Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2023 02:08 - Стълпотворение и масови арести на фримасони в Ямбол по явни и секретни списъци. Елитен масон издава съратниците си, които са негови роднини
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1474 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 10.09.2023 16:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изнасяме официална информация, потвърдена с автентични актуални документи, че в Ямбол е регистрирано стълпотворение на фримасони и се подготвят масови арести по явни и топ секретни списъци.
Във фейсбук групата ОБЩИНА ЯМБОЛ –
 ЗА ХОРАТА, администраторът на групата и емблематичен радикален националист – патриот и общественик и политик Георги Зафиров, публикува впечатляващ пост, който ви предлагаме:
 

Георги Зафиров
Администратор   

Вашият град се управлява от масони. Това е тайно общество, което има неуточнен произход. Община Ямбол е оглавявана от висш масон .
Днес ако се разходите в Ямбол ще видите, че вече градът е изпъстрен с масонската символика. Загледайте се добре в основата на паметника срещу Безистена, приличащ на безполов тюлен в човешка кожа. Там ще видите цифра 6018-масонската нова година и пергел - един от символите на зидарите масони. Тези символи не са сложени там случайно.
Забележете и търговските знаци на повечето строителни фирми в града и България. Там също има масонски символи. Все пак те са основните хора, които печелят от община Ямбол. Те вземат и лъвския пай от тях.
Целта на масонската символика е да подмени старите представи с нови и по-актуални, и да втълпи на гражданите и посветените, необходимостта от промяна, с оглед на настъпващото утре. Тоест тяхното утре. В града се правят безсмислени разходи от милиони с цел някой да напълни джоба. Забележете, че в Ямбол няма институция, в която да няма масон, но все пак има редки изключения. Така чадъра се пуска на всеки масон с власт. Например община Ямбол се управлява от висш масон от ложата Кибела. По- предприемчивата част от семейството му също е в тази ложа.
Масони има и в съдебната система. А почти целият печеливш бизнес в града се контролира от същите масони. Обществените поръчки също се контролират от тях. Тоест вие, гражданите на Ямбол, плащате данъци на община Ямбол, а те разпределят благата.
За 2023г бюджета на община Ямбол е 120 346 109лв. Сега си направете сметка за какъв интерес става въпрос, а ако умножите тази сума по четири години ще получите близо половин милиард. Пари има за всички по веригата.
Когато се разхождате в града е добре да видите и информационните табла на община Ямбол. Там също ще видите символите и знаците .
Ако влезете в Безистена на информационните интерактивни табла с приятен глас, ще ви обяснят за масонството и неговото зараждане в Ямбол. Защо ли се отделя такова внимание на ямболското масонство там? Това е въпрос, на който вие ще си отговорете.

Стига се до там, че дори днес в национален мащаб се мъчат да ни втълпят, че Васил Левски е масон, което е абсолютна манипулация. Масонството в национален и местен мащаб търси своята популярност. Сега забележете къде е сложен паметникът на Левски в града и на къде гледа Апостола. Точно срещу кабинета на кмета, който е висш масон.
Забележете и на какво е поставен бюста-отново на масонски символ ( вид обелиск, тоест каменен паметник с четири еднакви страни). Вижте добре и фигурите пред паметника във форума на уж лъвски крачета.
След налагането на фалшивата новина, че Васил Левски е масон, почти всеки кмет масон постави паметник на Апостола пред общината, обърнат към кабинета му. Слагат се и скулптори на всевиждащото око (окото на провидението), масонски символ, което можете да видите на американската банкнота от 1 долар-тоест в тази община има група от елитни личности, които искат да контролират вашите дела.
Масоните, както в града така и в България поставят своите знаци от години и подсъзнателно се мъчат да пренаредят матрицата на всеки. Но за това се изисква време, а то е най-скъпата валута на земята.
Те владеят и повечето медии, радио и кабеларки и поставят и фирмени, знаци например 999-666. Сами отгатнете на кой е този сатанински знак. Според легендата, Хирам Абиф е бил син на вдовица, а масоните традиционно се наричат „деца на вдовицата“ – деца на майката-земя, разлъчена от слънцето, към чиито съкровени тайни, те се стремят. Може в Ямбол масоните да изучават тайните на земята, но бюджета на община Ямбол яко го доят.
Няма печеливш бизнес, в който да нямат участие. Един от знаците, по които можете да ги познаете е акацията, която първа обръща цветовете си към слънцето. Тя е важен масонски символ. В ЯМБОЛ често забелязваме хората на бизнеса с вратовръзки с цвят на акация. При официални срещи всеки посветен, свободен зидар, носи ритуална престилка. Освен престилка, някои от длъжностните лица в ложата, носят масонски накити – стилизирани зидарски инструменти, звезди и орнаменти от сребро или злато, съобразно с ранга, на удостоените.
Забележете, че все още в област Ямбол има общини, на които кметовете не са масони. Такава е и община Тунджа, но на тези избори много от претиндентите за кметския стол са такива и ще се помъчат да завземат и последните останали такива свободни общини. Целта е пълно овладяване на финансовия ресурс. Тоест приходите от данъците на гражданите и държавните субсидии, както и европейските средства.
Що се отнася до Ямбол, имаме пълен списък с Масоните в града и позициите, които заемат във властта, но тази информация ще бъде запазена за сега от съображения за сигурност...
Сега си спомнете прословутата реч на Кенеди през 1961г, преди да бъде убит и ще разберете защо запазваме информацията в тайна. Надяваме се, че в Ямбол няма да се стигне до това.
ПП Кенеди явно е знаел нещо и е искал да го предаде на обществеността през 1961 г. Тази реч не е само за „тайни общества“, а за „монолитна и безмилостна конспирация“ срещу човечеството. Мнозина смятат, че това изявление разкрива това, което се случва момента. А вие вижте невидимото и разберете колко ловко ви промиват мозъците. Целта са вашите пари от данъци и бизнес. Ще ги познаете по знаците!
–––

Един от коментарите под поста е:
Vania Valeva image
Въйй и сега кво?Да арестуваме масоните в Ямбол!image    

В друг коментар Инж. Иван Дунчев продължи темата:

В отговор на предложението на Vania Valeva "Въйй и сега кво?Да арестуваме масоните в Ямбол!" ви информираме, че трябва да започнем арестите от автора Зафиров въз основа на следващите документи и топ секретни списъци, които пък имаме ние и които публикувахме в тематичния коментар под същия му пост в друга негова фейсбук група "ВЕСТНИК ЯМБОЛ".  

Нашият екип http://bezistena.blog.bg е също в тези списъци, регистриран неизтриваемо с тайнопис от симпатично мастило.

Инж. Иван Дунчев

Поздрави за поста!
Вярна и точна обширна статистика за фримасонството, чиито метастази (в плюс и в минус аспект) са обхванали всички институции, инстанции и кътчета на обществено политическия и икономическия живот на високи позиции не само в Ямбол, но и в цяла България, и още целия свят!
Браво, Жоро! – винаги на пулса на събитията и в сферата на духовния и на невидимия свят, от който свят си пропуснал само да отбележиш факта, че въпреки ти не си в нечия ложа, и ти си фримасон, и то по наследствено и на думи и на дела право!
Ето ти за просвещение инфо по темата, ако си пропуснал тези наши просветителски лекции! 
Бъди благословен ти и всички фримасони, незнаещи Чии са и по Чий сценарий и драматизация живеят!  

Фримасон и делфин в ритуална прегръдка пред Безистена в центъра на Ямбол!

https://bezistena.blog.bg/history/2019/03/20/frimason-i-delfin-v-ritualna-pregrydka-pred-bezistena-v-cent.1650018  

Честит Рожден Ден на най – великия феномен – практик и пророк на 20 век и лидер на Белите братя фримасони – Свети Петър Дънов, по – големият син на Свети Левски

https://bezistena.blog.bg/history/2022/07/12/.1826253 fbclid=IwAR0LsKbfr1WecJxRNQ_L0tEw-1B57Otiy3_7MzPZ_VQCqxRc5eTBpWf8MpY  

Отличникът Историк Кристиян и светиите фримасони отварят затворените порти на Алма Матер – Бастилията на истинската Българска история

https://bezistena.blog.bg/history/2022/05/24/otlichnikyt-istorik-kristiian-i-svetiite-frimasoni-otvariat-.1819625?reply=5516780 

–– и пасаж от последния постинг:

–––––
–––––

image

И каква е тайната на многозначителната прокламация на Белите фримасони:

Велик Майстор – бакалавър на символиката!
Скоро и Велик – магистър!

която Историкът Кристиян рекламира показно и предизвикателно чрез масонския триъгълник пред централния съкровен стъклопис на Университета (фр. vitrage от лат. vitrumна двамата никога не съществували братя Свети Свети Кирил и Методий, но от чийто род на истинските Светии – прототипи е той, въпреки демонстрирания от нас класически оксиморон! 

МАЙСТОРИ=Иса и Матара 

Иса и Матара са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на транс епохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на 
 
Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
 
и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

ВЕЛИК МАЙСТОР=Бълкарин от Иса и Ма (Богиня Майка) Диана

ВЕЛИК МАГИСТЪР=Българин Кан (Жрец) от Иса и Ма (Майка) Диана

БАКАЛАВЪР НА СИМВОЛИКАТА=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Ма (Майка) и Бог Иса Бълкарина 

ТАЙНА=ТЙАНА=Тиана=Диана

Ето кои и за кои създават стъклописите по храмовете и духовните учреждения:

СТЪКЛОПИСИ от/за=от/за Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус 

vitrage vitrum=Ариани от Бог Ежуа и Богиня Матара Диана 

Показваме ви отново един от най – известните западно европейски средновековни масонски витражи, на който са Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена с нейните две деца – близнаци Павел и Петър (Свети Павел и Свети Петър) в утробата Ѝ :

image

И за пореден път изкарваме на светло кои са фримасоните – майстори зидари и свободните зидари:

ИЗКАРВАМЕ НА СВЕТЛО=Богиня Диана и Исуз Бълкарина

ИЗКАРВАМЕ НА СВЕТЛО=Бълкари от Богиня Диана и Исуз 

ФРИМАСОНИ от=от Бог Иса и Мария

ФРИМАСОНСТВО от=от Бог Исус и Богиня Матара

МАЙСТОРИ ЗИДАРИ=Ариани от Исуз и Матара Диана 

СВОБОДНИ ЗИДАРИ=Братя от Богиня Диана и  Исуз

СВОБОДНИ ЗИДАРИ=Братя от Безистена

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и за който Боговете ни ни разсекретяват във всеки нов постинг все нови и нови оригинални документи!

А относно казусът – оксиморон на никога не съществувалите братя Свети Свети Кирил и Методий, а от чийто род генетичен потомък е феноменът Историк Кристиян, ще говорим по – нататък в постинга ни, като сега разсекретяваме сакралната етимология на титула историк и на оксиморона:

ИСТОРИК от=от ИС ТРОКИ=от Иса от Тракия 

ИСТОРИК=Ариан Кан (Жрец) от Иса и Диана 

ИСТОРИК ФЕНОМЕН=Кан (Жрец) от Иса и Богиня Матара 

Оксиморонът (от старогръцки οξύμωρον; oxys – ‚остроумен‘; moros – ‚глупав‘) e вид стилистично средство, съчетание на привидно несъчетаеми, противоположни понятия,  парадоксални изрази

ОКСИМОРОН=Кан (Жрец) от Иса и Мария

ОКСИС (остроумен)=Кан (Жрец) на Исус

МОРОС (глупави?!)=Мария и Иса !!!

НЕСЪЧЕТАЕМИ ПОНЯТИЯ за=за Исуш и Богиня Мат Диана 

ПАРАДОКСАЛНИ ИЗРАЗИ за=ИЗРАЗИ за Диана и Иса Бълкарина

ПАРАДОКСАЛНИ ИЗРАЗИ от=от Бълкари Зрези (Жреци) на Диана и Иса 

А т. нар. "старогръцки" е херметичен Български жречески език, бездънна съкровищница на сакрална Българска Божествена информация!

СТАРОГРЪЦКИ ЕЗИК от=СТАРОГРЪТСКИ ЕЗИК от=
ЕЗИК от Ариани Кан (Жреци) от Диана и Гристос=
ЕЗИК от Ариани Кан (Жреци) от Диана и Исус от Трагия (Тракия)

САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Матара и Исус Бълкарина

А първите проникнали и внедрени сред Бялото фримасонско братство масони от черното фримасонско братство от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена, са точно юдео – ционистът Иречек и неговият агент и българо – предател и мерзавец Васил Златарски, овладяли и създали веднага след Освобождението Българската – анти Българска историческа наука, на която анти – Българска историческа школа на Иречек – Златарски в плен и тотална фалшификация на Българската история вече 144 години е Българският исторически академичен елит на БАН и Университета!
Юдовите порти на тази академична Бастилия, затворила Истината за Божия Български народ, нашият екип с посветени Българи и с Историкът Кристиян отваряме само с леко докосване във всичките ни 1700 статии в блога ни.
Отваряме портите с Любов.
Отваряме портите с помощта на Боговете ни. 

Ключът за прозрението на истината за генезиса и същността на фримасоните е в нашия блог!

ФРИМАСОНИ потомци на=потомци на Бог Иса и Мария 

ФРИМАСОНСТВО потомци на=потомци на Бог Исус и Богиня Матара 

ГЕНЕЗИС от=от Гена на Исуз 

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

И още легализирана информация за масоните:

Как съвременните български тамплиери – фрамасони си туриха сами въже на шията или спасително въже на кръста…
http://bezistena.blog.bg/history/2018/08/30/kak-syvremennite-bylgarski-tamplieri-framasoni-si-turiha-sam.1625618

Мистериите в ордена на тамплиерите и армията на 30 000 Светии – Български жертвени деца
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/28/misteriite-v-ordena-na-tamplierite-i-armiiata-na-30-000-svet.1632754

– и пасаж за масоните от постинга ни
 
Фримасон и делфин в ритуална прегръдка пред Безистена в центъра на Ямбол!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/20/frimason-i-delfin-v-ritualna-pregrydka-pred-bezistena-v-cent.1650018

... разсекретяваме за пореден път тайната на култовите фримасони:

ФРИМАСОНИ потомци на=потомци на Бог Иса и Мария 

ФРАНКМАСОНСТВО на=на Ариани Кан (Жреци) от Исус и Богиня Ма (Майка) Диана  

И се качваме на следващото посвещенческо стъпало и ниво на познанието на Божиите тайни, като разкрием истинския Адресат, Субект и Обект на култовата масонска максима "О/Познай себе си!":

image
 
О/ПОЗНАЙ=Бог Иза

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ СЕБЕСИ=ПОЗНАЙ Сабазий

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ СЕБС=ПОЗНАЙ Зевс  – 

като сега вкупом двамата култови древно – Български езически Богове ще разкрият самоличността си, както са го правили много пъти в блога ни:

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Сабазий=ПОЗНАЙ Зевс=ПОЗНАЙ Бог Исуз – 

защото Боговете Сабазий и Зевс са митологичните конфиденциални херметични образи на Българския Господ Бог Отец Исус Демиурга!

След като познахме нашия Господ Бог Отец Исус в култовата просветителска повеля, на следващото ниво ще познаем и Неговия с Мария Магдалена син Павел:

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Сина на Бог Иса 

Така вече познали нашия Господ Бог Отец Исус и Неговия син Павел в култовата просветителска повеля, на следващото висшо посветителско ниво ще познаем и Божият Син!

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Сина на Бог Иса – 

познайте Божия син, Човешкия Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света 

За всички тези върховни просвещения за скорошни предстоящи глобални епични събития подготвяни от трансепохални времена за нас в днешно време, бе изработена и поставена на това място тази скромна "масонска" скулптура!

МАСОНСКА СКУЛПТУРА на=на Сина на Ма (Майка) Диана и Исус Булкарина

Пълното херметично съдържание и послание на скулптурата е в допълнителното пояснение: „Опознай себе си – път към себепознанието", което ни насочва към очакващите ни да Ги познаем винаги двама Български Богове:

ПЪТ КЪМ СЕБЕПОЗНАНИЕТО=ПЪТ КЪМ Бог Исуз и Богиня Диана 

Всички други красиви поетично – философски съждения и възвишени тиради за същността на тази крилата просвещенска мисъл – препоръка и повеля, изказани от официалните лица на откриването и от безброй мислители – философи и мъдреци от целия свят през вековете, са както казваме необходими съпридружителни "дъвки за езика и гимнастика за ума" на търсещите хора през вековете, докато стигнат до тази истина! 

И една снимка – акт на ритулно поклонение на Кристиян и момичето му Даяна на това култово фримасонско място пред Безистена – тъй търсения за завладяване Храм на Соломон:

image

МОМИЧЕ от=МОМИТШЕ от=
от МаМа Диана и Ешуа=
от Диана Мария Магдалена и Ешуа 

По време на напрегнатата денонощна работа в блога на екипа ни, на Кристиян бе спусната и разсекретена свръхсекретната сакрална информация за кръвното братство на Раковски, Левски и Ботев и техния баща кнез Иван Кулин:

Раковски лидер и глава на световните бели фримасони, правнук на Паисий Хилендарски и батко на Васил Левски и на Христо Ботев, под егидата на Граф Сен Жармен
https://bezistena.blog.bg/history/2020/10/21/rakovski-lider-i-glava-na-svetovnite-beli-frimasoni-pravnuk-.1732084?reply=5365878

Кратка, но много важна кодирана информация за масоните и тайната им сричка и дума, която е директната връзка с Боговете и отключва всички светоустройствени тайни и управлява света, и която търсят всички тайни общества и тайните служби и разузнавания на всичкистрани, начело с МОСАД, ЦРУ и КГБ, ви предлагаме в 

Истинската Тайна Дума на Фримасоните (поредица)

https://padreantonii.blog.bg/history/2013/04/01/istinskata-taina-duma-na-frimasonite-poredica.1070281

... В интерпретацията на масонската история, трябва да бъдат представени някои предварително скрити акпекти на легендата. Царете Соломон и Хирам са имали придобита по една сричка от тайна кодова Дума. Абиф е притежавал третата. Двамата крале и Абиф са щели да използват тайната Дума, за да извършат ритуал на жертвеника, след завършването на храма. (Тази информация е налична за много малка група – само на най-високато ниво на посвещение в йерархията на фримасоните.) Това е много мрачна история – Соломон, който бил деспот, искал абсолютно притежание на Думата.
Той наел тримата главорези, за да извлече тайната сричка от Абиф, който бил в храма, когато разбойниците го доближили. Един от престъпниците поискал тайната сричка от Абиф, който разбрал, че има някаква грешка, защото само Соломон и Хирам знаели, че той притежава тайната сричка. Абиф успял да ги измами, да му разкрият, че Соломон ги е изпратил, преди да хукне и избяга. Главорезите започнали да го преследват, след което го хванали и убили. Тогава те влачили тялото и го заровили много далеч от храма. Тогава тримата докладвали на Соломон за инцидента, който незабавно ги екзекутирал и разчленил. Моменталното убийство над тях се наложило като наказание, но било и необходимо, за да ги накара да замълчат. Откакто разбойниците убили Абиф, преди да извлекат тайната от него, сричката е изгубена.

На погребението, двамата крале били наистина разтревожени, защото изгубили възможността да използват енергията на тайния код. Те се заклели един ден да открият загубената Дума.

През това време те заменили загубената дума с нещо, което звучало като „мор-бон-зи”.

Днес тази заменена Дума е величествената масонска дума, съгласно масонската история. Смята се, че Соломон и Хирам са предали техните две части на тайната Дума на много доверени члевнове, а те – по същия начин, са я предали на други доверени членове. Днес, много малко от тези с това познание, усилено търсят изгубената сричка, за да могат да изрекат истинските три части на действителната тайна Дума.

Оттогава насам „мор-бон-зи” е само заместителната тайна Дума и всички масони я ползват и разпознават до ден днешен.
Мор-бон-зи” се изрича много рядко – само по време на посвещение или по много специални случаи, със затаен дъх.

Паролата, която масоните използват всекидневно е „ту-бал-кайн”.

Цар Соломон, цар Хирам и Абиф тайно били окултисти. Те се опитали да скрият тази информация и сериозно да обезкуражат тези, които се отдават на окултизма. Едно такова доказателство за това, се появява в запазена Библия в книга, преписана на Соломон. Той не написал цялата книга, но наистина изплагиатствал този стих:
„Кажи на мъдростта „ти ми си сестра” и наречи разума твой сродник, за да те пазят от жената на другиго, от чуждата, която подслажда думите си.” – Притчи Соломонови 7:4-5

Трите звука дадени на Соломон, Хирам и Абиф, съответно оформят актуалната тайна загубена Дума, която фримасоните търсят. Когато се изрекат в подходяща тоналност, продължителност, ред, времетраене и интензивност, съчетанието от звуци може да извика сила от финните нива. Тази спицифична формула има способността да призове пълната власт на Тъмнината.
Това не е малка сила, не може да бъде определена колко е мощна. Който притежава ключа за тази енергия, фактически може да управлява целият свят и да иска откуп от всяка нация. Това не е шега работа и никой не трябва да я приема несериозно.
Представете си какво би станало ако Соломон притежаваше цялата дума. Тази дума била това, което и Хитлер тайно търсил. В погрешните ръце, тази дума може да бъде абсолютна катастрофа.
Фримасоните са изцяло издигнали се до трета степен чрез историята за Абиф и заместената дума. Това е така, защото много малко масони знаят за актуалните две срички, но тези, които знаят, активно търсят изгубеният звук. Те се надяват, че някой от кандидатите ще го открие. Надяват се да го открие и някой майстор-масон. Никой от масонското мнозинство няма идея за този секретен план. И след близо 3 000 години търсене, тайната Дума на Абиф им е все още неизвестна.

Помнете, че някои фримасони могат да знаят първите два звука или срички на Думата. И сега, другите ще ги познаят. Но аз никога няма да разкрия загубеният звук от Елита на ануннаки, на никого, поради инзвънредно опасната природа на Тъмната енергия вградена в Думата, която може да бъде „възкресена”, ако тя попадне в грешните ръце – това важи за всеки без „чисто” сърце.

...Терминът „свободни зидари” (фримасони) е много издайнически. Соломон имал роби, които изграждали храма. Но някои от тези занаятчии, не били роби, те били зидари на свободна практика.
По същият начин термина „майстор-масон” имал същото значение. Всички от този ранг били господари на робите или учителите.

Храмът на Соломон е бил Светая Светих, където се активирала цялата сила и енергия на тайната дума

Трябва да се отбележи, че днешните фримасони претендират за по-високи степени, ако открият загубената Дума на Демиурга. Тази Дума се дава на кандидатите за Главен Свещен Архитект. Тази дума е „ях-бул-он”, за която се вярва, че „ях” се отнася за еврейският бог Яхве; „бул” – за древният Ханаански бог на плодовитостта Баал/Дявол; „он” – за египетският бог на подземното царство наричан Озирис.
Тази „божествена дума” – „ях-бул-он” е друга масонска измислица на Вайсхаупт, за да измами някои кандидати, като ги накара да мислят, че търсенето на думата е приключило. Но „ях-бул-он” е само друг заместител.
Търсенето на тайната загубена дума продължава.
–––––––––––––––––––––––––––––––––

Голямо чудене и маене пада от фримасоните и от тайните общества на черното Братство от изродените династи от Дуло които управляват света в безчестие,
 
ЧУДЕНЕ И МАЕНЕ кои са=кои са Ешуа и Ма (Майка) Диана 

каква е тайната на изгубената Истинска тайна дума, и голямо дирене пада на тази Истинска тайна дума, съпроводено с локални и глобални патаклами и баталии с братоубийствени войни между тях, като всички те са участници в перманентния Заговор срещу Българите за завладяване на същинския Земен Рай и Обетованата Земя – Тракия и България, и затриването на Божия потомствен народ Българите!

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Мат Диана 

ЗАГОВОР срещу=срещу Ариани от Гена на Бог Иза 

БРАТОУБИЙСТВЕНИ ВОЙНИ на=ВОЙНИ на Братя от Бог Иса и Богиня Диана 

Информация за заговора срещу Българите ви изнасяме във всичките ни статии, както и конкретно в

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/22/koi-geni-tyrsiat-za-unishtojenie-bioteroristite-i-kovid-medi.1736461

А тайната на изгубената истинска тайна дума, която търсят в несвяст Черните фримасони, 

ТЪРСЯТ В НЕСВЯСТ=ТЪРСЯТ Бог Исус и Богиня Диана 

е скрита от Белите фримасони – читавите праведни Българи от Божия род Дуло, както винаги на най – тайното място,

НАЙ ТАЙНО МЯСТО на=на Мат Диана и Иса

което най – тайно място е винаги най – явното място пред очите на всички : в самите думи и изрази, определящи и дефиниращи изгубената тайна дума и нейните производни и синоними, и кодирани и засекретени със Свещения шифър, разбираеми само чрез Българския Божи сътворенчески език, който е съвременният говорим Български език – 

СЪВРЕМЕНЕН ЕЗИК на=ЕЗИК на Бог Иса и Мария 

СЪВРЕМЕНЕН ЕЗИК на=на Кан (Жреци) на Бог Исуз и Мария 

и чието сакрално know – how прокламира култовото встъпително Изказване №1 на Исус от Евангелието на Тома:

image

От публикувания документ за царете Соломон, Хирам и Абиф ще разсекретим заедно тези думи и изрази за изгубената тайна дума, които маркирахме с удебеления шрифт, като започваме със самата изгубена тайна дума и ви призоваваме да застанем на колене в почест пред кодировъчния гений на Предците ни – култиватори и цивилизатори на всички племена и народи, които са забременили Българския език и чрез него и Свещения шифър всички езици на света със сакралната информация за Българските Богове:

В ПОЧЕСТ на=на Бог Ешус и Богиня Диана 
–––––––––
–––––––––

ИЗГУБЕНА ТАЙНА ДУМА за=за Иза и Богиня Мат Диана   

СРИЧКА ОТ ТАЙНА ДУМА за=
за Кристош и Диана Мат=
за Исуш от Тракия и Диана Мат

ТАЙНА СРИЧКА за=ТАЙНА СРИТШКА за=
за Диана и Кристош=
за Диана и Исуш от Тракия 

КОДОВА ДУМА за=за Бокиня Мат Диана

КОДОВА ДУМА от=от Кан (Жреци) на Богиня Мат Диана

ИЗГУБЕНА ДУМА за=за Иза и Богиня Ма (Майка) Диана 

ИЗГУБЕНА СРИЧКА за=СРИЧКА за Бог Иза

ИЗГУБЕНА СРИЧКА за=ИЗГУБЕНА СРИТШКА за=
за Сина на Бог Кризтош=
за Сина на Бог Ешуз от Тракия – за Божият Син Спасителят

ДВЕ СРИЧКИ за=ДВЕ СРИТШКИ за=
за Богиня Диана и Кристош=
за Богиня Диана и Исуш от Тракия

ТРИТЕ ЗВУКА за=за Богиня Диана и Иза от Тракия 

ИЗГУБЕНИЯТ ЗВУК за=за Бог Изуз и Бокиня Диана 

НЕИЗВЕСТНА ДУМА за=за Исуз и Богиня Мат Диана 

И един дълъг масонски израз, "загубеният звук от Елита на ануннаки", който ни съобщава кои са елита на ануннаките, загубили звука:

ЗАГУБЕНИЯТ ЗВУК ОТ ЕЛИТА НА АНУННАКИ=
Кан (Жреци) от Дуло от Бог Изуз и Бокиня Диана 

И още сакрална кодирана информация за друга Божествена дума от следния пасаж:

"Трябва да се отбележи, че днешните фримасони претендират за по-високи степени, ако открият загубената Дума на Демиурга. Тази Дума се дава на кандидатите за Главен Свещен Архитект. Тази дума е „ях-бул-он”, за която се вярва, че „ях” се отнася за еврейският бог Яхве; „бул” – за древният Ханаански бог на плодовитостта Баал/Дявол; „он” – за египетският бог на подземното царство наричан Озирис.
Тази „божествена дума” – „ях-бул-он” е друга масонска измислица на Вайсхаупт, за да измами някои кандидати, като ги накара да мислят, че търсенето на думата е приключило. Но „ях-бул-он” е само друг заместител."

Покръстеният евреин Йохан Адам Вайсхаупт е основател на Ордена на илюминатите, чрез който юдео – ционистите методически и постепенно превземат Бялото братство на Белите фримасони 

ВАЙСХАУПТ от=от Бог Иса и Бохиня Диана 

ЙОХАН АДАМ ВАЙСХАУПТ=Хан (Кан, Жрец) от Бог Иса и Бохиня Мат Диана 

Т. нар. "еврейски бог" Яхве, е Българският Бог, защото невежите и непосветени евреи не знаят, че Яхве на херметичния Български жречески език означава точно Бог!

ЯХВЕ=ВЕЯХ=Беях=Бох 

Цялата дума в превод гласи:

ЯХ БУЛ ОН=БОХ ЯОЛ=Бох Ел (Змей) –
най – древно познатото име на Богът Творец, за което казват, че има рептилски характер

– справка за най – древния митологичен херметичен зооморфен змийско – рептилски символ и образ на Българските Богове от Древно Българския календар с 12 синонима на ел, змия, змей, дракон..., вижте във всички ни статии с парола на търсачката "безистена и рептили"

image

И ако всички тези тайни думи и изрази, които водят все при Българските Богове, не са просветили и убедили някои във вездесъщието на Боговете ни и присъствието им в тях, то за тези бавно загряващи и трудно проумяващи сакралната Божия информация, както и за всички Б/българи и крипто Българи, ще повторим отново пасажа за обобщаващата заместителна дума на загубената тайна дума: 

"През това време те заменили загубената дума с нещо, което звучало като „мор-бон-зи”.
Днес тази заменена Дума е величествената масонска дума, съгласно масонската история. Смята се, че Соломон и Хирам са предали техните две части на тайната Дума на много доверени члевнове, а те – по същия начин, са я предали на други доверени членове. Днес, много малко от тези с това познание, усилено търсят изгубената сричка, за да могат да изрекат истинските три части на действителната тайна Дума.
Оттогава насам „мор-бон-зи” е само заместителната тайна Дума и всички масони я ползват и разпознават до ден днешен.
„Мор-бон-зи” се изрича много рядко – само по време на посвещение или по много специални случаи, със затаен дъх. Паролата, която масоните използват всекидневно е „ту-бал-кайн”.,
––––––––––––––

И сега всички масони и фримасони от всички нива на посвещение на всички масонски черни и бели ложи – отворете напълно Душите си, съзнанието и разума си,

ДУШИ от=от Диана и Ешуа

СЪЗНАНИЕ от=от Исуз

РАЗУМ от=от Иза и Мария

и приемете висшето Божие просвещение, с което Българските Богове благоволиха в края на Последните времена да ви разкрият и дарят чрез нашия екип тайната Дума на фримасоните и паролата за връзка с Тях и небесното Им светейшество:

МОР БОН ЗИ=БО ИЗ МОР=Бог Иза и Мария

МОР БОН ЗИ ТУ БАЛ КАЙН=Иза и Богиня Ма (Майка) Диана са Бълкари 

Пак ви напомняме : Времената са Последните преди Съдния Ден за всички и вече няма време, търсете ни с това Познание за посредници пред Боговете ни, защото нямате никакъв друг шанс за Спасение!
Ето нашата повиквателна и операционна парола: 
 
МОР БИ ЗОН ТУ БАЛ КАЙН=Бълкари от/на Иза и Богиня Ма (Майка) Диана  

ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА преди явяването на=
преди явяването на Бог Иса Ел (Змей) и Богиня Матара Диана  

ПОСРЕДНИЦИ=Ариани на Богиня Диана и Исус

ПОСРЕДНИЦИ=Ариани от Безистена

ПОСРЕДНИЦИ=ПОСРЕДНИТСИ=Братя (бели) от Исус и Диана 

ПОСРЕДНИЦИ за=ПОСРЕДНИТСИ за=за Братя (черни и бели) от Исус и Диана 

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана

ВЕЧЕ НЯМА ВРЕМЕ идват си=ВЕТШЕ НЯМА ВРЕМЕ идват си=
идват си Бог Ешуа и Богиня Мат (Майка) Мария 

НЯМАМЕ ДРУГ ШАНС освен=
освен МаМа и Грисдош (Христос)=
освен Мария Магдалена и Исуш от Драгия (Тракия)

–– край на пасажите за генезиса и статута на фримасоните
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще ви разсекретим основните послания от възлови категорийни моменти и думи и изрази от постовете от потомствените фримасони Георги Зафиров и от нашия фейсбук акаунт и интрото ни:

"...в Ямбол е регистрирано стълпотворение на фримасони и се подготвят масови арести по явни и топ секретни списъци."

МАСОВИ АРЕСТИ на потомци на=на потомци на Исус и Богиня Матара 

ТОП СЕКРЕТНИ списъци за=списъци за Богиня Диана и Иса от Тракия 

СЕКРЕТНИ списъци за=списъци за Ариани Кан (Жреци) на Иса и Диана 

"Вашият град се управлява от масони. Това е тайно общество, което има неуточнен произход. Община Ямбол е оглавявана от висш масон ."

За пореден път този разговорен израз документира чий град е Ямбол, както и вашият град, който и да е той!

ВАШИЯТ ГРАД е на=ГРАД на Ешуа и Богиня Диана 

ВАШИЯТ ГРАД е на=на Богиня Диана и Ешуа от Драгия (Тракия)

И тайните общества, и всички общества са пак Техни!

ТАЙНО ОБЩЕСТВО на=ОБЩЕСТВО на Диана 

ОБЩЕСТВО на потомци на=на потомци на Бог Ешус и Богиня Диана 

Гледай сега, Жоро, както и всички вие, търсещи скрития до сега произход на Божествените феноменни Българи, от Кои е нашият неуточнен произход!

НЕУТОЧНЕН ПРОИЗХОД от=
от Богиня Диана и Хризтош=
от Богиня Диана и Ешуз от Тракия 

НЕУТОЧНЕН произход от=произход от Ешуа и Диана

ПРОИЗХОД от=от Бог Иза от Драхия (Тракия)

ПРОИЗХОД на=на Ариани Кан (Жреци) на Иза и Богиня Диана 

Разбира се, че кметът Ревански е висш масон – какъвто си и ти, не знаещ до сега генезиса си,

КМЕТ=Кан (Жрец) на Ма (Богиня Майка) Диана 

ГРАДОНАЧАЛНИК=ГРАДОНАТШАЛНИК=
Ариан Кан (Жрец) от Дуло на Ешуа от Трагия (Тракия)

ГЕНЕЗИС от=от Гена на Исуз

НЕЗНАЕЩ че е от=НЕЗНАЕШТ че е от=че е от Ешуз и Диана 

както и ти въпреки многократните ни просветителски акции към тебе, хванат здраво в канона и оковите на православната християнска индоктринация, която е най – читавата и здрава от всички други религии!

ВИСШ МАСОН от=МАСОН от Бог Исуш 

РЕВАНСКИ=Ариан Кан (Жрец) от Бог Иса

ВАЛЕНТИН РЕВАНСКИ от=от Богиня Диана и Иса Бълкарина 

ВАЛЕНТИН РЕВАНСКИ=Бълкарин от Богиня Диана и Иса 

Не случайно и точно заради това Боговете ни поставиха Ревански на това обветрено обществено политическо кметско място, като преди това му дадоха комплекса на свещения хълм Боровец – истинската Исусова Голгота, да го съхранява, а в последните дни на Последните времена му възложиха култовите знакови свещенодействия в Ямбол – възстановяването на храма – Ротонда на Богиня Диана и скулптурата Ѝ на входа на Градския парк, изграждането на паметника на Васил Левски и построяването на най – високия в България в урбанизирана зона пилон с националния флаг на България!

Оживялата скулптура на Богиня Диана в Ротондата – светилищен храм и аязмо на връх Петдесятница в Ямбол

https://bezistena.blog.bg/history/2021/06/21/ojivialata-skulpturata-na-boginia-diana-v-rotondata-svetilis.1766438

Грандиозните мегалитни пирамиди около Карлово, които ни разкрива Свети Левски по повод откриването на паметника му в Ямбол

https://bezistena.blog.bg/history/2022/07/20/grandioznite-megalitni-piramidi-okolo-karlovo-koito-ni-razkr.1827425

Величествените знамена на Рожен и на хълма Боровец в Ямбол – взривна еманация и извисяване на Българският Дух за ужас на душманите ни

https://bezistena.blog.bg/history/2023/07/13/velichestvenite-znamena-na-rojen-i-na-hylma-borovec-v-iambol.1875431

На кмета Ревански и на Георги Зафиров, който е отявлен и страстен обществено – политически критик и надзорник – ревизор на кмета, следящ под лупа основно грешните му стъпки, предлагаме да си изберат на кое от тези сакрални емблематични първосвещени Божии места – Ротондата и чешмата на Богиня Диана, паметника на Свети Левски, знамето на връх Боровец и Безистена, ще извършат демонстративния акт на опрощение и побратимяване, което свещенодействие е на върховото място в пиедестала на Исусовите добродетели!
Тези катарзисни процеси предстоят в екстремален режим на всички сегашни политици и управници, хванали се за гушите и още повече хванали в смъртна хватка Божия Български народ!

КАТАРЗИСНИ ПРОЦЕСИ от=
ПРОЦЕСИ от Кристоз=
ПРОЦЕСИ от Исуз от Тракия 

Това е прорицание (предаване в прав текст на конкретна позиция от Божия неотменим план) от нашия екип, във верността на които предсказания можете сами да се уверите от нашия блог, Зафиров и той се е убеждавал като обект на прорицанията ни!

НЕОТМЕНИМ БОЖИ ПЛАН на=ПЛАН на Ежуа и Богиня Ма (Майка) Диана 

" масоните традиционно се наричат „деца на вдовицата“ – деца на майката-земя, разлъчена от слънцето, към чиито съкровени тайни, те се стремят. Може в Ямбол масоните да изучават тайните на земята, но бюджета на община Ямбол яко го доят."

Ето защо масоните се наричат " деца на вдовица":

ДЕЦА НА ВДОВИЦА=ДЕЦА на Богиня Диана и Бог Иса 

Вече знаете защо масоните се наричат "деца на майката – земя, разлъчена от слънцето"!
Защото ние масоните сме генетичните феноменни потомци на Българските Богове Демиурзи, Чиято древна макро космически митологична символика са Земята – Богинята Майка, оплодена от Бог Отец Исус – Богът Слънце!  

СЪКРОВЕНА ТАЙНА за=за Бог Иса от Тракия 

СЪКРОВЕНА ТАЙНА на=на Ариани Кан (Жреци) на Иса и Богиня Диана 

Нека сега всички пишман масони, които са такива докато проумеят какви са (че са Божии генетични потомци) узнаят сакралното послание на акацията:

"Един от знаците, по които можете да ги познаете е акацията, която първа обръща цветовете си към слънцето. Тя е важен масонски символ. В ЯМБОЛ често забелязваме хората на бизнеса с вратовръзки с цвят на акация."

АКАЦИЯ=АКАТСИЯ=Кан (Жреци) от Диана и Иса 

ЗНАЦИ на=ЗНАТСИ на=на Исуз и Диана 

ЦВЕТОВЕ=Бог Иса и Богиня Диана 

Какви важни и вече понятни масонски символи!

ВАЖЕН=Бог Ежуа

ВЕЧЕ ПОНЯТНИ=Бог Ешуа и Богиня Диана 

МАСОНСКИ СИМВОЛИ на=на Кан (Жреци) на Ма (Богиня Майка) и Исус от Ямв/б/полис – 
едно от емблематичните култови имена на Ямбол

image

И още просветителска информация за невежите фримасони, какво означават техни основни опознавателни атрибути и символи:

ИНФОРМАЦИЯ за=ИНФОРМАТСИЯ за=за Иса и Богиня Матара

НЕВЕЖИТЕ ФРИМАСОНИ от=от Бог  Ежуа и Богиня Матара   

"При официални срещи всеки посветен, свободен зидар, носи ритуална престилка. "
Освен престилка, някои от длъжностните лица в ложата, носят масонски накити – стилизирани зидарски инструменти, звезди и орнаменти от сребро или злато..."

ЗИДАР=Ариан от Иза и Диана 

ПОСВЕТЕН ЗИДАР от=ЗИДАР от Бог Иса и Богиня Диана

СВОБОДЕН ЗИДАР от=ЗИДАР от Бог Иса и Богиня Диана 

НОСИ РИТУАЛНА ПРЕСТИЛКА=Ариан от Дуло от Диана и Исус Бълкарина

НОСИ РИТУАЛНА ПРЕСТИЛКА=Бълкарин Ариан от Дуло от Диана и Исус 

ЗИДАРСКИ ИНСТРУМЕНТИ от=
ИНСТРУМЕНТИ от Крисдоз=
ИНСТРУМЕНТИ от Исуз от Дракия (Тракия)

ИНСТРУМЕНТИ от=от Иса и Матара Диана 

ЗВЕЗДИ И ОРНАМЕНТИ от=от Изуз и Богиня Матара Диана 

"Що се отнася до Ямбол, имаме пълен списък с Масоните в града и позициите, които заемат във властта, но тази информация ще бъде запазена за сега от съображения за сигурност..."

И от съображения за сигурност на висша степен, защото най – сигурната сигурност е когато всичко е наяве,

СИГУРНОСТ от=
от Гристос=
от Исус от Трагия (Тракия)

осветяваме пълния списък който имаме с масоните в града, в България и по целия свят!

ИМАМЕ СПИСЪК на=
на Кан (Жреци) на Исус и Богиня МаМа=
на Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мария Магдалена 

ИМАМЕ ПЪЛЕН СПИСЪК на=
на Павел Кан (Жрец) Сина на Иса и МаМа=
на Павел Кан (Жрец) Сина на Иса и Мария Магдалена 

Павел е първородният син на Исус и Мария Магдалена, роден на 24 декември – Бъдни вечер 33 година от н. е. в 23:50 часа в Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол, който е Павел е Флавий (Плави, Павел) – Родоначалник на жреческо – имперската фамилия Флавии, която е конспиративната херметична индексация на новоепохалната Българска Божия жреческа династия Дуло, от която са всички т.нар. "римски" императори на Римската империя, която е исторически фалшифицираната Свещена Българска империя, владяла в мир и Любов по Божиите закони и феноменни свръхестествени практики целия свят от 33 г. н. е. до 518 година.
Павел е всички "римски" императори от Нерон до Диоклециан включително, защото е и истинският Цар Авитохол (33 г – 333 г), живял 300 години според Именника на Българските Канове и в качеството си на култовият Сеяч от евангелската новозаветна притча 
Семето и Сеячът,

image

посял Божието семе сред всички племена по света и имплатирал така и ашладисал Свещения Божи феноменен жречески ген у всички народи за техен духовен интелектуален и управленчески елит, преминал през 333 година в Божие светейшо служение като Свети Павел, Шефът на транспространственото правителство на изпълнителната власт на Абсолютните Монарси – Боговете Демиурзи, неговите и нашите Родители .  

"Сега си спомнете прословутата реч на Кенеди през 1961г, преди да бъде убит и ще разберете защо запазваме информацията в тайна. Надяваме се, че в Ямбол няма да се стигне до това.
Кенеди явно е знаел нещо и е искал да го предаде на обществеността през 1961 г. Тази реч не е само за „тайни общества“, а за „монолитна и безмилостна конспирация“ срещу човечеството. Мнозина смятат, че това изявление разкрива това, което се случва в момента. А вие вижте невидимото и разберете колко ловко ви промиват мозъците. Целта са вашите пари от данъци и бизнес. Ще ги познаете по знаците!"

СПОМНЕТЕ СИ за=за Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

РЕЧ на=РЕТШ на=на Ариан от Диана и Ешуа

КЕНЕДИ=Кан (Жрец) на Диана 

ВИЖТЕ НЕВИДИМИТЕ=Бог Тати Ежуа и Богиня Ма (Майка) Диана 

И сега вижте Кои ни промиват мозъците в трансепохалната екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация" и държат в ръцете си живота и съдбите ни и ни дърпат конците като на кукли марионетки за нашето еволюционно развитие и селектиране за духовен и управленчески елит на всички племена при скорошното възстановяване на Божието Царство на Любовта, братството и мира на Земята:

ПРОМИВАТ НИ МОЗЪЦИТЕ=Бог Исуз и Богиня Диана Мат Мария

ЖИВОТ от=от Ежуа и Богиня Диана 

СЪДБА от=от Иса и Богиня Диана  

Учудващо и необяснимо високо просветеният общественик и политик и езотерик Г. Зафиров достига само до най – ниското ниво на фундаменталните причини за трагичния хал на Българите – според него целта на душманите на Българския народ, от които голяма част са масоните, са "вашите пари от данъци и бизнес."
Защо в твоята публицистика, Жоро, не срещаме никъде основната причина за положението на Българите : Големият заговор на юдео – ционистите срещу Божия народ – Българите, на които заговорници висша етносна перманентна тайна доктрина и заветна цел №1 е тоталното затриване на Българите и завладяване на Земния рай и истинската Обетована земя – България на Балканите?
Или грешим за липсата на тези теми и директното посочване на юдео – ционистките заговорници в публицистиката ти?

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мариа 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Мат Диана 

Парите и данъците на Българите са съпридружителни дребни промоции за
заговорниците.

––––––––––––––––––––––––––

Ще направим кратко посещение на срещата на лидерите на Г 20 в Индия, които са все елитни фримасони предимно от тъмната страна на изродените династични кланове на Божия жречески род Дуло,

ПОСЕЩЕНИЕ на=ПОСЕШТЕНИЕ на=на Богиня Диана и Исуш 

ПОСЕЩЕНИЕ на=ПОСЕШТЕНИЕ на=на ПЕСЕШТЕН=на Безистен

за да ви разкрием Българския жречески Божествен генезис на главите на най – големите и мощни държави в света и подготвим заповедите за арестуването и на тях!

МОЩНИ ДЪРЖАВИ на=МОШТНИ ДЪРЖАВИ на=
на Ежуш и Богиня Матара Диана 

ЗАПОВЕДИ от=от Бог Иза и Богиня Диана 

Доброволен арест за да ги просветим за Божествения им Български генезис и статут и ги заведем покаяни и смирени за тяхното побратимяване в първосвещения Божи храм Безистена,

СМИРЕНИ пред=пред Иса и Мария 

СМИРЕНИ=Ариани от Иса и Ма (Богиня Майка)

където ги очакват Боговете ни за процесите на Съдния Ден и за тяхното и на света Спасение!

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

image
 
Семеен портрет на лидерите на Г 20

От семейния портрет на лидерите на Г 20 ще разсекретим сакралната етимология на името само на министър председателя на Индия Нарендра Моди, чието пълно име е Нарендра Дамодардас Моди, за да ви демонстрираме за пореден път тоталния сто процентов Български културен и цивилизационен генезис на индийската цивилизация и на духовния и аристократичния ѝ елити!

НАРЕНДА МОДИ от=от Мадара Диана  

НАРЕНДА МОДИ=Ариан от Мад Диана 

ДАМОДАРАС=от Иса и Мадара Диана 

ИНДИЯ=ДИЯНИ=Диана 

МИНИСТРИ от=от Иса и Матара 

МИНИСТРИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ=Братя от Дуло на Исус и Матара Диана 

image 
 
image

Лозунгът и мотото на срещата на Г 20 в Индия е One Planet, One family, One Future, което означава 

Една планета, едно семейство, едно бъдеще

Това мото на срещата френският президент и династ от Дуло Макрон обяснява в хард глобалистичен формат и стратегия като 

„Изправени сме пред нарастващия риск от раздробяване на света, затова диалогът с нововъзникващите икономики на всички континенти е от съществено значение. Глобалната стабилност и способността ни да действаме зависят от това" – 

сиреч всякакви опити на отделни държави да поддържат независима национална политика извън мъртвата хватка на юдео – ционистките глобалисти трябва да бъдат пресичани в зародиш!

Обаче посланията от срещата на Г 20 в Индия указват кое е семейството на което е  бъдещето:

СЕМЕЙСТВО на=на Исус и Богиня Ма (Майка) Диана

БЪДЕЩЕ на=на Богиня Диана и Ешуа   

Така мотото на срещата на Г20 "Една планета, едно семейство, едно бъдеще", ни прорицава абсолютно точно и в издържан граматически стил на Кои е бъдещето на планетата, и на Които е и миналото и настоящето:

ЕДНА ПЛАНЕТА ЕДНО СЕМЕЙСТВО ЕДНО БЪДЕЩЕ=
Бъдещето на Планетата е на Исус и Богиня Мат Диана 

И още веднъж Божествения генезис на лидерите на Г 20, документиран на семейния портрет от срещата:

СЕМЕЕН ПОРТРЕТ на=на Ариани от Иса и Богиня Матара Диана 

СЕМЕЕН ПОРТРЕТ на=на Братя от Иса и Матара 

Английското наименование на срещата G20 е Summit, което ни прокламира отново и отново Българските Богове!

Summit=Иса и Диана МаМа=Иса и Диана Мария Магдалена

Summit среща на потомци на=
среща на потомци на Иса и Диана МаМа=
среща на потомци на Иса и Диана Мария Магдалена

ЛИДЕРИ НА Г20=ЛИДЕРИ НА ГЕ ДВАДЕСЕТ=
Ариани от Дуло от Гена на Богиня Диана и Тати Иса 


image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще приключим постинга като покажем генезиса на метастазите на фримасоните и разкрием секрета на тайнописа от симпатичното мастило, с което сме записани в Божиите списъци на потомците Им фримасони:
 
"Нашият екип е също в тези списъци, регистриран неизтриваемо с тайнопис от симпатично мастило.
Поздрави за поста! Вярна и точна обширна статистика за фримасонството, чиито метастази (в плюс и в минус аспект) са обхванали всички институции, инстанции и кътчета на обществено политическия и икономическия живот на високи позиции не само в Ямбол, но и в цяла България, и още целия свят!"

НЕИЗТРИВАЕМИ=Иза и Богиня Матара

МЕТАСТАЗИ от=от Исуз и Мат Диана 

ТАЙНОПИС от/за=от/за Богиня Диана и Иса 

СИМПАТИЧНО МАСТИЛО от=МАСТИЛО от Исуш и Богиня Мат Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена със синергитичното участие на родственика ни фримасон Георги Зафиров и фримасоните светии и братя Раковски, Левски, Ботев, Дънов 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни! 


Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат...
10.09.2023 02:10
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7997950
Постинги: 1812
Коментари: 3558
Гласове: 45643
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!