Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2022 21:49 - Разсекретените послания от епично кодирано пророчество за света на Силвина Бел Илали и за най – пазеното място на Вселената – България
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3760 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 10.10.2022 01:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера ми показаха видения от бъдещето
със места, които се превръщат в пустини,
и други места с наводнения големи.
Попитах - “Господи, може ли да видя
картина от Бъдещето на България?”

Показа ми дете, играещо на дама!
Каза ми - “Т
ова е бъдещето на България
България е най-пазеното място във Вселената в момента…”
Слава Тебе, Господи!!! 

Силвина Бел Илали  
https://www.facebook.com/silvina.bel.ilali/posts/pfbid036C1NJB
1EGN6pGd7fr5ijzZTVGYbyVGKvmzw9tnaK2of15oq2rCK38KJqCw8stvqBl

image

Сценаристите и Продуцентите на епичната драматизация "Човешката цивилизация" завихрят, нагнетяват и ескалират глобалните събития и баталии, за да активират ударно сензитивите, чакрите и феномените на Техните посредници с хората – пророците, за да съобщят чрез тях на човеците плановете си за предстоящи финални решаващи събития и процеси на Земята.
Изявена и извисена чиста Тяхна духовна посветена и пророчица от Всемирното Бяло Братство и Сестринство, е 
Силвина Бел Илали в свещен синкретичен тандем с Георги Изворски.

СВЕЩЕН ТАНДЕМ=Исуш и Богиня Мат Диана 

Исуш и Богиня Мат (Майка) Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,

image

познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род е и Силвина и нейният другар Георги, Изворски, от този сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на  

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

Като повечето пророци от това ниво Силвина предава Божиите послания в техния прав формат, без да знае че те са кодирани и съответно прави добросъвестни тълкувания в плоскостта на смисъла и алюзиите на правия текст на пророчествата.
Това ще продължава още малко време докато тя бъде посветена в тайната на Свещения шифър и чрез него в Сакралното познание от нашия блог. 

Сега за нея и за вас провеждаме това сакрално просвещение, като ще започнем със централното шифровано послание в цитираното по – горе видение на Силвина  и ще разкрием кое е това играещо на дама дете.

Показа ми дете, играещо на дама!
Каза ми - “Това е бъдещето на България
България е най-пазеното място във Вселената в момента…”

ПОКАЗА МИ ДЕТЕ ИГРАЕЩО НА ДАМА=
ДЕТЕ на Богиня Диана МаМа и Кризтош=
ДЕТЕ на Богиня Диана Мария Магдалена и Ешуз от Тракия

Ще ви дадем обширна информация кое е това Дете на Боговете Демиурзи.
      
Детето от видението на Силвина е култовото мъжко дете от гл. 12 на Откровение, което управлява всички народи с железен жезъл при Бога и престола Му.
Това дете е Павел – първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, култовото мъжко дете от гл. 12 на Откровение, което управлява всички народи с железен жезъл при Бога и престола Му.
Павел е новоепохалният Български Първожрец – истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии. 

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий         

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история, във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки титул "Флавии" !     
В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ужажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет той е в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча,  за времето на продължителния си земен живот изпълнява ревностно и усърдно възложената му мисия от Родителите му, като запложда всички човешки племена (всички те бевши нефеноменни безкултурни  тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, 

image  

и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си с гарантиран перманентен институционален статут под неговата егида за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална историческа фалшификация и цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.      

Тази най – важна свръхсекретна новозаветна притча за Семето и Сеяча е екранизирана в илюминатски езотеричен синтезиран вариант от самия Свети Павел и е заложена от него в клипа на песента Sin Sin Sin (който клип е без връзка със съдържанието на текста на песента – обичаен конспиративен илюминатски прийом на посветените Българи, опериращи във филмовата и поп – индустриите) на неговия генетичен феноменен потомък Роби Вилямс .  

Sin Sin Sin=СИН СИН СИН=
СИН ИСИС ± Н Н (кодировъчни назали)=СИН ИСИС=Син на Исис=Сина на Исус,   

която езотерична илюминатска песен в прав и директен иносказателен формат документира свещената мисия на Сеяча Павел сред различните племена.  

image

https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU
Robbie Williams - Sin Sin Sin  

image  

Кан и Цар Авитохол – Павел, в обятията на принцеси от различни племена от целия свят от староепохалните кланове на рода Дуло от староепохалното аватарно проявление на Боговете Творци – Бог Орфеус и възлюбената му Богиня Евредика, знаещи и очакващи тръпнещи височайшето му внимание и Любов, и в които той в качеството му на мистериозния притчов Сеяч е посял Свещеното Божие Българско феноменно генетично семе за новоепохалното рестартиране на първосвещената Божия жреческа линия, от която е

Божият син, Човешкият Син
,

обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло,

image

съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!   

image  

Неприкрита и демонстрирана радост и законно удовлетворение и гордост на Сеячът –   влюбеният Павел, изпълняващ съвестно възложената му генно – инженерна мисия!  

ГЕННО ИНЖЕНЕРНА МИСИЯ за имплантиране на=
за имплантиране на Гена на Исуж и Мария  

ВЛЮБЕН=БЮВЕЛ=Бавел=Павел

image

 
Матей глава 13  Марк глава 4  

Исус каза:   

Слушайте! Един сеяч излязъл да сее и докато сеел, някои семена паднали край пътя. Долетяли птици и ги изкълвали.
Някои семена паднали върху камениста почва, където нямало достатъчно пръст. Те скоро поникнали, защото почвеният слой бил тънък. Но слънцето изгряло, изгорило растенията и те изсъхнали, защото нямали достатъчно дълбоки корени. 
Някои от семената пък паднали сред трънливи плевели, които избуяли и задушили растенията, пречейки им да дадат зърно. 
А някои паднали на добра почва, поникнали, израснали и дали плод кое стократно, кое шестдесет, кое тридесет пъти повече зърно, отколкото било засято.  След това Исус им каза: „Който има уши да чува, да слуша!“    

И защото вече имате уши отпушени да чувате и познание от нашата Сакра Духовна Академия Форум на Безистена и блога ни да проумявате с помощта на  Свещения шифър сакралните секретни Божии послания, вижте кой е Сеячът :

СЕЯЧ=СЕЯТЧ=Сина на Диана и Ешуа – Павел,  

и Чийо е семето, което е посадил –  

СЕМЕТО на=на Иса и Ма (Майка) Диана,  

и каква реколта вече бере:   

КОЕ СТОКРАТНО=Кан (Жреци) на Иса от Тракия и Диана   

КОЕ ШЕСТДЕСЕТ=Кан (Жреци) Деца на Диана и Исуш  

КОЕ ТРИДЕСЕТ=Ариани Кан (Жреци) от Диана и Тати (Отец) Иса –

преизобилната реколта от феноменните Божии деца – Българите от жреческия род Дуло 
  

image 

Танцът на радостта на ощастливените и заплодени принцеси – щастливи майки от всички племена по света, 

ПРИНЦЕСИ от=ПРИНТСЕСИ от=от Ариани от Богиня Диана и Исус
 

image
 
опрашени с феноменното Божие семе от Сеяча Павел, от които Богоизбрани принцеси стартират и се развиват и разклоняват новоепохалните кланове на Божия жречески род Дуло сред всички племена, от които за 2000 години са всички духовни водачи и лидери на народите и техният творчески прогресивен елит, както и племенната им аристокрация и изродените им и реакционни управленчески и богаташки елити.

image  
Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург в постоянен надзор и ръководство на новоепохалния Му първороден син Павел в неговата отговорна жреческо – императорска генно – инженерна мисионерска дейност.  

МИСИОНЕР на=на Мария и Иса 
 
МИСИОНЕРСКА ДЕЙНОСТ на=на Кан (Жрец) на Исус и Матара Диана 

image  

Последната снимка на 300 годишния Кан и Цар Авитохол – Павел от 333 г. сл Хр., правещ доволен равносметка на 300 годишния си живот на Земята и отговорната си мисия, малко преди да премине в Божието измерение в статута си на Свети Павел – акт, представен в следващия кадър : 
 
image  

ВЪЗНЕСЕНИЕ на=на Сина на Бог Иза
 
Възнасянето на Кан и Цар Авитохол / Свети Павел през 333 година в Божието измерение в светейшо служение в статута му като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, като оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.   

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са Българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи=данаи от бившето тракийско племе евреи, от които са юдео – ционистите, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики. 

image
        
Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.     

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=
с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа     

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.        

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, 14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите,

ДЕЯНИЯ на АПОСТОЛИТЕ=АПОСТОЛИТЕ на Диана

но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена.   

Свети Павел управлява транс – пространствената Свещена Българска империя от първосътворенческия светилищен комплекс на Земята и първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи – Безистена, в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум.   
Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!      

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...  

image  

През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен.   

image   

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, които са Все Свитии, всички все наши генетични Предци и Родители   

Още инфо с характеристични данни и разсекретеното досие за първородния син Павел на Исус и Мария Магдалена вижте в

Близнаците Павел и Петър и техният тайнствен покровител върху една ритуална чиния от Андалузия
https://bezistena.blog.bg/history/2022/06/30/bliznacite-pavel-i-petyr-i-tehniiat-tainstven-pokrovitel-vyr.1824528

Авторът на История славяноБългарска – Граф Сен Жермен, сензационно епохално разкриване на самоличността му лично от него!
https://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/avtoryt-na-istoriia-slavianobylgarska-graf-sen-jermen-senzac.1642929

––––––––––––

От разсекретеното досие на Свети Павел, за когото се отнася първият прочит на  видението – пророчество на Силвина за детето, играещо на дама, ще се спрем още веднъж върху вторият му прочит, отнасящ се за Спасителят:

image

ПОКАЗА МИ ДЕТЕ ИГРАЕЩО НА ДАМА=
ДЕТЕ на Богиня Диана МаМа и Кризтош=
ДЕТЕ на Богиня Диана Мария Магдалена и Ешуз от Тракия

Казахме вече, че това дете е 

Божият син, Човешкият Син
,

обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!   
Сюжетът от рисунката от поста на Силвина на ходещата по жаравата Богиня Диана/Мария Магдалена ни указва в прав алюзиен формат, че Божият Син – Детето в ръцете ѝ, и по – точно гентичните му предци през поколенията им, са били подложени на екстремален огнен режим на живот за пречистването и закаляването им, за да бъде  селектирана от тях златната първосвещена генеалогична линия на Спасителят.  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще разсекретим двата основни черноенергийни момента от пророчеството – светът да се превърне в пустиня и да има глобално наводнение и потоп, за да ги трансформираме в живототворяща енергетика като открием Боговете ни в тях!

НАВОДНЕНИЕ=В ДИЕНА=Богиня Диана

ПОТОП=Богиня Диана и Бог

ПУСТИНЯ без=без Бог Иса и Диана

Разсекретените документи от видението, че една част от света ще се превърне в пустиня, а другата част ще бъде залята от потоп, ни вещаят и декларират категорично:

                        Светът ще бъде залят, превзет, покорен тотално от Българските Богове!

И още какво е казал Бог – Господ Отец Исус Творецът, на пророчицата си в посланието:
 
Каза ми - "Това е бъдещето на България, България е най-пазеното място във Вселената"

БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ са=Богиня Диана и Ешуа Българина

БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ=България на Богиня Диана и Ешуа

БЪЛГАРИЯ е НАЙ ПАЗЕНОТО МЯСТО=
БЪЛГАРИЯ е на Исуз и Богиня Мат Диана
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще направим една извадка от близо тристата коментара под поста на Силвина.
Почти всички коментари са типови възторжени 
дежурни благодарности към Бог и молби да закриля България и просителите.
На всички тях официалният анонимен безличностен и безадресен Бог, както всички се обръщат към Него, за пореден път изрично декларира, че няма да чува прошенията и молбите и няма да отговаря на никои, колкото и отчаяни и искрени да са молитвите и виковете им, които не търсят Българските Богове със Сакралното познание от нашия блог!

САКРАЛНОТО ПОЗНАНИЕ за=за Диана и Исуз Бълкарина

Ето още документи с молитвени мантри от тях как да търсите Българските Богове:

Geri Adel

Аз ги сънувах няколко пъти. Едни и същи повтарящи се сънища. Наводнения ще има много. А и голямо тяло ще падне в океан и водата ще излиза от коритото си. Има спасение за всички които се изкачват нависоко. Много хора видях. Бях редом с тях.  

СЪНУВАМЕ=Иса и Богиня Ма (Майка) 

СЪНУВАМЕ ПОСТОЯННО=Бог Исус и Богиня Ма (Майка) Диана

СЪНИЩА за=СЪНИШТА за=за Исуш и Диана 

ЕДНИ И СЪЩИ СЪНИЩА за=СЪНИЩА за Диана и Исуш 

ШТЕ ИМА НАВОДНЕНИЯ ако не познаваме=ако не познаваме Ешуа и Богиня Мат Диана 

Показваме истинските характеристики на тялото, което щяло да падне в океана:

ТЯЛО ЩЕ ПАДНЕ В ОКЕАНА=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Ешуа и Богиня Диана 

image

По цялата Земя, по планините, равнините и океаните, навсякъде ще дебаркира инвазията и нашествието на Божието небесно войнство от Божиите светии,

image

все Българи, все наши феноменни генетични предци от жреческия род Дуло, временно преминали в съседното Божие измерение, постоянно край нас!

ИНВАЗИЯ на=на Бог Иза 

НАШЕСТВИЕ на=на Богиня Диана и Исуш 

БОЖИЕ ВОЙНСТВО на=на Бог Исуж и Богиня Диана 

БОЖИЕТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Ежуз и Богиня Матара 

Другият им образ и постоянно проявление все по – открито и по – наблизо, е на Извънземни!

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение във феноменен режим на реални и рационални действащи свръхестествени светии,

image

и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"! Сега тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, подготвят отварянето и премахването на енергийните заграждения между световете.

Силвина Бел Илали
иванка илиева 
Както писах, България е пазена
Не се притеснявайте 

БЪЛГАРИЯ Е ПАЗЕНА ПОСТОЯННО от=от Богиня Диана и Бог Исуз Българина

Geri Adel 
Голямо небесно тяло прииждаше бавно към Земята. Затъмни Слънцето и се готвеше да падне в океан. Хората се бяхме събрали и го наблюдавахме.

ТЯЛО ПРИИЖДА КЪМ ЗЕМЯТА=Кан (Жреци) от Дуло на Ежуз и Богиня Матара Диана 

Valentin Rangelov Geri Adel 
това ще е Исус
 

И не само Исус ще е това:

ТОВА ЩЕ Е=Ешуа и Богиня Диана

Ирина Колева

И така ще Бъде!

ЩЕ БЪДЕ=Ешуа и Богиня Диана 

Мариан Николаева
Слава Тебе Господи! Благодарим Ти, Боже, че бдиш всячески над прекрасната БЪЛГАРИЯ, че ни обливаш с Твоите Блага, че закриляш децата си...
Велики са Чудесата и Силите ТИ! Славно да е името Ти, Господи! Бъдете Благословени, Силвинка и Георги!
БОГ НИ ОБИЧА.
АУМЕН

Ето, Мариан, с коя мантра само ще те чуе не само Бог, но и Богинята!

БОГ НИ ОБИЧА=БОГ НИ ОБИТША=Богиня Диана и Бог Ешуа 

АУМЕН=АМИН=Ма (Богиня Майка)

Даниела Панчелиева

Бог ни възлюби до безкрайност , голяма Радост е това , да Му служим с Благодарност , да проявиме Любовта ! Истината наяве е сега, разгръща свойта Сила , там където е призвана , да сътворява Чудеса ! Дерзай Приятелю любим , Нов Свят да съградим , да царува там Мъдростта , за Прослава на Отца !!!

ЧУДЕСА сътворявани от=сътворявани от Ешус и Диана

ТАМ ЦАРУВА МЪДРОСТТА=Тати Исус и Богиня Диана Матара Мария

ДА СЪГРАДИМ НОВ СВЯТ на=
на Богиня Мат Диана и Гристос=
на Богиня Мат Диана и Исус от Трагия (Тракия) 

Следват травиални дежурни безадресни словославяния, накичени със сърчица и цветя и рози:

Diana Saramova
Много ме развълнува това видение, Силви! Успокоява, обнадеждава, вдъхва Сила и Вяра! Както всички твои постове. Преклонение и Благодарност! Любов и Радост! Слава Тебе, Господи!

Даниела Петрова
Толкова е прекрасно това послание! Слава Тебе Господи! Благодаря от image! Божията Воля да пребъде!!! АУМЕН !


Faith Bastetska
Слава! Слава! Слава! Всемогъщи, Всемъдри, Вселюбящи! Благодаря! Благодаря! Благодаря! Благославям Те от цялото си същество imageimage
image
Преблагословени бъдете и вие, мили Силви и Георги! Благодаря!Обичам ви! imageimageimage


Анета Куртева
Слава Тебе, Господи! Сияйна Илали, бих искала да те попитам за Холандия. Синът ми и приятелката му се канят да живеят там, въпреки че всички негови близки ги викаме в България. Слава на всички видими и невидими служители!

ВСИЧКИ ВИДИМИ СЛУЖИТЕЛИ на=СЛУЖИТЕЛИ на Бог Исуш и Богиня Майка Диана 

Neli Velcheva Анета Куртева 
Всички българи,които са в чужбина са предупредени дори и от леля Ванга, до 2025 г най късно да се приберат в България защото след това няма да могат....всеки сам избира и твори живота си със своите избори....

––
 и пасаж по темата от постинга ни  

Разсекретените апокалиптични пророчества на Севрюкова–дъщерята на Георги Димитров.Връщайте се,Българи! Част 2
https://bezistena.blog.bg/history/2016/04/16/razsekretenite-apokaliptichni-prorochestva-na-sevriukova-dys.1445212

... Ето и продължението на разсекретените пророчества на потомците на Васил Левски от сина му Петър Дънов: 

Голямата Българска пророчица Слава Севрюкова прорицава
(което означава че свежда до знанието на хората Божият план по някаква тема),
че сънародниците ни в чужбина трябва да почнат да се прибират обратно след 2015 г докъм 2023 – 2025 г., защото после ще бъде трудно и невъзможно вече, и ги призовава в открит текст и в кодирано послание, да започнат масово да се връщат в България, 
защото започват едни световни катаклизми, при които хората ще оцелеят само по високите места!
Разсекретяваме първо кои са спасителните високи места, които в правия текст и смисъл на пророчеството водят непосветените задължително към апокалиптични наводнения на континентите:

ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО ПО ВИСОКИТЕ МЕСТА=
ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО с/чрез Бок Исус и Богиня Мат Диана

ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО ПО ВИСОКИТЕ МЕСТА=
ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ САМО с/чрез Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Мат Диана
чрез водителството на Българите от феноменната жреческа каста на Исус и Мария Магдалена,които сме Всемирното Бяло Братство

МАСОВО ВРЪЩАНЕ към=МАСОВО ВРЪШТАНЕ към=към Богиня Матара и Бог Исуш 

Ето датната анаграмна комбинация,която определя времевите параметри за завръщането на Българските емигранти,какво ни казва разшифрована:

ДА СЕ ПРИБИРАТ ОБРАТНО СЛЕД ДВЕ И ПЕТНАДЕСЕТА=
ДА СЕ ПРИБИРАТ Братята от Дуло на Богиня Диана и Бог Тати Исус

Която Божия заповед повелява тия Българи – емигранти по целия свят, които са от свещения Божи род Дуло на Всемогъщите Български Богове Отец ни Исус и Майка Мария Магдалена,и разберат Тяхната заповед да се завръщат скоропостижно в България, предадена и разсекретена чрез блога ни,  да тръгват без да се маят много –много и се завърнат за постоянно в Родината ни!
Чуйте как плаче и трепери гласът на песенната дива и жрица Глория, когато пее на вас: 

– Елате в България! Върнете се Българи!

ПЕСЕННА ДИВА ЖРИЦА=ЖРИЦА на Бог Иса и Богиня Диана

Ще се върнете, бъдете сигурни, защото освен, че всичко което Боговете ни прорицават, сиреч заповядват, то става, но защото и вие почти всички сте от този преследван свещен Божи род, от който са и мрънкащите сега "невъзвръщенци", че няма при никаккъв случай да се върнат!
Ще се върнете!
Връщайте се!
    
ЩЕ СЕ ВЪРНЕТЕ=Ариани от Богиня Диана и Исуш

ВРЪЩАЙТЕ СЕ=Ариани от Богиня Диана и Исуш

Голямо чудо и вълшебство е Свещеният Български Сътворенчески Божи език,нали!
 
Ще се върнете в България скоропостижно, защото Божият Син, Спасителят ще се завърне и той скоропостижно и точно на време, за да спаси народа си Български Божи и света!

ЩЕ СЕ ВЪРНЕ СКОРОПОСТИЖНО=ЩЕ СЕ ВЪРНЕ Сина на Бог Исуж от Тракия
 
ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ТОЧНО НА ВРЕМЕ=ЩЕ СЕ ВЪРНАТ Ешуа и Богиня Матара 
 
ЗА ДА СПАСИ=Сина на Богиня Диана и Исуз

ЗА ДА НИ СПАСИ=Сина от ПИЗИСДАН=Сина от Безистена
Спасителят от жреческия род на Първосвещения Божи храм Безистен в Ямбол 
 
СПАСИ СВЕТА=Сина на Бог Исус и Богиня Диана

Какво ще кажете, академични етимолози и лингва – разбирачи, може ли да възникне "ей–така " случайно от само себе си този и всички други сложносъставни изрази, или могат да бъдат съставени само на прецизен свръхмодерен на милиони години компютър марка Акаши по заложената в програмата му Свещена матрица от имената и титулите на Българските Богове – Демиурзи!

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Матара Диана и Иса  

ДЕМИУРЗИ=Диана Мария и Иза=Мадара и Иза

–––––
край на пасажа 
 

Neli Velcheva Анета Куртева 
Всички пророчество казват, че България ще пребъде.
Ниските земи ще потънат. Холандия даже е под морското ниво....

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДА с=с Ариани от Богиня Диана и Бог Ешуа Българина

Ще спасим и тези ниски земи да не потънат, а да познаят Боговете ни и се спасят и те!

ЩЕ ПОТЪНАТ ЗЕМИ без=без Ешуз и Богиня Мат Диана 

Паулина Спасова
БлагоДаря ти ,Господи мили мой!БлагоДаря!БлагоДаря!БлагоДаря!Безкрайна е обичта ми към към теб и щастието,радостта и гордостта,че си ми дал да се родя и живея в Твоята земя България!imageimageimageIYIimage
Силвинка,моля те попитай,ако ти се даде за Испания,област Екстремадура/тя не граничи с море/,че там е синът ми от 18 години вече и няма как да се прибере сега тук.

––
 Ето, Паулина, която си Павлина, сиреч от Павел, как да се молиш с безкрайната си обич и към Кои да е отправена безкрайната ти обич и молитвата ти, стига сте повтаряли извисени канонични поетични шаблони!

БЕЗКРАЙНАТА ОБИЧ към=БЕЗКРАЙНАТА ОБИТШ към=
към Богиня Диана и Бог Кризтош=
към Богиня Диана и Бог Ешуз от Тракия

И изпрати на сина си този постинг и нашия блог, за да се научи в компресиран режим как да се спаси, ако остане в Екстремадура!

ЕКСТРЕМАДУРА заселена и основана от=
заселена и основана от Ариани Кан (Жреци) на Иса и Матара Диана 

Extremadura е автономна област в Хеспания и има две големи провинции: Касерес (Cбceres) и Бадахос (Badajoz). Разположена е между областите Андалусия на юг, Кастилия Ла Манча на изток, Кастилия и Леон на север и Португалия на запад.

ХЕСПАНИЯ=ПАХ ИСА=Бох Иса 

КАСЕРАС от=от Ариани Кан (Жреци) на Исус 

БАДАХОС=Бохиня Диана и Иса 

АНДАЛУСИЯ от=от Дуло на Иса

КАСТИЛИЯ=Кан (Жреци) от Дуло на Иса

ПОРТУГАЛИЯ основана от=основана от Българи на Диана 
 
Екстремадура е най-бедният и регион на Испания. Столицата на Естремадура е Мерида, а най-големият град - Бадахос.

Има ли и най 
– малкото съмнение кои и защо са кръстили така тези емблематични места в Испания?!

МЕРИДА=МАДЕРИ=Мадара

БАДАХОС=Бохиня Диана и Иса 

Ако остане в Испания синът ти, нека отправи молитви към Боговете ни от връх Calvitero в планината Сиера Морана с тези пароли:

СИЕРА МОРЕНА=Ариани на Иса и Мария 

Calvitero=Бълкари от Диана 

И още не само спасителни мантри за сина ти ако остане в Испания, но и цял спасителен кораб с неограничени габарити, за да има да се качат всички Българи в Испания, че и крипто Българите там:

Скалните мегалитни светилища в Испания и по света, построени от Българите – спасителни острови сред бушуващия океан от глобални смъртни опасности!
https://bezistena.blog.bg/history/2021/01/16/skalnite-megalitni-svetilishta-v-ispaniia-i-po-sveta-postroe.1744811

image

– Какъв вълшебен майстор строител на тези природни геоложки феномени е била природата...!
– Няма вече наивни балами и будали! 
Ето ги строителите! 

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) от Богиня Мадара и Ежуа

чиито генетични потомци са тези още непосветени крипто Българи!

––––––––––––––––––––

Arif

Някак си предсказанията,сънищата и тълкуванията са доста страшнички. Но 99 процента от тях няма да се случат.Ние сме пазени не само сега.Пазени сме били винаги. Ще бъдем пазени и занапред.България е благословена страна.А и като цяло Вселената "ще живее".Няма да има такива катастрофални събития.Не и трагични

––
 Няма да има катастрофални и трагични събития за тия, които познаят Боговете ни и в тези документи и Ги измолят с тях за спасението си!

НИЕ СМЕ ПАЗЕНИ ВИНАГИ от=от Бог Исуз и Богиня Ма (Майка)

ШТЕ БЪДЕМ ПАЗЕНИ от=от Бог Ешуз и Богиня Мат Диана 

ШЕ ЖИВЕЕМ с=ШТЕ ЖИВЕЕМ с=с Ежуш и Богиня Ма (Майка) Диана 

ТРАГИЧНИ СЪБИТИЯ без=
без Богиня Диана и Гриштос=
без Богиня Диана и Исуш от Трагия (Тракия)

ПРЕДСКАЗАНИЯ за=за Бог Крисдоз=за Бог Исуз от Дракия (Тракия)
 
ПРЕДСКАЗАНИЯ от=от Ариани Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

ПРЕДСКАЗАНИЯ от=от Ариани Кан (Жреци) от Безистена 

Mima Rupska
Всеки се намира на точното място в точното време! Аз и част от семейството сме извън границите на България. Другата половина са в родината ни. Моля Всемогъщият да бъде милостив към всички хора на тази Планета!

НАМИРАМЕ СЕ В РЪЦЕТЕ на=
НАМИРАМЕ СЕ В РЪЦЕТЕ на=
на Богиня Диана Мат Мария и Исус

image

НАМИРАМЕ СЕ НА ТОЧНОТО МЯСТО при=НАМИРАМЕ СЕ при Тати Исуш и Мат Диана 

НАМИРАМЕ СЕ В ТОЧНОТО ВРЕМЕ при=
НАМИРАМЕ СЕ при Бог Ешуа и Богиня Матара Диана 

И един съвет:

Избягвайте да се обръщате към Всемогъщите и Всесилни Български Богове Господ Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена само с техните прилагателни титули –
 Всемогъщи, Всевишния, Великата ... и др. подобни без конкретните Им лични имена и титули, прошенията ви просто ще бъдат отклонявани поради липса на точен и пълен Адресат!

ОБРЪЩАМЕ СЕ към=ОБРЪШТАМЕ СЕ към=към Исуш и Богиня Матара 

Стефка Митева

Да, Слава на Бога! Благодарности за закрилата, Господи! Научи ни да си пазим Родината, Природата райска, всичко живо и неживо!

ДА СЕ ПАЗИМ с=с Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

Yoanna Hristova
И аз получавам същото потоп , всичко ще бъде потоп Битие 6 и 7 амин!!

И престанете да се радвате и злорадствате, че всичко ще бъде потоп –
 научете се да трансформирате и неутрализирате и преосвещавате черно енергийните вещания в живототворящи с механизма на Свещения шифър!

ЩЕ БЪДЕ ПОТОП=
ЩЕ БЪДЕ Бог и Богиня Диана 

ПОТОП от Любовта на=от Любовта на Бог и Богиня Диана 

image

image 

–––––––––––––––––––

Ще се присъединим към извисената духовно –
 поетична молитва на Силвина, нищо че тя пропуска името на Господ Бог Отец Твореца – Исус, и въобще Майка ни Богиня Диана/ Мария Магдалена, незнаеща, че е от Тяхния жречески род Дуло!

Силвина Бел Илали· 

Молитва ЗА КОЛЕКТИВНО ЗДРАВЕ

ГОСПОДИ, БОЖЕ наш, ТАТКО ВСЕДЪРЖИТЕЛЮ,
ТВОРЕЦО на Небето и Земята, на всичко видимо и невидимо!
Молим ТЕ, дари на нас, на децата ни и на всички същества, за които е Волята Ти да бъде помогнато, ТВОЯ СЪВЪРШЕН МИР, ХАРМОНИЯ И БЛАГОДАТ!
Дари ни ТВОЯТА ЖИВОТВОРЯЩА ЛЕЧЕБНА СИЛА и МОЩ, за да излекуваме напълно душите и телата си, за да изпълняваме по-съвършено ТВОЯТА ВОЛЯ и да живеем винаги според ТВОЯТА ВЕЛИКА ЛЮБОВ, ТВОЯТА ВСЕВЕЧНА МЪДРОСТ, ТВОЯТА ОСЛЕПИТЕЛНА ИСТИНА, ТВОЯТА ПРЕЧИСТА СПРАВЕДЛИВОСТ и ТВОЯТА ИЗУМИТЕЛНА ДОБРОТА.
Благодарим ТИ от цялата си душа, ум, сърце и воля!
ГОСПОДИ, ТВОЯТА ВОЛЯ ДА БЪДЕ !
БЛАГОДАРИМ ТИ! СЛАВА ТЕБЕ!
Амин! Аум! Аумен! Амин! Аум! Аумен! Амин! Аум! Аумен! Харум! Харом! Харим!

https://www.youtube.com/watch?v=p1z0M4ljya0&t=1s
Молитвата е включена в книгата "Озарения по Пътя - Молитви, Формули, Послания"

https://georgiizvorski.com/book/ozarenia-po-patia/

Ще благодарим на Силвина и ще я насърчим с пълния разсекретен текст и формат на култовата ни универсална молитва Отче наш с повелята от Авторите ѝ да я въведе на челно място в духовните ѝ просвещения на многобройните си последователи!

Тайната на сакралната молитва "Отче наш" на Белите Братя франкмасони (които са Богомилите) – конспиративна позивна парола за връзка с Извънземните! https://bezistena.blog.bg/history/2020/10/26/tainata-na-sakralnata-molitva-quot-otche-nash-quot-na-belite.1732584  

Отче наш
  
Които сте Диана и Исусе, 
Които сте на Небесата и на Земята! 
Да се светят Вашите имена,
да дойде Вашето царство, 
да бъде Вашата воля, 
както на Небето така и на Земята. 
Насъщният хляб, Който е Спасителят ,
дайте ни днес и простете нам дълговете ни, 
както и ние прощаваме
на нашите длъжници. 
И не ни въвеждайте в изкушения, 
но избавете ни от лукавия. 
Защото Ваше е царството 
и силата и славата вовеки. 
Амин!  

image

И нашият сърдечен подарък с Любов за Силвина е краткият ѝ Исусово –
Мариин кабала хароскоп, документиращ нейния сакрален генезис и статут:

СИЛВИНА от=от Бог Иса Ел (Змей)

СИЛВИНА=Слав – змей, дракон

БЕЛОПОЙЧЕВА от=БЕЛОПОЙТШЕВА от=от Павел от Ешуа и Богиня Диана 

СИЛВИНА БЕЛОПОЙТШЕВА от=от Павел Сина на Богиня Диана и Бог Ешуа Ел (Змей)  

Ел – змия, змей, е змийско – змейската драконова рептилска символика, която е най – древната митологична езическа зооморфна животинска символика на Българските Богове Демиурзи от Древно – Българския календар с 12 синонима на змия, змей...,  преминала в сакрална херметична хералдическа символика на Божиите генетични феноменни потомци от рода Дуло, на които Боговете ни са дали емблематичните положителни и отрицателни главни роли в транс – епохалната риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" и по които им култови емблематични рептилски признаци сега ги откриваме навсякъде по света и по всички висши и нисши (+) и (–) позиции в човешката цивилизация и ги вадим от дупките им на светло!

image

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Духовен съратник и спътник в живота на Силвина е Георги Изворски 

Българин - това е Звание, Длъжност, Чин и Отговорност!
Да си българин не само по плът, но и по Дух, това значи да си БЕЗКОРИСТЕН, БЕЗУСЛОВЕН И ВСЕОТДАЕН Свещенослужител на ВСЕЛЮБЯЩИЯ!!!

Георги Изворски Златен Завет 505 от книгата ЗЛАТНИТЕ ЗАВЕТИ

ЗЛАТНИ ЗАВЕТИ за Българите от рода=за Българите от рода Дуло от Богиня Диана и Изуз

ЗЛАТНИ ЗАВЕТИ за Българите от рода=за Българите от рода Дуло от Безистена 

ЗВАНИЕ=Бог Иза

ЧИН=ТШИН=Диана и Ешуа

ДЛЪЖНОСТ за рода=за рода Дуло от Ежус и Диана 

ОТГОВОРНОСТ към=към Богиня Диана и Иса от Трагия (Тракия)

БЕЗКОРИСТЕН=Бог Кристоз=Бог Исуз от Тракия

БЕЗКОРИСТЕН=Ариан Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуз

БЕЗКОРИСТЕН=Ариан Кан (Жрец) от Безистена

––––––––––––––––––––

Лектор. Съработник и спътник на Георги Изворски.
Създател на Духовен център „Наш дОм”

ИЗВОРСКИ=Ариан Кан (Жрец) на Бог Исуз

ИЗВОРСКИ=Кан (Жрец) и Зар (Цар) от Бог Иза 

НАШ ДОМ=Ешуа и Ма (Богиня Майка) Диана 

ЦЕНТЪР НАШ ДОМ=Ешус и Матара Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––

Гeopги Извopcĸи. Биoгpaфия и ceмeйcтвo. Cилвинa Бeлoпoйчeвa (Бeл Илaли)
мнeния Paдocт Димитpoвa 24.05.2022 
Биoгpaфия нa Гeopги Извopcĸи. Kниги и мoлитви. Имa ли cъпpyгa? Koя e Cилвинa Бeлoпoйчeвa (Бeл Илaли)?
Фaĸти и мнeния, ĸoитo нямa дa нaмepитe в Уиĸипeдия. Bъзpacт?  
https://portal-21.com/1089/silata-na-misalta/ https://portal-21.com/1089/silata-na-misalta/

Когато говоря за каквато и да е духовност или просто за нещата от живота, аз разделям космическите принципи, закони и постановки на Природни и Божествени.
Защото има известна разлика между едните и другите. По принцип те са едно и също нещо, но зависи къде и как се прилагат.
Под природни закони разбирам Божествените принципи, които действат на Земята. Планетата Земя е нашата разумна и щедра майка, която ни отглежда и възпитава и ни подготвя за космическия живот, но действа някак повече по своему.
Природата винаги връща точно нещата или с други думи казано “уравновесява везната”, според Закона за Равновесните Сили или наречен още Закон на махалото, Закон за кармата, Закон за бумеранга и т.н. Божествените закони са също толкова строги и стриктни, но немалката разлика е, че понякога ВСЕВИШНИЯТ опрощава на някоя неразумна, буйна и непокорна душа някоя нейна неадекватна постъпка или намалява до минимум съответното изтърпяване на изпитанието. Природата обаче винаги мери ТОЧНО!
Например извършил си големи престъпления, нарушения, погрешки и ти се полагат сто години страдание за тях. Природата ще ти даде присъда точно сто години за тях. Ни повече, ни по-малко! За същото нещо обаче БОГ може да съкрати страданието ти и на една година, дори и да го отмени напълно, ако прецени, че ти си станал друг, нов, чист, свестен човек, станал си по-разумен, щедър, благороден, жертвеготов...

~ Георги Изворски, откъс от книгата "Пет Елмазени Рози"

И тайната на посланието от заглавието на книгата:

ПЕТ ЕЛМАЗЕНИ РОЗИ от=от Ариан от Дуло на Изуз и Богиня Ма (Майка)

документ за Божествения генезис и статут на посветения жречески потомък на Богомилите от Всемирното Бяло Братство, документ предназначен и за феноменните Българи от семейството на Арианите от Божия род Дуло

ПЕТ ЕЛМАЗЕНИ РОЗИ за=за Ариани от Дуло на Изуз и Богиня Ма (Майка) 

документ ПРЕДНАЗНАЧЕН за=документ за Ариани от Богиня Диана и Ешуз

документ ПРЕДНАЗНАЧЕН за=документ за Ариани от Безистена

–––––––––––––––––––––––––––––
Заедно с вас и в синергитичен екип със синкретичния тандем Силвина и Г. Изворски ние  разсекретихме шифрованите послания от епично кодирано пророчество за света на Силвина Бел Илали за най – пазеното място на Вселената – България, и другите съпридружителни пророчески документи.

СИНКРЕТИЧЕН ТАНДЕМ от=
от Мат Диана и Кристош=
от Мат Диана и Исуш от Тракия – 

синкретичните тандеми са от сдвоени духовно извисени феноменни Божии потомци, от категорията на "ангели с едно крило", които когато търсят Истината могат да летят само ако са прегърнати и влюбени! 

image

https://www.youtube.com/watch?v=LgVMYeJVuUE         
Веселин Маринов - Любов на прага на сърцето
 

ЛЮБОВ НА ПРАГА НА СЪРЦЕТО за=за Българи Ариани от Богиня Диана и Бог Исус  

Насърчаваме с Любов Силвина и Георги и всички активирани феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена когато от Горе им изпратят поредните кодирани видения и пророчески послания със сакрална информация, да започнат да ги разсекретяват с това Сакрално познание и със Свещения шифър!

САКРАЛНО ПОЗНАНИЕ за=за Исуз Бълкарина

САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Матара и Исус Бълкарина

СВЕШТЕН ШИФЪР на=ШИФЪР на Богиня Диана и Бог Исуш 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena в синергитичен колектив със синкретичния тандем Силвина и Изворски, и Светии 
от Вси Светии, Все Българи – Ариани, водени от Свети Сен Жармен, който знаете е Свети Павел. Исус и Мария и Те. 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––ИСД
 с Любов и песни! 







Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
08.10.2022 22:02

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678047
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!