успокоить собрание, заявив, что NASA не имеет никакой информации, свидетельствующей о том, что внеземные формы жизни готовятся к вторжению на нашу планету. 
После своего заявления Чарльз Болден отказался от всех интервью.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Директор NASA публично заявил о вторжении инопланетян
https://pikabu.ru/story/direktor_nasa_publichno_zayavil_o_vtorzhenii_
inoplanetyan_5005944
 

Чарльз Болден, возглавляющий американское аэрокосмическое агентство НАСА, 22 апреля сего года на конференции в Хьюстоне заявил, что инопланетяне могут вторгнуться (начать войну с землянами) на нашу планету уже через несколько месяцев (esoreiter.ru).

–– трябва да отбележим, че въпреки, че Болден е подал оставка на 20. 01. същата година, до назначаването на новия директор до м. септември той се води директор на НАСА 

Ученые ведомства, признался бывший астронавт, ветеран нескольких космических полетов и проведший в космосе с 2009 года почти семьсот часов, установили, что во Вселенной существуют десятки тысяч, если не больше, различных инопланетных цивилизаций, и наша Земля давно уже привлекла их внимание, о чем говорит возросшая активность НЛО последних лет. Поэтому инопланетяне могут захватить Землю в любой момент, по крайней мере, это произойдет в ближайшие годы.

Заявление Болдена просто ошеломило участников конференции, после чего директор NASA был выведен со сцены своими сотрудниками, очевидно связанными со службами ЦРУ или ФБР.

Напомним, что в последнее время Чарльз не раз высказывал довольно смелые суждения о пришельцах и их планах, однако это все было на уровне журналистских сплетен. Так открыто, почти официально сказать о вторжении инопланетян на Землю директор НАСА не позволял себе еще ни разу, что встревожило многих, в том числе и видных уфологов мира.

Если говорить об аэрокосмическом агентстве, то его сотрудники тут же публично осудили своего директора, заявив, что это личное мнение Чарльза Болдена, но никак не официальная позиция руководства, да и всего коллектива научных работников НАСА. Заместитель директора организации Дэйв Ньюман попытался успокоить собравшихся на конференции, заявив, что никакой реальной информации о готовящемся вторжении на Землю инопланетян нет и быть не может.

Чарльз Болден отказался в тот день от всех интервью и не подпустил к себе ни одного журналиста.
Вскоре он был отправлен в длительный отпуск якобы по состоянию здоровья.
Думается, что NASA в ближайшее время ждет назначение нового директора.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=_60R52EmNFg&feature=emb_logo
"Imminent" Alien Invasion Revealed By NASA Administrator? 4/24/17
"Неизбежно" нашествие на извънземни, разкрито от администратора на НАСА? 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Идващата от такова високо место информация е достатъчна и за най – големите скептици, че около нас постоянно има контингенти Извънземни, като огромното мнозинство от хората по света не само знаят и вярват, че Извънземните са факт, но и имат всякакви визуални аргументи и документи за тях – което е прекрасно, като тия хора по принцип не са религиозни, обаче лошата новина за тях е, че вярват в Извънземните без да си и имат и най – малката представа кои са те, което всички признават!

Само примерните религиозни вярващи и най – вече християните, въобще не вярват в Извънземни, защото вярват безприкословно в Богът Творец – което е прекрасно, само че лошата новина за всички тях, е че вярват в Бог с умишлено манипулирани от самият Него грешни характеристики и неточен адрес!

Едните не вярват в Бог и вярват в Извънземните, за които не знаят кои са те, другите не вярват и не признават Извънземните и вярват в Бог, за Когото въобще си нямат и на представа Кой е Той! 

Достатъчно интелигентните и феноменни духовно разкрепостени Българи, а след тях и другите, вече разбраха, че Извънземните и не само Богът Творец и Демиург, но и двамата Бога Творци и Демиурзи, са едни и същите Български Богове по тази лесно разпознаваема формула, с която Те ни се представят във всички наши 1400 статии с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Извънземните са Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, херметизирана като Богородица – Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!

Страшните и вездесъщи Извънземни, които са така ужасяващите и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души, които се чудят как да скрият и манипулират информацията за тях, са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!   

Ето защо във последния филм по – горе 

"Imminent" Alien Invasion Revealed By NASA Administrator? 4/24/17
"Неизбежно" нашествие на извънземни, разкрито от администратора на НАСА?" 

неизбежното нашествие и инвазия на Извънземните и на Български език, и на производният от него Български жречески цивилизационен лингва продукт – английският език, ни водят винаги и само не до инвазията и нашествието на тълпите обезумели ислямистки нашественици в Европа, подгонени от юдео – ционистките заговорници срещу Българите в изпълнение на пъкления перфиден план Калерги за нашето окончателно затриване, а до Боговете ни – Продуценти, Автори и Сценаристи на ескремалната транс – епохална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", Които подготвят последните ѝ финални акорди преди Явяването им за епичните процеси на Съдния Ден и безалтернативната атестация на всички:

ИНВАЗИЯ на=на Бог Иза 

INVASION на=на Бог Иза 

IMMINENT (неизбежно)=Диана МаМа=Диана Мария Магдалена

IMMINENT INVASION=Диана МаМа и Бог Иса=Богиня Диана Мария Магдалена и Иса

НЕИЗБЕЖЕН=Бог Изуж 

НАШЕСТВИЕ от=от Богиня Диана и Исуш 

В този документ се съдържа свръхсекретната информация, къде ще дебаркират Извънземните/Боговете ни за започване на тяхната неизбежна инвазия и нашествие на Земята:

НАШЕСТВИЕ на=на ВЕШИСТЕНА=на Безистена  

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз   

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз   

БЕЗИСТЕН=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана   

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана   

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана   

БЕЗИСТЕН=Бизантионес 

Безистенът е Командният център на Време – пространствения континиум, Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло с унаследена от Боговете ни висша сакрална херметична хералдическа династична символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей...

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците от които са гърците, на турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са бивши тракийски нефеноменни безкултурни племена, разселени по света от Българските жреци и култивирани, цивилизовани и очовечавани от тях, и чиито племенни главатари – изродени династи от Дуло, обединени от юдео – ционистите, са заговорниците срещу Българите, които организират сега ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!

На Безистена, който е Главният КПП (контролно – пропускателен пункт) и портал между световете, ще се състои и отварянето на енергийните прегради между световете и дебаркирането на Небесното светейшо войнство на Извънземните/Българските Богове,

БЕЗИСТЕН=СБЕТИ ЗЕ=Светии на Иза

водени от Исус и Богиня Диана и Техният Син – Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

БЕЗИСТЕН=Сина на Богиня Диана и Иза 

image


Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден!

 
Предлагаме ви една от първите обществени публикации на нашия екип от пролетта на 2013 година, в която още тогава се разкриха публично Боговете ни – Извънземни, с Които ние имахме отношения от годините на предела между 20 и 21 век.
В този постинг Те недвусмислено директно и индиректно ви се показаха кои са и къде да се готвиме да ги посрещаме когато дойде времето за това по техния план график и ни даваха информацията, която ще ни потрябва сега за вашето просвещаване в тия ескалиращи и изкрейзващи за всички апокалиптични събития: 

Извънземните, Безистена, Дан Браун и тайната на Българския език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/16/izvynzemnite-bezistena-dan-braun-i-tainata-na-bylgarskiiat-e.1110758

... Простено ви е, щото не знаете какво е и какво иде скоро!
Има религия – тя е измислица на Инквизицията, за да скрие от вас истината за Реалния, Рационалния и Всемогъщ напълно Естествен и Свръхестествен Български Бог Исус.
Има Извънземни, в реалното съществуване и свръхмогъщество на които всички „нормални“ вярват, защото има безброй документални материални доказателства, но абсолютно отричат на „набожните“ невидимия Божи свят и войнства! 
В същото време религиозните хора са категорично убедени в реалното и свръхестественото съществуване на небесната иерархия и воинство, управляващи всичко в света, но анатемосват извънземните като сили на злото! 

21 Декември 2012 затова дойде – за да се съберат нашият земен свят и онези другите два невидими небесни свята, които два невидими толкова страшни свята, се оказват един и същ свят временно в ръзлични взаимно съвместими едно в друго измерения!  

Да – огромният и всесилен свят на Извънземните е същият онзи толкова финен и деликатен свят на пърхащите с чисти крила Ангели – пазители, обгрижващи ни ден и нощ с толкова състрадание и любов, и когато не могат те да се справят с най – тежките случаи, тогава викат Исус, Който пък заедно с Богиня Диана – Мария Магдалена, са Всесилни
Да – двата толкова различни в представите на хората свята са един и същият Божи свят,

БОЖИЯ СВЯТ на=на Бог Исуж и Богиня Диана

но представящ се различно пред отделния човек в зависимост от неговата вяра, мироглед и душевност и от това, което е натворил в живота си – добро или лошо!  

Казано ни е вече да ви кажем: 

Те идват:

Вижте малка част от публикациите за Извънземните, които НАСА се мъчи да скрие панически от света:

https://www.google.com/search?q=НАСА+крие+извънземните&client=opera&hs=DWt&ei=KPlgXua6A9SGgQbu3bmQBQ&start=10&sa=
N&ved=2ahUKEwjm7s2Os4PoAhVUQ8AKHe5uDlIQ8tMDegQICxAw&biw=768&bih=375

Такива материали можете да намерите много – и въпреки безбройните духовни и научни доказателства, и религиозните, и атеистите (Безбожниците демек), и езотериците, и всички се радвате след несъстоялият се край на света през декември 2012 година и си отдъхнахте:

– Как ни уплашиха тия първобитни маи само – пу, пу!
Добре, че всичко се размина! 

– Нищо не се е разминало!

Въобще не можете да се отървете от Всемогъщите нежни ръце и обятия на Боговете Исус и Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена и от безкрайната им, натрупана и несподелена взаимно Любов, която пазят за всички вас!

За Спасението на всички без изключение! 

И заради огромната си Любов към всички, ни нареждат да ви предупредим къде ще дойдат: 

https://www.youtube.com/watch?v=jlapv48d7VQ

Take That - Kidz

Защо мислите култовата група дойде в България да снима спешно за два дни този клип, с който подлуди още повече лудналия по тази тема свят?
Кой мислите им внуши да дойдат на пожар в България и да пеят пророчески и назидателно:

– Какво ще правите, когато дойде KIDZ ?! – 

където KIDZ няма никакво обяснение на английски или някой друг език, защото е зашифровката на имената на Божиите потомци – жреците Българи от генеалогията на Господ Бог Исус Христос и Богородица/Мария Магдалена на сакралния Български жречески език Санскрит, който е Свещеният шифър и който скоро ще научите!

САНСКРИТ=КРИСТАС=Кристос

САНСКРИТ=ИСАС ТРК=Исус от Тракия 

Отиваме в следващите постинги, в които разкрихме Свещения шифър и чрез свещения код разсекретяваме посланието от песента, за да разберем кои ще дойдат:

KIDZ =Кан (Жреци) на Диана и Иза – Българските Светии

– Какво ще правите, когато дойдат KIDZ ? 
 

– Какво ще правите, когато дойдат Боговете Исус и Диана и техните Светии? 

image 
image 

image

На минута 2:31 и 3:13, където на тв екран четем на Български:
"Неизвестният летящ обект лети в небесата...",

НЕИЗВЕСТЕН ОБЕКТ=ОБЕКТ на Богиня Диана и Исуз 

НЕИЗВЕСТЕН ОБЕКТ=ОБЕКТ от Безистена

ЛЕТЯЩ ОБЕКТ на=на Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Ешуа 

както и на някои други кадри, се вижда в коя държава ще дойдат небесните гости –в България, разбира се! 

НЕБЕСНИ ГОСТИ=БОГИН ДЕН ИСЕС=Богиня Диана и Исус 

На 2:42 и 4:07 мин. виждаме в кой град ще дойдат и коя телевизия ще ги посрещне  –  случайно ли мислите паникьосаната тв репортьорка ни завира постоянно в камерата микрофона си, на който ясно е изписано – ЯТВ, който надпис сочи в кой град ще стават събитията и коя телевизия ще ги посрещне! 

image

ЯТВ=Ямболска ТВ=Ямболска Теле Визия – посочена изрично в 2:42 минута! 

image

ЯТВ=Ямболска Теле Визия -–– посочена изрично и в 4:07 минута!

...случайно ли мислите паникьосаната Тв репортьорка ни завира постоянно в камерата микрофона си,на който ясно е изписано – ЯТВ, което сочи в кой град ще стават събитията и коя телевизия ще Ги посрещне!  

ЯМБОЛСКА ТЕЛЕВИЗИЯ=на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуз от Ямбол 

На 4:40 до 4:45 ви показваме Кой, или по – точно Коя води петимата небесни пратеници и небесната армия – появилата се изневиделица на снимките мистична жена с много образи!

image

Без никакво предупреждение и обяснение в 4:40 до 4:45  минуута в клипа се появява неизвестна мистична жена сред петимата небесни пратеници и Божията небесна армия на култовата групата!

ПЕТИМА НЕБЕСНИ ПРАТЕНИЦИ на=ПРАТЕНИЦИ на Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Иса 

ПЕТИМА НЕБЕСНИ ПРАТЕНИЦИ=Братя от Богиня Мат Диана и Бог Исус

НЕБЕСНАТА БОЖИЯ АРМИЯ на=на Богиня Матара и Бог Исуж 

image

Коя ли е тази неизвестна мистична жена, която се появява изведнъж на централно место сред петимата небесни пратеници?


Няма да ви измъчваме в неизвестност и ще ви я разкрием преди да сте стигнали по хронологията на публикуването на просветителските ни постинги, защото ние вече придобиваме феноменното свръхестествено право да пътуваме във времето назад и напред!
Тя е Жената, за Която вече постоянно ще говорим оттука нататък и сега само показваме едно от Нейните безбройни превъплъщявания:

НЕИЗВЕСТНА ЖЕНА=НЕВЕСТА ИЗАЖ=Невеста на Изуж – невестата, съпругата на Исус 

НЕИЗВЕСТНА ЖЕНА=Богиня Диана ЖЕНА на Исуз

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Разкрихме ви това, което ви разкриваме във всичките ни 1400 статии за Извънземните, Които са Боговете ни, и различните проявления на Които шефът на НАСА/NASA Charles Frank Bolden виждаше, защото бе от Техния феноменен жречески род и бе избран от Тях на това место за тази му мисия, но не беше дошло още времето да му се разкрият Те Кои са!

Charles Frank Bolden=Болкарин от Дуло на Чар (Цар) Бог Иса 

Публикуваме за всички които се интересуват и входящата парола на НАСА/NASA, която разбиваме от раз, за да влезете из потайностите на това най – голямо 
измислено земно – космическо шоу и видите как строят бутафорни театрални декори на Космоса, Луната и Марс за трилиони долари :

NASA=НАСА=АСА ± Н (кодировъчен назал)=АСА=Иса 

Някои СМИ се застраховат срещу евентулно преследване от вездесъщите тайни служби на САЩ, на които са подопечни НАСА, и финтират като Daily News Daily Report по долу, други от арсенала на службите пускат подобни дезинформационни димни завеси за да не знаят хората на кои да вярват :

"Daily News Daily Report поема цялата отговорност за сатиричния характер на своите статии и за измисления характер на тяхното съдържание. Всички герои, появяващи се в статиите в този уебсайт - дори тези, базирани на истински хора - са изцяло измислени и всяка прилика между тях и всеки човек, жив, мъртъв или нежить, е чисто чудо."

–– а този публицистичен стил и форма на този вид повествование е един от любимите стилове на Извънземните за ретранслация на тяхната информация и изпращане на превантивни послания към хората в прав и кодиран формат, дешифриран с помощта на Свещения шифър, който умишлено лежерен научно – популярен фентъзи стил ние ви демонстрираме постоянно.

И защото целта на дезинформаторите е да не знаете на кои да вярвате, нашият съвет е да не вярвайте сляпо и да проверявате всички, както и особено внимателно нашите документи, които всички са написани ясно и безапелационно разбираемо като най – елементарния христоматиен математически пример за истинност 1 + 1 = 2, и вярвайте само на Боговете ни, Които докато са невидими временно за нашите несъвършени сетива, 

ВРЕМЕННО СА НЕВИДИМИ=Богиня Мад Мария и Бог Иса 

са ни снабдили с най – съвършения инструментариум за постоянна връзка с Тях,

ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Иса и Диана Матара Мария 

който специфичен свръхсензитивен инструментариум Отец ни прокламира в небесния постер:

image

Постоянно помнете в тия смутни времена Кои са Извънземните 

СМУТНИ ВРЕМЕНА режисирани от=режисирани от Иса и Богиня Мат Мария

и свържете изказването на шефа на НАСА Charles Frank Bolden за инвазия на Извънземните до 2025 година, с вече случващите се екстремални събития на разпостранение на вирусната пандемия в глобален мащаб и подготвящи Явяване на Българските Богове и Божият Син – Спасителят, за отпочване на процесите на Съдния Ден, и Които в тия смутни времена ни наставляват и насърчават за предстоящите скоро епични процеси в света с думите на Алиса: 

image 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
В последния момент пристигна информация от Извънземните, която те ни подават в официалните документи на НАСА:

Giant UFO Moves Through Or Solar System, NASA Footage, Video, UFO Sighting News.
Гигантски НЛО се движи през Слънчевата система, кадри от НАСА, видео, новини за НЛО наблюдение.
https://www.etdatabase.com/2020/03/giant-ufo-moves-through-or-solar-system.html

image

Ето наистина интересно видео на кръгъл летящ съд с форма на диамант в центъра.
Движеше се през видео на НАСА SOHO и се вижда.
НЛО е там само за 4 секунди, но ако се забави, можем да видим подробностите му добре.
Това е 100% доказателство, че извънземните са в нашата Слънчева система в момента.
Този кораб е масивен, с големина на Луната или по-голям и се движи невероятно бързо. Сигурен съм, че НАСА никога няма да го спомене, защото ако го направят, те ще трябва да кажат на обществото истината за съществуващите извънземни.
Те не искат да предизвикат никаква паника. Така че те няма да ни кажат.

––––––––––––––

И още един важен документ за Извънземните:

Наскоро, по време на интервю за Fox News, Кристофър Мелън – бивш заместник-помощник на министъра на отбраната и разузнаването, потвърди съществуването на НЛО на нашата планета
http://hiddentruth.site/к-мелън-публично-потвърди-наличието-н/?fbclid=IwAR0I4zwLdL5lnz2dHFsDx9vK56peZEu-wcYhs1A3WpQ7sQnEAg_hHIY0Q2U

–––––––––––––

И защото сте вече посветени, че Извънземните, които са Българските Богове, са Авторите и Продуцентите на пандемията с корона вируса, и знаете, че те носят и ваксината срещу болеста и вече я предоставиха на нашия екип, а ние на всички Българи, ви припомняме за нейното задължително приложение с два от постингите ни:

Пандемията на корона вируса – последната фаза преди показването на обсадилите ни Извънземни.Къде и как да се предпазим и излекуваме от мистериозния вирус.
http://bezistena.blog.bg/history/2020/02/28/pandemiiata-na-korona-virusa-poslednata-faza-predi-pokazvane.1698499

...В нашата фундаментална тематична статия ви разкрихме формулата на защита и лечение на болестта и сега започаме да произвеждаме ваксина, серуми и екстракт и най – ефикасните предпазни маски по ноу хауто и технологията на висшата Божествена медицинска практика Баяне, и да подготвяме санаториумите за лечение на болните!

ЕКСТРАКТ=Диана и Иса от Тракия 

ПРЕДПАЗНИ МАСКИ=Бокиня Мадара и Бог Исуз 

САНАТОРИУМ=Иса и Матара – 

универсалните лечебни заведения и възстановителни санаториуми са  безбройните скални мегалитни светилища,

image

построени в България и из целия свят от Българските феноменни жреци – строители на всякакви материални енергийни съоръжения за производство на тях на духовни, здравни и материални блага и творене на чудеса от Българските жреци от рода Дуло, временно деактивирани и които скоро нашият от Горе оторизиран екип заедно с вас – посветените феноменни Българи, ще активираме и пуснем отново на ръчен работен режим! 

image

image

image

Удавник се хваща и за сламка, обаче виждате от тези документи, както от всичките ни публикации в блога ни с 1400 статии за светоустройствените тайни, каква не спасителна сламка, не спасителна отломка от потопен кораб, не спасително въже или спасителен пояс от него, не и спасителна лодка и всякакви традиционни спасителни съоръжения ви даваме, ами ви даваме единствените спасителни средства, които ги има само на нашия Спасителен кораб и на Спасителните скали – скалните светилища, дефинирани в библейските документи като Високите места:

ВИСОКИ МЕСТА на=на Богиня Майка Диана и Исус 

ВИСОКИ МЕСТА=Кая (скала, скални светилища) на Богиня Ма (Майка) Диана и Исус 

Херметизираните като Високи места мегалитни обекти и анатемосани и разрушавани от псевдо – Исусована анти – Българска юдео – византийска полицейско – инквизационна геноцидна доктрина Християнство като нечисти места на езичниците, са светилищата на Българските Богове за връзка и среща с Тях и свръхестествено лечение и снабдяване, на които съвсем скоро време всички търсещи спасение, защита и изцеление Българи ще престояваме постоянно и ще общуваме с Боговете ни и по нашия пример другите хора и племена по света ще търсят отчаяно Боговете ни и нашето посредничене и ще намират в екстремални катарзиси Спасение и те!

От днес – 1 март 2020 година в България се въвежда задължителна Българска универсална анти – корона вирус ваксина Ацинетрам
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/01/ot-dnes-1-mart-2020-godina-v-bylgariia-se-vyvejda-zadyljitel.1698787

...Най – древният митологичен и исторически сакрален символ на Българските Богове – змейският, е имплантиран и в самото наименование хаплотип (генна комбинация) – Haplotype: 

ХАПЛОТИП=ПОХ ПО Т ИЛ=Бох и Богиня Диана Ел (Змия, Змей) 

Затова и пространствената формула и структура на човешкото ДНК е като две любовно преплетени змии:

image
 
image

image

който модел документира, че цялото човечество е транс – епохален екстремален генно – инженерен проект и плод от Любовта и гените на Българските Богове Исус и Богиня Диана и затова всички носят Божиите Български гени и характеристики в различни количества и чистота, имплантирани в тях от Българските жреци – феноменни генни инженери и култиватори, цивилизатори и очовечители на всички племена!

Тази пространствена формула и структура на модела на човешкото ДНК е използвана при създаването на най – секретния съкровен Български етносен атрибут – мартеницата с усукания бял и червен конец, както и при изработването сега на анти – корона вирус ваксината Ацинетрам, получена чрез анаграмния (разбъркания, усукания, обратния) алхимичен прочит на мартеницата:

АЦИНЕТРАМ < обратен прочит > МАРТЕНИЦА=Мартеница

АЦИНЕТРАМ=АСТИНЕТРАМ=Матара Диана и Иса 
 
Затова всяка година преди 1 март Боговете ни/Извънземните внушаваха на производители и търговци да разпъват сергиите по улиците и площадите и предлагат мартеници на Българите, за да могат сега при тези организирани от Тях екстремални събития и процеси на вирусната пандемия и разкриването на тайната на универсалната ваксина Ацинетрам, всички Българи да се снабдят с достатъчно количество мартеници – ваксини!

ВАКСИНА АНИЦЕТРАМ=Бокиня Матара и Исус 

Казахме ви още в началото, че мартеницата е свръхсекретен родови документ, имплантиран в генетиката на Българите, което казано по новому е имплантиран родови чип, съдържащ сакрална информация за Божественият произход и статут на Българите, който със самото си наименование още документира, че Българите сме от феноменния Божествен род на Боговете Демиурзи :  

 
РОДОВИ ЧИП=РОДОВИ ТШИП=Рода на Богиня Диана и Бог Ешуа

Носете си, Българи, мартениците на лявата или на дясната ръка, или до сърцето!

Носете ги постоянно през целия месец март, и после ги носете пак постоянно, защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел – да бъдат наш опознавателен знак пред небесните съгледвачи, които да ни награждават за това с грижите си за нас, и да бъдат същевременно един уникален родови свръхсекретен (вече разсекретен) сейф с огнената епохална информация, че сме Потомците и Народът на Бог Исус и Богиня Мария, а от днес 01. 03. 2020 вече мартеницата е и сертифицирана универсална спасителна анти – корона вирус ваксина!

ОПОЗНАВАТЕЛЕН ЗНАК на=на Кан (Жреци) на Бог Изуз Ел (Змей) и Богиня Диана 
 
Носете вълшебните Божии явни и скрити значки и нишани с чародеите Пижо и Пенда, за да ви бъдат те застъпниците пред техните автори и прототипи Исус и Мария Магдалена! 

ЗАСТЪПНИК пред=пред Исуз и Бокиня Диана 

ЗАСТЪПНИК=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуз

ЗАСТЪПНИК=Кан (Жрец) от БЕЗИСТЕНА –

застъпниците пред Боговете ни са Техните генетични потомци, жреците – Българи от рода Дуло от първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол, които са нашите Предци и Родители, преминали в светейши режим, както и ние – техните земни потомци


Носете си Божествени Българи, осветените Мартеници, за да ви пазят от душманите и ви разпознават Боговете ни в страшните времена, които отварят и скършват горделивите и зли души !   
                             
ОСВЕТЕНИ МАРТЕНИЦИ от=от Богиня Матара Диана и Исус
–––––––––––
–––––––––––
–––––––––––

Така 
започват лека – полека постепенно и в шеметно екстрено темпо да се осъществяват епичните събития и процеси, които ще ни демонстрират с нарастваща геометрична прогресия как България ––– която е най-лошата страна от ЕС в която да се родиш и живееш и заема 45-то място по грижа за децата в своеобразната глобална класация в доклад, озаглавен „Бъдеще за децата на света?”, съставен от Световната здравна организация и УНИЦЕФ, която е и най – бедната държава в Европа и ЕС и смъртността от болести и мизерното старчество е най – високата в света и водим класациите за най – скоростно етносно изчезване, и сме на финала на затриването ни от юдео – ционистките заговорници срещу Българите ––– започва да се превръща в най – свещената и богата държава и народ от Спасители на Европа и на света и на човечеството, като първият етап е нашата универсална ваксина, с която ще бъдат васкинирани първо всички Б/българи в България и по света, и след това ще даваме безплатно на всички ония нещастници по света, които се поклонят безусловно на Боговете ни и на нас Българите, посредниците между хората и Боговете!
Всички процеси по Просвещението и активирането на невиждани и нечувани феномени, които единствено Българите имаме по Божие наследствено право, и всякакви защитни и оздравителни процеси и събития на Българите и на страната ни, ще се случват първоначално на окултно –
 духовно свръхестествено и абсолютно реално и рационално земно ниво, от което духовно ниво ще се реализират и материалните събития и обекти.
Амин!

–––––– 

С по – късна дата днес вече 5 март ви съобщаваме за случващото се в България чудо, пророкувано от Света Ванга и Света Слава Севрюкова, че България ще бъде единственото спасително място в Европа и в целия свят сред бушуващите смъртоносни вълни на вирусната пандемия, който факт все повече озадачава държавни и правителствени институции и служби и най – вече НПО – тата и Хелзинския български анти български комитет и всички външни и вътрешни заговорници срещу Българите и душманите ни, които не вярват въобще дори и в официалния Бог и не хващат вяра на пророчиците за статута на България, и никой не може да си обясни как така става, че при милионния транс международен масиран трафик и обмен между хора и предмети и всякакви безбройни неизбежни контакти със заразени и болни, както и умишлен диверсионен внос на вирусна зараза, в България няма нито един случай на корона вирус, като това започва да плаши дори народонаселението ни, пък официалните длъжности лица постоянно прокламират с чернопсихотронен порив и оптимизъм, че вирусът няма да подмине България и всеки момент ще захапе и България и Българите..., и а – а да кажат "защото ако това не стане, значи има някаква измама и мистерия, които са по силни и ако не и по – страшни и от самата болест, пък може и извънземните да са..."!
Те няма да го кажат това, дето им е на езика и подплашените душички, обаче ние го казваме и показваме кои са майсторите на тази измама и мистерия, защото наистина са Извънземните, които са Божието светейшо свръхфеноменно войнство и които пръскат със спрея по една доза зараза на който си пожелаят от набелязаните според прецизния работен план график, независимо къде ще се скрие и зарови !

ИЗМАМА=Иза и МаМа=Иза и Мария Магдалена

МИСТЕРИЯ=Матара и Иса

МАЙСТОРИ=Матара и Иса 

И защото ви казваме, че любимият стил на Извънземните за превантивна ретранслация на посланията им към нас често е финният импресиен фентъзи стил, няма да пропуснем да ви представим напълно сериозно и едно тематично интервю от Дмитрий Медведев за Извънземните 

https://www.youtube.com/watch?v=ImBYkahuhKc
Дмитрий Медведев за Извънземните - БГ субтитри

както и актуалната циркулираща по медиите бъзик – стенограма от извънредното заседание на управниците ни от Министерския съвет, заради опасността от корона вирус, които Извънземните ще шашардисват все повече и по тази тема, и всякакви други теми и сюжети, които са им приготвили!

Бойко Борисов:
-Какво става сега, барем един болен открихте ли?
Кирил Ананиев:
- Нито един, г-н премиер...
Борисов:
-Номера ли ми правите? А? Като оня от АПИ?! За Волуяк винетка...Само ния немаме болен. Цела Европа вече мисли, че криеме. Че професора фалшифицира изследвания...
Проф.Кантарджиев:
-Обидно е...
Томислав Дончев:
-Направихме всичко възможно, г-н премиер. Няма болни...
Борисов:
-Имам не ме интересува. Сега е...колко...Девет и двайсе. До пет и двайсе да има един болен! Шото много лесно мога да ви оправа...
Дончев:
-Имам една идея, но още избистрям детайлите.
Борисов:
-Айде казвай, не ме изнервяй...Избистрял...Да не си у Бистрица...
Дончев:
-Можем да заразим някой и да го представим публично. Може и с глашатая, който предложихте за винетките. Да пътува с медицински екип и да го показваме. Задължително трябва да го види дипломатическият корпус и чужди медии да го отразят...
Борисов:
-Е, кой да заразиме...Иначе има хлеб в предложението...
Красимир Каракачанов:
-Може някой военен на кадрова служба. От една страна само играят карти, а от друга саможертвата е техен дълг, щом родината е в...нали...Трябва да се мисли националноотговорно..
Младен Маринов:
-Дали да не е клошар?
Борисов:
-Младене, млъкни. Мисля...
Николай Нанков:
-А откъде ще вземем вируса?
Екатерина Захариева: Мога да разговарям с китайския посланик, да го помоля да ни пратят една ампула от Ухан с дипломатическа поща...
Борисов:
-Евала, Кате, върти на жълтия....Бай Киро, задрема ли?
Ананиев:
-Съвсем не, г-н премиер.
Борисов:
-Бай Киро, слушай ме убаво сега и нема да се плашиш. Ти си убав, разбран човек. Знаеш, че вирусът ходи по старци най-много. Ти си тука доайен, къде казват некои. Дет се вика - поживел си си. Жена, деца, внуци, ял си, пил си. Викам тебе да те заразиме.
Ананиев:
-Ама, аз...
Борисов:
-Мое да го изкараш на крак бе. Здравен министър си. Къде се чуло и видело здравен министър да е умрел от коронавирус. Само ако имаше при Станишев и Орешарски...
Ананиев:
-Но все пак...
Борисов:
-Ако стане нещо - двайсе заплати и орден "Кирил и Методий"...коя, коя...втора степен. Разбрахме ли се?
Ананиев:
-Ми...добре
Борисов:
-Айде, бегайте, че огладнех...

Стенограф Милен Ганев) 
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
След свежото послание за настроение ще ви припомним моменти от работния процес по алхимично разработване на ваксината Ацинетрам в огромни количества с участието на наш синергитичен съекипник:

nedovolen  

Простено, прости. Честита Баба Марта!
Поздравявам ви с откритието на ляка за всички вируси Ацинетрам!  
По радиестезичен път бе изчислено световното население на 5,8 милиарди.
От коронаровируса ще бъдат покосени 800 хиляди души.
На тази база могат да се направят много съждения.    

bezistena   

Вземам си прошка и ти давам и аз прошка, Приятелю!
И ти си от нашия изследователски синергитичен екип!
Бъди благословен от екипа ни и продължаваме заедно!

–– и трансформиране на страшната цифра на жертвите от екстрасенстното кодирано прорицание в спасителна молитвена мантра към Боговете ни за да не бъде този мор или да не ни засегне:

800 000 ДУШИ=ОСЕМСТОТИН ХИЛЯДИ ДУШИ=
ДУШИ на Хан (Кан, Жреци) от Дуло на Мат Диана и Исус  

ДУША от/на=от/на Диана и Ешуа 

nedovolen   

По знак от Горе, се включвам пак.
Мартеница е сакрална дума. Какъв положителен заряд носи.
Никакъв вирус не може да й устои. 
Енергетиката й е в зоната на абсолютното здраве.

Написва се думата МАРТЕНИЦА на бял лист и се слага под шише вода 5-10 л. Престоява минимум 1,5 часа. За това време водата се зарежда. 
Пие се редовно от нея. Може и да се полее, напръска ръце, лице, за готвене.
Да се носи листа в джоба.
С една дума носете си българските мартеници целогодишно и да не ви пука от вируси.
С огромна благодарност и от приятел, с когото споделих за последните ви постинги!  

bezistena   


Благодарности, Приятелю!

Това е безценен практически съвет от нашия съекипник Николай Колев от Хасково – високо посветен феноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния жречеки род Дуло от генеалогията на Шефа на небесната светейша служба "Катаклизми, апокалипси и извънредни и аварийни ситуации", (която служба организира и управлява тези събития и процеси) – Свети Николай Чудотворец

Това е техническо описание на know – how технологията и практическата методика за приложението на нашата универсална традиционна фолклорна ваксина Ацинетрам – Мартеница, за генериране на Жива вода по метода на Българския посветен и свръхфеномен проф. Масару Емото,  

МАСАРУ=Мария и Иса  

МАСАРУ ЕМОТО=Мат Мария и Иса  

вече реален и рационален Светец, работещ в нашия земно – космически екип по създаването на ваксината и по темата за корона вируса!

След това освещаване на водата и трансформирането и преосветяването ѝ, нейната структура се пренарежда в красивата целебна спасителна и животопораждаща кристална конфигурация на Живата вода!  

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана  

В оперативен работен порядък ще допълним, че шишето се накичва с Мартеница на Пижо и Пенда, покрива се с националния флаг на България, като процесът се провежда и мултиплицира ефекта си на високи нива задължително с емоционално изживявана Любов и обмен с Боговете и Светиите ни на тези чувства и с водата, и в името на Боговете ни, в съпровод на Български песни и танци от всякакъв жанр!
Кулминацията на духовния ритуал е култовата сакрална молитва Отче наш!

ОТЧЕ НАШ=Диана и Ешуш

Ефектът на производството на Живата вода и на защитните функции на ваксината Ацинетрам – Мартеница се преекспонира безмерно на скалните мегалитни светилища, които са високотехнологични мултифункционални енергийни съоръжения за производство на духовни, здравни и материални блага на хората и за творене на чудеса от феноменните им оператори – жреци от Рода Дуло  

Започвайте производството на Живата вода по тази практическа технология.  

Инфо за живата вода на Българина Масару Емото вижте в статията ни  

Тайните послания на водата за Българския произход на гениалния Айнщайн от професор Масару Емото
http://bezistena/history/2014/07/29/tainite-poslaniia-na-vodata-za-bylgarskiia-proizhod-na-genia.1284765 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
image

Носете си, Българи, мартениците на лявата или на дясната ръка, или до сърцето!

Носете ги постоянно през целия месец март, и после ги носете пак постоянно, защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел – да бъдат наш опознавателен знак пред небесните режисьори и съгледвачи при настъпващите глобални събития и процеси, страшни за света и епични за Божия Български народ!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена със синергитичното участие на братовчед ни генерал Чарлс Болден и Светии от Вси Светии, всички все Българи, каквито са и всички Извънземни
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

Бъдете благословени, Българи, Боговете ни идват, и за да ги познаете и се спасите в патакламата, се просвещавайте от всичките ни 1400 статии от блога ни и най – вече от последните актуални тематични статии за пандемията.
За читателите, които не се ориентират напълно в оперативните опции и манипулации на информационната платформа блог. бг, можете да влезете в нашия блог чрез активния ни аватар bezistena със син цвят под заглавието на всяка наша статия, който след натискане отваря блога ни със всички статии.
 










Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
06.03.2020 00:24
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658140
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43977
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!