Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2016 11:49 - Убийството на българската държавност
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2441 Коментари: 2 Гласове:
14

Последна промяна: 14.04.2016 13:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

        Това е едно от най-тежките престъпления на всички партии участвували в прехода към див капитализъм в последните 26 години ! България претърпя мащабна, национална катастрофа във всички сфери на живота, изгони цвета на нацията и ги принуди да станат немили, клети, недраги мигранти по целия свят ! Размера и трагедията е съизмерима с тази в Сирия, Ирак, Афганистан....Който не оценява и не приема това, по-добре е да спре да чете, защото нищо няма да разбере от съдържанието на постинга ! Когато си обграден с финансови, евроатлантически, геополитически койоти и хиени не е лесно,  изхода е труден и изисква задружни усилия ! Това обаче, са смекчаващи, но не отменящи вината обстоятелства ! Вината за тези, които не я виждат и формулират е описана накратко тук:
http://dedenze.blog.bg/politika/2016/01/24/sydyt-na-ugneteniia-narod.1424761
           Формираната политическа класа на прехода, която съставлява 5-10 % от българите е доволна, тя крадна богато, изпрати дечицата в чужбина, купи си имоти там и се осигури финансово ! Знаем я подробно и поименно, мисли се за вечна и недосегаема ! Политическата, марионетна мафия, която мрази България и всичко родно, допуснала 50% от хората да живеят под прага на бедността ! Заедно с външно финансираните НПО, това е странна пасмина от доброволни неоеничари, прегърнала фашистката теория на неолиберализма и евроатлантизма ! Продажници и предатели на националните интереси, които днес ни доунищожават, разделят, прекрояват историческите истини и управляват ! Умишлено бяха пропуснати възможностите за друг път на развитие, запазващ националното достойнство и перспектива ! Обратното, унищожиха родното производство, обявиха само частната собственост за неприкосновена, наложиха ни чужди празници, хомосексуализъм, наркомания, проституция, порнография, несвойствен бит и извратена култура, подмениха еволюционите, човешки ценности и добродетели ! Страшни, тежки обвинения, валящи от всички страни и няма никой, честен и неопетнен български политик, който да ги признае, оспори или обясни !? Българите полудели, изнервени, агресивни, болни, бедни, несигурни се лутат в омагьосан кръг, опитват се да живеят в друг свой измислен свят и мечтаят даже за връщане на Живков и тоталитаризма !?
           Какво може да се направи днес, за да се спре унищожението и страшната перспектива от гражданска война, при която никакви конституции и евродирективи, няма да са валидни !? Само една, единствена, еднолична партия, дава макар и наивно решение, на част от проблема – Атака ! Наивността се състои в това, че допуска нещата да се оправят с идването и на власт, подобно на едноличната ГЕРБ, при сегашната престъпна Конституция, с налагане на диктатура на българския етнос и религия над другите ! Добрите идеи се давят в национализъм, нацизъм и утопична партийност ! Решението уважаеми сънародници се крие в българския опит и история от 1934 г., когато Цар Борис забранява всички, политически партии ! Съвременното развитие на това действие се нарича пряка демокрация, която съществува в много водещи страни, четете, изучавайте, не вярвайте на партийците, те имат други, мафиотски, антинародни цели и задачи :
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/02/18/shto-e-priaka-demokraciia-i-ima-li-bydeshte-u-nas.1055029
            При съвременните, информационни технологии, пряката демокрация не само е реализирана и възможна, а дава нови хоризонти за развитие и обществено устройство ! Светът приема, че различни форми на пряката демокрация са реализирани и се усъвършенстват в САЩ, Канада, Австралия, Англия, Швейцария...! Държави с висока степен на законност, действащо правосъдие, готовност за отбрана, свободни медии, мажоритарен избор, истински народни решения и пр...! Нито един, престъпен, български политик няма да ви каже, че това е истината и пътя ! Защото при пряката демокрация, той ще бъде реален слуга на народа, защото няма да може да краде и продава националните интереси напълно безнаказно, както го прави днес ! Няма да има незаслужени привилегии и пари за бездействието си, да го управляват отвън ! Само тогава националните предатели ще получат подобаващо възмездие, ще излезем от НАТО и ЕС, ще възстановим печалившата, държавна промишленост и ще създадем нова, защото всички знаят , че това е волята на народа ! Политическата, мафиотска, привилегирована класа, ще бъде унищожена, наказана и позорно изгонена ! Това е решението, всичко останало е вятър в косите, прах в очите, шумотевица в ушите и безмозъчна вегетация, водещи до пълно унищожение на българите и България !
           Борете се, разпостранявайте, нямам никакви авторски претенции, създавайте сдружения и народен фронт за борба, обсаждайте институциите на злото, защото битката няма да е бърза и лесна !

 

 imageimage
image




Гласувай:
14



1. mileidi46 - Здравей!
14.04.2016 22:36
ДО БОЛКА СИ ПРАВ..КАКТО ВИНАГИ..!!
НО...
Народа спи.
цитирай
2. dedenze - Привет mileidi46 !
14.04.2016 22:50
Почти се е събудил но ужасно го цепи главата от пианството във връзка с победата на "демокрацията " и още не може да прецени, защо се намира в кланицата, а не в синия Рай, защо е гробищно тихо и никой вече не блее "времето е наше " !
Защото едно е да искаш, друго е да знаеш, трето е да можеш, а четвърто и пето е да то направиш !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477579
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930