Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2022 23:55 - Как Господ, Който Е Българин, ни съобщи чрез Свети Гунди и Извънземните на 17. 11. 1993 на Парк де Пренс в Париж, че Е Българин!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3173 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 18.11.2022 23:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Публикуваме паметни моменти от скритата езотерична постановка на Парк дьо принс, с която преди 29 години на 17 ноември 1993 година отборът на небесните режисьори – постановчици направи паметната победа на България над Франция с гол на Костадинов в последната секунда на мача.

Предлагаме ви кадри от култовия ни постинг 

Как на мача Франция – България на Парк де пренс Гунди съобщи, че Господ е Българин, за да го кажем сега на шашардисаните французи
http://bezistena.blog.bg/history/2015/11/17/kak-na-macha-franciia-bylgariia-na-park-dio-prens-gundi-syob.1407906 ,

и още ремикси с горещата настоятелна препоръка, да си пуснете целия епичен вълнуващ постинг и документално – игрална екранизация с реални действащи главни герои. 

https://www.youtube.com/watch?v=dm0U-2LAJsM
Франция - България 1:2, 17.11.1993 г   Господ е Българин !

image

Господ е Българин !    

Господ Е Българин!

Господ Е Българин! 

Господ Е Българин! 

Господ Е Българин! 

Господ Е Българин!
 

Господ е Българин!


След няколко дена включихме декодера за да разсекретяваме досиетата на политиците от щаба на заговорниците срещу французите и Българите във връзка със серията терористични актове през вечерта на 13 ноември 2015 година в Париж и Сен Дени, при които загинаха поне 128 души със стотици ранени
Щом написахме датата 17 ноември, отново цъфна ухилената незабравима физиономия на Фернандел – Великият крипто Български комик, както когато миналата година по това време писахме историята на паметния мач Франция – България!

image

– Какво сте се окумали и спаружили като на погребение? – блесна ослепителната двайсет и четири каратова усмивка на Духът му, изпратен в спешна творческа командировка днес в екипа ни, и докато се наканим да му обясним на Духа, че наистина настроението ни е такова строшено заради трагичните събития по – предния ден в Париж, и той ни вика:

– Какъв дух, бе камаради! Я пипнете, че съм си цял – целеничък в плът и кръв, че и зъбите ми са си същите! Нали се бяхме разбрали в предните постинги, че Горе сме същите, както и долу при вас, само дето не ни виждате още, ама Шефовете обещаха, че съвсем скоро ще съберат измеренията и ще ни виждате и вие вече! 

Я извадете Декодиращата програма на Свещения шифър и почвайте да разшифровате тази дума и всички други кодирани послания!

КОДИРАНИ ПОСЛАНИЯ от=от Диана и Иса Бълкарина

ШЕФОВЕТЕ=Ешуа Бог и Богиня Диана=Бог Ешуа и Богиня Диана

Бог Ешуа/Иса Българина и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на  

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

КАМАРАДИ (другари)=Ариани Кан (Жреци) на Ма (Богиня Майка) Диана  –

жреческата каста на Богиня Диана/Мария Магдалена


– И да се освежете малко, нали много добре знаете баш вие, че всичко това са финалните сцени на транс епохалната театралната драматизация "Българите и човешката цивилизация" с истински актьори при реални екстремални условия по сценария и режисурата на Шефовете, че вече почна и второто полувреме на мача на нашите френски траки с английските траки на Уембли, на нашите не им върви играта и падат вече с 0:2, пък аз все каня да им помагам зад вратата от нашето измерение!

ИЗМЕРЕНИЕ на=на Иза и Мария 

– Ама бат Свети Фернандел, нали не ви е позволено да се месите в земните ни работи...?
– Тъй ли? – ухили се или не, което е едно и също при вечно ухиления крипто Български френски голям комик и голяма Душа Фернандел. – Ами помните ли днешния ден на 17 ноември деветдесет и трета на Парк де Пренс, как вашият Гунди Отгоре се намеси през първото полувреме и в последната секунда на мача, че да ни вкарате оня гол, за да може тогава Боцманът от възможно най – високия и най – емоционален масов форум да съобщи на Българите и на целия свят чрез този паметен знаменит израз, внушен му от Шефът, че Той е Българин наистина, с култовия възглас обиколил България и света 

Господ Е Българин!,


и чрез тази знаменита уж случайна несъстоятелна небивалица да прозвучи пред Българите и пред целия свят в тази форма началото на тази истина, в която ви просвещават сега Боговете ни във всичките ни 1700 статии от блога ни:  

ГОСПОД Е БЪЛГАРИН=Иса и Богиня Диана са Българи!

Като добавим пълният Божествен титул Бог към господарския титул –анаграма Господ, се получава пълната канонична формула Господ Бог на това послание, носещо ни Божиите имена:

ГОСПОД БОГ Е БЪЛГАРИН=
Богиня Диана и Бог Иса са Българи !!!

ПАМЕТЕН ИЗРАЗ за=за Изуз и Богиня Матара

– Мислите, че не знам каква транспространствена постановка разигра братовчедът Аспарухов тогава, въпреки че Горе съм в отдел "Майтапи и кудоши"! – продължи Фернандел.
– Гледайте сега да ви покажа де беше по време на паметния мач Свети Аспарухов тогава в ролята си на главен сценарист и режисор на епохалната футболна сага и свръхестествена драматизация, айде да не кажа "елегантна време пространствена  футболна манипулация"!

https://www.youtube.com/watch?v=sA1azkhzhRg
Франция–България 1:2 1993 (Целият мач)        France–Bulgaria 1:2  17.11.1993

Тогава моят колега и съекипник в отдела Луи Дьо Фюнес, нали долу специализираше все по полицейските истории в "Полицаят от Сен Тропе" и цялата полицейска поредица, та понаучи доста неща от полицейската техника и хватки, и успя да разкрие намесата на Гунди и екипа му в двата сюблименни момента от мача, ама нали сме подчинени на общият сценарий на Шефовете ни, Които са Родителите ни, си траеме! 

ЛУИ ДЬО ФЮНЕС от=от Дуло на Бог Иса 

ПОДЧИНЕНИ СМЕ на=ПОДТШИНЕНИ СМЕ на=на Исуш и Богиня Мат Диана

ТРАЕМ СИ за=за Матара и Иса 

Пък той Луи хем се ядосваше по време на мача, преди да разкрие скритата намеса на колегите в резултата на мача, хем се кефеше на удивителната победа на Българските ни  съродственици и на безмерната радост на бедния Български народец от негови и мои роднини, много време патили без да им се случват хубави неща! 

БЕЗМЕРНИ=Бог Иза и Мария 

БЕЗМЕРНА РАДОСТ за=за Ариани от Исуз и Богиня Матара Диана 

СКРИТАТА НАМЕСА на=
на Ма (Майка) Диана и Кристос=
на Ма (Майка) Диана и Исус от Тракия 

ХУБАВИ НЕЩА от=ХУБАВИ НЕШТА от=от Бох Ешуа и Богиня Диана  

Гледайте сега де е Свети Гунди маскиран по време на мача и как се издаде и при двата гола пред целия онемял и втрещен френски бивш тракийски народ на стадиона! – каза Свети Фернандел, и пусна видеото от мача.
През цялато първо полувреме Аспарухов спазва конспирантивния режим на поведение, ама при първия гол не издържа и спонтанно се издаде. Вижте го къде е маскиран като фоторепортер с зеленото яке с бели ръкави и дълбоко нахлупената шепка за да не го разпознае някой случайно – баш до вратата на френския отбор, за да дирижира отблизо асистентите си светии, участващи в намесата и корекцията на земните дела във Време – пространствения континиум и да хипнотизира и изкара от земното измерение френските играчи.

ЗЕМНОТО ИЗМЕРЕНИЕ на хората от=на хората от Изуз и Мат Мария 

image

Вижте как като влезе гола в 43:58 минута от видеото, вдигна издайнически ръце от възторг единствен от целия стадион, и въпреки че се усети веднага и ги свали, събуди подозрението на един полицай наблизо, който му поиска на полувремето журналистическия пропуск за проверка редовен ли е. Той си бе нерегламентирано редовен, издаден от службата по акредитация за мача по внушение Отгоре, но отде можеше да знае полицаят тия Божии хватки, още по – малко какво щеше да се случи още веднъж на края на мача под режисурата на този съмнителен чуждестранен журналист!
И вижте как реагира отново Аспарухов при втория гол – пълно аматьрство и липса на всякаква професионална конспиративност, абсолютно  задължителна при такива транспространствени трансмутационни операции на небесните екипи,

ТРАНСМУТАЦИЯ от=от Исус и Матара Диана 

намесващи се в хода на времето и размесването на пространствата и измеренията на Земята и корегиране на земните процеси и събития:

Свети Гунди забрави кой е и какво прави тука и по най – хашлашки начин отново подскочи от радост и вдигна ръце нагоре за миг по оня неповторим негов начин,

image

когато вкарваше зашеметяващите си голове за "Левски" и за Националния отбор на България!


image 

Вижте го пак в 
1:33:14 минута от видеото как стърчи издайнически само той от всички журналисти зад вратата на французите,
 
image
 
...и как когато в 44 минута и 59 секунда на второто полувреме топката, изстреляна като снаряд от Емил Костадинов, се заби под гредата в мрежата зад Лама,

image

..."журналистът" Свети Гунди отново наруши всички правила на конспирацията и подскочи в луда радост с вдигнати ръце нагоре!

А сега вижте какво се случи по – нататък от друго, малко познато непрофесионално любителско видео от този мистериозен мач – продължи Фернандел –  дешифровката на определението на който ни документира безапелационно, защо е мистериозен и кой го е направил мистериозен:

МИСТЕРИОЗЕН МАЧ организиран от=МАЧ организиран от Исус и Матара

https://www.youtube.com/watch?v=ktcr27Qj_Ko&t=203s

Невиждани кадри от Парк дьо Пренс!

Кадрите са заснети от Димо Атанасов, който е екскурзовод на групата Българи, присъствали на мача. Той самият за пръв път посещава мач в живота си!

ДИМО АТАНАСОВ от=от Иса и Богиня Мат Диана 

image

 

image 

В 
3:18 минута от видеото Емо вкара феноменалния мистериозен гол.

МИСТЕРИОЗЕН ГОЛ проектиран от=ГОЛ проектиран от Исуз и Матара

image

В 3:19 минута Гунди, който е единственият фоторепортьор въобще зад френската врата, и заел възможно най – близката позиция до вратаря Лама, се разконспирира спонтанно и невъздържано от естествената му вродена дива любов и страст по футбола, и вдигна ръце отново само за миг, както и при първия гол!

След внимателния анализ на мача Франция – Израел, състоял се на 13 (!) октомври същата година на собствен терен на същия стадион, и загубен по мистериозен необясним мистичин начин от французите с резултат 2:3 от последните в групата израелци, които вкараха три фантастично сложни в игрово и техническо отношение гола, като третият победен феноменален гол бе цели две минути и половина след редовното време, когато продължения по принцип не се даваха, и която загуба на французите върна отново България в спора за второто место в групата след Швеция, даващо место на финалите в Америка, специалистите от френските тайни служби, които бяха много напред с материята за езотеричните свръхестествени паранормални взаимоотношения между световете и енергетичните пси – телепатични въздействия върху хората, бяха абсолютно убедени, че е имало нерегламентирана намеса в хода и събитията на мача!

https://www.youtube.com/watch?v=W3yORHQSHKw

1993 (October 13) France 2-Israel 3

Експертите от отдел "Фатализми и суеверия" предположиха разбираемо, че причината е в датата 13 октомври, без обаче да могат да обяснят това, което вие сега научавате, кои се крият зад тази датна кодировка и конспирация, и как е станала шашмата!

ТРИНАДЕСЕТИ ОКТОМВРИ=Ариани Кан (Жреци) от Рода на Иса и Богиня Матара Диана 

ШАШМА от=от Ешуш и Ма (Богиня Майка) – 

вълшебство продуцирано на Исус и Богинята Майка и организирано и проведено от Българските светии – ариани жреци под екипното ръковоство на Свети Гунди

Специалистите – езотерици в крайна сметка се обединиха в становищата си и отдадоха тази намеса на атака от израелски пси – енергетици и манипулатори – телепати сред публиката на гостите зад вратата на французите, въздействала на френските играчи,

ПСИ ЕНЕРГИТИЦИ на=
ПСИ ЕНЕРГИТИТСИ на=
на Богиня Диана и Гристос=
на Богиня Диана и Исус от Трагия (Тракия)

и за решителния мач с България на 17 ноември 1993 взеха всички превантивни мерки да неутрализират евентуални такива атаки от Българите, за които френските спец езотерици и черно психотронници знаеха отлично от секретните архиви на антиБългарската инквизиция, чиито наследници и правоприемници се явяваха те, че са най – добрите феноменни майстори в това отношение като преки потомци на Катарите, които са Българската жреческа каста във Франция.

Взеха се всички мерки организирана Българска публика да не се допуска зад вратите, както на мача с Израел, като на единствената група от Български запалянковци, подали заявка за билети за мача, се дадоха билети в ъгъла на стадиона далече горе в трибуните, както видяхте на последния любителски филм от Парк дьо Пренс 
Всички по – известни парижки врачки, гадателки и екстрасенси, за които службата знаеше със сигурност, че са от ненавиждания от тях Български езически Катарски=Богомилски феноменен род, и ги следяха зорко и изкъсо постоянно, да не почнат да говорят за Исус и Мария Магдалена, бяха събрани един ден преди мача на профилактичен семинар на уединено место извън Париж за три дена, като им прекъснаха всички комуникационни линии на телефонни, интернет и ТV – връзки с външния свят.

СЕМИНАР=Иса и Мария 
колективно обучение в познание на Исус и Мария

ВЪНШЕН СВЯТ на=на Бог Исуш и Богиня Диана 

УЕДИНЕНО МЯСТО при=при Иса и Мат Диана 

Въоръжиха двама агенти с последния портативен модел пси – генератор, замаскиран в корпуса на дългите микрофони за улавяне на звуците от футболния терен и енергийни  телепатични потоци, и ги разположиха в непосредствена близост зад двете врати като технически ТV – озвучителен персонал.
Ченгето от тайните секретни езотерични пси – енергетични френски служби – видимо от същия сюблименен момент на вкарването на победния гол в 3:19 минута от аматьорското видео, което под прикритието на телевизионен служител със служебен № 97 на акредитация, стоеше въоръжен с постоянно работещ на MAX пси – генератор за регистриране и неутрализиране на енергийни атаки, както и за възпиращо въздействие върху Българите непосредствено зад вратата на французите, и забележете – не зад, а пред заградителните и ограничителни високи рекламни табла, там,където никакъв журналист, фоторепортьор и TV – оператор и служител няма право да припари и за миг, това ченге не видя издайническия жест на чуждестранният фоторепортьор – Гунди, за когото му бе поставена след невъздържаната му реакция след първия гол на Емо, задачата да следи и възпира пси – атаките ако има такива и от негова страна, но в следващите секунди шефовете му от командния видео – диспечерски център успяха да мернат на видео – повторенията на положението на гола новата непредпазлива реакция на  съмнителния вече фоторепортьор, и съобщиха на агента в слушалките да го задържи обезателно след свършващия вече мач.

Вижте кадрите от ликуващите футболисти от любителското видео на Димо Атанасов, които дойдоха да поздравят издивялите си сънародници от малката група Българи на стадиона и им се наслаждавайте и вие, и сега внимавайте какво се случи там!

image

На тайното ченге не се удаде да задържи веднага след последния сигнал на съдията Свети Гунди, защото той хукна из игрището, изживявайки се вече настина като журналист и почна да снима ликуващите играчи и треньори на Българите (3:59 мин.), и вместо да си тръгне според инструкциите и сценария спокойно и незабелижимо с публиката, той  увлечен от еуфорията на играчите, се намери с тях в ъгъла пред Българската групичка сред опасно близкото обкръжение на накачулилите футболистите журналисти, охранители и агенти под прикритие,

image

...като снимаше вълнуващите моменти (4:30 мин), без и дори да усети двата яки ритника, които му натресе отзад в тарапаната някакъв негов френски "колега" в безсилната си злоба и яд при вида на сияещата му физиономия!

image

Когато групата от Българските футболисти започна да се изтегля от това место, Свети Гунди тръгна след тях, което се вижда след 4:32, 33 мин.

image

След 
4:42 мин. спец агентът с № 97 се приближи зад Свети Гунди и го дръпна за ръката. Гунди се обърна превъзбуден и тогава тренираното ченге го сграбчи с хватка и се опита да го повали на земята и го закопчее.
Тогава се задейства внезапната аварийна автоматична дематериализираща и телепортираща защитна програма на Свети Гунди, и той се изсухли от яката хватка на агента, буквално разсипвайки се със слаб взрив и силен блясък на сияещи атоми и молекули и изтичайки от ръцете на шашардисания втрещен опитен специален агент, видял и преживял какво ли не, като в ръцете му остана само камерата и бялата шапка на Гунди...

Този епизод бе забелязан и регистриран само от любителската камера на екскурзовода Димо Атанасов, който както видяхме по – горе от разсекретеното му Кабала досие, е подготвян непосветен Техен потомък специално за тази задача, и командирован да заснеме точно тези кадри, които ви представихме сега, за да послужат като автентичен доказателствен необорим документ за уверение на Българите за режисирания драматично – марионетен характер на спектакала, разигран пред целия свят на Парк де Пренс (Парка на Принцовете), Парка на Българските принцове от Дуло, за да прозвучи за пръв път пред тази махсимално възможна огромна аудитория паметния култов израз –  възглас: 

                                                                      Господ Е Българин!
,

image

която истина предстоеше да се разкрива чрез нашия екип само след няколко години от началото на новото столетие и хилядолетие от 2000 – та година насам!
Никоя от многобройните камери на стадиона не бе успяла да заснеме акцията на спец –   агента, защото веднага след последния сигнал на съдията режисьорът на пулта бе издрънчал от яд един здрав ритник на командното табло с копчета и плъзгачи пред него,
и повечето камери сдадоха багажа и блокираха, като останаха само двете централни камери да предават изявленията на съсипаните и примряли френски треньори и ръководители.

СДАВА БАГАЖА без=без Бог Исуж и Богиня Диана 

СЪСИПАНИ без помощ от=без помощ от Бог Исус

Българите на трибуната, които изпращаха с възторжени възгласи футболистите, дошли да ги поздравят, посрещнаха с овации гърмежа и блясъка край тълпата футболисти и журналисти, приемайки я за поздравителна бомбичка.
Охраняващите ги френски полицаи също бяха на това мнение, защото друга публика наблизо нямаше вече, и почнаха да се дърлячкат с нашите иначе много кротки и възпитани запалянковци, с неприкрита злоба и яд от загубата на френския отбор, кой е хвърлил "бомбичката", но тъй като никой от полицаите не бе забелязал кой е хвърлил "бомбичката", а и тогава специалните американски и техните партньорски служби още не бяха измислили номера с бомбените атентати и международния тероризъм, та скоро страстите се успокоиха, и шефът ѝм бе принуден, когато полицаите си тръгваха, лицемерно да се измъкне с достойнство от ситуацията с неискрените думи от 4:54 мин. на видеото: 

image

– Сега съм ви по – симпатичен и ми имате повече доверие, нали?

Колкото и да разпитваха чрез различни методи агент № 97, чийто номер бе поредното нумероложко – Кабала херметично послание, както и да го тъпчеха с хапчета и инжекции на истината и въртяха или мъчиха на детектора на лъжата да си признае, как е изтървал този мистериозен фоторепортьор, завалията повтаряше един и същ израз с безизразен и безразличен отдалечаващ се от действителността поглед:
– Изпари се яко дим! – обаче на френски.
Не му повярваха, разбира се, колкото и да се пишеха разбирачи в свръхестествените работи колегите му.
  
ИЗПАРИ СЕ ЯКО ДИМ=Кан (Жрец) на Исуз и Богиня Мадара –

любим израз на феноменните Български жреци, на които номерата на Дейвид Копърфилд, Крис Енджел, Динамо, Мистер Сенко, Факира Мити, Астор и индийските фокусници, бяха нормално работно състояние и феноменен статус.

Което си е и напълно в реда на нещата, защото всички те са от феноменната Българска читава родова династична каста на Българските Богове, видно от горния и в следващия дешифрирани документи, които разкодираме: 

ФОКУСНИК=ФОК УС НИК=КАН ФОК ИСУ=Кан (Жрец) на Бок Иса

Камерата на изтървания пси – диверсант не можаха да пуснат дълги години.
Едва преди няколко години упорито занимаващите се с нея специалисти успяха да разкрият сложното ѝ устройство и да я пуснат – указа се някаква невиждана снимачна техника, изработваща 4D – четириизмерни холографски материални изображения. Хванаха ѝ цаката на техниката и успяха да направят същата камера, но до масово производство не се стигна, защото не успяха да премахнат авторското лого върху образа, и колчем пуснеха новозаснет материал с нея, пред четиризмерния холографски образ изкачаше надпис Господ Е Българин! на Български език и още 200 постоянно сменящи се езика и диалекти и леко призрачно – прозрачните ликуващи лица на Българските футболисти, върху тихия фон на величавата "Мила Родино, ти си Земен Рай!" 

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария – на Исус и Майка Мария Магдалена

Електронната система на апарата не беше цифрова, а словесна, съставена върху звукови и мисловни команди от Свещения Българския език.
Нямаше как да пуснат в производство тази техника с 4D четириизмерната холография и агресивната пропаганда за Българите, срещу които тяхната и на всички други държави служби заговорничеха и се стремяха да ги унищожат с всички средства от векове, но успяха да махнат логото във вариант на триизмерно холографско изображение, което в цифров вариант вложиха в 3D системите за телевизорите, а през 2014 година компанията Estar я вкара и в нейния смартфон Takee 1 

СМАРТФОН=С МАРТ Ф=С ФО МАТАР=Иса и Богиня Матара

ESTAR=Ариани от Иса и Диана=Отриси=Одриси
 
А в "пленената" камера на Свети Гунди има още една свръхсекретна програма, за чието съществуване изследващите апарата специалисти знаеха, но не можеха по никакъв начин да я отворят, въпреки че узнаха входящата оперативна парола – думичката Любов, но колкото и на каквито езици да я казваха, не успяваха да проникнат в нея, защото не е достатъчно само да я кажеш тази скромна и кротка думичка, съставена от анаграмната комбинация от името на Новозаветната Любов на Исус и Мария и Техен първороден син Павел, роден малко преди полунощ на Бъдни вечер – 24 Декември 33 година в Ямбол!

ПАВЕЛ=ЛЕПАВ=Люпов=Любов 

ЛЮБОВ=БОВЮЛ=Бавел=Павел 

който е всички т. нар. "римски императори" от Нерон, Тит Флавий Веспасиан=Marcus Ulpius Traianus= Publius Aelius Traianus Hadrianus=Titus Aurelius Fulvius Boionius Arrius Antoninus Pius до Gaius Aurelius Valerius Diocletianus, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), дето живя на Земята реално 300 години, и се качи "Горе" през 333 година напълно реален и всевластен като Свети Павел, оттогава досега Шеф на небесното Светейшество!

Не е достатъчно само да я кажеш или напишеш тази думичка и универсална Всемирна парола ЛЮБОВ, отваряща всички врати и прегради, и то задължително на Свещения Божи Сътворенчески Български език!
Същевременно трябва задължително и да я изживяваш искрено от сърце и душа и да ти бъде постоянен статут на проявлението и състоянието ти!
След въвеждане на паролата има и последна защита срещу злонамерени посетители в програмата – личните биометрични данни на оператора, които допускат единствено генетични потомци на прототипите и титулярите на техническия термин:

БИОМЕТРИЧНИ ДАННИ на потомци на=БИОМЕТРИТШНИ ДАННИ на потомци на=
ДАННИ на потомци на Ешуа и Богиня Диана Матара 

В засекретената и недостъпна част на паметта на камерата, Свети Гунди – сценаристът и режисьорът на цялата скълъпена история с мача, бе заснел лично него ден монтажа на цялата театрална постановка на транспространствената трансмутация с всички детайли по спиране на хода на времето и подмяна на моменти и сегменти от протичащите по време на мача в земното измерение събития на терена, с предварително разиграни постановки и сценки за двата гола на Българския отбор според сценария – абсолютно като видеомонтаж и видеошоп, но с транспостранствена осмоза и дифузия (проникване едни в други) на измеренията и събитията. 

СКЪЛЪПЕНА ИСТОРИЯ от=от Диана и Исус Бълкарина

СКЪЛЪПЕНА ИСТОРИЯ от=от Бълкари на Диана и Исус 

СПИРАНЕ ХОДА НА ВРЕМЕТО от=от Бох Иса от Трахия (Тракия) и Богиня Матара  

ЗЕМНОТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Изуз и  Мат Мария  

ВИДЕОМОНТАЖ за=за Богиня Мат Диана и Ежуа

ВИДЕОШОП за=за Богиня Диана и Бог Ешуа 

ОСМОЗА с=с Исуз и Ма (Богиня Майка)

ДИФУЗИЯ с=с Иза и Богиня Диана 

А камерата маркираме като "пленена" с кавички, защото Свети Гунди по сценарий я остави агентът да я хване, за да може след време да послужи на специалистите да разработят от нея поредното висше 3D ниво на цифровата снимачна видео техника –   един от оригиналните неизчерпаеми многообразни начини за спускане на нови небесни технологии за ползване от хората.
Има и още една тайна с историята с камерата.
В технологичната know-how на паметта на подхвърлената и подарена 3D система има вложено авторското лого от 4D системата, задействащо се по команда Отгоре, която тайна ни казват да ви разкрием, за да не бъдете изненадани в най – близко време, когато на дисплеите на телефоните и мониторите на компютрите и телевизорите и всякаква видео техника, дори и да не са включени, започне да се появява постоянно и упорито и неизтриваемо надписът
             
                        
                  Господ Е Българин!

на Български език и на още 200 постоянно сменящи се езика и диалекти и леко призрачните ликуващи лица на Българските футболисти, върху тихия фон на Божествената "Мила Родино, ти си Земен Рай!" 

– А шапката на Гунди, какво стана с бялата шапка на Гунди? – попитахме ние Свети Фернандел.
– Ами шапката агентът беше пъхнал в джоба на якето си и въобще не се сети, ошашавен, за нея. Жена му после я занесе в лудницата, дето го установиха за постоянно след продължилата доста време психо профилактика от колегите му пси – езотерици.
Там често разправяше на лудите историята от стадиона, които го слушаха с голям интерес и разбиране и му вярваха на случката, защото само те знаеха, че е истина, и които много го уважаваха за номерата, които знаеше и демонстрираше често пред всички! 
Като туреше шапката на главата си, ставаше невидим за докторите и персонала, водещи се за нормални, и ходеше да носи на останалите разни продукти от кухнята и склада, сменяше хапчетата за полудяване, маскирани като витамини, с истински витамини, изпразваше бутилките с питиета от кабинетите на докторите и черпеше пациентите на заведението с тях.
Най – много се кефеха лудите, когато той видим за тях, но невидим за нелудите от песонала, биеше по един – два шута по гъза на минаващите лекари или удряше един пръст отзад на наперената цицореста докторица, която им биеше най – болезнените инжекции.
Колкото и да се пазеше, горката, и да стоеше далеч от пациентите си, винаги отнасяше неочаквано вече все по – очакваната ласка.
На оплакванията ѝ пред колегите и шефа на заведението никой не обръщаше сериозно внимание, само докторът, който удряше пациентите злобно и силно с гумения чук по главите, вместо по колената, и на който невидимото ченге с най – голямо удоволствие натрисаше при всеки удобен случай задължително по три яки шута в гъза, и който нещастник вярваше скрито, че е вярно и има мистика от рода на Кики в цялата работа, колчем Джина Лолобриджина, както ѝ викаха на доктрицата, се оплачеше, подхвърляше злобно: "Иска ти се!", тайно нямащ нищо против да се разменят с нея, но без да смее да го каже на глас! 
Накрая Лолобриджитката се принуди на работа да сваля предизвикателно невиждащите ѝ се прашки и да тури нещо като тип "мини кюлоти", подсилени отзад със ситно перфорирана поцинкована ламарина...

Бат Свети Фернандел щеше да продължи да ни къса от майтапи в този стил, ама Отгоре големият приятел на Гунди – Свети Георги Калоянчев – Калата, му вика да не разправя повече историята, защото той сега подготвял по тази тема голям спектакъл в техния Сатиричен театър, че да бъде изненада, когато след това я пусне на софийската Сатира.
Шефът на небесния отдел "Майтапи" само допълни, че агент № 97 въобще не е мислил да ползва шапката – невидимка да бяга от лудницата.
Няколко пъти се поразходил из Париж, уж нормални хората там, пък по – неставащи от лудите в психиатрията!
Отишъл при жена си в къщи, заварил я в леглото, свалил си шапката и почнал да ѝ се обяснява, пък тя се измъкнала дибидюс гола от завивките и почнала да крещи и търчи като луда из стаите.
Докато се усети нашият човек, някакъв здравеняк чисто гол и нащръклял – негов колега от другия отдел, налетял в стаята и му ударил няколко здрави тупаника докато успее да сложи пак шапката на главата си!
Когато биячът се опулил и вцепенил и още повече надървил от изненада, нашият човек използвал предимството си че е невидим, и с двата масивни кристални пепелника на тоалетката привел здравеняка – чукач за постоянно в певческата категория на най – високите и тънки гласове, като внимавал според инструкцията от вица за кастрацията да си пази пръстите, че иначе много боли... 
Върнал се пак в лудницата при другите луди нормални хора, които го разбирали и виждали това, което не виждат уж нормалните, и повече не ходел навън. 

Фернандел извади от джоба си неговата служебна шапка от същата марка и ѝ показа етикета отвътре, за да видим фирмата производител и разсекретим името ѝ за вас:
Етикетът бе на Български език, което означава, че фирмата е Българска и авторите на шапката също са Българи, и на него пишеше

TRADE MARK – ШАПКА НЕВИДИМКА,

което означаваше "Запазена марка" на Българската фирма "Шапки невидимки"  

image

TRADE MARK (запазена марка) на=на Мадара от Тракия 
 
TRADE MARK на=на Ариани Кан (Жреци) на Матара Диана 

Разшифровката на емблеметичния търговски знак документира, че тази фирма и нейното изделие, като и всички други фирми и техните изделия, са запазена марка, което означава собственост на Българската Богиня Диана Майка Мария и нейните жреци – Българите, от Тракия!
Което указва и преводът на Българския израз!
 
ЗАПАЗЕНА МАРКА на=МАРКА на Бок Изуз 

ЗАПАЗЕНА МАРКА на=на Бок Изуз и Мария

ЗАПАЗЕНА МАРКА на=на Кан (Жреци) на Бог Изуз и Мария 

фирменият патент и майсторски сертификат на феноменните Българи – жреци  от читавите клонове на рода Дуло 
 
И ето я най – после и тайната на фирмата и на шапката, произвеждаща и правеща хората невидими!

ШАПКА НЕВИДИМКА=Бок Ешуа и Богиня Майка Диана

Паролата за включване на шапката – невидимка в работен режим, е разсекретеното ѝ име, състоящо се както при всички други случаи от имената на Исус и Мария Мгдалена, произнесени с по – горе указаното условие – Любовта към Тях, която трябва задължително и да я изживявана искрено от сърце и душа и да бъде постоянен статут на проявление и състояние на ползващият услугите и промоциите Ѝм!  
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нека се върнем пак на свръхестествения сценарий и действие на цялата футболна среща Франция – България, като ще ви припомним в следващия филм спомените и изживяванията от мача на националите ни и неповторимия им култов треньор Димитър Пенев 

Когато Господ беше Българин - уникални кадри от "Парк де Пренс"

https://www.youtube.com/watch?v=HYCGdVh6f1k 
 
И сега внимание!

В 19:50 минута сладкодумният култов футболен коментатор Петър Василев, който в сюблименния момент на гола в последните секунди поде и преекспонира в световния ефир спонтанната прокламация на Мичмана Господ е Българин !, направи следното признание в сферата на езотериката и мистиката, под чийто сценарий, егида и атмосфера се развиваше този мач: 

Ние няколко пъти с Мичмана при това развитие на мача споменавахме особено в последните 15 минути, че за да се случи това, което всички искахме, трябва и нещо извънземно, трябва нещо друго да се намеси извън спортно – техническия елемент на терена ... 

Разбира се, че Петър Василев и Мичмана и хабер си нямаха, че точно това се случва по времето на целия мач и всички възлови моменти от играта са режисирани, инсценирани и манипулирани точно от специалистите по футбола на тия извънземни, които ние ги пишиме с главна буква Извънземни!  

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка) 

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение във феноменен режим на реални и рационални действащи свръхестествени светии, и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!
Тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, бяха операторите на епичната транспространствена футболна сага на Парк де Принс на 17 ноември 1993 г. и кукловодите на всички футболисти от двата отбора, не подозиращи въобще в чии ръце  марионетки са!
Българските Всемогъщи и Вселилни Богове, Властелине и Господари на световете, Които са Извънземните, бяха същите, които Красимир Балъков формулира в 19:45 минута като помогналите ни случайности и стечения на обстоятелствата като шанс и  късмет
 
ШАНС=Ешус=Исуш=Исус 

КЪСМЕТ=Иса и Майка Диана 

––––––––––––––––––––––––––

Самият режисьор и постановчик на този футболен театър Свети Георги Аспарухов още преживе като идолният централен нападател на Левски и на националния отбор на България, участва и бе главно действащо лице и герой на култовия мач между Левски и ЦСКА през 1968 година, който завърши с историческия резултат и погром 7 : 2 над ЦСКА с три негови гола !
 
Срещата се състоя на...17 ноември!  
Точно 25 години преди историческия спектакъл във Франция, който бе манипулирана и режисирана постановка от Гунди, вече Свети Гунди, с която победа 7:2 още през 1968 година Отгоре ни изпратиха поредното уникално послание за Българските Богове:  

7 : 2=СЕДЕМ НА ДВА=Иса и Богиня Мад Диана 

Ще добавим в режим на редакция кратък форумен коментарен обмен под публикацията на този пост в една от фейс групите, в които публикуваме нашите просветителски статии: 

Pavlin Marinov   
17.11.2017г.

Не е за вярване, но днес се навършват цели 24 години от деня, в който Господ стана българин насред "Парк де Пренс" в Париж.
Не е за вярване за тези, които са били все пак в съзнателна възраст и помнят в най-големи подробности този величествен момент от историята на българския футбол. Година преди четвъртвековния юбилей от знаменитата победа с 2:1 над Франция, е време не да правим станалата традиционна в последните нерадостни години тъжна равносметка, а просто да стоплим сърцата си със спомена за нещо, което искрено всеки мечтае да се повтори! 
 
инж. Иван Дунчев 
  

Прекрасни думи, Павлине, и само една коректна приятелска корекция за рамката на хронологията във възторжената ти прокламация  "Не е за вярване, но днес се навършват цели 24 години от деня, в който Господ стана българин насред "Парк де Пренс" в Париж.":
    
Господ Бог Отец Исус Демиургът и Господар и Властелин на световете Е Българин от безначалието на безкрая на времената, а на 17 ноември 1993 обяви тази Сътворенческа истина и свещена тайна на всеослушание от тази уникална и оригинална висока световна трибуна!  

В тази безрамкова време – пространствена хроника е и Великата Богиня Майка Диана, Любимата и Съпругата на Отец ни Исус, Които се явиха на Българите в Тракия преди 2000 години в аватарните им образи и проявления на Христос и Мария Магдалена, Които са архивирани и в секретния Божи властнически титул Господ:   

ГОСПОД=С ПОГ Д=Иса и Богиня Диана  

ВСЕКИ МЕЧТАЕ за=за Богиня Майка Диана и Ешус

Ето и тайната имплантирана в календарната дата – послание и сакралната семантика на седемнайсти ноември през 1968 и 1993 година:   

СЕДЕМНАЙСТИ НОЕМВРИ=Исус и Богиня Диана Мат Мария 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
image

https://www.youtube.com/watch?time_continue=167&v=wXXOk5_blX8
49 години от знаменитата победа на Левски със 7:2 срещу ЦСКА 

Моите спомени от този паметен мач през 1968 година ЦСКА – Левски 2:7 от времето на студентството ми във ВМЕИ Ленин – София: 

ПАМЕТЕН МАЧ продуциран от=продуциран от Ешуа и Богиня Мама Диана 

Със 7 – 8 приятели колеги от групата от института и колеги от футболния отбор на института, на който аз бях един от двамата централни нападатели (по него време играехме по системата WM с двама централни нападатели и станахме на два пъти републикански студентски шампиони, побеждавайки и на двата финала професионалните футболисти от Академик Свищов, които тогава бяха в А и Б републиканската футболна група), си бяхме купили от скъпите билети в сектор А.
Тъй се случи, че от цялата групичка на мача само аз бях левскар.
За този мач ЦСКА бяха фаворити, защото хем водеха в първенството с много пред Левски, хем сините играеха много слабо до този мач.
Колегите ми бяха с приповдигнато настроение преди мача, което премина в еуфория и откровен бъзик към мене след като още в първите минути на мача левскарите си вкараха нелеп автогол и ЦСКА поведе в резултата.
Всички знаете как завърши първото полувреме и целият мач.
В края на първото полувреме при 4:1 за Левски всички мои колеги, с които бяхме на мача един до друг – всичките върли и отчаяни почитатели на ЦСКА, станаха заедно и декларираха вкупом че не могат да понесат този резил и напуснаха заедно стадиона!
Чест им прави и добре че си отидоха, че да не се резилят до края на мача, пък и аз ги бях захапал яко през първото полувреме!
Те напуснаха местатата си, ама аз пък сега нямах с кой да коментирам, тъй като имаше и други опразнени места наоколо по тази причина, пък без споделените коментари удоволствието от случващото се не бе пълно!  
След края на мача възбудената тълпа се струпа на централните стълбища и потока запалянковци бавно се запридвижва надолу с разнопосочните настроения на хората.
Зад мене левскари със сини дрехи възбудено изразяваха ръдостта си и ме притискаха връз предните бавно движещи се хора надолу по стъпалата.
Турих ръце да се предпазя в тарапаната – отпреде ми се случи някаква стройна млада руса жена с червено шушлечно яке.
Хич не гледах момичето, ама нали е с червено яке, пък аз цяло полувреме не споделил с никой емоциите си, взех че спонтанно и еуфорично ѝ викнах най – приятелски и дружелюбно в шумотевицата : 
– Видя ли как ви ударихме, маце!
Маце тогава беше модерно и изискано приятелско и коректно обръщение към познати или непознати дами.
"Тря – я – я – с !" – изтрещя ме някой през лицето с як трениран тупаник, като успях да видя само, че бе някакъв здравеняк спортен тип също с червена дреха, неин приятел или съпруг, който наверно също като мене цяло полувреме е нямало на кого да си го изкара...
Левскарите зад мен дето ме притискаха и бяха свидетели на спортния монолого – диалог, мълчаливо се заизнизаха край  мене.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И в продължение на темата за епичното провъзгласяване на свето устройствената тайна, че Господ Е Българин :

След като футболистите и Мичмана провъзгласиха на цял свят, че Господ Е Българин, сега Галена и чалга екип отново прокламират "Господ Е Българин!"
https://bezistena.blog.bg/history/2022/08/01/sled-kato-futbolistite-i-michmana-provyzglasiha-na-cial-svia.1828966

... Как Господ, Който Е Българин, след като ни съобщи тази радостна вселенска тайна и вест с устата на Мичмана през 1993 г., сега след 30 години с помощта на ретро хард – чалгата отново по оригинален начин ни прокламира, че Е Българин! 

Вчера слушам някаква силни звуци и яки ритми от някаква откровена чалга от стаята на сина ни!
Изумен, че слуша чалга, влезнах в стаята на отличника магистър историк и ревностен защитник на Българщината Кристиян, който не правеше никакви компромиси със здравите Български естетически традиции и норми.
Той пееше и играеше пред екрана на големия телевизор, на който тайфа опиянчени от музиката екзалтирани чалгари се вихреха и мятаха чупки и гюбеци по масите в ритъма на традиционните за чалгата хард кючеци!

image

Тъкмо щях да го захвана, когато в 2:32 минута от клипа на песента прозвуча познатата ни култова пронизваща и вцепеняваща прокламация "Господ Е Българин!",

image

придружена с ярка светкавица, 

image

която наелектрализира и екзалтира и въодушеви всички чалгари и които влезнаха в транса на чалга – посланието "Господ Е Българин!", която вселенска сътворенческа  светоустройствена тайна нашият екип вече десета година разкриваме под егидата на Господ във всичките наши 1700 статии от блога ни!

https://www.youtube.com/watch?v=fWOKxS7wjLc

GALENA x DJ DAMYAN x COSTI - WELCOME TO BULGARIA

До 2:32 минута Галена и Дамян изброяваха и прокламираха традиционни травиални достойнства на Българите и на България, като от тука нататък култовата прокламация от паметния мач на 17 ноември 1993 г. от Парк де Пренс "Господ Е Българин!", което е висшата светоустройствена тайна и върховно Божествено достойнство на Българите, звучи постоянно и в прав текст,

image

без никои от участниците в клипа да се замислят и разсъждават какво означава това, че Господ Е Българин, а през цялото времетраене на клипа от него продуцентите му ни съобщават за същото чрез кодираните илюминатски комиксови послания, които ще разсекретим заедно!

КОДИРАНИ ПОСЛАНИЯ за=за Диана и Иса Бълкарина

Че Господ Бог Отец Исус Демиургът Е Българин Той ни съобщи лично чрез под изпълнителят Николай Колев – Мичмана,

МИЧМАНА от=МИТШМАНА от=
от Ешуа и Диана МаМа=от Ешуа и Диана Мария Магдалена –
селектиран през поколенията на предците му специално за тази му епична мисия да съобщи пред цял свят тази светоустройствена истина и тайна Техен феноменен генетичен потомък 
в култовия ни постинг

"И отново Господ, Който Е Българин ни декларира вече 25 години, че Е Българин! Колко го проумявате какво значи това?"

https://bezistena.blog.bg/history/2018/11/18/i-otnovo-gospod-koito-e-bylgarin-ni-deklarira-veche-25-godin.1635528

от който е пасажът:

... Разглеждайте отново под различни ъгли и от различни клипове тези епични драматични събития и кадри примерно от мин 15:52 до 16:06  от филма https://www.youtube.com/watch?time_continue=67&v=ANKDcuH8LkQ 
за да се убедите, че няма нищо случайно станало ей –
 така от само себе си, и не би могло да стане, а всички отделни епизоди и актове в този отрязък от времето са строго и прецизно проектирани, режисирани, изработени и навързани в действие в експериментална постановка моделирана в Божието измерение на Време – пространствения континуум на проектантската дъска и монтажната маса, както монтажистите на старите лентови филми и анимации режеха с ножиците и лепяха отделни кадри и снимки за да ги подредят и завъртят и ни покажат манипулираните действия в реално осезание за нас,

image

image

image

image

и за да дойде този върхов кулминационен сюблимен момент точно в последната секунда на редовното време на мача –
 победният гол, за да прозвучи за пръв път пред геноцидираните Българи и пред цял свят от тази максимално възможна най – висока и огромна аудитория паметния култов израз – възглас и декларация

                                                   Господ Е Българин!


                                                      Господ Е Българин!

                                                     
                                                      Господ Е Българин!


                                                      Господ Е Българин!


                                                      Господ Е Българин! 

                                                         
                                                      Господ Е Българин! 



За истинността на тази вселенска Истина и Тайна направете справка във всичките ни безброй документи във всичките ни 1700 екранизирани пространни монографични статии от блога ни!

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

ТАЙНА=ТЙАНА=Тиана=Диана

Предлагаме ви сами да видите в тематичния постинг разшифровани кодираните илюминатски комиксови послания от хард – чалга клипа, които са внушени Свише на режисьорите и операторите на клипа на песента,

СВИШЕ от=от Бог Исуш

и които сме заснели в отделни кадри за вашето просвещение, като ви предлагаме финалното заключение от постинга:

Видяхте, че от милионите зрители и хиляди коментатори нито един не си е направил труда да си напрегне ума и наследствените Божии феномени, и да продължи да разсъждава какво следва от това за тях и за света, че Господ Е Българин!
Тази лековата привидно неангажираща чалга песен е напълно сериозна и важна Божия драматизация в Божия неотменим план за излизането на истината за Българските Богове и Божествения статут на Българите, затова и Галена е подготвяна постепенно за тази и роля на песенен мисионер и пропагандатор на Българските Богове все още в невидение за мисията си.

МИСИОНЕР на=на Мария и Иса 

В НЕВИДЕНИЕ ЗА МИСИЯТА от=от Бог Исуз и Богиня Мат Диана 

Всички милиони гледания на нейните досегашни чалга песни и успехът ѝ са продуцирани и вменени на милионите почитатели от Божиите светейши продуценти в подготовка на тази ѝ песен и сакралната ѝ мисия, за да съобщи на Българите и на света отново, че Господ Е Българин, и за да достигнат кодираните и имплантирани в тази и в другите ѝ песни Божии послания до повече и все повече хора, а ние да ги разсекретяваме и отваряме сетивата им, за да се изпълнят прорицанията на Свети Петър Дънов и дъщеря му Света Ванга за предстоящите скорошни събития и процеси на Балканите и целия свят и лидерската позиция на България чрез Божиите посредници – посветените Българи, и че Българският език е единственият и задължителен безалтернативен път за всеки за достъп до Българските Богове и за измолването от Тях с посредничеството на посветените праведни Българи на всяка следваща глътка въздух и миг живот още!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

екип на bezistena и гост – постановчик Свети Георги Аспарухов – Гунди и Свети Фернандел

image 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. panazea - Да , Господ е Българин и ни го заяви на всеослушание пред милиони хора !
17.11.2022 23:58
Благодаря !
цитирай
2. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
17.11.2022 23:58
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
3. bezistena - panazea Да, Господ е Българин и ни ...
18.11.2022 20:05
panazea
Да , Господ е Българин и ни го заяви на всеослушание пред милиони хора !
Благодаря !

ЗАЯВЯВАТ НИ=Бог Иза и Богиня Диана


цитирай
4. bezistena - От коментария форум под публикацията във Фейсбук
18.11.2022 20:08
група ГЛАСЪТ НА НАРОДА

Gerata Georgiev
Администратор
1-„Аз съм Алфа и Омега, казва Господ Бог, Който е, и Който е бил, и Който иде, Всемогъщият.“
‭‭Откровение‬ ‭1‬:‭8‬ ‭BG1940‬‬ https://bible/bible/23rev.1.8.BG1940
-защо алфа и омега ?!
2- дион исус тракииски или гръцки бог?!
3-@ съдържа алфа и омега символ открит в старобългарски свещенни писания ?!
Съвпадение ли е ?

Инж. Иван Дунчев
Автор

ДИОН ИСУС=Диана и Исус –

Българските Богове Демиурзи, на Които Българите сме единствените генетични деца и потомци, другите племена (всички до едно произведени в Тракия – сиреч тракийски племена) са нефеноменни безкултурни човекоподобни биороботи, изработени от Боговете ни за наши помагачи и дадени ни за тяхното култивиране и цивилизоване / очовечаване. Гърците са такова племе и хабер си нямат от нашите Богове, Чиито имена Те са си зашифровали със Свещения шифър и са манипулирали гърците да си присвоят Боговете ни, културата и цивилизацията ни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678746
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!