Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2022 10:22 - Как вашият въглероден отпечатък и вашият въглероден портфейл ще работят в света, планиран от WEF Световно правителство
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 1793 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 23.09.2022 10:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Как вашият въглероден отпечатък и вашият въглероден портфейл ще работят в света, планиран от WEF 17.08.22 14:38 Световно правителство Нека ви представя Барбара Баарсма. Барбара е главен изпълнителен директор на Rabo Carbon Bank. Да, правилно прочетохте. Не Rabo Bank, а Rabo Carbon Bank. Във видео интервю тя се застъпва за „личен въглероден портфейл“. Може да изглежда маловажно, но когато чуете какво казва тя, трябва да се разтревожите, наистина много да се разтревожите.   „Нека се уверим, че всяко семейство или всеки гражданин на Холандия ще получи определено количество въглеродни права. По този начин можем да гарантираме, че емисиите не надвишават нашия годишен лимит. Вашите права за емисии ще се съхраняват във въглероден портфейл. Така че, ако искам да летя, ще купя права за въглеродни емисии от някой, който не може да си позволи да лети. Например, по този начин този беден човек може да спечели допълнителни пари.   Или ако някой живее в малка къща, той може да продаде правата си за емисии на някой, който живее в голяма къща. По този начин бедните хора ще могат да се възползват от зелената икономика."   Еха. Това е нещо, нали? Нека да го разбием част по част и тогава да видим как вероятно ще го приложат.   Може да възразите, че това е просто още едно ниво на данъчно облагане, което глобалистите ще приемат. Мисля, че е много по-дълбоко от това. Когато банкерите започнат да използват изрази като права, бедни хора и зелена икономика, можете да сте сигурни, че си представят елитен свят. Не им пука за всички останали.   Така че в най-простия си вид няма да имате никакви забавления и няма да ви бъде позволено да пътувате никъде. Но не се притеснявайте, елитът ще се забавлява вместо вас.   Това не е нищо друго освен тоталитаризъм.   Забравих да спомена, че Rabobank и Baarsma участват в Световния икономически форум.

www.weforum.org/organizations/rabobank-group   www.weforum.org/agenda/authors/barbara-baarsma  

Когато повечето хора мислят за въглеродните емисии и въглеродния отпечатък, те си мислят, че това се отнася само за пътуване, гориво, газ и електричество - всички маскирани като емисии. Не искам да ви разстройвам, но това е много по-дълбоко от това.   Позволете ми да ви представя Док Оно, за когото може би никога не сте чували.   Doconomy е „кредитна карта“, одобрена от Световния икономически форум на Клаус Шваб.   През май 2019 г. на уебсайта на WEF се появи статия, озаглавена:   „Тази кредитна карта има въглероден лимит на разходите.“   В статията се казва   „Шведската финтех компания Doconomy пусна нова кредитна карта, която проследява въглеродния отпечатък на своите клиенти и намалява разходите им, когато достигнат въглеродния си таван.“   Леле, намаляване на разходите им.   И по-нататък   „DO Card проследява емисиите на CO2, свързани с покупките, за да изчисли въглеродния отпечатък на всяка транзакция. Целта е да насърчи хората активно да намалят въглеродния си отпечатък и да демонстрира как малките промени могат да повлияят на околната среда.   Картата използва индекса на Аланд като основа за изчисляване на въглеродния отпечатък на всеки закупен продукт. Потребителите могат да определят таван на своите въглеродни разходи и да научат как да компенсират своя въглероден отпечатък, като допринесат за схеми за намаляване или премахване на емисиите на парникови газове.   Сега се доближаваме до истината за това как ще работи това. Това не е само пътуване, ще бъде за всичко.  

www.weforum.org/agenda/2019/05/this-credit-card-has-a-carbon-emission-spending-limit/  

През февруари 2019 г. Mastercard публикува статия, озаглавена:   „Mastercard и Doconomy стартират бъдещето на зелените плащания“ който казва:   „Doconomy и Mastercard обявяват съвместните си усилия за борба с изменението на климата чрез създаването на DO, безплатна и лесна за използване услуга за мобилно банкиране, която позволява на потребителите да проследяват, разбират и намаляват своя CO2 отпечатък чрез въглеродни компенсации.“   www.mastercard.com/news/press/2019/february/mastercard-and-doconomy-launch-the-future-of-sustainable-payments/   Не е ли удивително, че те подчертават, че това ще позволи на потребителите да следят всичко. Той никога няма да бъде използван за престъпни цели, като например да държи банките и правителствата да проследяват всичко. Разбира се, че не   Mastercard също е партньор на WEF.   www.weforum.org/organizations/mastercard   Организацията на обединените нации също се присъедини през май 2019 г. Те публикуваха статия със заглавие:   „Иновативно действие за климата – новата кредитна карта ограничава въздействието на потребителите върху климата“   unfccc.int/news/innovative-climate-action-new-credit-card-limits-climate-impact-of-users   Патрика Еспиноса, изпълнителен секретар на ООН по изменението на климата, не можа да се насити на тази концепция и я възхвали.   И да, познахте, Еспиноса и ООН също са партньори.    


https://www.warandpeace.ru/ru/analysis/view/169099/



Гласувай:
11



1. bojinkata - Вече ще има контрол не само на входа, ...
23.09.2022 10:25
Вече ще има контрол не само на входа, но и на изхода! Отделяш повече газове, емисии /колко демократично звучи/, от допустимото - спират ти картата и си аут! За сега почнаха с добитъка на четири крака в Германия и Холандия! Следват двукраките!
цитирай
2. kvg55 - bojinkata,
23.09.2022 13:56
На всеки ще има въглеродно досие.
цитирай
3. bojinkata - На всеки ще има въглеродно досие. За ...
23.09.2022 18:22
kvg55 написа:
На всеки ще има въглеродно досие.


За това става въпрос! И парите в картата, единственото разплащателно средство ще зависят от въглеродното ти поведение!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386407
Постинги: 3598
Коментари: 5838
Гласове: 6715
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031