Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2021 17:26 - НИЕ СГРЕШИХМЕ. КАНАДСКИ УЧЕНИ АЛАРМИРАТ ЗА ВАКСИНИТЕ ОТ КОРОНАВИРУС MRNA
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 3130 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 15.06.2021 17:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    „Това е повече от престъпление: това е грешка“ (Буле де ла Meрт, разработчик на гражданския кодекс на Наполеон) "Направихме голяма грешка" - така Bayram Bridle, вирусен имунолог и асистент в Университета на Гуелф в Онтарио, описа резултатите от ваксинационните проучвания с нови мРНК ваксини срещу коронавирус, пише Детска здравна защита.   Изследванията на екипа показват, че адхезионният протеин на ваксината може да пътува от мястото на инжектиране и да се натрупва в органи и тъкани, включително далака, костния мозък, черния дроб, надбъбречните жлези и яйчниците. Преди се предполагаше, че новите ваксини ще се държат по същия начин като традиционните ваксини.   "Смятахме, че шипчестия протеин е чудесен целеви антиген, но не знаехме, че самият протеин  е токсин и патогенен протеин. Така че, когато ваксинираме хората, неволно инжектираме токсина в тях", каза Бридъл.   Миналата година Bridle получи безвъзмездна помощ от канадското правителство в размер на 230 000 долара за изследвания за разработване на ваксина срещу коронавируса. И заедно с група учени от други страни той подаде искане за информация от японска регулаторна агенция, за да получи достъп до изследвания за биоразпределение след ваксинация с ваксината Pfizer.   Според него това е първото подобно проучване. И това показва, че лекарството не остава в мускулите на рамото, а се разпръсва по цялото тяло.   Установено е също, че ваксинацията води до проблеми със сърдечно-съдовата система. Имунологът обясни механизма на този ефект, който преди това беше открит емпирично в много страни. Установено е, че протеинът с шипове е почти изцяло отговорен за увреждането на сърдечно-съдовата система.   В навечерието на Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията заявиха, че новите генни ваксини водят до влошаване на сърдечните заболявания оповече т очакваното на етапа на теста.   Twobrasers  
image




Многократно се съобщава за потенциалната опасност от новите ваксини. Например ветеранът имунолог Дж. Барт Класен публикува статия в рецензираното научно списание Microbiology & Infectious Diseases. Според получените резултати новите ваксини могат да имат забавен ефект, който ще се появи само след години. Под въздействието на ваксина, която въвежда нов генетичен материал на човек, протеинът в човешкото тяло може да промени патологичните промени, причинявайки хронични дегенеративни неврологични заболявания. Многократно са докладвани и случаи на тромбоза, миокардит в различни страни. Общо в САЩ, според официалните данни, към 24 май, след ваксинацията, са загинали почти 5 хиляди души.   Успоредно с това, както съобщава агенция Infox, индийският щам на коронавируса поставя рекорди за заразност   Различни видове ваксини (за справка)   Ние сме много заинтересовани от вашата гледна точка по тази тема под формата на кратък коментар и ще бъдем благодарни за иконата „харесване“, която поставихте (като - eng) или публикувате в социалната мрежа. мрежи или уебсайтове. Всички снимки и снимки, използвани в статията, са взети от публично достъпни източници.   Това съдържание е авторско право и публикуването му е направено с разрешението на притежателя на авторските права. Оригиналът е тук.
  Twobrasers, Яндекс Дзен


Тагове:   грешка,   идиоти,


Гласувай:
5



1. sekirata - Ами нали това е целта на "занятието"
15.06.2021 17:58
да ни попрочистят! Нима нямат за тях си -/кои ли, знаете кои/лекаството,та и истинската ваксина.То не бе спин, рак...аз съм убедена ,че всичко се лекува с много пари и да си от ложата на масоните поне..ха, ха за смях е това човечество,неуспешен експеримент на чужди цивилизации.
цитирай
2. zaw12929 - МНОГО ВИ УВАЖАВАМС ВАШИТЕ ИНФОР...
15.06.2021 17:59
МНОГО ВИ УВАЖАВАМС ВАШИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА РУСИЯ- ИНТЕРЕСНИ СА
МОЛЯ ВИ НЕ ПИШЕТЕ НИТО РЕД СРЕЩУ ВАКСИНИТЕ. мАХНЕТЕ НАПИСАНИТЕ, АКО МИСЛИТЕ ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ. ТРЯБВА ДА ВАКСИНИРАМЕ 60% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЗА ДА ПОБЕДИМ ПАНДЕМИЯТА. МИНА ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ И СЕ УТВЪРИ КАЧЕСТВОТО ИМ ЗА ПРИЕМЛИВО
АКО ОБИЧАШ БЪЛГАРИТЕ И ИМ ЖЕЛАЕШ ДОБРОТО- СПРИ СЕ у НАС СА ВАКСИНИРАНИ 1 500 060 И ТО Е НЕДОСТАТЪЧНО.
ИМА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗДРАВЕТО НА НАРОДА. МОЛЯ ВИ СПРЕТЕ СЕ!ЩЕ ИМА И ДРУГ РЕД, АКО СЕ ПРЕЧИ НА ВАКСИНИРАНЕТО. СТИГА ДОНАСЯХТЕ ВОДА ОТ ЧУЖДИ КЛАДЕНЦИ. ЗДРАВИЯ РАЗУМ ИЗИСКВА ДА СЕ ПОГРИЖИМ ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ- ВСИЧКИ ЗА ДЪРЖАВАТА. КАКВО ИСКАТЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ- НЕ СА ЛИ НАЙ БОЛНИ БЪЛГАРИТЕ- УМРЕЛИ ЛИ ГИ ИСКАТЕ?
ВАКСИНИРАНЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НИ СПАСЕНИЕНЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ ХОРАТА НЯМА ЛИ ДА СТЕ ВИНОВНА ЗА ХОРАТА , КОИТО ЩЕ УМРАТ, МАНИПУЛИРАНИ ОТ ВАС ЗНАМ, ЧЕ НЕ ГО МИСЛИТЕ, НО СПРЕТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ.
цитирай
3. radostinalassa - 2. zaw12929
15.06.2021 18:01
Не си права
У нас умират от бедност, от отказ от лечение, от лечение за Ковид, вместо необходимото. Ваксинираните стават заразни и розпространяват вируса върху здравите.Аз не желая това. А да рсе ваксинират деца е уникум.
цитирай
4. radostinalassa - Права си. Те си сменят органите като носни кърпи.
15.06.2021 18:05
sekirata написа:
да ни попрочистят! Нима нямат за тях си -/кои ли, знаете кои/лекаството,та и истинската ваксина.То не бе спин, рак...аз съм убедена ,че всичко се лекува с много пари и да си от ложата на масоните поне..ха, ха за смях е това човечество,неуспешен експеримент на чужди цивилизации.

цитирай
5. radostinalassa - Сега искам да вида как....
15.06.2021 18:44
Ковидко напр. ще ме отъждестви със Зав 12929. Ще му се стъжни. Или напр. Фуна, скалата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13133239
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години