Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2023 23:50 - Какво се случва със света, за Бога! Изгубената история на Земята – вече намерена! Какво крият всички велики държави на полюсите?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5530 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 15.03.2023 15:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Предлагаме ви един епизод от удивителната езотерично – академична поредица "Изгубената История на Земята" за разбулване на поредните фундаментални светоустройствени тайни и основно свързани с Геоцентричния модел на плоската Земя.

Какво се Случва със Света за Бога - Епизод 1-2
https://www.youtube.com/watch?v=05IdDus2P8s  

Ние ще ви направим разшифровки на отделни възлови моменти и документи от филма, като ви съветваме настойчиво да намерите обезателно време и за другите шест епизода, като всички тези епизоди могат да се гледат и проучват и поотделно.
Авторският екип S&S на филма е част от екипа на http://bezistena.blog.bg и е творчески тандем в сферата на материално – окултния свят и фините пси и душевни енергии на високо просветените и посветени Снежина и Стефан Дунчев от категорията "Ангели с едно крило".

image

Ще разчетем визитката на екипа S&S, който е от Снежина и Стефан:

СНЕЖИНА И СТЕФАН=С и С= S&S=ЕС АНД ЕС=ЕСЕС ДАН=Исус и Диана

Исус и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род са и Снежина и Стефан, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

И тъй като Снежина и Стефан са творчески тандем от феномени от Божия род Дуло, активирани от Боговете ни,

ТВОРЧЕСКИ ТАНДЕМ=
Богиня Мат Диана и Кристош=
Богиня Мат Диана и Исуш от Тракия

ТВОРЧЕСКИ ТАНДЕМ от потомци на=
от потомци на Богиня Мат Диана и Кристош=
от потомци на Богиня Мат Диана и Исуш от Тракия

то съвсем естествено и логично е, че те ще пишат и изнасят информация за Боговете ни и Божиите светоустройствени тайни, съставени от Тях, и сега вече разсекретявани пак от Тях по Техния безалтернативен и неотменим план – график на Последните дни!

Използвам стечението на обстоятелствата, че в деня на публикуване на този постинг – 12 март 2923 г. Стефан съвсем неслучайно, а по графика на Божия план както е за всички хора, има рожден ден, и още съвсем неслучайно, а съвсем по естествено наследствено право е и мой син, за да го поздравим от името на целия ни екип!

ПО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА режисирани от=
ОБСТОЯТЕЛСТВАТА режисирани от Исуш и Богиня Диана

ЩЕ ПОЗДРАВИМ от името на=от името на Бог Ешуз и Богиня Матара Диана


Честит Рожден Ден, любими мой сине Стефане!

Благославям те с Любов за живот в Любов, здраве и щастие с любимите ти хора!
Благославям те и те насърчавам в твоята жертвена просветителска дейност за отваряне на Душите, умовете, съзнанието и очите на хората!

СТЕФАН от=от Иса и Богиня Диана

СТЕФАН ДУНЧЕВ от=СТЕФАН от Ешуа и Богиня Диана

Помни от Чий род си, какъв си и каква мисия имаш в живота, Сине мой!
Обичам те!

image

ОБИЧАМЕ ТЕ=ОБИТШАМЕ ТЕ=Богиня Мат Диана и Ешуа

Stefan Dountchev https://www.facebook.com/stefan.dountchev

Stefan Dountchev https://www.youtube.com/@stefandountchev3409

ДУШИ от=от Диана и Ешуа

УМОВЕ от=от Богиня Ма (Майка)

СЪЗНАНИЕ от=от Исуз

ОЧИ от=ОТШИ от=от Диана и Ешуа

СЕТИВА от=от Иса и Богиня Диана 

СЪЗНАНИЕТО на ХОРАТА е от=
е от Диана и Христоз=
е от Диана и Исуз от Трахия

НАСЪРЧАВАМЕ ВИ с=НАСЪРТШАВАМЕ ВИ с=с Бог Исуш и Богиня Матара

ПРОСВЕТИТЕЛСКА ДЕЙНОСТ на=
ДЕЙНОСТ на Ариан Кан (Жрец) от Дуло от Бог Исус и Богиня Диана
 
image

Кратка CV характеристика на Стефан, дадена му от висшият езотерик д – р Графиня Екатерина Билай

https://www.google.com/search?client=opera&q=Графиня+Билай&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Високо просветената лечителка и езотерик д – р Графиня Билай преди повече от 25 години бе една от първите, която изрече еретичното за тогава съобщение, че Исус е Българин!

ЕЗОТЕРИК от=от Иза от Тракия 

ЕЗОТЕРИК=Ариан Кан (Жрец) от Иза и Диана 

ЕКАТЕРИНА=Ариан и Кан (Жрица) от Диана 

ЕКАТЕРИНА БИЛАЙ от=от Диана Бълкария

ЕКАТЕРИНА БИЛАЙ от=Бълкарин от Диана 

image

image  
image

Горещо препоръчвам на Приятелите ми от блог.бг и от социалната мрежа и на търсещите Истината Българи, удивителната поредица от разкрития от съекипния ни тандем на S&S за фундаментални космогонни и светоустройствени положения и тайни на човешката цивилизация, които са неразделна част от Сакралното Познание от нашия екипен авторски блог http://bezistena.blog.bg!

САКРАЛНОТО ПОЗНАНИЕ за=за Диана и Исуз Бълкарина 

Какво се Случва със Света за Бога - Епизод 1-2
https://www.youtube.com/watch?v=05IdDus2P8s  

Да се концетрираме върху тези епизоди, които като всички други епизоди от тази поредица, както и въобще от всички други филми и епизоди, съдържат на първо място сакрална кодирана информация за Българските Богове, съпридружена и гарнирана с уникални разкрития за безброй светоустройствени тайни!

ЕПИЗОД за=за Иза и Богиня Диана 

НА ПЪРВО МЯСТО винаги са=винаги са Бог Иса и Богиня Матара 

САКРАЛНА КОДИРАНА ИНФОРМАЦИЯ за=
за Мадара и Кристос Бълкарина=
за Мадара и Исус Бълкарина от Тракия

Още в началото в 2:30 мин. от филма Продуцентите на транс епохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" ни изпращат кодирано послание чрез метафоричната сравнителна формулировка за Земята – "Синьо топче", Кои са Авторите и СъТворците и СъДемиурзите на това Синьо топче!

image

СИНЬО ТОПЧЕ построено от=построено от Богиня Диана и Исус 

Този документ в друг разсекретен вариант ни съобщава от къде е започнало построяването на Земята, описано в гл. 1 на Сътворение (Генезис) от Светото Писание, и от където перманентно се управлява Земята и световете!

СИНЬО ТОПЧЕ строено от=
строено от ПЕСИСТЬОН=строено от Песистена=строено от Безистена

СИНЬО ТОПЧЕ управлявано от=
управлявано от ПЕСИСТЬОН=управлявано от Песистена=управлявано от Безистена

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база на Земята, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, Команден диспечерснки пункт за  контрол и управление на всички природни, енергийни, физически, биологични и социално – политически процеси на Земята, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е висша съкровена етносна доктрина и извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и което няма да се случи, защото скоро на Безистена ще се проведат епичните събития и процеси по покаянието и побратимяването на всички династи от Дуло, сиреч на духовния елит и на всички управници на всички народи и държави – събития пророкувани във притчата за Блудния син.

Културно – информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол

В 2:55 мин. разконспирираната космическа фалшификация на НАСА ни документира Кои са Продуцентите и на тази епохална измама за да се играе в това космогонно невежие транс епохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" 

image 

ФОТОШОП от=от Богиня Диана и Бог Ешуа 

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Исуз и Матара Диана 

Главен новоепохален подизпълнител на космическата драматизация и космогонната фалшификация за формата и статута на Земята, която ще ни разкрият Боговете при събирането на световете,

ФОРМАТА НА ЗЕМЯТА е от=е от Иза и Богиня Диана Мат Мария 

е семантичният прототип и етимоложки кръстник на тази и всички други фундаментални фалшификации:

ФАЛШИФИКАЦИЯ от=ФАЛШИФИКАТСИЯ от=
от Павел Кан (Жрец) и Син на Ешуа и Диана 
 
Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително,

image

който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света (всички до едно бивши    нефеноменни безкултурни тракийски племена) за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан,

image

който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

Павел за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, астрономията и всички науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство върху феноменните Дарби на Святият Дух, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя,

image

която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена. 

Свети Павел управлява транс – пространствената Свещена Българска империя от първосътворенческия светилищен комплекс на Земята и първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи – Безистена, в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп и Тяхно и негово постоянно местообитание във Време – пространствения континуум. 
 
За гигантската фалшификация за сферичната форма на Земята и за измамата с полет до и стъпване на Луната от американците, вижте тематичния ни постинг 

Удивителни прости видими и логически доказателства за Плоската Земя и за фалшификацията със стъпването на Армстронг на Луната

https://bezistena.blog.bg/history/2019/04/29/udivitelni-prosti-vidimi-i-logicheski-dokazatelstva-za-plosk.1655102

А защо американците, НАТО, Русия, Китай и всички обединени зад завесата, а смъртни врагове пред прожекторите, управници и държави не пускат и пиле да прехвръкне на полюсите, ние ви просветихме в двата ни култови постинга по темата

Как великият полярен изследовател Адмирал Ричард Бърд премина от портала на Южния полюс на Северния полюс на плоската Земя–част 1
https://bezistena.blog.bg/history/2019/01/01/kak-velikiiat-poliaren-izsledovatel-admiral-richard-byrd-pre.1640585

Внукът на Васил Левски – адмирал Ричард Бърд, и Вратите и коридора на Време – пространствения континиум между Южния и Северния полюс – част 2

https://bezistena.blog.bg/history/2019/01/01/vnukyt-na-vasil-levski-admiral-richard-byrd-i-vratite-i-kori.1640586

пасажи от които ви предлагаме:

... Предлагаме ви една публикация от многото манипулативни дезинформационни опити на побеснелите и изкрейзили от изтичането на информацията от дневника на адмирал Бърд секретни служби на Пентагона, ЦРУ и НАСА да я отрекат и неглижират като фалшива, защото демаскира техните грандиозни фундаментални космогонни земни глобални и космически анти – Божии фалшификации и трилионните бюджетни космически програми, с които лъжеха, лъжат и сега като дърти цигани целия свят заедно в сговор с подшефните им съветски и други космически служби, че летят из космоса и от време на време до Луната и изпращат разни луноходи и марсоходи в "благородно научно съперничество за благото на човечеството", които всички "космически" операции професионални изследователи изобличиха категорично, че са заснимани на конвеер в студийни павилиони по секретните бази на НАСА и Пентагона и в зона Б 51.  
Всички средства от това перо, както и от свръхсекретните програми под кодовите наименования като "Програми за усвояване на Космоса за благото на чавечеството", "Европейски съюз", "Глобалното затопляне на климата", "Климатични промени в света", се заделят за  финансиране на Глобализацията на света, за Цветни революции в арабските страни и Африка, Глобалния диверсионен пакт за миграцията на ООН, и др. подобни за изпълнение на всеобхватния перфиден пъклен план на заговорниците срещу Българите за изтреблението на свещения прогресивен Божи ген на Българите и крипто – Българите сред всички народи и основно на Българския етнос и поробването на целия свят, като 1/10 от този бюджет отива по банковите сметки на различни нива на заговорниците.

На 9 май 1926 Бърд като първи пилот и Флойд Бенет като втори пилот първи достигат по въздух до Северния полюс, като излитат от Шпицберген (Свалбард) и след няколко часа се връщат обратно.

ШПИЦБЕРГЕН=ШПИТСБЕРГЕН=
БЕРГЕН ПИТ ШС=Берги (Бриги, Фриги – Българи) на Богиня Диана и Ишус
   
image

image

Този полет донася на Бърд широко признание, включително награждаването му с медал на честта и му позволява да осигури финансиране за първата му експедиция към Антарктида. 
Същият подвиг, но няколко дни по-късно, този път с дирижабъл извършва Руал Амундсен, който преминава над полюса по маршрута Шпицберген – Аляска.

АМУНДСЕН=Ма (Богиня Майка) Диана и Иса 

През 1927 отнова с Флойд Бенет Бърд печели награда за извършване на първия полет от Ню-Йорк до Франция.

image
   
image   

Admiral Byrd during Operation Deep Freeze I (Dec. 1955) 

image

Ричард Ивлин Бърд (на английски Richard Evelyn Byrd) (25 октомври 1888 – 11 март 1957) е военноморски офицер, контраадмирал, авиатор, полярен изследовател, пръв достига със самолет Северния и Южния полюси. 

РИЧАРД ИВЛИН БЪРД=РИТШАРД ИВЛИН БЪРД=Брат от Рода Дуло на Ешуа Вер (Змей)

https://bg.wikipedia.org/wiki/Ричард_Бърд

–– от https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_E._Byrd

През 1946 г. секретарят на флота Джеймс Форестал назначава Бърд като офицер, отговарящ за проекта за развитието на Антарктида.

И нека видим какви обяснения ни дават за името на континента първосигналната опростачена десакрализирана етимология във Википедията:

Названието Антарктида се явява романизирана версия на гръцката дума ἀνταρκτική, женския род от думата ἀνταρκτικός, което означава в древността  "напротив Арктика", сиреч "напротив севера" – на другата страна на земното кълбо.

Обаче в древността никой не е говорил за Земята като топка, ами са я знаели категорично като плоска дисковидна Земя, като най – малко дивитие пиратки юдео – данайски племена са знаели въобще нещо за формата на Земята и за полюсите ѝ!

Ето истинското значение на името на континента:

АНТАРКТИДА=Кая (скала, светилищна скала) на Друиди от Диана 

АНТАРКТИКОС=Кая (скали, скални светилища) на Диана и Иса от Тракия 

Този разсекретен термин ни съобщава, че континентът Антарктида, както и всички други континенти на Земята, е застроен с изкуствено построени мегалитни скални светилища от Българските феноменни строители урбанизатори на земно – космическата енергийна инфраструктура, култиватари и цивилизатори на разселените от тях по целия свят тракийски племена от безфеноменни безкултурни безинтелектуални синтетични човекоподобни биороботи, с която светоустройствена тайна ви запознахме в двете ни статии които ще намерите с парола на търсачката "безистена и роботи".
Ето защо в последните години колкото и да крият обединените заговорници срещу Българите и цялото човечество, обградили с най – строга охрана Северния и Южния полюси какво има на тях или по – точно казано колкото и да крият грандиозните изкуствено построени пирамиди и мегалитни съоръжения, все повече удивителна информация неудържимо ще излиза за тях!

От херметичните документи на адмирал Бърд ще разберете удивени кои са обитателите на тази топ секретна зона:

ТОП СЕКРЕТНА ЗОНА на=
на Богиня Диана и Кристоз=
на Богиня Диана и Исуз от Тракия

АНТАРКТИКОС обитавана от=обитавана от Кан (Жреци) на Диана и Иса от Тракия 

image

image

image

Пирамида на хребета Геретедж

ГЕРЕТЕДЖ=Диана и Ежуа от Трагия

image

image

image
 
image

Если по официальным данные льдам здесь почти пол миллиона лет, то почему за это время такой суровый климат и ледники не стерли в песок эти остроконечные скалы? Или это молодые горы?

Ако според официалните данни ледът тук е почти на половин милион години, тогава защо толкова суров климат и ледници не са изтрили тези заострени скали в пясък през това време? Или са млади планини?

image

image

image

Пирамида - законсервированный российский поселок на Шпицбергене.
Изоставено селище с емблематичното показателно име Пирамида, от бившия СССР за добив на каменни въглища –
 официално, и с много разказвани легенди и мистификации за секретни лаборатории и полигони за психо – енергитици и феномени по огромните пирамиди.

В тази серия видео – документи видяхме нищожна част от грандиозните пирамиди в полярните области на двата полюса на Земята. 

ГРАНДИОЗНИ ПИРАМИДИ=Иза от Драгия и Богиня Мадара 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=160&v=xsxFcw7Tb-0

В Антарктиде обнаружены 3 пирамиды древних цивилизаций

Тази информация за мегалитните (изкуствени скални съоръжения, построени от феноменен човешки разум и ръка) пирамиди на двата полюса е песъчинка в морето от безброй пирамиди и други мегалитни конструкции, които още са под снежна завивка или се виждат, но достъпът до тях е тотално блокиран от обединените заговорници срещу Българите, криещи с всички средства отчяно информацията за тях и достъпа на непосветените до тях, за да не се възползват случайно Българите от енергетиката им и активират феноменните си центрове и характеристики, та после с обратна връзка пуснат и самите пирамиди – мултифункционални високотехнологични феноменни съоръжения за производство на духовни и материални блага и творене на тях от операторите им на чудеса и свръхестествени операции и пси – енергитично управление и владеене на света!

Колкото повече крият пирамидите на Южния и Северния полюс, толкова повече удивителна информация неудържимо излиза за тях!

НЕУДЪРЖИМА ИНФОРМАЦИЯ за=ИНФОРМАЦИЯ за Мадара и Ежуа 

НЕУДЪРЖИМА ИНФОРМАЦИЯ за=за Богиня Диана Мадара Мария и Ежус

Четвъртата експедиция на Бърд на Антарктида е с кодово наименование операция Highjump – Висок скок.

Highjump=ХАЙДЖЪМП=Бохиня Ма (Майка) Диана и Ежуа 

Това беше най-голямата антарктическа експедиция досега и се очакваше да продължи шест до осем месеца.   
Експедицията беше подкрепена от голяма военноморска войска (наричана Task Force 68), командвана от контраадмирал Ричард Х. Крузен.
Имаше тринайсет кораба за подпомагане на американския военноморски флот (освен флагманския кораб USS Mount Olympus и самолетоносача USS Philippine Sea), шест хеликоптера, шест плаващи лодки, два хидрочаса и петнадесет други самолета.
Общият брой на персонала е над 4500 души.   
Армията пристига в Рос море на 31 декември 1946 г. и извършва полетни проучвания на площ от половината от размера на Съединените щати, записвайки десет нови планински вериги.
Основната област, обхваната от нея, е източното крайбрежие на Антарктика от 150 градуса изток до меридиана на Гринуич. 

И вместо експедицията да продължи до месец август,
само след два месеца огромната армада се изнесе панически от Антарктида!

Адмирал Бърд бе интервюиран от Лий ван Ата на Международната служба за новини на борда на експедицията командва кораб USS Mount Olympus, в който той обсъждаше поуките от операцията.
Интервюто се появи в четвъртък, 5 март 1947 г. в чилийския вестник "Ел Меркурио" и се чете отчасти, както следва:   

"Адмирал Ричард Е. Бърд предупреди днес, че Съединените щати трябва да приемат мерки за защита срещу възможността за нахлуване в страната от вражески самолети, идващи от полярните райони." 

Адмиралът обясни, че не се опитва да изплаши никого, реалността е, че в случай на нова война САЩ биха могли да бъдат нападнати от самолети, летящи между двата полюса с невиждани скорости.

(което на езика на посветените означава да преминават между измеренията на Време – пространствения континиум от Южния полюс директно на Северния и обратно, както се случи с неговия самолет на 19 февруари)

За наскоро завършената експедиция, Бърд каза, че най-важният резултат от неговите наблюдения и открития е потенциалният ефект, който те имат по отношение на сигурността на Съединените щати.
Фантастичната скорост, с която светът се свива - каза адмиралът - е един от най-важните уроци, научени по време на неотдавнашното му изследване в Антарктика. 
Трябва да предупредя сънародниците си, че времето свърши, когато бяхме в състояние да потърсим убежище в нашата изолация и да разчитаме на увереността, че разстоянията, океаните и полюсите са гаранция за безопасност. 

Това интервю адмирал Бърд дава веднага след безславното за непосветените преждевременно приключване на операцията на Южния полюс, което приключване е било паническо бягство на цялата американска военно – морска армада,

image

след като неразумни военни се опитали да влязат в бой с Извънземните, които им агресивни действия адмиралът не е могъл да спре, затова другата военно морска армада – тази на Извънземните, които са Българските Светии от Божията жреческа каста, ги е подпукала !

ВОЕННО МОРСКА АРМАДА от=от Кан (Жреци) на Иса и Богиня Мадара Мария 

image


Тези картини на атаката на летящите дискове на Извънземните, които изскачали и влетявали с висока скорост от и в океана, развивали неуловими за американците скорости и са разсичали корабите и самолетите им с невидимо лазерно оръжие, като са били недосегаеми за тяхните оръжия, са по описание на очевидци на мястото на боя който е бил фактически едностранен пердах, тъй като всякакви видеоматериали са били най – стриктно прибрани от военните.

Веднага след това пропуснато да бъде цензурирано от службите интервю, полярният герой бил хоспитализиран и поставен под абсолютна карантина и не му е било  позволено да провежда повече пресконференции и да изнася каквато и да е информация по тези събития.
Въпреки това, през март 1955 г., Бърд е назначен да командва операцията на САЩ Navy Deep Freeze I която е част от Международната геофизична година 1957-1958 за изследване на Антарктика, която създава постоянни антарктически бази в McMurdo Sound, Bay of Whales и Южния полюс. 

Това беше последното пътуване на Бърд в Антарктида и бележи началото на постоянно масирано денонощно военно присъствие на САЩ в Антарктида. 
Бърд прекарва само една седмица в Антарктика и се завръща в Съединените щати на 3 февруари 1956 г.   
Адмирал Ричард Бърд умира в съня си на 11 март 1957 г. с внезапно сърдечно заболяване в дома си в "Браймер Стрийт" в квартал Бийкън Хил в Бостън, като много от познатите и роднините му предполагат, че е бил убит от тайните служби...

Убит от заговорниците срещу Българите, вбесени, че адмиралът отказва да сътрудничи на военните в техните милитаристични напъни и имащи основателни причини да мислят, че крие нещо съществено и важно от тях и не им разкрива тайните на Извънземните от Вътрешната земя и високотехнологичните им оръжия, както и че може да изнесе информация пред света и обществото за присъствието на Извънземните на полюсите и техните висши технологии, недостижими за американците, и най – вече опасявайки се, че неподвластният на злодейските им планове и политика за завладяване на света адмирал може да изнесе пред света предупреждението на Извънземните – Българските Богове, към военните и правителствата на САЩ да спрат с безумната си ястребова милитаристична политика на световни джандарми и господари!
   
–– предлагаме ви интересна статия свързана с тайните планове на САЩ на двата полюса :

Антарктида – домът на извънземната цивилизация на Земята
https://novotopoznanie.com/antarctica-home-of-the-alien-civilization-on-earth/ 

image
 image 

С това даваме отговор и на въпроса в началото на статията ни защо веднага след тази експедиция САЩ установяват постоянно необяснимо силно военно присъствие на Антарктида и само за няколко години в разгара на студената война между Запада и Соцлагера в лицето на СССР, воюващи уж на живот и на смърт пред хората врагове, които зад кулисите са обединените заговорници срещу Българите, се обединяват и официално непонятно за непосветените, уж в "израз на практическа и научна съвместна дейност, и мирно съвместно съществуване", като съставят през 1959 и подписват през 1961 г. Антарктическия договор и свързаните с него споразумения, наречени Антарктическа договорна система (накратко АДС).

Ето основните официални  йезуитско хрисими и човеколюбиви клаузи  на договора, прикриващи с маслиново клонче пъклените деяния на заговорниците срещу Българите!

Клаузи на АДС:
https://bg.wikipedia.org/wiki/Антарктически_договор

  1. Зоната да се използва само за мирни цели, военна дейност, като тестване на оръжия е забранена, но военен персонал и военни съоръжения могат да бъдат използвани за научни проучвания и други мирни цели.
  2. Свободата на научните изследвания и сътрудничеството да бъдат продължени.
  3. Свободен обмен на информация и персонал в сътрудничество с ООН и други международни организации;
  4. Договорът не установява териториален суверенитет и докато той е в сила не се приемат нови искания.
  5. Договорът забранява ядрени експлозии и изхвърлянето на радиоактивни отпадъци.
  6. Договорът включва пълната площ ледени блокове, но не и заобикалящата ги водна площ 60 градуса на юг.
  7. Наблюдателите по спазване на договора имат свободен достъп, включващ оглед на територията до всяка област и могат да инспектират всички станции, инсталации и съоръжения, да имат предварителен поглед върху всички дейности и да бъде инструктиран военния персонал.
  8. Позволява юрисдикция над изследователи и научни работници от техните собствени държави.
  9. Чести срещи, консултации сред държавите членове.
  10. Договорът ще неутрализира дейностите на всяка държава, противиречащи на клаузите му.
  11. Всички спорове да бъдат водени по мирен път от засегнатите страни или в краен случай от международен съд.
  12. Има отношение към прилагането, превода и допълнението на договора сред включените държави.

Основният предмет на АДС е да бъде в интерес на целия човешки род, като Антарктика ще продължи завинаги да бъде използвана изключително за мирни цели и няма да се превърне в сцена или обект на международни противоречия.
Договорът забранява всякакви мерки от военен вид, но не и присъствието на военен персонал!!!

–– ето истинският предмет на АДС:

АДС=Диана и Иса – 

свръхсекретен план на заговорниците срещу Българите за тотална окупация и блокиране на двата полюса за недопускане на земните агенти на Извънземните – феноменните Българи, както и за скриване на космогонната истина за равнинно  – плоската форма на Земята, които им действия са внушени и режисирани от самите Извънземни – Българските Богове, тъй като по Техния план времето за разкриване на тези тайни, които сега ни разкриват, тогава още не е било дошло.   

––––––––––
Полетът през огражденията на измеренията на Време – пространствения континуум на адмирал Бърд е организиран от баща му Свети Петър Дънов на 19 февруари 1947 г., в чест на сакралният ден на саможертвеното преминаване на бащата на Петър Дънов – Васил Левски, в Божието измерение и преосвещаването му в реален и рационален действащ свръхестествен Светец от най – висш ранг в Божията светейша йерархия, подготвящ и ръководещ епичните събития и процеси по предстоящото отваряне на време – пространствените прегради и Явяването на Боговете ни!

– пълна информация за срещата на адмирал Бърд с баща му Свети Петър Дънов на полюса и за неговото посвещение, ще намерите в двата ни по – горе посочени тематични постинга
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от двата полюса, водени от Свети Павел с Любов и благословение за Рожденника и за екипа на еднокрилите ангели S&S! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!










Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат...
13.03.2023 00:18
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675381
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!