Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2013 03:30 - Намерените Български съкровища на остров ТАСОС
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3869 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 02.12.2013 05:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg




Екипът на БЕЗИСТЕНА  разкри поредните изгубени и разпиляни Български съкровища по широкия свят.Този път проведохме изледователските работи с безценната помощ и съдействие на НАЦИОНАЛНИЯТ СЕДМИЧНИК НА ПАТРИОТИЧНИЯ ПЕЧАТ ДЕСАНТ и самодейният фолклорен ансамбъл "Божура",който гостува със своя програма на остров Тасос по покана на домаканите там.  Публикуваме статията на Георги Костадинов с известни съкращения,като допълнително ще направим разследващия и разшифроващ коментар за нашите проучвателни работи относно загубените и намерени Български съкровища на остров Тасос.
*********************************************************************************************************
                               Тракийски огън в слънчев Тасос 


Самодейният фолклорен ансамбъл "Божура" гостува със своя програма на остров Тасос по покана на домаканите там. Българските изпълнителки са членове на клуб "Трета възраст",който функционира в бургаския комплекс "Меден рудник". Организатор на проявата беше г-жа Донка Владимирова, която има от дълги години контакти със самодейни фолклорни огранизации от Беломорска Тракия, както и с много български подобни структури. Дамите от ансамбъл "Божура" бяха подготвили своя програма от самобитен фолклор, основан на старите тракийски традиции. Групата беше водена от Станка Желева, която е сърцето и двигателят й. Самата Желева има многобройни участия в национални и международни прояви, тя е и голям колекционер на народни песни от цяла България.

Участието на групата обаче нямаше да бъде факт, ако не беше помощта на ТВ СКАТ и нейния собственик Валери Симеонов. Именно той осигури средствата за тридневния престой на българките на остров Тасос, както и за транспорта им до там и обратно. Симеонов от дълги години спонсорира подобни инициативи и е един от меценатите, които редовно финансират прояви, свързани с българския фолклор, традиции и бит.


Маршрутът по пътя за Тасос беше през пункт Капитан Петко войвода, Орестиада, Комотини и малкото селце Керамоти. От там с ферибот групата беше превозена до столицата на острова Лименас, след което и до Скала Потамия.
Природата тук е запазена в натурален вид, а сградите са високи не повече от три етажа. На плажа Скала Потамия няма нито един преместваем обект, а пясъкът е чист и мек. Всички заведения са разположени извън ивицата.

Концертът на ансамбъл "Божура" беше предвиден да се проведе в столицата Лименас на следващия ден след пристигането на трупата. "Идеята е нашите изпълнителки да изнесат концерт на общинския площад в Лименас, за да могат да ги видят максимален брой зрители. На Тасос има много чужденци и е прекрасно те да се запознаят с родния ни, самобитен тракийски фолклор. Това е инициатива, която, освен всичко друго, има и за цел да пропагандира и рекламира българската народна песен и традиции", коментира Донка Владимирова.

Действително песните, изпълнени от българките, слушаха сърби, румънци, руснаци, германци, англичани, дори и турски граждани. Имаше и българи, работещи в Лименас, които с радост се наслаждаваха на изпълненията на народните певици от Бургас.
"Много сме благодарни на ТВ СКАТ и нейния собственик Валери Симеонов за това, че бяхме спонсорирани. Това начинание нямаше да се проведе, ако той не беше осигурил парите. Ние се подготвяхме сериозно и представихме наша специална програма. Надявам се зрителите да са харесали изпълненията ни", коментира певицата Станка Желева.

На остров Тасос бургаската група разгледа и все още съществуващите като сгради българска църква и българско училище в Лименас. Самото училище е функционирало в периода 1941-1944 година, когато островът е бил администриран от българската държава. Тук се е прилагало изцяло българското законодателство и уроците в училищата са се изучавали на български език. Сега обаче училището в Лименас е с гръцко име и в него се изучава гръцки език.

Подобно е положението и в град Кавала, където пък и до ден днешен съществува т. нар. „българска махала“. Заради политиката на гръцката държава обаче, голяма част от потомствените българи там не желаят публично да афишират своя корен. Негласно правило е тези, които се "провинят" да се наричат българи, да бъдат изолирани от държавни и общински служби.

Като цяло обаче в тази част на Гърция отношението към българските туристи е много позитивно и доброжелателно.

Българската група посети и манастира "Архангел Михаил",който буквално е вкопан в скалите,на 200 метра над морския бряг.Гледката от неговите тераси е удивителна. Така ансамбъл "Божура" дойде, видя и пя,оставяйки отлични впечатления с изявите си. 12 български жени, вече в третата възраст, донесоха истински тракийски огън на слънчевия Тасос.

                   Природата е съкровището на острова

Природата на остров Тасос е напълно запазена и не е пострадала от нашествието на "инвеститори" и масов туризъм. Големи гъсти гори са опасали целия остров, а на места малки и чисти реки пресичат планината и се вливат в Бяло море. Най-високата му точка е връх Ипсари (Υψαριο) с 1203 м надморска височина.

Планината на острова е покрита с гори от средиземноморски бор, а по-ниско по склоновете и в подножието — от кипарис, чинар, ела, див кестен, паламудов дъб и вечнозелени храсти. Тесните крайбрежни низини са заети от маслинови градини, а по бреговете растат смокини, нарове, праскови. Обиколката на острова е около 100 км.

Основното земеделие на острова е добив на пчелен мед, зехтин, вино, отглеждане на овце и домашни кози, риболов. Друг поминък е добивът на дървесина и туризмът. Тук няма хотели над 12 метра, а повечето от тях са разположени с големи прилежащи пространсттва и красиви алеи. Бреговата ивица е непокътната и чиста. Върху нея няма никакви търговски обекти и плажуващите могат да разполагат изцяло с нея. В Тасос няма и строителство в гъстите горски масиви. Тук не е допуснат и нито един пожар.

Тук има и големи пасажи от риба - лаврак, ципура, зарган, киригус, кефал и други. Заради това и широко е застъпен риболовният туризъм. Той обаче може да се провежда в определени периоди. Нарушителите отнасят брутални глоби - от 1000 евро нагоре.

Българите са туристи номер едно на острова

Като туристическо присъствие, българите превъзхождат значително останалите чужденци на остров Тасос. 70 процента от посетителите тук са от България. С по 10 процента присъствие са украинците и руснаците. Следват сърби, румънци и германци. Интересен е фактът, че само преди 4 - 5 години германците са били туристи №1, но след негласно нареждане на тяхното правителство те са пренасочени към България.

На Тасос вече има и много имоти, които са собственост на българи. Вили, къщи, малки хотели, ресторанти масово преминават в български ръце в последните години. Отделно на острова има и много работещи наши сънародници. Спокойно Тасос може да бъде наречен "Български" остров.
*********************************************************************************************************
*********************************************************************************************************

Разшифровъчната програма на Свещения шифър на Българския език доказва категорично,че остров ТАСОС може да се нарече БЪЛГАРСКИ не само заради наплива от български купувачи на имоти с неясен произход на парите и многото туристи,но най-вече и основно заради факта,че той е изконна Древно Българска географска и етническа собственост,цивилизационен и културен продукт на предците ни!Разсекретените документи са безапелационни нотариални актове,указващи Българската наследствена собственост!

Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061

Възхищавайте се на зашифровъчния гений на дедите ни,ударили неизтриваемият печат на Българската принадлежност чрез Божествената семанктика на всички топоними!
На първо место ще разшфроваме без никакви усилия и върховно удоволствие името на острова,което няма никакво логично и смислено обяснение на гръцки и на нисшето опростачено първосигнално ниво,да не говорим за висшето ниво-Божественото!
ТАСОС=Таяна и Исус=Диана и Исус=Мария Магдалена и Исус!
Маршрутът на групата минава през места с емблематични христоматийно показни Български сакрални именни зашифровки:
Граничния пункт ОРЕСТИАДА=Иса Друида
КОМОТИНИ=Мат Кая-скалната жрица Майка Диана
КЕРАМОТИ=Диана Мария Кая=Диана Мария Жрица
Столицата на острова е Лименас,в което име откриваме първоразрядната Исусова
животинска кодирана титулна комбинация на царствената династия Дуло- Змей, Дракон,Ламя
ЛИМЕНАС=Ламя Иса=Исус Ламята=Исус Змея
Островът е срещу устието на река МЕСТА или НЕСТОС-и при двете имена Божието
присъствие както винаги е 100%:
МЕСТА=Иса и Мат=Иса и Мама Диана-Исус и Мария Магдалена
НЕСТОС=Исус и Диана
Второто по големина пристанище е Лименария.
ЛИМЕНАРИЯ=Ел Мария=Мария Ламята-Мария Магдалена родоначалника на Божествената царска змейска династия Дуло
Отсреща на брега е град КАВАЛА,в който дедите ни са дублирали етнонима си
БАЛКА=Българи от светилищния център КАБИЛА,КАБИЛЕ край Първосвещения столичен град Ямбол.
Планинските върхове на острова са закичени с прекрасни Български сакрални именни комбинации:

ИПСАРИ=ИБХСАРИ=Бох Цар=Иса Барх-това е най-високия планински връх на острова и сега ви обръщаме специално внимание върху неговата строителна конструкция.Да,да!Показваме ви неговата изкуствено построена инженерно-строителна конструкция и постройка,които и нетренирано око може лесно да открие,ако не е предубедено,че е естествено природно творение!Разгледайте го внимателно!
http://mountain.bajhui.org/main.php?g2_itemId=9699
http://mountain.bajhui.org/main.php?g2_itemId=9659
image

image
 Увеличете максимално размера на снимките с левия бутон на мишката и обследвайте с отворени очи и просветени Души светилищния комплекс на върха на планината, който е очеваден(ОЧЕВАДНИ=Ешуа и Богиня Диана) изкуствен великанския строеж на хора,владеещи феноменални Божествени строителни технологии! 
Видяхте ли архитектурно-инженерната изкуствена конструкция на връхната кота на
върха!Вижте огромните отделни скални панели как са подредени в геомегрически 
конфигурации за да ви обърнат внимание,че са изкуствен строеж!Какво ще кажете,а?
Голяма работа са били дедите ни,нали!Какви феноменални божествени способности са притежавали,какви великански строежи са вършили,че нищата ни фантазия не може и да проуме,че са дело на човешка ръка,ум и Дух,познаващи и водени от Боговете Български!
ИЗКУСТВЕН СТРОЕЖ=СТРОЕЖ на Бокиня Диана и Исуз
БОЖЕСТВЕНИ СПОСОБНОСТИ=СПОСОБНОСТИ на Бог Исуж и Богиня Диана СПОСОБНОСТИ на=на Сина на Бог Исус и Богиня Диана
СТРОЕЖ НА ВЕЛИКАНИ=Диана и Исуж Балкарина
ФАНТАЗИЯ=Богиня Диана и Иза
НЕ МОЖЕ ДА ПРОУМЕЕ=Ежуа и Богиня Мад Мария
ДЕЛО СА НА ЧОВЕК=ДЕЛО СА НА Бок Ешуа и Диана=Дуло Бокиня Диана и Исуш
ПОЗНАВАЩИ=ПОЗНАВАШТИ=Бог Изуш и Богиня Диана
БОГОВЕТЕ СА=Бог Иса и Богиня Диана
Всяка буквичка,дума израз и изречение от Българския език са проектирани предварително от Боговете ни на проектантската дъска и компютър с математическа прицизност и точност и са налагани и поддържани с неотменима педантичност сред Българите хиляди години,за да се съхрани и пренесе чрез езика ни вложената в тях свещена сътворенческа информация.Затова сме ЕЗИЧНИЦИ-защото в езика ни се съдържа Българската и всечовешката сътворенческа информация!
ЕЗИЧНИК=ЕЗИТШНИК=ЕЗИК на Диана и Ешуа-Сътворенческия Български Божи език! 


Това величаво и грандиозно(ГРАНДИОЗЕН=Иза Трака)мегалитно светилище е същинският Божи храм,храм на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена,Тяхна поднебесна църква на открито,който храм въобще няма начин да бъде скрит,разрушен,потопен,унищожен,похлупен с църковен купол за да спре прекия достъп на Слънчевата и Лунна енергия до светилищния акумулатор и агрегат,както са постъпили с хиляди и хиляди езически=истински Исусови светилища с по-малки габарити и достъпни за унищожение!Как ще унищожат и похлупят с покрив гигантските изкуствени светилищни мега-комплекси:
 КАМЕННАТА РЕКА И МОРЕНИТЕ НА ВИТОША,БЕЛОГРАДЧИШКИЯТ ГРАНДИОЗЕН СКАЛЕН СВЕТИЛИЩЕН КОМПЛЕКС,КОМПЛЕКСА ЛЪВСКАТА ГЛАВА НАД РЕКА РОПОТАМО ОТ КОТА 0 ДО ВЪРХА И ВЕСЕЛАТА СКАЛА ОТСРЕЩА,ЧУДНИТЕ МОСТОВЕ В РОДОПИТЕ,ПЕТ КИЛОМЕТРОВОТО ИЗКУСТВЕНО СВЕТИЛИЩНО ПЛАТО НА КАМЕН БРЯГ НА МОРЕТО,БЕЛИНТАШ,ГОЛЕМИЯТ ЧАТАЛ И СКАЛНИЯ КОМПЛЕКС НА КАРАКАЧАНСКАТА ПОЛЯНА НА КАРАНДИЛА,СТОТИЦИТЕ СКАЛНИ СВЕТИЛИЩНИ  КОНСТРУКЦИИ В ПОЛИТЕ НА СРЕДНА ГОРА В РЕГИОНА НА СТАРОСЕЛ,ПОСТРОЕНИ ОТ СКАЛНИ ПАНЕЛИ С ОТДЕЛНА ТЕЖИНА СТОТИЦИ ТОНА ВСЕКИ,ИЗКУСТВЕНИЯ СВЕТИЛИЩЕН ПИРАМИДАЛЕН ХЪЛМ НА НОС АТИЯ,СКАЛНИТЕ ПИРАМИДИ НА БАКАДЖИКА,ИЗКУСТВЕНО СЪГРАДЕНИТЕ СВЕТИЛИЩНИ КОМПЛЕКСИ ПОД ФОРМАТА НА  ПЛАНИНСКИ ВЪРХОВЕ:

ЧУМЕРНА(ШУМЕР),ЧЕРНИ ВРЪХ,ВРЪХ ВИХРЕН,МУСАЛА(ИСА ЛАМЯ),БАНСКИ СУХОДОЛ(КАЯ НА БОХ ИСУС ДУЛО=СКАЛАТА,СВЕТИЛИЩЕТО НА БОХ ИСУС ДУЛО),МАЛЬОВИЦА(ИСА БОГ ЛАМЯ),МОМИН ДВОР(БОГИНЯ МАД МАРИЯ),БАШПИЙСКИ ЧУКАР(СИНА НА БОК ЕШУШ БАРКА),ДЕСИЛИЦА(ИСУС ДУЛО) ИЛИ СТРАГАТА(ДИАНА И ИСА ТРАГА),МУРАТОВ ВРЪХ(БОГИНЯ ДИАНА МАРИЯ БЪРХА),КУТЕЛО(ЖРЕЦА ДУЛО),СИНАПИЦА(БОГ ИСУС)...десетки още пирамидални светилищни енергийни комплекси,оформени ката планински върхове,за които казва
СВЕТИЦАТА ВАНГА(ВАНГА=Богиня),че България е натъпкана с огромни пирамиди,много по-големи от известните Египетски пирамиди(които всички до една са Българско производство!),но ние още не сме знаели,че те са изкуствено построени!Ние ги знаем и скоро ще започнем да ви ги показваме,за да се подготвите потърсете в Нета информацията за вече разкритата Българска пирамида до град ВИСОКО(ВИСОКО=Бок Иса) в Босна и Херцеговина(БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА =Бог Исуц Бърх) и за домашна занимавка обследвавайте пирамидата с кръста отгоре,извисяваща се 790 метра над морското ниво до Сливен,северо-западно от него,и носеща емблематичното христоматийно познато любимо име на Богиня Мария-БАРМУК!
БАРМУК=Бокиня Мария! 
Как ще скрият или унищожат СВЕТИЛИЩНАТА ЕНЕРГИЙНА ИЗКУСТВЕНА КАСКАДА РИЛСКИТЕ ЕЗЕРА...и още и още Божии светилищни обекти,в България и навред по света-хайде да посочим само великанския ни светилищен градеж МЕТЕОРА(Матара,Диана Мария) в Гърция-за стотиците хиляди други по целия свят ще говорим в отделни статии.
Та като няма начин да ги унищожат и скрият,измислят наука,която да ги обясни като естествени природни и феноменални образувания-за да не ги познаем.Обаче временно...Вече ги познахме и няма спиране Българският Дух,индуктиран от Святият Божи Дух,генериран от светилищните енергийни комплекси! 

А когато енергията от светилищата ви изпълни изцяло в количествено измерение,ще я трасформираме качествено и реализираме практически в Дарбите на Святият Дух чрез ритуала на Кръщение със Святият дух на водния покръстителен басейн на светилищния комплекс GIOLA(Гала=Змей),построен от Българските жреци на морския бряг на остров ТАСОС(Диана и Исус),който ви показваме в последния четвърти клип от нашия ВИДЕО БЛОК.

Тия феноменни познания,дарове на Дарбите на Святият Дух, дремят наследствено и във вашите био-компютри!
И този Български Светилищен мега комплекс,и всички други нас и вас чакат-операторите на енергийните съоръжения,Жреците на Светилищата,които са неподвластни на никой извън святите Български Исусови жречески потомци!Вече сте уведомени, посветени и активирани и имате единствен избор да вървите по пътя на Познанието към Боговете!

ДРЕМЕ НАСЛЕДСТВЕНА ДАРБА от=ДАРБА от Богиня Диана Матара и Исус Дуло

Другите планински върхове на свещения Български остров ТАСОС(Диана и Исус) са кръстени по същата сакрална формула и шифър:
ПРОФИТИС ИЛИЯС=Вер Бог Исус Дуло=Змея Бог Исус Дуло
ЦУТУЛА=Иса Дуло
ФАНОС=Бог Иса
Склоновете на планините са покрити с дървета,носещи отново и отново неизтриваемият Български печат:
КИПАРИСИ=Иса Барк=Исус Българина,
борове с латинското название PINUS=Бог Иса,
чинари с научното наименование Platanus kerrii-директно категорично указание какви са Исус и Богородица:
PLATANUS KERRII=Диана и Иса Бълкария=Диана и Исус са Българи!
Вирее и елата ABIES=Бог Иса...

Приятели наши.Много интересни неща ви разказваме,обаче ако ги възриемате само като любопитни факти и екзотика или чудни небивалици и приумици-файдата ще ви е никаква!
Проумявате ли какво ви разкриваме?Чрез безапелационния шифър и свещен код на 
Българския език ви съобщаваме епохални тайни и истини на Българската и всечовешката история,потулвани и фалшифицирана до сега чрез хиляди годишен перманентен геноцид и тотална цензура върху нашите генетични предци,чийто имлантиран ужас досега ни бе сковал и умъртвяваше рода Български в гаснеща агония!Чувате ли и виждате ли Посветените ни деди как са скривали навсякъде тайната за свещения ни Божествен произход,която успяха да съхранят до сега за нас за да можем когато му дойде времето да я разчетем и да познаем себе си,че сме Божият Свят Великомъченически и Величав народ,основател и цивилизатор на всички човешки култури и цивилизации!
И когато познаете себе си,с възторг и удивление ще откриете,че сте генетични носители на кръвта и Духа Исусов-че сте Божии потомци с Техните характеристики и параметри-точно това,от което най-много се страхуваха душманите Български да не научим!Ние на това ви учим-че сте носители на кръвта и феномените Божии!
За това ви учим-ДА ПОЗНАЕТЕ СЕБЕ СИ!
СЕБЕ СИ=Бог Исус
ПОЗНАЙТЕ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙТЕ Бог Исус-Познайте,че сте Негови същински потомци,за да полетите без крила!

http://www.youtube.com/watch?v=heEdqbVmytM    ДА ПОЛЕТИШ БЕЗ КРИЛЕ! 
http://vbox7.com/play:7a0c046c          ДА ПОЛЕТИШ БЕЗ КРИЛЕ-БГ ПРЕВОД!


ДА ПОЛЕТИШ БЕЗ КРИЛЕ=ДА ПОЛЕТИШ с Иза Бълкарин
ЛЕТЯ БЕЗ КРИЛА чрез=чрез Бог Иза Бълкарина Дуло
!

И колкото повече засекретени документи ви разсекретяваме,толкова повече доказателства ви даваме за Божественият ни произход и ви насърчаваме да изучите тайния свещен шифър на Българския език,който единствено ще ви отвори вратите за Божието Познание,промоциите и феномените и технологиите,които ви очакват там!

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-
chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-
chast-2.1114061


Ще ви разсекретим имената на още няколко селища на острова,за да откриете още от
първия път очакващите ви в тях Богове!
ГЛИФАДА=Диана Балга
МАКРИЯМОС=Иса и Мама Мария Кая
ТЕОЛОГОС=Иса Гала(Змей) и Диана
СОТИРАС=Сар Иса и Диана
СКАЛА ПРИНУ=Иса България
МИКРОС ПРИНОС=Исус и Мария Барк
АСТРИДА=Иса Друида
ПАЛЕОХОРИ=Бълхария
ПОТОС=Богиня Диана и Иса
КАСТРО=Иса Трака  
МАРИЕС=Мария и Иса

Образно-описателните засекретени послания,които са ни изпратили посветените ни
зашифровчици чрез изображенията на древните монети от остров ТАСОС(Исус и Диана)отново ни съобщават за Българските Богове:
ЕДИН ДЕЛФИН=Богиня Диана Дуло
ДВА ДЕЛФИНА=Диана Богиня и Дуло Бог
САТИР С КАНТАРОС=Сар Исус Трака и Диана=Цар Исус Тракиеца и Диана(Мария Магдалена)
ГЛАВА НА ДИОНИС=Иса и Диана Балги=Исус и Диана са Българи!!!

Имената само на двама гръцки светци-мъченици ще ви покажем,за да видите от пръв
поглед Българският им свят Божи произход!
АРСЕНИОС ФАПАСИОТИС=Сина на Бог Сар Исус и Богиня Диана
ЙОНИС РОСОС=Сар Исус

Остров Тасос е наричан с красивия поетичен символен Божи синоним ИЗУМРУДЕН,което в разшифровъчен превод отново ни води право в нежните обятия на винаги влюбените Български Богове!

ИЗУМРУДЕН ОСТРОВ=ОСТРОВ на Иза и Мария Диана

Остава да познаете и за кой бог от местната митология има най-много митове и
предания!Разбирасе,че е Исус,но в Неговия първоразряден кодиран вариант,и откраднат от нас,и оставен от нас за съхранение сред гърците,популярен като ЗЕВС:

ЗЕВС=Бог Исуз!

Затова и Той е водач и бог на ПЕЛАСГИТЕ-защото те са Българите на Исус,кодирани като ПЕЛАСГИ=Балги на Иса,и още като ПЕЛАРСГИ=Иса Българина

Където и да се обърнем,където и да бръкнем из гръцко,откриваме все Българско,и все свято,с Божиите Български имена кръстено!
Та така,Приятели наши Българи,и обезпаметени и обезродени асимилирани тамошни
Българи,и пришълци данайски=юдейски-марионетки в Божия план за екстремална 
многохилядолетна закалка и подготовка на Българите за Духовен и управленчески разсад и елит на всички племена по света,имаме си нотариално заверените Божии документи за всичко в Гърция,но никакви постъпки няма да правим да си ги искаме,защото съвсем скоро вие сами коленопреклонно и с всички почести ще искате сами от сърце да ни връщате всичко!
Истински разкаяни и покаяни!За да получите чрез нас достъп до Боговете ни!

Вслушайте се в гласа на плачещото БАЗУКИ от третият ни видео клип! То ще каже директно на Душата ви,без никакви посредници,за Кого плаче и БАЗУКИТО и ДУШАТА ви.Плачат за Бог Исус!
БАЗУКИ=Бок Иза!        БАЗУКИ=Бог Исус,Българина!
Влезте в ритъма и транса на СИРТАКИТО.То ще каже директно на Душата ви,за Кого бленува и жадува тя,пресъхнала.Жадува в блян неутолим за Бог Исус Трака!
СИРТАКИ=Иса Трака
И инструмента и танца скръбен и молитвен,изричат в песенно признание и възвание:
САГАПО!=БОГ ИСА!       ОБИЧАМ ТЕ! ОЧАКВАМ ТЕ! ЖАДУВАМ ТЕ!
САГАПО!=Бог Иса!       ОБИЧАМ ТЕ,ИСУСЕ! ЖАДУВАМ ТЕ,ИСУСЕ!


ОБИЧАМ ТЕ=Ешуа и Богиня Диана Мат
ОЧАКВАМ ТЕ=Ешуа и Бокиня Диана Мат
ЖАДУВАМ ТЕ=Ежуа и Богиня Диана Мат

Бъдете всички благословени!
Даряваме всички с благословението на Мария Магдалена от Нейното светилище в ЛУРД
http://fr.lourdes-france.org/tv-lourdes/?v=newtvlourdes











Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
09.10.2013 11:08
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658477
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43982
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!