Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2021 09:42 - Обама: „Белите американци“ трябва да се примирят с тяхната „ужасна“ история
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 507 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.06.2021 18:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Обама: „Белите американци“ трябва да се примирят с тяхната „ужасна“ история
Информация за Крис Менахан Освобождение

08 юни 2021 г.

https://www.youtube.com/watch?v=SKOVNLHuuWw&t=86s
https://www.youtube.com/watch?v=KYCLW_f-qkY&t=1s
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=gGabcWoXT_4&feature=emb_logo

image


Извинете се, бели хора!

ГЛЕДАМ:

От Breitbart :
Бившият президент Барак Обама заяви в понеделник по време на интервю за Андерсън Купър на CNN, че "определени десни медийни заведения" осигуряват приходи, предизвиквайки страхове от белите американци.

Купър каза: "Поглеждайки назад като президент, разказа ли достатъчно историята на расата в Америка?"

Обама каза: "Да, добре, вижте, опитах се. Мисля, че разказах много истории. Погледнете речите, които изнесох в Селма, и речта, която изнесох по време на кампанията за Преподобния Райт и този епизод и всеки и всеки път, когато се опитвах да опиша защо все още не сме напълно примирени с нашата история, но факт е, че е трудно да се чуе.За мнозинството в тази страна на белите американци е трудно да разпознаят този поглед, можете да се гордеете с тази страна и нейните традиции и история и нашите предци и въпреки това е вярно също, че се е случило това ужасно нещо и това, знаете, остава и продължава. "

Обама каза:„ Също така мисля, че има някои десни медийни заведения, например, които осигуряват приходи и се възползват от подклаждането на страха и негодуванието на бяло население, което е свидетел на променящата се Америка и вижда демографски промени и го прави всичко, което могат, за да дадат на хората усещане, че начинът им на живот е застрашен и че хората се опитват да се възползват от тях. "

Той добави: „В момента виждаме, че с всички публично-политически дебати, които се провеждат в момента, ще решите, че Републиканската партия ще бъде ангажирана в значителен дебат за това как ще се справим с икономиката и какво ще направим ли по отношение на изменението на климата и какво ще направим по този въпрос. И ето, единственият най-важен въпрос за тях, очевидно в момента, е критичната теория на расата. Кой знаеше, че това е заплахата за нашата република? "Йейл кани лектори, за да обсъдят фантазиите си за убийството на бели хора - но теорията за анти-бялата критична раса не е за какво да се притеснявате, хора!

  Chris Menahan         @infolibnews Devon Dontray Dunham has been found not guilty of murder in the shooting death of unarmed former volunteer fire chief Ernest Martin Stevens, 77, despite his confession and 19 witnesses taking the stand against him.  
  image

South Carolina Jury Find Black Man Who Confessed to Killing White Man Not Guilty of Murder, Spend... Devon Dontray Dunham has been found not guilty of murder in the shooting death of unarmed former volunteer fire chief Ernest Martin Stevens, 77, despite his confession and informationliberation.com 7:15 PM · May 31, 2021    
Мишел Обама е толкова пълна със страх, че се страхува да шофира до целите храни пред дома им в Martha"s Vineyard, но не би трябвало да се притесняваме от степента на експлодиращите убийства и купчините мъртви тела , натрупани в следствие на "расово отчитане!"

    image   Jesse Lee Peterson @JLPtalk Dad-of-three shot while jogging in Atlanta"s richest section Buckhead https://dailymail.co.uk/news/article-9660275/Dad-three-shot-twice-jogging-Atlantas-richest-neighborhood-Buckhead.html?ito=amp_twitter_share-top via @MailOnline     image

Dad-of-three shot while jogging in Atlanta"s richest section Buckhead Gaelen Newsome, 22, has been arrested in Atlanta and charged in connection with a Saturday crime spree, which left jogger Andrew Worrell, 41, suffering from gunshot wounds to the leg and hip. dailymail.co.uk 11:34 PM · Jun 7, 2021  








Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748087
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031