Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2014 21:52 - Пролог
Автор: sartorium Категория: Технологии   
Прочетен: 7899 Коментари: 3 Гласове:
18

Последна промяна: 09.07.2014 09:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"В същото време, Той постави и мен на колене, но чрез моята съпруга, като и внуши, че аз съм полудял и се стигна до принудително освидетелстване, че аз съм луд и сега се именувам пред Карловския Районен съд и в психиатричната клиника на град Пловдив.

Поради тази причина, Той ме помоли да предам чрез тази статия следното, което го правя сега, че ако, Японското Правителство до Нова Година не спре производството на изкуствен интелек изцяло в Япония, то тази страна на Изгрявящото слънце ще усети за втори път  Хирошима и Нагазаки.
"
                                                                                                          евангелие на Минчо 23:12:12

В началото беше Бог...И което е по-важно : Бог беше жена.
Оттам нататък цялата работа се прецака и Вселената не можеше вече да бъде поправена.
Хората пък - изобщо.
И така, нашата раса взе решението да прекара съществуването си като се съревновава кой от представителите й ще извърши по-голяма глупост. От древният пещерен човек, хвърлил камък срещу стената на пещерата, за да провери дали камъка ще се върне обратно до днешният високообразован пастор от Кентъки, Джейми Куц, който миналия месец, реши да покаже на вярващите, че ухапването от отровна змия не може да има ефект върху истински преданите на Бог, както е и потвърдено в евангелието на Марко.Изглежда змията, използвана за демонстрацията не била чувала никога нито за Господ, а още по-малко за някой си Марко и пастор Джейми Куц оглави американската класация за най-тъпо простили се с живота си идиоти, за месец юни 2014 година.

"Аз изобщо не съм тук. И по-точно, аз съм тук само толкова, колкото аз искам вие да си мислите, че съм тук"
                                                                      Гинка - фотомодел и писателка


"Аз не бих желала да живея вечно, защото хората не трябва да живеят вечно, защото, ако трябваше да живеем вечно, тогава щяхме да живеем вечно, обаче не можем да живеем вечно, поради което аз не бих желала да живея вечно.“
                                                                                "Мис Алабама“ 1994 г в отговор на въпрос от журито какво мисли за вечният живот

През 1997 г. ръководителят на култа "Врата към Небето" Маршъл Епълуайт се появил оклюмал пред последователите си и им съобщил тревожна новина : Бог му се явил и му казал, че са свършили работата си само наполовина . До този момент кукувците се били кастрирали, вярвайки, че това е единственият начин душата ти да бъде взета на кометата Хеил-Боп.
Какво мислите поискал Господ от Маршъл Епълуайт и паството му? Ами много просто - Бог ги осведомил, че за да се влезе окончателно през Небесната врата трябвало да се яде отровен пудинг.
И те яли.



Нашите приятели от Русия също успели да измислят нестандартни начини да почетат Бог и в същото време да се лишат от животите си. Така се родила сектата "Братя и сестри на Червената смърт"(то каква ли и друга може да бъде на цвят смъртта в Русия). От тях Господ не изисквал кой знае какво : трябвало само след като правят секс, да бъдат задушавани от другите членове на култа, с червена възглавница. Обаче накрая на братушките им писнало да се повъртат насам-натам с възглавници в ръка и решили направо да превъртят до края на филма като си спретнали едно масово самоубийство. И наистина, това подействало. Сектата "Братя и сестри на Червената смърт" не съществува вече.


Но когато говорим за идиотизъм в особено големи размери, то никой не може да се сравнява с китайците. Те имат непреодолимото предимство да бият по численост всяка друга популация от кретени на планетата. При това многократно.
През 1850-та година на китайския визионер  Хун Хсиу Дзуан му се явил Бог и му изтърсил , че той е по-малкият брат на Исус.
За да изпълни волята на Всевишния, Хун създал "Общество за преклонение пред Бога", което проповядвало добродетелност,  равенство и морал.
Звучи добре, нали ?
Обаче китайските управляващи не обърнали абсолютно никакво внимание на Хун, който бил дребна риба (според китайските стандарти) със своите 8 милиона последователи, а това пък от друга страна страшно подразнило самият Хун Дзуан.
В избухналата впоследствие война, която продължила четиринадесет години, загинали повече от 20 милиона души и всички те се пренесли на оня свят в името на по-малкия брат на Исус.
Когато най-после властите в Китай успели да потушат размириците, Хун се почувствал засрамен и се самоубил. Същото направили и още 120 000 негови последователи,  удряйки в земята всички минали, настоящи и бъдещи масови самоубийства в името Божие.




  " А що се отнася до духа… Да, има духове, но те не витаят, за да ни плашат, а напротив, за да ни дават смелост. И изобщо не са страшни."

                                                         Апостол Апостолов в superastro.net/blog


            
следва...


Тагове:   пролог,


Гласувай:
19




1. freeoldmen - Година и половина чета блога.
09.07.2014 00:00
Първо нещо добро.
Ама много добро.
От теб де.:-)
цитирай
2. elinora - :)
09.07.2014 10:24
И в тази нощ
по женски ничия
ти проумяваш изведнъж:
оънатата свещ прилича
на плачещо ребро от мъж
Доброта Тонев
цитирай
3. christof - Цитатът на дедо Апостол има почти ...
09.07.2014 20:54
Цитатът на дедо Апостол има почти библейска мощ. :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sartorium
Категория: Технологии
Прочетен: 49198
Постинги: 4
Коментари: 27
Гласове: 241
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол