Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2022 02:56 - Будители, преминете през възпиращите граници на официалната бездуховна десакрализирана фалшифицирана Българска и световна история! Бенковски, синът на Раковски
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3061 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 04.11.2022 01:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В Деня на Народните Будители ще изнесем поредният документ от скритата сакрална история на Великомъченическия свещен Божи Български народ, като ви представим поредната брънка от първосвещената златна генеалогия на Българския феноменен жречески род Дуло от династичната потомствена верига Паисий – Ангел Войвода – Кнез Иван Кулин и тримата му саможертвени синове Г. С. Раковски, Васил Левски и Христо Ботев!

СКРИТА ИСТОРИЯ за=
ИСТОРИЯ за Ариани Кан (Жреци) от Иса и Диана 

СКРИТА ИСТОРИЯ за=
за Ариани от Диана и Кристос=
за Ариани от Диана и Исус от Тракия
 
Диана и Кристос, Който е Исус от Тракия, са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на  

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 
и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

Преди това ще ви приветстваме с едно Будителско поощрение на Боговдъхновената Генка Богданова в най – тежкото и черно за Българите време  – времето преди зазоряването!
От природните и духовните закони и практики се знае, че най – тъмно е винаги преди зазоряване! Божествена е епичната сакралия на тази сентенция и постулирана максима, даваща надежда и сили на хората и въздигаща ги в най – тъмните и страшни времена и периоди от живота на човека и на цялото човешко общество и цивилизация!

НАЙ – ТЪМНО Е ВИНАГИ преди РАЗСЪМВАНЕ=
преди Бог Исуз и Богиня Мат Мария

image

Затуй надежда не губете!
Човешкото във себе си пазете!
В
 мечтите ни живее красотата,
лети Духът ни, търси свободата!

НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖДА за=за Богиня Диана и Тати Ежуа 

В МЕЧТИТЕ НИ ЖИВЕЯТ=ЖИВЕЯТ Ешуа и Богиня Мат Диана 

ЖИВЕЕ КРАСОТАТА от=
от Богиня Диана и Кристож=
от Богиня Диана и Исуж от Тракия 

ТЪРСИМ СВОБОДА=ТЪРСИМ Бог Иса и Богиня Диана 

И винаги и навсякъде все Тях търсим!

ТЪРСИМ=Иса и Матъра

Аз знам, не ще угасне светлината,

Духът ни ще открие Свободата ,
защото в тази бездуховна зима
Будители народни има!

АЗ ЗНАМ=Изуз и Ма (Богиня Майка)

СВОБОДА=Бог Иса и Богиня Диана

БУДИТЕЛИ НАРОДНИ ИМА от рода=от рода Дуло от Богиня Матара Диана  

от Божия жречески род и ген, който е запален от Сътворение и не ще угасне никога!  

НЕ ЩЕ УГАСНЕ=НЕ ШТЕ УГАСНЕ=Гена на Диана и Исуш 
 
image 

НЕ ЩЕ УГАСНЕ=НЕ ШТЕ УГАСНЕ=Гена на Диана и Исуш 

image

Ще се върнем още веднъж на стиховете

Затуй надежда не губете!
Човешкото във себе си пазете!
В
 мечтите ни живее красотата,
лети Духът ни, търси свободата!

за да разсекретим скритото върховно послание за нашия Спасител!

В МЕЧТИТЕ НИ ЖИВЕЕ КРАСОТАТА=
Сина на Богиня Мат Диана и Бог Тати Кристож=
Сина на Богиня Мат Диана и Бог Тати Ежуш от Тракия

ПАЗЕТЕ У СЕБЕ СИ ГЕНИТЕ на=ГЕНИТЕ на Сина на Бог Исуз и Богиня Диана 

Синът на Бог Исуз и Богиня Диана е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В Деня на Българските народни Будители един саможертвен Будител – Светия, ще ви анонсира началото на едно окултно – езотерично изследване с ранг на образец на
бъдещ академичен канон, на златната генеалогия на първосвещения Божи род Дуло, който знаете сме документирали в поредица документи обобщен вид в емблематичния ни постинг 

Раковски лидер и глава на световните бели фримасони, правнук на Паисий Хилендарски и батко на Левски и на Ботев, под егидата на праотец им Граф Сен Жармен
https://bezistena.blog.bg/history/2022/10/09/rakovski-lider-i-glava-na-svetovnite-beli-frimasoni-pravnuk-.1837724

image

Повод за този постинг ни даде един патриотичен будителски постер в мрежата, на който към горната Света Българска революционна троица на 19 век в нехронологичен микс са събрани в едно тримата свети братя и Свети Георги Бенковски.
Авторите на постера са от ВМРО, като техен вдъхновител и продуцент е самият Свети Г. Бенковски.

image

Още от началото на публичната публицистична дейност на екипа ни в блог.бг през 2013 г., Свети Г. Бенковски ни предостави информация за неговото свещено потекло и връзките му с централните фигури на Българското революционно движение и борби за Освобождение от турско робство, за която ви припомняме пасаж от постинга ни:

Със СИНА на ЛЕВСКИ на рождения му ден на БЕГЛИКТАШ

https://bezistena.blog.bg/history/2013/08/17/sys-sina-na-levski-na-rojdeniia-mu-den-na-begliktash.1140386

... Няма да ги видите и чуете, разбира се, Левски и Дънов и свещените им величави тайни, които ни поверяват за да ги разсекретим!
Няма ли сме исторически документи за това ли! Само окултни фантазии били, а?
А вие, какво, искахте и Левски, и Дънов, и всичките им верни съратници и жертвеници за България да бяха съставили нотариално заверени документи и свидетелства за тайните им дела и връзки, за родословните им разклонения до девето коляно, за секретните им пароли и жреческите им феноменни свойства и практики, за светилищната скална мрежа, за цялата им свръхсекретна конспиративна система и практики, изграждани хиляди години в режим на постоянен геноцид върху Исусовити потомци и народ, и да ги депозират всички тия документи чинно с входящ номер в деловодството на османската имперска полиция или в гръцката юдео – ционистка  фанариотска патриаршия – идеологът, акълът и моторът на многовековния геноцид връз Българите, за който османците бяха управляеми зомби изпълнители!
Геноцидните полицейски институции и архиви, които заговорниците срещу Свещения Български народ наследяват и управляват едни и същи,  само сменявайки системите, строевете и правителствата!
И цялата тази документация да ви я предоставят за пълното си изтребление и на потомците и родата им до девето коляно, както постъпи родоотстъпника и вероломеца Борис I с Исусовото чисто и свято родословие и последователи през 9 век!

Да депозира в конака и в полицейския участък Раковски Историята на Паисий и съдържаща основно тайните списъци за многобройните Исусови династично - аристократични разклонения в поробена България и по управленческите върхове на държавите от цяла Европа, и по които списъци посветеният от Раковски Васил Левски, обикаляше и посвещаваше обезпаметени Исусови генетични потомци из цялата огромна територия на някогашното Българско царство, поробено сега и наричано Османска империя, от чий свещен джинс са, и ги активираше за Освобождение! 
Да запише Левски имената и родословието на тайната си Любима и съпруга пред Господа – Мария, монахинята Серафима от Калоферския манастир, да посочи акуратно кръщелното свидетелство на невръстният им син и защо е кръстен на името на дядо си –заклания от турците баща Петър на клетата Мария пред очите и?


Да посочи точно как ги заведе, за да скрие следите им от търсещата го навсякъде османско - фанариотска полиция, доверявайки се само на най - верните си съзаклятници, от Войнягово във дома на Посветения му кръвен и духовен събрат, свещеник във Варненското селце по Хадърча?
Да ги запише на новия адрес в домовата книга, за да могат полицейските копои и наследилите ги след Освобождението също огнено дишащи срещу златната верига на Святото Божие потомство, сатрапи на Българите, с помощта на формиращата се разследваща и фалшифицираща тайна полицейска служба, прикрита като Българска историческа наука под ръководството на изчадията адови Иречек и Златарски, да ги открият по лесно и издавят, както удавиха в първите дни на освобождаването на Карлово и Майката на Левски – Великомъченицата Гина, измъчвайки я часове наред като и потапяха главата във ведро с ледена студена вода и държаха под водата до припадък, за да каже къде е скрит внука и Петър – сина на Левски... 
Когато накрая Душата на клетата жена не издържа на мъченията и издъхна мъченически, попълвайки редиците на небесните защитници на Българите – Светците,    и персонално със Святия си вече син поеха защитата и посвещението на вече тринадесет годишния Петър, инквизиторите на Майката на Левски – българо – руски фанариоти юдео – ционисти от тайните руски царски служби, хвърлиха тялото и в кладенеца и съчиниха гнусната версия, че се е удавила сама! – по времето на вече освободената от Руснаците и Опълченците България, за която син ѝ си даде саможертвено живота и тя живееше с едничката мисъл да види осиротялия си внук Петър в освободена България – Майка му на Левски да се удави сама!!!
Мислеха, че са прикрили престъплнието си и отидоха да се наредят в редиците на поборниците за първите места в управлението на освобождаващите се от едни и попадащи в ръцете на още по - страшни поробители Българи, без да си дават сметка, че всичко това се гледа и записва от горе на сметката на поколенията им! 
Веднага след това поколения наред полкове от тайните служби, които оставаха едни и същи при всички системи и правителства, предприемаха перманентни действия на изтребление срещу активираните от Левски негови династични Исусови братя от секретните списъци на Историята, които дръзнаха възпламенени и от саможертвата на Първосвещения Исусов династичен потомък, но най - много окрилени от радостната вест, разпостранявана от човек на човек, че Левски вече е действащ Светец и се е явявал на много негови съратници да ги въздигне и окуражи за да вдигнат Априлското въстание.
Но най-много ги плашеше тайните тъмни сили след Освобождението информацията, че Българите са си прежалили живота и вдигнали Априлското въстание въпреки ясното съзнание, че са обречени жертвеници, защото научили вдъхновилата ги за саможертва огнена вест, че Святият им Апостол Левски е оставил единственият си син за бъдещ Духовен водач и продължител на Първосвещения златен Божи династичен род Дуло!

ВЪСТАНИЕ=Богиня Диана и Иса 

АПРИЛСКО ВЪСТАНИЕ продуцирано от=
продуцирано от Богиня Диана и Исус Бълкарина

 
Специално за сина на Левски неговият пръв родственик Георги Бенковски сформира специален жречески гвардейски отряд от закълнати от самия Левски пред Господа Бога Христа Посветени от тайните комитети, с които по време на въстанието обикалят из светилищните мега комплекси на Средна гора, чийто център е комплекса Гарванов камък, в чийто състав влиза и светилището край Старосел, манипулирано сега като гробница!
 
https://bg.wikipedia.org/wiki/Светилище_Гарванов_камък_(Старосел)

От Панагюрище и Централния светилищен комплекс Гарванов камък започва в посока на изток гигантската светилищна каскада Средна гора, която е гъсто застроена с изкуствено построени скални мегалитни светилища с най – разнообразни конструкции, видове и форми, официално дефинирани от академичните исторически манипулатори чрез подопечните им учени – геолози, като причудливи природни формирования и игра на природата – природни геоложки феномени, като до сега не им се е налагало дори да се оправдават и лъжат наивно както в Бегликташ.

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа 

Светилищната мега каскада върви на изток и свършва официално геоложки с последния си хълм...Зайчи връх, оформящ светлищният коплекс Кабиле до Ямбол!

„Сърнена гора е наречена най - източната част от Средна гора.
Това е едновременно най - ниската, най - дългата и най - тясната част от планината.
Тази част е с дължина от около 153 км. 
Най - високият връх в Сърнена гора е връх Братан, който е висок 1236 м. Завършва с възвишението Зайчи връх (Таушан тепе) при големия завой на Тунджа“ - указват официалните учебници и ни отавят да се чудим защо точно тука завършва Средна гора с този Зайчи връх, дълъг около километър и издигащ се самотен много странно в равнината без никаква видима връзка със Средна гора!

Езотеричната справка уточнява и изяснява загадката:

Точно Зайчи връх е оня хълм, на който е разположен Първосвещеният светилищен комплекс Кабиле със светилищата на Кибела – Артемида Фосфорос, или Исус и Богинята Майка, и около който се въртят всички земно – космически енергия и скрити събития и светове на Земята!!! 
 
светилище на КИБЕЛА АРТЕМИДА ФОСФОРОС=
светилище на Богиня Матара Диана и Бог Исус Бълкарина
image

Езотерично, енергетично и функционално Зайчи връх не е последния хълм на Средна гора, а е

ПЪРВИЯТ ПО ПЪТЯ НА ИЗГЕВА НА СЛЪНЦЕТО СВЕТИЛИЩЕН КОМПЛЕКС НА ЦЯЛАТА ЕНЕРГИЙНА СВЕТИЛИЩНА МЕГА КАСКАДА, И КАТО ТАКЪВ НА САКРАЛНАТА ЗА ТРАКИЙСКАТА МЕГАЛИТНА ПРАКТИКА ИЗТОЧЕН КРАЙ, той се явява 

Централният Команден Пункт на цялата мега – каскадна система Средна гора , управляван от Ямболските Български Първожреци в Тракия!

Панагюрище и околните селища се явяват западния жречески център, обслужващ светилищната каскада, затова е основан от заселени през периода 1455 - 1480 година 240 ямболски войнушки семейства, състоящи се от Ямболски Исусови Жреци и техните екипи - екстрасенси, лечители, ясновидци, пси енергитици, певци,музиканти и танцьори с феноменални характеристики!
Жреческата експедиция се заселва на десния бряг на реката, като ѝ дава за име жреческия шифровъчен индекс Луда Яна за непосветените, а за тяхна и вече 
наша информация се документира, че местото е център на династични потомци на Исусовия род Дуло!!! 

ЛУДА ЯНА=ДУЛА=Дуло 

Така са индексирани и всички други обекти : едната махала е

ПОЛЕТО=Дабилин древното име на Ямбол

другата махала е Марешка:

МАРЕШКА=Кан (Жреци) на Мария и Ешуа

Общото име Панагюрище носи тайната на родовете от града:

ПАНАГЮРИЩЕ=ПАНАГЮРИШТЕ=Ариани от Гена на Ешуа и Богиня Диана 
 
Тука е концентрирано поселението от Ямболските Първожреци и Панагюрище става втория по важност светилищен център след Ямбол и Кабиле и център на духовния и интелектуален борчески елит, отличаващ се ярко сред другото започващо да се стича 
насам население.
Райна Княгиня е с доказан Ямболски жречески корен, в Ямболската махала е и щабът на Бенковски – къщата на Ямболията Иван Тотев, откъдето пуква първата пушка на Въстанието в Панагюрище!

До сега е съхранено характерното за Ямбол меко говорене и показателната за Ямболци зашифровка МЕНЕ МИ ОСОБЕНО ХАРЕСВА, разкодирана като:

МЕНЕ МИ ОСОБЕНО ХАРЕСВА=Бохиня Мама Мария и Бог Исус
 
За разкриване на ролята на ямболските войнуци, които са легализираните потомци на ямболската първосвещена жреческа колегия, минала в конспиративен режим след поробването на България, информацията ни предостави високопосветеният Ямболски историк и изследовател Хараламби Баев, историк – изследовател, краевед и посветен писател и патриот – християнин протестантин, в книгата си "Ямболци от старо време – краеведски издирвания"

http://protestantstvo.com/yamboltsi-ot-staro-vreme/
Ямболци  от старо време
                            краеведски издирвания                 

Хараламби Баев,
учител по история и изследовател краевед 

глава  Ямболски войнуци основават Панагюрище

От тук Ямболските жреци управляват комплекса Гарванов камък, Старосел, Мътеница, светилищните комплекси под хижа Бунтовна, връх Богдан, Хисаря, Калофер, Карлово, Войнягово, Сопот –- от където е поетичният духовен биограф на Левски и Ботев и висш Посветен и сценарист, и режисьор на днешното ни езотерично поетично преклонение –Иван Вазов! 

Поради тия причини Центърът на Въстанието в този възлов район е в Панагюрище и затова жреческия Ямболски потомък Георги Бенковски концентрира най - съдбоносно 
важните от езотерично отношение действия във втория светилищен център, тъй като Първосвещените на Земята светилищни командни центрове - Безистена в Ямбол и Зайчи връх от деня на падането на България под турско - фанариотско робство 
са поставени под постоянно най - строго охраняване с огромни военни сили - Ямбол става мощен гарнизонен град, а Зайчи връх е с постоянен охранителен силен военен лагер.
В Панагюрище Бенковски довежда и единадесетгодишния син на Левски – Петър Дънов,  единственият пряк Божи Потомък по Свещената първородна златна линия на династията Дуло, от която се роди Спасителят, в който единствено са съхранени в пълна степен всичи Божии сакралии и феномени и който е висшият Божи представител на Земята и обект на безприкословно преклонение и подчинение на Българите и единствена надежда и смисъл на живота им!
Посветените създават за единайсет годишния Петър жреческо - охранителния екип, зашифрован с комбинацията "Хвърковатата чета на Бенковски", която разшифрована ни съобщава:

ХВЪРКОВАТАТА ЧЕТА за=за Дете Ариан Кан (Жрец) от Бох Ешуа и Богиня Диана 

Хвърковатата чета на Бенковски, създадена в най – дълбока конспиративност за мисията ѝ, за синът на Васил Левски – Петър Дънов, за когото посветените Българи от съхранените тайни революционни комитети са знаели в покруса от обесването на баща му, че е синът на Левски – последният Български законен Първожрец и Цар – първосвещен потомък на Исус и Мария Магдалена, и когото Бенковски представя пред тях за тяхното саможертвено активиране, заклеване и вричане да възстанат и отидат на явна смърт.
Недостигнатите години на Петър за пълна посветеност и невъзможността за провеждане на жреческите свещенослужения – психоенергетични молитвени процедури, на Командните центрове в Ямбол и Кабиле, допринасят за привидния неуспех на Въстанието. 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тази ли информация искахте да разпостранят тогава по "радиоточките и Нета" Посветените Българи, или да я внесат в деловодството на сатрапите на Свещения Божи род и народ, та да можете сега да черпите от нея официална научна изворова документация и информация, а!
Или да я ползвате ката подробна информация за полицейските ви отряди за изтребление на Българите?
Досега нямаше скала да оставете невзривена и неначукана на баластра, и от Божия род Дуло и народ нямаше да има и помен!

НЯМАШЕ ДА ИМА ПОМЕН от рода на=
от рода на Ешуа и Богиня Диана МаМаМа=
от рода на Ешуа и Богиня Диана Майка Мария Магдалена 

Вие за ахмаци ли ни имате Българите – висшият интелектуален и цивилизационен елит на Човечеството и Народите! 
Искахте, и я търсехте и търсите и до сега вживени усърдно във вменената ви от Боговете ни роля на инквизиция, полиция и палачи на Българите в процеса на екстремалните ни закалителни процеси – добре си изиграхте ролите всички.
До тук!
От тука нататък Боговете, чието всемогъщие те ни разрешиха да ви демонстрираме засега само чрез Свещения Български език и Словото, ви казват, че театърът вече свърши и вие трябва да спрете до тук!
До тук с гоненията и геноцида срещу Свещения Божи род и Народа Му! 


image

– край на пасажа
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

От няколко месеца Свети Георги Бенковски комуникира постоянно лично директно с Кристиян Дунчев, магистър – историка от нашия екип, и му разкрива с много автентични документи от неговата академична университетска и изследователска дейност в екипа ни, своята скрита родословна история с удивителни характеристики, която е брънка от тази златна първосвещена саможертвена Божия линия на рода Дуло от жертвените потомци на Исус и Мария Магдалена, от която е Спасителят!

Сега ви съобщаваме, че Свети Г. Бенковски посвети Кристиян, който в последно време е обсебен от Светията, че той е първородният син на Георги С. Раковски, а Иван Вазов е по – малкият му брат.

Георги Бенковски е първороден син на Г. С. Раковски, племенник на Васил Левски и Христо Ботев и батко на Иван Вазов, на когото диктува в епичен страховит окултен тандем одата "Бенковски"!


Епопея на забравените  Иван Вазов

БЕНКОВСКИ

Планината пуста. Дивота и сън е.

Вред пространства голи, бърда, урви, трънье;

в пустинята влада някой гробен дух.

Небосводът гледа уплашен и глух.
Лесовете черни, накрай кръгозорът

мяркат се, тъмнеят. Надалеч в просторът

орел един плува, бавно се върти

над някоя мърша, що му дъх прати;
по скалите зеят страшни пукнатини;

затулени с храсти - легла на гадини;

сипеи безродни, плешиви бърда,

стръмнини без дръвье, реки без вода

душата измъчват и плашат окото.

 

Из един там глух дол, обрасъл с глогина,

сега върви тихо някаква дружина.

Вождът е Бенковски! Бенковски е сам!

Бенковски я води в пустинята там;
героят, юнакът с мисъл на челото,

на подвига знаме, душа на делото,

човекът, що даде фаталния знак

и цял народ смело тикна с своя крак
желязната воля, железните сили,

могъщото слово, що слабий окрили,

гласът, който каза: "Вървете! Да мрем!

Ставайте, робове! Аз не щъ ярем!"
И ние трептяхме пред тоя глас мощен,

пред тоя демон таен, призрак полунощен,

който произнесе страшните слова...

 

Той сега вървеше с клюмнала глава.

Другарите му верни, разбити и пршни,

мязаха на мощи и на сенки страшни,

седемдесет бяха, четирма са днес.

Другите паднаха: едни в боя с чест,
други в плен срамотен, други пък бегаха,

от тяхната участ кат се убояха.

Тъжно те вървяха в заглъхналий мир
по пясъка ситни, из дивния шир,

с пушки без патрони, и скрака без сила;

всяка кост се клати, боли всяка жила;

подвигът е труден, пътят е свиреп.
Петнадесет дена без отдих, без хлеб

скитат се в горите, борят се с тиранът,

с пекът, с дъждовете и с треви се хранат,

често мисъл мрачна дохожда им тям.
Но бълзо изчезва; Бенковски е там.

Бенковски ги пази мълчалив и страшен;

в бедите поддръжка и пример всегдашен;

тоя държи, не охка, тоя е само блед,

и гледа на изток, и води ги смело,

и бурно се бърчи бледното му чело.

В глава му се блъскат мисли цял рояк

и кроежи тъмни, и лучи, и мрак,

и ярост отровна кипи му в гърдите

за толкоз нещастья, надежди разбити,

за толкова жъртви и вяра, и труд,

отишли на вятър под натиска лют!

И бунтът пред него като облак чуден

фърчи кат от някой ураган прокуден.

 

Накъде отиват?... Изведнъж гръм

раздаде се от ближния хлъм.

 Кат снопове падат трима другари.

Кръв димеща, топла пясъка прошари.

Пушекът се пръсна и гръмът мина,

кат напълни с екот цяла планина.

Потерята скокна от свойта пусия

и шумно изкряска - смелост улови я:

тя видя един прав и то кървав, сам!

Двайсет пушки мерят изново насам,

готови куршуми и огън да храчат.

"Предай се, разбойник!" - извика водачът,

и сганта внезапно загради отвръст

сетний неприятел със жажда за мъст,

със радост свирепа, с увереност дива,

че веч държи здраво плячката си жива.

 

Тогава ранений прав, трепетен, див,

с поглед безнадежден, почти горделив,

с пет рани в снагата, при прагът на гроба,

кат не щя да падне, както падна роба,

гръмна се вчелото и сред гъстий дим

падна мъртъв, хладен и непобедим!

 

И Хаджи Люзгяр бей, главатарят стари,

пристъпи зачуден с хищни си другари

към таз жъртва силна, към тоз горд юнак,

който му избегна с такъв славен бяг,

погледна чело му, с топла кръв покрито,

и очи му страшни, вперени сърдито,

и ръка му, взела револвера с мощ,

като че се готви зарад битка йощ,

и уста му бледни, открити към свода

като че ще викнат: смърт или свобода!

И усети почит и трепет, и студ,

и викна уплашен: "Кой е тоя луд!"

Но всички мълчаха. Тогаз от земята

един труп пошавна, отвори устата,

пробуден от сила тайна, непозната,

и с глас издихающ, кат ръка простря,

"Бенковски!" продума и тихо умря.


https://www.youtube.com/watch?v=T3M3rk9rB10
Бенковски   Стефан Гецов
                                            
Ще приключим Будителското ни просвещение с посланието на Будителят Кристиян Дунчев от постинга ни

Раковски лидер и глава на световните бели фримасони, правнук на Паисий Хилендарски и батко на Левски и на Ботев, под егидата на праотец им Граф Сен Жармен
https://bezistena.blog.bg/history/2022/10/09/rakovski-lider-i-glava-na-svetovnite-beli-frimasoni-pravnuk-.1837724

...Официално институционирано благословение и насърчение към всички вас – търсещи Истината феноменни Българи, да преминавате смело през официалните десакрализирани граници на официалната бездуховна фалшифицирана Българска и световна история и да търсите и откривате националните ни герои – светини и Светии в Божията Светейша армия, и сакралните светоустройствени тайни,


image

image

ви отправя и Кристиян Дунчев от позицията на оторизиран историк – магистър, завършил с отличен успех в СУ, генетичен феноменен родственик на тримата братя Светии, които са Свещената Българска революционна Света Троица на 19 век в Пантеона на висшата Българска сакралия, действащи реални и рационални свръхестествени феноменни Светии от най – висок ранг в Божията светейша йерархия! 

Отличникът Историк Кристиян и светиите фримасони отварят затворените порти на Алма Матер – Бастилията на истинската Българска история https://bezistena.blog.bg/history/2022/05/24/otlichnikyt-istorik-kristiian-i-svetiite-frimasoni-otvariat-.1819625

image

Велик Майстор – бакалавър на символиката!
Скоро и Велик –
 магистър ✝️😉

В коментар под поста аз публикувах снимката на Кристиян пред заключените порти на Университета и...

image

и прогнозирах, сиреч прорицах:

– Скоро заключените порти на академичната Бастилия, затворила за нас и за света истината за Божествения генезис и статут на Българите и цивилизационното ни величие, и скрила сакралната Българска история, която е фундаментът, надстройката и постройката на световната история, ще се отворят с гръм и трясък и потоп от освободения Български Дух и свещената информация ще залеят и завладеят света!
Справка всичките 1700 статии в екипния ни с Кристиян блог http://bezistena.blog.bg 


image 

Съкровен поклонически ритуал от Историкът Кристиян и част от екипа ни bezistena.blog.bg пред паметника на Свети Васил Левски, изпълнен с крещяща първоразрядна фримасонска символика, (дефинирана от невежите непосветени като "сатанински символи на паметника Левски"), и документираща кой е Свети Левски и неговия Божествен жречески генезис и статут на висш фримасон и Мирова глава на световното Бяло фримасонство.

СЪКРОВЕН ПОКЛОНИЧЕСКИ РИТУАЛ от=СЪКРОВЕН ПОКЛОНИТШЕСКИ РИТУАЛ от=
от Ариани Кан (Жреци) и Чаре (Царе) от Дуло от Богиня Диана и Исус Бълкарина

САТАНИНСКИ СИМВОЛИ на=СИМВОЛИ на Кан (Жреци) на Исус и Диана 

image

В пост във профила на левента Кристиян любимата му Даяна (Диана) публикува снимката с поривната прегръдка – целувка с Историка Кристиян, към която майка му и аз се присъединихме скромно със семейната ни снимка и коментара :

image 

"И ние от спомагателния персонал се наредихме до бъдещата академична слава..."

До Кристиян винаги и навсякъде е неговият по – малък брат – близнак Свети Иво Дунчев, за да пълнят с батко му книжката със шестици и му води с НЛО – то на гости Светиите, автори по отделните теми. 

image
 
image


image

image

Спалният домашен кът и работен кабинет на Кристиян, който винаги и навсякъде е в постоянното чувствано и почти видимо присъствие и закрила на брат си Свети Иво и на нашите Предци – Светии, които го просветиха и научиха, че сакралната истинска Българска история освен че е заключена във прав текст във Ватикана, във "Вселенската" патриаршия, в Ермитража и по сейфовете на КГБ, ЦРУ и МОССАД, е имплантирана с Кода на Свещения Български сътворенчески език във всички думи и изрази на съвременния Български език и чрез него във всички езици на света, във всички информационни носители на света, в целия духовен и материален видим и невидим свят, в Акаши (Безистена), съхранена е неизтриваемо в кръвта, във феноменните гени и в наследствената памет на Българите от Божия жречески род Дуло, и се отваря и активира чрез нашето Познание с Любов, и най – вече във пряка окултна връзка с Боговете и Светиите ни, които са нашите генетични предци и сега ангели хранители и пазители.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това е анонсът, който направиха в Деня на Българските народни Будители историкът Кристиян под ръководството на Свети Георги Бенковски, в предстоящото обстойно разкриване на истинското сакрално досие на Светията.

БЪЛГАРСКИ БУДИТЕЛИ=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Иса Българина

ДОСИЕ от=от Диана и Иса

ИСТОРИК=Ариан Кан (Жрец) на Диана и Иса 

САКРАЛНО ДОСИЕ на=на Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Исус
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на  bezistena, представян от Кристиян Дунчев със светейшото участие на тримата братя първосвещени Будители – революционери Раковски, Левски и Ботев, под ръководството на Свети Георги Бенковски 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
 










Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
02.11.2022 02:57
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. panazea - Честито на сина ви !
02.11.2022 07:30
Да сте живи и здрави и много щастливи !
цитирай
3. bezistena - Да сте живи и здрави и много щастливи ...
02.11.2022 11:19
panazea написа:
Да сте живи и здрави и много щастливи !



Амин!
Благословена си, Родственице наша!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678537
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!