Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2022 01:32 - Шефовете на окупиралите ни Извънземни – рептили и крилати лъвове и техният пълководец в деня на Независимостта и Есенното равноденствие
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2793 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 25.09.2022 14:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В деня на Независимостта и във вечерта на настъпването на Есенното равноденствие през 2022 г. съответно на 22 и 23 септември, ще ви просветим за сакралните тайни на тези култови дни и събития и процеси.
Сакралната етимология на понятието и думата Независимост ни разкрива новоепохалната светоустройствена тайна кои ни даряват илюзорната Независимостт, която е тотална Зависимост от същите тези субекти – дарители на Независимостта – ето така:

НЕ/ЗАВИСИМОСТ=Сина на Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

Исуз и Богиня Майка Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на  

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

А Синът на Българските Богове, имплантиран в тази свещена дума, се проявява в два култови образа: 

* веднъж като Павел, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света (всички до едно бивши нефеноменни безкултурни тракийски племена) за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още. 

** и втори път като Спасителят, Който е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

Така анаграмната магия на Свещения Божи Български Сътворенчески език ни запрати и хвърли от июзорната имагинерна Независимост право в абсолютната Зависимост от Българските Богове и Техните култови новоепохални два Сина!

ДВА СИНА на=на Богиня Диана и Иса 

Заедно с вас ще ви направим съпричастни на нашето поклонение на сакрални места и събития през този ден в първосвещения Божи град Олимп, който е Импол, по – точно е Иампол, Ямпол или най – точно Ямбол!

Нашият импресиен фото и видео репортаж на 22 септември 2022 г.:

От къде тръгва новоепохалната генерация на Божия жречески род Дуло. Ден на Независимостта 2022 Ямбол
https://www.youtube.com/watch?v=bM6fUN179ws 

Спонтанно поклонение и просвещение пред Родоначалниците на Новоепохалната генерация на Божия жречески род Дуло .

image 

Култовият фонтан със шадраван и трите новоепохални деца на Исус и Мария Магдаена – каката Синтия

Къде в България Извънземните построиха нов портал между световете, как се влиза в него! Ухилените като пияни апостоли и епохалната тайна на Успение Богородично
https://bezistena.blog.bg/history/2022/08/15/kyde-v-bylgariia-izvynzemnite-postroiha-nov-portal-mejdu-sve.1830865

и братята близнаци Павел и Петър, родени в Ямбол съответно Синтия на 15 август 32 г. от н.е. и в 23:50 часа на 24 декември (Бъдни вечер) 33 г. и в 00:05 часа на 25 декември – Коледа 

Близнаците Павел и Петър и техният тайнствен покровител върху една ритуална чиния от Андалузия
https://bezistena.blog.bg/history/2022/06/30/bliznacite-pavel-i-petyr-i-tehniiat-tainstven-pokrovitel-vyr.1824528

image 

Петърчо (Свети Петър) държи рибата и помага на батко си Павелчо (Свети Павел), който държи опашката на шарана и управлява цялата композиция и целия свят 

image 

Сега ще зумираме и фокусираме погледа и вниманието си в един специален сакрален световно важен атрибут на Павелчо, който опашката прикрива дискретно – 

image 

– чурката или пишката на Павелчо, от която сме Българите от първосвещената златна генеалогична линия на жреческия Божи род Дуло!

ЧУРКА от=ТШУРКА от=от Ешуа от Тракия

ЧУРКА на=ТШУРКА на=на Ариан Кан (Жрец) от Ешуа и Диана 

ПИШКА от=от Бок Ешуа

ПИШКА на=на Кан (Жрец) на Бог Ешуа 

image 

СИНТИЯ дъщерята на=дъщерята на Иса и Диана
  
И едно кодирано послание от златните рибки в шадравана, защо те носят късмет на притежателите им:

image 

ЗЛАТНИ РИБКИ=Диана и Иза Бълкарина

ЗЛАТНИ РИБКИ=Ариани Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иза
нашите Светейши Предци и ние – техните земни потомци

Благословение на Ямболци и на Българите в Деня на Независимостта 22.09.2022 от свещената Тунджа.
https://www.youtube.com/watch?v=NhF9L7-ZjzU

image

Тайната на сакралната молитва "Отче наш" на Белите Братя франкмасони (които са Богомилите) – конспиративна позивна парола за връзка с Извънземните! 
https://bezistena.blog.bg/history/2020/10/26/tainata-na-sakralnata-molitva-quot-otche-nash-quot-na-belite.1732584

Отче наш

Които сте Диана и Исусе,
Които сте на Небесата и на Земята!
Да се светят Вашите имена,
да дойде Вашето царство,
да бъде Вашата воля,
както на Небето така и на Земята.
Насъщният хляб, Който е Спасителят ,
дайте ни днес
и простете нам дълговете ни,
както и ние прощаваме
на нашите длъжници.
И не ни въвеждайте в изкушения,
но избавете ни от лукавия.
Защото Ваше е царството
и силата
и славата вовеки.
Амин!

image 

От Божествената градска градина с фонтана с трите деца на Исус и Мария Магдалена пилигримският ни поклонически обряден път минава през първосвещения Божи светилищен комплекс и храм Безистена, пред който ямболските франкмасони –    генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, поставиха тази скулптурна композиция на човек прегърнал делфин, съобщаващи ни така какви са те:

ЧОВЕК ПРЕГЪРНАЛ ДЕЛФИН=
ТШОВЕК ПРЕГЪРНАЛ ДЕЛФИН=
Ариан Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Бог Ешуа Българина

ФРАНКМАСОНИ=Ариани Кан (Жреци) на Иса и Богиня Ма (Майка)

image 

Прокламацията на всички висши езически жреци и посветени франкмасони "Опознай себе си", гласи:

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Бог Исус 

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Сина на Бог Иса

опознай и познай Свети Павел и Спасителят!

От Безистена нашата ПТС (подвижна телевизионна станция) – велосипедът ми, заведе репортерската ни камера към площада пред кметството, където се провеждаше официалното извън нашето истинското поклонение, тържество по случай Деня на Независимостта.

Слаломирах с колелото между групички от охранени и натокани и намазани кандидат депутати от всякакви политически сили, мъчещи се да привлекат вниманието на малкото утринни любопитни ямболии и си правят пиар снимки, като най – многобройна и мутринско – бизнесменски бе групата на ДПС, всички костюмирани с джендър мода и с по един бял, зелен и червен балон.
Тръгнали с балони (с трици) маймуни да ловят! 
Въобще не си оцапах камерата за тях.

С ТРИЦИ МАЙМУНИ ловят народа на=ловят народа на Исус и Диана Мат Мария

Суета, суета политическа и престъпна..., още малко време на лъжене на Българите и на народите до времето на възстановената Свещена Българска империя на Земята – обещаното ни от Боговете ни Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята!

СУЕТА=Иса и Диана 

Почетна рота на 22.09.2022 в Ямбол в Деня на Независимостта
https://www.youtube.com/watch?v=UG5bSSaSFCY

image 

Показваме ви марша на почетната рота на 22.09.2022 в Ямбол в Деня на Независимостта под звуците на тържествената музика на култовия "Тих бял Дунав"! 

МАРШ в чест на=в чест на Мария и Ешуа 

ПОЧЕТНА РОТА в чест на=РОТА в чест на Бог Ешуа и Диана 

В ЧЕСТ на=на Исуш и Богиня Диана

В ЧЕСТ на=на Безистена 

Сред засвидетелстващите присъствие кандидат депутати и политици поздравих демонстративно и приятелски и го благослових за успех само даскал Жоро Дичев, чист и читав лидер на Възраждане в Ямбол.

ВЪЗРАЖДАНЕ от=от Ариани на Богиня Диана и Ежуз

ВЪЗРАЖДАНЕ от=от Ариани от Безистена

ДИЧЕВ от=от Ешуа и Богиня Диана 

image 

Официалните лица говореха и възхваляваха Фердинанд, а Свети Васил Лeвски, който бе до новооткрития си паметник, изграден и с тяхна помощ, самотен гледаше със съжаление и горест невиждащите го, 

image

и ми каза, намигайки ми : "Скоро почваме!"

СКОРО ПОЧВАМЕ=СКОРО ПОТШВАМЕ=Кан (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Матара

Шефовете на тотално окупиралите ни Извънземни изчакаха някой да ги поздрави в прав текст за култовия ден на Есенното равнодейнствие, с който е свързан и Денят на Независимостта на България, и защото знаят, че само нашият екип ще я свърши тази работа, в края на деня отново възложиха на нас да съставим поздравителния адрес по този повод, като разсекретим Техните кодирани послания в следващата публикация 

https://www.facebook.com/photo?fbid=10218460471048622&set=gm.3565813163442754

22 СЕПТЕМВРИ - ЕСЕННОТО РАВНОДЕНСТВИЕ : СВЕЩЕНИЯ БРАК ВЪВ ВЪТРЕШНОТО СВЕТИЛИЩЕ НА СЪРЦЕТО 

Това е Времето на Свещения Съюз/Сватба, съюзът на тъмнината и Светлината (мъжкото и женското ) Физическия Аз и Висшия Божествен Аспект.
Съюз, който се нуждае от баланс между двата аспекта, само след това тази среща/съюз се превръща в КЛЮЧЪТ .
Ключът към вратата/завесите, за да разкрие скрития потенциал, невидимия, непроявения. 
Новият потенциал за творение това е крайната цел на съществуването . 

Свещеният съюз, въпреки че е много желан и търсен и наистина важен задължителен етап от спиралата на Възнесението, едва ли е предназначен да бъде разходка в парка . 
Това е пречистване с шкурка , изсичане на острите ръбове на нагласи , атрибути , вярвания , модели на поведение и възприятия при всеки нов завой на Спиралата на Съюза, за да се осигури хармоничен баланс и съжителство . 
Изглежда като обиколен маршрут, безкрайна спирала на безкрайността .
Но от време на време ни се дава Космическа помощ, за да направим квантовия скок на Изходния портал/Нулевата точка/Балансиращата точка, където можем да надхвърлим физическите/земните закони , за да скочим във висшите вибрационни състояния на битието по-близо и по-близо до Божествената светлина/Божествената истина и Вибрацията на Мъдростта (Светлинността) както на този портал на есенното равноденствие . 
Венера , нашият близнак на земята, а също и Пазителката на Божествените женски кодове , навлезе в изцяло нов 8-годишен цикъл тази година с настоящия цикъл на Близнаци в архетипа на майчиния аспект на Новото творение. 
Новият свят се ражда ... 

...............................

Послание от ИСИС 
Превод : Митко Марашев 
–––––––––––––––––––––– 

Статия на високо езотерично астрологическо ниво, но ние няма да тръгваме по формулите и лабиринтите на астрологията, а ще потърсим директния път за реализиране на начертаните в статията опции и переспективи като ще разсекретим с помощта на Свещения шифър закодираните с него и имплантирани в статията просвещенически послания на Извънземните, Които знаете възхитени от всички наши документи, че Те са:

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –     

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!     

Сега точно тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които са ни окупирали тотално и стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, ни разсекретяват поредното послания за нашето просвещение в подготовка за посрещането на тяхната инвазия на Земята и Явяването на Боговете ни за планирания за всички без изключение изпит на Съдния Ден!

ИНВАЗИЯ на=на Бог Иза 

ИЗПИТ от=от Иза и Богиня Диана 

СЪДЕН ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще постнем отново астрологическата статия и върху нея ще разсекретим вложените кодирани документи: 

"Това е Времето на Свещения Съюз/Сватба, съюзът на тъмнината и Светлината (мъжкото и женското ) Физическия Аз и Висшия Божествен Аспект. 
Съюз, който се нуждае от баланс между двата аспекта, само след това тази среща/съюз се превръща в КЛЮЧЪТ .
Ключът към вратата/завесите, за да разкрие скрития потенциал, невидимия, непроявения. 
Новият потенциал за творение това е крайната цел на съществуването." 

Ето първо сакралната етимология на есенното равноденствие:

ЕСЕННО РАВНОДЕНСТВИЕ ден на посвещение на=
ден на посвещение на Рода на Бог Исус и Богиня Диана 

Този ден е един от емблематичните култови дни за посвещение на феноменните Българи от Бялото Братство от Божия род Дуло в тайните на Божието познание и свръхестествените практики, които се извършват на скалните мегалитни светилища, които са свръхтехнологични мултифункционални съоръжения за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса на тях от операторите им – жреците от Дуло, и врати към Божия свят и измеренията.

ЕСЕННО РАВНОДЕНСТВИЕ ден на посвещение на=
ден на посвещение на Братя от Исус и Богиня Диана 

ЕСЕННО РАВНОДЕНСТВИЕ=Врати към Исус и Богиня Диана 

"Това е Времето на Свещения Съюз/Сватба, съюзът на тъмнината и Светлината (мъжкото и женското ) Физическия Аз и Висшия Божествен Аспект." 

СЪЮЗ с=с Исуз

СВЕЩЕН СЪЮЗ на=СВЕШТЕН СЪЮЗ на=СЪЮЗ на Богиня Диана и Исуш 

Ето и мястото, където е сключен този сътворенчески  Свещен съюз:

СВЕЩЕН СЪЮЗ сключен на=СВЕШТЕН СЪЮЗ сключен на=СЪЮЗ сключен на Безистена

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз     

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз     

БЕЗИСТЕН=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана     

БЕЗИСТЕН=Бизантионес   

Безистенът е Командният център на Време – пространствения континиум, Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло с унаследена от Боговете ни висша сакрална херметична хералдическа династична символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей...  

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците от които са гърците, на турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са бивши тракийски нефеноменни безкултурни племена, разселени по света от Българските жреци и култивирани, цивилизовани и очовечавани от тях, и чиито племенни главатари – изродени династи от Дуло, обединени от юдео – ционистите, са заговорниците срещу Българите, които организират сега ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия и международен пандемичен биотероризъм като последен етап на злодейския им план за затриването ни!  

Културно-информационен център "Безистен"

https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистена в Ямбол  
 

"Това е Времето на Свещения Съюз/Сватба, съюзът на тъмнината и Светлината (мъжкото и женското ) Физическия Аз и Висшия Божествен Аспект." 

ВРЕМЕТО НА СВЕЩЕНИЯ СЪЮЗ=СЪЮЗ НА Богиня Матара Диана и Бог Исуш

СВАТБА на=на Бог Иса и Богиня Диана 

СЪЮЗ НА ТЪМНИНАТА между=между Исуз и Мат Диана 

АСПЕКТ=Иса и Бокиня Диана 

Разшифрованите високо категорийни понятия и изрази ни разкриват, че в тази астроложка статия става дума за Българските Богове, Които са закодирани в тях със Свещения шифър и са внушени на автора за тази езотерична философска гимнастика на ума и разсъдъка на Българите в подготовката им за приемане и проумяване на сакралната информация, която ви разсекретяваме сега!

РАЗСЪДЪК от=
от Крисдоз=
от Исуз от Дракия (Тракия)

"Свещеният съюз, въпреки че е много желан и търсен и наистина важен задължителен етап от спиралата на Възнесението, едва ли е предназначен да бъде разходка в парка . 
Това е пречистване с шкурка , изсичане на острите ръбове на нагласи, атрибути , вярвания, модели на поведение и възприятия при всеки нов завой на Спиралата на Съюза, за да се осигури хармоничен баланс и съжителство." 

ВЪЗНЕСЕНИЕ на=на Бог Исуз 

ВАЖЕН ЕТАП на=на Бог Ежуа и Богиня Диана 

ХАРМОНИТШЕН БАЛАНС с=с Ма (Богиня Майка) Диана и Исуш Бълхарина

ХАРМОНИТШЕН БАЛАНС на=на Бълхари от Ма (Богиня Майка) Диана и Исуш 

Ето и сакралната семантика на понятието съжителство на висше светейшо ниво:

СЪЖИТЕЛСТВО с=с Светии от Дуло на Исуж

ХАРМОНИТШЕН БАЛАНС И СЪЖИТЕЛСТВО с=
с Светии Бълхари от Дуло от Ма (Богиня Майка) Диана и Исуш

Висшата форма и степен на съжителството е способността да познаем Светиите, които са нашите генетични предци от феноменния Божи род Дуло, преминали в светейши режим, и да контактуваме с тях (което демонстрира категорично Света Ванга на Българите и на цял свят) и да живеем в хармоничен баланс между познанието за земния и Божия свят под техния надзор, грижи, снабдяване и ръководство. 

Всеки момент, всеки най – малък и най – продължителен отрязък от времето, постоянно и неотлъчно до всеки един от нас са екипът от нашите предходни генетични предци, родители и любими хора от Божия свят, нашите свръестествени Светии, с които съжителстваме в транс пространствена симбиоза,

image

които съставят индивидуалния ни екип от всякакви специалисти – консилиум, от нашите Ангели хранители и пазители, и които с безкрайна Любов, внимание и загриженост, водят всеки един от нас по различни пътища и лабиринти в живота и екстремни ситуации, към една и съща цел и място, което ще бъде вече тука – на Земята, към нашите общи генетични Родители – Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана Мария Магдалена, нашите любящи ни Родители, вече неиздържащи и Те тъй дългата ни раздяла!  

"Изглежда като обиколен маршрут, безкрайна спирала на безкрайността .
Но от време на време ни се дава Космическа помощ, за да направим квантовия скок на Изходния портал/Нулевата точка/Балансиращата точка, където можем да надхвърлим физическите/земните закони , за да скочим във висшите вибрационни състояния на битието по-близо и по-близо до Божествената светлина/Божествената истина и Вибрацията на Мъдростта (Светлинността) както на този портал на есенното равноденствие ."

ОБИКОЛЕН МАРШРУТ за=за Бълкари от Ешуа и Матара 

Този стратегически израз на висше езотерично сакрално ниво указва режимът по който вървят Българите по всякакви пътища за да достигнат до Българските Богове рано или късно, тъй като най – лесният и бърз път и маршрут към Тях е бил дълго време затворен и едва сега чрез това Познание за Тях от блога ни се отваря отново прекият път към Тях! 

"Венера, нашият близнак на земята, а също и Пазителката на Божествените женски кодове, навлезе в изцяло нов 8-годишен цикъл тази година с настоящия цикъл на Близнаци в архетипа на майчиния аспект на Новото творение. 
Новият свят се ражда".

ПАЗИТЕЛКА=Кан (Жрица) от Дуло на Бог Иза 

БОЖЕСТВЕН КОД на=КОД на Бог Исуж и Богиня Диана 

АРХЕТИП НА МАЙЧИНИЯ АСПЕКТ=
Бокиня Мат Диана и Бог Христош=
Бокиня Мат Диана и Бог Исуш от Тракия 

Няколко думи за архетипа.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Архетип

Архетип (от гръцки:  ὰρχέτῦπος –  означаващо „модел, пример“) в психологията е модел на обект, личност или начин на поведение. Понякога терминът се използва със значението на стереотип, а в други ситуации може да означава аналогична гледна точка.

Архетиповете съществуват във фолклора и литературата в продължение на хилядолетия. Основателят на аналитичната психология Карл Густав Юнг през 20 век определя компонентите на колективно несъзнаваното като архетипове.
Това са образи и фигури, които навлизат неконтролируемо в съзнанието под формата на сънища, фантазии, халюцинации или биват проектирани върху външни обекти.

Понятието е въведено в психологията и културологията от Карл Густав Юнг – създател на аналитичната психология. 
Зигмунд Фройд говори за 2 нива на психиката – съзнание и несъзнавано, а Карл Юнг – за четири: съзнание; подсъзнание, Лично несъзнателно, Колективно несъзнателно.
Последният пласт съхранява универсални културни представи, архаични представи. Те принадлежат на цялото човечество и имат колективна природа.
Именно този колективен основен образ той нарича архетип – „нещо ясно изразено, точно определен порядък с архаичен характер, както по форма, така и по смисъл. Архетипът съдържа митологични мотиви.“ К. Юнг

Архетипите са генетично заложени в структурите на човешкия мозък.
Те се проявяват по време на сънища, по време на екстатични състояния и по време на творческа дейност. Когато се активира колективното несъзнавано, човек вече не е на себе си, той говори с много гласове, защото извлича опита, натрупан през вековете. Архетипите биват наричани първични.

–––

И още всякакви измислени формулировки и дефиниции и разюздани психо – философски каламбури и врътки правят двамата основоположници на психологията и психотерапията Карл Юнг и Зигмунд Фройд, за да скрият Кой е пост –Сътворенчески заложен в структурите на човешкия мозък и в ДНК – то и генетиката ни!

Той е документиран категорично безапелационно още в академичния архитипен прототип ὰρχέτῦπος, взет от "древно гръцкия" език!

ὰρχέτῦπος=АРХЕТИПОС=ПО ИСЕ ТРАХ=Бог Иса от Трахия 

За пореден път благодарим на фалшификаторите и дезинформаторите на световната история (във фундамента, надстройката и в цялостното построение на която е Свещената Българска История!), които преписаха Българските световни културни и цивилизационни достижения на "древните гърци" (данайо=юдеите, които са били абсолютно нефеноменно безкултурно диво племе, нямащи си на понятие каква е тази висша Божествена култура), и които Българските феноменни жреци използваха и натовариха като пощенски мулета да съхранят и пренесат в невидение през вековете и цензурата сакралната Българска родова памет, история и информация, имплантирана в "древно гръцкия" език, който е сакрален секретен Български жречески език, съставен и закодиран със Свещения шифър!

Та всички псевдо – академични опити на Богопротивните юдео – ционисти Зигмунд Фройд и крипто юдеинът Карл Юнг да скрият Българските Богове и тоталния надзор, контрол и оперативно опекунство и управление от Тях и Техните светии върху мислите и действията на всички хора по Земята, с извънБожии механизми и процеси и изсмукани от пръстите им философски гимнастики и алабализми, биват зачеркнати от раз с една единствена елементарна и нагледна демонстративна операция  – разсекретяването на сакралната етимология на измисления от самите тях термин архетипос – внушен им разбира се безусловно от Горе, както от Горе ни отключват, внушават и активират наследствено генетично унаследените от нас познания и спомени!

ЗАЧЕРКНАТИ от=ЗАТШЕРКНАТИ от=
от Диана и Кризтош=
от Диана и Изуш от Тракия

И още веднъж да документираме безапелационно кой е пост – Сътворенчески заложен в структурите на човешкия мозък и в ДНК – то и генетиката ни!

ὰρχέτῦπος=АРХЕТИПОС=ПО ИСЕ ТРАХ=Бог Иса от Трахия 

Разбира се, че двамата черно енергийни психо – мошеници, световно прославени от световната академична общност, която вече повече от 200 години е завладяна по върховете и всички възлови позиции от юдео – ционистите във бавно и методическо изпълнение на злодейския им план Калерги за затриване на Българския род и ген в България и по света и поробването на всички народи, са задължително от изродени династични кланове на Българския жречески род Дуло от Исус и Мария Магдалена от негови некачествени импланти и ашладиски сред данайо=юдеите, което е стриктно по Божия план и сценарий!

Юнговите архетипа са основно пет : егото, сянката, анима, анимус и персоната, за които ще говорим в други наши статии, като с тях той временно скрива от търсещите Истината за човешката психика и перманентната ни и непреривна връзка с Божествения свят и тоталния Божествен контрол и управление върху нас!

Юнг въвежда освен тези пет типа и още други архетипни образи, с които да обясни по материалистически и фалшифицира заложената в нас наследствена Божествена информация и перманентния Божествен информационен поток към нас. 
Ще се спрем само на един архетипен образ – на Космическото дърво и по – конкретно на скандинавската езотерична митология по тази тема.

image 
 
Това е Yggdrasil – ясеновото дърво на живота от скандинавската сакрална митология.
Това дърво на живота от ясен символизира в конфиденциален херметичен режим Божествения феноменен Български жречески род Дуло, който е във фундамента, надстройката и построението на цялата човешка цивилизация, и около което дърво и род се върти целия свят, защото от него са духовните интелектуални творчески прогресивни бунтарски елити и изродените в различна степен реакционни управленчески елити и аристокрация на всички племена по света:

ЯСЕН=ЯСЕ ± Н (кодировъчен назал)=ЯСЕ=ЕСЯ=Иса

ДЪРВО НА ЖИВОТА=ДЪРВО (родословието) на Ежуа и Богиня Диана 

ЯСЕНОВО ДЪРВО на ЖИВОТА=ДЪРВО на Бог Исуж и Богиня Диана

ДЪРВО на ЖИВОТА от ЯСЕН=Рода от Бог Исуж и Богиня Диана

В корените на ясеновото Дърво на живота Yggdrasil виждаме разпълзели се по всички посоки змии – рептили, която композиция означава за посветените Българи, че това е най – древният Български езически животински символ на Българските Богове Демиурзи – рептилският змийско – змейски символ от Древно –  Българския календар с 12 синонима на змия, ел, змей, дракон..., преминал в сакрална херметична хералдическа символика на Божиите генетични потомци от феноменния жреческо – царски род Дуло:

image

 
Yggdrasil=Гена на Иса Ел (Змея, Змей) от Драгия (Тракия)

Ето и от кои са генно – инженерно култивирани и цивилизовани скандинавските племена, които всички са бивши нефеноменни тракийски племена, и кои са изградили скандинавската цивилизация:
 
СКАНДИНАВИЯ на=на Бокиня Диана и Иса 

СКАНДИНАВИЯ  на=на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса 

СКАНДИНАВСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ от=ЦИВИЛИЗАЦИЯ от Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Исус
 
Освен сакралната информация за Божия Български ген и род Дуло, в тази митиологична композиция – кодирано послание е имплантирана в прав текст и директно и визуалната информация за Космическото яйце – кувьоз на абсолютно неподвижната Земя с нейния плосък модел на кръгъл диск с център Северният полюс и с Южния полюс с ледниците по периферията на диска на плоската Зема, с обграждащият от всякъде Земята небесен сферичен енергиен похлупак – щит.

Вижте сами във Вики още за архетипа какви психо хватки прилага безБожникът Юнг за да нихилира Божието тотално попечителство върху нас и ни внуши случайна самовъзникваща разумна и творческа дейност, като съчинява и внушава и въвежда в академична употреба на няколко "архетипни мотиви", които зачеркват Библейското Сътворение и имплантираните наследствено в нас спомени за Боговете ни и истинския Земен Рай и генезисът на цялото човечество от Сътворенческия Рай – Тракия, носталгията за който и неутолимия копнеж и стремеж за завръщането в него са заложен като първосвещена индивидуална и етносна висша идея и доктрина за всички хора и племена:

Магическия полет –
напускат по своя воля тялото и обитават трите свята. Шаманът става равен на боговете и духовете.

Мотивът за инициацията –
представата за посветителен обред, посветителски смисъл на страданието с идеята за съзряване. 

Мотивът за жертвоприношението 
 
Мотивът за носталгията по изгубения рай

Автохтония –
мистично изживяване на коренячеството, дълбокото чувство, че сме изплували от пръстта, че сме заредени със сила, която струи от земята.

Митът за вечното завръщане

И поредното харт атеистично обезБожаване и отродяване на човека, внушавано от Юнг:

„Всеки творец е една двойственост или синтез от парадоксални свойства. От една страна, той е индивид, но от друга – лишен от индивидуалност творчески процес. Изкуството му е вродено като нагон, който го обзема и превръща в инструмент. Като личност, той може да има и нрави и воля, и собствени стремежи. Като творец, обаче, той е човек в по-висок смисъл, личност в повече, колективен човек, носител и ваятел на неосъзнато дейната душа на човечеството“. К. Юнг  

ДУША от=от Диана и Ешуа 

НИЕ СМЕ СИНТЕЗ от=НИЕ СМЕ от Диана и Исуз=НИЕ СМЕ от Дионисиуз

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нека сега разсекретим езотеричната езическа иконография на илюстрацията на подложната публикация, която авторът си е избрал или по – точно от Горе са му я избрали и внушили за илюстрация за астрологическото прорицателско есе, което ние разсекретихме:

image

В композицията в обща прегръдка властват на висшето ниво Слънцето и Луната, които са най – древната Българска митологична езическа макро космическа символика на Българските Богове Сътворци и Съдемиурзи – Господ Бог Отец Исус Сътворецът и Великата Богиня Майка Диана Сътворец:

СЛЪНЦЕ=Исус Ел (Змей)

ЛУНА=АЛ=Ел – Змей, Змеица

Селена (някъде се среща като Мена) в древногръцката митология е богиня на Луната (съответства на римската богиня Луна)
След Ренесанса Артемида (богиня на лова и плодородието) била изобразявана като Селена с лунен сърп.

СЕЛЕНА=Селен – Змей, Змеица 

МЕНА=Ма (Богиня Майка)

МЕСЕЧИНА=МЕСЕТШИНА=Диана Шмеиса=Диана Змеица

Това, че Богинята на лова Диана е всички други езически Богини от всички древни митологии, ние доказваме във всички наши статии, като този документ е поредното доказателство на този постулат:

Диана е –– АРТЕМИДА=Матара Диана 

В култовия мистериозен месопотамски персонаж човек – птица откриваме отново синкретизирания кодиран образ и символика на Българските Богове и Техните феноменни жречески потомци:

ЧОВЕК ПТИЦА=Бок Ешус и Богиня Диана 

Двете преплетени змии кобри около човеко – птицата, който е синкретичният херметичен образ на Българските Богове, документират Тяхната най – древна рептилска символика и родителският им статут за феноменния жречески рептилски род Дуло, от който са жреците – царе съградили и развили феноменната месопотамска и египетски цивилизации:

ПРЕПЛЕТЕНИ ЗМИИ КОБРИ=Богиня Матара и Бог Иза Бълкарина

Местното име на човека – птица, дадено от Българските жреци и зашифровчици, е Хорос, което ни указва жреческо – царския статут на Божиите потомци, изграждащи и управляващи тази цивилизация:

ХОРОС=
ХО СОР ± Н (кодировъчен назал)=ХОН СОР=Хан (Кан, Жрец) и Сар (Цар)=Хесар=Кесар=Кайсер  – Император
 
Естествената генетнична производна на човека – птица са жреците на Българските Богове, творящи египетската цивилизация:

ЧОВЕК ПТИЦА=Кан (Жреци) на Бог Ешус и Богиня Диана 

Централната атрибутна композиция от кръст и везни с кана и две длани с огън, ни съобщава кои са субектите на египетската цивилизация:

КРЪСТ ДВЕ ДЛАНИ ОГЪН ВЕЗНИ КАНА=
Кан (Жреци) от Дуло от Гена на Богиня Диана и Бог Кристоз=
Кан (Жреци) от Дуло от Гена на Богиня Диана и Бог Исуз от Тракия

Тази египетска/Българска композиция е атрибутно иносказание на култовата  прокламация №10 на Господ Бог Отец Исус от езотеричното евангелие на Тома:
 
"Аз посях огън (гена) в света, и го поддържам докато гори." и се отнася за Българската генно – цивилизационна мисия в Египетската провинция на Световната Българска империя

image

Везните управлява и Богинята Хатор, чието друго име е Иусасет, и която е синкретизираният херметичен образ на Българските Богове,

ХАТОР ИУСАСЕТ=Исус от Трахия и Диана=Дионисиус от Трахия

като в нейното женско проявление тя се отъждествява (сиреч е същата) с Богините Нейт, Бат, Небтуи, Пунта, Нехбет и Мут, а по – късно и с Артемида, Деметра, те пък с Атина ...

Тази Богиня, която е всичките тези Богини, е Богиня на Любовта, плодовитостта, майчинството, радоста, женствеността, красотата, музиката, танците, на продородието, на живота, на на нощното небе и на звездите, покровителница на хората в пустнинята и на фараоните...! 

И начинаещите наши съкурсисти веднага възторжено ще разконспирират коя е тази толкова многообразна и вездесъща Богиня!

НЕЙТ=Диана

БАТ=Богиня Диана

НЕБТУИ=Богиня Диана

ПУНТА=Богиня Диана 

НЕХБЕТ=Бохиня Диана 

МУТ=Мат=Ма (Майка) Диана 

АРТЕМИДА=Матара Диана 

ДЕМЕТРА=Диана Матара 

АТИНА=ТИАНА=Диана  

Символ на Богинята е нейният ритуален музикален инструмент менат, който ни казва коя е Тя:

МЕНАТ=Мат=Ма (Майка) Диана

Атрибут на жреците на тази Богиня бил музикалният инструмент систер и на главата корона от рога и слънчевия диск .

СИСТЕР=Сриси (Жреци) на Диана 

КОРОНА ОТ РОГА И СЛЪНЧЕВИЯ ДИСК=
Кан (Жреци) и Чаре (Царе) на Диана и Исус от Тракия 

Това бе поредната разширена характеристика на Българската Велика Богиня Майка Диана, Която е всички до една древни езически Богини и позната от последното Ѝ новоепохално проявление в Тракия пред Българите като Мария Магдалена. 

–––––––––––––––––––

На фундаменталното ниво на тази езическа иконографска композиция на нашата Сътворенческа икона с времева и географска локация древните Български цивилизации в Месопотамия и Шумер и Египет, виждаме отново Българските Богове в друга тяхна животинска символика в зооморфен режим :  крилат човеко – лъв.

ШУМЕР=Ешуа и Мария

ШУМЕР=ШУМЕР  ± Н (кодировъчен назал)=ШУМЕРН=Шумерна –
указание за географската локация на региона Чумерна от Сливенския Балкански ареал, откъдето са тръгнали цивилизаторски отряди на жреците към Месопотамия и са пренесли свещения топоним на новото място

МЕСОПОТАМИЯ=Богиня Мама Диана и Иса 

ЕГИПЕТ=Богиня Диана 

Википедия:
Зооморфия или зооморфизъм е приписване на животински характеристики и функции на хора, неодушевени предмети, природни стихии или митологични същества.
Характерно за част от религиите по света е да изобразяват божествата, които почитат, в зооморфен вид – т.е. с външност и поведение, подобни на животинските.

Ето тайната на тази човеко – животинска мистерия:

ЗООМОРФИЯ=Бог Иза и Мария 

ЗООМОРФИЗЪМ=Изуз и Богиня Ма (Майка) Мария 

МИСТЕРИЯ=Матара и Иса 

Кои са двата крилати човеко – лъва от нашата Сътворенческа икона в бившите и скоро пак наши, свещени Български царства?

КРИЛАТИ ЧОВЕКО ЛЪВОВЕ=Бокиня Диана и Бог Ешуа Ел (Змей) Бълкарина

Тази зооморфна композиция документира и генезиса на жреческите потомци на Българските Богове, изградили и развили на непостижими още духовни и материални висини феноменната месопотамска цивилизация:

КРИЛАТИ ЧОВЕКО ЛЪВОВЕ=Бълкари Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Бог Ешуа 

МЕСОПОТАМСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ на=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) от Богиня Мама Диана и Исус 

Херметичната зооморфна композиция на крилатият човеко – лъв и само на крилат лъв се среща в различни форми, особено в древната и средновековната цивилизация.

Имаше различни митологични адаптации за крилатия лъв:

Шеду или ламасу на шумерски , акадски и шердалски в персийската митология е изобразен като крилат лъв. Често е изобразяван с тяло на бик вместо с лъвско тяло.
Ламасу ( lamassu ; понякога наричан lamasus) е шумерско  божество. Първоначално изобразявано като женско божество през шумерските времена, когато е било наричано Лама , по-късно е изобразявано от асирийските времена като хибрид на човек, птица и бик или лъв - по-специално с човешка глава, тяло на бик или лъв и птичи крила под името Ламасус.

ЛАМАСУС=Ламя Исус=Исус Ламя 
което е директна препратка към визуалния образ на човеко – лъва с крила като ламя, дракон

ЛАМАСУС=Ма (Богиня Майка) и Исус Ел (Змей) –
синкретичен образ на Боговете ни 

В някои документи и изображения ламасусът има име shedu

ШЕДУ=Ешуа и Диана 

lamasus представляват зодиаци или съзвездия в древната месопотамска египетска и персийска цивилизация, които са на 100 % чисто Български без нито грам принос или примес с тогавашните туземни, бивши тракийски, безкултурни племена. 

За да обозначат символа и статуите на асирийския крилат човек в цялата асиро-акадска култура от шумерската култура е използвано и името Апсаси:

АПСАСИ=ПА ИСАС=Бог Исус 

Крилатото божество човеко – лъв е изобразено в каситска стела поставена в Урук от цар Наци – Маруташ (1307-1282 пр.н.е.)

НАЦИ=НАТСИ=Диана и Иса

МАРУТАШ=Матара и Ешуа 

НАЦИ МАРУТАШ=Матара Диана и Исуш

Емблемата на щаба на Обединеното командване на силите на Организацията на Северноатлантическия договор (НАТО) в Неапол в Италия е крилат лъв, който държи меч и свитък, на който е написано PAX - латински за „мир“.
 
  
 image
 
Вижте, чуйте и проумейте, военолюбци от НАТО и всякакви други, Чие дело и на Чие подчинение е тази организация!

PAX=ПАКСЕ=ПАК СЕ=Бок Иса 

НАТО=ТОНА=Тоана=Диана 

ПАКСЕ ЗА МИР=Бок Исус и Мария 

Крилатият лъв още е и хералдическият символ на Марк Евангелист .

image

Евангелист Марк латински : Marcus ; гръцки : Μᾶρκος , романизирана :  Маркос ; е традиционно приписваният автор на Евангелието от Марк . 

Ето задължителният Български жречески генезис и статут на евангелист Маркус:

МАРКУС=Кан (Жрец) на Мария и Иса 

ЕВАНГЕЛИСТ МАРКУС=Кан (Жрец) от Дуло на Мария и Бог Исус 

Твърди се, че Марк е основал Александрийската църква, една от най – важните  епископски църкви на ранното християнство . 

АЛЕКСАНДРИЙСКАТА ЦЪРКВА на=
ЦЪРКВА на Кан (Жреци) от Дуло на Диана и Кристос=
ЦЪРКВА на Кан (Жреци) от Дуло на Диана и Исус от Тракия 

Тези документи са важни, но все още не ни разкриват кой е истинският Евангелист Маркус, затова той ни е подготвил още по – важни и безпелационни автентични документи!

image

Символът на Марк Евангелист е крилатият лъв , Лъвът на Свети Марк . 
Надпис: PAX TIBI MARCE EVANGELISTA MEVS („мир на теб, Марк, мой евангелист“). Същият лъв е и символ на Венеция (на илюстрацията)

Надписът на сакралния херметичен Български жречески език латински / ЛАТИНСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Кан (Жреци) от Дуло на Иса / за непосветените означава това официално обяснение, но е съставен в тази комбинация от посветените Български цивилизатори на етруските бивши тракийски племена,

ЕТРУСКИ ПЛЕМЕНА=ПЛЕМЕНА на Траки от Иса 

за да съхрани и пренесе епохалната тайна кой е Марк Евангелист!
Ето разсекретеното досие на Евангелист Марк:

PAX TIBI MARCE EVANGELISTA MEVS=
MARCE EVANGELISTA е Кан (Жрец) на Богиня Мат и Бог Исус 

Разбира се, че Евангелист Марк задължително е жрец от династията Дуло на Исус и Богиня Диана, обаче да видим от този документ по – конкретно какъв е той:

PAX TIBI MARCE EVANGELISTA MEVS=
MARCE EVANGELISTA е Кан (Жрец) Син на Богиня Мат и Бог Иса

По този начин със титула "син на Боговете" ние често означаваме, че дадена персона е "син, сиреч потомък на Боговете", обаче това обяснение за този важен документ не е достатъчно, затова да го разсекретим целия:    

PAX TIBI MARCE EVANGELISTA MEVS=
Сина на Бог Исус и Богиня Диана МаМа е Кан (Жрец) и Цар Авитогол  =
Сина на Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена е Кан (Жрец) и Цар Авитохол 

Този документ ни съобщи, че Евангелист Марк е новоепохалният Български Първожрец и истинският Кан и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските Канове и Царе, който е Павел първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии.  

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий         

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история, във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки титул "Флавии" !     

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ухажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.  

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния му земен живот изпълнява ревностно и усърдно възложената му мисия от Родителите му, като запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си с гарантиран перманентен институционален статут под неговата егида за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална историческа фалшификация и цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.      

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са Българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи=данаи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и
престъпници –  Константин Велики.  

 
  image         

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.     

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=
с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа     

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.        

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че запложда всички човешки племена на Земята и рестартира първосвещения Божи жречески род Дуло, освен и че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Боговете ни Исус и Мария Магдалена.   

Свети Павел управлява транс – пространствената Свещена Българска империя от първосътворенческия светилищен комплекс на Земята и първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи – Безистена, в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум.      

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...  
През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен.       

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, които са Все Свитии, всички все наши генетични Предци и Родители    

Така Шефовете на окупиралите ни Извънземни и техният Пълководец Свети Павел ни се разкриха в Ямбол в образите на крилати лъвове и човек птица в деня на Независимостта и на Есенното равнодейнствие в тези нови автентични документи, които прибавяме към масива с документи във всичките ни 1700 статии от нашия блог, с които вие трябва да се просветите в екстренно темпо за да се подготвите за посрещането на Извънземните и се присъедините към тяхното Небесно – Земно светейшо войнство, за да бъдете на печелившата страна!
–––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, водени от Свети Павел
–––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов 








Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
23.09.2022 01:46
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679176
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!