Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2022 21:05 - Поредното апокалиптично послание от вулкана Семеру в Индонезия, изпратено ни от Извънземните рептили
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1779 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 05.12.2022 00:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Притихналите в ужас от ескалиращите глобални събития и процеси жители на Планетата ни получиха поредното апокалиптично послание от отново избухналият вулкан Семеру в Индонезия.
Много малко Българи чухте и видяхте апокалиптичното послание на Извънземните с вулкана Синабунга преди 4 години, което Те ни изпратиха чрез тематичния ни постинг 

Синабунга – новата серия послания на Извънземните.По следите на Българските цивилизатори на Индонезия и строители на великански пирамиди и мегалити в Бали
https://bezistena.blog.bg/history/2018/01/13/sinabunga-novata-seriia-poslaniia-na-izvynzemnite-po-sledite.1588039,

както и с изригването на вулкана Семеру през декември 2021 г. като малка част от тях  разбрахте посланията, още по – малко повярвахте в истинноста им.

Затова Извънземните тази сутрин на 4 декември 2022г. повториха същото апокалиптично сеизмично – вулканично лингва сакра упражнение, като добавиха и няколко нови документа, безапелационно ясни и разбираеми, но само и задължително чрез

Декодиращата програма на Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Информация за случилото се научихме от публикацията

Oблаци от горещ газ и реки от лава: Вулканът Семеру в Индонезия започна да изригва
https://www.vesti.bg/sviat/oblaci-ot-goresht-gaz-i-reki-ot-lava-vulkanyt-semeru-zapochna-da-izrigva-6156626

като допълнителна подробна информация получихме от 

Индонезия. Стотици бяха евакуирани след изригването на индонезийския вулкан Семеру
https://www-theguardian-com.translate.goog/world/2022/dec/04/indonesias-semeru-volcano-erupts-prompting-tsunami-fears?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc

image    

Изригването рано на 4.12. 2022 на вулкана Семеру на остров Ява, който е на около 640 км (400 мили) югоизточно от столицата Джакарта, предизвика опасения от цунами в Япония
 

image

Местен жител гледа как планината Семеру освобождава вулканични материали по време на изригване сутринта в неделя.
     
Най-високият вулкан в Индонезия на най-гъсто населения й остров изригна рано в неделя, изхвърляйки стълб пепел на 1,5 км във въздуха и предизвиквайки евакуации на жителите от района на изригването.
Агенцията по вулканология и борба с геоложките опасности към министерството на енергетиката и минералните ресурси, информира, че мусонни дъждове са подкопали и постепенно и срутили купола от лава на върха на високия 3676 метра връх Семеру, което е предизвикало изригването.
Лавата се стичаше по склоновете на Семеру, пътувайки към близката река, докато няколко села бяха покрити с падаща пепел, блокирайки слънцето, но не се съобщава за жертви.
Стотици души са преместени във временни убежища, съобщава Джоко Самбанг, който ръководи агенцията за управление на бедствия в провинция Източна Ява.
Хората бяха посъветвани да стоят на 5 км от устието на кратера и да избягват зоната на югоизточния сектор по поречието на река Бесук Кобокан, разположена на около 13 км (8 мили) от кратера.
Властите издадоха най-високото ниво на предупреждение в отговор на изригването, съобщиха местните медии.
Японската метеорологична агенция следи за възможността от цунами след изригването, съобщи общественият оператор на страната NHK.
Семеру е изригвал многократно през последните 200 години, като последното голямо изригване на Семеру беше през декември миналата година, при което загинаха  51 души, погребани от слоеве кал, а няколкостотин други бяха ранени със сериозни изгаряния.

Със 142 вулкана Индонезия има най-голямото население в света от 8,6 милиона души, живеещи в близост от няколко километра до вулканите.

Индонезийският архипелаг с повече от 270 милиона души се намира по протежение на тихоокеанския „огнен пръстен“, подковообразна поредица от линии на геоложки разломи, и е предразположен към вулканична дейност и земетресения.

image

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––

Извънземните проектират и продуцират всички апокалиптични послания, които задължително са в кодиран засекретен формат, а на нашия екип възлагат тяхното декодиране и известяването им в достъпна и разбираема форма за хората, най – често като христоматийни примери за нагледни учебни помагала за обучение на начинаещи.
Ето така, какъвто е примерът с името на вулкана Семеру, който вулкан за това послание бе избран от небесните специалисти – апокалиптични оператори и телеграфисти, така, че и най – бавно загряващите и непроумяващи в какво ни просвещават те в целия ни блог и конкретно в този постинг, да проумеят веднага, все още не катарзисно и екстремално, какво означава името му Семеру!

СЕМЕРУ=СЕ МЕРУ=Иса и Мария 

ЩЕ ПРОУМЕЯТ=ШТЕ ПРОУМЕЯТ=Ешуа и Богиня Матара Диана

В ЗАСЕКРЕТЕН ФОРМАТ=
Богиня Матара и Бог Кристоз=
Богиня Матара и Бог Исуз от Тракия

Иса/Ешуа/Исуз от Тракия и Богиня Диана Матара Мария са Българските Всесилни и Всемогъщи Богове Творци и Демиурзи, Господари и Властелини на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

И защото смесихме Боговете и Извънземните, пак да разкрием кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !      

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение във феноменен режим на реални и рационални действащи свръхестествени светии,

image

и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове,

image

както и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!
Сега точно тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, са проектантите, продуцентите и операторите на всички апокалиптични събития и процеси на Земята, най – страховитите от които са земетресенията и вулканите

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ организирани от=организирани от Исуз и Матара 

От експерименталната и работна площадка в Индонезия ви разкриваме поредният проектно – строителен документ, разкриващ че вулканите са уникални строително –   енергийни светилищни съоръжения и материално – ененергийни генератори и акумулатори, построявани по този специфичен начин с постепенно изхвърляне на лава, от Българските Богове и Техните подизпълнители – Светиите Българи от Божия феноменен жречески род Дуло:  

ВУЛКАНИ ПОСТРОЕНИ от=от Богиня Диана и Иса Булкарина

ВУЛКАНИ ПОСТРОЕНИ от=от Булкари на Богиня Диана и Иса 
 
Ето и няколко от най – известните вулкани в света, построени от Българските Богове и Българските светии – подизпълнители на всички Тяхни проекти:

На 5 април 1815 г. започва да изригва вулканът Тамбора на остров Сумбава в Индонезия, продължил седмица.
Това е най-мощният вулкан в историята – следват го Хатепе (Таупо) и Пектусан. Изхвърлената лава и пепел достигат 180 куб. км. Загиват над 71 хиляди души

ТАМБОРА=БО МАТАР=Богиня Матара

СУМБАВА=Бог Иса и Богиня Ма (Майка) 

ХАТЕПЕ=Бохиня Диана

ПЕКТУСАН=Бокиня Диана и Иса 

–––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––

Какво ни съобщават официалните документи:

Семеру или планината Семеру е активен вулкан , разположен в Източна Ява,  Индонезия, където се намира специфичната субзона.

СУБЗОНА=Бог Исуз 

Да видим как Българските жреци култиватори и цивилизатори на всички племена по света, които всички до едно са бивши нефеноменни тракийски племена, разселени от Българските жреци по целия свят, са кръстили тази страна:  

ИНДОНЕЗИЯ кръстена по имената на=
кръстена по имената на ДИАН ИЗЕ=
кръстена по имената на Диана и Иза 

Това е най-високата планина на остров Ява. Името „Семеру“ произлиза от Меру , централната световна планина в индуизма, или Сумеру – Обиталището на Боговете. 

Ето защо Сумеру е Обиталището на Боговете:

СУМЕРУ обиталище на=обиталище на Иса и Мария 

Този стратовулкан е известен също като Макамеру, което означава „Голямата планина“ на санскрит . Това е една от най-популярните туристически дестинации в Индонезия.

Макамеру означава "Голямата планина", обаче няма начин кръстниците на планината – Българските жреци, преди това да не са вложили в името някое Божие име!

МАКАМЕРУ=Майка Мария

Семеру е кръстен на Сумеру , централната световна планина в индуизма . Както се казва в легендата, той е бил от пренесен от Индия, за да се създаде остров Ява; приказката е записана в произведението на източноявански Tantu Pagelaran от 15-ти век . Първоначално е бил поставен в западната част на острова, но това накарало острова да се наклони, така че боговете го преместили на изток. 
Индонезийските индуси също вярват, че планината е обиталището на Шива в Ява. 

В десетки наши постинги за уникалната Българска индийска цивилизация ние сме документирали безапелационния превод на името на този Бог, чието име е още и Вишну!

ШИВА=Ешуа Бог=Бог Ешуа 

ВИШНУ=Бог Ешуа 

Явански легенди за Семеру помнят за тази митична планина на Боговете в Танту (книгата) Пагеларан , староявански ръкопис, написан през периода на Маджапахит от 15-ти век .

МИТИЧНА ПЛАНИНА на БОГОВЕТЕ=ПЛАНИНА на Бог Ешуа и Богиня Мат Диана

книга ПАГЕЛАРАН от/за=книга от/за ПАЛГАРЕ=книга от/за Българи

Ето и Българското досие на династията Маджапахит от 15-ти век:

МАДЖАПАХИТ=Хан (Кан, Жрец) на Ежуа и Богиня Мат Диана 

И кои са авторите на всички сакрални древни ръкописи:

РЪКОПИСИ от=от Ариани Кан (Жреци) на Бог Иса 

Ръкописът описва митичния произход на остров Ява , както и легендарното движение на части от планината Меру към Ява. Ръкописът обяснява, че Батара Гуру ( Шива ) е наредил на боговете Брахма и Вишну да напълнят Ява с човешки същества. 

Планината Меру известна още като Сумеру или Макамеру, е свещената планина с пет върха на индуската, джайнистката и будистката космология и се смята за център на всички физически, метафизични и духовни вселени . . 

МЕРУ=Мария

СУМЕРУ=Иса и Мария

МАКАМЕРУ=Майка Мария

ПЛАНИНА С ПЕТ ВЪРХА=Богиня Диана и Бох Иса Бълхаринаimage

Планината Меру и будистката вселена , 19 век, Тронгса Дзон , Тронгса, Бутан

ТРОНГСА=Иса от Трагия (Тракия)

БУТАН=Богиня Диана  

image

Храмът Махабодхи , известен будистки храм в Бодгая , Индия, представляващ планината Меру.

МАКАБОДХИ=Бохиня Майка Диана 
 
ИНДИЯ=ДИЯНИ=Диана 

БОДГАЯ=Богиня Диана

Много известни будистки , джайнистки и хиндуистки храмове са построени като символично представяне на тази планина. Основата в стила на „Трона на Сумеру“ е обща характеристика на китайските пагоди . 
Най-високата точка на многослоения покрив в бирмански стил, представлява планината Меру.

ПАГОДА=Богиня Диана 

БИРМА=Богиня Мария 

БИРМАНСКИ СТИЛ на=на Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Ма (Майка) и Исус

Ще разсекретим и основните топоними от долната карта и ще ви припомним още тематична информация от наши постинги:

ОСНОВНИ ТОПОНИМИ от=от Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Диана 

ТЕМАТИЧНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Ешус и Богиня Диана Мат Мария

image
 
Необяснимото за всякакви етимолози име на столицата на Индонезия Джакарта ни съобщава за:

ДЖАКАРТА=Диана и Ежуа от Тракия 

БАНДУНГ=БУГ ДАН=Богиня Диана 

СУРАБА=Ариани на Бог Иса 

Какво ни изпяха и продиктуваха Боговете ни за земетресенията и вулканите в Индонезия:

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ продуцирани от=продуцирани от Исуз и Матара 

Синабунга – новата серия послания на Извънземните. По следите на Българските цивилизатори на Индонезия и строители на великански пирамиди и мегалити в Бали
https://bezistena.blog.bg/history/2018/01/13/sinabunga-novata-seriia-poslaniia-na-izvynzemnite-po-sledite.1588039

... Съобщението за вулкана Синабунг, намиращ се близо до град Берастаги на 25 километра от езерото Toba и на 50 км от град Медан на остров Суматра в Индонезия, който изхригна и изхвърли  пламъци и мощен стълб от нажежена пепел на височина от 6 километра в атмосферата и потоци от лава, съдържа само няколко именни топонима, в които е имплантирана цялата огромна сакрална конфиденциална информация, която искаха да ни предадат Боговете ни в това реалити видео – послание, и която информация ни документира категорично, че авторите на апокалиптичното послание са Българските Богове, по имената на Които са съставени и участващите в реалити инсценировката обекти !

Ето я разсекретена информацията:  

МЕДАН=Мад=Ма (Майка) Диана

БЕРАСТАГИ=Бог Иса от Трагия

ТОБА=Диана Богиня=Богиня Диана

СУМАТРА=СУ МАТРА=СУ МАТАР=Иса и Матара

ИНДОНЕСИЯ=ДИЯНЕ ИСО=Диана и Иса

И ето и тайната на красивото и звучно име на вулкана Синабунг, на което местните жители от дълбока древност се кланят и почитат като Бог, като се питаме въобще може ли да става въпрос за тайна на името, като то в почти прав текст прокламира на Кой е кръстен вулкана!

СИНАБУНГ=ИСА БУГ + Н Н (кодировъчни назали)=ИСА БУГ=Иса Бог=Бог Иса

Като му турим и типовото геоложко име Вулкан отпред, цялото име ще ни укаже и етноса на Бог Исус, Кръстникът на Синабунг:

ВУЛКАН СИНАБУНГ=ВУЛК Н ИСА БУГ + Н Н=ВУЛК ИСА БУГ=Булк Иса Бог=Бог Иса Булк 
Бог Исус Българина 

Правилно местните жители са се кланяли и почитали вулкана Синабунг като Бог, сега вече знаят и името и етноса му!

В кратката суха и безизразна публикация се посочва, че вулканите са природни феномени и се представят снимки, които трябва да ни убедят в това, което е логично за нищите човешки непосветени познания за произхода на вулканите, а ние отново се опълчваме на официалната безбожна материалистична съвременна наука и разкриваме Божествения произход и статут на поредната know  how – светоустройствената техническа и технологична тайна на вулканите на Земята:
 
ВУЛКАНИТЕ СА ПРИРОДНИ ФЕНОМЕНИ от=от Богиня Матара Диана и Бог Иса Булкарина 

ВУЛКАНИТЕ СА ПРИРОДНИ ФЕНОМЕНИ от=от Булкари на Богиня Матара Диана и Бог Иса 

––– Написано кратко и ясно и безапелационно строго :
Вулканите, както и всички категоризирани като "природни феномени" събития, явления и процеси на Земята, са дело на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Великата Богиня Майка Диана и Господ Бог Отец Исус, познати от последните им новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия като Мария Магдалена и Исус Христос, възложили тази инженерно – техническа енергийно – материална дейност на подизпълнители, които са Техните феноменни генетични потомци от Божията жреческа династия Дуло и преминали при тях в свръх естествен режим като небесни служители – Светии, които сме само Българите!


В медийното пространство по темата природни апокалиптични катаклизми в Индонезия се върти и съобщението, че в Бали се бунтува мощен вулкан близо до туристическия център Кута, който документ в превод гласи:

КУТА=Кая (скала, скално светилище) на Диана –

светилищен център на Българските жреци – цивилизатори и енергийни строители на феноменни мегалитни мулти – функционални високотехнологични светилищни комплекси – Рогове на изобилието за производство на духовни и материални блага и творене на тях на чудеса от безкрайната енергия на Святият Дух, с които те са застроили целия свят и са го покрили с Единната планетарна светилищна енергийна мрежа и система, поддържаща живота на Земята 
 
МРЕЖА=Мария и Ежуа
 
СИСТЕМА=Исус и Ма (Майка) Диана

Ще ви покажем част от Българското мегалитно светилищно строителство, което в официалните туристически наръчници е дифинирано с фалшивата "научна" формулировка "природни геоложки феномени" , за да не вземем много – много да се интересуваме от тия изглеждащи неестествени "естествени" скални формирования, как тъй ги е направила природата и току виж сме питали култовите Черни шамани от Бали какво знаят те за тях.

ЧЕРНИ ШАМАНИ на=ТШЕРНИ ШАМАНИ на=на Ешуш и Матара

Защото като ги питаме кой ги е направил тия причудливи скали като че все едно човешка ръка ги е правила, те ще ни кажат загадъчно "Всевишният!" и "Белите хора на Небесния Бог!", и ако случайно се сетим за Свещения щифър, дето ни просвещават от bezistena, ще вземем изведнъж да преведем и разберем какво ни казват шаманите и кои са Боговете и техните служители, дето са ги построили тия "природни геоложки феномени" и какво всъщност представляват тия "природни геоложки феномени" и кои са ги построили тия уж естествени скални формирования

ВСЕВИШНИЯТ=Бог Исуш и Богиня Диана

БЕЛИТЕ ХОРА НА НЕБЕСНИЯ БОГ=Богиня Диана и Бог Иса Бълхарина

БЕЛИТЕ ХОРА НА НЕБЕСНИЯ БОГ=Бълхарите на Богиня Диана и Бог Иса  
 
Ето и строителите на "природните геоложки феномени" и на "естествените скални формирования"
 
ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Болгари Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара 
 
СКАЛНИ ФОРМИРОВАНИЯ от=от Болкари на Бог Иса и Мария 

image
 
image

Наименованието на местния език на балийците на изкуствено построения светилищен комплекс документира и прокламира на кои Богове е то и кои са феноменните му строители:

PURA BATU BOLONG=Бог и Богиня Диана са Булгари

PURA BATU BOLONG построен от=построен от Булгари на Бог и Богиня Диана

image

image

ДРАКОН ПИЕЩ В МОРЕТО=ДРАКОН ПИЕШТ В МОРЕТО=
Дракона Бог Ешуа и Богиня Матара Диана
 
image

Свещената арка на Manta Point

Свещената арка на Manta Point=Свещената арка на Богиня Мат Диана 

И отново любимата морска рептилска композиция на пиещите от морето дракони, този път драконът извил тяло като Свещена арка.

СВЕЩЕНА АРКА на=СВЕШТЕНА АРКА на=на Бог Кристош

СВЕЩЕНА АРКА на=СВЕШТЕНА АРКА на=на Бог Исуш от Тракия

СВЕЩЕНА АРКА на=СВЕШТЕНА АРКА на=на Бог Исуш Дракона

СВЕЩЕНА АРКА на=СВЕШТЕНА АРКА на=АРКА на Богиня Диана и Исуш

И майсторската тапия  документ, удостоверяващ кои са и откъде са строителите на тази и на всички други свещени арки по света!

СВЕЩЕНА АРКА построена от=СВЕШТЕНА АРКА построена от=
построена от Ариани Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш 

СВЕЩЕНА АРКА построена от=СВЕШТЕНА АРКА построена от=
построена от Ариани Кан (Жреци) от Безистена 

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база на Земята, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, Команден диспечерснки пункт за  контрол и управление на всички природни, енергийни, физически, биологични и социално – политически процеси на Земята, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е висша съкровена етносна доктрина и извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света.

Културно – информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena 

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол

image

... 
Смартизма или смарта – сампрадая, е едно от основните направления на индуизма

Смартизмът се явява реформирана древна брахминска традиция.
Най – уважаваните религиозни текстове на смартизма са смритите, като водещата философска система Адвайте на религията смартизъм е разработена от философа Шанкар.

И сега всички племена и народи : на колене пред Българския цивилизационен и кръстнически кодировъчен гений!
Вижте висшите Български сакрални документи, с които Българските жреци цивилизатори на Азия и на света създадоха и натъпкаха до горе цялата тукашна култура!

СМРИТИ=ИС МИТР=Иса и Матара

СМАРТИЗЪМ=Исуз и Мат Мария

СМАРТА САМПРАДАЯ=Исуз и Богиня Диана Матара Мария

Ето разсекретен този документ, който указва кой създава тази крипто – Българска крипто религия:

СМАРТА САМПРАДАЯ=Сина на Иза и Богиня Диана Матара Мария –
който е Кан и Цар Авитохол или Кан и Цар Павел,

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света (всички до едно бивши    нефеноменни безкултурни тракийски племена), както и в индонезийците за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

Горният документ е подкрепен и от разсекретеното досие на философа Шанкар:

Първо знаете, че терминът Философ е производен от името на Павел, сина на Исус, защото само Българските феноменни жреци са философи и всички новепохални философи са генетични потомци на Павел, и второ – разсекретеното име на философа Шанкар ни указва конкретно и титулите на Павел и произхода му:

ФИЛОСОФ=ФОФОЛ ИС=Повол от Иса=Павел от Иса

ФИЛОСОФ ШАНКАР=Кан (Жрец) и Шар Павел на Иса –

Кан и Цар/Кансер/Кайсер – Император Павел, синът на Исус

ФИЛОСОФ ШАНКАР=Болкарин Син (потомък) на Бог Ешуа 

Основният тезис на тази религия е че Джива (индивидуалната Душа) и Брахман са едно и също, като основен ключ тука е знаменитото изречение на Упанишад "тат твам аси", превеждано като Това си ти, а за посветените указва отново и отново Българските Богове! 

ТАТ ТВАМ АСИ=Тати Иса и Богиня Ма (Майка) Диана

ТОВА СИ ТИ=ТОВА е Иса и Диана

Ето документа, че и Душите на тия народи са Божествени генетични късчета от безкрайната Душа на Българските Богове, имплантирани от Българските жреци, които са техните генно – инженерни култиватори и цивилизатори:

ДУШИ от=от Диана и Ешуа 

ДЖИВА=
Богиня Диана и Ежуа

ДЖИВА И БРАХМАН=Бог Ежуа и Бохиня Мадара  

ЕДНО И СЪЩО с=с Диана и Исуш

В индуистката иконография Вишну е обичайно със жълти дрехи върху змея с много глави Ананта Шеша.

image


ЖЪЛТИ ДРЕХИ=Диана и Ежуа Ел (Змей) от Трахия

Познахте, нали, кой е многоглавият (многолик, многообразен и с много генетични разклонения) змей Ананта Шеша !

АНАНТА ШЕША=ТААННА ШЕША=Диана и Ешуш  –

Вездесъщите Български Богове с древната митологична езическа космогонна зооморфна животинска змейска символика с 12 – те синонима на змия, змей, дракон.., преминала в сакрална херметична хералдическа символика на Техните феноменни генетични деца и потомци – Българите жреци от Дуло.

image
Змеят Ананта Шеша е още една от формите на Бог в индуизма, хилядоглав змей, цар на всички наги и е олицетворение на на вечното време, като според свещената книга Бхагавата е аватар на Вишну:

ВЕЧНОТО ВРЕМЕ=ВЕТШНОТО ВРЕМЕ=Бог Ешуа и Богиня Матара Диана 

БХАГАВАТА=БАХ ВАГА ТА=Бох и Богиня Диана

image

Нагите са два мъжки и женски змея с човешко тяло и човешки глави, обитаващи във всички скрити места по целия свят и ни носят кодираната информация, че те са Българските Богове, от които е феноменният Божествен ген на рептилската Божия династия Дуло, от която са всички духовни интелектуални и управленчески аристократични елити на всички народи. 

НАГИ=ГИН=Ген

image


В четирите си ръце Вишну държи четири атрибута : цветето лотос, булава (боздуган) свещена раковина и сударшана чакра
Да разсекретим и шифрованите документи, вложени в атрибутите на Вишну:

Лотос (санскр. padma  лат. Nelumbo nucifera)  – свещеният лотос е сакрално растение, играещо централна роля във всички индийски религии – индуизма, буддизма и джайнизма. 

ИНДУИЗЪМ=Иза и Мад

БУДДИЗЪМ=Богиня Мад Диана и Иза 

ДЖАЙНИЗЪМ=Изуж и Ма (Майка) Диана

Лотосът е символ на Божествената красота и е еталон за Божествена красота.

ЛОТОС=Ел (Змей) Диана и Иса – рептилският символ на Българските Богове
 
ЛОТОС=Дуло на Иса –
конфиденциалният хералдическия рептилски символ на Божия жречески род Дуло, указващ българската жреческа принадлежнокст на приносителите му, а вие знаете от тематичните ни статии в блога ни, че в Индия 300 (триста) милиона!!! бели индийци –целият духовен и интелектуален елит на нацията и благородниците и управленческата аристокрация, се самоопределят като Българи!

– справка с парола "безистена и 300 милиона индийци"

Същото казва сакралният Български хералдически символ и на другите Български жречески езици санскрит –  padma и на латинския език– Nelumbo nucifera

ПАДМА=Богиня Диана Ма (Майка)

Nelumbo nucifera=НЕЛУМБО НУТСИФЕРА=
Ямбол Диана и Иса Вер (Змей
)=
Диана и Иса Вер (Змей) от Ямбол
 
Nelumbo nucifera=НЕЛУМБО НУТСИФЕРА=Дуло на Бог Иса и Богиня Мария

САНСКРИТ=КРИСТАС=Кристос

САНСКРИТ=ИСАС ТРК=Исус от Тракия – 
друго херметично наименование на Свещения шифър на Свещения Български език
 
САНСКРИТ=ИСАС ТРК=Исус Тракон

САНСКРИТ от=
от
Ариани Кан (Жреци) на Диана и Исус=от Ариани Кан (Жреци) на Дионисиус

ЛАТИНСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Кан (Жреци) от Дуло на Иса

СИМВОЛ НА БОЖЕСТВЕНА КРАСОТА=КРАСОТА на Бог Исуж и Богиня Диана от Ямбол – 
защото думата на символа е анаграмната производна на Божия първосвещен град Ямбол

лотосът е ЕТАЛОН НА БОЖЕСТВЕНА КРАСОТА=
лотосът е на Рода Дуло от Кан (Жрец) Сина на Бог Исуж и Богиня Диана –

лотосът е херметичният хералдически символ на Българския феноменен жречески род Дуло, на който новоепохален родоначалник е Павел, синът на Боговете Демиурзи, Които са Исус и Мария Магдалена 

И семантичната тайна на страшното оръжие боздуган!

БОЗДУГАН=УЗ БОГАН Д=Иза и Богиня Диана 

СВЕЩЕНА РАКОВИНА=СВЕШТЕНА РАКОВИНА=
Ариани Кан (Жреци) от Бог Исуш и Богиня Диана 

СУДАРШАНА ЧАКРА=Ариани Кан (Жреци) и Чаре (Царе) от Диана и Исуш

 край на пасажите
–––––––––––––––––––––––––––––

И на вниманието на индонезийските служби по вулканите и земетресенията ще разсекретим документите от официалното съобщение как се активират те:

"Агенцията по вулканология и борба с геоложките опасности към министерството на енергетиката и минералните ресурси, информира, че мусонни дъждове са подкопали и постепенно и срутили купола от лава на върха на високия 3676 метра връх Семеру, което е предизвикало изригването.
Лавата се стичаше по склоновете на Семеру, пътувайки към близката река, докато няколко села бяха покрити с падаща пепел, блокирайки слънцето, но не се съобщава за жертви.
Стотици души са преместени във временни убежища, съобщава Джоко Самбанг, който ръководи агенцията за управление на бедствия в провинция Източна Ява.
Хората бяха посъветвани да стоят на 5 км от устието на кратера и да избягват зоната на югоизточния сектор по поречието на река Бесук Кобокан, разположена на около 13 км (8 мили) от кратера."

Никакви мусонни дъждове не са подкопавали купола на вулкана, а ето Кои са го взривили:

МУСОННИ ДЪЖДОВЕ=Исуж и Богиня Мад Диана 

ДЖОКО САМБАНГ=Кан (Жрец) от Исуж и Богиня Ма (Майка) Диана 

И отново кои са кръстниците на река Бесук Кобокан?

БЕСУК КОБОКАН=Кан (Жреци) от Бок Иса и Бокиня

И кои създават всички временни убежища, които са и най – постояните и най – сигурните: 

ВРЕМЕННО УБЕЖИЩЕ от=ВРЕМЕННО УБЕЖИШТЕ от=от Богиня Матара и Бог Ежуш

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

На финала на нашата вулканично – земетръсна
 историческа лекция ще преведем и правия текст на първата и втората песни от нашата фонова плейлистата на Джими Буфет  Volcano, https://www.youtube.com/watch?v=cbzIVR1OaAY .

ДЖИМИ БУФЕТ от=от Бог Ежуа и Богиня Мат Диана 

 феноменен генетичен потомък на Исус и Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, поради тази неотменима наследствена причина е и Българин

Вулкан

Теперь я не знаю

Я не знаю
Я не знаю, куда я пойду когда вулкан ударит
Хорошо, позвольте мне услышать сейчас
Я не знаю
Я не знаю
Я не знаю, куда я пойду когда вулкан ударит
Земля, которую она двигает, под мной
Сульфат дыма в небе
Довольно скоро мы научимся летать
Эй, я не знаю
Я не знаю
Я не знаю, куда я пойду когда вулкан ударит
Теперь моя девушка быстро сказала мне:
«Человек, тебе лучше следить за своими ногами»

Эта лава выходит мягкой и горячей
Ты лучше лова меня сейчас или не будь меня
Смотрите, я не знаю
Я не знаю
Я не знаю, куда я пойду когда вулкан ударит !   

Spoken:  "Mister Utley!"
Казват:   "Мистер Атли!"

Нет времени считать, что я ценю.
Эй, я только что покинул Землю планеты
Но куда я иду!
Я надеюсь, что есть ром

Не волноваться, скоро придет
Я не знаю
Я не знаю
Я не знаю, куда я пойду когда вулкан ударит
Но я не хочу приземляться в Нью-Йорке
Не хочу приземляться в Мексике (нет, нет, нет)
Не хотите приземляться на острове Три Майл
Не хочу, чтобы моя кожа была сильной (нет, нет, нет)
Не хотите приземляться в парке Commanche Sky
Или в Нэшвилле, Теннесси (нет, нет, нет)
Не хотите приземляться в аэропорту Сан-Хуана
Или территория Юкона (нет, нет, нет)
Не хотите приземляться в Сан-Диего
Не хотите приземляться в заливе Баззард (нет, нет, нет)
Не хочу приземляться ни на ayutollah
Я еще ничего не сказал
Я не знаю
Я не знаю
Я не знаю, куда я пойду когда вулкан ударит!

От правия текст не става ясно къде ще бяга да се крие ужасеният бард, когато вулканът избухне и удари, но заедно с вас ще му подскажем и кажем директно да не бяга от Майсторите на вулканите, ами да бяга към тях с всички сили!

БЯГАЙ към МАЙСТОРИТЕ НА ВУЛКАНА=към 
Богиня Мат Диана и Иса Булкарина 
 
И нека разсекретим кой е този Mister Utley, Мистер Атли, който изведнъж се появява в средата на песенното повествование и вайкане на барда уж без никаква видима връзка със спасителната тематика и евакуационните сюжети на песента и остава незабелязан в общата суматоха на бягащите от вулкана, обаче при по – внимателно вглеждане в него и въвеждането му в Декодиращата програма на Свещения шифър изведнъж мистериозният Mister Utley придобива параметрите на нашите любими Богове: 

Mister Utley=Матара Диана и Иса Ел (Змей)

Mister Utley=Матара и Иса Дуло – Родоначалниците на рода Дуло 

Разсекретен целият израз ни съобщава кои ще ни помогнат при екстремалните аварийни ситуации:

Spoken Mister Utley=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Матара и Исус 

Българските жреци от Божия род Дуло, обслужващи по време на светейшото си служение световете и човеците и помагащи ни при критичните моменти, които са продуцирани от Боговете ни за екстремален риалити режим на транс епохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация" 

КРИТИЧНИ МОМЕНТИ продуцирани от= продуцирани от Ешуа от Тракия и Мама Диана 

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз

Това е тайната на Мистериозният Мистер Атли когото Джими призова ей – тъй уж съвсем случайно между другото...

МИСТЕРИОЗНИЯТ МИСТЕР АТЛИ е=МИСТЕР АТЛИ е Матера Диана и Исуз

МЕЖДУ ДРУГОТО познахте ли=познахте ли Мад Диана и Ежуа от Трагия ?

Познавате ли все повече не между другото, а на първо място, Българските Богове!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Главният изпълнителен директор на Божия многоактов трансепохален проект и драматизация Българите и човешката цивилизация – Свети Кан и Цар Император Авитохол – Свети Павел (33 – 333), заедно с неговия първороден син Свети Ирник, който е Свети Атила (303 – 453), който е Свети Патрик, и още е Свети Николай Чудотворец, министър на светейшото министерство на моретата и океаните и на аварийните ситуации, в чийто ресор са и земетресенията и вулканите
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!


Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
04.12.2022 21:07

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - От коментарните форуми под публикациите във Фейсбук:
05.12.2022 10:22
група ЗАГАДКИ И ТАЙНИ

Vania Metodieva
Администратор

Тъкмо чета книга за тях и както е фантастика като гледам това ще стане!Джейн Колдфайър, Щурмът на рептилите 3части е

Инж. Иван Дунчев
Автор

Ще стане!
Обезателно ще стане!

ЩЕ СТАНЕ=Диана и Ешус

И Кои провеждат щурма:

ЩУРМ на=ШТУРМ на=на Ешуа и Матара

Ще стане и всички ще познаят Боговете ни, и ще Им се преклонят!

ЩЕ СЕ ПРЕКЛОНЯТ пред=
пред Диана и Исуш Бълкарина
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 6552294
Постинги: 1705
Коментари: 3279
Гласове: 38925
Архив
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!