Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2023 23:02 - Научно изследване и Пет Джи и Ко.ид П.ан--емия-та. В Юар искат да се спре масовото бо.-де-не
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2363 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.01.2023 23:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Невероятно ново рецензирано научно изследване разкри това, което много от нас знаеха от самото начало. Не само, че 5G радиацията е свързана с пан-демията C.-ovid-1-9, тя всъщност насърчава тялото да създава нови ви.-ру-си и болести, включително коро-нав.-ируси.

Проучване, озаглавено „5G тех-нология и индукция на кор.-онав-ирус в клетките на кожата“, публикувано на уебсайта на NIH, заключава – шокиращо от конвенционалната наука – че 5G техно-логията може да накара тялото да произвежда ви-ру-си като клетъчен отговор.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/
5G

Милиметрови вълни (така наречени, защото работят на изключително високи честоти, където има по-малко от милиметър между пиковете на вълните) могат да накарат тялото да произвежда не какъвто и да е клас ви-ру-си... но всъщност коро.-нави-руси!

Това проучване разкрива още един слой от операция Коро.-нав-ирус, потвърждавайки връзката между кор-она.-вирус и 5G, която основните медии толкова отчаяно искаха да потиснат, когато започна па-нде-мия-та.
Има изобилие от проверими научни доказателства, че 5G влияе върху околната среда, животните и хората. Чисто ново рецензирано проучване, също публикувано на уебсайта на NIH, свързва 5G с пан-д-ем-ията Cov.-id още по-ясно.

Документът, озаглавен „Доказателство за връзка между кор.-онави.-русната болест и излагането на радио-често-тно лъчение от безж-ични комуникации, включително 5G“, силно аргументира връзката между новата технология и новия в-ир-ус.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/
Но медиите няма да пишат за това.

По същество това, за което настояват The Guardian, BBC, CNN, е пристрастен пропаганден доклад, който не отбелязва, че повече от 300 учени и лекари искат да спрат внедряването на 5G поради сериозни здрав-ословни проблеми.

http://www.5gappeal.eu/signatories-to-scientists-5g-appeal/ http://www.5gappeal.eu/scientists-and- doctors-warn-of-potential-serious-health-effects-of-5g/


------------------------------------------


Южна Африка обмисля забрана на ваксините срещу COV.-ID-1-9 поради безпрецедентни см.-ртни случаи и небла-гоприятни ефекти, причинени от иРНК ва-кс.-ини.

Голям брой меди-цин-ски експерти в цялата страна призовават правителството спешно да разследва връзката между вак.-син-аци-ите срещу Cov.-id и внезапната см.рт на населението.

Канал eNews Africa интервюира поддръжниците на Transformative Health Justice Шабнам Мохамед и Сабело Сибанд, които казаха, че тяхната група се опитва да предпази децата от получаване на ва.-кс-ина, която потенциално може да им навреди.


Infowars.com съобщава: Обсъждайки опасенията относно ва.-кси- ните, Сибанда обясни:

"Увеличава се броят на пац-иентите, които идват при лек-арите с различни симптоми, някои от които необясними от гледна точка на това, което лекарите казват. И общото е, че това се случва на хора, които са получили ва.-кс-ина. Имам предвид тези които са получили така наречената в.-ак-си-на срещу Co.-vid-1-9. Това са хора, които определено са започнали да проявяват тревожни забол-явания.“

Групата се надява, че Министерството на здра-.веопа-зването на Южна Африка ще спре кампанията за мас-ова ва.-кс-ин--ация.

---------------------------------------------

Байдън е казал:

"Идеята е, че изпращаме нападателни оръжия, а самолетите, танковете и влаковете ще бъдат с американски пилоти и екипажи. Просто разберете и не се заблуждавайте, каквото и да говорите...

Нарича се Трета световна во-йна. Разбирате ли?"



По-рано германският външен министър Бърбок каза, че Западът води во-йна срещу Ру-сия“.

----------------------------------------------------


Иън Макфейл от университета в Монреал изнесе лекция на тема "Пед.-офи-лия: скорошни и нововъзникващи изсле-двания", по време на която Макфейл каза: "Всеки в публиката има известен сек.-су-ален интерес към де-цата."
:(


---------------------------------------------------


Преводът е с помощта на Гугъл преводача.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785120
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия