Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2020 09:17 - ПЕТОВЕЛИКОНАРОДОВЪСТАНИЧЕСКИ СТРАСТИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 647 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 15.10.2020 12:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                            ПЕТОВЕЛИКОНАРОДОВЪСТАНИЧЕСКИ    СТРАСТИ

 

    В петък ще участвам в Петото Великото народно въстание. Надявам се да бъда капката, която ще прелее чашата - народът да махне Каскета и да въведе лелеяното от него машинното гласуване. Заради което е на улицата и остава трайно там.

   Това поредно Велико народно въстание – Пето - няма да е както другите. В него ще участват стотици хиляди протестники от цялата страна, хората с празните чекмеджета.  Те разбраха кой е виновник за хала им – тоя от снимките, дето спи, а чекмеджетата му са пълни с пачки евра и златни кюлчета. Това са парите на народа, окрадени и турнати по чекмеджетата му. Народът ги видя на снимките, президеннтът ги споменава в словото си към него така често, както ”Господи помилуй!” по време на богослужение. На този грабеж трябва да се сложи край! Това ще стори Улицата.

  На Петовеликонародовъстанието ще имаме подкрепата на евродепутати на ниво списъковите интелектуалци и нагоре, а също и сподвижници от цялата страна, които ще пристигат с автобуси и всеки ден ще е така.  До победата.

  Петото Великото Народно Въстание предявява изисквания към тези, които ще демоннстрират против Каскета и за мшинното грасуване. Нумероложката номер едно в света Галима Маструбатовная предсказала, че фаталното число в тази борба е пет. Поради това Въстанието ще избухне в петък в пет часа. Всеки протестник трябва по своя инициатива да носи пет кори с яйца от големите, които ще изфъргва единичнно или здалпово в целта, указана от озвучителния камион. Ще присъстват 5 евродепутати - фаталното число - от изпраатените от народа в Европарламента да работят срещу Каскета и за машинното гласуване. Задачата им обаче се усложни – освен срещу Каскета, те се борят и срещу мафията в изпълнителната власт. Несправедливостта – най-добрите ни бизнесмени, които заради мафията в прокуратурата буха принудени да напуснат страната, трябва да се върнат. Пример – Цветан Василев. А така става той за министър на финансите в служебния кабинет на Радев, мисля, повече от Данчо Ментата.

    И преди финала, малко центрова информация. Имаме специална база до с. Воденичарско, носеща името „Капаклиамджикханъмкьошк”. Предназначението й е да следи събитията по време на Великите народни въстания и случващото се във времето между тях. Базата данни, които подаваме на програмата се обработват и синтезираната информация за Въстаниено се изпраща директно в Центъра. Ето сценарият според Центъра как ще завършат тези Велики Народни Въстания, виден от снимката в края на постинга.  Някога съгрудниците ни в Щази наричаха подобен казус Аrschlochsauspuff. Отпуфканнето на напреженнието, което създаде Радев - аз наричам това напрежение президентов смърдеж! -  се очертава доста могъщо, видно и от художественото му превъплъщение в картина. Обяснението под шедьовъра уточнява, че Радев не е на снимката, защото е издухан от удраната вълна, отнесла го на политическото бунище след провала на Петте Велики Народни Въстания и бастисаните милиони яйца...

image

   Има още една такава иппресионистична картина, наречена "Ленин в Полша". На нея Ленин го няма, а са изобразени гювендията му и шефа на ЧК...И на тази картина липсва главният герой - той е отпуфкан някъде при отгнетяване на компресирания смърдеж....



Гласувай:
8



1. vmir - Тази крава трябва да присъства на петото велико народно въстание, за да успее.
15.10.2020 14:08
Представям си какъв вдъхновяващ пример ще даде на въстаниците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183732
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031