Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2021 16:50 - Какво всъщност се случва в Америка
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 4402 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 13.01.2021 16:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Какво всъщност се случва в Америка

  image РОЗМАРИ У. ПЕНИНГТЪН (РЕДАКТОР) · 9 ЯНУАРИ 2021 Г.

image

от Дейвид Симс

ОТ 5 ноември 2020 г. беше разкрита масивната машина за фалшифициране на избори. Преди това това беше само спекулация или, както биха казали левичари, „теория на конспирацията“. Сега знаем, че тази конкретна теория на конспирацията е вярна.

Тъй като хората обикновено са наясно, че демократите изневеряват на избори, за да влязат в длъжност кандидатите си, те ще трябва да използват измамата си на всички избори сега, когато има гласуващо мнозинство от бели и честни, съвестни не-бели (като Кендес Оуенс).

Основните медии и групи като Antifa и BLM ще се споразумеят с Демократическата партия, за да попречат на тези бъдещи измамни избори да бъдат изложени на обществеността или, ако обществеността узнае за тях, поне да попречат на изборните измами да бъдат обект на за доказване в съда извън разумно съмнение. В редкия случай, когато така или иначе един от многото случаи на измама с избори бъде изправен пред съда, поправката най-вероятно ще бъде в: Съдията ще бъде корумпиран от подкуп, от изнудване или от присъединяване към левицата.

Това ще продължи, докато водени от евреите милиардери левичари до такава степен замърсят самата гласуваща общественост, че небелите и левите бели, както и останалите неблагополучия, които изискват безплатни Gibs, могат постоянно да надделяват над белите и честните , добросъвестни не-бели, които в редки случаи могат да дадат бакшиш на избори. Те, взимащите, ще бъдат гражданите , а ние, печелещите, ще им бъдем роби и това ще бъде състоянието на нещата, докато Америка не падне точно както Съветския съюз.

Републиканските конгресмени се превръщат в предатели и използват бунта в Капитолия като оправдание, за да удостоверят фалшивите избори през ноември 2020 г. и да помолят своите господари-демократи да ги улеснят. Наблюдателите започват да изтъкват, че мирните протести не постигат нищо или поне напоследък не са постигнали нищо, докато насилието на леви групи като Antifa и Black Lives Matter се е срещало последователно с успех, донасяйки им финансови печалби и политически печалби.

Някои представят доказателства, които според тях предполагат, че инвазията в сградата на Капитолия е причинена от членове на Antifa, представящи се за привърженици на Тръмп и представящи се за „Гордите момчета“. Смесвайки се с истинските поддръжници на Тръмп, членовете на Antifa породиха идеята за щурм на сградата. Очевидно полицията на Капитолия участва в схемата, защото някои служители на Капитолийската полиция бяха забелязани да размахват привържениците на Тръмп да влязат в сградата. Докато поддръжниците на Тръмп влизаха в сградата (през вратата), Антифа, представяйки се за привърженици на Тръмп, започна да чупи стъкла и да се катери по стените и да накара своите колеги Антифа да правят пропагандни снимки, на които ги правят. След като поддръжниците на Тръмп бяха вътре в Капитолия, полицията на Капитолия обяви извънредна ситуация, извади оръжията си и започна да хвърля сълзотворен газ по привържениците на Тръмп.

Може би се чудите кой се е възползвал от тази инсценирана инвазия в сградата на Капитолия на 6 януари 2020 г.

Е, Палатата и Сенатът бяха свикани, за да обсъдят степента, до която президентските избори през 2020 г. бяха корумпирани от измами на избиратели, извършени от демократични оперативни агенти в полза на Джо Байдън в шест щата. След бунта в Капитолия на същия ден никой не се интересуваше да продължи дебата. Така че демократите успяха да използват граждански смущения като оправдание, за да прекратят разследването на Конгреса за измамата, с която демократите получиха „своя“ човек (прочети: човек на милиардерите евреи. - Ред.] „Избран“ за президент.

Антифа е нещо като банда главорези на Естаблишмънт, група полезни идиоти, които демократите и други могат да призоват за улична власт и други мръсни трикове, докато се правят, че ръцете им са чисти. Виждате ли къде отива това?

* * *

Ако някой се приближи до група войници и застреля един от тях, останалите веднага ще нападнат този човек, дори ако той има оръжие и войниците са невъоръжени . Те ще се роят по-бързо, отколкото всеки, дори и най-добрият изстрел от живите, би могъл да ги застреля всички. И ще убият стрелеца.

Обикновените хора не се държат като войниците. Повечето групи граждани, които се измъчват по някаква причина, могат да се изправят срещу вражеска институция или да предприемат други преки действия и да позират агресивно, дори пред полицията. Но всичко, което държавните власти трябва да направят, е да застреля и убие един от тях и изведнъж цялата битка изчезва от останалите.

Ние, американците, трябва да станем по-подобни на войници в тези тъмни времена.

* * *

Източник: Автор




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738186
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031