Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2023 19:52 - Безапелационни автентични документи какво и кои предизвикаха мощните трусове в Турция и Сирия. Как да се предпазим от земетресенията!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4085 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 12.02.2023 15:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Предоставяме ви извънредно важна спасителна информация за предпазване от земетресенията, като разсекретяваме следните безапелационно категорични точни документи какво и кои предизвикаха мощните трусове в Турция и Сирия:

МОЩНИ ТРУСОВЕ предизвикани от=
МОШТНИ ТРУСОВЕ предизвикани от=
предизвикани от Исуш и Богиня Матара Диана

Исуш и Богиня Матара Диана са Българските Всесилни и Всемогъщи Богове Творци и Демиурзи, Господари и Властелини на световете и Автори и Постановчици на транс епохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на Свещения шифър, който ви разкриваме чрез

Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Изпращаме и за пострадалите от серията земетресения в Турция и в Сирия, и за предпазване на другите и най – вече за просвещението и спасението на Българите и за всички други, които потърсят Боговете ни, нашите спасителни команди и помощни отряди, 

СПАСИТЕЛНИ КОМАНДИ от=
от Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Богиня Ма (Майка) Диана

ПОМОЩНИ ОТРЯДИ от=от Ариани от Ешуа и Богиня Мат Диана

които са съставени от светейши служители от Вси Светии, всичките наши предци, преминали в Божието измерение в свръхестествен режим и създаващи и управляващи всички енергийни, физични, материални и биологични процеси на Земята!

ВСИ СВЕТИИ от=от Бог Исус и Богиня Диана 

ПРЕДЦИ=Ариани от Иса и Богиня Диана 

БОЖИЕТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Ежуз и Богиня Матара

РЕЖИМ на=на Ежуа и Мария

СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ=
Светии на Бог Христос=
Светии на Бог Исус от Трахия

СВРЪХЕСТЕСТВЕН РЕЖИМ на=
РЕЖИМ на Светии на Бог Христос=
РЕЖИМ на Светии на Бог Исус от Трахия

И ви предоставяме извънредно важна спасителна информация за предпазване от земетресенията с пасажи от наш тематичен постинг:

Какво ни казаха с поредното превантивно апокалиптично послание в почти прав текст – земетресението в Стряма, обградилите ни отвсякъде Извънземни?
https://bezistena.blog.bg/history/2020/05/02/kakvo-ni-kazaha-s-porednoto-prevantivno-apokaliptichno-posla.1708722

... Разсекретяваме ви за пореден път единствената предпазна и спасителна формула, мантра и молитва към Боговете ни при земетресение:

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от=от Исуз и Матара

В няколко наши статии сме ви запознали и посветили в изкуствения произход и характер на земетресенията, в които Боговете Демиурзи ни разкриват техния произход и технология и ни дават формулите за предотвратяването им или за спасението ни при изпадане в критични ситуации.

КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ от=КРИТИТШНИ СИТУАЦИИ от=
СИТУАЦИИ от Диана и Ешуа от Тракия

ИЗПАДАНЕ  без=без Иза и Богиня Диана 

СИТУАЦИИ от=от Диана и Исус  

ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД от=ПРОИЗХОД от Бокиня Диана и Исуз 

ИЗКУСТВЕНО предизвикани от=предизвикани от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз 

ИЗКУСТВЕНО предизвикани от=предизвикани от Кан (Жреци) от Безистена

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз=База на Иса и Диана
 
Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база на Земята, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните деца на Боговете, които са само Българите от Божия жречески род Дуло с херметичен титул Раи, Ариани, Арии, Арий – ци, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, Команден диспечерснки пункт за  контрол и управление на всички природни, енергийни, физически, биологични и социално – политически процеси на Земята, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е висша съкровена етносна доктрина и извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света. Безистенът е командно – диспечерският пункт на всички земетресения

Културно – информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena


https://www.youtube.com/watchv=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
 Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол

Ще ви припомним някои от тематичните ни статии:

Тайната и формулата на земетресенията! Как да избегнете или да се спасите при земетресение с антисеизмичните формули на съпрузите Исус и Мария Магдалена!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/04/29/tainata-i-formulata-na-zemetreseniiata-kak-da-izbegnete-ili-.1357676

Земетресението в Япония разкрива изкуствения произход и тайния механизъм на възникване на земетресенията и начина за предотвратяване и предпазване от тях!
http://bezistena.blog.bg/history/2016/04/18/zemetresenieto-v-iaponiia-razkriva-izkustveniia-proizhod-i-t.1445418

Поредната серия земетресения,с които Извънземните ни се обозначават! Помни спасителните формули молитва при земетресение –  най – сигурната индивидуална защита !
http://bezistena.blog.bg/history/2016/11/01/porednata-seriia-zemetreseniia-s-koito-izvynzemnite-ni-se-ob.1486480

Sandstorm – страшният и смъртоносен ад и ужас на пустинята,заради който подготвяме пускането на Българските мегалитни светилища в целия свят!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/01/11/sandstorm-strashniiat-i-smyrtonosen-ad-i-ujas-na-pustiniata-.1502526

Какво съобщиха Извънземните на гърците с новото яко земетресение край Атина и Маратон. Поредната Българска огромна изкуствена планина – пирамида Бехистун в Шумер
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/16/kakvo-syobshtiha-izvynzemnite-na-gyrcite-s-novoto-iako-zemet.1588556 

Земетресенията в Егейско море – последни предупреждения от Извънземните към турци и гърци, че трябва да връщат на Българите тия откраднати от тях наши земи!

http://bezistena.blog.bg/history/2017/07/22/zemetreseniiata-v-egeisko-more-posledni-preduprejdeniia-ot-i.1557990

Земетресението на остров Закинтос в Йонийско море и ще потъне ли Гърция! Тайната на Акрополиса
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/30/zemetresenieto-na-ostrov-zakintos-v-ioniisko-more-i-shte-pot.1633250

–– и култовият трагично – епичен пасаж от този постинг:

... Понеже по – горе казахме, че когато България пада под първото византийско робство – (518 – 681), юдео=данаите, от които са византийците, превземат Българския град Астипалея – Кефалос и избиват половината население, и остава да виси въпросът, какво става с другата половина от населението.
Избитите са защитниците, основно мъжете и младите Българки – амазонки, а останалите са децата и старците.
Преданието, което се съхранило дълбоко в паметта си поробеното и асимилирано Българско тракийско население от данайо=юдеите, водени от византийците, е че когато краят на шестмесечната героична отбрана на града се виждал и положението станало безнадеждно, през полуразрушените стени на града Първожрецът и ръководител на отбраната се договорил с данайо=юдейските византийски нападатели, че вместо бранителите на крепоста да избият децата и възрастните си родители и се бият след това обезумели и озверели до последно и избият още много нападатели, те ще се предадат без бой, но преди това да пуснат децата и старците да отидат на островчето до брега, за да не гледат децата как колят предаващите им се майки и бащи, а старците – погиващите им деца.
След това каквото искат да правят вече с тях на острова, родителите им няма вече да са живи да ги гледат...
Жадните за жива детска Божествена плът диви изроди приели похотливо примамливото предложение на Българите, пък и голям страх ги тресял още от смелите защитници, и към островчето по плитката вода, където преди време щастливо си играели децата и жреците ги учили с песни и танци на игра и наистина, да вървят по водата и да летят, се проточила скръбната процесия от деца и старци с наведени глави и бели измърсени и окървавени парцаливи, но святи и чисти дрехи.
Качили се на острова нещастниците и като се наредили по скалите с лица към обсадения град и обречените си жертвени родители и деца, паднали на колене и вдигнали ръце нагоре.
Тогава защитниците на града започнали да излизат от руините му с оръжие в ръце и се наредили на брега на морето най – близо до островчето, заобиколени на дистанция от зверските орди.
Извисил се мощният глас на Първожрецът Иссидорос към жертвите, наредени по скалистия остров Кастри:
– Гледайте, деца, всичко гледайте, и помнете!

По даден от него знак всички защитници влезли в плитките води, хвърлили мечовете и оръжията си в морето, потопили се и си измили кървищата от лицата и телата, пили по глътка солена вода, и като направили един общ кръг във водата, хванали се за ръце и ги вдигнали нагоре в култовия свещен Български символ Y .
– Гледайте, деца, всичко гледайте и вижте! – екнал пак мощният басов глас на Първожреца.
– Вижте и помнете, и пазете нашата заповед и повеля за вас – изобличавайте, но никога не посягайте и не отмъщавайте на потомците на нашите убийци, и молете нашите Богове Исус и Майка Мария Магдалена да спасят и техните души!
Затова пейте и се молете, докато гледате хекатомбата ни!
След тия думи Първожрецът запял "Отче наш!", след него подели и жертвениците от хорото, горко заплакали и запели децата и старците, всички с хванати и вдигнати нагоре ръце, екнали и светилищните скали на острова.
Човекоподобните зверове сечяли и обезглавявали покорните великомъченици, морските вълни затихнали в ужас окървавени и задръстени от телата на жертвите, песента – молитва звучала от все по – малко гласове, докато накрая паднала главата и на последния певец – Първожрецът Иссидорос.
Секнала изведнъж песента – молитва и на жертвениците, накацали като ята бели чайки на островчето. Децата онемели от ужаса, старци падали подкосени с пръснати сърца...
По кървавото стихнало море хукнали окървавените зверове към децата на островчето.
И тогава забучали и се разтресли скалите на светилището, екнала отново песента – молитва, захваната от огромния скален светилищен орган и невидим ангелски хор.
Запяли отново децата Български, всички с Божествения жречески феноменен ген, и в чутовен екстремален катарзис им се активирали Божиите жречески феномени, като едни от тях тръгнали отгоре по вълните навътре към морето, другите се извисили над скалите и хванати за ръка от моментално трансформираните и преосветени в ангели и светии изклани преди малко техни родители, литнали заедно към висините...
Скалите на светилището – портали на Българските жреци към Божието измерение, се разтворили и приели в Божието измерение останалите старци и пеленачета в ръцете им.
Когато оскотелите и невярващи на очите си данаи/юдеи се покатерили на острова, земята се разтресла в свиреп виещ животински земетръс ––

ЗЕМЕТРЪС от=от Исуз и Матара ,

огромни скали захвърчали върху изродите, смазвайки ги като гниди, огромни кървави вълни се надигнали със свиреп вой и грохот край острова и отнесли и издавили изчадията адови....

... И пак повтаряме, че земетресенията в Егейско, Йонийско море и по цялата им територия на Турция и Гърция са последни предупреждения от Боговете ни към турци и гърци, че е време вече да връщат на Българите тия откраднати от тях наши земи и просят милост в катарзисно покаяние от нас,

КАТАРЗИСНО ПОКАЯНИЕ пред=
пред Кан (Жреци) от Бог Кристоз=
пред Кан (Жреци) от Бог Исуз от Тракия

за да им простим и им ходатайстваме пред Боговете ни по време на процесите на предстоящия скоро Съден Ден за тяхното етносно спасение!
Много тежко и трудно за нас решение...

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за=ВРЕМЕ Е ВЕТШЕ за=
за Богиня Матара и Бог Ешуа

Време е вече, Татко и Майко, за Съдния Ден!

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за СЪДНИЯ ДЕН=ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за Иса и Диана

Отново ви извеждаме универсалните молитвени мантри за спасение от земетресенията, като вече знаем от предните разсекретени документи, че земетресенията се произвеждат в сеизмичната работилница на титулярите на процеса – нека пак видим чрез магията на лингва анаграмирането, кои са те:

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО Е ДЕЛО на оператори=
на оператори Ариани от Дуло от Исуз и Мат Диана

––––––––––––
––––––––––––


Вижте от разпечатката от пишещият апарат на сеизмографа, регистрирал 7.8 бала по Рихтер какво съобщение са ни изпратили и записали чрез днешното земетресение край турския град Пазарджък в окръг Кахраманмараш, град Искендерун, Газиантеп, Диарбекир, Османие, Адана, Адъяман. др., небесните майстори на земните трусове:

НЕБЕСНИ МАЙСТОРИ на земетресенията=
земетресенията на Исус и Богиня Матара

СЕДЕМ И ОСЕМ БАЛА ПО РИХТЕР предизвикано от=
предизвикано от Хан (Кан, Жреци) от Дуло от Бог Исус и Богиня Мат Мария –

операторите на планетарната сеизмична работилница са пресметнали и произвели най – силния трус от серията трусове точно с тия параметри, за да ни напишат с тях и съобщят с кодираното чрез тия параметри послание, че авторите и операторите – господари на земетресенията, са Българите от небесното светейшество, жреческите потомци на Боговете Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена, преминали временно в невидимо транспространствено обслужване и управление на световете и всички Божии измерения!

И сакралната Българска етимология на засегнатите градове:

ИСКЕНДЕРУН=Иса от Дракия (Тракия)

ИСКЕНДЕРУН основан от=
основан от Ариани Кан (Жреци) от Иса и Диана

Че този древен град е основан от Българските жреци – ариани от рода Дуло, свидетелства и римското име на града Alexandria ad Issum:

Alexandria ad Issum основан от=
основан от Ариани Кан (Жреци) от Дуло от Сина на Исус и Ма (Богиня Майка) Диана

този древен "римски град , както и всички други "римски градове" са основани от жреческите потомци на Свети Павел – синът на Исус и Мария Магдалена

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, новоепохалният първороден син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света (всички до едно бивши    нефеноменни безкултурни тракийски племена) за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

РИМСКИ ГРАДОВЕ основани от=
основани от Кан (Жреци) на Иса и Богиня Мадара

А тези и всички други римски документи разкриват за пореден път категорично, че цялата т. н. "Римска империя" и "Римска цивилизация" са дело на Българските жреци!

РИМСКА ИМПЕРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ на=
ИМПЕРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса и Мария

ПАЗАРДЖЪК=
Бог Криждоз=
Бог Ежуз от Дракия (Тракия)

ПАЗАРДЖЪК основан от=
основан от Ариани Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ежуз

ПАЗАРДЖЪК основан от=
основан от Ариани Кан (Жреци) от Безиждена (Безистена)

КАХРАМАНМАРАШ основан от=
основан от Ариани Кан (Жреци) на Ешуа и Майка Мария

ДИАРБЕКИР за заточение на=
за заточение на Барки (Българи) Ариани/Раи от Диана

ГАЗИАНТЕП=Иза и Богиня Диана

АДАНА=Диана

АДЪЯМАН=Ма (Богиня Майка) Диана

ОСМАНИЕ=Иса и Ма (Богиня Майка)

Така тези поредни документи ни доказват категорично, че земетресенията са изкуствено създавани и предизвиквани от Светиите специалисти в отдел "Земетресения" на Министерството на текущото поддържане на Земята и нейната наземна и надземната ѝ звездна инфраструктура в транспространственото Правителство на Свети Павел в ресора на неговия син Свети Ирник, който е още и Свети Атила, който е Свети Николай Чудотворец – Вицепремиер и министър на природните стихии и аварийните ситуации – факт, който твърдим и доказваме безапелационно във всички наши статии по тази апокалиптична тема, че земетресенията са изкуствено създадени.

ИЗКУСТВЕНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от=
ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

ИЗКУСТВЕНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от=
ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от Кан (Жреци) от Безистена

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ СЪЗДАВАНИ от=
ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от Исуз и Богиня Диана

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ СЪЗДАВАНИ И УПРАВЛЯВАНИ от=
ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ УПРАВЛЯВАНИ от Безистена

–––––––––––––––––––––

И пак :
– Помнете, феноменни Б/българи, универсалната предпазна и спасителна формула, мантра и молитва към Боговете ни при земетресение и знайте, че тази и всички други молитвени формули и спасителни мантри важат само ако сте изповядали с разум и от Душа Българските Богове Демиурзи за Всесилните и Всемогъщи Властелини на световете и сте Ги приели и поканили за ваши безусловни и безалтернативни Спасители и Господари на живота ви и живеете по Техните закони и Всемирната конституция – универсалната Всемирна Любов!

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ продуцирани от=продуцирани от Исуз и Матара
–––––––––––––––––––––

Вижте повърхностната информация за земетресенията в публикацията 
https://epochtimes.bg/opasnostta-ot-zemetresenija-v-balgarija/ , 
от която ще коментираме само постера ѝ, за да ви разкрием кога има опасност от земетресения и въобще кога има всякакви опасности за вас, и как да ги избегнете!

image

ОПАСНОСТ ако не познаваш=ако не познаваш Богиня Диана и Исус

ОПАСНОСТ ако не познаваш=ако не познаваш Безистена

Послушай съвета от постера и прочети сега нашата сакрална информация!

ПРОЧЕТИ СЕГА за=ПРОТШЕТИ СЕГА за=
за Богиня Диана и Гристош=
за Богиня Диана и Ешус от Трагия (Тракия)

СЪВЕТИ от=от Иса и Богиня Диана 

С
 това Познание за Боговете ни ще избегнете всякакви опасности, като ви предупреждаваме изрично, че въобще няма да можете да избегнете Боговете ни!

НЕ ЩЕ ИЗБЕГНЕТЕ=Ешуз и Богиня Диана  

С ТОВА ПОЗНАНИЕ за=за Бог Исуз и Богиня Диана 
–––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––


Щ
е нагазим за малко в метежния информационен обмен на социалните мрежи, активиран взривно от апокалиптичните земетръсни катаклизми в Турция и Сирия и от смачканите души на все по – ужасените по – близко преки и по – далечни онлайн наблюдатели в Европа, Азия и по света,

МЕТЕЖЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ОБМЕН от/за=
от/за Бог Ежус и Богиня Диана Матара Ма Ма=
от/за Бог Ежус и Богиня Диана Матара Мария Магдалена 
 
съпреживяващи комплексно наслагващите се необратимо все повече ескалиращи глобални събития и процеси – емигрантски нашествия, ковид медицинско – фашистката диверсия, развихрящата се все по – трудно удържана ескалация на войната в Украйна, енергийната криза, ескалиращата инфлация и вече явно и открито провежданите комплексни военни финални мероприятия на либерал глобалистите за тоталното поробване на света и на всички народи.     

Виолета Кирилова  

Значи 3 места където са земетресенията образуват триъгълникът на Сатаната .
Демек казват с това "Ние го направихме. Ние бяхме". Винаги оставят подписа си на мястото на инцидентите.

image 

Ще подложим на графоложка експертиза подписа на Сатаната за да разберем оригинален ли е и ще разберем защо Сатана говори в първо лице множествено число  "Ние го направихме. Ние бяхме"!

ЕКСПЕРТИЗА от=
от Бог Кристоз=
от Бог Исуз от Тракия 

И кои са главните експерти, подизпълнители на графоложката и всички други експертизи:

ЕКСПЕРТИ=Ариани Кан (Жреци) на Иса и Богиня Диана 

ЕКСПЕРТИЗА извършвана от=извършвана от Ариани Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

ЕКСПЕРТИЗА извършвана от=извършвана от Ариани Кан (Жреци) от Безистена

ГРАФОЛОЖКА ЕКСПЕРТИЗА от=ЕКСПЕРТИЗА от Кан ( Жреци) на Ежуа Българина 

Главните експерти, подизпълнители на графоложката и всички други експертизи, са нашите светейши свръхестествени и реални рационални Предци ариани от жреческия род Дуло на Българските Богове, от които е съставът на Вси Светии, обслужващи световете

Ето Чий е подписът на Сатана:

ПОДПИС на=на Богиня Диана и Бог Иса 

След като графоложкага експерти доказа категорично, че подписът на Сатана е на двама, и тези двама са Българските Богове Демиурзи, следва единствено верния извод и заключение, че Сатана е синкретизираният страшен и нарицателен образ и провление на Българските Богове, което обстоятелство нашите просветени съкурсници и съфорумци от нашата Сакра Лингва Духовна Академия Форум на Безистена знаете от нашите тематични постинги, и примерно:

Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
https://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982?reply=5073170

...Притчата за човек, който засява жито на нивата си, и за враг, който засява плевели сред доброто семе според повествованието в притчата в Матей 13:24 – 30 :

Правият текст на обяснителната част на притчата е категорично ясен и безапелационен: селектираните читави и здрави плодове и зърна, сиреч добрите човеци и качественият генно – инженерен експериментален продукт, отиват в хамбара и продължават живота и еволюцията си, а изгнилите и отровни семена и плодове и вредните плевели – сиреч лошите хора и несполучлив генно – инженерен експериментален продукт, получават печата "Брак!" на ОТК и отиват за изгаряне в огъня.
Духът на притчата е този, пък и индивидуалната и обществена логика и чувство за справедливост и трупаните векове чрез мъки и страдания настроения и нагласи на потърпевшите, са на същото мнение, подкрепяни от постулираните кармични закони на живота. 

Обаче има едно нещо, което не е в съгласие с финала на правия текст и на неразяснената, и на разяснената част на притчата!

Във всички наши просветителски статии нашите Ръководители свише, както и самият Спасител, ни казват да ви казваме, че всичко в света и в живота около нас е проектирано, инсценирано и режисирано според Божият проект и транс – епохална драматизация "Българите и човешката цивилизация" и че всички роли на всички човеци в целия диапазон на спектъра на проявление от + до – са дадени от Авторите, Продуцентите, Сценаристите и  Режисьорите на спектакала – Българските Богове Демиурзи, Които са и Главните Кукловоди на всички човешки същества до едно!
Не може да бъде по друг начин, след като Те са Всемогъщите Господари и Властелини на световете и на всичко в световете и на всички същества в тях!
Което означава, че всичко което се случва с нас, около нас и в нас, е под Техния категоричен диктат, надзор и управление и всичко което ние вършим, е по Тяхната воля на Абсолютни Драматурзи, които са ни оставили толкова степени на илюзорна свобода за мислене и действие, колкото имат марионетките на конци в театъра на култовия Карабас Барабас – сиреч никаква, казана с математически език "нулева" !

image
 
Които са вярващи християни, мюсюлмани, юдеи, будисти и каквато и да е друга религия и философско учение на света, безприкословно и безусловно приемат, че Богът Творец, Който е един и същ за всички религии, е абсолютният Господар и Властелин на световете.

Които не са вярващи или безбожници тях Бог въобще не ги пита какво мислят за Него и си властва и управлява всичко и всички в света.

Преди да продължим ще разсекретим Кой е истинският Бог, Един и същ за всички религии и въобще за всички и на всичко: 

БОГ Е ЕДИН И СЪЩ=БОГ ДИЕНЕ ИСЪЩ=Богиня Диана и Исуш – 

Българските Богове Демиурзи 

 
ДЕМИУРЗИ=МУДЕР ИЗИ=Мадара и Иза 

Значи Българските Богове Демиурзи са Създателите на всички светове, персонажи, събития и процеси в световете и управляват всичко и всички, което означава че Те имат тотален контрол и власт и управление над всички събития и процеси в световете и на всички персонажи в тях.

image

Пак ви припомняме истинският космогонен модел на Земята с нейната плоска кръгла форма и крехкото ѝ и балансирано положение и състояние в енергийното и материално космическо яйце на планетата ни.


Във вътрешноста на това космическо яйце – кувьоз на Земята, всичко : от най – малката молекулка, прашинка, песъчинка, клетка, планини, реки и океани, континенти...природа, същества, човеци, процеси и събития..., цялата Земя с принадлежащатата ѝ космическа инфраструктура от Слънцето, Луната и всички звезди – изкуствени орбитални станции всички на няколко хиляди километра от Земята във вътрешноста на Земното яйце – всичко, абсолютно всичко !!!, всичко е създадено по идея и воля на Българските Богове и всичко се води на най – строг отчет, видео контрол и безусловно подчинение и управление нонстоп от Тях

Продължаваме да разсекретяваме нови и нови документи на по – висши конспиративно 
– посвещенчески нива на една от най – плашещите душите нечисти и съвестите гузни, тайна на човечеството : тайната за генезиса и истинското значение на дявола.
По – горе разсекретихме сакралния генезис на популярния титул на дявола – дявол, който е от името на Ямбол – Дъбилин, Дубилин, сега нека видим най – древните му корени в изходящата дума διάβολος.
Казахме, че
 "прототипната" дума за дявол е взета от гръцкия езиккъдето "гръцката" дума διάβολος (диаболос) означава „клеветник“ от diaballein (клеветя)

Отваряме кратка скоба, за да ви припомним че т.нар."древно
 – гръцки език" е на 100 % Български херметичен жречески език, създаден от Българските посветени съставители на всички езици по света за свръхсекретен херметичен сейф и носител на сакралната Българска родова памет и история, закодирани със Свещения шифър.

Защо клеветя, клеветник и кой кого клевети вижте сами, нас ни интересува защо точно тази "гръцка" дума  – диаболос, някой някога е избрал да кръсти с нея това най – противно страшилище и плашилище на душите човешки – дявола, името на който разсекретихме че произхожда от едно от основните имена на Ямбол?


Ето защо: 

διάβολος=ДИАБОЛОС=ДИАБОЛ ОС=ДАБИЛ ОСО=Дабилин Иса=Дъбилин на Иса

– за да се документира с този пореден свръхсекретен автентичен документ, че този страшен отрицателен герой и персонаж е кръстен по името на Божия град Ямбол, което показахме и в по – горния разсекретен документ Дъбилин=Дявол, както и по друго емблематично име на първосвещения Божи град Ямбол – Дианополис (град на Диана):

ДИАНОПОЛИС=διάβολος=ИСО ДИАПОЛ=Иса е Дявола !!!

Същата информация се потвърждава категорично и от семантичното обяснение, че  διάβολος (диаболос) означава „клеветник“ от diaballein (клеветя) : 

diaballein=ДИАБАЛЕИН=ДАБАЛИН=Дъбилин 

Това първично изходно прототипно име на дявола – διάβολος, ни разкрива и поредната удивителна тайна на Божията драматична постановка на борба между доброто и злото :

διάβολος (дявол)=ДИАБОЛОС=ДИАБОЛ ОС=ДАБИЛ ОСО=Иса от Дабилин

διάβολος=ДИАБОЛОС=
ДИАБОЛОС ± Н (кодировъчен назал)=ДИАНОБОЛИС=ИСО ДИАБОЛ=Иса е Дявола 

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Изумени научаваме, че ролята на страшния дявол в трансепохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация" се играе от Иса от Дъбилин, Който е Исус от Дианополис или от Ямбол, Който е самият Господ Бог Отец Исус Демиургът!

 ? ? ? ? ? ? ? ?
– Как така?
– Ами на така!

Разбира се, че щом Господ Бог Исус е върховният Самодържец и Монарх на световете и Главен Продуцент и Сценарист на драматизацията, Той ще избира за Себе си най – важните и главни роли в епичната драматизация – и ролите на добрия, и ролите на злия Властелин на световната театрална постановка ! 
 
Понятно е, че Господ Бог Исус има армия от дубльори и каскадьори за тази и за всички други Негови роли, които са все Негови и на Богинята Майка генетични деца, които са само Българите!

ДУБЛЬОРИ И КАСКАДЬОРИ=Булкари от Диана и Иса от Дракия (Тракия) – 
Светиите от Божието светейшо небесно войнство 
 
АРМИЯ ДУБЛЬОРИ И КАСКАДЬОРИ=Булкари от Мадара и Иса от Дракия 

Божията драматична постановка на борба между доброто и злото, която формулирахме като драматизацията Българите и човешката цивилизация, е съвместен проект на Боговете Демиурзи, затова много често Те се превъплащават в образи от драматизацията и участват в този култов персонаж Дявола, (който пишем вече с главна буква Д защото знаем вече кой е истинският) в сдвоени синкретизирани образи както са ни разкривали Те в много от нашите статии и конкретно в постовете ни

Ужас! Идва 666! 666 ще ни погуби! Спасявайте се! Идва 666 ! Най – после 666 идва!Ура-а-а! 666 идва! 666 ще ни спаси!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/02/11/ujas-idva-666-666-shte-ni-pogubi-spasiavaite-se-idva-666-nai.1337304
 
Екипът на bezistena почита празника на вещиците – Валпургиевата нощ, и реабилитира категорично всички вещици и езичници – еретици!
http://bezistena.blog.bg/history/2014/05/01/ekipyt-na-bezistena-pochita-praznika-na-veshticite-valpurgie.1261505 ,

в които статии Исус и Богиня Диана играят ръка за ръка и крило за крило ролята на Сатана – христоматийният изобличител и плашач на гузните души и черните паднали духове на душманите на Божия Български народ и на невежите и на религиозните фанатици, имащи такава огромна канонична начетеност и фанатична догматична религиозна вяра щото планини да повдигнат с нея, но Любов нямат, защото не познават Истинските Богове и не живеят по Техните закони и висшия вселенски Божи закон – законът за Любовта, и затова нищо нямат и дрънчат като изгнили кимвали и язък им за вярата!  

САТАНА=СА ТАНА=Иса и Тиана=Иса и Диана 

image

Затова и Сатана – Исус и Диана, са съставили върху същата анаграмна подложка във Българския език и думата за висшата категория Истина:

ИСТИНА=ИС ТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана

САТАНА=ИСТИНА=Иса и Диана 

Дяволът е съвместен проект и синкретичен образ на Българските Богове Исус и Диана в Божията епична драматична постановка на борба между доброто и злото

СЪВМЕСТЕН ПРОЕКТ на=ПРОЕКТ на Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

СЪВМЕСТЕН ПРОЕКТ на=на Бок Исус и Богиня Матара Диана  
 
Ето и кои са подизпълнителите и многобройните драматични персонажни метастази в епичната борба между доброто и злото в Божията транс – епохална драматизация : 

БОРБА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО на=
на Братя от Дуло на Бог Изуж и Богиня Матара Диана 

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Изус
 
МЕТАСТАЗИ от=от Исуз и Мат Диана 

–––––––––––––
Така оправдаваме и реабилитираме толкова страшния и ненавиждан, особено от религиозните догматици и общества, Сатана!
 
Стив Колев    

Планетата се тресе.
Турция 7.8 - 6.0
Кипър 4.5
Израел 2.9
Ливан 4.3
Либия 4.0
Сирия 7.8
Ирак 4.
Грузия 3.3
Армения 3.3
Хавай 3.0
Тайван 4.8
Индонезия 4.9
Чили 4.3
Аржентина 4.7
Ню Йорк ( щата) 3.8
Казахстан 5.4
Камчатка 5.4
Пуерто Рико 3.2
Остров Самоа 5.0
Мексико 4.4
Аляска 3.2

Sabina Georgieva
И на Бог май му писна

на БОГ МАЙ МУ ПИСНА=
на БОГ Иса и Богиня МаМа=
на БОГ Иса и Богиня Мария Магдалена 

Rada Petrova  
Sabina Georgieva

Всичко е с НЕГОВОТО позволение, ако не и нареждане.
НЯМА СВЯТ!! Крайно време беше, всичко е ИЗродено, отдавна.

Rada Petrova позна почти на 100% или по – точно на 50% вселенския постулат, че всичко е по волята и продуцентството на Бог Отец, като ние добаваме и Богинята Майка за да бъде всичко на 100%, като я успокояваме, че има свят, и винаги ще има, защото е на Боговете ни! 

НЕГОВОТО ПОЗВОЛЕНИЕ АКО НЕ И НАРЕЖДАНЕ на=
на Богиня Мат Диана и Бог Ежуз Българина

НЯМА (ИМА) СВЯТ на=на Иса и Богиня Мат

ВИНАГИ ЩЕ ИМА СВЕТА на=на Бог Исуш и Богиня Диана 

И да трансформираме и преосветим изродения свят, защото Светът е такъв –
 добър или лош и по средата, какъвто го направят Боговете ни по изричния Им план!

ИЗРОДЕН СВЯТ от=
ИЗРОДЕН от Иса и Богиня Диана 

Мария Димитрова
Планетата може и без нас.Ние не можем без нея.Такова грубо отношение на хората към земята не е имало никога.Зяпнали сме да погълнем целия свят....като кърлежи сме....но ще ни се види сметката....

Мария се опитва да избяга от Боговете ни и търси спасение от планетата, но тя ѝ каза, въпреки че нищо не може да казва, без Кои не можем и Които ни пишат сметката!

НЕ МОЖЕМ БЕЗ=
Ежуз и Богиня МаМа=
Ежуз и Богиня Мария Магдалена

ПИШАТ НИ СМЕТКАТА=Тати Ешус и Богиня Майка Диана 

Георги Арнаудов
Нормално е! Нали е планета и се развива с течение на времето !

планетата се развива С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО от=
планетата се развива от Ешус и Богиня Матара Диана 

васик атанасова
по повод тръгнали Български доброволци за Сирия 

БОГ ДА Е С ВАС !

 Бог да Е с вас! – казваме и ние, и даваме на сирийците, които "демократичният" свят въобще не поглежда и не помага в тези тежки апокалипнични събития, най – голямата помощ, която никоя друга сила, освен Боговете ни, не може да им даде!

БОГ ДА Е С ВАС=Богиня Диана и Бог Исус


Ето кои са основали Сирия:


СИРИЯ основана от=основана от Ариани на Иса 

И само нищожна частица от Сирия, от която безапелационно се вижда Българския ѝ генно –
 инжерен и цивилизационен генезис:

От древната история на Сирия знаем, че тя е Земята на Шам, завладяна от Александър Велики, наследен от Селевк Никатор, и династиите на Умаяди или Бану Умайя, и Аббасиди, със столица Дамаск

ЗЕМЯ на ШАМ=ЗЕМЯ на Ешуа и Ма (Богиня Майка)

АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ=Бълкарин Кан (Жрец) от Дуло на Иса и Диана 

СЕЛЕВК НИКАТОР=
Бълкарин Кан (Жрец) от Иса и Диана 

ДАМАСК=Иса и Майка Диана 

ДАМАСК основан от=основан от Кан (Жреци) на Иса и Ма (Майка) Диана 

УМАЯДИ=Мад=Ма (Богиня Майка) Диана

БАНУ УМАЙ=Богиня Ма (Майка)

От тези 
Български династични кланове на рода Дуло е и сегашният президент на Сирия Башар Асад.

БАШАР АСАД=Ариан от Богиня Диана и Исуш

БАШАР АСАД=Ариан от Безистена
       
В многобройните коментари в масмедиите за земетресението един от постоянните хейтъри – Бялджип, запита:

Ега ти трагедията! С какво ли са разгневили Небето?

Включи се и друг коментатор:

acy
И аз това се питам
––––––––––––––––

И защото никой друг освен нас не може да им отговори точно,

НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН НАС=
Кан (Жреци) на Бог Грисдос=
Кан (Жреци) на Бог Исус от Драгия (Тракия)

въпреки че отговорът е пред очите на всички в реторичен режим, ние отговаряме на реторичните въпроси, като първо ще разсекретим сакралната семантика и на емблематичния питащ и чудещ се разговорен израз "и аз това се питам", водещ до сега в глуха линия без отговор, за да знаете Кои да питаме за този и за всички други случаи!

И АЗ ТОВА СЕ ПИТАМ чрез=чрез Бог Исуз и Богиня Мат Диана

И отговорите на реторичния въпрос с какво турците са разгневили небето!

РАЗГНЕВИЛИ СА НЕБЕТО=РАЗГНЕВИЛИ Иса и Богиня Диана

РАЗГНЕВИЛИ СА НЕБЕТО на=на Богиня Диана и Исуз Българина

А следващият анаграмен документ дава отговор заради кои турците са разгневили Българските Богове!

РАЗГНЕВИЛИ СА НЕБЕТО заради=
заради Българи на Богиня Диана и Исуз

––––––
––––––

И сега внимание!

Превантивно добронамерено пророчество за опостушителните земетресения в Турция е нашият последен постинг за отношенията между Българите и турците, който публикувахме на 2 февруари – няколко дни преди земетресението от 6 февруари.

Петлешковден и девширме. Как Българите докато висели по ченгелите живеели в мир и любов с турците и Предците ни давали децата си доброволно за рицари – еничери!
https://bezistena.blog.bg/history/2023/02/02/petleshkovden-i-devshirme-kak-bylgarite-dokato-viseli-po-che.1853899

Поради липса на свободен работен обем на горния постинг, в коментар №19 от коментарния блок на постинга от 5 февруари – само едно денонощие преди опостушителния земен трус в Турция и Сирия, екипът ни даде пример и зелена светлина за започване на покаятелно – опростителните процеси между Божествените Българи и техния генно – инженерен цивилизационен продукт – турците, в който етнос според Божият сценарий има най – голямо количество имплантиран Български Божествен феноменен имплант от Български Божествен ген – за жалост изнасилен и поруган, от който е сегашният духовен интелектуален и управленческия и аристократичен елит на турския етнос, който и трябва да поведе турския народ в този епохален акт и епични процеси!

––––––––––––––––––––

коментар № 19.
bezistena -

05.02 01:14

И сега най – важната част от всички коментари и целия постинг!

Ivailo Zenkulov

Лоша карма тегне над Босфора и над цяла Мала Азия!

Инж. Иван Дунчев
Автор

Затова ги и просвещаваме и турците – за да ги отървем от изгарящата ги черна карма. За тяхната религия и култура понятието и катарзисният акт и процес "покаяние и простителност" са чужди и неприсъщни.

Обаче!

Обаче покаянието и простителността между два субекта и народа не са едностранен и еднопосочен акт и процес, а са взаимно двустранни и двупосочни и задължително във възможната максимална степен искрени!

Обаче поэнатата висша християнска добродетел простителност на официалното юдо – византийско Християнство, както и самата официална религия Християнство, въобще не са приложими за трагично сложните взаимоотношения между турците – 500 годишни поробители и геноцидатори, и Българите – 500 години техни клети роби и жертви!
Там границите на възможната простителност според християнската догма

image

се простират не по – далече от брата и ближния на прощаващия или на опрощаващите се, която висша християнска Исусова добродетел въобще не е приложима за този акт и процеси между турци и Българи – многовековни врагове!
Какво ще правим тогава?
Ами ще правим това, което прави нашият екип във всичките ни 1700 постинга от блога ни – просвещаваме Българите, че сме единствените истински генетични феноменни потомци на Българските Богове Демиурзи и приносители на Тяхната свещена кръв и феноменни Божии гени, с които сме заплодили генно – инженерно и култивирали и цивилизовали всички племена и народи по света, включително и в най – голяма принудителна насилствена степен от тяхна страна и турците – и които племена всичките са синтетични човекоподобни биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, с които пост Сътворенчески процеси ние ви запознаваме в постингите ни

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena/…/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po- p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

От тези документи от Божията канцелария се вижда категорично, че всички хора и народи по света носят в различно количество и в различна степен на развитие и еволюция Божията кръв и гени – сиреч Българската кръв и гени, което означава че всички хора, племена и народи по света

казано научно, са цивилизационни генно – инженерни продукти от Българите,

а казано разбираемо са роднини помежду си,

и казано емоционално и сърдечно – са братя и сестри помежду си по Божията Българска генеалогична линия!

Истинското Божие сакрално Познание, с което ви просвещаваме, е единственият и безалтернативен път за покаяние и опрощаване между всички хора, племена и народи, и най – вече за емблематичния и трагичен, и епичен пет вековен пример между Българи и турци, затова и Света Ванга прорица, че скоро време всички религии на Земята, които разделят хората и народите, ще се премахнат в един раз и за всички безалтернативно ще се възцари новото Духовно познание и практика на феноменен живот – Учението на Разума

УЧЕНИЕТО на РАЗУМА=на Ешуз и Матара Диана

И един много важен момент при този акт, регистриран в Българската етносна практическа мъдрост на ритуала "Вземам си прошка и давам прошка" :

При взаимното опрощаване не се иска прошка от другата страна, а се взема прошка от нея чрез Божието и на Светиите ни посредничество, без да се съобразяваме и чакаме съгласие от отсрещната страна, която може и да не е съгласна да даде прошка!
Вземащият прошка се пречиства и преосвещава с този акт чрез Божията санкция, решението на другата страна остава за нейна (+) или (–) сметка!
Благословен и най – близко до Боговете ни и награден ще е този който първи направи този акт.
А винаги праведният и познавайщият Боговете ни и под егидата на Святият Дух и облечен с Тяхната сила и въоръжен с Тяхната мощ, трябва първи да направи тази крачка към другия!
При всички положения това сме ние посветените Българи в сакралното Божие познание и кръстени със Святият Дух!

И още един съществен момент от този акт на опрощаване:

Българите сме длъжни първи да си вземем прошка от другата страна – в случая от турците, въпреки че по всички човешки критерии и норми ние сме абсолютно потърпевшата страна, още и защото по трансепохалния сценарий на Българските Богове Те са планирали и дали тази черна отрицателна роля на перманентни душмани на Българите, на бившето тракийско нефеноменно племе турци, а нашите Свети Предци като преки подизпълнители на Божията драматизация "Българите и човешката цивилзация" в земен и в светейши режим перманентно са моделирали, възпитавали, контролирали и управлявали турците да бъдат такива каквито са станали в културно и цивилизационно отношение и да вършат всичко това, което са вършили и сторили връз Българите!
Знаете от нашите документи, че и централният новоепохален Светец – доаен, надзорник, генно – инженерен моделиер, оператор и отговорник на турците и на всички мюсюлмани от 6 век насам е висшият Български първожрец и гинетичен жертвен потомък на Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена и династ от Дуло – Свети Пророк Мохаммед, пра ... правнук на Свети Павел!

image

– справка:

Честит Рамазан байрам на вярващите мюсюлмани! Българският жрец Пророк Мохамет от рода Дуло и Българският генезис на истинския ранен ислям.
https://bezistena/history/2022/05/02/chestit-ramazan-bairam-na-viarvashtite-miusiulmani-bylgarski.1816272

Затова аз и нашият екип казваме на турците, за да изчистим и преосветим общата ни енергийно и генетично сложно преплетена родова карма, която изгаря и нас Българите:

– Вземаме си прошка от вас за всичко, и ви даваме прошка за всичко!

Кои от Българите и турците ще ни последват! 

–––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––

Българите сме длъжни първи да си вземем прошка от турците, още и защото с Божествения си произход, Божествена красота и хубост, с Божествения си интелект и културно и цивилизационно величие Българите сме предизвикали перманентната дълбока завист, ревност, омраза и ненавист на нефеноменното безкултурно бивше тракийско племе турки, тюрки, турци към нас.
Затова е и толкова непонятната за непосветените висша тайна доктрина на Богомилите от Всемирното Бяло Братство, че накрая на Божията драматизация всички – всички до един!!!, ще бъдат спасени, защото са знаели отлично, че всичките наши върли врагове и душмани от всички племена, са задължително от Божия Български жречески род Дуло техни генетични родственици, и всички те изпълняват безусловно и безропотно ролите си, дадени им и управлявани от Боговете ни!

Най – покъртителен пример за практическото приложение на тази доктрина, необясним за нормалните човешки възприятия чувства, е изумителното трагично – епично поведение на Катарите/Богомилите когато огънят на кладите обхване телата им, и те отправят скръбни искрени молитви към Боговете ни да спасят Душите на враговете и палачите им, знаейки отлично, че те изпълняват безприкословно и безусловно тези злодейски роли и задачи, дадени им от Българските Богове при провеждането на трансепохалната екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", като враговете и палачите им задължително и те са от Божия Български жречески род Дуло, техни генетични родственици, знаейки често в миналото това обстоятелство, и разпределени в отбора на лошите!

Такива са задължително и всички турски лидери и духовни водачи и вождове – религиозни духовници – имами, имам-хатиби, ходжи, мюфтии, аятолах (знамение на Аллах)  

ТУРСКИ ЛИДЕРИ от=от Ариани от Дуло от Иса от Тракия 

ВОДАЧИ от=от Богиня Диана и Ешуа 

ВОЖДОВЕ от=от Бог Ежуа и Богиня Диана 

ДУХОВНИЦИ от=от Хан (Кан, Жреци) на Иса и Богиня Диана

РЕЛИГИОЗНИ ДУХОВНИЦИ от=от Българи Хан (Кан, Жреци) от Диана и Исуз 

РЕЛИГИОЗНИ ДУХОВНИЦИ от=от Българи Хан (Кан, Жреци) от Дионисиуз 

РЕЛИГИОЗНИ ВОЖДОВЕ от=от Българи Хан (Кан, Жреци) от Бог Дионижиуз – 

всички религиозни духовници и вождове на турците и на всички други племена са генетични потомци на Българските генни – инженерни култиватори и цивилизатори от жреческите отряди и армията на Дионисиус, който е най – древният херметичен синкретичен образ на Българските Богове, и под Чиито знамена са провеждали цивилизационните походи по света

ИМАМ=МАМИ=МаМа=Мария Магдалена

ИМАМ ХАТИБ=
Хан (Кан, Жрец) от Богиня Диана МаМа=
Хан (Кан, Жрец) от Богиня Диана Мария Магдалена 

ХОДЖА=Хан (Кан, Жрец) от Диана и Ежуа 

МЮФТИЯ от=от Богиня Ма (Майка) Диана 

АЯТОЛАХ=Хан (Жрец) от Дуло 

ЗНАМЕНИЕ на АЛЛАХ=АЛЛАХ е Иза и Ма (Богиня Майка)

Издънка от този Български Божествен династичен род е и сегашният президент на Турция Реджеп Таип Ердоган, обстойна сакрална информация за когото ви припомняме 

БАВНО И МЕТОДИЧЕСКИ СБЪДВАНЕ НА ПРЕДСКАЗАНИЯТА В УСКОРЕНИ ТЕМПОВЕ! Фатих Терим и Реджеп Ердоган
https://bezistena.blog.bg/history/2015/06/09/bavno-i-metodicheski-sbydvane-na-predskazaniiata-v-uskoreni-.1367670

РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН=Брат (потомък) от Богиня Диана и Иса от Трагия (Тракия)    

Вижте на Кои Свети Пророк Мохамед кръсти всички мюсюлмански светилища и храмове:

ТЕКЕ=Кая (скала, но само скално светилище) на Диана 

МЕЧЕТ=МЕТШЕТ=Ешуа и Мат Диана 

ДЖАМИЯ=Ежуа и Ма (Богиня Майка) Диана

ТЕКЕ=Кан (Жрец) на Диана  

ТЕКЕ=Кая (скала, но само специално скално светилище) на Диана  

МЕДРЕСЕ НИЗАМИЕ=Исуз и Мад Мария 

МЕДРЕСЕ НИЗАМИЕ за обучение на=за обучение на Ариани от Исуз и Мама Диана 
––––––––––––––––––––––––––––––––

Указваме на всички турци и най – вече на техния духовен интелектуален елит и на племенната им аристокрация, че актът и ритуалите по взаимното покаяние и опрощаване и побратимяване между Българи и турци ще се извърши в първосвещения Божи храм Безистена, където ще се извърши и епичният акт и ритуалите по взаимното покаяние и опрощаване и побратимяване между духовните интелектуални елити и на управниците и племенната аристокрация на всички племена и народи!

Не случайно ямболската джамия се намира на по – малко от 50 метра от Безистена, или по – точно е част от целия Сътворенчески светилищен храмов комплекс Безистена

 image

В историческите анали е запазена информацията, че преди да стане джамия, тя е била християнски храм, а по всички академично доказани археологически и исторически постулати всички християнски храмове по света, както и всички мюсюлмански, будистки, юдаистки и други, са били преди това Български езически светилища!

Ески джамия (на турски: Eski Camı – „стара джамия“) е джамия в центъра на Ямбол непосредствено до Безистена. 
Над вратата на джамията е поставен надпис, според който храмът се нарича Ебу бекир джамия, построен през 1413 г. 

ЕСКИ ДЖАМИЯ на=на Исуж и Майка Диана 

ЕСКИ ДЖАМИЯ на=на Кан (Жреци) от Исуж и Ма (Майка) Диана 

СТАРА ДЖАМИЯ на=на Исуж и Матара Диана 

СТАРА ДЖАМИЯ на=на Ариани от Исуж и Мат Диана 

ЕБУ БЕКИР ДЖАМИЯ на=на Ариани Кан (Жреци) от Бог Ежуа и Богиня Ма (Майка) Диана

Евлия Челеби я описва подробно през 1667 г., като обръща внимание на ханефитски водоскок с осем струйна чешма за предмолитвено измиване.
Джамията е загубила вещи и реликви, сред които косъм от брадата на пророка.

Ето какво ни съобщават вещите и реликвете и чешмата и косъмът от брадата на Свети Пророк Мохамет:

ВЕЩИ И РЕЛИКВИ от=
ВЕШТИ И РЕЛИКВИ от=от Богиня Диана и Ешуа Бълкарина

ОСЕМ СТРУЙНА ЧЕШМА=ЧЕШМА на Исус и Матара 

КОСЪМ ОТ БРАДАТА НА ПРОРОК МОХАМЕТ=
ПРОРОК МОХАМЕТ е от Богиня Мат Диана и Иса от Тракия 

КОСЪМ ОТ БРАДАТА НА ПРОРОК МОХАМЕТ=
ПРОРОК МОХАМЕТ е Кан (Жрец) Брат от Мат Диана и Иса 

Култовите хиляди косми от брадата на Пророк Мохамет, за които има легенди и се съхраняват по безброй много мюсюлмански светилища, са информационни носители вложени от Българските Посветени, съобщаващи ни, че Свети Пророк Мохамет е жрец  Български династ от Дуло от Всемирното Бяло Братство от генетичните потомци на Българските Богове!

По време на 
Априлското въстание от 1876 г., когато Каргона – Българският борчески квартал на Ямбол, е заплашен да бъде изгорен и унищожен от Шефкет паша – палачът на с. БояджикИсмаил Хакъ паша от село Таушан Тепе/Зайчи връх (Кабиле) се явява пред него и се застъпва за Българите.

ПАША от=от Бог Ешуа 

ШЕФКЕТ ПАША=Кан (Жрец) от Бог Ешуш и Богиня Диана 

ИСМАИЛ ХАКЪ ПАША=Кан (Жрец) от Богиня Ма (Майка) и Иса Хала (Змей) 

И отново сакралната етимология за първосвещеното Божие жреческо село Таушан Тепе, носещо името на първосвещения светилищен комплекс и енергиен център на планета ни Зайчи връх (Таушан тепе) 

ТЕПЕ=Богиня Диана
светилищен комплекс, изкуствено построена зикуратна пирамида 

ТАУШАН ТЕПЕ=ТЕПЕ (светилище) на Диана и Ешуа

ЗАЙЧИ ВРЪХ на=ЗАЙТШИ ВРЪХ на=ВРЪХ на Диана и Ешуз

Тленните останки на достойният Български династ Исмаил Хакъ паша са положени в предверието на джамията, и където в скоро време екипът ни ще се поклони,

ТЛЕННИ ОСТАНКИ на=на Кан (Жрец) от Дуло на Иса и Диана 

обаче самият той от тогава е Светия в редиците на Вси Светии, всички все Български Божии потомци, и ще участва сред делегатите на Вси Светии на кръглата маса в Безистена при предстоящите епични процеси на опрощаването между Българите и турците, както и в екипа на Съдебните заседатели по време на атестацията на човеците и етносите по време на процесите на Съдния Ден, който ще е пак на Безистена!

КОЙ СПАСИ ЯМБОЛ ОТ КЛАНЕТА И ОПОЖАРЯВАНЕ?
http://yambol-life.com/news.php?id=2386

–––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, водени от Свети Павел и пра ... правнукът му Свети Пророк Мохамет, Свети Исмаил Хакъ Паша и той
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
11.02.2023 20:04
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. raders - :) Обикновени щуротии.
11.02.2023 21:43
:) Обикновени щуротии.
цитирай
3. bezistena - :) Обикновени щуротии. Само заради ...
11.02.2023 22:11
raders написа:
:) Обикновени щуротии.


Само заради вашето просвещаване пускаме този коментар на един, който се пише поет, и най – високото му поетично произведение в целия му блог не е Молитва за децата на България, които трябва да бъдат на върха на поетичния му изблик и пантеон, а Молитва за децата на Украйна, които също имат нужда от Молитва – молитва към Бог, но не такава молитва и от безБожник, който по неговото признание е "скаран със задрямалия Бог..."!

ОБИКНОВЕНИ ЩУРОТИИ от=ОБИКНОВЕНИ ШТУРОТИИ от=
от Богиня Диана и Бог Ешуа от Тракия

ПИШИ СЕ ПОЕТ от=от Бог Ишус и Богиня Диана
цитирай
4. kirk - Къде пускаш малоумията си, бе серсем
17.02.2023 13:20
БогИзида....тинтири-минтири, Bezistena, не ми пука, че си малоумен, нито какви ги драскотиш, длъжен съм да те предупредя, че ще те докладвам да те санкционират, защото тук, във форума си има обособени теми и раздели, а ти сереш навсякъде без да ти пука. Горните лайнописания си ги пуснал в раздела ИСТОРИЯ, серсеминооооо!!!
цитирай
5. bezistena - Само заради вашето просвещаване пускаме този коментар...
17.02.2023 14:38
kirk написа:
БогИзида....тинтири-минтири, Bezistena, не ми пука, че си малоумен, нито какви ги драскотиш, длъжен съм да те предупредя, че ще те докладвам да те санкционират, защото тук, във форума си има обособени теми и раздели, а ти сереш навсякъде без да ти пука. Горните лайнописания си ги пуснал в раздела ИСТОРИЯ, серсеминооооо!!!

––––––––––––––––––––––––––
Само заради вашето просвещаване пускаме този коментар на един отявлен българо мразец, позорящ прекрасното арменско племе – бивше нефеноменно тракийско племе, което навремето в древността нашите пресвяти Предци заселиха на сегашното му място и култивираха и цивилизоваха с много Любов, а в сегашно време след геноцидните гонения от турците милосърдно и грижовно с неприсъщо за другите племена съпричастие приютихме, и чийто достоен представител е уникалният свръхинтелект и посветен Кеворк Кеворкян, много повече Българин от много други българи, защото и той е от свещения Божи жречески род Дуло, сиреч крипто Българин!
–––
Вижте блестящия стил и изказ на kirk, под които прозира интелектуалният му товар!
Този kirk диша нашия въздух, тъпче свещената ни земя, и като плюе по сакралиите ни и по нашия народ и история, която обхваща всички области и сфери на човешкия живот, си позволява най – нагло да мърсува в Българските форуми за Българската история и изследователите и, вместо коленопреклонно да сведе глава и сърдечно да благодари пред Божествените Българи и цивилизационното ни величие, което необратимо се разкрива и излиза от всякакви интердисциплинарни информационни източници и извори и залива като потоп целия свят и възпламенява дълбока ревност у другите.
Лошото е, че ще следват неописуеми персонални екстремални катарзисни събития и процеси и покаяния!

Ето за кои "особени теми" ви просвещаваме:

ОСОБЕНИ ТЕМИ за=за Иса и Богиня Ма (Майка) Диана

ДРАСКОТИШ за=
за Диана и Кристош=
за Диана и Исуш от Тракия

САНКЦИОНИРАНЕ от=САНКТСИОНИРАНЕ от=
от Кристос=
от Исус от Тракия

СЕРСЕМИН изроден потомък на=изроден потомък на Исус и Мария
–––––––––––––––––––––
Задължително накрая, защото и този нещастник е задължително от Божия Български жречески род Дуло, от клана натоварен от Горе с отрицателните черни роли, ще си вземем първи прошка и ще му дадем прошка, защото у нас първо е вината, че нашата Божественост и свръхинтелигентност предизвикаха у него завистта и мерзостта му!

НЕЩАСТНИК=Кан (Жрец изроден) на Ешуш и Диана

ЩЕ ДАДЕМ ПРОШКА на=на Кан (Жрец) от Ешуш и Богиня Мадара Диана

ШТЕ ВЗЕМЕМ ПРОШКА от=ПРОШКА от Ешуз и Богиня Мама Диана

ВИНАТА Е У НАС защото сме от=защото сме от Богиня Диана и Иса

ЗАВИСТ към народа на=към народа на Богиня Диана и Исуз

МЕРЗОСТ към народа на=към народа на Исуз и Матара
цитирай
6. bezistena - И вече първите стъпки и актове към опрощаването и побратимяването с турците!
21.02.2023 13:59
Турският посланик у нас: Вече се обръщаме към българите като братя и сестри
https://nova/news/view/2023/02/21/402072/турският-посланик-у-нас-вече-се-обръщаме-към-българите-като-братя-и-сестри/

„До този момент ние се обръщахме към Вас като комшии, приятели. Сега вече се обръщаме към Вас като братя и сестри. Вие се отзовахте още в първите часове след трагедията и изпратихте с военните самолети Вашите спасителни екипи, които извадиха много хора под руините. От основаването на дипломатическите отношения между двете държави това беше най-силният жест на солидарност, който България ни оказа. За мен е гордост да съм посланик в такава държава”, заяви посланик Секизкьок. Тя посочи, че помощта на България е изключително ценна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7745664
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44434
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!