Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07 14:38 - Тайната на мистичната и мистериозна Мамасита, завладяла латиноамериканския свят и индианската култура Пуебло, продукт на Българските цивилизатори
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 598 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 05.07 13:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
По вълните на Нета и Ютуб се мярка една тайнствена мистична и мистериозна Мамасита, която ни изпраща призивни кодирани послания с надежда и покана да ги разсекретим за непосветените и разкрием тайната на тази мистична мистерия.

Какъв е произходът на Мamacita или официалното обяснение за значението на тази дума, понятие и име:

Mamacita е испански термин с корени в Латинска Америка, Централна Америка и Южна Америка. Произлиза от думата „мама“, което означава „майка“, с умалителния суфикс „-cita“, което се превежда като „малка майка“. Въпреки че първоначално се отнася до майка или млада майка, значението му се е развило с течение на времето, за да опише и привлекателна жена.

Как се е развила употребата на mamacita?

През годините mamacita се трансформира от термин за нежност към майките в разговорен начин за обозначаване на привлекателни жени. В много страни от Латинска Америка е обичайно да чуете термина, използван в непринудени разговори, музика и популярна култура, за да опише красива жена.

В какъв контекст мамасита може да се счита за подходяща?

Уместността на използването на mamacita до голяма степен зависи от контекста и връзката между говорещия и лицето, към което се обръща. В случайни разговори между приятели или познати mamacita може да се счита за приемливо или дори нежно. Въпреки това използването на термина в официална обстановка или с непознати хора може да се счита за неподходящо или дори обидно.

Как се различава мамасита от мамита?

Mamita, подобно на mamacita, също е испански термин за нежност, често използван за обозначаване на привлекателна жена. И двата термина споделят една и съща коренна дума „мама“ и умалителния суфикс „-ita“. Въпреки че могат да бъдат взаимозаменяеми в някои контексти, mamita обикновено има по-малко сексуализирана или обективизираща конотация.

Какво означава mamacita bonita?

Mamacita bonita е испанска фраза, съчетаваща термина mamacita (привлекателна жена) с думата bonita, което означава „красива“ или „хубава“ на английски. Когато се използва заедно, mamacita bonita предполага красива и привлекателна жена.

Има ли подобни изрази на Мamacita?

Има няколко израза на испански, които споделят сходни значения с mamacita. Някои от тях включват „guapa“ (красива), „hermosa“ (прекрасна), „preciosa“ (скъпоценна) и „chica“ (момиче). Всеки от тези термини може да се използва, за да опише и похвали красотата на една жена, в зависимост от контекста и връзката на говорещия с лицето, към което се обръща.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това бе 
официалното обяснение за значението на името и термина Мамасита, нашата работа е да разсекретим сакралната му семантика и генезис и да разберем защо Мамасита е образ, символ и еталон за най – превъзвишени характеристики и достойнства за жена в латиноамериканския свят.
Ще ползваме кодираните послания, които дойдоха с една песен на Дара –
 Мамасита, с която тя спря вниманието ни.

https://www.youtube.com/watch?v=3fhlAjXVFZA

DARA - MAMACITA (Official Video)

МAMACITA

Мамасита, мамасита
дай ми още, искам всичко от теб
До насита, до насита
дай ми, искам всичко от теб!

Много пъти бягах надалеч от тебе
Знам игри играеш
моля само не със мене
Но всички казват догони я

Близо до мене
ти не стой
Не разбра ли
не искам да си мой!

Аз ли, правя се на дръпната,
аз ли, казвам ти не ме търси,
аз ли, чакам те да звъннеш,
аз ли, искам пак да кажеш:

Мамасита, мамасита
дай ми още, искам всичко от теб
До насита, до насита
дай ми, искам всичко от теб!

Закачам се по теб, а знам не трябва
Увличам се по временна наслада
а не трябва
Всички казват остави го

Близо до мене
ти не стой, стой, стой
Не разбра ли
не искам да си мой, мой

Аз ли, правя се на дръпната,
аз ли, казвам ти не ме търси,
аз ли, чакам те да звъннеш,
аз ли, искам пак да кажеш:

Мамасита, мамасита,
дай ми още, искам всичко от теб!
До насита, до насита
дай ми, искам всичко от теб!

–––––––––––––––––––––––––––––

Нищо особено – наивна и лековата елементарна песничка или както жаргонно и просташко обидно и бездуховно казват на песните съвременните изпълнители и специалисти от бранша – "парче", с безличен непоетичен текст и бледа мелодичност и ритъм, които не могат да завладеят слушателя и зрителя.
Колкото и да са наивни и повърхностни сюжета и текста и без особени песенни достойнства, независимо дали са авторски на Дара или са преводни и преработени от оригинална латино – американска песен, от Горе задължително залагат в стиховете и в изразите и думите и ги внушават на авторите, кодирани послания със сакрална информация, за която Дара или който и да е друг автор и певец въобще и понятие си нямат!
Те са непосветени ретранслатори на общата информация в правия ѝ текст, а нашата работа и мисия е да разсекретяваме тази информация и да просвещаваме Българите, като им показваме документирано кои са Авторите на тези послания и тяхното присъствие!
Ето и в този случай, като първо разсекретяваме коя е тази Мамасита, която ни изпраща поредните послания и която може да се окаже, че е този или тези!

МАМАСИТА=
ИСА Т МАМА=
Иса и Диана МаМа=
Иса и Диана Мария Магдалена

Иса и Диана Майка Мария Магдалена са Българските Всесилни и Всемогъщи Богове Творци и Демиурзи, Господари и Властелини на световете и Автори и Постановчици на транс епохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род е и Дара, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

Българските Богове Демиурзи са мистичните и мистериозни идеолози, автори, продуценти и прототипи на всички тайни, мистични и мистериозни събития и персонажи:

ТАЙНА=ТЙАНА=Тиана=Диана 

МИСТИКА=Иса и Майка Диана

МИСТИЧНИ=МИСТИТШНИ=Исуш и Мат Диана 

МИСТЕРИЯ=Иса и Матара 

МИСТЕРИОЗНИ=Исуз и Матара 

СЪБИТИЯ от=от Иса и Богиня Диана  

И още кодирани послания от пасаж от по – горе:

"...от Горе задължително залагат в стиховете и в изразите и думите и ги внушават на авторите кодирани послания със сакрална информация, за която Дара или който и да е друг автор и певец въобще и понятие си нямат!"

ИЗРАЗИ И ДУМИ за=за Изуз и Мадара 

image

СТИХОВЕ от/за=от/за Иса и Бохиня Диана 

КОДИРАНИ ПОСЛАНИЯ от/за=от/за Диана и Иса Бълкарина

КОДИРАНИ ПОСЛАНИЯ за=за Бълкари на Диана и Иса 

КОДИРАНИ ПОСЛАНИЯ от/за=от/за Ариани Кан (Жреци) от Дуло от Бог Иса 

САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ от/за=от/за Матара и Исус Бълкарина

ВЪОБЩЕ СИ НЯМАТ ПОНЯТИЕ за=ПОНЯТИЕ за Бог Исуш и Богиня Мат Диана 

НЯМАТ СИ ПОНЯТИЕ за=за Иса и Богиня Мат Диана 

И понеже прекрасната и талантлива Дара е от същия феноменен жречески Божи род Дуло и изпълнява възложената ѝ мисия прилежно и усърдно като твори песните както ѝ диктуват Свише, ще ѝ дарим нейния кратък Исусово – Мариин Кабала хороскоп:

ДАРА=Ариан от Диана 

ДАРИНА=Ариан от Диана 

ЙОТОВА от=от Богиня Диана 

СВИШЕ от=от Бог Исуш 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще направим кратък обзор на тази тайна мистична и мистериозна, вече осветена и разкрита Мамасита, и ще ви покажем нейното/Тяхното песенно шествие по света:

ШЕСТВИЕ на=на Богиня Диана и Исуш

ШЕСТВИЕ на=на Бог Дионисиуш

древният митологичен синкретичен образ и проявление на Българските Богове, под егидата на Който Бог Дионисиус Българските жреци предприемаха експанзията на тяхните периодични походи по света за генно – инженерно култивиране и цивилизоване на всички племена по света, всички бивши нефеноменни безкултурни тракийски племена, разселени от Българските Богове по целия свят, започвайки своите епични мисии от Безистена:

ШЕСТВИЕ започващо от=
започващо от ВЕШИСТЕ ± Н (кодировъчен назал)=
започващо от ВЕШИСТЕН=
започващо от Безистена 
 
Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база на Земята, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно место обиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаша, Команден диспечерски пункт за  контрол и управление на всички природни, енергийни, физически, биологични и социално – политически процеси на Земята, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е висша съкровена етносна доктрина и извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и което няма да се случи, защото скоро на Безистена ще се проведат епичните събития и процеси по покаянието и побратимяването на всички династи от Дуло, сиреч на духовния елит и на всички управници на всички народи и държави – събития пророкувани във притчата за Блудния син.  

Културно – информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол

ЕПИЧНИ МИСИИ на жреци на=ЕПИТШНИ МИСИИ на жреци на=
на жреци на Ешус и Богиня Ма (Майка) Диана 
––––––
––––––

Предлагаме ви едноименната песен на 
Black Eyed Peas, 

https://www.youtube.com/watch?v=4bP8wbt4SeA

Black Eyed Peas, Ozuna, J. Rey Soul - MAMACITA

която излиза по същото време през 2020 г. както и Мамасита на Дара, и досега има повече  от 349 милиона показвания, въпреки че и нейните музикални песенни характеристики и достойнства въобще не са на необходимата висота да съответстват на удивително и необяснимо огромния ѝ брой гледания!

НЕ СА НА НЕОБХОДИМА ВИСОТА пред=пред Бог Исус и Бохиня Мат Диана 

Убедете се лично от превода на нейния текст – банален и елементарен в стил "латино –   американска и английска чалга": 

https://www.google.com/search?client=opera&q=Black+Eyed+Peas%2C+Ozuna%2C+J.+Rey+Soul+-+MAMACITA&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#wptab=si:ACC90nxRWvuwqTR4TiacZ7sCfkHhcGgWdDOv2v2HxpHAAuIhwd0hqVQcoOD2_2OWmYVP1pgjiz8qIb-AVgKyNblPX1XPZgFU88Wx7zVouNuBGZx6JrWdtmDyGC3AQ9CbkWJcAmwX3pXpuotnomG0_LklKZFXVJu9cV8nrO
XyHFTIhWl61MNHC7HqYyJWNHNxLZTztVVoek-s

Цялата стойност на песента се съдържа отново в името ѝ Мамасита и неговата сакрална етимология която ви разкрихме, и затова Продуцентите от Горе организират тези масови гледания за да достигне тази информация до възможно най – много зрители и бъде архивирана в тях за скорошните процеси на разкриване на тази и на всички други светоустройствени тайни след епичните процеси на Съдния Ден!

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

Предлагаме ви един плейлист с още едноименни песни и послания от/за Мамасита:

https://www.youtube.com/watch?v=RH9kl6XZixo
Travis Scott - Mamacita ft. Rich Homie Quan, Young Thug

https://www.youtube.com/watch?v=q_krT35dgDM
SUPER JUNIOR 슈퍼주니어 "MAMACITA (아야야)" MV

https://www.youtube.com/watch?v=P0yXdBdAb0A
Mark Medlock - Mamacita (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=gdCAFwCZKxo&t=17s
Chase Atlantic - MAMACITA

https://www.youtube.com/watch?v=xP54eu2THOA
Tyga, YG, Santana - MAMACITA

https://www.youtube.com/watch?v=OLINYTVTlQ4
Collie Buddz - Mamacita (Video - Version 2)

https://www.youtube.com/watch?v=IIlcwlw9XVk&t=3s
Jason Derulo - Mamacita (feat. Farruko)

https://www.youtube.com/watch?v=J4GQxzUdZNo&t=1s
Tinie Tempah - Mamacita ft. Wizkid

https://www.youtube.com/watch?v=OS1-YSApGzc
Yera, Lalo Ebratt, Carlos Vives - MAMACITA

https://www.youtube.com/watch?v=c6vM-OwlsD4
Christian Nodal - Mamacita (LETRA )

https://www.youtube.com/watch?v=XNYBGIVIJgg&t=18s
VOJKO V - MAMACITA (OFFICIAL VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=GbbVVTIJlvY
Wally B. Seck - Mamacita (Clip officiel)

https://www.youtube.com/watch?v=2iRgn7SlzFA
Public Announcement - Mamacita

https://www.youtube.com/watch?v=olAdaL3hVvA
Mr Dutch, Masterkraft - Mamacita

https://www.youtube.com/watch?v=MOcAmiUTqeY
DEVITO - MAMACITA

https://www.youtube.com/watch?v=qJrcIgPzo0o
Vince Harder “Mamacitб” feat. Kings

https://www.youtube.com/watch?v=dzl9v_wLHew
전율 Jeon Youl - MAMACITA Official M/V

https://www.youtube.com/watch?v=ion-ZSXg9js
MAMACITA : Harnoor (Official Video) Jaymeet | New Punjabi Song 2022 |

https://www.youtube.com/watch?v=BeBhhxVThGQ
Mama Million - Mamacita

https://www.youtube.com/watch?v=Ooi-bNE2fdA
Mamacita / Llamacita Donde Esta Santa Claus (2024) Llama Edition

https://www.youtube.com/watch?v=2rCVeNtZ--s
Ninho - Mamacita (Clip officiel)

https://www.youtube.com/watch?v=WoKfCclXGoA
KIDZ BOP Kids - Mamacita

https://www.youtube.com/watch?v=qgKA5YtMJuw
Banda MS de Sergio Lizárraga - Mamacita 

https://www.youtube.com/watch?v=700SNWCRTGA
VOILА — Mamacita ft. Lexy Panterra 

https://www.youtube.com/watch?v=WuXmaq9236w
Guys "n" Dolls - Mamacita • TopPop

Ще приключим нашия плейлист с послания от и за синкретичния песенен образ на Българските Богове, с още една Българска версия на Мамасита:

https://www.youtube.com/watch?v=w2ppxalmaRc
MARSO - MAMACITA [Official Audio]

Има още и още песни за Мамасита, които можете сами да си откриете с паролата  Mamacita в Гугъл и Ютуб...

Нека обследваме как описват и дефинират непосветените хора тази култова латино –  американска песенна героиня и икона,

ПЕСЕННА ГЕРОИНЯ И ИКОНА=Ариан Кан (Жрица) от Гена на Бог Иса 

като използваме помощта на жаргонния латино – американски градски речник, за да им разкрием на тях и на вас тайната на Мамасита, с предварителното изрично уточнение, че това мистериозно име, както всички имена и думи и изрази на тези езици и на всички други по света, още и самите езици на всички народи, са съставени от Българските жреци – култиватори и цивилизатори на всички племена на Земята, чрез Свещения шифър и носят сакралната Българска Божествена информация:   

URBAN DICTIONARY IS WRITTEN BY YOU
https://www-urbandictionary-com.translate.goog/define.php?term=MAMACITA&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc                                

ГРАДСКИ РЕЧНИК НАПИСАН ОТ ВАС
Жаргони

–– МАМАСИТА
от Anonymous October 17, 2003

малка мама ; обикновено се отнася до хина (дама) или хубаво момиче
A mamacita ven te pa ca.

ХИНА=ХАНИ=Хан/Кан (Жрец, Жрица)

ХУБАВО МОМИЧЕ=ХУБАВО МОМИТШЕ=
Хан (Кан, Жрица) на Бог Ешуа и Богиня Диана МаМа=
Хан (Кан, Жрица) на Бог Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена

A mamacita ven te pa ca=A mamacita е Кан (Жрица) от Богиня Диана и Бог

–– мамасита
от Клаудия Делоера , 2 март 2005 г

наистина горещо мексиканско маце или секси мексиканско момиче.

„Хей mamacita, изглеждаш добре !“

„Вижте тази хубава мамасита, ммм ммм ммм !“

МАЦЕ от=МАТСЕ от=от Ма (Майка) Диана и Иса 

СЕКСИ МОМИЧЕ от=МОМИЧЕ Кан (Жрица) на Исус 

Сега с дешифровката на целия израз "секси момиче" ще ви разкрием сакралната новоепохална генеалогия и история на секси момичетата в Латинска Америка и по целия свят:

СЕКСИ МОМИЧЕ=СЕКСИ МОМИТШЕ=
Кан (Жрица) от Сина на Исуш и Диана МаМа=
Кан (Жрица) от Сина на Исуш и Диана Мария Магдалена  
 
Синът на Исус и Богиня Диана Мария Магдалена е Павел, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е и мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето",

image

image

посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света (всички до едно бивши нефеноменни безкултурни тракийски племена) за дългия си престой на Земята

image

и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, 

image

който е Свети граф Сен Жермен, появяващ се през последните векове в решителни моменти на възлови съдбоносни събития в света, и който е Свети Павел от 333 година до сега, който е и култовото мъжко дете от гл. 12 на Откровение, което управлява всички народи с железен жезъл при Бога и престола Му, и е Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още, като ще ви припомним с пасаж от следващия ни постинг за генно – инженерната мисия и деяния на Павел в Америка:  

Книгата Попол Вух документира как Извънземните генно – инженерни експериментатори проектираха и моделираха хората за да ги цивилизоват Българите!
https://bezistena.blog.bg/history/2018/11/13/knigata-popol-vuh-dokumentira-kak-izvynzemnite-genno-injener.1634914

...Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена (разбира се и на всички индиански племена в цяла Америка от началото на 2 в. сл. Хр.) за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя. 

Павел е "мистериозното понятие" Попол, 

МИСТЕРИОЗНО ПОНЯТИЕ=Богиня Матара и Исуз,

което стои във фундамента на новоепохалната история на индианската цивилизация в Америка, херметизиран още и с леко фонетичното му озвучаване и финна анаграмна чупка като Пуебло – общото наименование на най – древната новоепохална култура и цивилизация в предколумбова Америка :

ПОПОЛ=ПОПЛО=Побло=Пуебло

ПУЕБЛО=ПУБЕЛ=Пабел=Павел , 

по което име на Павел – Пуебло са кръстени от него и основните индиански племена, което е напълно законово и резонно генно – инженерно право и гордост на Павел като новоепохален Сеяч на Божието феноменно жреческо семе сред индиаците! 

Затова и наименованието на емблематичните американски биволи и бици – Буфало, (American bison) които са символ на разплода и заплождането и възпроизводителната дива мъжка сила и стихия, е по името на човешкия мисионер по тази дейност не само в Америка, но и по целия свят – Павел! 

ПАВЕЛ=ПЕВАЛ=Певол=Пивол=Бивол=Бувал=Бувало=Буфало 

БУФАЛО=БУФАЛ=Бувел=Павел 

American bison=Кан (Жрец) на Бог Иса и Мария 

Още инфо за културата Пуебло вижте в 

https://www.google.com/search?client=opera&hs=0xf&ei=XPLeW6K8FObPrgTbt6to&q=индианска+култура+пуебло&oq=индианска+култура+пуебло&gs_l=psy-ab.3...547953.547953.0.549655.1.1.0.0.0.0.106.106.0j1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.iIrqcrVcP8A 

от която ще ви разсекретим имената на няколко основни племена от тази кутура – индианците анасази, шошони, шайени, апачи, свикси, ирокези, чероки, тимиквуа, атабаси, команчи, шахаптин, шавнес, вакоес, киовас, таваканес, модокс, санекас, миамис ... всички обобщени под типовото наименование индианаиндианци, от които документи веднага става ясно дори и за начинаещите ни курсисти от Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, на Кои е кръстил своята прекрасна генно – инженерна продукция в Америка Павел: 

АНАСАЗИ=Исуз

ШОШОНИ=Ешуш 

ШАЙЕНИ=Ешуа

АПАЧИ=АПАТШИ=Богиня Диана и Ешуа 

СВИКСИ=Бок Исус 

ИРОКЕЗИ=Ариан Кан (Жрец) на Иза 

ЧЕРОКИ=ТШЕРОКИ=Ариан Кан (Жрец) на Ешуа и Диана

ТИМИКВУА=Богиня Майка Диана 

АТАБАСИ=Богиня Диана и Иса 

КОМАНТШИ=Майка Диана и Ешуа

ШАХАПТИН=Бохиня Диана и Ешуа 

ШАВНЕС=Бог Исуш 

ВАКОЕС=Бок Иса

КИОВАС=Бок Иса 

ТАВАКАНЕС=Бокиня Диана и Иса 

МОДОКС=Майка Диана и Иса 

САНЕКАС=Кан (Жрец) на Исус 

МИАМИС=Мама и Иса=МаМа и Иса=Мария Магдалена и Иса

Затова и името на най – популярната и съкровена музика на индианците –  El Condor Pasa, която е фоновата ни мелодия, е съставено от имената на Българските Богове и Техните феноменни потомци и цивилизатори на индианците – Българите !

El Condor Pasa=Диана и Иса Болкария

El Condor Pasa=Болкари на Диана и Иса

И затова индианските жреци с типовия титул Инка знаят Свещения шифър на Свещения Български език в мистериозната сакрална за индианците книга Попул Вух на езика на индианските шамани китше – защото на всички Отец им Павел е оставил в наследство на феноменните им жречески познания тайната на Свещения шифър, за да нафрашкат целия индиански мир и света на поробилите го след това европейски нашественици и поробители, със свещения Божи ген и имплант и сакрална кодирана информация за Българските Богове и за него! 

ИНКА=КАНИ=Кан – Жреци

КИТШЕ=Кан (Жрец) на Диана и Ешуа 

––––––––– 

– и типовото обобщаващо расово – етносно име и наименование индиана, индианци

ИНДИАНА=ДИАНА=Диана 

ИНДИАНЦИ=ДИАНА ИЦА=Диана и Иса 

ЕТНОС=Диана и Иса 

РАСОВО ЕТНОСНО НАИМЕНОВАНИЕ от=от Бог Исус и Богиня Матара 


Това е тайната на сакралната етимология на индианските народи Пуебло на Америка и цялата индианска цивилизация : всички са кръстени от генно – инженерният им родоначалник и култиватор Павел по имената на Майка му Мария Магдалена и Баща му Исус и с неговите жречеки характеристики. 

ИНДИАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ от=ЦИВИЛИЗАЦИЯ от Кан (Жрец) на Диана и Иса

ИНДИАНСКА ТСИВИЛИЗАТСИЯ от=
от 
Кан (Жрец) от Дуло Сина на Отец Исуз и Богиня Диана – Свети Павел
–––––––––––––
––––––––––––– 

От последното обяснение за значението на името Мамасита виждаме още една оригинална сакрална зашифровка „Вижте тази хубава мамасита, ммм ммм ммм !“, която ни допълва каква е "тази хубава мамасита":

Вижте тази хубава мамасита МММ МММ МММ която е от=
Вижте тази хубава мамасита която е от Майка Мария Магдалена, от Майка Мария Магдалена, от Майка Мария Магдалена

–– мамасита
от yessi-jess , 5 септември 2006 г

1) "Гореща мама", "секси дама" в САЩ и Централна Америка и Мексико

1) Синоним на " Seсorita " - "млада дама" в Южна Америка. Учтив, официален, не сексуален.
1) „Много жалко, че Шанън е бяла, защото е мамасита“

2) Боливийската чийз лейди: „Este queso cuesta siete soles mamacita.“
Пътуваща Гринга : „Bueno le pagarй siete. Muchismas gracias“

ГОРЕЩА МАМА от=ГОРЕШТА МАМА от=
от Ешуа от Трагия (Тракия) и МаМа=
от Ешуа от Трагия (Тракия) и Мария Магдалена

СЕКСИ ДАМА=Кан (Жрица) на Исус и Диана Ма (Богиня Майка)

СЕКОРИТА=Ариан Кан (Жрица) на Иса и Диана 

Тука е местото да разкрием и сакралния генезис и етимология на официалния латино американски социален титул "сеньорита" – госпожица:

СЕНЬОРИТА=Аариан от Иса и Диана 

МЛАДА ДАМА от=от Дуло от Диана Мама

СИНОНИМ на/от/=на/от Иса и Ма (Богиня Майка)  

ЧИЙЗ ЛЕЙДИ от=ТШИЙЗ ЛЕЙДИ от=
от Дуло на Диана и Ешуз=
от Дуло на Дионишиуз (Дионисиус) 

–– мамасита
от Андрю , 16 март 2005 г

Или "Малка майка ", или " Сладка мама !"
ЎMamacita! ЎTu tanga rosada es tan fant б stico !
(Sweet Momma! Твоите розови прашки са фантастични!)

Sweet Momma от=
от Иса и Богиня Диана Ма Ма Ма=
от Иса и Богиня Диана Майка Мария Магдалена  

СЛАДКА МАМА=
Кан (Жрица) от Дуло на Иса и Ма Ма=
Кан (Жрица) от Дуло на Иса и Мария Магдалена 

или

Hola mamacita. їFavor de darme unas monedas para ir de compras?
(Здравей мамо! Бихте ли ми дали малко пари, за да пазарувам?)

ЗА ДА ПАЗАРУВАМ от/с=от/с Бог Изуз и Богиня Мадара 


–– Мамасита
от Stpweezer , 28 август 2010 г

Дама , с която искате да блудствате
Тази кралица на Англия е една стара mamacita (блудница) .

БЛУДНИЦА от=БЛУДНИТСА от=от Дуло на Иса и Богиня Диана 

–– Мамасита
от royalfucker 17 октомври 2021 г

Произнася се ма-ма-си-тах. Форма, изразяваща радост , обикновено след получаване на вълнуващи новини .
Лице 1: „ Днес вечерята е за моя сметка “.

Лице 2 : "Mamacita!"

ЗА МОЯ СМЕТКА на=
на Кан (Жрица) на Исуз и Диана МаМа=
на Кан (Жрица) на Исуз и Диана Мария Магдалена

–– mamacita
от hotMamacita 27 януари 2009 г

Бременна дама , която е латиноамериканка
Аз съм mamacita с термин през ноември !

БРЕМЕННА ДАМА от рода на=от рода на Богиня Ма (Майка) Диана Мария 

mamacita е по-големият пунер наоколо, ако не се подчиняваш, отиваш направо в ада с теб...и е адски добър крадец
mamacita идва, всички скрийте своите ICE ( бижута )

*** пунер – някоя, която мачка пун (?) прекомерно до степен клинично да бъде смятана за нимфоманка . всички pooners изобразяват определена "метка" за съблазняване и смилане на почти всеки poon, който им попадне. поради това повечето пуни са носители на много различни болести, предавани по полов път.

***който може да си преведе по – добре, компютърният преводач толкова може...

–– секси мамасита
от Bit ripped 8 декември 2020 г

Много енергична и жизнерадостна жена, без която не можеш
Или много секси Mamacita

ЕНЕРГИЧНА ЖЕНА от=ЕНЕРГИТШНА ЖЕНА от=
от Грижтош (Христос)=
от Ежуш от Трагия (Тракия) 

Следва един коментар – етимоложки анализ от форумец, който и Гугъл преводачът не може да преведе...:

–– мамацита
от Едгар Алън Сапата Шакурупа, 31 януари 2017 г

1) OG; Предговор; преди Христа; Магделин или Мегазвяр ; паяжини; кален кален; или може би фобична RT, може би; Белите привилегии, скрити зад подкрепата на черната власт; асунта асата скуош банан ; няма кралство, преди да се разпада под тежестта на света върху раменете й без требел, основа или амиго, които да я държат в пространството; материя; енергия; постоянен; Ew=TC/AW; изборът на софия или винаги си в безопасност и съм аполон, о, не, деф a homo, fago, never safe; но болен сак летя сам, никога не стигам до нирвана, но винаги чип за храна, дори и само един долар; тишина ia отнема, когато се консумира от ADD, GAD и върховна изолация; персона нон грата винаги, винаги, изцяло. По всякакъв начин получавате безплатния рожден ден. И това е прегаряне, което мога да преглътна. Още 2 може да имат това, което съм загубил.

2) рефлексия; отклонение; изгубена връзка; ще ми липсваш; pdiddy doo wop do bah; нах това е отроваBBB; просто си играеш може би ти си той/тя; а не просто парий; изхвърлен; помага на брат, майка, сестра, друг
Lil eileen е цяла eileen, преди светът също мълчи сега. 7 Mamacita 2 Загубих цветните си карти... и сега очите ми са 3-слепи. И харвиите горят ярко, защото винаги дават вечна светлина , мощ и битка. Попитайте Харви част1 колко пъти мога да обърна бузата си, но наистина ли са имали мечта?
от Едгар Алън Сапата Шакурупа, 31 януари 2017 г

*** който разбрал, разбрал....

–– Coochie mamacita (горещо момиче)
от местен кукар на Хюстън , 20 ноември 2021 г

Класическа латиноамериканска Coochie Mama , известна още като прословутата „ Big Booty Latina “, която е толкова търсена. Един чудесен пример за такъв човек би била Селена Гомез .
Хъди : „Айо, имам нужда от голяма плячка на латиноамериканка с това дебело кученце “

Аз: „Хъди, ти, ужасен глупак, това се нарича Coochie Mamacita “

Big Booty Latina – Голяма плячка латина и означава:
Едно от най-великите Божии творения. Голяма плячка на горещи латиноамерикански момичета , които просто искате да разкъсате в момента, в който ги погледнете

Coochie Mamacita=
Кан (Жрица) на Ешус и Диана МаМа=
Кан (Жрица) на Ешус и Диана Мария Магдалена

Big Booty Latina от=от Дуло на Бог и Богиня Диана

BBL е дяволски гореща латиноамериканка с голям задник, където, когато се взирате в тях , веднага искате да ги чукате. Минавате покрай тях и когато казвате: „Хей, грешнице мамасита, грешнице, BBL“, те смятат, че това е расово мотивирано . Вкарваш я в леглото си и я чукаш.
––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––

 няма нецензурни неща в живота – това е животът, всичко има в него, дори и компютърният преводач да не може да преведе всичко!
Ако някой прави секс или прави децата си с потупване по челото – да се обади!

ОБАДИ СЕ на=на Богиня Диана и Иса

ЩЕ СЕ ОБАДИМ на=ШТЕ СЕ ОБАДИМ на=на Исуш и Богиня Мат Диана 

––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––
Ще разсекретим и информацията от анонса на постинга:

Как се различава мамасита от мамита?

Mamita, подобно на mamacita, също е испански термин за нежност, често използван за обозначаване на привлекателна жена. И двата термина споделят една и съща коренна дума „мама“ и умалителния суфикс „-ita“. Въпреки че могат да бъдат взаимозаменяеми в някои контексти, mamita обикновено има по-малко сексуализирана или обективизираща конотация.

МАМИТА=МаМа Диана=Диана МаМа=Диана Мария Магдалена

ЕДНА И СЪЩА КОРЕННА ДУМА от=ЕДНА И СЪШТА КОРЕННА ДУМА от=
от Диана Мат и Кристош=
от Диана Мат и Исуш от Тракия

Те са ВЗАИМОЗАМЕНЯЕМИ=
Те са Изуз и Богиня Ма Ма Ма=
Те са Изуз и Богиня Майка Мария Магдалена 

ТЕ СА=Диана и Иса 

Ето кои са съставили и този испански термин, както и всички други термини и езици по света:

ИСПАНСКИ ТЕРМИН от=от Кан (Жреци) на Исус и Богиня Матара

ТЕРМИН за НЕЖНОСТ=за Матара Диана и Исуж 

Какво означава mamacita bonita?

Mamacita bonita е испанска фраза, съчетаваща термина mamacita (привлекателна жена) с думата bonita, което означава „красива“ или „хубава“ на английски. Когато се използва заедно, mamacita bonita предполага красива и привлекателна жена

BONITA (красива и хубава жена)=Богиня Диана 

image

image
 
image 

image

image

image

image

Ще благословим Дара и другите певци и певици, избрани да ни предадат тази сакрална информация, и ще им напомняме постоянно със следващия документ

ЩЕ ИМ НАПОМНЯМЕ ПОСТОЯННО за=
за Бог Исуш и Богиня Диана Ма Ма Ма=
за Бог Исуш и Богиня Диана Майка Мария Магдалена,

както и с ремикса на Мамасита 

https://www.youtube.com/watch?v=Q9FAKtetSA4
Black Eyed Peas - Mamacita (Knockwell Remix) ft. J. Rey Soul, Ozuna | Visualizer Audio

image

че всички те са генетични потомци на Българските Богове и затова първо са Българи, носещи свещения Български жречески феноменен Божи ген на рода Дуло, и след това носят и характеристиките на съответните етноси и народи, където са имплантирани от Българските жреци – цивилизатори за духовен интелектуален феноменен елит на тези племена!

ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ от=от Гена на Исуш и Богиня Мат Диана  

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена с активното синергитично съдействие на прекрасната ни феноменна родственица Дара, певците и музикантите от плейлиста с песни на Мамасита и светейшите специалисти от небесния отдел "Песни и танци на народите", водени от Свети Павел! Исус и Мария и Те.

ПЕСНИ И ТАНЦИ на народите=народите на Богиня Диана и Исус

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД и магистър Историк Кристиян Дунчев с Любов и песни!

Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
04.07 14:46
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7978769
Постинги: 1810
Коментари: 3556
Гласове: 45511
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!