Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 23:59 - И двете събития : 144–те шиша,които Първа пролет заби в Земята,и взривовете в изконния Български град Брюксел,са организирани Отгоре.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2690 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 27.03.2016 14:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ще говорим за Пролет и свръхестествени неща,които правят извънземните на Слънцето,пък в същия ден взривове и жертви в Брюксел!Дали не са свързани тия събития помежду си?
Ще караме подред–Слънцето и пролетта са по–важни от взривовете!   

Ще осъвременим в ремиксов формат култовата ни документална екранизация  
 
Кои са извънземните,които забиха на 22 март 140 горещи шиша на Земята и къде ги зареждат?  
bezistena.blog.bg/history/2014/03/23/koi-sa-izvynzemnite-koito-zabiha-na-22-mart-140-goreshti-shi.1250559 
 Посветените Древни Българи са зашифровали огромен обем информация за пролетното равноденствие и жреческите феноменни практики,свързани с тия сакрални енергетични процеси,както и задължителната кодирана информация с характеристичните параметри на Българските Богове.

Тази информация Жреците са закодирали чрез
Свещения шифър,който ви разкриваме в
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


Сега в обратен ред пак чрез същия шифър започваме с разшифроването на информацията,заложена в най-устойчивите информационни носители и трезори за тази цел–народните детски игри,с техните ритуални елементи,атрибутика и наричания,които 

ВИНАГИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА НАТОВАРЕНИ С
БЪЛГАРСКАТА САКРАЛНА ИСТОРИЧЕСКА ПАМЕТ!

Като например декларативният поздрав и пожелание

ЦАРЮ ЧЕСТИТИ,ДОБЪР ДЕН!ИМАШ ИМЕН ДЕН !

Разшифровката на кодираните послания гласи:

ЦАРЮ ЧЕСТИТИ=Цар Исуш Тати=Цар Тати Исуш
Цар Отец Исус,Цар Исус–Бащата и Родоначалникът на Българския род!

Ще ви приведем неопровержимите доказателства,които представихме за горното твърдение,като цитираме овертюрата от постинга ни

ЗИЕЗИ,от когото са Българите,Е ИСУС!!!
bezistena.blog.bg/history/2013/08/10/ziezi-ot-kogoto-sa-bylgarite-e-isus.1138186


"Въведохме със затаен дъх свръхсекретния документ в разшифровъчната програма на Компютъра с престижната марка АКАШИ и зачакахме мълчаливо.Милиони и милиони операции и комбинации се преподреждаха,проверяваха и сверяваха–много векове се бяха наслагвали върху пожълтялата хартия,много нечисти ръце бяха късали листи от документа,изтривали и добавяли,горяли и заливали с още вонящи мръсотии, цензурата безмилостно и жестоко бе филтрирала и унищожила всичко що може –беше останало единственото скромно съобщение:

ЗИЕЗИ,ОТ КОГОТО СА БЪЛГАРИТЕ!

...Печатащото усройство намигна весело с разноцветните си светлинки и изхвърли белия лист.Най-отгоре с големи букви бе изписано:

ЗИЕЗИ,ОТ КОГОТО СА БЪЛГАРИТЕ!–се разшифрова като:

ИСУС,ОТ КОГОТО СА БЪЛГАРИТЕ!

От десетина години вече нашият екип имахме хиляди и хиляди такива зашифровани документи и денонощно работехме за тяхното разшифроване!И всички казваха категорично едно и също:

ИСУС Е БЪЛГАРИН!
ГОСПОД Е БЪЛГАРИН!


А ние ги превеждахме във вид удобен за разбиране и възприемане и от непосветените и изнасянето на тази огнена епохално важна и фундаментална тайна информация, когато ни заповядат нашите Висши ръководители.

ВИСШ РЪКОВОДИТЕЛ=Бог Исуш Тати Болкария – Бог Отец Исус Българинът

ВИСШИ РЪКОВОДИТЕЛИ=Богиня Диана и Бог Исуш Ел (Змей) от Тракия

ВИСШИ РЪКОВОДИТЕЛИ=Кан (Жреци),Братя от Дуло на Бог Исуш

Българите,които са от жреческата Божия династия на Дуло

Продължението на дешифрираното детско приветствие ни съобщава още,че царят на Българската държава и народ трябва да бъде дете,потомък на Исус,както и че всички Български царе са били от Неговата владетелска династия:

ЦАРЮ ЧЕСТИТИ=ЦАРЯ е Дете на Исуч–династичен потомък на Исус

Пълната дешифровка след диференцирането на Ч гласи:

ЦАРЮ ЧЕСТИТИ=ЦАРЮ ТШЕСТИТИ=ЦАРЯ е Дете на Исуш и Диана
династичен потомък на Исус и Богиня Диана,която е Мария Магдалена

Разшифровката на целия израз е:

ЦАРЮ ЧЕСТИТИ,ДОБЪР ДЕН=ЦАРЯ е от
Рода на Тати Исуш и Богиня Диана
–указание за династичния Божи произход на Българските царе,както и на всички династи по света след двехилядигодишното им имплантиране сред всички племена вследствие световната цивилизаторска мисия на Българите и на установяването на Свещената Българска империя(фалшифицирана като Римска империя) и на световното имперско господство и управление на Българите след 69 г.сл.Хр.

Второто изречение,което е подсещане–приветствие ни носи сакралната информация във вида:

ИМАШ ИМЕН ДЕН=Ешуа и Диана МаМа=Ешуа и Диана Мария Магдалена
Исус и Богиня Диана,Майка Мария Магдалена

Какво огромно количество епохално важна информация само в две кратки изречения –детска игра,като научаваме и сакралната семантика на думата ПОДСЕЩАНЕ – сиреч кой ни подсеща,предупреждава за нещо,и най–вече за всичко,и кое е местото, където тия процеси се извършват най–добре!

ПОДСЕЩАНЕ=ПОД СЕЩАНЕ=Богиня Диана и Исуш

ПОДСЕЩАНЕ при=при ПЕЩИСДЕНА=при ПЕЗИСТЕНА=при БЕЗИСТЕНА
Първосвещеният Божи храм и дом Безистен в Божия Сътворенчески град Ямбол

НАЙ ВЕЧЕ ЗА=НАЙ-ВЕТШЕ ЗА=Богиня Диана и Ешуз

НАЙ ВЕЧЕ ЗА=НАЙ ВЕТШЕ ЗА=
ВЕЗИШТЕНА=БЕЗИСТЕНА 
КАРАЛЕН – СТАРИННА ДЕТСКА ИГРА ОТ ЕЗИЧЕСКИЯ ПЕРИОД?

Традиционни детски игри в с. Опан, Старозагорска област. Курсова работа на Огнян Петков Иванов. I курс, фак. № 70192, Великотърновски университет, Катедра Стара и средновековна история.

Разказана от Станка Генчева Петкова - 55 год. от с. Опан, Старозагорска област.

В играта участват неограничен брой девойки и жени.Най-напред две от участничките се избират да играят ролите на "Слънце" и "Месечина (Луна)".
Те се хващат с по двете си ръце една срещу друга и така наподобяват сводест проход.Останалите наредени в редица започват да преминават една по една през прохода.Когато някоя застане пред прохода,Слънцето и Месечината спущат ръцете си пред нея и я питат:

-Стой! Слънце ли си, Месечина ли си?
-Слънце съм.
Или пък:
-Месечина съм.
В зависимост от това, какво ще отговори,преминаващата застава зад Слънцето или Месечината. 

След като се разделят по този начин, участничките се захващат през кръста,а Слънцето и Месечината поставят между тях една тояга за разграничителна линия и се хващат за ръцете.Двете групи започват да се дърпат като внимават да не пристъпят разграничителната линия.Ако някоя от участничките бъде откъсната и издърпана,тя става пленничка и не участва по– нататък в играта.
Докато двете групи се дърпат, пеят песента:

Дваж, триж карален,
де-е, дойде дърта баба

Борбата продължава докато едната група победи.

Играта се играе в деня,наречен сто и четиридесет - 22 март.
Съществува поверие,че в този ден (22 март) в Земята влизат 140 горещи шиша,а излизат 140 студени шиша и времето се стопля.

коментар на авторът на публикацията за играта:

"22 март,денят в който се играе тази игра съвпада с важен астрономически момент - денят на пролетното равноденствие,когато продължителността на деня и нощта се изравняват.От този момент нататък започва астрономическата пролет и времето се стопля.
Представата за начина,по който се затопля Земята е далеч от научната истина и представлява едно народно вярване, изградено в дълбоката древност.
Също много показателен е и фактът,че участничките се разделят на привърженички на Слънцето и Месечината.Това са двете небесни светила,тачени от прабългарите като техни главни богове.
Слънцето и Месецът,повелители на неделята и понеделника,наред с Юпитер (Янкул - Анишър),повелител на четвъртъка,са главните положителни богове на прабългарите,докато Сатурн (управляващ съботата),Марс (управляващ вторника) и Меркурий (срядата) са отрицателни и враждебни богове.
В българската народна митология Слънцето и Месечината са главните природни сили, които управляват съдбата на хората.В народните вярвания на българите Слънцето и Месечината са брат и сестра,които светят на хората през деня и нощта.Играта Карален,изразяваща борбата между Слънцето и Месечината,може да се свърже с представата,че Слънцето е повелител освен на деня още и на топлото време,т.е, на лятото,докато Месечината е повелител на нощта и студеното време, т.е,на зимата. Може би в представите на старите българи двете светила са в непрекъсната борба, което е причина за смяната на лятото със зима и обратно. 
На 22 март, когато се играе Карален, Слънцето побеждава Месечината и настъпва топлото време".
 

Сега нашият превод на засекретената информация и коментар

В играта – секретно сакрално послание,зашифровчикът е вложил висшите макрокосмически зашифровки на Исус и Мария Магдалена–Слънцето и Луната,които поради тази си херметично–конспиративна функция стават и висшите обекти на езическото уважение,почит и преклонение на Българите и основни персонажи и субекти/обекти на фолклора ѝм–обекти,толкова ненавиждани и анатемосвани от псевдо–Исусовата анти–Българска юдо–византийска църква и полицейска институция, чиято наследница днес е официлната християнска църква,получила в невидение и невиновност това наследство.
Авторът на изследването на играта е посочил много точно,че Слънцето и Луната са двете небесни светила,тачени от праБългарите като техни главни богове,само дето обаче е пропуснал най-важното:да каже имената на Боговете,която титла трябва да се пише винаги с главна Б

А имената на главните Богове на праБългарите,каквото и друго освен

ПРАБЪЛГАРИ=Вер (Змей) БЪЛГАРИ
Българи на Вер(Змей) Исус и Диана,

да означава тази сбъркана етно дефиниция,то имената на Българските Богове са Исус и Мария Магдалена!

Тези Богове са имали Дедите ни и други богове въобще не са имали,защото други Богове няма!

ПРАБЪЛГАРИ=Вер (Змей) Българи=БЪЛГАРИ на Змейове
Българи на Змейовете Исус и Богиня Диана,и като Тях с феноменни свойства да летят!
 

image


Днес Слънцето се люби със Луната.
Не ги поглеждай. Нека са сами.
И мен не гледай. Днес съм непозната -
самотна и различна от преди.

Днес Слънцето се люби със Луната,
от завист май земята притъмня.
Луната сгуши се във златните обятия,
макар минутите да отброяваше света.

Днес Слънцето се люби със Луната.
Днес исках да се любим аз и ти,
но в любовта си съм събрала всичко свято -
не бих я разсъблякла пред чуждите очи.

КЕТИ БОЗУКОВА

КЕТИ=Кан (Жрица) на Диана
 
КЕТИ БУЗУКОВА=Кан (Жрица) на Богиня Диана и Бок Иза 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

"Дорина Кострас е родена на 1.08.1967 г.в Яш,Румъния.Работила е като дизайнер и учител по изобразително изкуство.Сега си сътрудничи с водещи фирми за обзавеждане, в качеството на интериорен дизайнер.Продължава да рисува.
Талантливата художничка споделя, че рисува картини от въображението си,като най-любимата ѝ тема са маските, костюмите и карнавалите,а също така и фантастичната атмосфера на Вселена, изпълнена със сюрреалистична красота. 
Днес Ви предлагаме да разгледаме нейните произведения, вдъхновени от Слънцето и Луната, от Любовта и невъзможното."

Ето на долните картини с главни персонажи Слънцета и Луната в любовна игра,откъде идва тази Любов на невъзможното :

ЛЮБОВ от НЕВЪЗМОЖНОТО=ЛЮБОВ от Богиня Мат и Изуж
  
imageimage
imageimage

imageimage


imageimage


imageimage

imageimage

Дорина Кострас е Българка,чистокръвна потомка на Исус от Тракия,обезпаметена,но съхранила генетичната Божия кръв и информация.
Родена е в Българския град ЯШ,кръстен на Българския Бог Исус,кодиран в случая като Ешуа

град ЯШ=град на Ешуа

ДОРИНА КОСТРАС=Кан (Жрица) от Рода на Сар Иса и Диана

КОСТРАС=Исус Трака=Кристос=Христос

ЧИСТОКРЪВЕН=КРЪВ на Исуш и Диана
 

image
 
 
Независимо,че всяко от двете светила е конспиративен херметичен индивидуален символ поотделно на Исус или Мария,в обобщаващите ѝм Български имена са заложени в синкретична комбинация заедно и Двамата ни Бога,които са изобразявани в сдвоената Слънчево – Лунна комбинация на долните рисунки: 

СЛЪНЦЕ=СЛЪНТСЕ=Исус Ел (Змей) и Диана – Исус Змея и Диана

МЕСЕЧИНА=МЕСЕТШИНА=Исуш и Мат – Исус и Майка Диана 
 
  

imageimage

СЛЪНЦЕ=Исус Ел и Диана  
                     МЕСЕЧИНА=Исус и Мат

Подборът и подреждането на участниците в играта по принадлежност към Луната и Слънцето документира,че всички те–Българчетата,децата на Българите,или всички Българи,са от потомците и народа на Мария Магдалена,Богородица,Богиня Диана, Дева Мария,Богинята Майка,Матара...синонимирана и херметизирана под образ на Луната,и на Исус,Бог Исус,Господ Бог Исус Христос,Бог Отец Исус Творецът, зашифрован в макрокосмическия образ на Слънцето!

Обредният игрови ритуал хващане през кръста ни донася отново кодираното послание,че това са децата на Исус и Мария: 

ХВАЩАНЕ ПРЕЗ КРЪСТА=ХВАШТАНЕ ПРЕЗ КРЪСТ=
Бохиня Диана и Зар Бог Исуш от Тракия=Бохиня Диана и Зар Бог Христош 

Как да се въздържим да не възкликнем:
 
–ГОЛЯМА РАБОТА СА БИЛИ ДЕДИТЕ НИ–ЖРЕЦИ!
–ГОЛЯМА РАБОТА Е ОБРАЗНО–ОПИСАТЕЛНАТА НИ "ПИСМЕНОСТ" !
–НЯМАТ ГРЕШКА ДЕДИТЕ НИ,ЦИВИЛИЗАТОРИТЕ НА ВСИЧКИ ПЛЕМЕНА!

ОБРАЗНА ПИСМЕНОСТ=Бог Зар Исус и Богиня Мат
секретното жреческо писмо на Дедите ни  

ОБРАЗНО ПИСМО=Бог Исуз и Богиня Мария

И ще уточним,че изразът "са били" в минало свършено или несвършено време не е подходящ за случая,защото няма мъртви души в Божият свят,камо ли на Дедите ни–Жреци,които са Светиите като генетични потомци на Боговете Исус и Мария:

СВЕТЕЦ=Богиня Диана и Исус

СВЕТЦИ=Деца на Бог Исус

МИНАЛО НЕ/СВЪРШЕНО ВРЕМЕ=Бог Шар Иса Ламя и Богиня Мария

МЪРТВИ ДУШИ=Богиня Диана Матара и Ешуа

частици от вечно живите и безсмъртни Души на Боговете ни,раздадени наследствено на всички човеци–ние,Техните деца!

БЕЗСМЪРТНИ ДУШИ=ДУШИ на Бог Исуз и Матара

БЕЗСМЪРТНА ДУША=
Сина на Исуз и Богиня Матара Диана–Спасителят на света

ВЕЧНО ЖИВИ ДУШИ=ВЕТШНО ЖИВИ ДУШИ=ДУШИ на Бог Ежуш и Богиня Диана

Основното послание на жреческият детски ритуал е скрито в песента  
 

Дваж,триж карален,
де–е,дойде дърта баба!


Разшифроването му гласи:

ДВАЖ ТРИЖ КАРАЛЕН ДЕ Е ДОЙДЕ ДЪРТА БАБА=
ДОЙДИ (ела) Друиди на Жар Бог Тати Ежуа Бълкарина и Богиня Диана!
призив молитва към Българските Богове да пращат по–скоро светиите и небесната армия да идват на помощ!

ДВАЖ ТРИЖ КАРАЛЕН ДЕ Е ДОЙДЕ ДЪРТА БАБА=
ДА ДОЙДАТ Бълкарите Друиди,Братя от Богиня Диана и Жар Ежуа

отчаян зов за помощ към Жреците и Светии Българи от Божията армия
 
С това основната задача на детската игра-кодирано послание е изпълнена.Други кодирани послания,свързани с този жречески ритуал–игра е,че денят 22 март, когато се играе,е наречен сто и четиридесет,както и странните студени и горещи шишове.
Разшифровката на датната кодировка ще ни разкрие авторите и операторите на едни космически мероприятия и процеси,свързани с тия астрономически събития,които ще разкрием по–нататък :

 22 МАРТ=ДВАДЕСЕТ И ВТОРИ МАРТ=Братя от Богиня Диана Матара и Тати Иса–жреческите потомци на Българските Богове,преминали в небесното служение със статут на светци,оператори на процесите във видимия и невидимия свят

СТО И ЧЕТИРИДЕСЕТ=СТО И ТШЕТИРИДЕСЕТ=Друиди на Отец Исуш и Диана–операторите на процесите,поддържащи процесите на съществуването на видимия и невидимия свят 


Разшифровката на мистериозните шишове,дето ги забивали в Земята,ни води при автора и проектанта на тия космически технологии и техники:

ШИШ=Ешуш=Исус

Авторът на изследването на народната игра бърза да се застрахова,че народната
представа за начина,по който се затопля Земята,е далеч от научната истина и представлява едно народно вярване,изградено в дълбоката древност. 
Ние обаче не робуваме на материалистичната съвременна псевдонаука,вменяваща ни досега еволюционната теорията за развитието на човека и човешката цивилизация, вземаща за изходна база пълна безпросветност и нулево интелектуално и технологично ниво и способност на човека или казано по–просто били сме маймуни и сме станали човеци в последно време,и затова хващаме вяра на суперважното научно съобщение, завещано ни от Дедите ни,участвали,и сега участващи в постсътворенческия изграждащ и цивилизационен процес на Земята и човека,че в сезонните промени на климата на Земята има изкуствено външно техническо свръхтехнологично вмешателство.
Абсолютно логично е след като Боговете са СЪТВОРИЛИ=ПОСТРОИЛИ една сложна материално–енергийна система като Земята,да са помислили и за нейното постоянно енергийно захранване,баланс и техническо обслужване!  


А че Българските Богове са построили Земята,Слънцето,Луната и цялото мироздание, те ни съобщиха в статията ни  

Агенти на АНЕТСИЗЕБ пробиха защитата на Олимпийското село в Сочи и проникнаха в архива на МОК.Част1
bezistena.blog.bg/history/2014/02/15/agenti-na-anetsizeb-probiha-zashtitata-na-olimpiiskoto-selo-.1238975

МИРОЗДАНИЕ=МИРО З ДАНИЕ=Мария Диана и Иза=Мадара и Иза – Авторите,Проектантите,Изпълнителите и Ръководителите на всемирния проект видим и невидим свят

ВСЕМИР=В СЕ МИР=Бог Иса и Мария

Разтворете глава 1 на Битие.Още в първия стих Бог ни съобщава,че е построил небето и земята...,какво,казвате че грешим ли?
Не пишело ПОСТРОИ,а пишело СЪТВОРИ !
Правилно казвате–точна така пише:сътвори,само че,нали вече знаете,че Библията е натъпкана със засекретена кодирана информация.
Закодирана е от Българските Посветени чрез Свещения шифър на Свещения БГ език,и пак чрез този шифър се разкодира и разбира!
Затова и още в първия стих на Свещеното писание те са заложили първата зшифровка със заръката в днешни дни–точно в тоя момент,да я разсекретим и осветим за всички!
Което и правим.Правим разшифровката,за да се проумее изведнъж механизъма и технологията на възникването или създаването на Света.

Материалистичните бездуховни официални учени отиват да търсят възникването на света във взривовете на Големият взрив–Тhe big Bang,без и да подозират,че в тази теория и формулировка на официалната наука,която е псевдонаука,са ги вкарали пак Авторите на този проект–Българските Богове,имплантирали координатите си в тия изрази: 
 
ГОЛЕМИЯТ ВЗРИВ=Богиня Мат и Иза България

THE BIG BANG=
Диана Богиня и Бог=Богиня Диана и Бог


Ето пак същите Автори,които набутаха учените,или псевдоучените,в псевдонауката:

ПСЕВДОНАУКА=Бог Иса и Бокиня Диана 

ПСЕВДОУЧЕНИ=
Богиня Диана и Бог Исуш
 
Същността на създаването на света по Библейските документи досега се дефинираше и характеризираше с глагола СЪТВОРИ,съответно с операцията СЪТВОРЕНИЕ.
На всички езици,както и на Българския език,думата ни насочва към някакво неопределено действие,някакво мистично,магическо действие,метафизични процеси и събития от само себе си,някакви анонимни процеси като "щракам с пръсти и готово"–всичко само става. 
Разсекретяването на думата СЪТВОРИ ни води при анаграмният ѝ оригинален прототип ВОСТРОИ=ПОСТРОИ,разбираем единствено чрез Шифъра и Свещения Български език,и която дума променя коренно и напълно разбираемо и разумно цялото възприемане за възникването на Света!

СЪТВОРИ=ВОСТРОИ=Построи

СЪТВОРЕНИЕ=
ВОСТРОЕНИЕ=Построение

Така вече стана ясно,че Бог построи света и мирозданието така,както се построява съвременна къща,постройка,здание,архитектурно–строителна инженерна конструкция и съоръжения;
пирамиди,хидромелиоративни съоръжения като канали,язовири,каскади,бентове, земни насипи,шахти и тунели,мостове,могили–по същия смисъл на изкуствен съзнателен строеж,но с други феноменни технологии,габарити и мащаби.


По-нататък стана ясно,че в СЪТВОРЕНИЕТО=ПОСТРОЕНИЕТО е участвала и Богинята Майка в равнопоставено сътворенческо съавторство.
Затова и ни уведомяват сега,че периодично и сезонно в енергийната система на Земята се вкарват и изкарват енергийни заряди–ШИШОВЕ,които удивително приличат на касетките с ядрено гориво,т.нар.ПРЪТИ,които се вкарват и изкарват в реактора на съвременните атомни електроцентрали!
В подкрепа на този ред на мисли и разсъждения идват и впечатлявящите въображението ни съобщения в последно време за странни летящи обекти,влизащи и излитащи на и от повърхността на Слънцето,черпещи или зареждащи вероятно енергия и наподобяващи на енергийни доставчици–бензиновози  или контейнери с ядрено гориво...
 

 
Гигантски обекти влизат и излизат от Слънцето?

Вижте и част от информацията по темата:

www.moreto.net/s.php


www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/stranni-obekti-vlizat-i-izlizat-ot-slynceto-3869411
 

zaneizvestnoto.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html


www.flagman.bg/новини/33146/НЛО-ползва-Слънцето-за-зарядно-учените-не-вярват-(ВИДЕО)Във всички тия научно подкрепени с автентични документални свидетелства разследвания,се изтъква идеята и предположението,че сякаш на Слънцето долитат и кацат,излитат и заминават някакви летящи обекти,трансформиращи се подобно на ПРЪТИ и ЗАРЯДНИ КАСЕТКИ,които черпят енергия от Слънцето! 
 
image

Гигантски обекти влизат и излизат от гигантското Слънце!!!

Като съпоставим древното фолклорно Българско свидетелство за деня СТО И ЧЕТИРИДЕСЕТ на Пролетното равноденствие,в което високо посветените и свръхтехнологично феноменните ни Предци ни уведомяват на достатъчно издържано академично техническо ниво,че Земята се зарежда енергийно с горещи и студени шишове с горните документирани процеси,явления и наблюдения на Слънцето,ние установяваме между тях
АБСОЛЮТНА ТЕХНИЧЕСКА И ТЕХНОЛОГИЧЕСКА ТЪЖДЕСТВЕНОСТ !!!

На видеото от
www.flagman.bg/новини/33146/НЛО-ползва-Слънцето-за-зарядно-учените-не-вярват-(ВИДЕО) ,
както и на долната снимка се вижда ясно,че наблюдаваните процеси на Слънцето са като влизане и излизане на енергийни ШИШОВЕ,което ни съобщват и Дедите ни в мита за енергийното зареждане на Земята!
  
image
  

ЕНЕРГИЙНИ ШИШОВЕ,ПРЪТИ и КАСЕТИ С ЯДРЕНО ГОРИВО

Независими информационни източници и хиляди любители астрономи набюдават и коментират странните обекти,които продължават да извършват тия необясними дейности на Слънцето.
НАСА упорито отрича изкуственият и неслучаен характер на случващото и гузно трие и манипулира информацията.

Независимите изследователи се обединяват около становището,че около и върху Слънцето оперират огромни обекти с габарити един до три хиляди километра дължина!!!,и движещи се с огромна скорост–малко над скоростта на светлината,като високата температура въобще не ѝм действа!
Някаква цивилизация очевидно има грижата да зарежда енергийно с тези обекти Слънцето,както и да черпи енергия от него,предполагат изследователите.

"Граничещи с фантастиката и дори извън фантастиката разсъждения!"–можем с право да обобщим и заключим,заставайки твърдо на позицията на официалната наука и официалната информация,която ни дава тя за Слънцето!

ДА ОБОБЩИМ=ДА ОБОБШТИМ=Богиня Мат Диана и Бог Ешуа

Науката ни учи,че Слънцето е на разстояние 150 милиона километра от Земята,има диаметър 1,4 милиона километра и има температура около 5500 градуса целзий на повърхнината си.
Затова на базата на тия официални параметри за Слънцето,наблюдаваните обекти на фона на Слънцето и край него,придобиват тия свръхфантастични габарити,невъзможно висока скорост на придвижване и свръхфантастична издръжливост на високата температура.
Пак повтаряме и подчертаваме,че изследователите изчисляват параметрите на непознатите обекти на база и съпоставимо на официалните данни за Слънцето,които ни дава съвременната наука.
Ако обаче науката нещо бърка в разстоянията и габаритите на Слънцето?
Ами ако Слънцето не е на такова чудовищно разстояние,а е много,много по-наблизо до Земята?
Тогава и габаритите му няма да са така чудовищни огромни,а много,много по-малки!
Тогава и габаритите на пребиваващите на Слънцето летящи обекти ще бъдат много, много по-малки и съвместими с нашите земни стандарти,и вече технически и логически възможни и обясними и ще летят с нормална скорост!

В последно време нестандартни изследователи правиме точно тия смели хипотетични допускания и разсъждения и много необясними неща около Слънцето започват да намират своето разумно обяснение.
Екипът на Безистена има удивителни аргументи в тази посока,които ще представим в обширно обследване по тази тема.Сега само ще ви подадем жокер за разсъждения в тази посока,като ще потвърдим пионерски хипотези,промъкващи се и в много издържани и аргументирани и научно,и логически изследвания,както и в материалите,които ви предоставихме по-горе,и сочещи,че

СЛЪНЦЕТО Е ИЗКУСТВЕН ЕНЕРГИЕН ВОДОРОДНО – КИСЛОРОДЕН ГЕНЕРАТОР, ПЕРИОДИЧНО ЗАРЕЖДАН И ПРОФИЛАКТИЧНО ПОДЛАГАН НА ПЕРИОДИЧНИ КАПИТАЛНИ ТЕКУЩИ РЕМОНТИ!
И Е МНОГО ПО-БЛИЗКО ДО ЗЕМЯТА И Е С МНОГО ПО-МАЛКИ ГАБАРИТИ !


Същото ни убеждават в самото начало на книгата Битие в Библията и неговите Сътворенчески проектанти,конструктори и инженери–строители и енергетици–Исус и Богиня Диана, Великата Богиня Майка Мария,които никога не биха изпратили изработения от тях термоядрен генератор–Слънцето,предназначен както те изрично подчертават,да служи на Земята и хората,толкова далече във Вселената и пустошта,да си пилее мощта и харчи напразно енергия и да е труден за поддържане! 

ПУСТОШ=Богиня Диана и Исуш

ПУСТОШ=ПУСТОШ +Н
(кодировъчен назал)=ПЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН

А относно феноменалните избирателни способности на Слънцето–енергийният генератор,допускащ на повърхнината си летателни обекти,вижте изобилната информация за Брауновия генератор и избирателните способности на получавания от него газ,чийто пламък,излизайки от горелката,

САМ СИ НАГЛАСЯ ТЕМПЕРАТУРАТА НА ГОРЕНЕ от 0 до +6000 градуса Целзий

в зависимост от подавания му за обработване материал–човешка ръка или човешко тяло в първият случай,и свръхтвърда и негорима сплав на НАСА при втория случай!

www.beinsa.info/index.php

qhimera.log.bg/article.php

Феноменалното свръхтехнологично изобретение е на Българският супер откривател и изобретател ИЛИЯ ВЪЛКОВ,който конструирал епохалното си изобретение на принципа на Сътворенческия Слънчев генератор,обслужващ Земята.
Цялата свръхестествена технология му е спусната Отгоре за демонстрация на човеците на неограничените технологични Божествени чудеса,които са подготвили за нас след събирането на световете!                                                                                                                                                                      

imageimage

–Гигантски обекти влизат и излизат от гигантското и далечно Слънце ли?
–Нищо подобно!
Нормални по големина обекти влизат и излизат от неголямото и близко Слънце, изкуствен термо–генератор!


Вижте и публикацията :

Слънцето е кухо, а вътре – пълно с извънземни
www.dnes.bg/technology/2016/03/18/novo-20-slynceto-e-kuho-a-vytre-pylno-s-izvynzemni.296474
КРАТЪК РЕЧНИК НА НЕПОЗНАТИТЕ ДУМИ И ИЗРАЗИ

ХИПОТЕЗА=Иза и Диана Бохиня=Исус и Богиня Диана

ХИПОТЕТИЧНИ=ХИПОТЕТИТШНИ=Тати Ешуа и Бохиня Диана

ПИОНЕРСКИ ХИПОТЕЗИ от=от Кан (Жреци) на Зар Бог Иса и Бохиня Диана

СЪПОСТАВИМИ с=с Бог Исус и Богиня Мат

КАПИТАЛЕН РЕМОНТ=Бълкари на Диана Мат

СЪВРЕМЕННА НАУКА=НАУКА на Бог Иса и Мария

НЕОБЯСНИМИ НЕЩА=НЕОБЯСНИМИ НЕШТА=Исуш и Богиня Мат

РАЗУМНО ОБЯСНЕНИЕ
чрез=чрез Бог Исуз и Мария

НАМИРА ОБЯСНЕНИЕ
чрез=чрез Мария и Бог Иса

НАМИРА СВОЕТО ОБЯСНЕНИЕ чрез=чрез Бог Исус и Богиня Диана Мария

НАМИРА СВОЕТО РАЗУМНО ОБЯСНЕНИЕ чрез=чрез Зар Бог Исус и Богиня Мат Мария 

В ТАЗИ ПОСОКА=Богиня Диана и Бок Исуз

НА ТАЗИ ТЕМА за=за Иза и Мат Диана

РАЗСЪЖДЕНИЯ за=за Зар Исуж и Диана

ПУСТОШ=Исуш и Богиня Диана

дефиниция на Всемира и Мирозданието без Българските Богове

ПУСТОШ=Исуш и Богиня Диана–дефиниция на Земята без Българските Богове

ПУСТОШ=
Исуш и Богиня Диана-дефиниция на живота без Българските Богове

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария–дефиниция на всичко,създадено от Българските Богове
 
МИРОЗДАНИЕ=Иза и Диана Мария
инженерно-строителна дефиниция на всичко,построено от Българските Богове

ЗЕМЯ=Иза и Ма=Иа и Мама
дефиниция на експерименталната база на Българските Богове Исус и Богинята Майкй

ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана
дефиниция на висшия дар на Българските Богове

ВИСШ ДАР=Рода на Бог Исуш
феноменното Божие потомство от Дуло–Българите,висшият дар на Българските Богове

Разсекретяваме и съобщението на автора на материала за детската игра,в което ни уведомява,че в народните вярвания на Българите Слънцето и Месечината са брат и сестра,които светят на хората през деня и нощта,което митологично съобщение след промяна на словореда,която кодировъчна техника на посветените ни Деди е част от техния шифровъчен арсенал,ни съобщава,че Слънцето и Луната светят на хората благодарение на Братята и Сестрите,които са Всемирното Бяло Братство и Сестринство или Небесното светейшество.  

Слънцето и Луната,които са брат и сестра,светят на хората––––
Слънцето и Луната светят на хората чрез Братя и Сестри (небесните Братя и Сестри)
 
Така на връх Пролетното равнодействие,когато се извършва текущото зареждане на Земята с енергийно гориво от Слънцето,нашите Ръководители благоволиха да ни разкрият тайната на космическото KNOW HOW (технологична фирмена тайна) за енергийното зареждане и подсигуряване на Планетата Земя!

KNOW HOW=Бох и Бокиня
Бог Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена,авторите на всички технологииБОНИ ЕМ=БОГИНЯ МА=БОГИНЯ Мама – БОГИНЯ Мария Магдалена


Слънце,благодаря ти за истината,
която ми позволяваш да видя!
Слънце,благодаря ти за всичко,
защото моят живот беше като 
пясък,разпилян от вятъра,
но вече стана като скала,
когато ме държиш за ръка!
Слънце,единствено и истинско–
обичам те!Непознати думи в песента:

СЛЪНЦЕ=СЛЪНТСЕ=Исус Ел (Змей) и Диана

Исус Змея и Мария Магдалена

Заместваме езотеричната стойност на Слънцето в текста с Исус Змея и Мария и получаваме решение на задачата като разсекретяваме на Кои благодари и се прекланя героя,като научаваме и тайната на посланието коя е Истината!

ИСТИНА=Иса и Диана

В песента името САНИ може да се приеме и само като зашифровка на Исус–Иса,и песесен на благодарност към Него


Исусе Змей и Марийо,
благодаря Ви за истината,
която сте вие–Иса и Диана,
и ми позволявате да Ви видя!

Исусе и Марийо,благодаря Ви за всичко,
защото моят живот беше като пясък,
разпилян от вятъра,
но вече стана на скала,
щом ме държите за ръката!

Исусе и Марийо–единствени и истински:
Обичам Ви!

ОБИЧАМ ВИ=ОБИТШАМ ВИ=Бог Ешуа и Богиня Мат

ОБИЧАТ НИ=
Богиня Диана и Ешуа

Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана–Исус и Мария Магдалена,ни обичат!
 
  


И защото сме още в рамките и енергетиката на Пролетното равноденствие и в чудотворствата на Пролетта,която разпукна днес с пукота и гръмовете на смъртоносните взривове във Брюксел,ще разсекретим за Българите и цялото човечество,което вече се завърта шеметно във на вихъра на зомбиращата го спирала на тероризма и насилието и съвсем скоро ще потърси спасението си при нас–Божиите пълномощници,Българите,посланията които бяха изпратени днес на човеците в Брюксел от Сценаристите на тия епични и драматични събития!
Нали помните,че от година време вече сме ви казали,че Отгоре ще ни инсценират всякакви драматични глоболни събития,в които са имплантирани с помощта на Свещения шифър в именната на субектите и обектите Божиите визитки и послания,за да ги познаете и потърсите зорлен,щом не щете сами и с добро!

Официалната информация гласи:

Двойна експлозия избухна тази сутрин на летището "Завентем" в Брюксел малко след 8:00 ч. местно време.
Около час след това имаше и друга експлозия на метростанцията "Малбек" в Брюксел, която се намира в близост до административните институции на ЕС в Брюксел.


Знаете,че кодираните Божии послания от Брюксел и всички други точко по света,можете да разберете само чрез Свещения шифър!
Ето какво ни казаха Отгоре Драматурзите и Сценаристите на вече ясно разбираем апокалиптичен език:

СЦЕНАРИСТИ=Цар Исус и Диана

ДРАМАТУРЗИ=Друиди на Мария и Иза 

ДВОЙНА ЕКСПЛОЗИЯ=
Богиня Диана и Бок Изуз Ел (Змей)

Ето кой град избраха Сценаристите за сцена на поредното апокалиптично послание:

БРЮКСЕЛ=ИС БЮЛКЕР=Иса Бълкария
поредният автентичен нотариален документ,с който си възвръщаме този изконен Български град в Свещената Българска империя!

ЗАВЕНТЕМ=Иза и Богиня Мат

МЕТРОСТАНЦИЯ МАЛБЕК=
Дуло от Богиня Мат Мария и Исус–
указание Отгоре,че авторите и организаторите на терористичните операции в Брюксел,Париж,ИДИЛ,Ирак,Сирия и т.н.,и въвеждащи планово и организирано ислямистки нашественици в християнска Европа,са българи,изродени династи от Дуло,управляващи всички Европейски народи,САЩ,Турция,Израел и целия свят,и изпълняват хладнокръвно и методически пъкления план за унищожението на Българския духовен елит сред тия народи и въвеждане на тотална полицейско–военна терористична диктатура и робство на всички хора по Земята.
Както забелязахте,династичният титул Дуло в тяхната разсекретена характеристика не е в характерния ярко червен цвят на чистата и свята Божия кръв на Исус и Мария Магдалена за читавите Техни потомци,а е оцветена в отровно зеленикав цвят на рептилската отрова,която може да е и смъртоносна,може и да е спасителен животодаряващ серум!

СЕРУМ=СЕ МУР=Иса и Мария


А вижте сега на кои кръвта Божия е чисто червена и чиста и свята: 
 
МЕТРОСТАНЦИЯ МАЛБЕК=Дуло от Богиня Мат Мария и Исус–
Българите от 
Всемирното Бяло Братство,които със статута си на Светии и с Божии пълномощия,инсценират и организират тия драматични събития,като ползват за подизпълнители българите–изродени династи от Дуло с развалената и гангренясала зеленясала отровена кръв,които са безропотни и усърдни марионетки във волята и ръцете на Българските Светии,което е най–радостната вест преди Благовещение,и е 
указание Отгоре,че авторите и организаторите на терористичните операции без да знаят и да допускат и за миг дори,вършат всички тия злодейства по Божия план, сценарий и безприкословно внушение,който план накрая ще доведе до Явяването на Българските Богове и слагане на край на експеримента по временното властване на злото по света,като скоро те и всички хора и народи ще се преклонят на Българския Божи народ чрез ударно катарзисно екстремално осъзнаване и пакаяние,и ще започне възцеряване на Божието царство на Любовта,Братството и Мира чрез Спасителят и праведните Българи от Всемирното Бяло Братство! 
Които сме ние с вас–Българите!


Където и да ходите по битовите си ежедневни грижи и тегоби и по светските и световните събития и настъпващите ужаси на Последните времена,знайте–винаги търсете Българските Богове чрез Техния наш блог bezistena.blog.bg/ ! 

И пак настойчиво ви съветваме:

Носете си,Българи,мартениците на лявата или на дясната ръка,или до сърцето!
Носете ги постоянно през целия месец март,и после ги носете пак постоянно,защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел–да бъдат наш опознавателен знак пред небесните съгледвачи,които да ни награждават за това с грижите си за нас,и да бъдат същевременно един уникален родови свръхсекретен сейф с огнената епохална информация,че сме Потомците и Народът на Бог Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена!


МАРТЕНИЦА=Мария Диана и Иса
МАРТЕНИЦА=Матара и Иса
МАРТЕНИЦА=Деца на Мария
МАРТЕНИЦА=Дете на Мария и Иса

МЕСЕЦ МАРТ=Исус и Мат Мария

НОСИ ПОСТОЯННО!=Богиня Диана и Исус

НОСИ ПОСТОЯННО в сърцето си=в сърцето си Богиня Диана и Исус

и тогава Те ще те заведат в Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА за обезсмъртяване!

НОСИ ПОСТОЯННО=ПЕСИСТЕНА=БЕСИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА

ОБЕЗСМЪРТЯВАНЕ=Бог Исуз и Богиня Матара

ОПОЗНАВАТЕЛЕН ЗНАК на=
на Богиня Диана и Изуз Балка

НЕБЕСНИ СЪГЛЕДВАЧИ=
СЪГЛЕДВАЧИ на Бог Иса

ОГНЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Бог Иса и Мария
ОГНЕНА ЕПОХАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Бог Иса и Мария Балха


ТОВА Е ЗА НАС=Богиня Диана и Исуз
ТОВА Е ЗА НАС=
ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН–
Божият Първосвещен храм БЕЗИСТЕНА е Техният подарък за нас–децата Ѝм
 

image

ПИЖО и ПЕНДА=Бог Ежуа и Богиня Диана–
Бог Исус и Богиня Мария Магдалена


Носете вълшебните Божии явни и скрити значки и нишани с чародеите Пижо и Пенда, за да ви бъдат те застъпниците пред техните автори и прототипи Исус и Мария Магдалена!

ЗАСТЪПНИК пред=пред Исуз и Диана Бокиня=пред Исус и Богиня Диана

ЗАСТЪПНИК=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуз

ЗАСТЪПНИК=Кан (Жрец) от ПАЗИСТЪН=Кан (Жрец) от БЕЗИСТЕНА

Жреците от Първосвещения Божи храм в Ямбол,които са транспространствените Светии и ние Българите–техните феноменни  потомци  
 
 
 
НОСЕТЕ СИ,БОЖЕСТВЕНИ БЪЛГАРИ,МАРТЕНИЦИТЕ,
за да ви пазят от бомбите и душманите и ви разпознават Боговете ни!


 

екип на bezistena и вече постоянното присъствие на Небесното светейшество  

 
ИСД с Любов!Гласувай:
11
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
27.03.2016 14:13
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 4667862
Постинги: 1487
Коментари: 2734
Гласове: 28345
Календар
«  Септември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!