Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03 01:36 - 11 години от основаване на Комитета за Спасение на Безистена и Сакра Духовна лингва Академия Форум на Безистена с парад от НЛО над Олимп/Импол/Иямпол/Ямбол
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2270 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 30.03 10:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Една съботна сутрин в средата на месец март 2013 година разгръщах рутинно местната  електронна преса, когато скромно заглавие "Главно мюфтийство предявява иск за собственост върху Безистена" спря вниманието ми и когато го проумях сякаш нещо ме трясна като с бухалка по главата: 
Главно мюфтийство предявило иск за собственост върху Ямболския Безистен, нашият Безистен – емблематична култова постройка в центъра на града ни и символ на Българщината и на града ни!

image

Веднага в съзнанието ми изплуваха постоянните опасения на Бат Ванко – Иван Джурелов, поет и писател, певец на Тунджанския край, неуморен родолюбец, журналист и всепризнат културолог и историк – краевед, мой Гуру в тази свещена любородна материя.
Това бяха негови опасения, изказвани със загриженост пред мен преди години когато сме обсъждали съдбата на Безистена, че Турция можела някой ден да предяви претенции за сградата, и то без никакви правни основания за това...
Тези претенции сега бяха станали факт и аз веднага му се обадих да се срещнем в кафето на Геша на Безистена. 
Липсваше ни всякаква информация за този брутален разбойнически акт в тази толкова деликатна духовна сфера, и затова почнахме да си припомняме факти и подробности около ремонтите и реконтрукциите на Безистена от 70 – те години, в които той като председател на Съвета по просвета и култура и главен културолог в Окръжен съвет –Ямбол по онова време, е вземал активно и ръководно участие.
Говорихме за нишите и входовете за подземни проходи на второ и трето ниво под Безистена, които той лично е виждал, но не е бил допускан в тях, както и за моите впечатления от подземни комуникации, когато ме бяха извикали като водещ специалист по вентилационна и климатична техника за проблемите по аспирацията в единственото и централно култово през 70–те и 80 – те години на 20 век подземно заведение, бар, дискотека и средище на Ямболския хайлайф. 
Джурелов пое ангажимента да поиска информация от окръжния съд за предстоящото дело в статута и качеството си на международен журналист и неговите правомощия, въпреки, че аз изказах съмнения дали ще му дадат достъп до нея.
Въпреки, че обеща да ми се обади до няколко дни, не стори това.
И тогава отново в сайта "Ямбол свят" видях тревожна статия, в която адвокат Панчо Панчев информираше Ямболци за даване на ход на дело с наглите претенции на Главно мюфтийство и че имало вече и назначен съдия по делото! 
Пламнах целия и след половин час вече разговарях с Панчо, вдъхновявайки го да инициираме общоградско събрание за учредяване на Комитет за спасяване на Безистена!
И той запали като мен от раз и така се почна...

Нахвърлихме набързо идеите и задачите, които бяха в главата ми вече от няколко дни – повече от 15 години преминах през активната и бурна школа на партийни и синдикални учредявания, организационно строителство, управление и славни епични битки на национално ниво след 10 ноември 1989, Панчо остана да си гледа работата на адвокат с целия ограничаващ го комплекс отношения с и към съдебната система, а аз тръгнах трескав по учреждения и институции и по хората по улиците да ги будя и събирам за учредяване на Комитета. 
Така дойдоха и пламнаха огнените послания и призиви в Интернет пространството, чиято хронология поместваме по – нататък във повече от 1800 документални и екранизирани постинга в блог.бг.

Ето автентичният текст на посланическата прокламация, която разнасях по местни тв кабеларки, радиостанции и раздавах на хората по улиците и заведенията, лепях по стълбове и афиши, и внасях в деловодствата на общинските и държавни институции.

––––––––––––
––––––––––––

Съобщение до обществеността на град Ямбол за
свикване на общоградско събрание за учредяване на
Комитет за спасение на Безистена

Инициативен комитет с председател адвокат Панчо Панчев, кани ямболци на общоградско събрание за учредяване на Комитет за спасяване на Безистена.

Каним всички политически партии, техните лидери и членове – без партийните ви пристрастия и противопоставяния, от които Българите са омерзнени  – викаме ви като граждани и родолюбци!

Каним бивши депутати и кандидат – депутати от всички партии за патриотично легитимиране и атестиране пред и от пробудилите се Българи.
 
Каним синдикатите и обществените независими организации, с нас са гордите и несломими Тракийци от Тракийското дружество и читалище Тракийска лира 2012, запасното Ямболско офицерство и войнство, съхранило достойнството, честа и патриотизма си през годините на геноцидната псевдодемокрация!

Каним Ямболското църковно настоятелство и общество, със същото уважение каним и мюсюлманското настоятелство в Ямбол да изразят мнението си като наши съграждани.

Ние – Българите от свещения Ямбол, който е най – древната столица на най – древното царство и най – великата и могъща държава на човечеството и света – Одриската държава на Траките (които в по – късна редакция корегирахме на "на Българите") , цивилизовали с Любов човешките племена и изградили цивилизациите по света (справка : Международна академия по Българознание, иновации и култура – МАБИК, и всички независими изследователи – патриоти) като осъзнали се духовни, кръвни и генетични законни извечни автохтонни (местни) техни потомци ,

                                                    ДЕКЛАРИРАМЕ

Въпреки, че Безистенът е най – древното първосвещено Тракийско (Българско) слънчево светилище и впоследствие от средата на първи век сл.Хр. е надстроено като раннохристиянски храм – базилика с баптистерий (басейн за водно кръщение и феноменални древно – тракийски/Български орфически лечебни практики), захранван с лечебна вода от Бакаджика по керамичен тръбопровод от древнотракийско време на повече от 8 хил. години, снабдявал града ни с лечебна жива вода до трийсетте години на 20 в. и очакващ да го възстановим, ние няма да възстановяваме и обсебваме храма за християнска църква, но няма да го дадем и на никоя друга религиозна институция, разделяща етнически или духовно Ямболии! 

Безистенът е бил и ще бъде винаги сакрално место за единение и побратимяване на всички ямболии, независимо от тяхната етническа, религиозна, партийна и социална принадлежност – какъвто беше до псевдодемократичния геноциден преврат от 1989г. –место за срещи, запознанства и влюбвания, началото и краят на вълшебното и мистично безкрайно човешко хоро, уникално само за свещеният ни Ямбол, което наричахме с благоговение Стъргалото и Движението и което се виеше безспирно от Безистена до Златен рог през градския парк за единение на Ямболци!

                                               ДЕКЛАРИРАМЕ ,

че както предците ни на всички Ямболии през 1510 г. – бедните Българи, турци и евреи, със собствени средства и труд възстановиха заедно Безистена (затова чак през 17 век се появяват официални имперски документи за него) с камъните от разрушената Ямболска крепост след превземането и от нашествениците през 14 век, напоени с кръвта и на защитници и на османските завоеватели, 

(завръщащи се след многовековни скитания из Азия тракийски тюркски племена, обезпаметени и лишени от висшата тракийска/Българска култура и цивилизация и енергия, и лишени от истинското учение на Исус, и търсещи на Балканите някогашните земи на предците си, но не с Божиите закони на Любовта и Братството, а с оръжие, кръв и братоубийство, подтиквани и насъсквани от византийските управници – изродени и нечисти български издънки и разклонения на свещения династичен Божи род Дуло)

и изградиха от източната страна на Първосвещения общ храм едно до друго три сакрални места за поклонение, опрощение и помирение между трите вероизповедания:
християнски параклис на Богородица, мюсюлмански месджид и еврейска синагога – така по техния пример сега ние ще възстановим едно до друго трите святи места, а кръстокуполния храм ще предоставим на всички ямболии и гости за общи културни изяви и мероприятия – за помирение, Любов и братско съжителство между етносите, религиите и културите!

Защото и трите религии са категорични, че Бог е един и същ, и всички човеци са Негови творения и деца, и че е дошло времето да заживеят вече като братя!

Каним интелектуалния художествено – творчески и технически елит на Ямбол, архитекти, юристи, учители, лекари, историци, ученици, журналисти и местни медии,  църковното настоятелство на Ямбол и духовниците, бизнесмени, ротарианци, бивши и настоящи кметове и областни управници, и най – вече множеството онеправдани и отчаяни Ямболии – безработни, работещи ангария срещу унизителни възнаграждения и отношения от новите чорбаджии, прокудилите децата си немили – недраги да слугуват по чужди земи, пенсионери със сто и двадесет лева месечна пенсия – сринати в социалната ерархия, но запазили Духът Български, който ще възродим заедно!

Българи, арменци, евреи, турци – елате всички заедно да защитим общата ни светиня Безистена!

С Ямбол почна поробването на България преди седем века, продължаващо и до сега, в месеца на християнското и човешкото покаяние и опрощение и в подстъпите на Исусовото и Българското Възкресение, пак в Ямбол започва Възраждането и Освобождението на Българите и България!

Господ Бог Исус и Богородица бдят и закрилят нашето свещено дело, Ямбол и България!

АМИН!

Събранието ще се състои на 29 март 2013 година – петък, от 17:30 часа в големия салон на НТС - Ямбол.
Носете само Българското знаме, градински цветя и клонки и църковна свещичка за песенно бдение на Безистена.

Честит празник, Тракийци - 26 март 2013, Денят на Тракия!

Съпредседател и организационен секретар на Инициативния комитет – инж.Иван Дунчев
 
https://www.youtube.com/watch?v=aFEsrDJHU-E 
Лазаре, стани и ходи! 
 
Програмата и съставът на Комитета за спасение на Безистена са в динамична процедура на продължителен период на съставяне и допълнение и попълване с генетични потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена!

––––––––––
––––––––––

Ще ви представим кратка хронология на учредяването на Комитета за спасение на Безистена с пасажи от тематичните ни постинги от 2013 година.

–––––––––
–––––––––

Спасение за Безистена, Кивота и България.Учредяване на Комитета за спасение на Безистена...
https://bezistena.blog.bg/history/2013/05/14/spasenie-za-bezistena-kivota-i-bylgariia-uchrediavane-na-kom.1110125

Учредителното събрание на Комитета премина и по предвидения и по непредвиден сценарий. Никъде и никога до сега в новата история на България не се е случвало такова организационно обществено мероприятие, което по доброволен път да събере хора толкова различни – дето се вика „от кол и въже“, толкова не различни, а разделяни по всички възможни признаци през последните 23 години, и противопоставяни и сбивани, и смразявани помежду си чрез перфидната управленческа максима за владеене на света „Разделяй и владей!“
      
Да се проведе в крайна сметка събранието най – важна роля изигра тържественото смирително и обединително откриване с Многая лета и химна Мила Родино,

http://www.youtube.com/watch?v=hSQKBvua_38  Многая  лета 
http://www.youtube.com/watch?v=1i7WdkJSlqo     Мила Родино   

последвани веднага от благословението на отец Панайот Чакъров – архиерейски наместник на околията, и обстойното му и прочувствено слово на гражданин и първосвещен Божи служител.                                                                                                                               
image

Отец Панайот Чакъров, адвокат Панчо Панчев и инж. Иван Дунчев

image 

Ямболски граждани от различни възрастови и социални слоеве и от крайно антагонистични помежду си обществено – политически формирования, участници в Учредителното събрание

image 

Неда Карска, местен лидер на патриотичната партия НФСБ на Валери Симеонов

image 

image 

Патриотичната чета на жертвената патриотична партия Атака, водени от тогавашната дясна ръка на Волен Сидеров и лидер на партията в Ямбол – Георги Зафиров, Гонзо.

image 
Инж. Стоян Проданов – един от тогавашните лидери и бизнес стълбове на БСП Ямбол, и нещо невиждано другаде – хора от различни партии и социални групи на едно място с една кауза!
 
Имаше много предложения, спорове, разправии и несъществени отклонения – хората все още бяха под въздействието на социалните и политическите вълнения и протести от буйното начало на 2013 година.
По едно време аз, дето би трябвало да бъда най-търпеливия и обединяващ човек като инициатор и организатор и най-смирен като вярващ Божи човек, не изтърпях на явните провокации да се бламира мероприятието и започнах да гоня през микрофона провокаторите и да се карам с хората...
И добре, че кметът не посмя да дойде на мероприятието, въпреки че декларира официално необходимост от подкрепата на Комитета – увещавах го дълго, че няма да допуснем ексцесии и разправа с него и ще владеем положението. Нищо нямаше да можем да удържим – щяха да го разпнат, въпреки фундаменталната обединителна идея, декларирана в учредителната платформа на  събранието!   
    
По – късно някои изразиха открито задоволство, че събранието не е било постигнало целта си, без и да подозират дори, че събранието е без лимит във времето и извън всякакви ограничителни рамки, и че продължава и до сега в отворен интернет форумен формат.
Ето един мой форумен отговор на „загрижен“ доброжелател, който дефинира мероприятието като „поредната глупост по ямболски“ и декларира, че му оставала вярата в действията на Ямболския съд – открита манипулация, преспиваща отново едва събуждащите се ямболии!         
 
– Уважаеми г-н Георгиев, отговарям ти, защото си добронамерен и съпричастен на общата ни родолюбива и свещена патриотична кауза. Повечето ти констатации са съжаление са верни, само че в заключенията и генералните изводи се разминаваме категорично!     
Събранието постигна блестящо целите си: активира и провокира Ямболци и хората, които трябваше – един от който си и ти, Комитетът се легитимира пред хората и получи Божието благословение чрез посредника Му архиарейският наместник отец Панайот Чакъров – акт, несъразмеримо по – могъщ от всякакви формални актове на събиране на подписки и предложения към висши инстанции, защото битката за Безистена се води на духовния фронт – Безистенът не е търговски обект или кланница и месарски пазар, какъвто го бяха направили безбожниците и непосветените бедни духовно комунистически управници по онова време – а е бил и ще бъде пак

ПЪРВОСВЕЩЕН И ЦЕНТРАЛЕН СВЕТИЛИЩЕН БОЖИ ХРАМ, УПРАВЛЯВАЩ ЦЯЛАТА СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СВЕТИЛИЩНА СИСТЕМА,

и тук  правилата са съвсем други: бомби, танкове, самолети и многобройни армии не играят – важен е Духът!
А всемогъщият Свети Дух е покровителят на Ямболци и Патрон на деня на Ямбол, както и Бог Исус и Богородица, на Чийто параклис се заклехме след официалната част на събранието!
И шепа бойци са преграда за цяла армия, когато цялото небесно Божие войнство е с тях! Не съдим Ямболци, а ги просвещаваме и обнадеждаваме, за да се познаят, че са чада на Святите Българи – Божието жреческо свещеничество на всички многобройни тракийски племена, населили целия свят и създали всички цивилизации с Любов!

Трябва да добавя към отговора си и днешният ми коментар към друг също отчаян участник в събранието:

– Скандалите, неразбориите, огорченията и цепенията са нормални и задължителни процеси винаги при такива мероприятия дори за верни и върли съпартийци и съмишленици, а всички ние се събрахме абсолютно различни: отсяване на плявата от житото, отпенването на курбана, отделянето на шлаката от златото..., а златото е самородно и в изобилие...
Една манджа ако не я туриш на силен огън и не заври – не става! Огънят, на който варят и стопяват бавно и перфидно геноцидно Българския народ вече 23 години, ще загасим за да спрем агонията, и ще запалим всепречистващият и спасителен Огън на Просвещението и Духът Български чрез Любовта Христова и Богородична!
В момента обработваме голямото количество предложения и идеи, постъпили преди събранието, по време на провеждането му и продължаващи да постъпват и сега непрекъснато – системата е отворена, постоянно се предлагат нови имена за Съвета на старейшините, който надхвърля рамките на региона и се трансформира бавно и неотклонно в Национален съвет или форум на старейшините1

Старейшини – висша почетна древно българска родово – общо съсловна длъжност и институция, дефинирана по длъжностна характеристика с висш морал, духовна чистота, родова и народностна отговорност и патриотизъм, Любов и Жертвоготовност!
Възстановяването на тази свещена институция и длъжност=задължение, налага и позволява компромис с тези критерии само до момента на приемане в институцията!!!Щото всички съгрешихме...

Подготвяме Програмната декларация на Комитета и скоро ще я представим на Ямболци за действие и реализация на пресконференция на открито пред свещения Безистен –там, където вечерта след Учредителното събрание се врекохме и заклехме да служим на народа си и опазим Безистена, града ни, България и бъдещето на децата ни – ТУК, В БЪЛГАРИЯ И В СЕГАШНО ВРЕМЕ!!!
Врекохме се и се заклехме в името на Господ Бог Исус Христос, Света Богородица и Светият Дух и Светинята ни Българска Васил Левски, който ни повели чрез жертвения си живот да живеем в Любов в Чиста и Свята България – Българи, турци, евреи, арменци, цигани – всички заедно, но по Българските закони, и когото при клетвеният си акт на Безистена обявихме за Светец и така го канонизирахме неотменимо и безвъзвратно в сърцата си и за целия Български многострадален народ!!!
Заклехме се пред параклиса на Богородица на югоизточния ъгъл на Безистена, който възстановихме с клетвения си акт и ритуал!
Въздигнете се и се насърчете, Ямболци и Българи: и най – възторжената ви и развинтена фантазия е бедна, за да ви покаже предстоящите чудеса и радостни епохални събития за Възкръсналия и Възроден Български народ, България и Света!!!
В действие са вече световните процеси за реализация на неотменно сбъдващите се и случващи се пророчества на най – големите пророци (ВСИЧКИ ПОСВЕТЕНИ БЪЛГАРИ) на човеците в ново време за България – Нострадамус, Едгар Кейси, Ванга, Севрюкова и други, обобщени от Петър Дънов, че Бог подготвя Българския народ вече хиляди години за ДУХОВЕН РАЗСАД на всички народи и за ДУХОВНИ ВОДАЧИ И РЪКОВОДИТЕЛИ на всички народи и племена през новата – сегашната – епоха на ЛЮБОВТА и Братството между хората и народите, и че чрез нас настъпва Златната ера на България и човечеството!
Всички тия вече реализиращи се пророчества (Божии проекти) за човешката цивилизация са обобщени и дефинирани в прав текст или в шифър от Света Богородица при Нейните свръхестествени и реално проявени явявания пред десетки хиляди свидетели в Лурд – Франция през 19 век, във португалското селце Фатима на 13 октомври 1917 година пред 80 хил. души, които виждат Чудото със сваленото към Земята Слънце, явяването Ѝ през м.май 1981 г в град Меджугорие, Босна и Херцеговина – ранно средновековно поселение на прокудени от Родината Българи – което Явяване продължава непрекъсното и до сега всеки месец пред хиляди свидетели и милиони ТВ и Интернет зрители!!!
И трите места сега са Свещени места за масово поклонение, пречистване и душевни и физически изцеления на милиони хора от богатия и охолен, светски и научно дефиниран и рамкиран Запад – образец за нас, и от целия свят!
Влезте в Интернет – натъпкан е с тия Духовни документи и реално осезаеми свидетелства и доказателства за Исусовото и Богородичното всемогъщие и всевластие!   Идете чрез Интернет в Кайро, където Тя се явявя на милиони православни християни, мюсюлмани, атеисти, светски управници – хванати всички за ръце, пеещи и плачещи заедно...
Влезте в Интернет и не се плашете – стойте твърдо на верската си и духовна твърдост и житейска опитност за опора, и отворете очите си и Душите си за Даровете, които ни е приготвила нашата Света Майка Богородица и Която възстановява храмния Си параклис на Безистена, за да възстанови закрилата и благословението над града и Страната ни и хората Си!
Не се смущавайте и не хвъляйте лоша дума и постъпка към пресмехулниците и гонителите ви – съвсем скоро те ще станат най – ревностните молители и търсачи на Божията милост и закрила!!!
Вижте какво се случва в душите на горките хора в Истамбул и Турция след Божието апокалиптично педупреждение преди няколко дни – официалното съобщение от кмета на Истамбул и учени – сеизмолози за скорошно унищожително земетресение в Истамбул със стотици хиляди евентуални жертви, предизвикано от посегателствата срещу светините на Ямболии, на Дупница, Кюстендил и Българския Божи народ!
Прошка и спасение ще могат да издействат заедно с нас само на свещения ни Богородичен храм от Общия ни Бог!    
––––––––––––––––––––––
Тука отваряме една скоба:

И сега при тази ретроспекция на хронологията на учредяването на Комитета за Спасение на Безистена ни се разкрива взаимовръзката с тази мерзка акция на мюфтийството в България в тандем с турски подстрекатели и турската държава и техните черно – енергийни служби:
Съдебните актове от страна на главно мюфтийство са изготвяни през дните на м. февруари 2013 година – техните автори знаят най – точно датата.
Точно след 10 години на 6 февруари 2023 г. от Горе проведоха унищожителното земетресение в Турция, апокалиптично събитие, за което предупредихме в по – горния пасаж преди 10 години турците!

затваряме скобата
–––––––––––––––––––––

Разпостранявайте тази свещена информация по всички възможни медийни канали и Интернет мрежата, това което ще научите, ще ви отвори дверите към Божиите светове и познания!                                                                                                        

           http://www.youtube.com/watch?v=zVNr3NCxKYk    ВЪРВИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ      
           http://www.youtube.com/watch?v=1Q29mp0LD9E  МАРИЯ                  

                                                                                                                                  
Делото ни е под ръководството и егидата на Господ Бог Исус,
Света Богородица, Святият Дух, Свети Васил Левски и Вси светии!    
Бъдете всички благословени!    

Амин!      
        
–––––––––––––––
–––––––––––––––

край на пасажите от цитирания постинг 
Спасение за Безистена, Кивота и България. Учредяване на Комитета за спасение на Безистена...

В архива по темата с основаването на Комитета за Спасение на Безистена, който прерастна в Комитет за Спасение на Безистена и България, и който съвсем естествено за непосветените, но напълно изкуствено за нас посветените по безапелационен план и внушение и ръководства Свише, прерастна в Сакра Духовна Лингва Академия "Форум на Безистена" с нейния медиен актив от вече почти 1800 постинга в http://bezistena.blog.bg, сме заделили и предлагаме на вниманието ви основните документи от историята на основаването на Комитета за Спасение на Безистена, (които сме съхранили и публикуваме в първичния им нередактиран формат, за да съхраним автентичния им спонтанен и стихиен стил, нямайки си въобще на представа каква ще е мисията на Комитета и къде ще ни заведат от Горе!)  като преди това пак ви напомняме първосвещения планетарен статут на Безистена: 

Културно – информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол  

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континуум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз     

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз     

БЕЗИСТЕН=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана  

БЕЗИСТЕН база на=база на Светии на Иза      

БЕЗИСТЕН=Бизантионес   

Безистенът е Командният център на Време – пространствения континуум, Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Богиня Диана – Мария Магдалена, последните новоепохални аватарни проявления в Тракия пред Българите на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Диана Съ – Творец, и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло с унаследена от Боговете ни висша сакрална херметична хералдическа династична символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей... и с херметичен титул Раи, Ариани, Арии, Арий – ци  

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците от които са гърците, на турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са бивши тракийски нефеноменни безкултурни племена, разселени по света от Българските жреци и култивирани, цивилизовани и очовечавани от тях, и чиито племенни главатари – изродени династи от Дуло, обединени от юдео – ционистите, са заговорниците срещу Българите, които организират сега ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия, международния пандемичен биотероризъм и войната в Украйна като последен етап на злодейския им план за затриването ни!
Затриването на Българите няма да се случи, защото скоро на Безистена ще се проведат епичните събития и процеси по покаянието и побратимяването на всички династи от Дуло, сиреч на духовния елит и на всички управници на всички народи и държави – събития пророкувани във притчата за Блудния син

Спасение за Безистена в Ямбол, Кивота и България

https://bezistena.blog.bg/drugi/2013/05/13/spasenie-za-bezistena-v-iambol-kivota-i-bylgariia.1109936

Спасение за Безистена, Кивота и България.Учредяване на Комитета за спасение на Безистена...
https://bezistena.blog.bg/history/2013/05/14/spasenie-za-bezistena-kivota-i-bylgariia-uchrediavane-na-kom.1110125

Програма и състав(проект) на Комитета за спасение на Безистена и България.Първа част
https://bezistena.blog.bg/history/2013/05/16/programa-i-systav-proekt-na-komiteta-za-spasenie-na-bezisten.1110891

Програма и състав(проект) на Комитета за спасение на Безистена и България.Втора част част
https://bezistena.blog.bg/history/2013/05/16/programa-i-systav-proekt-na-komiteta-za-spasenie-na-bezisten.1110919

Програма и състав(проект) на Комитета за спасение на Безистена и България.Трета част част
https://bezistena.blog.bg/history/2013/05/16/programa-i-systav-proekt-na-komiteta-za-spasenie-na-bezisten.1110970

Информационната система АКАШИ.Програма и състав(проект) на Комитета за спасение на Безистена и България.Четвърта част.
https://bezistena.blog.bg/history/2013/05/16/informacionnata-sistema-akashi-programa-i-systav-proekt-na-k.1110997

Каква е истината за Безистена
https://bezistena.blog.bg/history/2013/05/14/kakva-e-istinata-za-bezistena.1110248

Ямболското хоро шарено около Безистена и Кивота,на което възкръсва България.
https://bezistena.blog.bg/history/2013/05/15/iambolskoto-horo-shareno-okolo-bezistena-i-kivota-na-koeto-v.1110417

Инициатива за учредяването на Комитет за спасение на Безистена, и на Българите! – абсолютно актуален и жизнено важен ремикс по повод 3 години от начинанието.
https://bezistena.blog.bg/history/2016/03/29/iniciativa-za-uchrediavaneto-na-komitet-za-spasenie-na-bezis.1440698

Извънземните, Безистена, Дан Браун и тайната на Българския език         
https://bezistena.blog.bg/history/2013/05/16/izvynzemnite-bezistena-dan-braun-i-tainata-na-bylgarskiiat-e.1110758

Експертни предупреждения на Константин Каменов за опасност от зловещи последствия при заграбване на БЕЗИСТЕНА в Ямбол от главно мюфтийство
https://bezistena.blog.bg/history/2013/06/10/ekspertni-preduprejdeniia-na-konstantin-kamenov-za-opasnost-.1118695

Митинг в защита на Безистена и Българщината
https://bezistena.blog.bg/history/2013/06/12/miting-v-zashtita-na-bezistena-i-bylgarshtinata.1119302

Предложение за пълна експертиза на Безистена в град Ямбол
https://bezistena.blog.bg/history/2013/06/12/predlojenie-za-pylna-ekspertiza-na-bezistena-v-grad-iambol.1119391

И пасаж от постинга 

Ямболското хоро шарено около Безистена и Кивота,на което възкръсва България.
https://bezistena.blog.bg/history/2013/05/15/iambolskoto-horo-shareno-okolo-bezistena-i-kivota-na-koeto-v.1110417

...Започваме да ви показваме пристигащите членове на Общонародния съвет на старейшините, които се хващат веднага на Свещеното Ямболско хоро шарено около Безистена и България, водено от Ямболските песенни Божии Първожрици Славка Калчева и Тони Дачева, които прорицават с пророческите слова, че отсега нататък Безистена ще се охранява с непревземаемия щит от песни и танци:     
 
https://www.youtube.com/watch?v=gYJ3TJkPIPE  
Хоро шарено - Тони Дачева и Сл. Калчева - Ямболско хоро, шарено                                               
Идват подкрепленията за Първосвещения ни храм и каузата ни свещена!
Идва армията на Свещените ни предци – Вси Светии, с песни и хора, разнасяни по цял свят с Любов за ц ивилизоването на всички племена, и сега заставащи с нас на огненото свещено хоро около Безистена и България! 

ВСИ СВЕТИИ от=от Бог Исус и Богиня Диана 

image 

Идват в това преславно и възкресително за България време, когато тъмнината е най-непрогледна преди разсъмване, но вече просветлявя заревото на Слънцето – висшият макрокосмически космогонен езически, сиреч истинско – Исусовият и първо и ранно –християнският Български символ на Исус!  

image

Идват Небесните армиите с Българският Бог Исус,с бели и пречисти Свещенически и Светийски дрехи с песни и Любов към всички, с последната простителност и последна амнистия към всички, които продължават да ръфат живо месо от народа Български,

image

и с непробиваема защита и закрила за Свещения Български народ и с блага,  но сурова всемощ! 

image
 +
image

Идват с неизтриваеми и автентични неоспорими документи за истинската Свещена Българска История, възстановяващи Божието Царство на Любовта, Братството и Мира и на Българите на Земята!

Царство,което просихме векове в епични страдания със сакралната молитва Отче наш! 

Отворете си пресъхналите души,Ямболии и всички Българи по света ,за съживителната Жива вода ,която освен като спасителни глътки,идва и бучи като помитащ всичко по пътя си потоп и носи Истината за Българите и Света!

С автентични документи от скритата истинска Българска история и кървяща от любородие душа, на Свещеното Ямболско хоро шарено се хваща старейшината от Общонародния съвет на старейшините към Комитета за спасение на Безистена и България – инж.Васил Томов. 
Вижте пророческото му послание още от 1996 година!
 
                 
                                 ОБИЧАМ ТЕ, БРАТЕ БЪЛГАРИНО!, 

Защото съм плът от твоята плът и кръв от твоята кръв, 
защото Българска майка ни е раждала, Българска земя ни е откърмила. 
Доземи се прекланям пред нашата майка България, защото и в най-черните ни периоди тя е отгледала свои чеда,на които светът се удивява.

Чуй ме,брате Българино,не за роб ти си роден,а господар да бъдеш на своята земя.

Защото,брате мой, 

Ти притежаваш изключителен интелект и удивителни заложби; защото
Твоето трудолюбие няма граници; защото
Ти имаш ум да твориш и ръце да ваят; защото
Ти си създаден да разкриваш тайни и да овладяваш простори, да извършваш подвизи и да удивяваш света!
И никой не може да ти се опре, брате мой, когато се хванеш да сътвориш
нещо - най-съвършеното, най-великото.

Мъка ми е,брате мой,за тебе,като гледам как страдаш и не виждаш никаква светлинка в своето бъдеще. Зная,ти си обезверен в собствените си сили като гледаш как пошлостта и насилието заливат нашата земя и нищо не може да ги спре. Но дълбоко у всеки от нас тлее огънче, брате - Българското. И горко на онзи, който си мисли, че ще успее да го потуши. 

Твои чеда, брате мой, разнасят славата на България по света, а ти стоиш и чакаш. Какво чакаш? Да дойде пак оня добър дядо Иван или този път богатият чичо Сам и да ни отърве ли? Това време отмина,

Сега е наш ред, брате, сами да си помогнем!
Дошло е време, брате Българино, да погледнем истината право в очите - а тя е грозна и неприятна.Всички ние трябва да осмислим,че сами,разчитайки само на себе си можем да изведем нашата България до спасителния бряг и затова всички ние дружно и здраво трябва да се потрудим. А пътят е тежък и труден, брате мой, но :

Ти имаш всичко, ти ще успееш!

Дълго страдам, брате мой, заедно с тебе. Дълго вървя по трънливия път към Истината. Аз виждам, брате мой, нашия път към светлината на спасението.
Позволи ми да ти даря любовта си, разреши ми да споделя с теб знанието, което съм събрал. От все сърце ти ги предоставям, за

Да тръгнем по пътя към Възхода!

Обичам те!

Вижте  цялото послание:       
www.za-balgarite.com/2.1.1.%20Vestnik-br.1.html  ,
   
а ето и пламенният сайт на инж.Васил Томов, който ни носи сакрални вести от истинската Българска история  :                 

www.za-balgarite.com/index.html

 
На огненото хоро около Безистена се захващат и потомците на Исусовите Рождественски лични гвардейци – Коледарите от славния Ямболски войнушки квартал Каргуна, които започват ритуалния си танц – послание за посветените,винаги от Първосвещения Исусов храм-Безистена 

А когато по течението на свещената тракийска река Тунджа, Тонзос, която в имената си носи тайната за Българските Богове, Които ще узнаем и ние скоро, пристигнат Българските юнаци с леденото хоро от Калофер и се присъединят към огненото хоро около Безистена, тогава защитата на Храма става непробиваема!

https://www.youtube.com/watch?v=0d195zMYUyg

Да спасим Безистена в Ямбол

...Сега събирам по градинките препичащите се на Слънцето оцелели от зимата ямболски бездомници и пройдохи и ще правим заедно с тях на Безистена група за постоянно певческо присъствие и почетен караул с патриотични песни...

ПОЧЕТЕН КАРАУЛ на=на Диана и Ешуа Бълкарина

                       Почетният караул с Баба Руска, която има сълзи още за да пее...

С нас ще пее и 80 – годишната баба Руска, едва кретаща старица, която се появи отнейде тази вечер на дъждовния и пуст помръкнал площад пред Безистена и мокра се насочи към ъгъла на Геша, дето гледахме с Ирина догарящите свещички на параклиса на Света Богородица. 

image   

– Чедо, продума ми с глухи слова тя – одеалото ми се развали и не ми топли, пък сам самичка и ми е студено нощем – дали ги поправят тука тия неща? 

Глътката ми се надигна нагоре и запуши гърлото.

– Ти имаш ли, чедо,одеалце на ток, че тъй е по малко пари? – кротко ме питаше старицата с наведени очи. Казах ѝ, че имам възглавница на ток за краката, ама и тя се е развалила нещо, а и вече е късно и тука такива неща няма.

image
  
Женицата унесено си говореше нещо и тръгна кретайки да си ходи, но видя горящите свещички в ъгъла на скоро възкръсналия Богородичен параклис и ме попита що съм тука.
– Ми пазя Безистена! – рекох да не се обяснявам много аз, но старицата насочи живнали очи към мене.
– Ше ни го вземат ли наистина, чедо? Аз работих едно време дълго в магазина, някъде тука беше дето сега стоиме – почна да се оглежда тя, ама беше много отдавна, ти си младо момче, не си видял що е било .Колко имаш – гониш ли педесето? 
 – А – а, повече съм, жено, и помня и аз добре как беше – отговорих и аз, а тя не откъсваше поглед от свещичките, като че ли искаше да вземе малката им топлинка за студения си дом... 
– Параклис на света Богородица е, жено,много стар е, но тия дни го възстановихме отново – сложих ръка на немощното и рамо и усетих ,че тялото и трепери от студения дъжд и вятър в късния час. Старата жена мълчеше потръпвайки, без да откъсва все така погледа си от светлинката.
– Имаш ли някаква мъка или нужда, бабо Руске, боли ли те нещо тялото? 
– Здрава съм аз, здрава съм! На тия години бивам – бавно говореше тя – но друга болка имам, чедо! Сама съм, сама останах и тъй не се живее! Децата се пръснаха, ама най – ми е мъка за внуците! – разплака се жената.
–Тях искам да виждам, докато още малко ще имам живот, за тях жаля и все плача доде имам сълзи... 

https://www.youtube.com/watch?v=cYu5mNonw48

Глория - Носталгия

И аз плачех с нея и почнах да и говоря, че две мои деца са прокудени по чужбината и двамата ми внуци не знаят изобщо Български от скандинавска майка и най – много да ми се изплезят по скайпа отегчени и побутвани от баща им.
Старицата не ме и чуваше и пак проплака хлипайки:
– Много ме боли за внуците, искам да ги виждам... 
– Вярваш ли в Бог, сестро? – хванах я аз за студената сбръчкана ръка и я поведох към ъгъла на параклиса при свещите, знаещ отговора ѝ – ела и кажи мъката и болката си на Света Богородица, Тя има такава голяма радост, че възстановихме параклиса Ѝ и отговаря на търсещите я първи и най – ревностно ! 

image

Дадох и една свещичка и иконката на Богородица,която бяхме купили с Ирина предните дни от игуменката Минодора от Кабиленския манастир.
Младата и интелигентна Божия служителка радостно ни прекръсти и благослови начинанието ни да възстановим параклиса, когато трескаво и се изповядах, че от пет години Светата Майка непрекъснато ми сочи това место на ъгъла на Безистена и ми повелява, че трябва да възстановим Нейния храм, на който ще стават чудеса от изцеления първо на душите и от тях на телата и невиждани феномени за хора от всички краища на света и за това търся съвета и благословението ѝ . 
 
– Прекрасно е това, което правиш! – зарадва ме светата жена. В Гърция през десет метра има параклиси и хората на всеки се покланят, а в България няма такова нещо, в Ямбол няма ни един параклис на Света Богородица – много хубаво дело си започнал и аз ще те насърча и благословя! Иконата е благословена!   
    
https://www.youtube.com/watch?v=TTy8F4h-SfI 
          
Тони Дачева - Мария

...Баба Руска взе с треперещи ръце иконата и свещичката и трудно навеждайки се я припали от другите. Пак трудно се изправи и почна да рови из джобовете на палтото си. Извади париците, които намери и понече да сложи 20 стотинки в кутийката с пясък с горящите свещи. Спрях и ръката и ѝ казах трескаво: 
–Ти Ѝ даде душата си, жено! Богородица това иска от теб, не ще пари! Дай си ръката да се помолим и Ѝ кажи, че искаш да се върнат при теб внуците ти, ти толкова малко искаш от нашата Майка!
Плачех с нейното толкова скромно желание, а идващо с огромната тежка мъка и душевно страдание на всички разделени завинаги майки от децата им...
Толкова малко поиска тази жена в гаснещия залез на дните си от Тебе, Майко Богородице, а толкова важно за нея, само за това Те попроси обнадеждена, а аз Те помолих да върнеш скоро всички деца на България в Святата ни Родина!
Или Ти ми каза да Те помоля...

Амин!

https://www.youtube.com/watch?v=uCg3CaRlLZY

Облаче ле Бяло - Силви Вартан

 – Прибирай се вече ,че стана много късно, и друг път ела с други жени на параклиса! –   напътих старицата, а тя ме попита нали няма да дадем на турците да ни вземат Безистена! 
 – Никой не може да го пипне, щом и ти си в нашата армия – със сълзи ще го пазиш, искаш ли? 
Баба Руска веднага отвърна:
– Искам!...Сълзи имам още! И ще пея...

...тази вечер на Безистена всичко бе спокойно, защото баба Руска бе с нас на почетния караул... 

––––––––––––––––
––––––––––––––––

Сбирките на Комитета за спасение на Безистена през пролетта и лятото на 2013 година си правехме на кафето на Геша, което бе залепено непосредствено на гърба на параклиса на Богородица на сакралния юго – източен ъгъл на Безистена.
Духовното общение и щение на Ямболии – съзаклятници и все феноменни жречески потомци, врекли се да служим на Българския род и на Българщината, на най – сакралното и най – близко до Боговете ни Исус и Богородица – Мария Магдалена, и мощно енергийно место на Земята, активира и направи индуциращи просветителски чудеса с нашата вродена феноменна енергетика, екстрасенсия и информационна посветеност, (бяхме в архива на Акаши и в Божият олтар) чрез които сме употребявани от Тях за първосвещени ретранслатори на Божиите послания и предупреждения за предстоящото скорошно Тяхно Явяване за отчитане на резултатите от Техния проект "Българите и човешката цивилизация", акт и процес познат (само на думи) като Съдният Ден – ужасен и апокалиптично страшен и за религиозните, и за безБожниците, и великолепен и прекрасен за очакващите го с нетърпение посветени, знаещи Кои се крият зад тази дефиниция и Кои са Съдиите, и познаващи ги!  

СЪДИИ=ИС ДИЪ=Иса и Диана

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН ИС ДЪНЯ=ДЕН на Иса и Диана
  
image

На почетен караул и общение с Исус и Мария с дъщера ни Лада – водеща световна иновативна астроложка с високо реноме, чиято феноменна енергетика се преекспонира на параклиса на Мария Магдалена и първосвещения Божи дом и храм! 
https://www.astrolada.com

image

image

Май 2013 г на параклиса с Александър Стойков, за когото писахме в постинга ни

На Кабиле с крилатата внучка на Левски – Ванга и омагьосания от пепелянката Коцето – Калки. Защо император Диоклециан подари империята си на шопа–говедар? 
bezistena.blog.bg/history/2015/09/03/na-kabile-s-krilatata-vnuchka-na-levski-vanga-i-omagiosaniia.1388767 ,

че когато търсихме помощ от ямболските политици и фактори за спасението на параклиса на Свети Павел до строящия се надлез над магистрала Тракия до археологическия резерват Кабиле,

"само тогавашният депутат от 41 НС от ГЕРБ инж. Александър Стойков поне се намеси на место, та спря багерите на строителите от турската фирма на магистралата преди 3 – 4 години когато бяха тръгнали да изравняват параклиса със земята.
За това му Богу угодно дело скоро Исус и Мария го дариха извън всякакви сметки и официалния семеен генеалогичен план – график с четвърто дете!
Човекът обеща да задвижи въпроса с реставрирането на параклиса, ама някъде го забута този сакрален въпрос, и пропусна шанса да бъде възнаграден с пето извънпланово дете..."

На тази снимка благославям Александър в личния и семейния му живот и в обществено–политическото поприще в качеството му на председател на предизборния щаб на ГЕРБ в областта за парламентарните избори, които течаха в момента.
През май 2013 изборите в Ямболска област и в цялата страна бяха спечелини от ГЕРБ.

Изборите бяха спечелени заради точно тази молитва и благословение на този човек, запечатани на тази снимка – свещенодействие, извършено на най – свещеното место на Земята, на олтаря на Първосвещения Божи храм и на командния пулт на компютъра на Акаши, от което место всички молитви и прошения се завеждат директно в канцеларията и деловодството на Божията администрация, разположена в едно от измеренията на територията на Безистена, и когато са депозирани от лицензирани Божии посредници и читави и почтени Българи, представители на Божията династия Дуло, какъвто е и Сашо, се резолират винаги положително и привеждат в изпълнение и за разрешаването им!

СТОЙКОВ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Иса

САШО=Исуш –
ще черпят Сашовците за разкриването на сакралната етимология на умалителното им име! 
 
image

Алесксандър Стойков ни е приятел и родственик по линия на Дуло и е главен ктитор и дарител на новопостроената прекрасна и величествена църква Успение на Пресвета Баогородица в квартал Аврена в Ямбол – квартал на бедни навремето си бежанци от Източна Тракия, избягали от геноцида на турците, от които е и неговият род – Богоудобно и свято дело, заради което е под егидата на Кръстниците си!

image

Инж. Александър Стойков е предложен за старейшина в Съвета на старейшините на Комитета за спасение на Безистена и България. 

image
 
По време на избори 2013 година параклисът на Богородица бе нашият предизборен обединителен щаб с националния флаг с надпис СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО!, на който канихме всички лидери на всички политически партии – врагове, които се бяха хванали яко за гушите, с намерение да благословим всички в името на Ямболии и всички Българи. 
На поканата ни се отзоваха само представителите на ГЕРБ – Александър Стойков,който ви представихме по – горе, и инж.Георги Славов – лидерът на ГЕРБ за Ямболска област.

image
 
Май 2013 година на площада пред параклиса на Богородица на Безистена.
Благословение на кмета на Ямбол Георги Славов и молитва за благополучие в личния и семейния му живот и на обществено – политическото поприще в полза на Ямболии.

Изборите бяха спечелини от ГЕРБ и заради точно тази молитва и благословение на този човек, запечатани на тази снимка – свещенодействие, извършено на най – свещеното место на Земята, на олтаря на Първосвещения Божи храм и на командния пулт на компютъра на Акаши, от което место всички молитви и прошения се завеждат директно в канцеларията и деловодството на Божията администрация, разположена в едно от измеренията на територията на Безистена, и когато са депозирани от лицензирани Божии посредници и Българи, представители на Божията династия Дуло и търсещи подкрепата и закрилата на Исус и Богородица, какъвто е и Георги, се резолират винаги положително и привеждат в изпълнение за разрешаването им!   
Заради този акт Те постоянно закрилят Георги в многобройните му дела, които образуват от съдебната власт по сигнали на враговете на кмета срещу всяка негова стъпка, по сериозни или най – вече за казано общо "кокошкарски" или измислени нарушения, и заради които той е емблематичният Български кмет с най – много дела. 
Исус и Богородица закрилят Георги за да може той да направи всички ония добри дела за града Им, които започна от първия си мандат и продължи през втория си мандат до 2015 година, най – важното от което е новият център на Ямбол и най – вече мащабният ремонт на Безистена, колкото и да негодуваха някои, че дори и ние бяхме с големи съмнения по време на работите!
През последните избори 2015 Отгоре му отпуснаха още един кметски мандат, за да подготви града и той да се подготви по епичните трансепохални събития по Явяването и Посрещането на Българските Богове в Техния град през Последните времена, за което Те ни предупредиха изрично в постинга Си 

Какво представлява астероидът с диаметър 700 метра и къде ще падне на Земята! 
bezistena.blog.bg/history/2014/08/24/kakvo-predstavliava-asteroidyt-s-diametyr-700-metra-i-kyde-s.1291555  
 
Инж. Георги Славов е предложен от Ямболии за старейшина в Съвета на старейшините на Комитета за спасение на Безистена и България, който Комитет още е в процедура на учредяване с постоянно разширяване по състав и по функции.

Като човек, влизащ в християнски храм и палещ свещ пред господ Бог Исус, Георги знае отлично, и ние сме го посветили, че пред Божия съд няма скрито – покрито и връзки при него не важат – там всичко се знае и плаща, като отговорността на хора, потърсили дори веднъж Господа и Богородица, е най – голяма! 
 
Изрично уточнение:


От екипа ни и аз лично съм благословил и Александър и Георги, но не съм гласувал никога за ГЕРБ на парламентарни избори или на кметски избори, защото гласувам като Българин за доказано най – родолюбивата политическа организация в последно време –НФСБ на Валери Симеонов и Българите от Тв Скат, а преди това – за Атака. 
 
Ние имаме своите лични предпочитания към политическите субекти в България, но благославяме всички политици, и особено тия, които имат страх от Бог, и още повече ония, които въобще не Го познават, защото всички са вкарани в епичните драматични битки и баталии не по тяхно желание – ролите и сценария им са раздадени Отгоре, и всички са подвластни на Режисьорите Отгоре, защото всички са от Божията новоепохална генерация на Дуло, начената в България, в Ямбол, в Безистена –Първосвещеният Божи дом и храм. 

image

image


Почетен караул в почит на Боговете ни!

image

Почетен караул в почит на Боговете ни!

image

Фамилията ни в почетен караул и в преклонение

ПОЧЕТЕН КАРАУЛ на=на Диана и Ешуа Бълкарина  

ЗАВИНАГИ НА ПОСТ пред=пред Богиня Диана и Бог Исуз
 
В ПОЧИТ на=на Богиня Диана и Бог Ешуа

image

ФЕНОМЕННИ ПОТОМЦИ на=
на Бог Иса и Богиня Диана МаМа=
на Бог Иса и Богиня Диана Мария Магдалена
 
Тази немистична снимка избрахме, защото от всякакви снимки, които сме правили на това свещено место с един и същ апарат, само тя е в този вид, и то точно в момента, когато със свещи в ръка бяхме концентрирали колективна мисъл, Дух, Душа и родова генетична енергетика в молитвата Отче наш и благославяхме всички Българи – тогава мощната ни енергетика блокира електрониката на снимачната техника!

–– край на пасажа
––––––
––––––
И защото вечерта на 29 март 2013 г. след учредяването на Комитета за Спасение на Безистена канонизирахме спонтанно Свети Васил Левски, през следващите години той води екипа ни неотменно под егидата си във всички наши просветителски дела и мисии, като през 2021 г. ни внуши да инициираме неговата офиицална канонизация, за което ви припомняме постинга

Свещена национална инициатива и кампания за официална всенародна християнска канонизация на Свети Васил Левски
https://bezistena.blog.bg/history/2021/07/18/sveshtena-nacionalna-iniciativa-i-kampaniia-za-oficialna-vse.1770127#last_comment , 

като ви информираме, че предприемаме конкретни мероприятия по активирането на посочените от него членове на Инициативния комитет по канонизирането му!

Българи християни от екипа на  bezistena.blog.bg обявяваме учредяването на 
Всенароден Инициативен Комитет за официалното християнско канонизиране на Свети Васил Левски и от Светата Българска Православна Църква, като  предприемаме Национална инициатива и кампания за всенародна официална християнска канонизация на 184 –  годишния Свети Васил Левски! 

Почетен светейши председател, доаен, надзорник и ръководител на Всенародния Инициативен Комитет за официалното християнско канонизиране на Свети Васил Левски, е самият Свети Васил Левски.

image

Председател на Всенародния Инициативен Комитет за официалното християнско канонизиране на Свети Васил Левски от страна на земния ни състав,

image

е посоченият от самият Светец негов феноменен генетичен потомък и родственик Кристиян Дунчев, вече дипломиран отличник магистър Историк.

Историкът магистър Кристиян пише с Граф Сен Жермен историческите учебници. Масонската символика и Историческия факултет в плен на дипломати разузнавачи и шпиони
https://bezistena.blog.bg/history/2023/05/21/istorikyt-magistyr-kristiian-pishe-s-graf-sen-jermen-istoric.1868793

image
  image

– Скоро заключените порти на академичната Бастилия, затворила за нас и за света истината за Божествения генезис и статут на Българите и цивилизационното ни величие, и скрила сакралната Българска история, която е фундаментът, надстройката и постройката на световната история, ще се отворят с гръм и трясък и потоп от освободения Български Дух и свещената информация ще залеят и завладеят света!
Справка всичките 1800 статии в екипния ни с Кристиян и сие блог  http://bezistena.blog.bg      

Прорицанието и обещанието е от Божият посредник, емисар и мисионер Историкът Кристиян, чийто картбланш е подпечатан лично от Боговете ни!

ПОСРЕДНИК=Ариан и Кан (Жрец) на Иса и Богиня Диана 

ЕМИСАР на=на Иса и Мария

МИСИОНЕР на=на Иса и Мария 

МИСИОНЕР=Ариан от Иса и Ма (Богиня Майка) 

КЕТАП от=от Бокиня Диана 

КАРТБЛАНШ от=от Диана и Ешуа Бълкарина

КАРТБЛАНШ на=на Ариан Кан (Жрец) от Дуло на Бог Ешуа 

–––––––––––––––––––––
По време на подготовката на римейковия ни постинг някъде към 19:40 часа при една от молитвените ни сесии от нашата постоянна окултна връзка за информационен обмен по темата със Светейшите ни ръководители и консултанти, взирайки се в ясното звездно небе за тяхното традиционно присъствие в режим на НЛО, неочаквано забелязахме в юго – западна посока светещ в примигваща силна червено – синя светлина обект, който обаче за разлика от прелитащите самолети с мигащи светлини, бе застинал на едно място!
Това бе или НЛО в непознато до сега проявление и режим на полет на едно място, или хеликоптер, за да стои на едно място, или някакъв дрон.
Потърсихме телефон за видео, независимо че знаехме за слабата му увеличителна способност и то нощно време, когато светещият обект е от величината на малко по – ярка звезда. 
Докато правихме записа, аз размишлявах на глас пред вас, предполагайки че това е дрон.
След няколко минути мигащият и стоящ на едно място небесен обект тръгна изведнъж, после спря, и пак тръгна с характерен летеж на дрон.
Нищо специално, изглежда, обаче докато разсъждавахме на балкона, изведнъж над нас тръгна и вече истинското шоу на истинските НЛО – та, звездолетите на нашите светейши Предци, наши ангели пазители, хранители и снабдители и надзорници, които тази специална вечер бяха нашите съекипници и ръководители и консултанти, които първо ни привлякоха вниманието с дрона и веднага след него тръгнаха те по нощното небе, като в продължение на петнадесетина минути 6 – 7 от тях дефилираха над нас в обичайния им режим на летене, появявайки се изведнъж от нищото на тъмното със слаби постоянни светлини и след малко угасяйки ги пак и стопявайки се пред очите ни.
Светлините им бяха много слаби, затова и въобще не направихме опит за филм с телефоните.

https://www.youtube.com/watch?v=KjNyPp3t6SM
Парад от НЛО над Ямбол в чест на годишнината от основаването на Комитета за Спасение на Безистена 

Които ни съобщиха с това послание кои са те:

НЕБЕСНИ ОБЕКТИ от=от Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана 

ЧЕРВЕНО СИНЬО НЛО на=ТШЕРВЕНО СИНЬО НЛО на=на Ариани от Дуло на Бог Исуш

– още инфо за НЛО вижте във блога ни с парола на търсачката "безистена.блог.бг и НЛО"
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, Свети Отец Панайот Чакъров и Свети Панчо Панев и те с тях...
Исус и Мария и Те вече постоянно с нас
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД и отличник магистър Историк Кристиян Дунчев


Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.03 01:49

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7997979
Постинги: 1812
Коментари: 3558
Гласове: 45644
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!