Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02 23:55 - Чудесата и огнените феномени на Сирни Заговезни, с които Извънземните и техни огнени агенти – жреци, прорицаваха и подготвяха днешните екстремни събития в света
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1347 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 27.02 23:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Предавам ви импресийно преживяната демонстрация която продуцираха и проведоха Извънземните с мен и още петнадесетина жреци – друиди в доказателство на тяхното постоянно и реално присъствие и управление на световете и живота ни.
Традиция стана на този сакрален ден с помощта на един наш култов импресиен репортаж в римейков формат да ви припомняме с категорични документи за чудесата и феномените на Сирни Заговезни, които демонстрираха Извънземните пред нас : 1 + 15 жреци друиди и чрез нас за вас, с които чудеса Всесилните и Всемогъщи Извънземни прорицаваха и подготвяха днешните събития в света – страшни за едни, и епично спасителни и прекрасни за други.
Поради екстремалното темпо на проявление и развитие на компресираните глобални събития и процеси на Последните времена, винаги бързаме да ви разкрием и прокламираме кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души ! 

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Изуз и Богинята Майка са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg!  

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители,

image

преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители,

image

ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"! 

ВИНАГИ БЪРЗАМЕ да ви покажем=да ви покажем Бог Иза и Богиня Мария 

ДА ВИ ПОКАЖЕМ=Богиня Майка Диана и Бог Ежуа    

–– продължаваме с римейка от навързани през годината чудеса и феномени, обобщени с постингите ни

Чудото и тайната на Сирни Заговезни в Ямбол. Как 16 жреци – друиди спряхме чудовищната буря заради ритуала на огъня!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/10/.1648886

Чудесата и феномените на Сирни Заговезни, с които Извънземните и 16 техни огнени агенти – друиди, прорицаваха и подготвяха днешните екстремни събития в света!

https://bezistena.blog.bg/history/2022/03/06/chudesata-i-fenomenite-na-sirni-zagovezni-s-koito-izvynzemni.1807349

...Вече второ денонощие над цялата страна и най – много в югоизточна България и най – вече в източния жилищен комплекс Зорница в Ямбол, бушуваха нестихващо яростни бурни до ураганни ветрове, които изкъртваха дърветата, събаряха покриви и бараки по селищата, обръщаха коли, навсякъде по въздуха се носеха хвърчащи предмети, вдигнати от неподвластната на човека природна стихия!    

https://www.youtube.com/watch?v=W36xu-R9JpM 

Звездице моя
... Сутрин си Зорница за сърцето   

С помощта на Свещения шифър ви разкриваме сакралната семантика и обаяние на една от най – високо енергийните думи в езика ни – Зорница: 

ЗОРНИЦА=Цар Иза   

ЗОРНИЦА=ЗОРНИТСА=Зар Иса и Диана=Цар Иса и Диана   

ЗОРНИЦА=ЗОРНИТСА=Ариани на Диана и Исус

ЗОРНИЦА=ЗОРНИТСА=Ариани на Дионисиус 

феноменни генетични жречески потомци на Българските  Богове, Чийто Български древен митологичен езически синкретичен образ е Дионисиус

ЗОРНИЦА=Зрица=ЖрицаЖреци   

Беше 2008 година, неделя – Сирни Заговезни, свещен и съкровен за Българския род и етнос народен езическо – християнски празник.  
Вече от няколко години в междублоковото пространство на нашия краен източен комплекс Зорница палехме огньове и организирахме и посвещавахме децата в тайнствената мистика и магия на огнените пламъци и жарава, разбуждахме скрития нестинарски феноменен живец и ген на Ямболските малки потомствени жречета.   

Малкият ми син Кристиян тогава бе десетгодишен и той организираше тайфата си от връстници да събират де що има дървения и съчки между блокове и в съседния обширен градински двор на Техникума по механизация на селското стопанство. 
Акцията започваше още от събота с оглед и подготовка за секвистиране на подходящия материал в конкуренция с нахалните все по – обедняващи и по – одрипяващи старци, ползващи основно същата суровина за материал на турските си кюмбета за твърдо гориво, осигуряващи спасителната топлинка за оцеляването ѝм.   
Въпреки че в огненото шоу вечерта се включваха и големите батковци и каки, събирачите на дърва не деляха с тях това високопочетно и отговорно занимание и виждаха бая зор с неравностойната конкуренция на старците... 
Всички дървета, цепеници, клони, съчки, дъски и всякакъв горим материал, който в събота нашите старателни гаврошовци (гаврошовци заради приликата със саможертвената мисия и снабдителска задача на събирача на джепане Гаврош на Виктор Юго) старателно бяха събрали през целия ден, с голям зор успяхме да складираме върху асфалтовата площадка на баскетболното игрище, където правихме огъня, и да затрупаме с павета, плочи и камъни и големите материали отгоре, за да не ги отнесе ураганът! 
Въпреки, че децата си бяха организирали за през нощта уж постоянно наблюдение и охрана срещу евентуални набези на старците, на сутринта на другия ден – вече Сирни Заговезни, от складирания материал нямаше и помен, само камъните и паветата се виждаха разпилени по площадката! 
Когато по обяд децата гневни се събраха на местото на огъня, държейки се за люлките и катерушките да не ги отнесе бурният ураганен вятър, повечето от тях бяха категорично сигурни, че това подло дело е работа на нелоялната конкуренция от отбора на бабите и дядовците, дори почнаха да пъдят Жорко от тайфата, защото неговата баба бе една от най – изявените събирачи на дърва от комплекса!
Жорко пък се затръшка, че баба му е била от няколко дена на легло, щото се хлъзнала в банята, ама другите много не му хванаха вяра. 
Когато почнаха да се жалват на родителите си, нашият опит и мъдрост си казаха думата, и по наш съвет тръгнаха отново на лов за горивен материал в посока към бараката на култовата в града и страната гостилница "Веселото кебапче", съхраняващо в най – голяма тайна, по примера на Кока Кола, древната рецепта на най – вкусните и големи в България и в света кебапчета. 
Кебапчийницата бе в западното дъно на междублоковото комплексно пространство, и тъй като ураганните ветрове духаха от изток на запад, логично бе да се предположи, че ако коварното дело на обира на толкова дървен материал не е работа на старците, които все пак имат споменът и уважението за празника и сакралността му, а е на вятъра, то следва да се намира запокитен някъде натам, тъй като местото на огъня бе в източния край на огромния междублоков коридор. 
Комплексът е така построен по гениален архитектурен градоустройствен план и по розата на ветровете, че огромните блокове, подредени в посока изток – запад по дължина, образуват огромни аеродинамични коридори по законите на термодинамиката и аеродинамиката и на греещото ги пряко слънце от юг, по които коридори винаги, ама винаги! – и в най – големите безветрени летни и зимни дни, когато извън територията на блоковете няма и повей и полъх на въздуха и на най – слаб ветрец, и пламъкът на запалена свещ не помръдва дори, и навсякъде другаде в града и цялата страна е такъв застой, то в нашия аеродинамичен тунел за изпитание на скоростни автомобили и самолети винаги, ама винаги! – духат силни ветрове от Изток на Запад, довеждащи от близкия Бакаджик талази лечебен, но постоянно издухващ ни вятър! 

Децата след време се върнаха радостни и влачещи изчезналите през нощта клони и материал, че и доста нов, насметен от под балконите и кьошетата!
Наистина вятърът е подкарал всичко по пътя си, ама нали кебапчийницата препречва блоковия тунел напреко в западния му край, всичкия отнесен материал се е натрупал връз кебапчийницата, основно затрупал опърпания син Форд – Ескорт на талантливия кебапчия и майстор на прочутата ямболска шкембе чорба и собственик на кебапчийницата. 
С голям зор натрупахме и укрепихме пак дърветата и материала на култовата ритуална площадка, и разпратихме децата да си починат за вечерта, с тревожната слаба надежда, че вятърът ще утихне поне малко до довечера. 
Късно след обяд по телевизиите органите на пожарните служби предупреждаваха изрично да не се палят огньове, защото ураганните ветрове разнясяли огньовете и вече имало причинени пожари на коли и имоти по тази причина.  
Когато в седем вечерта се събрахме на площадката, материалънт бе там, този път по –надеждно укрепен, но бурният и ураганен в повечето време вятър нямаше и намек да намали скоростта и дивата си мощ, и да ни даде и малка надежда и шанс да запалим огъня! 
Децата, и те разбиращи опасността и невъзможността да запалим огъня, се щураха между родителите си и най – много се ядосваха и заканваха на вятъра, който пък баш при тия закани сякаш се разяряваше и още повече се усилваше! 
Половин час се маехме и чакахме вятъра поне малко да намали мощта си, но нищо подобно не се случваше! От съседните апартаменти хората ни викаха, че по телевизията казвали къде ставали пожари в момента и изрично предупреждавали да не се палят огньовете!   
Защо ви разправям всичко това ли? 
За да научите какво се случи тогава!   

image

Тази вечер огънят бе и по – голям, децата бяха повече и пораснали, прескачаха вече огъня и с двоен аксел, и на един крак, за разлика от предните години, когато все тупваха в жаравата от другата страна на огъня и правеха огнено нестинарско шоу с пламтящи китайски маратонки, за общ кеф на останалите и допълнителни разходи на родителите си! 

ОГНЕНО НЕСТИНАРСКО ШОУ на=
ШОУ на Гена на Кристош=
ШОУ на Гена на Исус от Тракия 

ОГНЕНО НЕСТИНАРСКО ШОУ на=
ШОУ на Ариани Кан (Жреци) от Гена на Диана и Исус=
ШОУ на Ариани Кан (Жреци) от Гена на Дионисиус – 

шоу на феноменните жречески потомци на Бог Исус, участващи в огнения ритуал и свещенодействие   

Нямаше особени изпълнения на огненото шоу тази година, лошото бе, че нямахме музика или един тъпан поне, да завъртим едно хоро около огъня и вдъхновим децата и ги вкараме в мистикато на ритуала.  
В съседния блок има възрастен гайдар, който обаче скоро завъртял дружба със самотна пенсионерка и през деня били на свирня някъде, та се отрязъл яко като пън, вика един комшия. 
Друг комшия също дойде бая подмокрен и той, постоянно надигаше шише с ракия за лош пример на младежите и когато по едно време тъкмо се бях наканил да го скотафча да не скверни свещения празник, той изведнъж зае геройска поза край все още високия огън, каза на дъщеричката си да го снима с таблета, вдигна нагоре ръце и като извика на всеослушание, че "не бил турчин?!", скочи в огъня! 
Точно така – не тръгна да прескача големия огън, ами направо си скочи с плонж в  епицентъра на огъня и жаравата! 
Разхвърчаха се високи рояци искри, момичетата се разпищяха, но никой не реагира. Добре, че дебеличкият човечец имаше малко инерция, та тялото му падна напред в огъня и с лице малко извън жарта. Дъщеря му викаше от възторг, не разбираща какво става и виреше таблета да снима баща си! 
Докато се усетим, пишман – нестинарът се изправи, издрапа от огъня, и като се изтупа от въглените, вдигна победно ръце срещу таблета на дъщеря си! 
Това нещо луд човек не би го направил. 
Той беше нормален. 
Пиян.   
Тази вечер учудващо дори традиционният постоянен вятърен поток на аеродинамичния тунел на комплекса ни го нямаше, децата вече 17 – 18 годишни момчета и момичета, си правеха емоции край огъня, някои от тях вече с бутилка бира и цигара в ръка – бяха вече поотраснали и навлезли в "нормалния" живот, та ако имаше ветрове и урагани като през далечната и незабравимата вечер на Сирни Заговезни през 2008 година, нямаше да могат да участват във феномена на удивителния обряд, който извършихме тогава с тях напълно съзнателно, искрено и сърдечно.   

Бяхме стигнали в нашия спомен от 2008 година до това место, дето половин час с децата се маехме и чакахме вятъра поне малко да намали мощта си, но нищо подобно не се случваше!  
Възрастните видяха, че няма да можем да изпълним заговезния ритул, и след дежурните наздравици и чукания с шишетата с ракия, се заприбираха по околните блокове. 
Виждах разочарованието на 9 –10 годишните връстници на сина ми, които цяла година бяха живели със спомена как пак ще прескачат огъня и играят хоро около него! 
Аз знаех тайната на Сирни Заговезни, в която ще ви посветим след малко и вас, знаех и слабото место на ураганите и стихиите, нямаше ги и възрастните да пречат.   
– Деца, искате ли да палим днес огъня и да го прескачаме? – насъбрах ги аз край скупчените дървета и им заговорих силно, за да ме чуват през воя на вятъра. 
– Да – а – а! – унило, но заинтригувани откликнаха някои 
– Искате ли да спрем сега заедно бурята и вятъра да се укроти и утихне! 
– Да – а – а! – този път всички се развикаха и оживиха, и аз им казах да се наредят в кръг около купчината клони. 
– Хванете се всички за ръчички на хорце и стискайте здраво съседното си другарче! 
Сега ще играем една нова игра и никой няма да се пуска! Разбрахте ли? 
– Да – а – а! – откликнаха децата и разпънахме хорото от около петнайсетина души с мен. На децата им стана интересно. 
– Дечица, всеки от вас е чувал за Исус и Богородица – казах им аз. – Те са нашите Богове и изпълняват всички добри желания на хората, и най – много на децата, когато ги помолят за нещо от сърце. Нека всеки от вас да затвори очи и ги помоли да му изпълнят това, което желае най – много: за мама, за тати, за братчето или сестричката, за вас, за здравето ви, за училище!
Искайте силно и настоявайте, така както си искате от мама и тати да ви дадат нещо, което обичате! И после ги помолете да спрат тази буря и вятъра, за да си запалим огъня – те са най – големите вълшебници на света и могат всичко да направят, те заповядват и на бурите и на ураганите! 
Няма правила как да си говорите с тях, помолете ги на ум кой как може и каквото се сетите!
Хайде сега да вдигнем глави нагоре и всеки на ум да ги помоли!   
Децата вдигнаха с мене глави нагоре и се умълчаха, вглъбени в новата тайнствена игра, която не са играли досега.   
Намирахме се в първосвещения първопрестолен Божи град Ямбол, в специалния сакрален ден Сирни Заговезни – винаги седем седмици преди Великден. 
Спортната площадка, където палихме свещения ритуален огън, бе на най – специалното и сакрално място и светилище на Ямболци – на мястото на централното гумно или харманът на древния град, което е най – чистото и силно енергийно свещено място, най – източното слънчево място – там, където в миналото нашите предци са носили реколтата си за вършене и освещаване, и преди да започнат свещенодействието на този сакрален акт и ритуал, са посрещали Зората и Слънцето с песни и танци и благодарствена Любов и признателнот към Исус и Богинята Майка Диана – затова и съвременният жилищен комплекс, който изникна около хармана в края на 60 - те години на 20 век и бе кръстен с екзотичното име Андижан, носи сега името Зорница, внушено от Горе на Временния изпълком през 1991 година, чийто активен радикален член бях и аз тогава от квотата на обаятелната и още неосквернена синя идея, и применувахме партийно и политически ангажираните имена на улиците и комплексите в неутрални и безобидни – акт, който по – късно осъзнах, че е дълбоко конщунствен, както и че това е бил един възлов момент от коварния план на заговорниците срещу Българите за тоталнато разделение и конфронтация на народа ни! 

СИНЯ ИДЕЯ от=от Иса и Диана 

СИНЯ ИДЕЯ осквернена без=осквернена без Иса и Диана 

Сега на това свещено место в свещен и сюблимен момент, сред силните пориви и бучене на вятърът, малки и невинни феноменни потомци на Ямболските жреци осъществяваха своите първи плахи осъзнати контакти с Боговете...   

– Татко Исусе, Майко Мария Магдалена – Богородице наша, Святи Душе! – извисих аз след малко глас, за да надвикам бурята – Вие виждате и чувате желанието и молбите на тия невинни и чисти дечица, Ваши потомци от феноменната Ви жреческа каста!  
Колко голямо и велико нещо за тях искат те от Вас, и колко дребно и лесно постижимо е това за Вас! 
Отговорете на общата ни молитва и спрете вятъра, за да запалим свещения огън и да стане този акт на първа среща с Вас и незабравимо преживяване, и незабравим урок и първо посвещение за Вашите деца – и да се похвалим ние с това чудо, хвалейки Вас!   

След тия мои думи ревът на вятъра като че ли се извиси и увеличи и зави още повече, почувствах как децата до мен стиснаха ръцете ми още по – здраво!    
Изведнъж настана непоносима пълна "крещяща" тишина, както импресивно се изразяват поетите, за продължаващите ни да бучат и кънтят уши, която смесена с похлупилият ни мрак и изненада за всички, включително и за мен, неочакващ такъв моментален отговор, създаде мистична обстановка и усещане, и ние продължавахме да се държим здраво за ръце в кръг.  

– Вятърът спря! – каза някое дете тихо, но думите му проехтяха в тишината. 

– Вятърът спря! Вятърът спря!
– едно след друго завикаха и се разкачаха и разкрещяха другите деца:

– Ура – а – а! Чичо Иване, спряхме вятъра! Спряхме вятъра! Ние спряхме вятъра!  


– Кой ни помогна, деца, да спрем вятъра? – подсетих ги аз, едва сдържащ се да не скачам и крещя от възторг повече от тях! 
– Боговете вълшебници ни помогнаха! Ура – а – а! Исус и Богородица ни помогнаха да спрем вятъра! – викаха малките ямболски жречета, получили първия си незабравим за цял живот практически посветителски урок и среща с Боговете, чиито генетични потомци предстоеше след време (сега вече) да научат, че са!   
Никакъв вятър нямаше вече, нито повей плах – пламъкът на кибритената клечка, която запалих и поднесох към хартията за подпалка на огъня, не потрепваше и не помръдваше въобще – беше тихо и завет като в храм, какъвто бе в действителност харманът, в центъра на който се намирахме. 
Огънят лумна изведнъж и рояци искри с пламъци и дим се извиха вертикално нагоре, като че ли засмукани от гигантски вакум.   
От заобикалящите ни блокове започнаха да се показват хора, някои се разкрещяха, че ще направим пожар, колите били на петнайсетина метра от огъня, бурята щяла да разнесе огъня и да станат големи бели, по телевизията не спирали да показват пожари и да предупреждават да не се палят огньове, бурята и ураганните ветрове продължавали да бошуват с неутихваща сила и мощ на територията на цялата страна!    
– Ама ние спряхме вятъра! – викаха децата. – Вълшебниците Исус и Богородица спряха бурята, вече не духа въобще! – авторитетно и радостно обесняваха те и трупаха клоните връз буйно и радостно разгорялият се огън, бумтящ във вертикален ярък стълб, обграден от почетна тишина и разбягващ се с осезаем звучен ням писък мрак.    
От блоковете почнаха да пристигат хората със стрелите и заобикаляха огъня с децата.
– Айде, първата стрела е винаги за Света Богородица! – обявяваха те тържествено и започнаха изстрелването на горящите стрели, които сполучливо наричаха Пършинги, а децата разпалено ѝм обясняваха, че Тя е спряла вятъра, за да можем да запалим огъня.
– Абе какво е това чудо тука? – обади се някакъв комшия. – Сега разговарях с братовчеда от Халето (съседния жилищен комплекс), и те щяха да палят огън, ама при тях бурята станала още по – силна! Разправям му, че при нас в Зорница, няма грам вятър и сме запалили вече огъня, той не ми вярва и вика, че рано съм почнал с ракията! 
Една млада жена пък каза, че в момента разговаряла със сестра си от другия край на града – бурята въобще не е утихвала и за миг при тях! 

Някои деца се хванаха да обясняват, как са се молили, хванати за ръце и как вълшебните Богове са спряли вятъра, ама възрастните щото са умни и мъдри, и такива работи не им минават, не хванаха вяра на приказките, ами чукаха наздравици със шишенцата винце и ракийка, за пример на току що осветените им деца.  
Те – със шишенцата, всъщност не бяха важни в случая – те са само декор и статисти. Важни бяха децата и това, което направихме с тях и за вас в тази свята и паметна нощ!   
Играха около огъня децата, много емоции имаше, когато всички скачаха огъня, и ние родителите с тях. 
Когато жаравата изтлея съвсем и хората почнаха да се прибират към 22 часа, казах на децата, и малки и по – големите каки и батковци, намиращи се под постоянна превъзбуда около огъня, че ще гасим огъня за всеки случай, и няколко дойдоха с мен да носим бутилките с вода от избата на нашия близък вход. 
Когато и последното живо въгленче на огъня угасна, удавено от водата, в същия момент с победен рев и вой на реактивен самолет се втурна и завърна стихията на бурята, и вятърът с диви вихри и с бучене вдигна и разпиля от вече мъртвата голяма купчина пепел в облаци прах, заподирчващи разбягалите се във всички посоки деца и възрастни, не смогващи да се скрием по входовете... 
–––
––– 
Бурята и ветровете не спряха и за момент в Ямбол и в цялата страна, особено в юго –източна България, и най – особено в жилищен комплекс Зорница в Ямбол, още цяло денонощие.    
Оттогава до сега, когато се срещам с тия деца, все приятели, квартални дружки и познати на сина ми, и особено когато провеждаме огнения Сирни Заговезни ритуал, те не пропускат да изразят впечатлилото ги и незабравимо емоционално детско преживяване със станалия наша парола поздрав:   

– Чичо Иване, помниш ли как спряхме вятъра на Сирни Заговезни!  

Как няма да помня! Това за мен бе преживяно събитие и един от онези безапелационни доказателствени актове за постоянното присъствие и надзор и управление на световете и живота ни от Боговете и Светиите ни около нас, каквито събития и процеси на Тяхното вече и физическо Явяване предстоят съвсем скоро за всички!

––––––––––––––

Серни Заговезни – тия вълшебни буквички в това толкова звучно и красиво име, което пък етимолози и етнографи го обясняват с такива травиални и прозаични битови прости кулинарни безсъкрални и първосигнално – сравнитителни значения, дали няма, ако ги преподредим в друг ред и порядък, да ни кажат какво искат да ни кажат!    
Пресвятите ни високопревъзвишени и свръхвисоко интелигентни и мъдри посветени Деди, дето толкова много обичат да скриват най – важната ни сакрална родова свръхсекретна информация, на най – видните места, под носа на цензурните сатрапи и преследвачи на Българите, какво ли пак ще ни съобщят?!    

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=?  

Декодиращата програма на Свещения шифър от доста години насам е дешифрирала и разсекретила свръхсекретния Български родови документ, съставен с толкова Любов от Дедите ни, а ние с голямо нетърпение очаквахме да ви посветим в тайната му от живите страници на нашия блог с реалния епичен свръхестествен феноменен случай за нас – човеците, но елементарна рутинна професионална практика за транспространствените служители – светии, от отдел "Небесни и земни стихии" на Шефа им Свети Николай Чудотворец, който е Кан и Цар Ирник (303 – 453), който е и Свети Атила – синът на Свети Павел и внук на Исус и Мария Магдалена, който знаете от нашите тематични статии, че още е и Свети Патрик, Свети Никалъс, Санта Клаус, Дядо Мраз...
 
image 
Подреждаме буквичките от нашия анатемосан от уж Исусовата църква, култов езически празник СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ върху квадратчетата на кубчето на Рубик, 
image
и феноменалният му Български маджарски изобретател Рубик ги пренарежда мигновено на толкова познатото ни до болка хилядолетия бленувано и мечтано име!  

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=СИР ВОГ ИЗЕЗ=Цар Бог Исус
 
СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=ЗРИСИ ВОГ ИЗА=Жреци на Бог Иза 

Разкриваме ви и пророческото послание и сакрална информация, имплантирана в името на празника Сирни Заговезни, и съобщаваща ни за:

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=АРИАН СИН ВОГ ИЗЕЗ=Ариан Сина на Бог Изуз 

Синът на Бог Исус е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 


image

––––––––

Нека сега за малко да излезем от вихъра и циклона на свръхестественото развлекателно повествователство и прочетем изпратените ни дотука кодирани огнени Сирни Заговенски послания до вас за вашето феноменно жреческо просвещение, защото това е основната идея и цел на нашата мисия, с които ви посвещаваме!
Просвещаваме ви, защото това познание е единственият път за нашето общо и на човечеството спасение, заложено като последен висш етап на Божият проект "Българите и човешката цивилизация" 

ОСНОВНА ИДЕЯ СА=Богиня Диана и Исус

Всяка дума и израз от нашето повествование носят такъв огромен обем информация, че при обстойно детайлно обследване в близко бъдеще на всяка от тях, ще се напишат томове от литература по конкретната дума и всичките ѝ производни семантични гнезда, раклонения, производни и проявления само на Български език, след това и на всички езици, но поради сгъстените екстрени вече темпове на приключване на Божият проект, сега ви ги подаваме комресирани в ударен информационен режим за вашето динамично просвещение. 

image

На колене пред шифровъчния гений на пресвятите ни Предци и гледайте каква епична информация има във всички думи и изрази на Свещения Сътворенчески Божи Български език, и която ви разкриваме във всички наши 1500 статии от блога ни!

СТИХИЯ=Духа на Иса   

ДИВА СТИХИЯ=Духа на Иса и Богиня Диана –   
многопрофилният образ и проявление на Божият Дух, Святият Дух   

ТАЙНСТВЕНА МИСТИКА=Тати Исус и Богиня Майка Диана   

ФЕНОМЕНЕН ЖИВЕЦ=ФЕНОМЕНЕН ЖИВЕТС=Богиня Мат и Бог Исуж   

АКЦИЯ=АКТСИЯ=Кан (Жрец) на Диана и Иса   

СЕКВИСТИРАНЕ=Бог Кристос=Бог Исус от Тракия – 

изземване на имуществото и богатството на Бог Исус от Тракия от Неговите Български потомци и народ    

ВИСОКОПОЧЕТНИ=Бок Исуш и Богиня Диана   

ВИСОКОПОЧЕТНИ=Кан (Жрец) на Бог Исус и Богиня Диана   

САМОЖЕРТВЕНА МИСИЯ на потомците на=
МИСИЯ на потомците на Исуж и Богиня Матара   

ДЖЕПАНЕ=Богиня Диана и Ежуа – най – мощните и неотразими амуниции   

НАЙ ВКУСЕН=Бок Иса   

НАМИРА СЕ=Мария и Иса   

НАМИРА СЕ ЗАПОКИТЕН при=при Исуз и Бокиня Матара   

ВЪЗДУХ=Бохиня Диана и Иза   

МРЪСЕН ВЪЗДУХ без=ВЪЗДУХ без Мария и Иса   

ЧИСТ ВЪЗДУХ=Сина на Тати Исуш и Бохиня Диана – Спасителят    

СВЕЖ ВЪЗДУХ=Сина на Бог Исуж и Бохиня Диана – Спасителят     

НЯМАМ ВЪЗДУХ без= 
без Иза и Бохиня Диана МаМа=
без Иза и Богиня Диана Мария Магдалена

БЕЗ ПОЛЪХ НА ВЪЗДУХ=Бохиня Диана и Бог Исуз Балха     

ЗАСТОЙ без=без Исуз и Диана    

ДИВА МОЩ на=ДИВА МОШТ на=Ешуа и Богиня Мат Диана    

ШАНС=Исуш   

ДАВА ШАНС=Богиня Диана и Исуш   

ИМАМЕ ШАНС само с=
само с МаМа и Исуш=
само с Мария Магдалена и Исус    

ЯДОСВА СЕ=Богиня Диана и Исус    

ГНЕВИ СЕ=Бог Иса   

НЕСТИНАРСКО ШОУ=ШОУ на Исус от Тракия    

ЗА ОБЩ КЕФ=ЗА ОБШТ КЕФ=Бог Изуш и Бокиня Диана   

В ЕПИЦЕНТЪРА НА ОГЪНЯ са=са Ариани от Гена на Бог Иса и Богиня Диана  

В ЕПИЦЕНТЪР НА ОГЪНЯ са=са Братя от Гена на Иса и Диана – 

потомците на Българските Богове, винаги в епицентъра на огъня и на всички световни събития, роля вменена им безусловна от Боговете ни!    

image

ВИКА ОТ ВЪЗТОРГ към=към Бокиня Диана и Бог Иза от Трагия    

АЗ ЗНАЯ ТАЙНА за=за Изуз и Диана   

ТАЙНСТВЕНА ИГРА от=от Богиня Диана и Иса от Трагия    

Сирни Заговезни е конструиран така в календарния график винаги седем седмици преди Великден, за да се скрие в словесния израз на този календарен период сакралната информация, която сега декодираме:   

СЕДЕМ СЕДМИЦИ=
Деца на Исус и Диана МаМа=
Деца на Исус и Диана Мария Магдалена – 

празнуващите този празник са потомците и народът на Исус и Мария Магдалена  
–––––––––––––––

И защото от Горе използват всеки удобен момент да ни заливат с потоп от сакрална информация от всички области на живота, сега на Сирни Заговезни ни изпратиха привидно странична от повода информация, но която е винаги по Сирни Заговезнишки огнена, актуална и вечна! 

ВСЕКИ УДОБЕН МОМЕНТ ни се показват=
показват ни се Бок Тати Иса и Богиня МаМа=
показват ни се Бок Тати Иса и Богиня Мария Магдалена
 
Горещо ви съветваме да прочетете и проучите вничателно цитираните по – горе постинги, за да се уверите за пореден път в цивилицзационното величие на Предците ни, култивирали и цивилизовавали с Любов, сиреч очовечили еволюционно всички племена с които те са заселили от Тракия целия свят! 

Това е чудото и тайната на Сирни Заговезни, в разкриването и демонстрирането на която аз и група деца от Ямбол, приятелчета и съседи на сина ни Кристиян, участвахме по волята и сценария на Небесните Сценаристи, Чието авторство разкриваме непрекъснато – демонстрация и просвещение за вас! 

НЕБЕСНИ СЦЕНАРИСТИ=Среци (Жреци) на Богиня Диана и Исус –

жреческите потомци на Исус и Мария, наши генетични предци, сега Светии които съставляват Небесното войнство

Това е тайният и мистичен свръхестествен механизъм на управление на природните стихии, които са владели и владеят Българските феноменни Жреци, Друиди, Шамани, Вълшебници, Чародеи, Магьосници... , всички обобщени от категорията Светци!

СВЕТЦИ от/на=от/на Богиня Диана и Исус 

Тия феноменни характеристики и способности са и ваше генетично наследство, които заедно с вас възстановяваме екстремално!

И нещо важно!

За да може Жрецът да твори чудеса, независимо в коя да е сфера на живота, когато работи с поддържащ екип от Дионисиевата свита – както в нашия случай на Сирни Заговезни, съекипниците му от жреческата редколегия трябва да бъдат с чиста и неосквернена характеристика, дух и душевност, каквито бяха 9 –10 годишните деца – мои помагачи през 2008 година, а тази чистота за възрастнитге се придобива чрез кръщаването в нашите Богове и СВятият Дух и с новораждането в Тях.

По – горе споменах, че нямаше особени изпълнения на огненото шоу тази година и че същите деца бяха вече 17–18 годишни момчета и момичета, като някои от тях бяха дошли на огъня с бутилки бира и цигари в ръката, влезли в "нормалния" живот.
Но съм се излъгал в констатацията си за нормалното протичане на ритуала, защото на другия ден комшията Митко, който бе постоянен ревностен организатор с мен на огнените тържества, ме сюрпризира, че ходил да се жалва в полицията от вандалска проява на останалите до късно младежи около огъня – ония, с бирите, ракията и цигарите, които след като сина ми и неговите близки приятели се прибрали, влезнали във входа на Митака, който е най – близко до огъня, откъртили целият комплект от 10 талашитови пощенски кутии и ги изгорили в огъня – "геройска" проява пред момичетата ѝм 14 – 15 годишни пикли, също с бутилки и цигари...
Догодина няма да ги допуснем до огъня, но тръгнали по този път, те ще намерят къде другаде да скочат в центъра на огъня или в друг житейски огън, по примера на бащата с бутилката ракия... 

––––––––––––––

На Сирни Заговезни 14 март 2021г. запръв път от както възстановихме тази древна сакрална традиция в нашия комплекс, по различни причини Кристиян нямаше от старите приятели, с които да организира събирането на дърва и подготовка на свещения огън, и бяхме решили да отбележим празника със символичен малък огън на Хармана и молитва за благословение, и после да ходим на организираното тържество в култовото жреческо село Кабиле.
Няколко часа преди стъмване видяхме, че група непознати младежи от големия комплекс трупаха клони и дърва на мястото на огъня и извадиха от багажници на колите си още десетина чувала с дърва за ритуалния огън.
Посятото семе на традицията бе поникнало и възторжени решихме да уважим нашето квартално тържество.
Точно в 19:30 часа младежите запалиха огъня.
В същото време младежите и девойките – хубави и модерно облечени момчета и момичета, всички от Божия феноменен жречески род Дуло,

В СЪЩОТО ВРЕМЕ=В СЪШТОТО ВРЕМЕ=Бог Исуш и Богиня Матара Диана 

извадиха по примера на бащите си шишета с бири и твърд алкохол, донесоха от някъде столове и скамейки и ги наредиха около огъня.
Тържеството започна.

Тържеството започна, обаче край огъня нямаше място за ритуалните хора, които преди години играехме, като започвахме с култовото "Боряно, Борянке...", нямаше място и за възрастните да хвърлят и мятат чавги (запалените стрели), нямаше място и за дошлите на тържеството Светии, които поради тази причина светейшите ни гости/Извънземни започнаха да витаят над главите ни с техните НЛО – та, за които сме ви просвещавали, като за десетина минути три звездолета/НЛО – та пламнаха ярко над главите ни и тръгнаха по озареното от звездите и огъня небе, но и да ги бяхме посочили на младежите, те нямаше да проумеят за какво става дума. 
Нашето Познание още не беше стигнало до тях, а скоро ще им се наложи екстренно и безалтернативно да се просвещават с него!

С Кристиян благословихме встрани присъстващите и всички Б/българи, и защото е Денят в който си даваме и вземаме прошка, се опростихме отстрани насаме и задочно с тези млади Б/българи чрез посредничеството на Боговете ни, с пожеланието да Ги познаят с добро!  

ДАВАМЕ СИ ПРОШКА чрез=чрез Богиня Мадара и Бок Исуш

ВЗЕМАМЕ ПРОШКА чрез=чрез Бог Ешуз и Богиня Майка Мария

На Сирни Заговезни 2022 г. вече нямаше никакъв огън.
Младежите с уредбите и бутилките, преминали на другия неспасителен бряг, явно предпочетоха да пият някъде на по – уютно място.

СПАСИТЕЛЕН БРЯГ=Богиня Диана и Исус Българина

СПАСИТЕЛЕН БРЯГ=България на Богиня Диана и Исус

СПАСИТЕЛЕН БРЯГ на=на Българи на Богиня Диана и Исус

УЮТНО МЯСТО САМО ПРИ=Исус и Богиня Диана Мат Мария

Другото младо поколение на още чистите и неопорочени малки деца нямаше кои да го организират и посветят за тези изконни Български традиции, в които пресвятите ни Предци вложиха свещените документи за Божествения генезис и сакралната памет и истинската история на Българите!

ГЕНЕЗИС от=от Гена на Исуз 

БОЖЕСТВЕН ГЕНЕЗИС от=ГЕНЕЗИС от Бог Исуж и Богиня Диана 

ИЗКОННИ ТРАДИЦИИ на народа на=
на народа на Диана и Кристоз=
на народа на Диана и Исуз от Тракия 

Към 22 часа с Кристиян отидохме на мястото на нашия свещен огън. Запалихме на земята няколко листа хартия на топка и казахме Отче наш като изпросихме благословение за всички Българи и хора по света.

Днес 26 февруари 2023 година, Сирни Заговезни, бяха финалните обрядни игри на кукерите в Ямбол, продължили 3 дена.
Вечерта по програма в парка са предвидени огнените ритуали за Сирни Заговезни. 
Имахме покана и от жреческото първосвещено село Кабиле за празничния обряд и ритуали. 
И защото децата пак тръгнаха из Америките, и Кристиян е в друг град, с Ирина предпочетохме да сме до нашето свещено място в квартал Зорница.
В 22 часа отидохме на мястото на нашия огън, което тънеше в тъмнина и пустота, като носихме хартиени листа смачкани на няколко топки.
И отново вятърът, не бурен и ураганен както в през 2008 г. но поривист, витаеше в между блоковото пространство на нашия аеродинамичен изпитателен полигон Зорница, както бе и през целия ден из града и цяла Източна България.
Запалихме трудно едната хартиена топка, като се разгоря я смачках и оставихме на асфалта на площадката – вятърът незабавно я пое и затъркаля горящото кълбо, и едва сварих да го настъпя с обувката. 
Директно с Ирина помолихме за няколко минутки покой на вятъра, за да извършим огнения ритуал и преосветим сакралното място, и веднага вятърът утихна покорно!
Запалихме и другите хартиени топки и докато казвахме Отче наш и благословение за Българите и България и разпръснатите ни деца и близки по света, в продължение на 5 – 6 минути вятърът бе смирен, и след това пак се върна!

СМИРЕН/СМИРЕНИ от=от Иса и Мария

Защото отново освен Вси Светии, на това свещено място с нас бяха и Исус и Мария!
За да поддържаме огъня! 

ПОДДЪРЖАМЕ ОГЪНЯ на=на Гена на Ежуа и Богиня Мадара Диана 

image 

И нещо абсолютно важно и съществено от този висш Божествен акт – простителността, като апотеоз и демонстрация на Божията Любов към Техните деца и потомци!

Прошка не се иска, прошка се взема!

Защото не случайно е останала в паметта и във битността на Предците ни тази простителна технология!
Вземането на прошка е необратимо безусловно волеизлияние на инициатора на акта –вземащият прошката, което не зависи от другата страна, като така вземащият прошка  изчиства кармата си от негативни енергийни натрупвания от взаимоотношенията си с околните, каквито процеси неминуемо се случват на всеки в живота, защото в противен случай ако той иска прошка, другият може да не благоволи да даде прошката, като тогава всичко остава за сметка на другата страна, но взаимно преплетената и обвързана кармична зависимост вреди в остатъчна степен и на добросъвестната страна. 

При всякакви ситуации и човешки отношения прошка се взема и дава искрено и от сърце с посредничеството на Боговете ни Исус и Майка Мария и светейшите Им служители от Вси Светии, които по – нататък имат грижата за урегулирането на отношенията и изчистване на кармите на страните от процеса на опрощаване!

Даваме ви пресен класически пример за лицемерна неискрена прошка от едната страна, която милиони зрители видяха тази вечер на връх Сирни Заговезни – Денят на прошката, във втория епизод на култовото предаване "Като две капки вода" след нережисираният спонтален скандал между Рачков и Веселин Маринов в първия епизод на предаването.
  Като две капки вода Сезон 11 Епизод 2 (26.02.2023) - Част 1 https://www.vidozzo.com/watch/като-две-капки-вода-26-02-23-1-част_O9p5qc8Rt1WbscI.html

В кадрите след 40:36 мин. тече обяснителна процедура между двамата герои, като в 46:17 мин. виждате как до като добродушният наивник и основателно възмутен и избухнал от прекалените лигавщини на егоцентричния Рачков, Веселин Маринов чистосърдечно и искрено доброжелателно се опрощаваще и прощаваше на Рачков след скандалната им кавга през зрителите, последният абсолютно неискрено и в разрез с елементарната морална етика, зад гърба на каещият се Маринов въртеше и белеше очи като правеше маймунджулъци пред камерата и демонстративно се подиграваше на Веско Маринов в този сакрален момент!
Негативите са за негова сметка!

image
image

Директното и лично искрено искане или даване на прошка е допълнителен бонус и червена точка в хард диска на персоналния биокомпютър (тефтера на Свети Петър) за инициатора или ответника.

Вземайте си и давайте прошка на близки и далечни, и на непознати, за да изпълнявате висшата Божия добродетел – простителността, и очиствате пред Боговете ни себе си и другите, и изпълнявайте Божията повеля и заръка от следващия постер:

image

А Светиите ни, които са нашите предци и близки в Божието измерение, ни заръчаха да ви разсекретим посланията, вложени в наименованието на обредния огън – пашпалига, и на ритуала "чавги", с които свещени огнени ракети – носители да изпратим в тези скръбни дни на развихряща се вече втора година война в Украйна молитвата ни "Дайте шанс на мира!" към Боговете 

ПАШПАЛИГА=ПА Ш ПАЛИГА=ПА ИШ БАЛГ=Бог Ишуа е Балг (Българин)

ЧАВГИ=ВАГ ИЧ=Бог Ешуа 

ЧАВГИ=ТШАВГИ=ВАГ ТИ Ч=Богиня Дана и Ешуа 

ХВЪРЛЯНЕ И МЯТАНЕ НА ЧАВГИ=Бълхари от Богиня Мат Диана и Ешуа 

ДАЙТЕ ШАНС НА МИРА с молитва към= с молитва към Исуш и Матара Диана

ДАЙТЕ ШАНС НА МИРА за=за ДЕТСА ИША МАРИ=за Деца на Ишуа и Мария
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Вси Светии, всички и тази година с нас, за да поддържаме нашия свещен огън, за да гори Божият ген, и за да ни диктуват отблизо тези послания, водени от Свети Павел и Свети Николай Чудотворец, Исус и Мария и Те!
Това бе Божият светейши екип на Извънземните, които подготвяха и продуцираха днешните екстремни събития в света.

ЕКСТРЕМНИ СЪБИТИЯ продуцирани от=
продуцирани от Ариани Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мат Диана 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
Любима песен ни е и фоновата ни култова песен Звездице моя, която ни носи и кодираното прорицателско послание за Спасителят!

ЗВЕЗДИЦЕ МОЯ=ЗВЕЗДИТСЕ МОЯ=Сина на Изуз и Богиня Мат Диана 

Благословени сме, Българи, нашето време идва! 
Идват Боговете ни, Които са винаги до нас!    

НАШЕТО ВРЕМЕ ИДВА=Богиня Мадара Диана и Бог Ешуа     

ВИНАГИ СА ДО НАС=Богиня Диана и Исус  
Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
26.02 23:56
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Из коментарните форуми под публикацията във Фейсбук
27.02 15:51
ГРУПА "Въпрос на гледна точка"

Atanas Atanasov
Давам прошка на онези дето ми изтриха публикацията , неудобна за кукловодите от Ф А Щ и техните марионетки и подлоги . https://www.youtube/watch?v=pLxm0yQJGBg

Костадин Костадинов: Чуйте какво имам да ви кажа за референдума.
https://www.youtube/watch?v=pLxm0yQJGBg

Инж. Иван Дунчев
Автор
Модератор
Прекрасно, Наско, че даваш прошка!
Но първо ти трябва да си вземеш прошка от тях, защото и ти с твоето поведение си ги възбудил да ти направят лошо на тебе, независимо дали са прави или не, и още повече че на тях им е дадена такава роля от Горе, и най – вече, защото актът на простителността е взаимно двустранен, задължително искрен и от сърце, колкото и да е трудно това, като трябва да знаеш, че праведният и по – читавият от двете страни като Духовно по – силен трябва да е инициаторът на този акт!
Невероятна пречистваща сила има този акт за двете страни, носи удовлетворение и благодат и най – вече за инициатора!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 6880818
Постинги: 1729
Коментари: 3340
Гласове: 40405
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!