Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2015 23:48 - Какви епохални тайни за Българите разкрива сакралният ден на Пролетното равноденствие на централното тракийско светилище и мост между измеренията Кабиле!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6267 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 07.03.2018 20:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В деня на Пролетното равноденствие първите лъчи на медното изгревно Слънце съдържат максималната активираща и отваряща сетивата и феномените ви енергия и информация, които се преумножават хилядократно във вас, ако посрещате Слънцето на Тракийско светилище.
Но преди това трябва да сте си пожелали  

                                                      ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ ! 

 

image

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ! 


ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ на=ТШЕСТИТА ПРОЛЕТ на=
ПРОЛЕТ (Възраждане, нов живот) на Дете на Исуш и Диана 
потомците на Исус и Диана – Българите  

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ на=
на Братята от Дуло на Чар Бог Иса и Богиня Диана=
на Братята от Дуло на Цар Бог Исус и Богиня Диана 

посветените и излизащите от дълбокия зимен сън Българи, феноменните потомци на Българските Богове!   

ДЪЛБОК ЗИМЕН СЪН=Кан (Жреци) от Дуло на Исуз и Богиня Ма (Майка)
обезпаметените феноменни Българи, потомци на жреците от Дуло 

image

плейлиста Пролет :

https://www.youtube.com/watch?v=bF2zaIbkQRo&list=PLa5-aFdApZnJ8GxqD2gIunYRPBHufjvxg 

Маргрет Николова - Пролет моя
Паша Христова - Повей, ветре
Петя Буюклиева и Георги Христов – Пролет

Екипът на bezistena и любители и поклоници на Природата и сакралната енергетика от Ямбол редовно посрещаме Изгрева на Слънцето в този сакрален в енергийно и духовно отношение Първопролетен ден,когато първите финни и нежни медно-златни изгревни лъчи на Слънцето вършат чудеса на животворно целебно въздействие, активиране на закърнели феноменни способности и информационно и духовно просветление и въздигане на човека,приемащ Слънчевата благодат на това Първосвещено Лунно –Слънчево светилище на нашите пресвяти Предци – създателите на първата и най – велика човешка цивилизация на човечеството – Тракийската по географски признак и местонахождение и Българска по етно генезис, и които разселила Тракийските нефеноменни племена навред по света, водени от Духовните си водачи и Посветени – Българите, и създали така всички човешки нации, култури и цивилизации на Земята! 

Като осъзнати просветени потомци на Българските феноменни Жреци на тракийските светилища на Исус и Мария Магдалена,заедно трансформираме и мултиплицираме сакралната енергия на Слънцето и Светилището в благословение за децата,родителите и семействата ни,за близките ни,пръснати по чуждите страни,за града ни и бъдещето на България! 
Сега ви правим съпричастни на нашите впечатления и преживявания от сърцето на Великата Българска (манипулирана като тракийска) цивилизация,която по неотменими прорицания в скоро време ще възстанови мощта и величието си с главни действащи лица всички нас – потомците на Световните цивилизатори! 

За вашето просвещение за случая ви даряваме нашата статия

СВЕЩЕНИТЕ ТАЙНИ НА СЛЪНЧЕВИТЕ И ЛУННИ БЪЛГАРИ
http://bezistena.blog.bg/history/2013/06/20/sveshtenite-taini-na-slynchevite-i-lunni-bylgari.1122329


Носим си предварително напълнени бутилки вода от осемструйната чешма в центъра на Кабиле, която трансформираме в СВЕТЕНА ВОДА с удивителни свойства по метода на световно известният Японски учен проф.Масару Емото 

СВЕТЕНА ВОДА=ВОДА на Иса и Богиня Диана

Носим си Мартеници за даряване на светилищните дръвчета, а ние ви просвещаваме с тайната на Мартеницата и нейните персонажи ПИЖО и ПЕНДА от нашите постинги: 

"Разсекретяване тайната на МАРТЕНИЦАТА-част1.Фалшивите документи за азиатския произход на Българите".
http://bezistena.blog.bg/history/2014/03/08/razsekretiavane-tainata-na-martenicata-
chast1-falshivite-dok.1245993

МАРТЕНИЦАТА–СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ ОТ АКАШИ ЗА СВЕТОВНОТО ЦИВИЛИЗАЦИОННО ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ВЪЗВРЪЩАНЕТО НА СВЕТОВНОТО НИ ИМПЕРСКО ГОСПОДСТВО !
http://bezistena.blog.bg/history/2015/03/01/martenicata-sekreten-dokument-ot-akashi-za-svetovnoto-civili.1342440


След езическото мероприятие (което означава ранно – християнското,истинското Българско познание и живот с Исус и Мария Магдалена) на Зайчи връх,на връщане посещаваме първия параклис на Земята – параклиса Свети Павел до новия паркинг на магистрала Тракия на детелината за Кабиле, а на манастира Пресвета Богородица край с.Кабиле запалваме свещички на Исус и Богородица, Която истинската е Мария Магдалена, за съкровените си нужди и мечти.  

image  

Пролетното равноденствие е едно от уникалните явления в природата!
Казано на научен език ”в момент на равноденствието центърът на Слънцето при своето видимо движение по еклиптиката пресича небесния екватор”.
Казано по-просто в този ден Земята,която се върти около своята въображаема ос, която преминава през полюсите,се намира в такова положение по отношение на Слънцето,че Слънчевите лъчи падат отвесно на екватора.Слънцето преминава от Южното полукълбо в Северното и в този ден,денят и нощта са с еднаква продължителност. 

"Денят на пролетното равноденствие е бил важен в древността, защото балагурите -Жреците на Траките, не само са гадаели тогава,но са го използвали като репер за съответните астрономически изчисления,свързани с Българския Календар.Смяната на епохите,което се дължи на прецесията на земната ос е типичен пример"–
гласят официалната траколожка и неофициалната орфистка науки.

image

Българският Жрец от най – ранното познато засега в света обработено злато от варненския некропол от 7800 г.пр.н.е., когато и преносно и буквално другите хора са били още по дупките под земята, пещерите и дърветата, е бил Балагур .

Разсекретяваме името,с което са означавани Жреците и Духовните водачи на Траките, разселени по целия свят, за да се знае вече веднъж за винаги, кои са Българите и да рухне фалшификацията на заговорниците срещу Българите, че името БЪЛГАРИ се появило късно и не се е знаело от дълбоката древност:

БАЛАГУРИ=Булгари=Българи 

Няма по – висш христоматиен пример в историята ни, който да служи за учебно помагало за приложението на    

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

от тази дума,разшифроването на която (ако въобще може да се каже че тя е зашифрована !) ни документира категорично, че Българите са били,са и пак ще бъдат Божиите Сътворенчески строители и Първосвещеници,Божието Духовенство, Святите Жреци и Духовни водачи и настойници на траките, генетичните династични Божии посредници между Боговете Исус и Мария Магдалена и човеците!

БАЛАГУРИ=Булгари=Българи 
Божиите Първосвещеници,Божието Духовенство,Святите Жреци и Духовни водачи и настойници на Траките,генетичните династични Божии посредници между Боговете Исус и Мария Магдалена и човеците!

От които жреци сте и вие – феноменни Българи!


Езотериците твърдят,че не винаги оста на земята е била ориентирана към Полярната звезда. Имало е период, когато тук по Българските земи е била вечна пролет.
Не случайно в Магурата има пиктоглифи на жирафи–казват те.
След последния Потоп,когато според тях рухват колоните,придържащи земната ос, планетата ни се променя в настоящето положение.
Във филма 2012 има много скрита езотерика, показвайки например как рухва обелиска във Вашингтон. 
Разшифроваме езотеричните послания:   

ПОЛЯРНА ЗВЕЗДА=П(БХ)ОЛЯРНА ЗВЕЗДА=Бълхарина Изуз и Богиня Диана – 
задължителният кръстнически печат, ударен от Дедите ни – световните цивилизатори, на най-видно место.  

ПИКТОГЛИФ НА ЖИРАФ=Бокиня Диана и Бог Ежуа Балгарина – 
разшифровката на посланието ни разкрива, какво търси в България този жираф.
 
ПОТОП=Богиня Диана и Бог – 
висш апокалиптичен макро символ, заложен от Българските зашифровчици за закодирване на Българските Богове при провеждане на Техния трансепохален експеримент на Земята  

СКРИТА ЕЗОТЕРИКА=СКРИТ Иза от Тракия 

СКРИТА ЕЗОТЕРИКА=ЕЗОТЕРИКА на Иса от Тракия 

ОБЕЛИСК=Иса Балка – 
едрогабаритни документи за Исус Българина,отпечатани на камък  

РУХВАНЕ НА ОБЕЛИСКА=Бок Иса Булхарина

РУХВАНЕ НА ОБЕЛИСКА от=от Бок Иса Булхарина
послание,указващо,че Бог Исус Българина ще разруши старите робски обществено–политически човеконенавистни порядки в света и ще установи Земното Царство на Любовта,Братството и Мира на Земята чрез Всемирното Бяло Братство на Българите  

ЧОВЕКОНЕНАВИСТ срещу народа на=срещу народа на Бок Исуч и Богиня Диана   
 
–––––––––––––––––––––––––––––

И една пролетна импресия в сайта 
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=18731.0

Представите за времето като поредица от повтарящи се природни цикли предопределят смяната на едно годишно време с друго, на старата с новата година. Периодите на преход от зимата към пролетта имат характер на преход от старата към новата година. Те носят идеята за вечната борба между двете противоположни сили, митологично осмислени като сили на доброто и реда / небесното, соларното начало, космоса/ и злото и безпорядъка /земното, хаоса/.
Затова в Зимата са съсредоточени много празници, свързани с обредни очистителни и предпазни функции, с инициални магически практики, за да се „роди” новия живот, за да се осигури здраве, късмет, благоденствие през новата година.

image

Нека обследваме посрещането на Пролетта в Кюстендил-едно от най-примамливите събития в културната история на Кюстендил.

Празникът, наречен Кюстендилска пролет се празнува в деня на пролетното равнодеснтвиие – 21 март. В името на пролетта и човешкото щастие всяка година се устройват тържества.
Рано сутрин, при изгрев слънце, юстендилци посрещат пролетта на най-високото място на хълма Хисарлъка, като се вярва, че там тя ще дойде най-напред, “ще благослови всички и ще тръгне към града”. Единствено в кюстендилския край пролетното настроение се „излива” в спонтанен народен празник, свързан с предчувствието за природно „възкръсване” и „пробуждането” на добрите сили.
Пролетта носи представата за „магьосница на природата”, която донася първия полъх на южния вятър; топлия слънчев лъч, сгрял земната гръд и младостта и красотата. Символ за това е избора на девойка „Кюстендилска пролет”. Преходът между старата и новата година, свързан с пробуджането на природата в деня на пролетното равноденствие, е предствен в ритуал, изпълняван от старата и новата „Мис Кюстендилска Пролет”. “Старата” пролет предава коронaта и символите на града на “новата” – златен ключ, с който се отключват всички живи сили на пролетта и златната ябълка – символ на плодородието и щедростта на Кюстендилската земя.
Празникът идва от дълбините на култовите езически тържества за възхвала на слънцето и на живота; от празненствата в чест на бога Атис, фригийски млад овчар, в когото се влюбва богинята Кибела “майката на боговете” и го прави свой жрец.
Възприеман е като божество на пролетта, на умиращата и възкръстваща природа. Празникът на Атис, свързан с култа към Кибела, трае от 22-27 март, със свещена трапеза от хляб и вино. В една от нощите на фона на буйни огньове първият жрец обявява въскресението на бога, след което се организират шумни оргии.
Пролетните тържества в Кюстендил са инспирирани и от изобилието на горещита минералните извори в града, високата им лечебност и вярата в безграничните им целебни сили.
В традиционната култура изворът е символ на живота и силата. Негови покровители са Асклепий, Хигия, Телесфор и трите нимфи – богини на плодородието, чийто култ се запазва и през Средновековието.
Други почитани божества свързани с природните богатства и плодорието на региона са Деметра ( “майката земя” ), Дионис, Зевс, река Стримон, която е в основата на развитието на земеделието, овощарството и лозарството. В чест на тези божества, обикновенно в началото на пролетта се организират празнични тържества, изпълняват се култови песни, провеждат се състезания, карнавални шествия.

Разсекретените понятия и анатемосаните от Църквата езически богове и термини ще ни разкрият отново и отново,че Субектите на анатема и посегателство на Християнската Църква са точно нейните официални идоли Исус и Богородица!  
 
КЮСТЕНДИЛ=Кан (Жрец) от Дуло от Диана и Иса

ЗЛАТЕН КЛЮЧ=ЗЛАТЕН КЛЮТШ=Кан (Жрец) от Дуло на Диана и Изуш Ел (Змей)  

Фригийския овчар бог АТИС разконспирираме веднага на влюбеният Божествен тандем :  
АТИС=Диана и Иса

БОЖЕСТВЕН ТАНДЕМ от=ТАНДЕМ от Бог Исуж и Богиня Диана  

ТРАПЕЗА С ХЛЯБ И ВИНО=Богиня Диана и Бог Исуз Бълхарина 
една от висшите свръхсекретни Български Жречески зашифровки на Исус и Мария Магдалена, каращи армии от теолози,богослови и философи да изписват тонове хартия и мастило за смисъла на тази секретна обрядност и съкровено тайнство    

АСКЛЕПИЙ=Иса Балк –
Исус Българина –  Богът на лечителите е разбира се, Исус Българинът!   

ТЕЛЕСФОР=Дуло от Иса Вер (Змей)  

Култовите ТРИ НИМФИ елегантно се трансформират само в една, но Божествена:  

ТРИ НИМФИ=Богиня Матара  

За посветените ни съекипници не представлява вече трудност да познат в езическите Божествени персонажи Българските Богове:  

ЗЕВС=Бог Изуз 

ДЕМЕТРА=Диана Матара 

ДИОНИСИЙ=ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус   

Свещената река СТРИМОН няма да е свещена,ако не е кръстена на Българските Богове, което е и направено!  

СТРИМОН=Иса и Диана Мария=Иса и Матара  

Колко лесно математическите равенства и тъждества ни водят до строгите логически постулати, че щом всички реки по света,които са кръстени на Българските Богове,са свещени,то тогава всички реки в света са свещени, защото всички до една-от най-голямата,до най-малката,са кръстени на Българските Богове! На Исус и Мария в необхватното Ѝм многобразие!   

МНОГООБРАЗИЕ=Иза и Богиня Мария  

Лесно ще се уверим, че всички карнавални шествия се провеждат сега,и преди в Кюстендил и в цяла България,и по целия свят,в чест на Бългаските Богове! Преводът е категоричен!  

КЪРНАВАЛНО ШЕСТВИЕ=Бълкарина Исуш и Богиня Диана 
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Техники за поведение и общение на светилищните комплекси по време на Пролетното равноденствие и всички други изгревни ритуали на Тракийските светилища,изграждащи световната мегалитна енергийна светилищна мрежа и ситема.

На светилището се отива с предварително вътрешно пречистващи се и каещи се сърца,с положителна настройка и преповдигната емоционалност като за среща с любим човек.

Общуване с изгряващото Слънце:

image


Изгрев на Зайчи връх

Вдигнете ръцете си изпънати високо нагоре в поза Y и максимално разтворена и целеустремена фуния за приемане и предаване на взаймен енергийно-чувствен обмен.
Първите лъчи съдържат максималната активираща и отваряща сетивата и феномените ви енергия и информация.
Концентрирайте и фокусирайте поглед в центъра на появилия се слънчев диск.След няколко секунди концентрация на погледа ви в центъра на вече пълния диск,ще почнете да виждате многобройни концентрично разположени вибриращи и пулсиращи енергийни токови силови пунктирани и цели линии.Това състояние означава,че сте влезли в началната фаза на готовност за енергийно-информациония обмен със Слънцето.
Кажете на Слънцето на ум или на глас с искрени чувства,както към любимо дете или любимия човек:

Давам ти от моята Любов безкрайна!
Давам ти от моя живот безкраен!
Давам ти от моята безкрайна информация!

След първото или след няколко повторения на това любовно обяснение към Слънцето,ще започнете да отличавате и виждате как пулсиращите вибриращи Слънчеви съставни концентрични токови силови линии,дотогава пространствено неутрални, започват да придобиват ясно видима свиваща се към центъра конфигурация на пулсираща спираловидна фуния-т.е.Слънцето започва да приема вашите дарове и приношения:
Любов,Живот,Информация,Енергия...!

Веднага след като установите този реален визуален духовно-материален процес на пренос=приношение,от вас към Слънцето,отпочнете обратния процес:

Със същите искрени чувства на Любов и преклонение към
СЛЪНЦЕТО, КОЕТО Е ХЕРМЕТИЧНИЯТ И КОНСПИРАТИВЕН МАКРОКОСМИЧЕСКИ СИМВОЛ НА ИСУС, ВЪВЕДЕН ОТ ПОСВЕТЕНИТЕ ДРЕВНИ БЪЛГАРИ,
му кажете:

– Вземам от твоята Любов безкрайна!
– Вземам от твоя живот безкраен!
– Вземам от твоята информация безкрайна!

БЕЗКРАЕН ЖИВОТ на=на БЕЗКРАЙНИ Ежуа и Богиня Диана 

СЛЪНЦЕ=Исуц Ел=Исус Ел (Змей) 
най – древно познатият животински календарен символ на Боговете Демиурзи – рептилският с 12 синонима на змия, змей.

Тогава ще видите в реален визуален ефект как свиващите се до тогава в приемаща енергийна фуния Слънчеви многобройни фини токови линии и пунктири сменят изведнъж посоката си на обща ориентация и придобиват конфигурацията на развиваща се отвътре навън и към вас пулсираща енергийна спирала-фуния,която започва да изпраща към вас преумножени всички Божии дарове:
Любов,живот безкраен,безкрайна информация и енергия-в количества,съответстващи на чистотата и нивото ви на посвещение.
Започнете да вършите тези процеси на взаймообмен на редуващи се еднократни ритуали:

Давам ти от моята Любов безкрайна,
взимам от твоята Любов безкрайна,
давам ти от моя живот безкраен,
взимам от твоя живот безкраен...давам...вземам...

С възторг ще установите,че при всяка промяна на посоката на предложението ви към Слънцето,то променя задължително енергийната си конфигурация и посока в синхрон с вашите оферти!
Правете тези процедури колкото пъти и време желаете-имате на разположение първоначално не повече от 15 минути,но с почивки на очите!
Всеки последващ сеанс ще инжектира у вас нова енергийна доза,която ви издига и допуска до ново по-високо здравословно,информационно,енергийно и посвещенческо ниво по пътя ви към Истината,Познанието и Божествения свят!

Разкриваме ви и друга техника за соларен енергиен обмен и комуникация в рамките на тия първи безопасни изгревни процедури от порядъка на 12-15 минути:
Фокусирайте очите си в Слънцето с премрежен поглед.Зрението ви ще установи,че от Слънцето към вас се спускат,стрелкат светлини лъчове,стрелки,слънчеви пътечки.Можете чрез степента на присвиване на клепачите да моделирате и регулирате дължината на тия слънчеви лъчи и да ги доведете до вас или да ги държите на различно разстояние в пространството пред себе си.Ще забележите ясно разлечими напречно или надлъжно разположени графични знаци,числа и символи,подобни на баркод, щрих
Опитайте се да разчетете тия знаци и тази сакрална информация и ги въведете във вашия биокомпютър,където те ще вършат съзидателни посветителски и здравоносни операции с вас.

Друга техника за соларна комуникация е енергетичния обмен със сакралния Български огнено – соларен символ на Жар птица или птицата Феникс, с които ви посветихме в огненият драматичен постинг

"Жар птица и Феникс литнаха!Никой не може да ги спре!"
http://bezistena.blog.bg/history/2014/01/27/jar-ptica-i-feniks-litnaha-nikoi-ne-moje-da-gi-spre.1232232


image
 
 

ЖАР ПТИЦА=Жар Ица и Богиня Диана=Цар Иса и Богиня Диана

ПТИЦА ФЕНИКС=Богиня Диана и Бог Исус 


Двете сакрални Български космически зашифровки са висша непреходна и неизличима форма на пренос и съхранение на информацията за Божественият произход на Българите и техните Богове!
След като позиционирате лъчистия слънчев сноп с премрежен поглед,установете в очертанията му конфигурацията на митичната свещена Жар птица или птицата Феникс-тялото и е слънчевия диск,страничните къси лъчи са крилете,горния къс лъчист сноп е главата,а идващите към вас дълги стреловидни слънчеви лъчи са опашката на огнената слънчева птица-и цялата тази слънчева композиция трепка в живот.
Завъртете главата си около оста й – Жар птицата ще оживее и ще започне да върши летателни движения с крилата и цялата си фигура!
След това започнете да клатите глава наляво и надясно:Огнената птица оживява в полет,но в друга летателна конфигурация!
След това заклатете глава нагоре-надолу и наблюдавайте полета на Феникса!
Проникването и допускането ви в тия Божии Български абсолютни сакралии е вашата висша атестационна легитимация,че сте генетичен потомък на Божиите слънчеви Исусови и Богородични Апостоли=Жреци,и процесите на възбуждане и активиране на складираните във вас феномени и себепознаване са стартирали вече!
Пътят води само към Българските Богове и божествения свят и няма вече връщане за вас назад!

Друга соларна жреческа техника е моделирането на слънчевите лъчи на Медното Слънце=Изгревното Слънце,с длани.
В ръцете на жреческите потомци са концентрирани вътрешните енергийни потоци, акумулирани от светилището,и чрез тях се извършват оперативните въздействия и взаимодействия спрямо околни субекти и обекти.
Съберете дланите на ръцете си в молитвена поза пред очите си на разстояние 30-40 см
Направете елипсовиден надлъжен вертикален отвор-процеп с дланите си:събрани върхове на пръстите,долепени възглавнички на дланите,долепени палци и насочени към вас.
През образувалият се елипсовиден отвор гледайте Слънцето; вкарайте енергийния му поток във вашата така конструирана и конфигурирана енергийна камера и го моделирайте с електродите (ръцете ви) в различни пространствени обемни позиции. 

image

Това е акт на любовно обяснение и милване на Слънцето,при който акт обмените взаимни процеси се мултиплицират във вас и вие се изкачвате на все по-високи посвещенчески нива!
Говорете на Слънцето в шепите ви нежни и гальовни думи,отворете душата си-колкото повече я отваряте,толкова повече му давате и получавате обратно!

Когато посрещате изгрева на Слънцето,винаги фините първоизгревни медни лъчи,в който е концентрирана огромен обем информация=енергия,преминават през изгревния ви хоризонт,който е винаги материален-било то релеф от земята или море,ако сте на западен морски бряг при изгрева.
Ако когато като посрещащ изгрева наблюдател сте на такова место,че мушката(точката)
на хоризонта,над която Слънцето започва да изгрява е светилищно съоръжение
(а всички светилищни съоръжения и комплекси са – ЗАПОМНЕТЕ МНОГО ДОБРЕ! – изкуствено построени с феноменалните жречески свръхестествени способности, а не природно съществуващи и избрани на готово от жреца за обожествяване, както досега ни манипулираше „научно“ анти-Исусовата геноцидираща институция Инквизиция),
то хоризонтното изгревно светилище функционира като резонатор на МАСЕР – квантов генератор и усилвател,от който се активира заложената в хоризонтното светилище енергия(информация) и тази многократно увеличена огромна енергия се насочва към наблюдателя и постъпва в него.
Ако наблюдателят е Посветен (жрец) и е също на светилище или с други думи ако Слънцето,изгревното хоризонтно светилище,от което се показва Слънцето и приемното светилище с приемащия жрец са на една обща права – лъч, то жрецът=операторът на светилището, ще може освен да приеме като непосветените енергията, но и да я оползотвори и да я трансформира в материални или духовни консумативи в зависимост от потребностите му или на посетителите на светилището.
През другите изгревни моменти, когато изгревните медни лъчи не приминават през нарочно построено изгревно светилище, което е резонатор на МАСЕР, жрецът ползва нормална непреекспонирана изгревна енергия за традиционни процеси и процедури. 

МАСЕР=МАР ЕС=Мария и Иса


Най-важните моменти за работата на дадено светилище са сакралните астрономически позиции на Слънцето:пролетно и есенно равноденствие,и лятно и зимно слънцестоене,когато Слънцето,хоризонтното изгревно светилище и основното приемно светилище с жреца,са на една права линия за ония 10-15 минути при изгрева. 

image
 
Когато приемното светилище е на западен морски бряг и Слънцето изгрява от морски хоризонт,тогава морето е хоризонтно изгревно светилище.
Пеейте и танцувайте преди и по време на изгревния процес,както задължително правят жреците при техните оперативни свещенодействия-абсолютна заблуда е ширещата се традиция да се пази пълна тишина и самовглъбяване-всички трябва да са на обща верига с песен и молитва(разговор) осъзната с Българските Богове Исус и Мария Магдалена!

Един Дух, една Душа, едно Тяло!

По време на ритуала и енергетични сеанс трябва да бъдете в контакт със светилищните скали.
След сеанса се обяснете в Любов на свещените скали,прегръщайте ги и милвайте, запомнете и запечатайте в паметта си и в осезателните си рецептори контактните материални и визуални усещания на досега със скалата!
Вземете си отронено от преди камъче от светилището или керамичен артефакт,в който жрецът е вложил,имплантирал в мократа глина преди да я опече,чрез ръцете си по принципа на изработване на грамофоната плоча и трансформацията на звук-ел магнитен сигнал-плоча-звук,специална посвещенческа информация точно за вас!
За вас,за вашата душевна честота и кръвно генетична характеристика като негов далечен пра-пра...внук,и съхранете камъчето или керамичния къс,за да ви бъде дистанционно устройство за включване на светилището от разстояние,откъдето и да сте,при ваша нужда и потребност.

Събирайте дистанционните от всички посетени от вас святи места-най-близките например са църквите-от двора,градинката,или от улицата около храма вземете попадналото ви камъче - то е определено и наречено специално за вас,поставяйте ги в неутрална кутия(неметална,тя ще ви бъде скална икона,светилищен генератор и акумулатор за вашата защита и неотклонно и невъзвратимо посвещенческо развитие!
Ако по време на изгрева Луната е на небосвода,осъществете и с нея духовна и визуална връзка.

Ако през изгревния период Слънцето е скрито на хоризонта от облаци или вали,направете мисловно-окултна връзка в съзнанието и представата си с него,но трябва да сте на светилището,(ако условията позволяват разбира се) в постоянна физическа и емоционална връзка със скалата и любимия човек-дете,любим.

Ако не можете да бъдете на светилище,бъдете със светилищен камък в ръката и духовна и мисловна връзка с нас.

На отиване към Зайчи връх (или друго светилище), напълнете шише от половин или от един литър с изворна вода от осем струйната чешма на центъра в село Кабиле и тази вода приведете в кристална животворяща структура чрез благословения и нежно любящо отношение към нея по метода на Професор Масару Емото.

http://watermessage.beinsa.info/

МАСАРУ ЕМОТО=Иса и Мат Мария – 

Български имплант от феноменния Божи Български род Дуло върху тракийското племе японци, висш потомствен агент на Българските Богове, разконспириран вече от нас и приобщен към нашия екип, както всеки от вас, чието име ние вече сме разшифровали и разсекретили!

Водата се поставя на центъра на светилището или върху олтара му.Ако носите националния флаг покрийте водата с него.Хванати за ръце около олтаря и водата кажете в хор първосвещената молитва ОТЧЕ НАШ !
Така водата ви(както водата в клетките на организма ви)е осветена,придобива Божествени целебни свойства и вие можете да я ползвате при необходимост от защита и енергийна намеса и корекция.

След соларните духовни дейности на Зайчи връх,песните и хората след издигане на Слънцето,минаваме през манастира,за да запалим свещ на Господ Бог Исус Христос и Богородица и за да осъществим духовна и физическа връзка между двете светилища!


Елате с отворени сърца за енергетично духовно и душевно изчистване и за сакралните посвещения и среща с Българските Богове,Които ще бъдат,разбира се,с цялото си войнство там-всеки ще се срещне с Тях според нивото на посвещението му,вярата и желанието да познае Боговете и себе си!

Традиционната справка,която правим в компютърния преводач за ПРОЛЕТТА в другите езици,и този път,както винаги,ни убеждава категорично,че Българските Богове Са имплантирани и участват активно в устройството на думата.
Само няколко примера:

ПРОЛЕТ=П(БХ)РОЛЕТ=БХРОЛЕТ=Диана България – Диана Българката


https://www.youtube.com/watch?v=DobrRgD5aOU
Spring is Here Пролетта е тук

SPRING – 
Пролет на английски

SPRING=S PRING=С ПРИНГ=Иса Барх – Исус Бълхарина 
английската дума за Пролет сочи конкретно кой носи Въскресението и Новия живот след зимата (робството)!

Затова и английската детска песничка за пролетта пее, че SPRING е вече тук и зимата бяга панически пред Пролетта, която е и метафоричната херметична символика за Бог Исус Българина, Който взема вече нещата в света в свои ръце, което е указано и в дешифровката на израза   SPRING е тук – сиреч Иса Барга, Исус Българинът е тук!

image


SPRING=S PRING=С ПРИНГ=Иса Барх – Исус Бълхарина 

Вижте само как чинно са подредени свещените буквички от сакралната думичка и понятие и чакат сама да ги познаете – няма дори нужда да правите анаграмните заврънтулки – буквичкити са подредени точно по името на Исус и неговата страна!

А половината езици по света ползват същата дума!
Тука ви показваме още няколко емблематични комбинации, различни от СПРИНГ

PRINTEMPS (фр)=Бог Иса и Богиня Матара
тракийските франки или френските Траки задължително показват влюбената Божия сътворенческа двойка!

Индийските ни възпитаници и те се прекланят пред двамата Български Богове!

ВАСАНТА=Бог Иса и Диана

ФОРАРСМЬОДЕ=Вер (Змей) Иса и Мадара –
датско преклонение пред Българските Богове  

На панджаби е БАСАТА=Бог Иса и Диана

ОРИСУН ОМИ е пък комбинацията,която нашите съставители на езици са дали на езика ЙОРУБА, на ПРОЛЕТТА:

ОРИСУН ОМИ=Иса и Мария

СУПУРИНГУ е на японски,което е възхвала на Българският Жрец Аспарух –

СУПУРИНГУ=ИСПУРУГ, освободил с песенен  и трансевропейски марш България през 681 г, тръгвайки от поробената с кървав преврат през 679 г Българска имперска провинция ФРАКИЯ=ФРАНКИЯ – сега Франция, и чиято слава се е разнасяла от западна Европа до Япония – ДЖАПАН, източна Азия!

ДЖАПАН=Ежуа и Богиня Диана

На финландски пролет е КЕВАТ=Бокиня Диана...

Вие продължете нататък,а ние ще се изкефим на комбинацията на филипински:

ТАГСИБОЛ=Диана и Иса Болг,

и ще се стягаме за тръгване за пореден път към Изгрева на Свещения ЗАЙЧИ ВРЪХ –светилищнт якомплекс Кабиле,който се казвал така,защото"имало много зайци"едно време!
Ако вие намерите горист хълм без зайци-обадете ни се!
Ако не намерите,което е сигурно,че няма да намерите горист хълм и местност без зайци,още повече в анонимното "едно време"!,то тогава и всички други такива хълмове би следвло да се казват ЗАЙЧИ ВРЪХ!
Те всички ще трябва да се казват първосигнално ЗАЙЧИ ВРЪХ по тази логика,сиреч "Върхове на зайците",обаче се оказва,че работата не е толкова проста,както изглежда на пръв пглед!

Защото:

ЗАЙЧИ ВРЪХ=ЗАЙТШИ ВРЪХ=ВРЪХ на Изуш и Диана

Ще кръщават Пресветите ни посветени Деди,цивилизовали и кръстили целия свят на Боговете Исус и Мария Магдалена,Първосвещеният енергиен светилищен комплекс,от който се управлява целия свят, на зайците,а?
Хайде, бе!
Ще има да вземат!

ХАЙДЕ БЕ=Бохиня Диана !!!

ЩЕ ИМА ДА ВЗЕМАТ=ШТЕ ИМА ДА ВЗЕМАТ=
Тати Изуш и Богиня Диана МаМа=Тати Исус и Богиня Диана Мария Магдалена

На никакви зайци,както досега първосигнално и опростачено безсъкрално си обеснявахме името на свещения хълм, не е хълма и върха, ами е, както и всички такива места, на Българските Богове, което доказа и последният разсекретен документ:

ЗАЙЧИ ВРЪХ=ВРЪХ на Исус и Диана

светилище на Исус и Богинята Майка,и то Първосвещеното мегалитно светилище, Командният енергиен център на цялата Българска мегалитна светилищна мрежа, опасала целия свят в единна светилищна система,подържаща функционирането на целия сложен изкуствен комплекс ЗЕМЯ и живота на Земята!   
И още една фундаментална Българска Божия историческа тайна е скрита на Зайчи връх и сега Авторите ѝ благоволяват да ви разсекретят и ви просветят.От Зайчи връх и на Зайчи връх е и сборното место и транспросранственият портал и космодрум за телепортационните командировки на специалните отряди от Армията на Дионисиус при техните постоянни мисионерски акции към всички бивши тракийски племена,разселени по всички континенти и изоставащи в културното си развитие на различни нисши нива поради прекъсването на връзките с Метрополиса–България,по различни най–често глобални природни катастрофални климатични или обществено–политически причини, формулирано това изоставане като първично,вторично или дори третично подивяване(изгубване на човешкия разсъдък и елементарен социум до нивото на животинското оцеляване и въпроизводство).
Ето го документът,удостоверяващ,че Армията на Дионисиус е дислоцирана за постоянно на Зайчи връх на светилищния комплекс Кабиле и оттука тръгват мисиите на отрядите ѝ

ЗАЙЧИ ВРЪХ=ЗАЙТШИ ВРЪХ=
ВРЪХ на ТИАШИЗ=ВРЪХ на Тионишиуз=ВРЪХ на Тионисиус=ВРЪХ на Дионисиус 
където вече знаем документирано,кой се крие зад мистичният и мистериозен Дионисиус:

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус

Вижте сега защо местото за излитане на космически кораби е КОСМОДРУМ:

КОСМОДРУМ=Кан (Жрец) на Иса и Мад Мария
место,светилище,за стартиране на танспространствени и трансвремеви пътешествия

ТРАНСПРОСТРАНСТВЕНИ=Друиди Братя от Сар Бог Исус
Братята от Всемирното Бяло Братство,Друиди и Братя от Цар Бог Исус,които организират и пътешестват през пространствата,защото те са небесният ангелски светейши състав, за да дойдат при нас, когато търсим помощта ѝм на Светии,или когато имаме нужда без да го осъзнаваме като част от обслужващия всеки човек екип от ангели – пазители.

ТРАНСВРЕМЕВИ=Братя от Бог Иса и Мария
Братята от Всемирното Бяло Братство,Братя от Бог Исус и Мария Магдалена,които извършват трансформации и манипулационно–корегиращи операции по времето–неговото спиране,разтягане и ускоряване или връщане–всички онези операции,за които чуваме от фантасти и футуристи,и които са в пълномощията и длъжностните характеристики на Божиите светейши потомци и служители

МИСИОНЕРИ – познахте ли,на Кои са кръстени жертвените и саможертвени мисионери, приели осъзната саможертвена мисия да служат на хората,отблагодаряващи ѝм се най–често за това,качвайки ги на кръста или на кладата!
Това за вкарването в казана на мисионерите от поробителско–колонизаторската псевдо–Исусово католическа църква,от индианците и туземците,е най–гнусната и извратена цинична лъжа,вменяваща чудовищни  животински и канибалски престъпления на святите и чисти местни племена,съхранили Българското Исусово–Мариино учение,познание и начин на живот по законите Им,заложени сред тях при ранното ѝм покръстване и присъединяване към Свещената Българска империя след 1 век сл.Хр.от Царят Първожрец и Император Авитохол,който е първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена,което учение и познание е развито при специфичните местни условия след прекъсване на връзката с Метрополията България през 6 век.

МИСИОНЕРИ=Иса и Мария

МЕТРОПОЛИС=МАТАРА ПОЛИС=
МАТАРА ГРАД (полис)=Град(полис) на Матара=Град на Диана Мария
или Ямбол, Градът на Богиня Диана Мария (Магдалена), който сме документирали и доказвали с неизброимо количество автентични и легаризирани документи,каквито и нищожна част като тях няма за никой от основните фалшиви исторически извори,фундаменти и основи,върху които е изградена манипулираната съвременна човешка история и света! 

Друго име на светилищния изкуствен хълм е ТАВШАН ТЕПЕ,където ТЕПЕ означава Диана Богиня-изкуствено построен хълм-светилищен комплекс на Богиня Диана,каквито са например СЕДЕМТЕ ТЕПЕТА на Пловдив,или ТРИМОНЦИУМ,които са блестящи архитектурно-строителни енергийни съоръжения на феноменната инженерна мисъл и практика на Българските Жреци-енергетици!

ТАВШАН ТЕПЕ=ТЕПЕ на Ешуа и Богиня Диана
изкуствено построено светилище на Ешуа и Богиня Диана

ТЕПЕ=Диана Богиня


ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ и бъдете благословени и честито на нашите приятели майничките от Свещения Тримонциум, че си възстановиха Божественото име и произход и на града си,и на себе си!
Ще почерпите на тепето на Богиня Диана – НЕБЕТ ТЕПЕ!

НЕБЕТ ТЕПЕ=ТЕПЕ (Светилище) на Богиня Диана

ТРИМОНЦИУМ=ИСА и МАТ МАРИЯ=Иса и Мат Мария – Бог Исус и Мария Магдалена!

МАЙНИЧКИ=МАЙНИТШКИ=Кан (Жреци) от Ешуа и Ма (Майка) Диана

Какви чудеса прави ПРОЛЕТТА!


Зайчи връх или Таушантепе е последното възвишение на Сърнена гора - най-източната част на Средна гора. В античността завоят на река Тунджа е бил точно тук - край Зайчи връх, където реката е образувала широки разливи, удобни за пристани. Днес реката е изместила коритото си с 2-3 км на север. Възвишението е високо около 300 м. и е широко около 1000 м. Има 3 върха:
* Зайчи връх
* Вълча скала (Курткая)
* Средна скала (Орткая) - най-високата част
* Голямата скала (Башкая) 
 
ЗАЙЧИ ВРЪХ=ЗАЙТШИ ВРЪХ=ВРЪХ на Диана и Изуш

КУРТКАЯ=Кая на/в Тракия=Кая (скално светилище) на/в Тракия–
Централното скално светилище на Тракия 

СРЕДНА СКАЛА=СКАЛА на Саре на Диана – скално светилище на Царе на Диана 

СРЕДНА СКАЛА=СКАЛА (Скално светилище) на Одриси
централното скално светилище на Одрисите 
 

БАШКАЯ=Кая (скално светилище) на Бог Ешуа

Целият хълм е изкуствена скално – насипна огромна тракийска могила –пирамида, първото мегалитно светилище от сакралната източна страна на огромната светилищна мегалитна енергийна каскада Средна гора.
image

Скалната конструкция на върха,която виждате на снимките,е построена от огромни енергийни панели,които съставят елементите на светилищното енергетично съоръжение,което е мултифункционален комплекс,на който жрецът–операторът на светилището,чрез своите свръхестествени феноменни способности реализира и материализира дарбите на Святият Дух за задоволяване на духовните и материални потребности на хората.

В края на 60–те години на 20 век започват първите теренни археологически проучвания на Зайчи връх с благословията на акад.Тодор Павлов и Тодор Живков въпреки неофициалната строга забрана на съветските другари и съвместните дружески служби на КГБ и КДС,на това место да не се провеждат никакви археологически работи!
 Забраната е въведена веднъж,за да не почнат да излизат на бял свят непознати страници от древната Бългаска=Тракийска история,втори път защото тайните езотерични съветски служби много добре знаят,какъв пси–енергитичен обект е Кабиле,и най–вече,защото секретното поделение на ракетните войски,разположено "съвсем случайно" между Ямбол и Кабиле(уникално разположение на секретно ракетно поделение на 3–та армия,чийто щаб е в Сливен,и разполага с целия скрит и само за такива нужди потенциал на Сливенски Балкан,на абсолютно равно и голо незащитено поле пред очите на всички на един километър от града!),е в пълно разположение и подчинение на съветските спец–части,които вече от 5–6 години работят постоянно под земята по системата подземни пътища между Ямбол (Безистена) и Зайчи връх,и чийто междинен вход е бил точно на това место,където съветските специалисти построяват секретното ракетно поделение,а пък преди това специална част на свръхсекретната окултна тайна езотерична служба на Хитлер и Вермахта по време на Втората световна война установява свръхсекретна разузнавателна служба и подновява летището и базата,които са били построени по време на Първата световна война от немското разузнаване и където е бил дислоциран уж "най–случайно" най–новият,най–модерният,най–големият в света,най–въоръженият,натъпкан с най–модерната техника за наземно,подземно и въздушно разузнаване,с най–опитния екипаж, цепелин Zeppelin LZ 104, познат под кодовото име L59, на воюващата с всички Германия, и което чудовищно съоръжение, вместо да помага с цялата си разузнавателна, бомбандировъчна и укрепваща духа на немците мощ, на най – горещите точки на фронта, "дреме и бездейства" необяснимо през цялото време над...Ямбол и Зайчи връх! 

ВЕРМАХТ=Бохиня Матара=Бохиня Диана Мария 
висшата Богиня – покровителка на джерманските тракийци, търсещи Я по най – грешния път с оръжия, сила и войни!

ДЖЕРМАНИ=Мадара и Ежуа

image 

Знаменитият "Ямболски"  Zeppelin LZ 104, познат под кодовото име L59, и с който ви запознахме в статията ни

Какви кодирани послания ни изпращат постоянно базираните в България извънземни.Как изглеждат пришълците и кои са техните бази
http://bezistena.blog.bg/history/2014/05/21/kakvi-kodirani-poslaniia-ni-izprashtat-postoianno-baziranite.1266801  

image

Когато проучванията от Българските археолози са вече необратим факт, съветските другари се включват "безкористно" в тях и провеждат серия спътникови изследвания и снимки на Зайчи връх с най–модерните за времето си технически средства за дълбинни заснемания с ултразвук,инфразвук и други разузнавателни геоложки технологии.
Специалистите установяват това,което вече знаят по древни документи и предполагат от съвременните им наземни и подземни проучвания на обекта,че хълмът е изкуствена конструкция и под повърхността има зали,помещения и подземни пътища, слънчево разпостриращи се в много посоки.
На спътниковите снимки се откроява ясно конфигурацията на голяма зала с правилни многопрофилни геометрични форми и други по – малки помещения, кръстени "кухини".
След дълго умуване над тях,в ямболския окръжен музей се спускат подбрани снимки от тях,с благовидната обосновка специалистите от музея да работят върху тях и си кажат мнението за това,което виждат.
Скоро разработките им са събрани за обобщение и повече не се връщат в музея.

В края на миналото хилядолетие и началото на 21 век американските разузнавателни служби съвместно с НАСА провеждат серия космически проучвания на Зайчи връх с най – новата и съвършена техника и технологии за надземни дистанционни изследвания подземни обекти.

image

Освен подробната цялостна изкуствена конструкция на хълма–пирамида и подземната ѝ пространствена конфигурация с изкуствени зали и помещения,на апратурата се появява невидим за невъоръжено човешко око гигантски енергиен стълб,с диаметър трийсетина метра,колкото площадката на скалното светилище, излизащ от недрата на Земята и продължаващ вертикално нагоре, пронизващ небесния безкрай, транслиращ неизмеримо мощна енергия в двете посоки като енергийна ос на планетата! 

image

Оттогава трасето за международните полети на самолетите в двете посоки  се провежда точно около тази невидима енергийна ос, която толкова много ги интересува, че от плътният самолетен трафик по тези два коридора повече от една четвърт от тях са разузнавателни американски самолети!
Че що не слезете от тия хвърчила,че да си кажете правицата без шикалкаване, бе братовчеди и братовчедки американци, какво търсите и за какво иде реч, че да ви хванем за ръка и разведем точно по тия места и ви кажем тайните ѝм, вместо да фъркате отгоре и хабите бензин и кемтрейлс на вятъра!
Защото язък ви за труда дето браздите синьото ни небе и ни наторявате отгоре и морите с вие си знаете какво, обаче тракийчета разселени и обезпаметени, знайте,че каквито и манджи да ни бъркате и ръсите, ние си имаме едно вълшебна словесна машинка, с която вашите буламачи ги трансформираме на манна небесна за нашите тела и души!
Гледайте как става този номер,че да пробвате и вие при нужда,защото много скоро ще имате всички вие голяма нужда!

КЕМТРЕЙЛС=Кан (Жрец) от Дуло на Мария и Иса
по тази чудотворна "готварска" рецепта манджата,дето сте я забъркали с отровни подправки за феноменните жречески потомци на Исус и Мария,от които са половината Българи,се трансформира в манна небесна и цяр лечебен за знаещите и ползващите рецептата,която сега напълно безвъзмездно предоставяме на желаещите да я ползват! 

На 5–6 километра по права линия на юго–запад от Зайчи връх,братята американци, също напълно "случайно" като братятя руснаци,когато те бяха господарите тука,взеха и модернизираха военната база и летище БЕЗМЕР!

БЕЗМЕР=Бог Иза и Мария
по името на Българския Първожрец Кан БЕЗМЕР,кръстен така с херметичния жречески титул по имената на Исус и Мария,чийто потомък е

"Напълно случайно",същото като братята руснаци,братята американци взеха и преоборудваха и секретната база и зона на полигона Ново село на двайсетина километра по права линия от "безинтересния" Зайчи връх в посока северо–изток,като още по–случайно от всички тия "напълно случайни" генерал–щабни "случайни" постановки,оставиха да работи унифицираното вече по натовските стандарти бивше секретно поделение 34560 на 66 – та ракетна бригада между Ямбол и Кабиле, в което вече отдавна нямаше страшните съветски ракетни комплекси СКЪТ, които българинът министър Овчаров наряза на скраб за да не се плашат турските ни комшии когато подновят завоевателският си поход към България по заобиколни или преки пътища, и което поделение без никаква база и привидна функция, бе избрано от стотици други много по–удобни поделения,които бяха ликвидирани, но под което поделение е древният таен вход за подземните пътища и коридори към Кабиле и Безистена в Ямбол!
Така Кабиле и Зайчи връх останаха заобградени отвсякъде по суша, под земята и от въздуха с денонощно наблюдение и охрана – единственото светилище в света заедно с Безистена в Ямбол, подложени от най–дълбока древност досега на постоянна охрана –както му отива на истинската Троя и Армагедон, на истинския Земен Рай и Обетована Земя, за които са се водили и водят и сега всички битки и войни на Земята!

На нас ни остава възможността да съобщим на зорките пазачи на Зайчи връх, че те пък са заобградени от всички страни с невидимите небесни специални части,както и да направим дружеска партньорска искрена доброжелателна превенция към братята американци, руснаци, евреи, турци, гърци и всички други тракийски племена, направили сме ги човеци с Любов, чрез предупреждението, оставено ни от Отец ни Бог Исус при предпоследното му аватарно явяване пред хората като Орфеус преди 4000 години, че

В сърцето – крепост
с меч не може да се влезе!
Тук само песента
с Любов прониква! 
 
 
Сърцето – крепост е Божият Първопрестолен дом Безистена и енергийното планетарно сърце Зайчи връх!

СЪРЦЕ КРЕПОСТ на=на Диана и Цар Исус Барк=Диана и Цар Исус Българина

СЪРЦЕ КРЕПОСТ на=на Цар Бог Кристос=на Цар Бог Исус от Тракия 

СЪРЦЕ КРЕПОСТ=Тракия на Царя Бог Исус

ОРФЕУС=Иса Фер=Иса Вер (Змей) – 
змейското животинско календарно прозвище на Исус и съответно на Неговата потомствена династия Дуло

Едно пролетно пътешествие – поклонение до енергийното сърце – крепост на Боговете и на планетата Земя – Кабиле, проведено от Ямболските генетични потомци на Жреците на Исус и Мария Магдалена 
  
image

Пролетно равноденствие с пълнолуние!

image 

6 часа и 15 мин. на 21 МАРТ 2014 година,
Светилището на Исус и Мария Магдалена на ЗАЙЧИ ВРЪХ.

ПОСРЕЩАНЕ НА ИЗГРЕВА ПО ВРЕМЕ НА ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ.

На тази снимка са младите феноменни потомци на Ямболските Жреци от кръжока по астрономия към Народната астрономическа обсерватария и планетариум – Ямбол, с ръководител Юлия Върбанова – директор на Обсерваторията, с които посрещнахме заедно свещените медно – златисти изгревни лъчи на СЛЪНЦЕТО в равноденствения сакрален акт и процес на информационно – енергийния обмен, и на фона на МНОГАЯ ЛЕТА и МИЛА РОДИНО, преумножихме чудотворната ѝм сила и мощ в БЛАГОСЛОВ и ПРОРИЦАНИЕ за БЪДЕЩЕТО на Ямболци, всички Българи в България и по света и Свещената ни Родина България.



Благословение на Ямбол и Българите и България

image
  
 
image

Елитен отряд от Дионисиусовата армия на Любовта

image

image

параклис Свети Павел

След езическото мероприятие на Зайчи връх,което означава свещенодействие с ранно–християнското,истинското Българско познание и живот с Исус и Мария Магдалена,на връщане посещаваме първия параклис на Земята –  параклисът Свети Павел на 400 метра от Зайчи връх и до новия паркинг на магистрала Тракия на детелината за Кабиле, а след това на манастира Пресвета Богородица край с.Кабиле запалваме свещички на Исус и Богородица за съкровените си нужди и мечти.   

image

Параклисът на Свети Павел – Първородният син на Исус и Мария Магдалена, е залепен точно до телената ограда на обширния паркинг на детелината за Археологическия резерват КАБИЛЕ, вдясно от нея когато се движите по магистралата от София към Бургас. 


Ще в предложим един поклонически репортаж от това свещено место:

https://www.youtube.com/watch?v=GzD0_2KluHo

Първият параклис на Св. Павел – Кабиле, Ямбол 

https://www.youtube.com/watch?v=Mrjd2mqPCHA
Параклис Свети Павел–синът на Исус и Мария Магдалена

image

image

На това место на пътния възел–детелина на магистрала Тракия,от другата страна на магистралата,вдясно и назад от параклиса,там дето е паркирал големият ТИР,имаше седем метрова светилищна могила – първият енергиен пилон и елемент от сакралното и най – важно южно направление на единната световна светилищна енергийна мрежа и система от Централния планетарен мегалитен комплекс ЗАЙЧИ ВРЪХ.
Разговаряхме с археолози от Ямбол и с пристигналите  специалисти от София, защо не спасят могилата от унищожение, след като не попада в трасето, а остава в рамките на свръхогромния паркинг за тирове уж, и не би пречила и на тях дори, а ще е туристическа атракция – те не ни обърнаха абсолютно никакво внимание и заедно с проектантите на магистралния възел, поеха поредната порция страшен енергетичен лъчево поразяващ грях върху себе си, на умишлени и неумишлени унищожители на свещените места и съоръжения на Българските Богове! 
 
image

image

Обаче с помощта на тогавашният ямболски депутат от ГЕРБ – Александър Стойков, направихме всичко възможно да спасим от пълно унищожение параклиса на Свети Павел, който багерите бяха захапали вече.
На нашият приятел Отец Панайот, архиерейски наместник на БПЦ, въобще не му е било до параклиса, щото бил ранно – християнски!

image


image


image

Пътниче, спри за няколко минути забързания бяг на стотиците тракийски коне, затворени под капака на колата ти, и заобиколи няколко десетки метра до параклиса, за да се поклониш на Божия Син, от който е Божият Син, Спасителят на човецити и на тебе!  
 
Запали свещичка, ако носиш със себе си, помилвай и целуни каменните блокове на свещеното место, съхранено през вековете от нашите вездесъщи Светии, благодари за всичко, което имаш в живота, и потърси Павел, Синът на Исус и Мария Магдалена, сега действащ ПървоСветия на небесното светейшество, с неформална искрена молба за спасението на Българите и България, и последно му кажи за твоите нужди, които той отлично знае, но чака с копнеж ти да му ги кажеш лично!


Носете си постоянно мартениците на ръката!

МАРТЕНИЦАТА–СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ ОТ АКАШИ ЗА СВЕТОВНОТО ЦИВИЛИЗАЦИОННО ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ВЪЗВРЪЩАНЕТО НА СВЕТОВНОТО НИ ИМПЕРСКО ГОСПОДСТВО !
http://bezistena.blog.bg/history/2015/03/01/martenicata-sekreten-dokument-ot-akashi-za-svetovnoto-civili.1342440


Носете си,Българи,мартениците на лявата или на дясната ръка,или до сърцето!
Носете ги постоянно през целия месец март,и после ги носете пак постоянно,защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел–да бъдат наш опознавателен знак пред небесните съгледвачи,които да ни награждават за това с грижите си за нас,и да бъдат същевременно един уникален родови свръхсекретен сейф с огнената епохална информация,че сме Потомците и Народът на Бог Исус и Богиня Мария!


МАРТЕНИЦА=Мария Диана и Иса

МАРТЕНИЦА=Матара и Иса

МАРТЕНИЦА=Деца на Мария

МАРТЕНИЦА=Дете на Мария и Иса – ти, да – точно ти!

МЕСЕЦ МАРТ=Иса и Мат Мария

НОСИ ПОСТОЯННО !=
Богиня Диана и Исус !

НОСИ ПОСТОЯННО в сърцето си=в сърцето си Богиня Диана и Исус 
и тогава Те ще те заведат в Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА за обезсмъртяване!

НОСИ ПОСТОЯННО=ПЕСИСТЕНА=БЕСИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА

ОБЕЗСМЪРТЯВАНЕ от=от Бог Исуз и Богиня Матара
 
ОГНЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Гена на Бог Иса и Мария

ТОВА Е ЗА НАС от=от Богиня Диана и Исуз

ТОВА Е ЗА НАС=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН–
Божият Първосвещен храм БЕЗИСТЕНА е Техният подарък за нас Българите – децата им
 

image

Носете вълшебните Божии явни и скрити значки и нишани с чародеите Пижо и Пенда, за да ви бъдат те застъпниците пред техните автори и прототипи Исус и Мария Магдалена! 
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на и Родителите ни Исус и Мария 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
22.03.2015 23:50

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658025
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43974
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!