Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2021 10:32 - Ние Сме На Ръба На Нещо ОГРОМНО И НЕ Е Политическо!
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 1703 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 15.04.2021 10:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ние Сме На Ръба На Нещо ОГРОМНО И НЕ Е Политическо!

imageHAF30 Март 2021 Г.

от Грег Прескот, MS

https://www.youtube.com/watch?v=-j_aGdMinIM

Правителствата се рушат навсякъде около нас. Тук, в Съединените щати, са поставени контролно-пропускателни пунктове, докато бодливата тел е разположена из Вашингтон.

Девизът на масон на 33-та степен е „Ordo ab Chao“, което означава „ Поръчка извън хаоса “.

Точно това се случва в момента, но какво се случва в галактиката, в нашата духовна еволюция и в по-високите измерения?

 

Всички сме запознати с алхимията, която казва: „Както по-горе, така и по-долу“. Ако ВСИЧКО ТОВА се случва тук долу на Майката Земя, какво се случва в галактиката? Какво се случва с нашето ДНК ? Какво се случва на по-високи нива на измерение?

Всички можем да усетим и почувстваме, че сме в пропастта на нещо великолепно, но това чувство ли е за това, което се случва тук на нашата планета, или е възможно да усещаме нещо много по-голямо на по-високите нива на съзнание и съществуване?

С нарастването на световното население нараства и участието ни в технологичния напредък. Това, което преди отнемаше седмици, месеци или дори години, сега отнема седмици, дни или дори часове.

Случайно ли е, че има карта на „ Голямо пробуждане “ (която включва и 5D Земя ), съвпадаща с Голямото пробуждане и нашата промяна в съзнанието ?

image

Тези дни са били пророкувани от мнозина. Намираме се в навечерието на духовна еволюция, която не може да се сравни с нищо, което се случва политически.

Този епизод на „Стар Трек“, наречен „Трансфигурации “, е най-близкото, което съм виждал до това, което предстои да изживеем:

 

 

image  

 

Така че, не се забърквайте твърде много в политическата страна на нещата. Останете центрирани и заземени. Продължете да работите за повишаване на вибрациите си . Правете хубави неща за други хора. Представете си света, в който искате да живеете.

Предстои да видим безпрецедентни промени във всички световни правителства. На по-високите духовни нива също ще видим безпрецедентни промени.

Внимавайте да не поставяте твърде много енергия в това 3-измерно преживяване, защото „енергията тече там, където вниманието отива“. Докато потенциалните промени тук на тази планета ще бъдат вълнуващи, тези, които ще преживеете в тази измерение на измеренията, ще издуха напълно всичко, което някога сте преживели в 3-то измерение!

Изпращам ви всички безкрайна ЛЮБОВ и светлина!






Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740251
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031